Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ


γράφει ο Ιωάννης  Αυξεντίου

Με μεγάλη μας χαρά και υπερηφάνεια, σας αναγγέλλουμε  τις  νέες  επιτυχίες της Ιουδαϊκής ψυχιατρικής. Είναι  εξάλλου γνωστό, ότι οι Ιουδαίοι ψυχίατροι εφευρίσκουν, συγγνώμη, ανακαλύπτουν ήθελα να πω, ασθένειες που οι άλλοι ανίκανοι ψυχίατροι  αδυνατούν ακόμη και να  φανταστούν. Όμως τα επιτεύγματα τους δεν είναι μόνον στο πεδίο της ψυχιατρικής. Είναι και στο πεδίο της γλώσσας, μια  που  την  ικανότητα τους στην λέξη-πλασία θα την ζήλευε ακόμη και ο Όμηρος. Αρχίζουμε λοιπόν την παρουσίαση των πιο βασικών ψυχιατρικών ασθενειών όπως αυτές περιγράφονται από τους  πεφωτισμένους Ιουδαίους ψυχιάτρους.

ΟΜΟΦΟΒΙΑ: Αυτή η επάρατος και βαριά νόσος ανακαλύφθηκε από τον εβραίο ψυχοθεραπευτή George Weinberg. Τα άτομα που έχουν την ατυχία να προσβληθούν από αυτή, νοιώθουν ταραχή και φόβο όταν αντικρίζουν έναν gay. Είναι ο φόβος για τον  πουστ… Μιλάμε  ότι μόλις δουν κάποιον τέτοιον, το βάζουν στα πόδια, τρέχουν και δεν φτάνουν. Απίστευτο πράγμα. Η προτεινόμενη θεραπεία: Αν, ω μη γένοιτο, πάσχετε από αυτό το σύνδρομο, υπάρχουν δύο ειδών θεραπείες. Η πρώτη είναι ριζική και σύντομη, η δεύτερη απαιτεί περισσότερο χρόνο. Η πρώτη θεραπεία: μπορείτε να παρακαλέσετε ένα φίλος σας , να σας βοηθήσει, ρε παιδί μου, να δώσει ένα χεράκι τέλος πάντων, ώστε να γίνεται και εσείς gay, όποτε όλοι οι φόβοι θα εξαφανιστούν. Η δεύτερη θεραπεία βασίζεται στο καλό παράδειγμα. Δηλαδή, εστιάζεται τη σκέψη σας στο γεγονός ότι ένας  εγχώριος παχύσαρκος υπουργός άμυνας, είχε διορίσει για γραμματέα του έναν εβραίο πουστ… Εστιάζοντας τη σκέψη σας πάνω σε αυτό, θα απαλλαχτείτε συν τω χρόνω  από κάθε ανησυχία και ενδοιασμό. Βέβαια, πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι επειδή ετυμολογικά η λέξη ομοφοβία δηλώνει τον φόβο για τον όμοιο, αυτό υποδηλώνει ότι αυτοί που φοβούνται τον  gay είναι και οι ίδιοι, ασυνείδητα, gay. Δηλαδή έχουμε ασυνείδητους  πουστ… που φοβούνται τους συνειδητούς πουστ… Τι να πω, μπερδεύτηκα, ας αφήσουμε την επίλυση του προβλήματος σε κανένα εβραίο ψυχαναλυτή.


ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ: φοβερή νόσος. Ο πάσχων, μόλις αντικρύσει έναν ξένο, τα κάνει  κυριολεκτικά πάνω του. Μόλις του συστήσουν κάποιον  που δεν είναι ντόπιος, παθαίνει κρίση πανικού, και μια γενική ταραχή κυριεύει  τον ψυχικό του κόσμο. Βέβαια , σε αυτή την περίπτωση ο όρος ξενοφοβία δεν είναι και τόσο ακριβής, διότι εάν ο πάσχων από αυτή την ασθένεια συναντήσει  έναν Γάλλο, έναν Ιταλό ή έναν Βέλγο, δεν νοιώθει κανένα φόβο. Άρα μάλλον αυτή η ασθένεια θα έπρεπε να ονομασθεί πακιστανοφοβία, αλβανοφοβία, αφρικανοφοβία κλπ. Τέλος πάντων, και οι καλύτεροι επιστήμονες κάνουν κάποια λαθάκια. Η προτεινόμενη θεραπεία: Υποχρεωτική συγκατοίκηση για ένα τουλάχιστο χρόνο με πολύτεκνη πακιστανική οικογένεια. Αν δεν λειτουργήσει, τότε επιβάλλεται η συγκατοίκηση με αφρικανούς σαμάνους για 6-7 μήνες.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Καλά, εδώ μιλάμε για την ασθένεια των ασθενειών. Ο άτυχος  ασθενής καταλαμβάνεται από παρανοϊκές ιδέες και πιστεύει, ακούστε πράγματα, ότι ο ινδός που προέρχεται από μία χώρα στην οποία καθημερινά βιάζουν ανθρώπους μέσα στα λεωφορεία, δεν είναι ίσος και ίδιος με τον Έλληνα, τον Γάλλο, τον Γερμανό. Μιλάμε για απίστευτη ασθένεια, η οποία εκδηλώνεται και με ανήκουστες προτιμήσεις: Οι Έλληνες αρνούνται να παντρεύονται  Κονγκολέζες  και προτιμούν τις Ελληνίδες. Προτεινόμενη θεραπεία: Το Κ Ι Σ συνεδριάζει μαζί με τον Φώτη Κουβέλη (μην τον μπερδεύετε με τον αρχηγό κόμματος, είναι συνωνυμία, πρόκειται για επιφανή ψυχίατρο) και εξετάζουν κάθε περίπτωση χωριστά, οπότε και συνταγογραφούν τα αναγκαία φάρμακα. Πάντως για όλες τις περιπτώσεις, προτείνεται μία προσωρινή συμπτωματική θεραπεία, η οποία συνίσταται στην χρήση ειδικών γυαλιών, τα οποία απαλείφουν κάθε διαφορά χρώματος, συμπεριφοράς, φυσιογνωμίας κλπ. Ονομάζονται «εξισωτικά γυαλιά», και βοηθούν και σε ένα ακόμη σκοπό: να πραγματοποιηθεί μια παλιά αριστερή βιοφυσική θεωρεία που λέγεται: ΙΣΟΦΑΝΕΙΑ.

ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ:  Άλλη μία σοβαρή νόσος  με ιδιαίτερα αποκρουστικά συμπτώματα. Ο ασθενής, όταν  για παράδειγμα έβλεπε το τρομοκρατικό κτύπημα της  11ης Σεπτεμβρίου, αντί να δεχτεί αμέσως ότι επρόκειτο για φανατικούς ισλαμιστές που μπήκαν σε μερικά αεροπλάνα και τίναξαν στον αέρα  ότι  επιθυμούσε η ψυχούλα τους, αντί λοιπόν να δεχτεί αυτά τα απλά και λογικά πράγματα, αυτός φαντασιώνεται μυστικά λόμπι και οργανώσεις ισχυρών που σχεδιάζουν τρομοκρατικά κτυπήματα, και μετά τα κάνουν να φανούν ότι προέρχονται από άλλους, και κάτι τέτοιες ασυναρτησίες. Επίσης αυτός ο ασθενής όταν ακούει για διεθνείς τοκογλύφους, αντί να του έλθει στο μυαλό ένας ισπανός, ένας άγγλος, ένας Γερμανός, του έρχονται στο μυαλό  οι  Ιουδαίοι. Δύσκολη ασθένεια. Η προτεινόμενη θεραπεία είναι:  Λοβοτομή.

                                  --------------------------------------------------------------------

Αγαπητοί αναγνώστες σας περιγράψαμε , εν συντομία φυσικά, τις μεγάλες ανακαλύψεις της Ιουδαϊκής ψυχιατρικής, και των εγχώριων βεβαίως βεβαίως  οπαδών της. Σε περίπτωση που νομίζετε ότι παρουσιάζετε κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, είτε να ακολουθήσετε αμέσως τις προτεινόμενες θεραπείες, ή να μας ειδοποιήσετε να σας φέρουμε σε επαφή με τους  κατάλληλους ιατρούς.

4 σχόλια:

  1. Απλά τέλειο.

    To τραγικό είναι πως νέοι γιατροί στην Ελλάδα, υπερασπίζονται με πάθος αυτές τις νέες ασθένειες. Ειδικά την ομοφοβία...γενικά εκεί υπάρχει κύκλωμα πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόστρατος:

    Είναι ολίγον τραγικό, αλλά αποδεικνύει και το υποκειμενικό της επιστήμης:
    Από το σωματίδιο του Θεού για την υπεράσπιση της αθεΐας, μέχρι την ψυχολογία που έχει γίνει όργανο πολιτικής ορθότητας. Είναι λιγάκι τραγικό να βλέπει τι έχει πάθει η επιστήμη και τον ρόλο που πάει να εκπληρώσει στις μέρες μας: μία νέα θρησκεία να ρήξει τις πάλιες, μα μία που τις απαντήσεις που η θρησκεία πάει να δώσει, τις ερωτήσεις περί πνεύματος, η νέα αυτή "θρησκεία" τις διαγράφει με την πλήρη άρνηση της ύπαρξης του πνεύματος και του Θεού. Στην τύχη τα βασίζουν όλα, μα οι αποδεδειγμένες θεωρίες δείχνουν έναν κόσμο φτιαγμένο με έξυπνους κανόνες που του επιτρέπουν να λειτουργεί. Από όταν οι Αριστεροί κατέλαβαν τα πανεπιστήμια, τύφλα να έχουνε οι Ιδουδαίοι, ό,τι και αν αυτοί κάνανε-κάνουνε, οι μηδενιστές (προτιμώ το νιχιλιστές γιατί βγαίνει από το τίποτα "nihil" στα λατινικά) το κάνουνε και καλύτερα και γρηγορότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ, αυτό που ξέρω είναι ότι χάνουμε τις εφηβικές ηλικίες.......με τέτοιες ασθένειες. Δημιουργούν zompies ελεγχόμενα. Μα έχουμε κρίση και τα Πανεπιστήμια -Σχολεία δεν έχουν πάρει φωτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άντε μπράβο και κανένα καλαμπούρι ..... διότι δεν μπορείτε να πείτε οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να μας κάνουν να γελάσουμε ...... έχουν μια κλήση πρός την φαιδρότητα ..... ωστόσο εκεί που παγώνει το γέλιο στα χείλη είναι όταν βρίσκεσαι, σε χώρο που αναλύονται τέτοια θέματα και μετά απο μια βαρύγδουπη μπουρδολογία ακούς τους γύρο σου να χειροκροτούν σαν υπνωτισμένοι ..... οπότε μένεις να διερωτάσαι ¨μήπως με πήρε ο ύπνος και δεν τα άκουσα όλα;;;;;¨ ή ¨δεν έβαλα τα ακουστικά μετάφρασης και τα άκουγα σε άλλη άγνωστη γλώσσα;;;;;¨ ......

    GEODETIS …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή