Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Καλούμε τους φίλους του Θεόδοτου να διαβάσουν με μεγάλη προσοχή το παρακάτω αποφασιστικού ενδιαφέροντος άρθρο. Και επειδή σε αυτό γίνεται λόγος για τον «ρατσισμό» και άλλα δημοκρατικά παραφερνάλια, ο Θεόδοτος προχωράει στη διατύπωση του ακόλουθου συλλογισμού: Ο «ρατσισμός» έχει τεθεί κυριολεκτικώς εκτός νόμου λόγω «νόμου» που συνέταξε ο Χάρης Καστανίδης (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από τη Θεσσαλονίκη). Κανείς δεν έχει, έως τώρα, επισημάνει τις ευθύνες, ποινικές και άλλες, τις οποίες μπορεί να επισύρει η σύνταξη και υπερψήφιση αυτού του νόμου σε βάρος αυτού  που τον συνέταξε και εκείνων που τον υπερψήφισαν. Και τούτο, διότι ο ρατσισμός αποτελεί θέμα καθαρώς επιστημονικό. Αυτό, σε απλά ελληνικά, σημαίνει ότι, έως τώρα, δεν έχει αποδειχτεί ότι είναι σφαλερός. Με άλλα λόγια, δεν υφίσταται επιστημονικού χαρακτήρα άρθρο, μονογραφία, βιβλίο ή ό,τι άλλο επιθυμείτε που να αποδεικνύει πως οι ρατσιστικές/φυλετικές θεωρίες είναι λάθος.   Με ποιο δικαίωμα λοιπόν ένα Κράτος (έστω και το τωρινό «ελληνικό») προκαταλαμβάνει την επιστήμη και θέτει νομικούς φραγμούς στην ανάπτυξη και διάχυση της επιστημονικής γνώσης; Να γιατί ο Θεόδοτος φρονεί ότι τόσο ο Χ. Καστανίδης όσο και όλοι οι άλλοι που τον υποστήριξαν πρέπει να λογοδοτήσουν δικονομικώς.
                                                                                                                                   
                                                                                                                                                     Θεόδοτος

Γράφει ο Θεόδωρος   Λάσκαρης

Robert Bernstein
Θα έχετε ίσως αντιληφθεί ότι, αυτήν την περίοδο, δύο διεθνείς οργανώσεις, το «Ηuman rights watch» (Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) και η  «Διεθνής Αμνηστία» είναι πολύ απασχολημένες με δύο χώρες: την Ελλάδα και τη Ρωσία. Μόλις άρχισε στην χώρα μας η επιχείρηση για τον έλεγχο των μεταναστών, αυτές οι δύο οργανώσεις ξεκίνησαν τον ψυχολογικό πόλεμο με ανακοινώσεις όπως οι ακόλουθες: « Ο «Ξένιος Ζευς» τροφοδοτεί ρατσισμό και ξενοφοβία»,«Μίσος στους δρόμους της Ελλάδας» και άλλα παρόμοια. Είχαν μάλιστα το θράσος να ζητήσουν να σταματήσει η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς». Στη δε  Ρωσία, μετά την καταδίκη του μουσικού συγκροτήματος, του οποίου το όνομα υποδηλώνει την κατάσταση που αυτό επιδιώκει να δημιουργήσει στην Ρωσία, μετά λοιπόν την καταδίκη του εν λόγω συγκροτήματος για προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος και αλητεία, αυτές οι δύο οργανώσεις ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών, διότι «εμποδίζεται η ελεύθερη έκφραση της γνώμης στην Ρωσία.» Η Διεθνής Αμνηστία έχει χαρακτηρίσει τις γυναίκες «φυλακισμένες συνείδησης», επισημαίνοντας ότι κρατούνται απλώς και μόνο επειδή άσκησαν το δικαίωμά τους στην ελευθερία του λόγου, ενώ επισημαίνει ότι «έχουν εκφράσει τις απόψεις τους ειρηνικά». Η μη κυβερνητική οργάνωση ζήτησε από τη ρωσική κυβέρνηση να απελευθερώσει τα μέλη των Pussy Riot «χωρίς όρους». Αμέσως θέτουμε ένα ερώτημα: Δεν είναι παράξενο που κανένα κόμμα ή οργάνωση της «αντί-ιμπεριαλιστικής αριστεράς», δεν βγήκε να καταγγείλει το ρόλο αυτών των οργανώσεων και ακόμη πιο σημαντικό, να αποκαλύψει τους ιδρυτές τους;
 Δεν πειράζει, θα το κάνουμε εμείς. Ας αρχίσουμε λοιπόν με το «Ηuman rights watch» : Ξεκίνησε ως Helsinki Watch το 1978 και αργότερα, το 1988 πήρε τη σημερινή του ονομασία. Επικεφαλής του τέθηκε ο Ιουδαίος Robert L. Bernstein. Εκτελεστικός διευθυντής είναι ο επίσης Ιουδαίος Kenneth Roth. Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου είναι ο James Fulton Hoge, απόφοιτος τουπανεπιστημίου του Yale, και εκδότης του περιοδικού Foreign  Affairs, που είναι το επίσημο όργανο του γνωστού Council on Foreign Relations (CFR).Ο κύριος χρηματοδότης του «Ηuman rights watch» είναι, ποιος άλλος; Ο ιουδαίος George Soros. 

Peter Benenson
Και τώρα ερχόμαστε στην «Διεθνή Αμνηστία»: Ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1961 από τον Ιουδαίο Peter Benenson, ανιψιό του ρωσοεβραίου τραπεζίτη Grigori Benenson. Νομίζω, πάντως, ότι αυτά είναι υπέρ-αρκετά για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για τον ρόλο αυτών των οργανώσεων , καθώς και γιατί όλοι , αριστεροί, «δεξιοί» και κεντρώοι, τελούν σε απόλυτη σιγή, και τα τηλεοπτικά κανάλια σε απόλυτο συντονισμό μεταδίδουν τις θύελλες διαμαρτυριών υπέρ της «ελευθερίας έκφρασης της γνώμης».

Και μια και μίλησα για τηλεοπτικά κανάλια: Σε βραδινό δελτίο η ΝΕΤ,  αναφέροντας για τα διάφορα σαχλά άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο στη Μόσχα για να συμπαρασταθούν στο μουσικό συγκρότημα, πως νομίζετε ότι τα χαρακτήρισε ο δημοσιογράφος της κρατικής μας τηλεόρασης ; «Πνευματικά άτομα που πήγαν να συμπαρασταθούν στις  Pussy Riot.» Πάρτε το χαμπάρι, ζούμε ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.





Τα, σύμφωνα με το δελτίο της ΝΕΤ, πνευματικά άτομα....
          

2 σχόλια:

  1. Το ότι ευρισκόμεθα υπό κατοχή το έχουμε αντιληφθή, κάποιοι, εδώ και 15 χρόνια όταν ξαφνικά τα μεγαλοκάναλα έκαναν στροφή και από πολιτική προπαγανδιστική χειραγώγηση, εν μία σχεδόν νυκτί, μετεπήδησαν στην του ανωτάτου "αριστοτεχνικού" επιπέδου πολιτιστική εκμαυλιστική αποκολοκύθωση (πολύ ρόζ, μπιγκ μπράδερ, θολοκουλτούρα, παραιστορισμός, αποδομήσεις και τα τοιαύτα).
    Το πρόβλημα όμως είναι πως όλα αυτά άρεσαν στην πλέμπα...και σε όσους δεν άρεσαν τα εσυνήθισαν και τώρα δεν τους κακοφαίνονται (ούτε ακόμη και τα 2 εκ λαθρομεταναστών που ΠΡΟΣΩΡΑΣ διατίθενται, φαινομενικά, γιά να παρέχουν φθηνό εργατικό κόστος).
    Εάν δεν υπήρχε δε και η οικονομική κρίση όλα θα ήσαν για τον πολύ κόσμο υπεροχώτατα!!
    Η κατοχή ήταν πάντα εδώ και το όνομα αυτής ΕΥΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΈΝΟΧΗ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ... απλώς η επιβαλλόμενη παλαιά αυτοσυντηρητική νοοτροπία και αγωγή δεν της επέτρεπε να εκτροχιάσει τα πάντα.
    Εδώ όμως που εφθάσαμε, με τις δυναμικές που εχουν δημιουργηθή και τις έξωθεν "επιτηρήσεις" και δεσμεύσεις, το μόνο που διαφαίνεται ως λύση είναι εκτός απο τις ΕΟΖ -ειδικές οικονομικές ζώνες, (που ουσιαστικά θα είναι πολυεπίπεδα ιδιωτικοαυτοδιοικούμενες, αφορολόγητες και "αυτοπροστατευόμενες" - άρα άλλο κράτος!)...να υπάρξουν και ΕΠΖ (ειδικές ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ζώνες) και ο καθείς κατά τάξιν ην έκαστος ετάχθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γράψτε για την περιβόητη green peace την οικολογική ντε (χαχαχα) που μονο με την οικολογία δεν ασχολείται. τουλάχιστον ουσιαστικά. Οταν η Γαλλία έκανε πυρηνικές δοκιμές αναστάτωνε τα πάντα εμποδίζοντας την. Όταν κάποιες άλλες υπερδυνάμεις έκαναν το ίδιο ήταν απούσα. Εκλεκτική οικολογία η πρακτορική οικολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή