Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ


Γράφει ο Θεόδωρος  Λάσκαρης             

Η αστική μασονική πολιτεία καθιέρωσε την νοοτροπία  της «ανεκτικότητας»: πρέπει να είμαστε «ανεκτικοί» στις ιδέες των άλλων, στη «διαφορετικότητα», και γιατί όχι ακόμη και στην παραβατικότητα. Ταυτόχρονα, ένα από τα βασικά διαφημιστικά σλόγκαν της είναι: «Δεχόμαστε όλες τις θρησκείες.» Βέβαια, όλα αυτά ισχύουν με έναν απαράβατο όρο· στην εξουσία να είναι αυτοί, οι φιλελεύθεροι αστοί, τα παιδιά των μασόνων. Όταν όμως  είναι εκτός εξουσίας, τότε την ανεκτικότητα την παίρνει…Ο διάβολος (μεταφορικά και ουσιαστικά).

Η ιστορία που θα σας διηγηθούμε διεξήχθη στο Εκουαδόρ το 1850.

Ο Gabriel Garcia Moreno
Αυτή η μικρή χώρα είχε προκύψει από τον διαμελισμό της Κολομβίας του Bolivar. Την προεδρία της χώρας είχε αναλάβει ο στρατηγός  Flores, έμπιστος του Bolivar, ο οποίος υπήρξε μασόνος 33ο βαθμού και ανήκε στην φιλελεύθερη ελίτ που θέλοντας να αντιταχθεί στην Ισπανία, δημιούργησε τα επαναστατικά κινήματα στην νότια Αμερική. Ήταν η εποχή που οι επαναστατικοί εθνικισμοί εξυπηρετούσαν τα σχέδια της διεθνούς μασονίας. Φυσικά και ο στρατηγός Flores ήταν συνδεδεμένος με την μασονική στοά της Νέας Γρενάδας. Καθιέρωσε ένα σύνταγμα υπέρ-φιλελεύθερο (για τους μασόνους) και άκρως απαγορευτικό για την εκκλησία και τους χριστιανικούς θεσμούς. Το 1845, εξαιτίας της διαφθοράς και των βιαιοτήτων εναντίον του λαού, ξεσπά εμφύλιος πόλεμος ο οποίος κατέληξε στην ήττα του στρατηγού Flores. Αμέσως μετά τον διαδέχονται στην εξουσία ο πρόεδρος Roca και ο πρόεδρος Noboa. Αυτός ο τελευταίος εξορίζεται στο Περού το 1851 μετά από το πραξικόπημα ενός άλλου μασόνου, του στρατηγού Urbana.



Η χώρα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και η κυβέρνηση των πραξικοπηματιών τρομοκρατεί τα λαϊκά στρώματα τα οποία δυσανασχετούν με τα μέτρα που παίρνει ο Noboa εναντίον της εκκλησίας. Όμως τώρα ας κάνουμε μια επιστροφή στο 1821. Εκείνη την χρονιά γεννιέται στην πολιτεία Γκουαγιακίλ ο Gabriel Garcia Moreno: Καταγόταν από παλιά και  επιφανή Ισπανική οικογένεια. Όταν τελείωσε το λύκειο ήθελε να  γίνει κληρικός αλλά τελικά σπούδασε νομικά και πήρε το πτυχίο του το 1845. Ένα χρόνο μετά ο Gabriel García Moreno εκδίδει το σατυρικό περιοδικό «Το μαστίγιο» και αργότερα το περιοδικό  «Το έθνος», με τα οποία έκανε καυστική κριτική στις διεφθαρμένες κυβερνήσεις του Εκουαδόρ. Έτσι, το 1853 ο στρατηγός Urbana, μη αντέχοντας άλλο την κριτική του, τον διώχνει από την χώρα και ο Gabriel Garcia εγκαθίσταται στο Παρίσι. Εκεί βρίσκει την ευκαιρία να εμβαθύνει τις σπουδές του στο Χριστιανικό Δίκαιο και στην Χριστιανική Κοινωνιολογία. Το 1857 επιστρέφει στο Εκουαδόρ και με την συμπαράσταση φίλων διανοουμένων, καταφέρνει να εκλεγεί στο κοινοβούλιο.  Αμέσως, κάνει προτάσεις νόμων που αποσκοπούσαν στην οικονομική καλυτέρευση των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και στη δημιουργία μίας καλής δημόσιας εκπαίδευσης. Τελικά αφού κατάφερε να ξεπεράσει ένα ακόμη πραξικόπημα μεταξύ των ετών 1859-1860, σχηματίζει κυβέρνηση και αναλαμβάνει την αναγέννηση του Εκουαδόρ: Έκανε την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, καλυτέρευσε τα οικονομικά του κράτους, αποκατέστησε νοσοκομεία και φυλακές, δημιούργησε σύγχρονες υποδομές στην χώρα και τέλος, έκανε κάτι το ασυγχώρητο· καθιέρωσε  τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία του κράτους.



απεικόνιση της δολοφονίας του Moreno
Στις 5 Αυγούστου 1875 όμως, ένας φίλος του, ιερέας, τον προειδοποιεί: «Έχουμε πληροφορίες ότι ο θάνατός σας έχει αποφασιστεί από τους Ελευθεροτέκτονες, αλλά δεν γνωρίζουμε το πότε ακριβώς. Για το όνομα του Θεού, πρέπει να λάβατε  προφυλάξεις…». Την επόμενη ημέρα το πρωί, καθώς έβγαινε από τον καθεδρικό ναό του Κίτο μία ομάδα δολοφόνων σταλμένων από τις μασονικές στοές, μαχαίρωσε και πυροβόλησε τον Gabriel García Moreno φωνάζοντάς του: «Πέθανε δήμιε της ελευθερίας». Την στιγμή που ξεψυχούσε πρόλαβε να ψιθυρίσει: Dios no muere! (Ο Θεός δεν πεθαίνει).



 
Είπαμε, «ανεκτικοί» με όλους, φθάνει να... γίνεται το δικό τους...  



53 σχόλια:

  1. Ο Τσίπρας δεν τραβά. Δεν πείθει ούτε πεθαμένο. Η Χώρα σβήνει κάτω απο τις διαταγές των τοκογλύφων.Ο Σαμαράς αποδείχτηκε ένα άχαρο ανδρείκελο. Η Χ.Α ξέφτισε απο πολύ νωρίς μιας και δεν έχει σχέδιο ούτε πρόγραμμα.

    Διαβάζοντας το υπέροχο κείμενο υπάρχει κάτι βαθύτερο; Μήπως ένα μελλοντικό σικέ πραξικόπημα των μεγάλων δυνάμεων για να ολοκληρώσουν το μεγάλο πλιάτσικο ( υποταγή) στην πατρίδα μας;; Mήπως ένα θερμό επεισόδιο με Τουρκία;;

    Ελευθερόκτονες, μασόνοι και ίντριγκες μας οδηγούν κάπου;; Εμένα το κειμενο με ταξίδεψε...

    Γελάει η ιστορία με μας;;;




    Σκέψεις και προβληματισμοί

    ΤΑΙΠΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως υπαρχει καποιο λαθος στην ημερομηνια σε αυτη την παραγραφο:...έκανε καυστική κριτική στις διεφθαρμένες κυβερνήσεις του Εκουαδόρ. Έτσι, το 1853 ο στρατηγός Urbana, μη αντέχοντας άλλο την κριτική του, τον διώχνει από την χώρα και ο Gabriel Garcia εγκαθίσταται στο Παρίσι. Εκεί βρίσκει την ευκαιρία να εμβαθύνει τις σπουδές του στο Χριστιανικό Δίκαιο και στην Χριστιανική Κοινωνιολογία. Το 1957 επιστρέφει στο Εκουαδόρ και με την συμπαράσταση φίλων διανοουμένων, καταφέρνει να εκλεγεί στο κοινοβούλιο. Αμέσως, κάνει προτάσεις νόμων που αποσκοπούσαν στην οικονομική καλυτέρευση των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και στη δημιουργία μίας καλής δημόσιας εκπαίδευσης. Τελικά αφού κατάφερε να ξεπεράσει ένα ακόμη πραξικόπημα μεταξύ των ετών 1859-1860, σχηματίζει κυβέρνηση και αναλαμβάνει την αναγέννηση του Εκουαδόρ: Έκανε την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, καλυτέρευσε τα οικονομικά του κράτους, αποκατέστησε νοσοκομεία και φυλακές, δημιούργησε σύγχρονες υποδομές στην χώρα και τέλος, έκανε κάτι το ασυγχώρητο· καθιέρωσε τον χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία του κράτους...
    σας ευχαριστω.. νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nίκο έχεις δίκιο, μόλις το διόρθωσα, ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑΙΠΕΔ αστα αυτα τα "δεν εχει σχεδια και προγραμματα η ΧΑ".
    Ειδαμε κι αυτους που ειχαν σχεδια κιαι προγραμματα τα τελευταια 40 χρονια.

    Παντως θα σε στεναχωσησω λιγο εσενα και τον αλλο της "εσχατης ανασχεσης", αλλα εγω και αλλο 1.5 εκ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις επομενες εκλογες.
    Εσυ ψηφισε Βοριδη, η ο οποιον αλλο ελληνοφωνο εβραιολαγνο θες.

    Πατρικιος

    υγ.
    Ελπιζω να ΜΗΝ εισαι προβοκατορας μεσα στο Θεοδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω πως κάποιος είναι προβοκάτορας εδώ. Αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για ένα κόμμα δεν σημαίνει πως υπάρχει και δόλος.

      Διαγραφή
    2. Πατρίκιε, απλά είναι μια διαφορετική άποψη. Μακάρι να τα πάει καλά η Χρυσή Αυγή.

      ΤΑΙΠΕΔ

      Διαγραφή
    3. 1) Αγαπητε Θεοδοτε ειμαι οπαδος του Κικερωνα*.
      Και ως εκ τουτου, ειμαι εξαιτερικα καχυποπτος στους χαλεπους καιρους που ζουμε και με οσα γεγονοτα ξεδιπλωνωνται μπρος στα ματια μας ειετ μεσα στην Πατριδα μας ειτε στην ευρυτερη γειτονια μας.
      Γιατι αν δεν ημουν θα πιστευα και γω, σαν κατι αλλους λληνοφωνους καφρους, οτι τρεις ουρανοξυστες στην ΝΥ κονιορτοποιηθησαν ως δια μαγειας τον Σεπ του 2001.
      ------------
      2) Αγαπητε ΤΑΙΔΕΠ ο λογος που με ωθησε να σχολιασω το σχολιο σου ειναι ο τροπος της σκεψης σου.
      Εγραψες:
      "Ο Τσίπρας δεν τραβά. Δεν πείθει ούτε πεθαμένο".
      Δηλαδη μεχρι προτινος πιστευες οτι "θα τραβηξει"; Αν ειναι δυνατον. Προσωπικα νομιζω οτι αν ζουσε ακομα ο Σπαθαρης και του κολλουσε ενα ξυλακι στην πλατη θα τον εκανε διασημο πρωταγωνιστη του μπερντε κι αυτονανε.
      Εγραψες:
      "Η Χώρα σβήνει κάτω απο τις διαταγές των τοκογλύφων".
      Οι αγορες, οι τραπεζες, οι εταιρειες, οι πολυεθνικες κλπ, κλπ, ειναι ολα εννοιες παραπλανητικες.
      Οι ΕΒΡΑΙΟΙ ειναι οπως ξερεις φιλε μου οι τοκογλυφοι. Γιατι ΔΕΝ το γραφεις απορω. Αμα ακουω η διαβαζω αυτες τις αφηρημενες εννοιες (λεξεις/ανοησιες) ειναι σα να ακουω την Παπαρηγα να μου αναλυη το γιατι η κορη της πηγε σε αμερικανικο πανεπιστημιο και οχι σε βουλγαρικο.
      Μη χανουμε τα λογια μας με τον αποβλακωμενο Σαμαρα. Του Χαρβαρντ κι αυτος.

      Αμ εκεινο με την ΧΑ τι τοθελες παλι;. Η εκανες ολο το προλογο για να καταληξης στον ΑΝΣΚ σου;

      Γιατι αυτη ειναι και μια προσφιλης μεθοδος προπαγανδας των ελληνοφωνων σαγιανιμ σε πληροφορω.
      Δηλαδη τι περιμενεις απο ενα κομμα που μολις μπηκε στην βουλη που αφ ενος το φιμωνουνε, αφ εταιρου το κυνηγαει συσωμη η σεσημασμενη εβραϊλα εσωτερικου και εξωτερικου;
      Δεν ειδες προ ημερων που ειπε κατι ο Κασιδιαρης στην βουλη για ενα απ τους μυθους των οβριων και βγηκε στα καπακια η μουσατη πανα ακρατειας του Κουβελη να μας πη με ποσα χρονια τιμωρειται η αρνηση του ολοκαυτωματος στην γερμανια;

      Ενα να κανει μονο για μενα και την πλειοψηφια του Ελληνικου λαου θαναι αρκετο.
      Να δικαση και κλειση φυλακη ολους τους προδοτες και τους κλεφτες της Πατριδας απ το 74 και δωθε. Κι αυτο ειμαι πεπεισμενος οτι θα το κανη αν ερθει στην εξουσια. Η μαλλον οταν ερθει στην εξουσια και ελπιζω ταχυτατα.



      Πατρικιος



      *Κικερωνας
      "Ένα Έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους αγαθούς του, ακόμα και με τους φιλoδοξους του. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει από προδοσία εκ των έσω. Ο εχθρός έξω από τις πύλες (του Έθνους) μας φοβίζει λιγότερο, γιατί φαίνεται και σηκώνει την σημαία του στ' ανοιχτά. Αλλά ο Προδότης κινείται μεταξύ αυτών (των πολιτών) εντός των πυλών, ελεύθερα, οι πανούργοι ψίθυροι του θροΐζουν μέσα σ όλα τα μονοπάτια, και ακούγονται μέχρι στις αίθουσες της ίδιας της Κυβέρνησης.
      Ο Προδότης εμφανίζεται όχι σαν Προδότης’ μιλάει με τόνους γνώριμους στα θύματα του, εξομοιώνεται μ' αυτούς και με τις ανησυχίες τους, κάνει έκκληση στην ανηθικότητα που υπάρχει στο βάθος της ψυχής όλων των ανθρώπων.
      Σαπίζει την ψυχή του Έθνους, δουλεύει μυστικά και ανώνυμα την νύχτα για να διαβρώσει τα υποστηρίγματα της πόλης, διαφθείρει τους εκλεγμένους ηγέτες, ώστε να μην μπορούν άλλο πια να αντισταθούν.
      Έναν δολοφόνο, είναι να τον φοβάσαι πολύ λιγότερο".

      Μάρκος Τούλλιος Κικέρων (106-43 πΧ.)

      Διαγραφή
    4. Πατρίκιε, τα μακαρόνια νά 'ναι μίσκο: http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2013/07/5.html . Φιλάκια...

      Διαγραφή
    5. Ελληνόφωνοι οβραίοι χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα .......εναντίον της Χρυσής Αυγής!!!!!

      Από τον Jonathan Cook.

      Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
      Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
      Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
      "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
      Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) Οι Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

      Όλο το άρθρο εδώ:

      http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

      Πατρικιος

      υγ.
      Στην 10χρονη παρουσια μου στις ελληνοφωνες ιστοσελιδες δυο μονο τραχαναδες μου εχουν προκαλεσει θυμηδια.
      Ενας καποιος "Γιωργος Σιδερουντιος" κι ενας αλλος "Χρηστος Βουλγαρος" (δεν γνωριζω αν ειναι τα πραγματικα τους ονοματα. Τους διαβαζα και δακρυζα απ τα γελια.)
      Τωρα εν ετει 2013, προσθεσα κι αλλον εναν. Αυτος πρεπει να ειναι καραμπινατος της πρεσβειας

      Διαγραφή
    6. Πατρίκιε

      Για την JIDF (Jewish Internet Defence Force) όπως λέγεται "χαϊδευτικά στο διαδίκτυο είναι λίγο πολύ σχεδόν τα πάντα γνωστά. Να είσαι σίγουρος όμως πως ο έλεγχος σχολίων που κάνω είναι ιδιαίτερα επιμελής και αν υποπτευθώ περίεργες απόψεις και προβοκατόρικες καταστάσεις απλά δεν δημοσιεύω τα σχόλια.

      Κατανοώ την θέση σου για την ΧΑ αλλά θα πρέπει να λάβεις και υπ όψιν ότι μεγάλο κομμάτι του πατριωτικού χώρου έχει "καεί" από κόμματα στο παρελθόν οποτε ειναι λογικό να είναι καχύποπτο σε όλα. Σκέψου μόνο πόσοι άνθρωποι επένδυσαν στο ΛΑΟΣ ακόμα και οικονομικά (λεφτά για γραφεία κλπ) και είδαν μετά τον πρόεδρο του να διαλύει τα πάντα και τους μεγαλο"εθνικιστές" τύπου Βορίδη, υιού Πλεύρη και Γεωργιάδη να πηγαίνουν στη νεοφιλελεύθερη ΝΔουλα και να λένε σήμερα για το όραμα του Μητσοτάκη και του γέρου Καραμανλή...

      Θα σου πω επίσης πως εμείς ως μπλογκ είχαμε μια μάλλον μη-ευχάριστη εμπειρία με την ΧΑ διότι όταν βγάλαμε το άρθρο για τον Kalergi (http://theodotus.blogspot.gr/2012/12/coudenhove-kalergi.html)το πήραν και το ανάρτησαν χωρίς να αναφέρουν την αρχική πηγή. Όταν μάλιστα τους έστειλα μήνυμα για το θέμα (ασφαλώς ευγενέστατο) δεν θεώρησαν καν ότι έπρεπε να μου απαντήσουν. Βέβαια το συγκεκριμένο άρθρο το πήραν αρκετοί και συνειδητά αφαίρεσαν τον πρόλογο μας (ώστε να μην φαίνεται πως είναι από το Θεόδοτο), αλλά δεν είναι δυνατόν να έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις από τον ανώνυμο μπλογκερ και από ένα πολιτικό κόμμα και μάλιστα κάποιο όπως η ΧΑ.
      Πολύ σωστά θα μου πεις πως ένα τέτοιο περιστατικό δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζει όλο το κίνημα, αλλά όταν κρίνουμε κάτι όλα πρέπει να μπαίνουν στη ζυγαριά.

      Τώρα τέλος, στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά "φρούτα". Τον Σιδερούντιο (νομίζω το έγραφε Σιδηρούντιος) τον θυμάμαι, έγραφε (μπορεί να γράφει ακόμα δεν ξέρω) στο Ινφογνώμων. Πρόκειται για κλασσική περίπτωση εγκεφαλικά καμμένου ατόμου εκπροσώπου της "πατριωτικής" αριστεράς...Και ασφαλώς αυτός είναι ο τύπος "πατριωτισμού" που προωθεί και επίσημα το σύστημα. ένας "πατριωτισμός" τύπου Μίκη, που υπερασπίζεται την άποψη πως και τα παιδιά των σομαλών μεταναστών είναι ελληνόπουλα επειδη γεννήθηκαν εδώ..., που προάγει έναν παντελώς ηλίθιο αντιγερμανισμό (πχ "οι Γερμανοί μας μισούνε και θέλουν να μας εξοντώσουν και η Μέρκελ ειναι βιολογική κόρη του Χίτλερ") και θεωρεί το ΕΑΜ εθνικοαπελευθερωτική οργάνωση...

      Πάντως εδώ τέτοια "φρούτα" δεν θα έχουν πρόσβαση στα σχόλια. Για εμένα δεν υπάρχουν αριστεροί "πατριώτες", αυτό το παραμυθάκι που ανακάλυψαν πρόσφατα να πάνε να το πουλήσουν αλλού. Η θέση μου στο θέμα είναι απλή και γενικοποιημένη αλλά η καλύτερη δυνατή όταν έχεις να κάνεις με πολιτικά φαινόμενα. Δεν υπάρχουν αριστεροί διεθνιστές και αριστεροί πατριώτες. Υπάρχουν μόνον αριστεροί και αριστερός σημαίνει διεθνιστής και διεθνιστής σημαίνει προδότης της φυλής και του έθνους. Συνεπώς αριστερός=προδότης και η συζήτηση για εμένα σταματάει εκεί μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Και μέχρι στιγμής η αριστερά (κάθε είδους) ένα πράγμα απέδειξε στην ιστορία της: πως πάντοτε υπήρξε και ενεργά αγωνίστηκε κατά των συμφερόντων της φυλής και του έθνους.

      Διαγραφή
    7. Αγαπητε Θεοδοτε
      Πρωτ' απ' ολα μου διδεις την ευκαιρια να σ' ευχαριστησω για δυο πραγματα.
      Για τις αριστες αναρτησεις στο μπλογκ σου και για το ο'τι με φιλοξενεις στην ιστοσελιδα σου.

      Ξερω οτι σαν διαχειριστης θα εισαι πολυ προσεκτικος και θα κρατας μεγαλη "κρισαρα" στον ελεγχο των σχολιων.
      Δεν θα αναφερθω στο JIDF και στους εβραιους. Θα πω ομως οτι ο ελεγχος της πληροφοριας και της ειδησης μετα απο τουλαχιστον μια 100τια εχει αρχισει να ξεγλυστραει απ΄ τα χερια τους λογω διαδικτυου.

      Θα αναφερθω στον Ελληνικο Πατριωτικο χωρο.
      Ειναι καιρος εμεις οι Ελληνες Πατριωτες να αφησουμε τις οποιες διαφορες μας κατα μερος και να ενωθουμε για το καλο της Πατριδας μας.
      Καλως η κακως ο κ. Μιχαλολιακος καταφερε κατι που αλλοι γνησιοι πατριωτες ΔΕΝ καταφεραν.
      Εγω προσωπικα αναμενω πολλα απο την ΧΑ. Αλλα οχι μονομιας. Τους πολεμουν ολοι και ειδικα οι εβραιοι.
      Τους εκτιμω γιατι ειναι δικα μας παιδια βγαλμενα μεσα απ τον λαο και οχι γονοι πολιτικων απατεωνων. Μιλουν στην Βουλη απευθυνομενοι στους λεχριτες της δημοκρατικης "εδρας" του Βενιζελου οπως θα μιλουσα κι εγω. Η μαλλον εμενα θα με πεταγε εξω ο ........φρουραρχος απ' την πρωτη μερα.
      Χρειαζονται λοιπον την υποστηριξη μας και οχι να τους υποσκαπτουμε ο καθεις για τους δικους του λογους.
      Αυτοι οι ανθρωποι εχουν βαλει για την Πατριδα, σε δευτερη μοιρα την οικογενειακη και προσωπικη τους ασφαλεια.
      Ενα θα σου πω και τελειωνω.
      Υποψιαζομαι οτι ηδη υπογεια κεντρα της Ουασιγκτον, του Λονδινου και του Τελ-Αβιβ εχουν στα χερια τους σχεδια δολοφονιας επιφανων μελων της ΧΑ σε περιπτωση που η ΧΑ γινει κυβερνηση.

      Ως προς τα αλλα που μου αναφερεις σχετικα με τα "πατριωτικα" κουκουεδια ειμαστε στην ιδια σελιδα.

      Και κλεινω με τα λογια του Μυριβηλη.
      "Δεν υπαρχουν Ελληνες κομμουνιστες. Οταν γινουν συνειδητα κομμουνιστες παυουν να ειναι Ελληνες".



      Χαιρετισμους

      Πατρικιος


      Διαγραφή
    8. Πατρίκιε, σε οδηγεί ο τυφλός φανατισμός.

      Η Χ.Α εδώ και ένα χρόνο στο μόνο πράγμα που έχει ξεχωρίσει είναι κάποια πεταμένα καφάσια σε πανηγύρια και τίποτα άλλο…. Κάποιες φτηνές μαγκιές στα έδρανα της Βουλής με συχνές επερωτήσεις...
      Αυτό κύριε Πατρίκιε λέγεται εθνικισμός;; Για αυτό τον λόγο βρίσκεται η Χ.Α στη Βουλή;;

      Κουβέληδες, Σαμαράδες, Βενιζέληδες,Ντόρηδες, Ρεπούσηδες, Τατσόπουλοι, Τσίπρες και Αλαβάνοι εξαιτίας αυτής της φτηνής μαγκιάς μας παρουσιάζονται ως δημοκράτες. Μας παρουσιάζονται ως ανθρωπιστές που θέλουν να μας σώσουν από τον φασιμό… Αυτοί που διέλυσαν την Χώρα, θέλουν και να μας σώσουν. Τι δεν καταλαβαίνεις βρε άνθρωπε;;

      Στην υπόθεση Μιωνή ( λίστα Λαγκάρντ) τι πατάτα έκανε ο γόης Κασιδιάρης;;; Ξεχνάς;; Έδωσε επιχείρημα στον φυγά εβραίο Μιωνή να μην έρθει στην Ελλάδα να καταθέσει με το να αρνείται το ολοκαύτωμα. Το ξεχνάς;;
      Έβγαινε ο Μιωνής και έλεγε ότι : Στην Ελλάδα δεν πάω, γιατί υπάρχουν αρνητές του ολοκαυτώματος!!!! Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε την πατάτα;; Αρνήθηκε το ολοκαύτωμα που προσπαθούνε με ΠΕΙΣΜΑ να μας το επιβάλλουν οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ! Σε μια εποχή που οι σιωνιστές θέλουν να μας επιβάλλουν τον γελοίο και απαίσιο αντιρατσιστικό νόμο ο Βουλευτής με τον πλούσιο μισθό τα κατέστρεψε ΟΛΑ και έδωσε τρομερά επιχειρήματα στους σιωνιστές τοκογλύφους. Τι δεν καταλαβαίνεις ρε άνθρωπε;;;

      Άσε τα πρακτοριλίκια και δες επιτελούς καθαρά. Κανείς δεν αμφισβήτησε τον πατριωτισμό τον δικό σου αλλά ούτε και των ψηφοφόρων της Χ.Α . Αν, πιστεύουν όμως, ότι την έβαλαν εκεί, για να βρίζει και να κλωτσάει τους ανίκανους μνημονικούς ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

      Χαιρετισμους

      TAIΠΕΔ

      Στο blog Θεόδοτος γράφω κανένα σχόλιο. Δεν είμαι στο internet για να κάνω καριέρα σχολιαστή.

      Διαγραφή
    9. Κι εγω το ιδιο φιλε ΤΑΙΔΕΠ.
      Δεν κανω καριερα στο ιντερνετ, ουτε φυσικα ακονιζω τα νυχια μου για καυγα. Γραφω την γνωμη μου και οποιος την διαβασει την διαβασε.
      Ειναι πραγματι μερικοι που παρεξηγουν τελειως τα σχολια μου χρησιμοποιωντας οτι κοσμητικο επιθετο υπαρχει στην φαρετρα του.
      Σε διαβεβαιω: Δεν μου καιγεται καρφακι.

      Χρησιμοποιεις νηπιακα επιχειρηματα για να με πεισης τι ειναι Εθνικισμος και τι οχι. Θα σου ελεγα την ιστορια με το κλεμμενο αυγο απο ενα πιτσιρικα που οταν το πηγε σπιτι, η μανα του τοβρασε και το 'φαγαν μαζι, αντι να του μαυριση τον πισινο γιατι τοκλεψε. Κι ας πεινουσαν μανα και γιος. Με αποτελεσμα ο μικρος να γινη πρωτης περιωπης εγκληματιας και απολυμενος, γερος πια, απ' την φυλακη γυρισε σπιτι και σκοτωσε την πολυ γρια μανα του.

      Ακριβως αυτοι που προαναφερεις οι "Αντρεηδες, Κουβέληδες, Καραμνληδες, Σαμαράδες, Βενιζέληδες, Ντόρηδες, Ρεπούσηδες, Τατσόπουλοι, Τσίπρες και Αλαβάνοι και, και, και" εγεννηθησαν στην πολιτικη γιατι δεν υπηρξαν ΧΑγιτες τοτε στην Βουλη να σπασουν και να διαλυσουν τους πολιτικους τους παγκους και παραγκες, με την οποια λαθροπραματεια κουβαλουσαν. Και φουσκωνε το εγκληματικο και αχορταγο μενος τους, οπως και η ορεξη τους, κι απο κει που ξεκινησαν μικρο-κλεφτοκοταδες κατεληξαν να κατακλεψουν και να προδωσουν εναν Ολοκληρο, Εντιμο και Ενδοξο Λαο με χιλιαδες χρονια Ιστοριας και Πολιτισμου.

      Συνεχιζοντας την νηπιακη σου επιχειρηματολογια μαγαριζεις και τον παροντα ιστοτοπο αναφερομενος στον οβριο απατεωνα, το επιχειρημα του οποιου ηταν η αρνηση του "ολοκαυτωματος" (οτι τελος πανων σκ@τα εννουν οι οβριοι μ' αυτην την κλεμμενη ελληνικωτατη λεξη) γι αυτο και δεν εμφανιζεται για να ψευδολογηση (εγω τουλαχιστον δεν θα περιμενα και τιποτ' αλλο απο δαυτον) στην Βουλη.

      Συνεχιζω




      Διαγραφή
    10. Συνεχεια.........
      Εδω ειλικρινα σου ομολογω λυνομαι στα γελια.
      Νομιζεις φιλτατε οτι αν δεν ειχαν εκλεγει οι "αρνητες του ολοκαυτωματος" στην βουλη ο εν λογω υπανθρωπος θα ερχοταν; Εγω σε διαβεβαιω οτι θα ειχε μαγνητοφωνησει και φωτογραφισει καποιον χωρικο που του 'πε μιση καλημερα η τον κοιταξε αλλοιθωρα στην πλατεια του Κατω Μπυθουλα και θα το χρησιμοποιουσε σαν αποδεδειγμενο παραδειγμα αντισιμητισμου (κι εδω κλεμμενος ο ορος) και επιβεβλημενη κοπανα απ' τα διχτυα της δικαιοσυνης. Βεβαια ο γυφτο-οβριος εχει την τυχη να μην ειναι αλβανος ωστε να τον κυνηγα ο Δενδιας εστω και κατοπιν εορτης στα βουνα και στα λαγκαδια της Θεσπρωτειας. Την κοπανησε και με το πασο του με την Ελ-Αλ.
      Το αν ειναι γοης η οχι ο κ. Κασιδιαρης θα το αφησω στην κριση του ωραιου φυλλου η ακομα και σε καποιον πισωγλεντη απο κεινους που βρισκονται ακομα στην ντουλαπα αλλα λοξωκοιταζουν κανα αρσενικο.
      Παντως αν ημουν εγω στην θεση του Κασιδιαρη οχι μονο θα ελεγα αυτα που ειπε στην βουλη, αλλα θα συμπληρωνα εχοντας για αποδειξη των λογων μου, το φευγιο του γυφτο-οβριου, τα λογια Καποιου τα οποια και μεταφερω:

      "Η Κυριαρχία του Οβριού στην δημόσια ζωή φαίνεται τόσο σίγουρη, που τώρα όχι μόνο μπορεί να αποκαλεί τον εαυτό του Οβριό και πάλι, αλλά αδίστακτα παραδέχεται το απόλυτο εθνικό και πολιτικό σχέδιό του. Ένα τμήμα της φυλής του, ομολογεί ανοιχτά πλέον ότι είναι ένας ξένος λαός, αλλά ακόμη και εδώ ψεύδονται. Γιατί, ενώ προσπαθούν να κάνουν το υπόλοιπο του κόσμου να πιστέψη ότι η εθνική συνείδηση ​​του Οβριού κοίτεται στην ικανοποίησή για τη δημιουργία μιάς εθνικής στέγης εντός του Παλαιστινιακού κράτους, ο Οβριός και πάλι κοροϊδεύει πονηρά το ηλίθιο ακροατή του. Δεν τίθεται καν στο μυαλό τους η δημιουργία ένός οβρέϊκου κράτους στην Παλαιστίνη με σκοπό να ζήσουν ειρηνικά εκεί. Το μόνο που θέλουν είναι μια Μόνιμη Έδρα-Καταφύγιο με απώτερο σκοπό την προστασία των εγκληματιών τους, με δικά της κυριαρχικά δικαιώματα και μακριά από την παρέμβαση άλλων κρατών και την Διεθνη Δικαιοσύνη: Θέλουν ένα καταφύγιο για τους φυγόδικους, ελεεινούς αχρείους οβριούς και ένα πανεπιστήμιο για εκκολαπτόμενους απατεώνες".


      Χαιρετισματα κι απο μενα.


      Πατρικιος


      υγ.
      Αν δεν με ειχε διαβεβαιωσει προσφατα ο διαχειριστης του "Θεοδοτος" οτι ελεγχει επιμελως τα σχολια θα υπεθετα οτι γραφεις απ' τα υπογεια του ΚΙΣ ή της Συναγωγης. Αλλα και παλι ανθρωποι ειμαστε και σφαλματα κανουμε.
      Για να γραφης απ' την χαβουζα της Μεσης Ανατολης το αποκλειω.

      Διαγραφή
    11. Πατρικίε η Χρυσή Αυγή, γιατί δεν λέει κάτι για το παράνομο ΤΑΙΠΕΔ;;;;;Τι περιμένει;;;; Μπορείς να μου απαντήσεις σε παρακαλώ;;;; Γιατί δεν ακούμε την φωνούλα της;;;; Την Ελλάδα ξεπουλάνε.....

      ΤΑΙΠΕΔ

      Διαγραφή
    12. Πατρίκιε γιατί δεν απαντάς;;;; Στο ΤΑΙΠΕΔ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ που τα ξεπουλάνε όλα.........

      Περιμένω.....


      ΤΑΙΠΕΔ

      Διαγραφή
    13. Καμία απάντηση.

      Ο κόσμος πλέον αρχίζει να καταλαβαίνει τι παίζει. Μπήκες με φόρα στο blog αλλά η αλήθεια πληγώνει.Δεν μιλάμε όταν πρόκειται για το ξεπούλημα του Ελληνισμού.Υπάρχει ΟΜΕΡΤΑ.

      8εόδοτε, και οι τύφλοι είδαν...

      ΤΑΙΠΕΔ.

      Διαγραφή
    14. @TAIΠΕΔ

      Υπάρχει και η περίπτωση να μην έχει δει τα μηνύματα ακόμα.

      Διαγραφή
    15. Την ζωή αγαπητέ Θεόδοτε δεν μπορείς να την κοροιδέψεις.

      πάρε ένα παράδειγμα..

      Πήγε λένε ο αρχηγός της αστυνομίας στην Ήπειρο, για να δει πως πάνε τα πράγματα με τους ουτσεκάδες..χαχαχααχ γελοία πράγματα. Στην Ήπειρό ΕΚΛΕΙΣΑΝ όλα τα στρατόπεδα....τίποτα δεν ξέρουν.Μπουλούκια αστυνομικών σέρνονται ανάμεσα σε βουνά και λαγκάδια…… χωρίς να ξέρουν τι ψάχνουν. Χωρίς να γνωρίζουν τα χώματα που πατάνε……Ένα περιστατικό με τους ουτσεκάδες τους ξεγύμνωσε τελείως.

      Είναι φοβερά τα σημάδια του θεού! Πουλάνε πατρίδες και υπάρχει σιωπή....ούτε επίδειξη δύναμης δεν μπορουν να κάνουν πλέον στο πόπολο.


      Την ζωή δεν μπορείς να την κοροιδέψεις.

      ΤΑΙΠΕΔ

      Διαγραφή
    16. Πήραν ένα μαχαίρι Θεόδοτε και κόβουν σε κομμάτια την πατρίδα. Εμείς, απλά διασκεδάζουμε με διάφορους Κασιδιάρηδες-Τατσόπουλους στην βουλή. Ψέμα;; ΕΜΕΙΣ ζούμε στην εικονική πραγματικότητα του internet. Στην εικονική πραγματικότητα των blogs. Επαναστάτης ο Καμμένος γιατί λέει αποκάλυψε ένα σκάνδαλο ετών...όταν θα πάει στα δικαστήρια θα καρφώσει ΞΑΝΑ τους bloggers όπως το έκανε και στο παρελθόν με την υπόθεση του Ανδρίκου Παπανδρεόυ. Επαναστάτης ο Μιχαλολιάκος γιατί λέει είπε τον Καμίνη, λαθρολάγνο δήμαρχο των λαθρομεταναστών και της παγκοσμιοποίησης του Soros. Τώρα που απολύονται οι πάντες ΑΧΝΑ φυσικά. Επαναστάτης και ο Τσίπρας που υπόσχεται σχέδια Μάρσαλ...

      Όλα αυτά είναι ένα θέατρο. Το εβραικό ΔΝΤ τους πληρώνει όλους. Ψέμα;; Η αλήθεια είναι μια. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ στην αδίστακτη λήθη των καιρών.


      Η Ελλάδα περνά οικειοθελώς στις σκοτεινότερες σελίδες τις ιστορίας της.
      Ο πάλαι ποτέ λαός του ΟΧΙ, των Θερμοπυλών και της Εθνικής Αντίστασης πολιτισμικά μπασταρδεμένος και ηθικά εκμαυλισμένος είπε όχι στην ιστορία και στην παράδοσή του, λέγοντας ΝΑΙ στην παραδοσή του σε μια διεθνή τοκογλυφική χούντα, σε ένα νέο στρατό κατοχής. Αποδέχτηκε να τον κυβερνήσουν οι εγχώριοι διαχρονικοί μιζαδόροι, οι ατζέντηδες των corporations και τα παιδιά των καναλαρχών. ΨΕΜΑ;;;



      Έχουμε να κάνουμε με έναν πολιτικό υπόκοσμο. Σ αυτή τη χώρα, όπου βασιλεύουν ο φόβος, η αβεβαιότητα και η πείνα, οι πραγματικοί ένοχοι έχουν ασυλία. Οι ηθικές αρχές και τα πολιτικά ιδανικά δεν παίζουν κανένα ρόλο.

      ΤΑΙΠΕΔ

      Διαγραφή
    17. ## Nα μην το ξεχάσω.

      το 90% της δημοτικής αστυνομίας είναι Πασοκ με Μητσοτάκηδες. Μπορεί να κυβερνούσε ο Καραμανλής, αλλά αλληθώριζε προς αριστερά.....είναι γνωστά αυτά τα πράγματα.

      ΤΑΙΠΕΔ

      Διαγραφή
    18. Γιωργος Τσιλφιδης8 Ιουλίου 2013 στις 6:27 μ.μ.

      Δεν ειμαι ο Πατρικιος οθτε θελω να κανω τον συνηγορο του. Αλλα ετυχε να δω σημερα στο καναλι της βουλης την τοποθετηση ενος βουλευτη της ΧΑ οπου ειπε πως η ΧΑ δεν δεχεται την υπαρξη του ΤΑΙΠΕΔ. Αλλο ομως ειναι το θεμα. Μεχρι τωρα ο Θεοδοτος εχει δημιουργησει ενα επιπεδο και μια αξιοπρεπη δεξια σταση που δεν τολμουσα να γραψω σχολια, μην τυχω καποιας πνευματοδους οσο και καταιγιστικης απαντησεως (καταλαβενετε!) Αυτη η στροφη ομως στη κατινια και τον σωτηροπουλισμο με ευθυνη βασικα του Ταιπεδ και του Διηνεκη με ξενερωνει πληρως. Παρακαλω επαναφερετε το επιπεδο των σχολιων στην προτερα κατασταση!!!

      Διαγραφή
    19. 10.000.000 δεν δέχονται την ύπαρξη του ΤΑΙΠΕΔ. Το θέμα είναι πως το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί. Εμείς δεν είμαστε Βουλευτές για να γνωρίζουμε την λίστα κομματιών που πουλάνε.Ότι, μαθαίνουμε απο τα blogs. Άν ο Βουλευτής θέλει να κλείσει το ΤΑΙΠΕΔ ας κάνει αγώνα μαζί με το κόμμα του. Άλλωστε, ασυλία έχουν. ΣΩΣΤΑ;;;

      Κατινιά είναι να είσαι δεξιός και να αγαπάς την Πατρίδα σου;; Που είδατε σωτηροπουλισμό;;; Εγώ, ένα σχόλιο έκανα σχετικά με το κείμενο ( έχει κοινά με την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα) και ΞΑΦΝΙΚΑ έγινα πράκτωρ 007.

      ΤΑΙΠΕΔ

      Διαγραφή
    20. @Γιωργος Τσιλφιδης

      Από τι στιγμή που κάποιος δεν γράφει ανοησίες ή δεν βρίζει δεν βλέπω το λόγο να μην δημοσιεύεται το μηνυμα του. Ο Διηνέκης έχει το δικό του στυλ, σε αρκετούς δεν αρέσει, αλλά δεν είναι κακοπροαίρετος. Ο ΤΑΙΠΕΔ επίσης δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

      Διαγραφή
    21. Φιλε ΤΑΙΔΕΠ
      Αλλος εχει τ ονομα κι αλλος εχει την χαρη.................
      Οφειλω να σου ζητησω συγνωμη για την καθυστερηση μου να σου απαντησω.
      Αλλα εδερνα ενα δημαρχο και κατα την επιστροφη στο σπιτι μου ενας δημοσιογραφος μου ζητησε να του εξηγησω τους λογους γιατι τον εδειρα. Τον εστειλα να ρωτηση τον Στρατουλη.

      Λοιπον'
      Οπως σου προειπα δεν εχω το φορητο υπολογιστη ανα χειρας 24ωρες την ημερα 7 μερες την βδομαδα.
      Εχουμε δουλειες, οικογενεια και που και που βουταμε και στην θαλασσα.

      Ακουσε με για λιγο.
      Οταν ειχε φρεσκοεκλεγει περυσι η ΧΑ, φιλος ιντερνετικος μου προεξοφλουσε οτι φουσκα ειναι και θα περασει ενω για να μου αποδειξει οτι εχει δικιο με τα λεγομενα του περι φουσκας, με ρωτουσε απεγνωσμενα γιατι η ΧΑ δεν εχει κανει επερωτηση στην Βουλη για την ΕΛΣΤΑΤ. Αφου ειδα κι αποειδα με την επιμονη του, εκανα κοπυ-πεϊστ την ερωτηση του και την εστειλα στην ΧΑ. Μετα 7-8 ημερες που απηντησαν με δυο γεματες παραγραφους.
      Προωθησα την απαντηση της ΧΑ στο φιλο μου το "Γιωργη". Εκτοτε εξηφανισθει ο Γιωργακης.
      Η συμεριφορα του μ' εκανε να υποψιαστω οτι ειναι Καραμανλο-Σαμαρικος και καπου βολεμενος δημοσϋπαλληλισκος που η ΧΑ του χαλαει την ζαχαρενια.
      Ερχεσαι τωρα εσυ και με ρωτας για το ΤΑΙΔΕΠ. Που θες να ξερω φιλτατε; Ριχτους ενα μεϊλ με την ερωτηση σου και να 'σαι σιγουρος οτι θα σου απαντησουν. Παρακατω στα σχολια καποιος τους κατηγορει γιατι λεει ο Κασιδιαρης πηρε την ντουντουκα απο τα χερια ενος κουκουεδιου αρα ειναι .........τα ιδια. Τα παιρνουν οι ΧΑγιτες απ τους οβριους, αντε κι απ τους εφοπλισταδες.
      Αυτο τοχω ακουσει η μαλλον διαβασει επανηλλειμενα, μαλιστα απο κατι "σαγιανιμ"* στο Ολυμπια.

      Συνεχιζω...........

      Διαγραφή
    22. Συνεχεια..........

      Εγω θελω στις επομενες εκλογες η ΧΑ να βγη αυτοδυναμη κυβερνηση και να κλειση στη φυλακη η να κρεμαση τους αμεσα υπαιτιους της προδοσιας του Ελληνικου Εθνους (απ το '74 και δωθε) αφου πρωτα τους δημευσει τις περιουσιες. Να αναδιοργανωση τον στρατο, την δικαιοσυνη, την παιδεια, να αναθεωρηση το συνταγμα στα μετρα ΜΟΝΟ του Ελληνικου Λαου και της μονης επικρατουσας Θρησκειας, να θεση θεμελια για μια δικαιη κοινωνικη/ιατρικη ασφαλιση και αν το κρινει σωστο να φυγει απ το "εβραιω" και να γυριση στην δραχμη. Ετσι για αρχη. Να σφιξουν οι κwλοι.
      Φανταζεσαι να περασουν στην βουλη οι ΧΑγιτες νομο που να στελνει αυτοματα στην στενη χωρις αναστολη για μια 5ετια και 50.000εβραιω προστιμο οσους παραποιουν την Ελληνικη Ιστορια, προωθουν τον ανθελληνισμο και διασπειρουν ψευδη και μυθους για τον Β' ΠΠ, οπως ο εβραϊκος μυθος περι φουρνων, κλπ κουραφεξαλα; Φανταζεσαι να επανεξετασουν οι ΧΑγιτες το ποθεν εσεις "κυριοι" του ΚΙΣ ειστε ΝΠΔΔ και δεν πληρωνετε φορους;
      Η σου νομιζει οτι αν εχει πουληθει απ τους σημερινους ρουφιανους η δημοσια περιουσια θα ισχυση η οποια αγοραπωλησια με κυβερνηση Μιχαλολιακου; Κατι δηλαδη που κανουν και οι τουρκαλαδες στα κατεχομενα. Τα πουλανε στους οβριους κι αυτοι χτιζουν καζινα και ξενοδοχεια. Νομιζεις οτι οταν λευτερωθει η Κυπρος οι παπατζηδες οβριοι θα μεινουν εκει να απαιτησουν τις "περιουσιες τους";

      Δεν εχεις συνηδητοποιησει φιλε μου ΤΑΙΔΕΠ οτι αυτη η χωρα ζευει και βρωμαει απ' τους σταυλους του Αυγεια και το πρωτο που χρειαζεται ειναι ενας Ηρακλης; Η μηπως εισαι .................ο "Γιωργης";


      Εχω εμπεδωσει οτι το "Θεοδοτος" ειναι πατριωτικο μεν μπλογκ αλλα για καποιους λογους δεν συμβαδιζει με την ΧΑ. Εχειν καλως.
      Εγω ομως θα επαναλαβω. Ας αφησουμε τις μικροδιαφορες οσοι αγαπαμε την Πατριδα κι ας ενωσουμε την προσπαθεια που κανουν τα παιδια της ΧΑ. Το ιδιο θα ελεγα αν στο τιμονι ενος αλλου πατριωτικου κομματος με τα ποσοστα της ΧΑ, ηταν ο Κωστας ο Πλευρης η οποιοσδηποτε αλλος που πραγματικα αγαπαει και ποναει τουτο το ματωβαμενο τοπο.

      Αν δεν εχουμε μια καλη κουβεντα να πουμε τουλαχιστον μην τους βαζουμε τρικλοποδιες
      Γρηγορειτε Ελληνες γιατι ο οβριος καραδοκει με τωρινους μπροσταρηδες τους κοιλιοδουλους Παγκαλο/Βενιζελους τους ηλιθιους Σαμαραδες, τους αει προδοτες του Ελληνισμου Τσιπραιους και τα επισης προδοτοαπλυτοΚουΚουΕδοκαθηκια.-


      *σαγιανιμ=ελληνοφωνοι βοηθοι του ισραηλ

      Χαιρετισματα
      Πατρικιος

      υγ.
      ΕΝΑ με φοβιζει με την ΧΑ αν βγει κυβερνηση, το οποιο δεν μπορω να το σχολιασω δημοσιως.

      Διαγραφή
  5. Αν προκαλεί εντύπωση σε ορισμένους το όνομα ΤΑΙΠΕΔ είναι γιατί ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ δεν αντιδρά στη λεηλασία του Ελληνισμού. Το ΤΑΙΠΕΔ είναι ένας παράνομος οργανισμός με σκοπό το πλιάτσικο. Kάτι ανάλογο έκανε ο Σόιμπλε στην Αν.Γερμανία. Το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να καταργηθεί μιας και το χρέος είναι τοκογλυφικό. Ψέμα;;; Δεν νομίζω.

    Πιστεύω, απάντησα.

    ΤΑΙΠΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον σιδερουντιο τον συναντησα κι εγω σε καποιο σαιτ δεν θυμαιμαι ποιο. Νομιζω εχει site και ο ιδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τους θυμηθηκα στο olympia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι δήθεν αριστεροί πατριώτες έχουν βαθειά στο υποσυνείδητο τους τον ανθελληνισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ενα θα πω οτι ειστε οι μονοι που εκφράζεται την αντικαπιταλιστικη ριζοσπαστικη δεξια μαζι με την λευκη φρουρα

    nikos warcore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ με το κείμενο αλλά πρέπει να γράψω κατί για να δείτε ποιοι άσχετοι μας κυβερνουν.


    Σχετικά με τους Αλβανούς κακοποιούς του Ουτσεκά που κυνηγούν στο Σούλι....

    Έχουν ιδέα που βρίσκονται οι αστυνομικοί;;; Ξέρουν σε ποια περιοχή βρίσκονται;; Γνωρίζουν από Ιστορία;;; Εδώ, δεν υπάρχουν μαγκιές……στα κεντρικά το γνωρίζουν το μέρος;;; Γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασία της ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής;;;; Δεν μιλάμε για ένα μπουρδελάκι στην Ομόνοια....μιλάμε για μέρη ευαίσθητα....άλλο που δεν θέλει ο Αλβανικός εθνικισμός..που βλέπει τα πάντα.

    Μια λάθος κίνηση.....και......

    Mεγάλη ανοησία να φθάσουν παραστρατιωτικοί ουτσεκάδες κοντά στα σύνορα με Αλβανία.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ελληνικο κράτος είναι οπερέτα και οι δυνάμεις ασφαλείας του βαριεστημένοι δημόσιοι υπάλληλοι που έτυχε να φοράνε στολή.
      Από την άλλη δεν νομίζω πως οι Αλβανοί από μόνοι τους μπορούν να κάνουν τίποτα απειλητικό πέρα από ληστείες και μεμονωμένες δολοφονίες. Το κλειδί στο παιχνίδι είναι ο αμερικανικός παράγοντας που χρησιμοποιεί τους Αλβανούς και τον αλβανικό εθνικισμό για να δημιουργήσει χάος στα Βαλκάνια.
      Σκέψου τι έχει να γίνει κιόλας αν εκλεγεί ο Alexis...

      Διαγραφή
    2. Η "πέμπτη φάλαγγα" καλά κρατεί! 'Οποιους και να "χρησιμοποιούν" οι αμερικανοί γιά τα συμφέροντά τους, το ζητούμενο εν προκειμένω είναι ότι οι "φουκαράδες", "πάμπτωχοι", "κακομοίρηδες" Πακιστάνοι με τη συνεργία κι άλλων μουσουλμανικών "αδελφοτήτων" ενδεχομένως και με την αρωγή Ουτσεκάδων-Κοσοβάρων μπορούν να μετατρέψουν πολύ εύκολα την Αθήνα (ίσως και άλλες μητροπόλεις) σε Στάλιγκραντ...

      Ιωάννης

      Διαγραφή
    3. Γιά του λόγου το αληθές... Ανίκανοι έως μυελού οστέων!

      http://www.pentapostagma.gr/2013/07/albanoi-drapetes_7.html


      Ιωάννης

      Διαγραφή
    4. Έχουν ιδέα που βρίσκονται οι αστυνομικοί;;; Ξέρουν σε ποια περιοχή βρίσκονται;; "Γνωρίζουν από Ιστορία;;; Εδώ, δεν υπάρχουν μαγκιές……στα κεντρικά το γνωρίζουν το μέρος;;; Γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασία της ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής;;;;"

      ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.......

      Τι περιμένετε;;;; Ποια αστυνομία;; Η ζημιά απο τα σύνορα θα έρθει και ΟΧΙ απο την Αθήνα.

      ΤΑΙΠΕΔ

      Διαγραφή
  11. παιδια μπορειτε να πειτε καποιο οικονομικο μοντελο που να ειναι εναντια στο φιλελευθερισμος και στον μαρξισμο

    nick warcore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aνοίγεις τώρα μια τεράστια συζήτηση η οποία θα αναλυθεί σε σειρά επόμενων άρθρων.
      Το πρόβλημα καταρχάς δεν είναι τα ίδια τα οικονομικά συστήματα που έχουν και θετικά και αρνητικά. Το ζήτημα είναι ποιός ελέγχει τη ροή και παραγωγή χρήματος και αντικειμενικά ελέγχει την οικονομία. Το καλύτερο σύστημα να εφαρμόσεις εάν οι τράπεζες ελέγχουν την παραγωγή χρήματος θα οδηγηθεί σε καταστροφή.

      Πολλά λέγονται για τον καπιταλισμό για παράδειγμα και τα περισσότερα είναι αλήθεια. Αλλά ο καπιταλισμός έτσι όπως εφαρμοστηκε αρχικά στις ΗΠΑ παρά τα στραβά και τις ανισότητες που δημιουργούσε λειτουργούσε ως σύστημα και έδινε ευκαιρίες. Αυτό όσο οι ΗΠΑ είχαν υπό το δικό τους έλεγχο την παραγωγή χρήματος όταν αυτή πέρασε στην ιδιωτική Federal Reserve Bank τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν κατά διαόλου.

      Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει λοιπόν είναι η πλήρης αποσύνδεση της παραγωγής χρήματος από τις τράπεζες και την επιστροφή αυτής της ιδιότητας στα κράτη. Αυτό δεν πρέπει να γίνει με ξεπερασμένους όρους όπως αντιστοιχία χρυσού-τραπεζογραμματίων (χαρτονομισμάτων) αλλά όπως σωστά κάνανε οι Γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές και οι Ιταλοί φασίστες του μεσοπολέμου της εποχής με συσχετισμό της εργασίας με τα χρήματα (το ίδιο έπραξαν πειραματικά και κάποιες άλλες τοπικές κυβερνήσεις και δεν επηρεάσθηκαν από το οικονομικό κράχ. Αντίστοιχα μέτρα κατά της ασυδοσίας των τραπεζών πήρε και η Ιαπωνική κυβέρνηση) . Δηλαδή μια μορφή τύπου social credit. Δηλαδή η ρύθμιση του χρήματος στην αγορά δεν θα γίνεται από το πόσο επιθυμούν οι τράπεζες ή από το πόσο χρυσό έχει το κράτος στα υπόγεια του αλλά ανάλογα με την εργασία που παράγεται.

      Δεύτερο σημαντικό στοιχείο, το χρήμα πάυει να αντιμετωπίζεται ως αγαθό που αγοράζεται και πουλιέται (βλ. τόκοι) και λειτουργεί αποκλειστικά ως στοιχείο συναλλαγών. Με αυτό το τρόπο καταστρέφεις την τραπεζική δύναμη να φτιάχνει και να πουλάει χρήμα από αέρα όπως κάνουν τώρα.

      Το κλειδί λοιπόν ειναι η τραπεζική μεταρύθμιση, εάν αυτή επιτευχθεί μπορείς να αναπτύξεις με ευκολία οποιοδήποτε οικονομικό σύστημα επιθυμείς.

      Tώρα αν θες τη προσωπική μου γνώμη, το καλύτερο θα είναι ένα οικονομικό μοντέλο κοινωνίας το οποίο θα στηρίζεται στο πολιτικό, δηλαδή θα αντιλαμβάνεται τη κοινωνία ως οργανική και ειδικά το οικονομικό μοντέλο οφείλει να υπάρχει για να εξυπηρετεί τους ανθρώπους και την κοινωνία (αυτό αν το θές ειναι και η πρωταρχική ερμηνεία της λέξης σοσιαλισμός) και όχι την οικονομία, όπως γίνεται με τον καπιταλισμο και τον μαρξισμό που ουσιαστικά τείνουν και οι δύο να δημιουργούν μικρές ελίτ που ελέγχουν τα μέσα παραγωγής και την οικονομία και μετατρέπουν τους ανθρώπους σε σκλάβους.

      Ταυτόχρονα μία ευρεία διανομή των μέσων παραγωγής, το οποίο σημαίνει μικρές επιχειρήσεις (ατομικές, οικογενειακές) και όχι μεγαθήρια πολυεθνικές δίνει την δυνατότητα στους δημιουργικούς οικονομικά ανθρώπους να αναπτυχθούν και να προοδεύσουν. Αν καταργήσεις την ιδιωτική πρωτοβουλία όπως κάνει ο μαρξισμός σε όλες του τις μορφές απλά μετατρέπεις τους ανθρώπους σε δημόσιους υπαλλήλους αλά ελληνικό δημόσιο (βλ. αραλίκι, ύπνος, κομπίνες).

