Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

ΔΙΑΤΑΓΗ ROTHSCHILD: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης

Liberation (ιδιοκτησίας E.Rothschild):
Γιατί πρέπει να νομιμοποιηθεί η
 μετανάστευση
Το ευρωπαϊκό και ατλαντικό establishment, ως συνήθως, κοροϊδεύει τους υπηκόους του και ταυτόχρονα εφαρμόζει τα μυστικά του σχέδια χρησιμοποιώντας κάθε μέσον. Εδώ δεν θα ασχοληθούμε με το γεγονός ότι οι πολεμικές συρράξεις και επαναστάσεις, που οι ατλαντικές υπηρεσίες δημιουργούν στις διάφορες χώρες της ανατολής και της Αφρικής, είναι αυτές που συμβάλλουν στην δημιουργία μεταναστευτικών ρευμάτων.

Σε αυτό το άρθρο θέλουμε απλώς να πούμε τα αυτονόητα (στην εποχή μας  όποιος  λέει το αυτονόητο επιτελεί… ιεραποστολή)όσον αφορά τις δικαιολογίες που το σύστημα προβάλει για το μεταναστευτικό πρόβλημα: «τι μπορούμε να κάνουμε;», «πως να τους εμποδίσουμε;», «δεν υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι», κλπ. Αμέσως μετά, αρχίζουν τα σπαρακτικά και μελοδραματικά  σόου των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Και τώρα ερχόμαστε στα μέτρα που περιλαμβάνει το σχέδιο δράσης για τη μετανάστευση, που αποφασίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση: γενικολογίες και χωρίς ουσιαστική αποτελεσματικότητα, απλώς για να καθησυχάζουν τον κόσμο και τις όποιες πολιτικές αντιδράσεις. Μάλιστα, ο Jean-Claude Juncker προσπάθησε να περάσει αυτό που συμβουλεύει  η εφημερίδα Liberation, δηλαδή την νομιμοποίηση της μετανάστευσης. Μπορεί να μην τα κατάφερε , αλλά η κίνηση του είναι ενδεικτική των πιέσεων που ασκούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρώτη ερώτηση: είναι δυνατόν η ευρωπαϊκή ένωση να μην μπορεί να επιβληθεί στην Τουρκία ή την Λιβύη και να τις αναγκάσει να ελέγχουν τα σύνορα τους; Στην Ρωσία επέβαλαν κυρώσεις και εμπάργκο, κυρώσεις που δημιούργησαν οικονομικά προβλήματα και στην ίδια την ευρωπαϊκή ένωση. Γιατί  λοιπόν δεν εφαρμόζει κυρώσεις και εμπάργκο στις χώρες που επιτρέπουν την μαζική διέλευση μεταναστών από τα σύνορα τους;

Δεύτερη ερώτηση: Δεν μπορούν οι μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις της Ευρώπης να επιβάλουν, εάν χρειαστεί, ακόμη και στρατιωτικό  ναυτικό αποκλεισμό των χωρών από τις οποίες προέρχονται τα μεταναστευτικά ρεύματα; φυσικά και έχουν αυτήν την δυνατότητα.(ένα κόμμα της αντιπολίτευσης στην Ιταλία πρότεινε τον ναυτικό αποκλεισμό της Λιβύης, αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε. Σημ.: στην Ιταλία Μαγκρεμπίνοι σφάζουν και βιάζουν.). Στην Ισπανία, όπως αναφέρει η εφημερίδα μία έκθεση των μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτει ότι στην Καταλονία, ισλαμιστές σχηματίζουν παράνομα δικαστήρια που εφαρμόζουν τον ισλαμικό νόμο για να δικάζουν τους μουσουλμάνους, και έφθασαν μάλιστα στο σημείο στην Βαρκελώνη να σχηματίσουν μονάδες θρησκευτικής αστυνομίας.

Συμπεράσματα: δεν κάνουν τίποτε για  να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση  διότι ένα  ''αόρατο κέντρο'' επιθυμεί την εφαρμογή του σχεδίου για την «μιγαδική ευρώπη» του Coudenhove-Kalergi. Το σχέδιο αυτό το πρωτοπαρουσιάσαμε στην Ελλάδα στο Θεόδοτο μερικά χρόνια πριν. Ωστόσο, αυτό το ''κέντρο'' δεν είναι τόσο αόρατο, μια που ο ίδιος ο  Coudenhove-Kalergi  φρόντισε να μας το σκιαγραφήσει  στις  ''Αναμνήσεις'' του, ας δούμε ένα απόσπασμα από αυτές:

«Στις αρχές του 1924, λάβαμε ένα τηλεφώνημα από το Βαρώνο Louis de Rothschild. Ένας από τους φίλους του, ο Max Warburg από το Αμβούργο, είχε διαβάσει το βιβλιο μου και επιθυμούσε να μάθει για εμάς [το κίνημα της Πανευρώπης]. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ο Warburg μας πρόσφερε αμέσως 60.000 χρυσά μάρκα για να συντηρήσει και υποστηρίξει το κίνημα μας τα πρώτα τρία χρόνια... Ο Max Warburg, ο οποίος ήταν ο πιό διακεκριμένος και σοφός άνδρας με τον οποίο ήρθα ποτέ μου σε επαφή, είχε ως αρχή να χρηματοδοτεί αυτά τα κινήματα. Παρέμεινε ειλικρινώς ενδιαφερόμενος για την Πανευρώπη (Pan-Europe) σε όλη του τη ζωή. Ήταν ο Max Warburg o οποίος πραγματοποίησε το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1925 ώστε να με παρουσιάσει στον Paul Warburg και στο χρηματοδότη Bernard Baruch.»

Για τους Rothschild δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, οι αδελφοί Warburg ήταν εβραϊκής καταγωγής τραπεζίτες στη Γερμανία και την Αμερική και ο Bernard Baruch ήταν ο εβραϊκής καταγωγής εκατομμυριούχος που διετέλεσε σύμβουλος των προέδρων Woodrow Wilson  και  Franklin D. Roosevelt.

Η  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ  ΜΕΘΟΔΟΣ  ΤΗΣ  ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ:  
              
Στην Αυστραλία, έλυσαν το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης με έναν απλό  αλλά αποτελεσματικό τρόπο: Τα πλοία του πολεμικού ναυτικού ή της ακτοφυλακής αναχαιτίζουν τις βάρκες με τους μετανάστες, και μία ομάδα των ειδικών δυνάμεων ανεβαίνει πάνω σε αυτές και τις συνδέει με ένα καλώδιο με το πολεμικό πλοίο. Με αυτό τον τρόπο οι μετανάστες μεταφέρονται στα λιμάνια από τα οποία ξεκίνησαν. Σε περίπτωση που κάποιοι μετανάστες καταφέρουν να φθάσουν στο έδαφος της Αυστραλίας, συλλαμβάνονται, τους επιβιβάζουν σε μεγάλες βάρκες και τους ξαναστέλνουν πίσω. Μάλιστα αυτές οι μέθοδοι εφαρμόζονται χωρίς την άδεια της Ινδονησίας από την οποία ξεκινούν οι μετανάστες. Με άλλα λόγια, η Αυστραλία παραβιάζει τα θαλάσσια σύνορα της Ινδονησίας και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί; Φυσικά: μέχρι σήμερα κανένας μετανάστης δεν πνίγηκε και ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που φθάνουν στην Αυστραλία  μειώθηκε δραματικά: από τα 20.000 άτομα σε ένα χρόνο στα 1000. 

Ερώτηση: γιατί κανένας διεθνής οργανισμός ''δικαιωμάτων'', εκτός  της «Διεθνούς αμνηστίας» που πάντα  φωνασκεί για όλους και για όλα, δεν κάνει καμία σοβαρή καταγγελία εναντίον της Αυστραλίας; 

Απάντηση: διότι  οι γνωστοί ''κύκλοι'' έχουν στο μάτι την καταστροφή της Ευρώπης, για την Αυστραλία έχουν προφανώς άλλα σχέδια. Ποιά είναι αυτά; Πιθανόν την ένταξη της στη κινεζική σφαίρα επιρροής, όπως είναι εμφανώς πως έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει με τη Νέα Ζηλανδία, όπου ο πρωθυπουργός της John Key (τραπεζίτης και εβραϊκής καταγωγής) καλεί τα παιδιά της χώρας του να μάθουν κινεζικά

Το πρόγραμμα  λοιπόν  όσον αφορά  τον νέο ευρωπαϊκό ανθρωπολογικό τύπο είναι σαφές:  Μιγάς ή  πολυπολιτισμικός, ομοφυλόφιλος ή θηλυκοποιημένος, με τεχνολογικές γνώσεις αλλά χωρίς κλασική παιδεία, τυπικά θρησκευόμενος ή και δηλωμένος άθεος, αλλά ουσιαστικά πλήρως εκκοσμικευμένος, ο οποίος θα  θεωρεί  αδέλφια του τα  ζώα...