      Οι προαναφερθέντες μικροί επιχειρηματίες θα μπορούν να οργανωθούν στις εκάστοτε επαγγελματικές συντεχνίες (αντίστοιχες τους υπήρχαν τον μεσαίωνα) που θα έχουν και εκπροσώπηση και άποψη στη λήψεις αποφάσεων του κράτους για τα θέματα που τους αφορούν. Αυτή είναι και η μόνη λαϊκού τύπου συμμετοχή στη πολιτική διαδικασία που έχει και κάποιο θετικό και ουσιαστικό νόημα και βασίζεται στην ακριβώς αντίθετη αντίληψη από αυτή της μαζικής δημοκρατίας που όλοι αποφασίζουν εμμέσως πλυν σαφώς για όλα χωρίς να έχουν ιδέα πρακτικά για τίποτα.

      Εννοείται βέβαια πως για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να απελευθερωθούμε πλήρως από τα παρακάτω παράσιτα α) συνδικαλιστές β) πολιτικούς γ) το παρόν τραπεζιτικό σύστημα και ασφαλώς το γενικό καρκίνωμα που λέγεται δημοσιογράφοι.

      Για περισσότερα ανέμενε κείμενα συγκεκριμένα επί του θέματος.

      Διαγραφή
  12. Ωραία τα λες, Θεόδοτε.
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο απέθαντο σύστημα εναλλάσονται εντολοδόχοι στην εξουσιά όπως ο ΓΑΠ, ο Σαμαράς αλλά κυρίως ένας Μιχαλολιάκος και μια Παπαρήγα.

    Θα αναφέρω δύο περιστατικά.

    Το πρώτο είναι όταν ο Κασιδιάρης πήρε από τα χέρια του Σιφονιού την ντουντούκα, χωρίς να νιώσει αηδία, στην χαλυβουργία και απευθύνθηκε με μαρξιστική ορολογία στους ΠΑΜΙΤΕΣ, συντασσόμενος απολύτως μαζί τους εναντίον των εργαζομένων εντός του εργοστασίου.

    Το δεύτερο στην απόβαση του ΓΑΠ με την κουστωδία του και τη διαφύλαξή του από τα ΚΝΑ, στην Θεσ/νίκη, στα εγκαίνια της εκθέσεως και αφού είχε προηγηθεί το μνημόνιο, είναι χαρακτηριστική η κίνησή του να φέρει το χέρι στην καρδιά και εν συνεχεία στα χείλη, χαιρετώντας τους και ευχαριστώντας τους.

    Και ο μαρξιστικός χώρος αλλά και ο λεγόμενος πατριωτικός ποδηγετείται από Ιουδαϊκά κέντρα.

    ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά είμαι δεκτικός σε κάθε θεωρία που στηρίζεται επαρκώς σε στοιχεία. Όλα είναι υπό εξέταση και δεν θα είναι η πρώτη φορά που μια πολιτική κίνηση κατευθύνεται από το αντίπαλο κέντρο. Αλλά για να καταλήξουμε σε αυτό το συμπέρασμα τα περιστατικά που αναφέρεις εδώ δεν νομίζω πως επαρκούν.

      Υπάρχει μια περίοδος της ιστορίας (Δημοκρατία της Βαϊμάρης) που NSDAP και KPD (το γερμανικό κομμουνιστικό κόμμα) συμμετείχαν μαζί σε πορείες, απεργίες και διαδηλώσεις. Παρά τις διαφορετικές ιδεολογίες τους είχαν πολλές κοινές θέσεις σε ζητήματα που αφορούσαν την εργατική παραγωγή και κυρίως είχαν κοινό αντίπαλο την παρακμιακή και εκπορνο-εκπουστευτική ατμόσφαιρα του τότε καθεστώτος. Υπήρχε μάλιστα και ένας αμοιβαίος σεβασμός καθώς τα περισσότερα μέλη και των δύο κομμάτων ήταν βετεράνοι του πολέμου και ικανοί μαχητές. Επίσης από ένα σημείο και έπειτα η ηγεσία του KPD δεν ήταν εβραϊκή (πχ Thälmann). Στο τέλος πολύ μεγάλο ποσοστό των μελών και ψηφοφόρων του KPD μετακόμισε στο NSDAP .

      Διαγραφή
    2. ...δεν ήταν εβραϊκή (πχ Thälmann)....
      Είσαι σίγουρος; Επειδή νομίζω το αντίθετο. Το όνομα μου ηχεί σαν Εβραϊκό...

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ήταν.

      Διαγραφή
  14. http://www.e-grammes.gr/article.php?id=3383

    αυτο το οικονομικο συστημα του Φρίντριχ Λιστ εφαρμοστηκε απο τον βισμαρκ στην γερμανια

    nick warcore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πατρικιε τη εχεις να πεις για την φωτο

    http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/612657/Ta-eipan-Ntora-kai-
    Panagotaros-sto-chalaro.aspx

    ολοι οι πολιτικοι ειναι προδοτες

    nick warcore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πεντε πραγματα:

    1) Η Ντορα ξανανοιωσε η κανω λαθος λογω φωτισμου;
    2) Δεν γνωριζω, αλλα ουτε με ενδιαφερουν τα σεξουαλικα βιτσια (αν εχει) του κ. Παναγιωταρου.
    3) Λες, (λογω φωτο;) να γινη μεταγραφη της Ντορας στην ΧΑ;
    4) Αυτο ειναι πλημελλημα μπροστα στην προδοσια του χειροφιληματος του Μιχαλολιακου.
    και
    5) ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.

    Το κατωθι βινετο και ο κ. Αρβανιτης μπορει να βοηθηση λιγο την σκεψη σας.
    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apopse-stis-2200-h-politikh-ekpomph-ths-chrushs-aughs-zwntana-apo-to-x2#.Ud_ts21F9MQ



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.fimes.gr/2012/05/ntora-mpakogianni-nikos-mixaloliakos/

    Και αυτο πατρικιε μηπως ειναι photoshop σαν ειλωτας σκυβει ο μιχαλολιακος

    μετα το 1974 δεν υπαρχει δεξια ανυπαρκτη τελειος

    Πατρικιε δεν υπαρχει κομμα που να με εκφραζει ουτε προπαγανδα κανω κατα της χρυσης αυγης

    Nick warcore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν μου πεις οτι εισαι αυτος =====> http://deltio11.blogspot.com/2013/07/blog-post_6646.html , θα πεσω απ' τα συννεφα.


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λές..:Ενας καποιος "Γιωργος Σιδερουντιος" κι ενας αλλος "Χρηστος Βουλγαρος" (δεν γνωριζω αν ειναι τα πραγματικα τους ονοματα. Τους διαβαζα και δακρυζα απ τα γελια.)

    Ο πρώτος είναι Ισραηλινός ο οποίος ψαρεύει θύματα δια διαδυκτίου και τά χρησιμοποιεί. Ο Βούλγαρης είναι προοδευτικό θύμα του πρώτου φοιτητής ιστορίας. Αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα σας , αγαπητέ Θεοδωτε παρακολουθώ το blog σας με μεγάλο ενδιαφέρον και θα έλεγα με ανυπομονησία για κάθε επόμενο άρθρο σας . Αν εχετε την καλοσύνη θα ήθελα κάποιος απο τους αξιότιμος αρθρογράφους σας να έγραφε κάτι ίσως πιο αναλυτικό για τον τεκτονισμό . Κατα τύχη γνωρίζω αρκετούς , κυρίως συναδέλφους συγγενικου μου προσώπου , οι οποίοι θα έλεγα ειναι κάτι παραπάνω απο αξιόλογοι άνθρωποι , μάλιστα ποτέ δεν μου έχουν κάνει την παραμικρή νύξη για την στοά της πόλης μας ούτε βέβαια λόγος να με προτείνουν , αν και θα μπορούσαν , να σας πω κιόλας πως κάποιος απο αυτούς μου πρότειναν το blog σας .
    Σας ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To θέμα του τεκτονισμού είναι πολυσύνθετο. Σίγουρα κάποια στιγμή θα πρέπει να δημοσιευθεί ένα τέτοιο άρθρο και το πιθανότερο είναι να γίνει σε συνέχειες.

      Διαγραφή