8 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Φοβάμαι πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει δεδομένου πως χιλιάδες ρώσοι εθνικιστές βρίσκονται στις φυλακές.

   Ο Putin όντως έχει καταφέρει να ανορθώσει τη Ρωσία και εναντιώνεται στη νέα τάξη πραγμάτων και στο εργαλειο επιβολής της το ΝΑΤΟ. Οτιδήποτε αδυνατίζει το ΝΑΤΟ είναι θετικό για ολη την ανθρωπότητα. Από την άλλη δεν κάνει τίποτα για την παύση της εσωτερικής μετανάστευσης και της λαθρομετανάστευσης μουσουλμάνων στις παραδοσιακές σλαβικές περιοχές (δυτικά των Ουραλίων).

   Αμφιβάλλω εάν ο Putin θα διενεργούσε πόλεμο κατά ενός κράτους φτιαγμένου από λευκούς εθνικιστές, όπως σίγουρα θα έκανε το ΝΑΤΟ, αλλά αμφιβάλλω κι αν θα το στήριζε εάν αυτό πήγαινε κόντρα στα συμφέροντα της ρωσικής αυτοκρατορίας, η οποία αν και έχει ως πυρήνα της το ρωσικό σλαβικό πληθυσμό είναι εκ φύσεως πολυφυλετικό και πολυθρησκευτικό κράτος.

   Διαγραφή
  2. Πιστεύω στην αγνή ρωσική ψυχή

   ΛΕΥΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

   Адмиралъ

   Οι Ρώσοι θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά τον Πούτιν. Όπως άντεξαν ΚΑΙ ΠΡΙΝ τον Πούτιν...

   Διαγραφή
 2. Η πολιτική των κρατών της Ε.Ε. και των διάφορων αριστερών και ψευτοδεξιών κοινοβουλευτικών κομμάτων σε κάθε κράτος για τη λαθρομετανάστευση είναι η αφομοίωση και η εφαρμογή των σοδομοχαμαιτυπικών οργουελικών πολυπολιτισμικών «πολιτιστικών» μοντέλων του Σόρος. Οι γελοίοι προδότες και επικίνδυνοι ηγέτες της Ε.Ε. διαφημίζουν και προωθούν ως «λύση» σε ένα πρόβλημα μόνο παραμέτρους προς την ενίσχυση και διευκόλυνση των καταστροφικών συνεπειών του!!!. Φυσικά μιλάμε για τη χρηματοδότηση και για τις συνολικές απροκάλυπτες πλέον πολιτικές μεθοδεύσεις γενοκτονίας εναντίων των ευρωπαϊκών εθνών που συντελείτε από όργανα της Ε.Ε. και διάφορες ΜΚΟ με σπατάλη χρημάτων και πόρων των ίδιων των ευρωπαϊκών λαών. Κυρίαρχο ρόλο έχουν και ιδιώτες ως αυτοαποκαλούμενοι «φιλάνθρωποι», αυτοί οι διεθνείς χρηματιστηριακοί τοκογλύφοι.
  Ένα μόνο ολέθριο αποτέλεσμα εξ΄ αυτών των πολιτικών σε νομικού περιεχομένου θέματα είναι η απόκτηση ποσοστού της υψηλής επικαρπίας εντός ενός δυτικού κράτους κάτι που είναι προδοτικό και καθιστά τους ευρωπαίους φτωχότερους και τους λαθρομετανάστες (από το πουθενά) δικαιωματικούς συνιδιοκτήτες εντός ολόκληρης της εθνικής κρατικής οντότητας με την οποία γενεαλογικά δεν έχουν καμία σχέση, αλλοιώνοντας την σύσταση του πληθυσμού, το πολιτιστικό υπόβαθρο της χώρας, και στερώντας και τις δεδομένες παροχές από τις μελλοντικές γενιές των πολιτών ενός δυτικού εθνικού κράτους.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εδώ και χρόνια όσον αφορά την χώρα μας έχουμε κάποια δεδομένα κατά την είσοδο τους όπως η παραβίαση των συνόρων της χώρας από τον Έβρο ή το Αιγαίο από αλλοδαπούς μοιρασμένοι ως προς τις κατηγορίες νομικής περιγραφής σε λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, αν και αρκετοί θέλουν να περιλαμβάνονται υπό το καθεστώς νόμου του «πρόσφυγα» που διαφέρει από αυτό της οικονομικής μετανάστευσης, ωστόσο και στις δύο κατηγορίες το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Έγγραφα «προσωρινής» παραμονής με προοπτικές ένταξης και ευρέσεως απασχόλησης (όπως «απασχόληση σε δήμους, ή ουσιαστικά παράνομης απασχόλησης σε ιδιώτες με ανοχή του κράτους) με τελικό σκοπό τη νομική αφομοίωση.
  H νομική αφομοίωση εγκατάστασης περιλαμβάνει και την εξελισσόμενη αμερικανοσοβιετοφάμπρικα με τα workers apartments …η immigrant apartments.
  Μάλιστα κάποιοι ενδιαφέρονται να κτίσουν (Σόρος) ή να νοικιάσουν και σπίτια - διαμερίσματα όπως προανήγγειλε η "κυρα Τασία" για του παράνομους λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες, κάτι που δεν είχε προβλεφθεί από τις εγχώριες κυβερνήσεις για τους Έλληνες άστεγους ή για τις ελληνικές οικογένειες.
  (Θυμηθείτε πως στη Σουηδία ήδη παρέχονται ιστορικά κτίρια για εγκαταστάσεις ασύλου προσφύγων λαθρομεταναστών.)

  Αναλογιστείτε το συνδυαστικό αποτέλεσμα που έχουν επιπλέον οι προδοτικοί και εντελώς αντισυνταγματικοί παράμετροι του μνημονίου που πρωτο-υπέγραψε ο Γιωργάκης για την δέσμευση πέρα της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων κατά την εφαρμογή του Αγγλικού δίκαιου σε περίπτωση που δεν πληρωθούν οι δανειστές και βάσει αυτής της προδοτικής σύμβασης με το διεθνές νομισματικό ταμείο θα περνάνε πραξικοπηματικά μέσω του κράτους σε ιδιώτες εκτός από παραλιακά φιλέτα, υδάτινοι πόροι κ.α, ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα από διάφορες πόλεις της Ελλάδος πετώντας τους ΄Ελληνες έξω από τα σπίτια τους (εκτός αν καταβάλλουν ενοίκια ή φορο-ενοίκια που φυσικά δεν θα μπορούν να πληρώνουν, αλλά και να μπορούν κάποιοι δεν θα έχει ιδιαίτερη σημασία ως προς το αποτέλεσμα). Ποιοι θα αγοράζουν και ποιους θα βάζουν μέσα; Θεωρώ πως είναι το οικονομικό και πολεοδομικό τμήμα του απροκάλυπτου σχεδίου λαθροεποίκισης και ολικής αναδιακατανομής και αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού με αφροασιατικό πληθυσμό βάσει του σχεδιασμού «ζωνών οικονομίας».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν κανετε google την φραση....

  "Πως οι Εβραίοι μας διαιρούν και μας υπονομεύουν εθνικά"

  Πιθανον να σας βγαλει το βιντεο (με μεταφραση στα ελληνικα) το οποιο εξηγει πως οι εβραιοι αναμυγνειονται υπουλα στα εσωτερικα της Ευρωπης και ιδιως στο θεμα της λαθρομετανασταστευσης με μια αθλια εβραια να κομπαζει οτι οι εβραιοι ειναι εκιν οι που παιζουν ΠΡΩΤΟ ρολο στην λαθρομεταναστευση.
  Βεβαια το youtube των εβραιων, μας υπογραμμιζει οτι το βιντεο αυτο ειναι ρατσιστικο και ζηταει την ηλικια αυτου που θελει να το παραλκολουθησει.  Πατρικιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτοργάνωση , Αυτοάμυνα , Αυτοπροσδιορισμός ΜΑΣ και η αρχή από τα ΣΧΟΛΕΙΑ που έχουν ΗΔΗ μια πρώτη βάση ..!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @GEODETIS

  δεν αντιλαμβάνομαι σε τι αναφέρονται τα τελευταία μηνυματα σου και ουτε και σε ποιον απαντάς επακριβώς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή