Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.


γράφει ο Alex Synodinos

Tι ακριβώς περίμενε η ΝΔ από έναν μαρξιστή;
Τις τελευταίες μέρες γίνεται ιδιαίτερος λόγος για το επερχόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, από αυτά που έχουν λεχθεί μέχρι στιγμής, δείχνει να είναι στο πνεύμα αντιστοίχων που υπάρχουν σε διάφορες άλλες ευρωπαικές χώρες και που έχουν ως άμεσο σκοπό να δεσμεύσουν την σκέψη, τον ελεύθερο λόγο και την όποια κριτική εναντιόν συγκεκριμένων εθνοφυλετικών και θρησκευτικών ομάδων των οποίων η επιρροή στην ελληνική πολιτική σκηνή είναι εμφανέστατη. Το τι πρακτικά θα σημαίνει η εφαρμογή αυτού του νόμου έχει ήδη υπεραναλυθεί, οπότε ας δούμε κυρίως κάποιες άλλες πτυχές του ζητήματος.  
Η στάση της καθεστωτικής αριστεράς απέναντι στο νομοσχέδιο ειναι ασφαλώς αναμενόμενη. Ιστορικά η αριστέρα αυτό το μοντέλο καθεστώτος επιθυμεί να πετύχει. Ένα καθεστώς που κόντρα στην ανθρώπινη φύση και τη λογική προσπαθεί να επιβάλει όλα τα αφύσικα διανοητικά δημιουργήματα της: ισοπεδωτική ισότητα (κάθε είδους), μαζική δημοκρατία (να ψηφίζουν και οι τρόφιμοι ψυχιατρείων αλλά και οι 15χρονοι όπως ήθελε ο Tσίπρας), πολιτική ορθότητα, βίαιος πολυπολιτισμός κλπ. Ακριβώς επειδή οι ιδέες που εκφράζει η αριστερά ειναι βαθύτατα αφύσικες και παράλογες χρειάζεται διαρκής πλύση εγκεφάλου (κατά το «διαρκής εκπαίδευση») για να μπορέσουν να επιβληθούν και όταν η πλύση εγκεφάλου δεν επαρκεί τότε πρέπει να μπουν εν ενεργεία δρακόντειοι νόμοι. Βλέπετε η αλήθεια (πχ ότι όλες οι φυλές των ανθρώπων δεν έχουν παράγει ισάξιο πολιτισμό) έχει το πλεονέκτημα όπου ξεφυτρώνει να πείθει τους ευφυείς και εχέφρονες ανθρώπους (αυτούς δηλαδή που δεν κατάφερε να λοβοτομήσει η «διαρκής εκπαίδευση»). Μπορείς για παράδειγμα να στήσεις έναν «καθηγητή» (κατά προτίμηση στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) σε μια έδρα ή έναν δημοσιογράφο στο τηλεοπτικό φακό και εύκολα να πείσεις τα διάφορα εικοσαχρονα αεροκέφαλα φοιτητοκόριτσα (ασχέτως φύλου) ότι οι λασποκαλύβες της Υποσαχάριας Αφρικής είναι ισάξιες αρχιτεκτονικά με την Notre Dame του Παρισιού ή τον Καθεδρικό του Μιλάνου και άμα τις πείσεις για αυτό, πιθανότατα θα τις πείσεις και πως η γλυπτική των κατοίκων του Κονγκό (δείγμα) είναι κλάσεις ανώτερη από την αναγεννησιακή (δείγμα). Μάλιστα εάν επιμείνεις στη πλύση εγκεφάλου μπορείς να τις φτάσεις να έχουν Παβλωφικά Αντανακλαστικά και να εκρηγνύονται με οργή εάν κάποιος τολμήσει να αμφισβητήσει οποιοδήποτε από τα μαρξίζοντα αξιώματα τους έχεις ενσταλάξει (για αυτό το φαινόμενο θα επιστρέψω με ειδικό άρθρο). Τέτοιες όμως βέβαια πρακτικές ουδέποτε θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα σε έναν νηφάλιο, σκεπτόμενο και εχέφρονα άνθρωπο. 

Σε καθεστώς μαζικής δημοκρατίας αφού ο μέσος ψηφοφόρος είναι διανοητικά κοντυνότερα στις προαναφερθείσες αεροκέφαλες κορασίδες (είπαμε ασχέτως φύλου) από ότι στον εχέφρονα άνθρωπο, αρκεί απλά η εξουσία να πείσει τους ανόητους και πολλούς και να αδιαφορήσει για τους λίγους και εχέφρονες. Αλλά εδώ υπάρχει ένα ζήτημα. Οι εξουσιαστές γνωρίζουν πως ενώ μεν οι μάζες τους κρατάνε στην εξουσία δια της δημοκρατίας, οι ίδιες οι μάζες δεν γράφουν ποτέ ιστορία, την ιστορία την γράφουν οι μειοψηφίες, οι οργανωμένες μειοψηφίες για την ακρίβεια και ασφαλώς όχι δια μέσου δημοκρατικών διαδικασιών. Συνεπώς απαραίτητη προϋπόθεση για το καθεστώς είναι να ελεγχθούν και οι μειοψηφίες.

George Orwell
Η λύση λοιπόν είναι η δημιουργία της Οργουελιανής κοινωνίας. Θα πουν κάποιοι φωστήρες που μόλις ολοκλήρωσαν την πολύπλευρη επιμόρφωση τους από τον Λαζόπουλο: «μα ο Όργουελ μιλούσε κατά του Φασισμού! Ήταν αριστερός!». Η αλήθεια ασφαλώς είναι πως ο Όργουελ έγραψε το 1984 για να καυτηριάσει τα κομμουνιστικά καθεστώτα της εποχής του και μάλιστα όσοι είχαν την «τύχη» να ζουν σε αυτά διάβαζαν (παράνομα ασφαλώς) το έργο του ως μαύρη κομωδία και παρωδία της ζωής την οποίαν ζούσαν. Αυτό ασφαλώς μη περιμένετε να το ακούσετε από τον Λάκη...
Αλλά στο παιχνίδι έχουμε και μία άλλη παράταξη, την υποτιθέμενη δεξιά που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία.  Η ΝΔ ασφαλώς θέλει να επιβάλει το νομοσχέδιο και θέλει να το κάνει η ίδια ώστε να πείσει τους εκτός και εντός Ελλάδος εξουσιαστές ότι είναι σε πλήρη εναρμόνιση με τη πολιτική τους και ότι ταυτόχρονα ελέγχει το «ποίμνιο» της. Όμως φοβάται και τις πιθανές αντιδράσεις του τελευταίου. Βλέπετε η ΝΔ στηρίζεται σε κουτορνίθια για ψηφοφόρους, αλλά ακόμα και τα κουτορνίθια όταν τους βάζεις το δίκαννο στη μύτη αρχίζουν και προβληματίζονται. Έτσι η ΝΔ έχει σκεφτεί εδώ και καιρό μια ενδιαφέρουσα στρατηγική για να κρατήσει το «ποίμνιο» σε καταστολή, αυτή η στρατηγική είναι η χρήση των spin doctors του Σαμαρά και της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Oι πρώτοι διαδίδουν τις διάφορες φήμες πως ο Σαμαράς είναι στη πραγματικότητα «σουπερ πατριώτης», ότι δίνει τιτάνιο αγώνα πίσω από τις κουρτίνες με τις δυνάμεις του κακού και δουλεύει 20 ώρες τη μέρα για να σώσει τη χώρα κλπ. Οι Spin Doctors δρουνε κυρίως ως ψυθιριστές σε διάφορους χώρους και ομάδες ψηφοφόρων που η ΝΔ θεωρεί πως δεν ελέγχει απόλυτα. Μια τέτοια ομάδα είναι οι ψηφοφόροι που βρίσκονται στα δεξιά της και την ψηφίζουν επειδή θεωρούν πως είναι το μη-χείρον βέλτιστον. Η εσωκομματική αντιπολίτευση από την άλλη προσπαθεί να πείσει πως και το κόμμα είναι στη πραγματικότητα διχασμένο. Πως δηλαδή υπάρχουν μέσα στη ΝΔ διάφοροι «κακοί νεοταξίτες» που τους μάχονται όμως οι «καλοί πατριώτες». Όσο πιό κοντά παρουσιάζεται στον επικεφαλή της παράταξης αυτή η εσωκομματική αντιπολίτευση τόσο τα κουτορνίθια πείθονται πως ο αρχηγός είναι με το μέρος τους. Σε αυτή τη κατηγορία θα πρέπει να συμπεριληφθούν και κάτι υπέρβαροι  πρωην Λοκατζήδες νυν σύμβουλοι που σε κάθε άρθρο που γράφουν για να μας πείσουν πόσο σπουδαίος είναι ο Σαμαράς αφιερώνουν και μερικές παραγράφους για τη θητεία τους στα ΛΟΚ και ο νοών νοείτω...
Αλλά ας προχωρήσουμε. Η προσωπική μου άποψη ειναι πως το νομοσχέδιο θα περάσει, εάν όχι τώρα, τότε σε μερικά χρόνια ή και μήνες, εάν όχι έτσι όπως παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή με μερικές τροποποιήσεις οι οποίες ασφαλώς θα επανατροποποιηθούν σταδιακά για να επαναφέρουν το νομοσχέδιο στην αρχική του ισχύ. Ακριβώς επειδή είμαστε η χώρα της υπερβολής και της γελοιότητας και ακριβώς επειδή έχουμε το ιδιαίτερα σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα, την ύπαρξη εκατοντάδων χιλιάδων αφηνιασμένων (σε σημείο ψυχασθένειας) αριστερών είναι πολύ πιθανό να δούμε αρκετά παλαβά συμβάντα, πχ να γράφεις  ένα άρθρο για τον Β’ΠΠ και να κάνεις μια αναφορά στη μαχητικότητα των Waffen SS και την επόμενη στιγμή κάποιος προοδευτικός να σε καταγγέλει για προώθηση του ναζισμού. Άλλες καταστάσεις είναι εξίσου πιθανές. Μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα με το νόμο (χρωστάτε ας πούμε το χαράτσι), ξαφνικά να μπαίνουν στο σπίτι σας αστυνομικοί και να παρατηρούν πως αντί ο τοίχος σας να κοσμείται απο το πορτραίτο του Γιωργάκη Παπανδρέου και του Τσεγκεβάρα εσείς έχετε τον Κολοκοτρώνη ή και ακόμα χειρότερα τον Μεταξά. Πόσο απέχει λέτε από τη πραγματικότητα να βρεθεί κάποιος αστυνομικός με φιλοδοξίες να γίνει σχολιαστής στο δελτίου ειδήσεων του MEGA ή να επιθυμεί να φτάσει ψηλά στην ιεραρχία της αστυνομίας ο οποίος να προχωρήσει το θέμα;  Να ελέγξουν πχ την ΙP σας και να βρουν πως πριν κάτι μήνες εκφράσατε σε κάποιο μπλογκ (σαν αυτό εδώ ας πούμε) την αντίθεση σας στην ισλαμοποίηση της χώρας. Πέρα από όλες τις άλλες κατηγορίες τώρα κατηγορείσθε και για εχθροπάθεια.  Η λίστα πιθανοτήτων ασφαλώς είναι τεράστια.
Θα μου πείτε πως αυτά είναι ρουτίνα σε πολλές δυτικές χώρες και αργά ή γρήγορα θα επιβάλονταν και στην Ελλάδα. Σωστά, αλλά εδώ υπάρχει ένα σοβαρό θέμα με το ίδιο το ελληνικό κράτος. Βλέπετε η Βρετανία για παράδειγμα ζει όντως σε ένα Οργουελιανό καθεστώς, το Λονδίνο είναι γεμάτο κάμερες, άνθρωποι βρίσκονται φυλακισμένοι επειδή έγραψαν κάτι χρόνια πριν που δεν ήταν πολιτικά ορθό κλπ. Αλλά είναι ένα κράτος που λειτουργεί. Η βρετανική εφορία δεν έχει συριζοπασόκους χαραμοφάηδες υπαλλήλους που ως μόνη απόλαυση στη ζωή έχουν να κάνουν τη δική σου μίζερη. Οι μισθοί δεν είναι 450 ευρώ. Εάν όλα στη ζωή σου πάνε τελείως στραβά μπορείς να ζήσεις από το κράτος πρόνοιας, δεν οδηγήσε στην αυτοκτονία. Η Βρετανία είναι ένα κράτος που οι νόμοι λειτουργούν και αυτό έχει ασφαλώς όλα τα θετικά και όλα τα αρνητικά του.
Η Ελλάδα από την άλλη, για δεκαετιες υπήρξε μια χώρα-μπάχαλο και ταυτόχρονα ένα «μικρό γαλατικό χωριό» στο οποίο οι διεθνείς κανονισμοί και νόμοι δεν λειτουργούσαν και δεν επιβάλονταν.  Όταν η άρνηση του εβραϊκού ολοκαυτώματος (και με το άρνηση λέμε απλά να εκφράσεις αμφιβολία για κάποια μικρή λεπτομέρεια της επίσημης ιστορίας) στις ευρωπαικές χώρες  ποινικοποιούταν, στην Ελλάδα καθωσπρέπει βιβλιοπωλεία είχαν στις βιτρίνες τους βιβλία που υποστήριζαν πως το νούμερο των 6.000.000 νεκρών είναι μύθος και κανείς δεν ενοχλούταν.  Όταν σε όλη την Ευρώπη τα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων της άκρας αριστεράς εισέπρατταν αυστηρότατες ποινές, στην Ελλάδα ο Rolf Pole έπινε μπύρες ανέμελος στο Εξάρχεια. Η χώρα μας μπορεί σε όλα τα θέματα να υστερούσε από τις ευρωπαϊκές, αλλά υπήρχε μια πρωτόγνωρη ελευθερία (λόγου της ανοργανωσιάς και του μπαχάλου) σε πολιτικά θέματα. Αυτή λοιπόν την ελευθερία έρχεται να καταστείλει ο αντιρατσιστικός νόμος και θα το κάνει  τη στιγμή που η οικονομία της χώρας βυθίζεται, το κράτος αποσυντίθεται και όλες οι πιθανότητες αξιοπρεπούς διαβίωσης στην Ελλάδα εξαερώνονται. Συνεπώς τι μας προσφέρει το καθεστώς; Και εξαθλίωση και διανοητική φίμωση. Θυμηθείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα ακούσετε κάποιον να σας υποστηρίζει πως θα πρέπει να ψηφίσετε ΝΔ γιατί είναι...πατριωτικό κόμμα.

41 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό άρθρο. Μπράβο σας!
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἄν μᾶς στερήσουν καὶ αὐτὴν τὴν ἐλευθερία ποὺ λόγῳ ἀνοργανωσιᾶς καὶ μπαχάλου,ὅπως πολύ σωστὰ τὸ ἔθεσες,ἔχουμε,τότε φοβοῦμαι ὅτι θὰ σκαφτῆ ὁ λάκκος ὅλλων μας.

    Εἶμαι περίεργη νὰ δῶ,στὸ τέλος(ἄν θἆμαι ἐδῶ) πόσοι θὰ ἔχουμε μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συγχρονη ελληνικη ιστορια (μετα τον νεο νομο) απο την αλωση εως την απελευθερωση:
    Οι ρωμιοι βαρεθηκαν τη ζωη στην βασιλευουσα και εφυγαν για τα χωρια τους, αναχωρωντας εδωσαν τα κλειδια στους οθωμανους. Κατα την διαρκεια την διαρκεια της οθωμανικης διακυβερνησης υπηρξε αναπτυξη, ευημερια, δικαιοσυνη και ευνομια. Οι ταραξιες ρωμιοι αντιμετωπιζοταν απο τα δικαστηρια. Βεβαια υπηρχαν καποιοι και καποιες που αυτοκτονουσαν για αγνωστο λογο αφου υπηρχε αναπτυξη, ευημερια, δικαιοσυνη και ευνομια. Μετα ηρθε η κριση οι οθωμανοι κυριως στο Μορια και στη Ρουμελη αποφασισαν να πουλησουν τα τσιφλικια τους τα οποια αγορασαν ρωμιοι του εξωτερικου αλλα και ντοπιοι που πλουτισαν απο την εργασια τους και τη σωστη αποταμιευση..... Η συνεχεια βορειοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά αυτός ο ΛΟΚατζής σύμβουλος,φίλος και φανατικός ελληναράς, εκφράζει το επίπεδο της εγχώριας αστικής εθνικοφροσύνης, της νομιμοφροσύνης, της συντηρητικής ''ελληνορθόδοξης ''αντίληψης και φυσικά του φανατικού αντιφασισμού. Τελικά φίλοι μου ο πλέον επικίνδυνος αντιφασισμός, ο ποιό φανατικός εχθρός, βρίσκεται ντυμένος στα γαλανόλευκα.

    STLV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. STLV διακρίνω σε σένα στοιχεία μεγάλης ευφυίας.
    Δ. Τσεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο υπέρβαρος Ι5 ευτυχία ,που μιλάει υποτιμητικά για τους Γάλλους δεν είναι ούτε το ένα τοις χιλίοις απο αυτό που ήταν ο μεγάλος διανοητής και μαχητής της Ευρωπαϊκής Ιδέας Dominique Venner!!!!! Η Ευρώπη,επιτέλους ,έχει τον δικό της Mishima!!!!
    A STLV Η γαλανόλευκη antifa είναι χειρότερη της "κόκκινης"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το άρθρο εξαιρετικό. Έχω όμως μια παρατήρηση.Αναφέρθηκε ο γραφών σε στέλεχος της ΝΔ (παχύσαρκο αλεξιπτωτιστή). Επειδή και εγώ υπηρέτησα στη 2η ΜΑΛ ,μάλιστα ο άνω ήταν και σειρά μου,πιστεύω ότι το Έθνος μας τη τελευταία ελπίδα που έχει είναι οι τωρινοί των Ειδικών Δυνάμεων και οι βετεράνοι "παχύσαρκοι Καταδρομείς-ΠεζοναύτεςΑλεξιπτωτιστές και ΟΥΚ .Αρα θα πρότεινα στους γραφόντες αυτού του αξιόλογου μπλόγκ όταν αναφέρονται σε Καταδρομείς να είναι ποιό ευγενικοί. Σε καμμία περίπτωση δε στηρίζω το συγκεκριμένο στέλεχος. Αλλά σήμερα και εγώ είμαι όντως ένας παχύσαρκος πρώην καταδρομέας, όπως και πολλές άλλες σειρές μου,στη ψυχή μας όμως θα είμαστε για πάντα γνήσιοι πολεμιστές και υπερασπιστές του Έθνου μας και άν μας χρειαστεί ποτέ,πρώτοι στις επάλξεις.
    Ενωμοτάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H συγκεκριμένη αναφορά δεν είχε διάθεση να προσβάλλει τους πρώην καταδρομείς, ούτε καν τους παχύσαρκους. Όμως βρίσκω λιγο περίεργο ένα άτομο που λογικά λόγω βάρους θα ζαλίζεται και μόνο αν χρειαστει να ανέβει τις σκάλες ενός ορόφου να αυτοπαρουσιάζεται ως ένας συνδυασμός Τσακ Νόρρις και Ραμπο...

      Διαγραφή
    2. κοιτάχτε κ.ενωματάρχη και εγώ ειδικές δυνάμεις υπηρέτησα (πεζοναύτης) ,ένα καιρό είπα να ασχοληθώ με τις λέσχες εφέδρων,εντάξει δεν είναι όλοι παχύσαρκοι ,αρκετά παιδιά είναι μάχιμα, αλλά για μια θητεία 18 ή έστω 23 μηνών άν ήταν ΔΕΑ την έχουν δεί σουπερ κομμάντο! Προσωπικά έχω γνωρίσει Ρώσους (με κάποιος εξ'αυτών με συνδέει στενή φιλία) που υπηρέτησαν στα spetsnaz με 2-3 tour of duty σε Τσετσενίες ,Ναγκόρνο Καραμπάχ και λοιπές hot zones .Οι άνθρωποι είναι σεμνότατοι. Οι δικοί μας με μια απλή θητεία την έχουν δεί κάπως μεταξύ Νικηταρά Τουρκοφάγου και power ranger!
      Ο αποθανών Dominique Venner ήταν βετεράνος του πολέμου της Αλγερίας (νομίζω ήταν αλεξιπτωτιστής) αλλά δεν το πολυδιαφήμιζε τόσο. Βέβαια ο συγκεκριμένος εκτός από αξιόλογος πολιτικός ακτιβιστής υπήρξε και ένας έξαιρετικός ακαδημαϊκός.
      Να σας πώ και έναν πασίγνωστο βρεταννό ηθοποιό που υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις κατά το ΒΠΠ ; Είναι ο sir Christopher Lee (Σάρουμαν στο Lord of the Rings) αλλά ούτε αυτός το πολυδιαφήμιζε! Καταλαβαίνετε λοιπόν οτι οι πραγματικοί πολεμιστές (σε όποια πλευρά και να είναι) είναι σεμνοί και δεν πολυδιαφημίζουν τη δράση τους,
      Το πρόβλημα μου με τον συγκεκριμένο κύριο δεν είναι ούτε ότι πολυδιαφημίζει την στρατιωτική του θητεία ,ούτε ότι είναι υπερβαρος είναι ότι μίλησε με απαξία για τον στρατάρχη Πεταίν και τους μαχητές της Μεραρχίας Καρλομάγνος που θυσιάστηκαν όχι για ένα γερμανικό τρίτο ράϊχ αλλά για μια Ευρώπη των Εθνών χωρίς την καπιταλιστική τυρρανία των τραπεζών και χωρίς την μαρξιστική πανούκλα. Αν οι "κακοί" κατά τον κύριο πρώην ΔΕΑ είχαν νικήσει δεν θα είχαμε ούτε αντιρατσιστικούς νόμους ούτε γάμους "ομοφυλοφίλων"! Και εγώ και ο κύριος πρώην ΔΕΑ της 2ας ΜΑΛ είμαστε πατριώτες μόνο που ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ διαφορετικές "πατρίδες".
      Καλό σας βράδυ κ.ενωματάρχα και καλή αυριανή!

      Διαγραφή
    3. Στα γυρίσματα του LotR υπήρχε μια σκηνή όπου κάποιον τον μαχαίρωναν στη πλάτη και ο σκηνοθέτης ήθελε να ακουστεί κραυγή πόνου. Τότε πλησιάζει ο Lee και του λέει "οχι δεν συμβαινει αυτό, όταν μαχαιρώνεις κάποιον στη πλάτη δεν κραυγάζει, ακούγεται ένας ρόγχος διότι προσπαθεί να αναπνεύσει".

      Όταν τον ρώτησαν για τη θητεία του στις ειδικές δυνάμεις απάντησε: "I was attached to the SAS from time to time but we are forbidden – former, present, or future – to discuss any specific operations. Let's just say I was in Special Forces and leave it at that. People can read in to that what they like"

      Φαντάσου ο δικός μας νεοδημοκράτης μπούλης να είχε το 1/10 των πολεμικών εμπειριών του Lee τι θα έλεγε...

      Διαγραφή
    4. Κύριε Romanov.

      Πάντα θα λέω καλά λόγια για τον οποιοδήποτε ¨ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ" σεβόμενος ότι πέφταμε από την ίδια πόρτα του C130 και την μπάρα του CH47 .

      Ενωμοτάρχης.

      Διαγραφή
  8. Ναι Nikolai, αλλά ελάχιστοι μιλάμε για αυτό το θέμα των αντιφασιστών, του διπλανού χώρου.. Ο Dominique είχε οσο πολιτικό θάρρος δεν έχει ολόκληρος ο... ''πατριωτικός'' χώρος στην Ελλάδα. Η πράξη του υπήρξε καθαρά πολιτική δράση και δείχνει την βαθύτατη πίστη ενός ανθρώπου στις πολιτικές του θέσεις.

    STLV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @stlv νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε με την γαλανόλευκη αντιφά. Σιγά η αστική εθνικοφροσύνη μην βγάζει προσωπικότητες σαν τον sensei Yukio Mishima ή σαν το Dominique Venner!!!!

      Διαγραφή
    2. Ετσι! Διοτι το σημερινο συστημα ''δημοκρατια''-μκο-αλληλεγγυοι-μεταναστες ομοιαζει ωσαν τη σαυρα. Εαν χτυπησεις την ουρα (μεταναστες) αυτη αποκοπτεται απο το λοιπο σωμα χωρις να επηρρεαζει τις ζωτικες της λειτουργιες και μαλιστα μετα απο καποιο διαστημα φυτρωνει καινουρια ουρα! Αρα το σωστο ειναι να της λιωσεις το κεφαλι και να τελειωνεις μια και καλη μαζι της.

      Διαγραφή
  9. Αγαπητέ ο συγκεκριμένος ήταν καλό κομμάντο.Τον είχα ζήσει ως δόκιμο (ίσως λίγο φωνακλάς αλλά και ποιός δε φωνάζει στις καταδρομές) αλλά καλό παιδί. Σίγουρα ώς πολιτικός το επιδικνύει και καλά κάνει.Δηλαδή τα άλλα τα νοσηρά βρωμόσκυλα πολιτικοί που δεν έχουν περάσει από πόρτα στρατοπέδου τι κάνουμε τους εκθειάζουμε; Δεν τον υποστηρίζω ούτε ανήκω στο συγκεκριμένο κόμμα που υπηρετεί ,όμως τρελαίνομαι στη σκέψη ότι υπάρχουν αστράτευτοι πολίτες αυτής της χώρας και μιλάνε για δημοκρατία ελευθερία και πατριωτισμό.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...
    Ενωμοτάρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν δεν μιλάνε οι αστράτευτοι υπερ της δημοκρατίας ποιός θα μιλήσει; Μόνο σε καθεστώς δημοκρατίας αστράτευτοι έχουν θέσεις εξουσίας. Κανένα άλλο πολιτικό σύστημα δεν θα αναδείκνυε δειλά ανθρωπάκια και φελούς σε ηγετικές θέσεις. Αυτό μόνο η δημοκρατία ιστορικά το έχει πετύχει. Σε περίπτωση που δεν είναι κατανοητό εμείς εδώ δεν αγωνιζόμαστε για κανενός είδους δημοκρατία. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω για τις θέσεις μας στο θέμα: http://theodotus.blogspot.gr/2013/01/blog-post_19.html

      Διαγραφή
  10. Ο Σκορτσένυ ήτανε καλύτερο κομμάντο, αλλά δεν το κάναμε και θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βιβλίο του Skorzeny "Μy Commando Operations" το μελετούν όλες οι σοβαρές ειδικές δυνάμεις (και οι ισραηλινές) ! Εδώ τα δικά μας τα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων δεν το γνωρίζουν καν (με ελάχιστες εξαιρέσεις! Ξέχασα ζούμε στη χώρα του "είναι βαριά η μπιπππππ του τσολιά"! Εντάξει Ψηλά τα πράσινα μπερέ και ηθικόν αίμα αλλά μόνο με κραυγές και συνθήματα δεν κερδίζονται πόλεμοι!

      Διαγραφή
  11. Ψηλά τα Πράσινα Μπερέ και λέω σε όλους τους συνΈλληνες που δεινοπαθούν "Ο Τολμών Νικά".
    Ενωμοτάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το Τολμών Νικά νομίζω θα έπρεπε να το κάνουν πράξη κάποια στιγμή. Θα μπορούσαν πχ να εισέλθουν στη βουλή και...να δώσουν θερμά συγχαρητήρια στους πολιτικούς μας για την εκπληκτική δουλεία που κάνουν...

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς φίλε όλοι οι πολίτες δεν είναι ίδιοι. Για να πουν οι Καταδρομείς το ΤολμωΝίκη ρίξανε πολύ δάκρυ αίμα και ιδρώτα .Δυστυχώς ακόμα και σήμερα τα νέα παιδιά που υπηρετούν στις Ει.ΔΥ όπως και εγώ παλαιότερα, το ρίχνουνε για αχρείους,δειλούς και ανδρείκελα υποχθόνια όντα που κυβερνάνε και θα κυβερνάνε τον τόπο μας με τις ευλογίες των φραγκοσαξώνων.

      Διαγραφή
  12. Το λοιπον, συνορα μεχρι τον ποταμο αλιακμονα και δημιουργια 2 ξεχωριστων κρατων: ενος εθνικιστικου με ελληνες εθνικιστες κατοικους και ενος ''δημοκρατικου'' με ολη την ''αριστερα και την προοδο'', την νεο-φιλελευθερη γαλανολευκη αντιφα και τις αφροασιατικες-βαλκανικες ακριδες με τον ρουπακιωτη και το συναφι του για κυβερνηση. Αντε να τελειωνει το παραμυθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to αντιρατσιστικο νομοσχεδιο...εχει σχεση με τα γεγονοτα στην στοκχολμη και την "σφαγη" στην αγγλια...το πρωτο "κρεας" επεσε!!!!ερχετε καταιγιδα..προβοκατσια καραμπινατη ειναι !!!να ειμαστε προσεκτικοι να μην τσιμπισουμε κατι αναλογο που θα "συμβει" και εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν βλέπω τίποτα προβοκατόρικο στη σφαγή στην Αγγλία. Επιθέσεις σε στρατιώτες από ισλαμιστές έχουν γίνει και στο παρελθόν, απλά αυτή τη φορά η συγκεκριμένη κατέληξε σε φόνο. Ας μην βλέπουμε συνομωσίες εκεί που δεν υπάρχουν, διότι έτσι αδυνατίζει η επιχειρηματολογία για τις πραγματικές συνομωσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα σας , σας "ανακαλυψα" απο ένα αρθρο σας σε ένα blog και απο τότε έχω διαβασει όλα σας τα αρθρα . Πρέπει να πω πως αρκετά απο τα πολύ ενδιαφέροντα θέματα που θίγετε επειδή δεν τα κατέχω προσπάθησα να τα επαληθεύσω και απο το δίκτυο αλλά και απο αρκετούς γνωστούς που είναι αρκετά ψαγμένοι γενικά με την ιστορία μας αλλά και με την πολιτική μας ιστορία . Πρέπει να αναφέρω πως το καλό που ίσως έχει κάνει η κρίση είναι πως έχουμε αρχίσει γενικώς να ψάχνουμε πράγματα που στην προηγούμενη ευημερία μας ούτε που το σκεφτόμαστε ποτέ. Ψαξε ψάξε , ρώτα , μίλα , κατάλαβα πως ο περισσότερος κόσμος έχει επιεικώς μαύρα μεσάνυχτα και ίσως αυτό να μην είναι και τόσο κακό αφού ρωτώντας πας στην πόλη αλλά η νοοτροπία που μάλλον έχει ποτίσει τους πάντες . Ενα παράδειγμα που με κάνει να πιστεύω τα παραπάνω είναι το παρακάτω . Σε μια συγκέντρωση στο σπίτι μου σε μια γιορτή θέλοντας να τσιγκλίσω τους καλεσμένους για διαφορα θέματα ( όλοι πιστεύω καλοί άνθρωποι μεσαία και ανώτερη μορφωση και χωρίς ιδιαιτερα προβλήματα απο την κρίση , όλοι παλιοί φίλοι ) άρχισα και τους έλεγα διάφορα απο αυτά που λένε οι αρθρογράφοι σας .
    Εμεινα εκπληκτος . Στην καλύτερη με πήραν στην πλάκα , πίεσα λίγο ακόμη και άκουσα το φοβερό απο έναν παλιό φίλο . Τι τον ακούτε αφού στα 13 του ( όλοι απο 38 έως 50 ετών ) εβαλε τον πατέρα του να τον πάει στο goethe να μάθει Γερμανικά γιατί του άρεσε το τραγούδι της Βερμαχτ το Ερρικα ( και αλήθεια είναι , άσχετα απο το ότι απλά μου άρεσε χωρίς να ξέρω ούτε τα λόγια τότε ούτε οτιδήποτε για Γερμανία κτλ ) . Σας τα γράφω αυτά γιατί θεωρώ πως δεν ζείτε σε γυάλινο κόσμο και μου έχει δημιουργηθεί η απορία . Πως αυτά που λέτε θα γίνουν γνωστά στον κόσμο και ακόμη περισσότερο πως θα γίνουν πράξη όλα αυτά για να δούν έστω μια ασπρη μέρα τα παιδιά μας ή και τα εγγόνια μας ακόμη . Γιατί μακάρι να διαψευστώ αύριο κιόλας νομίζω θα παραμείνουν θεωρία και θα θεωρήστε απλά κάποιοι λιγότερο ή περισσότερο γραφικοί .
    Ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά χωρίς να έχω ούτε το 1% των δικών σας γνώσεων αγωνιώ αρκετά πλέον για το αύριο της χώρας μας και των συμπατριωτών μας .

    Με εκτίμηση
    ΚΝ
    Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως μπλογκ δεν απευθυνόμαστε στις μάζες, άλλωστε και να μπορούσαμε να απευθυνθούμε σε αυτές(πχ με κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο) απλά δεν θα καταλάβαιναν τι λέμε.
      Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να επικοινωνήσουμε με τη σκεπτόμενη μειοψηφία ανθρώπων που υπάρχει σε κάθε χώρα. Στην Ελλάδα το ποσοστό αυτών, για λόγους που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τώρα, είναι μικρότερο από ότι σε άλλες χώρες. Παρόλα αυτά είναι υπαρκτό.

      Διαγραφή
  16. Συγγνώμη αλλά νομίζω πως και το ποσοστό των σκεπτομενων να ήταν μεγαλύτερο απλά θα είχατε πολλές ακόμη επιβεβαιωσεις για θέματα που ήδη κατέχετε και θα ανταλλασατε και κάποιες επιπλέον απόψεις που ίσως να σας έκαναν και εσάς ας πούμε λίγο σοφοτερους . Το θέμα όμως δεν ειναι αν όχι οι μάζες με την έννοια του συνόλου του πληθυσμού αλλά κάποιοι αρκετοί όμως να ασχοληθούν και να μάθουν κάποια αν όχι όλα απο τα σημαντικά θέματα που γράφετε για να υπάρχει μια έστω μικρή ελπίδα για όλους μας ;
    Δηλαδή στην ουσία η απάντηση σας ειναι πως απλά θα περιμένουμε το "τελος" μας η στην καλύτερη όλοι αυτοί που σχεδιάζουν ο,τι σχεδιάζουν στην ουσία για την εξουσία του κόσμου να κάνουν μόνοι τους κανένα λάθος μοιραίο και να ματαιωθεί ο σχεδιασμός τους . Απλά , κάποιοι σας εσάς θα έχουν δικαιωθεί με τα όσα κατα καιρούς θα γράφουν .
    Ακόμη δηλαδή και να ξεσηκωθεί ο κόσμος , στην ουσία απο την ανέχεια , και να γίνουν κάποια πράγματα για να μας "ανακουφίσουν" , θα επιστρέψουμε και πάλι σε μια απο τα ίδια και ακόμη χειρότερα αν τελείωνε η κρίση θα γυρίσαμε στην ανούσια και βλακωδη υπερκατανάλωση και θα τα ξεχναγαμε όλα .
    Κρίμα ...

    ΚΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Iστορικά έχουν την τάση ότι δημιουργούν να τους ξεφεύγει από τον έλεγχο τους. Επίσης δεν έχουν φρένα, δηλαδή δεν ξέρουν που να σταματήσουν και αυτό τους γυρίζει μπουμερανγκ τις περισσότερες φορές. Όσο υπάρχουμε, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.

      Διαγραφή
  17. οι μαχητές του Ελληνικού στρατού πάντα έβλεπαν την θητεία τους ανταγωνιστικά ...... πάντα υπήρχε ανταγωνιστική διάθεση μεταξύ των ¨βατράχων¨ και των ¨καταδρομέων¨ .... ακόμη και μεταξύ των ¨Αρματιστών¨ έναντι των ¨Πεζικάριων¨ .....

    μα η ομάδα των Ευζώνων το 1920 δεν ήταν μεγάλη αλλά υπαρκτή, βάση των στρατιωτικών αρχείων ...... οι Εύζωνες κατά την άμυνα και την καταστροφή του 1922 είναι επίσης υπαρκτοί ...... τα γράφει η στρατιωτική ιστορία ...... η δράση των ευζώνων κατά την Ελληνοϊταλική σύρραξη είναι ξανά καταγεγραμμένη, όπως και κατά την ηρωική άμυνα έναντι των Γερμανών στα Βόρεια σύνορα ......

    οι λεγόμενες Ειδικές Δυνάμεις, δεν είναι απλά μια ομάδα ανδρών, αλλά ένα μεγασύνολο ανθρώπων που κατά την περίοδο κρίσεων, υπάρχει τελικά εκεί για το Έθνος ..... υπήρχε ανταγωνιστικά ώστε να υπερισχύσει έναντι του όποιου εχθρού ...... η Ευζωνική ομάδα ή η ομάδα Καταδρομών, δεν είναι τίποτε λιγότερο απο την ομάδα του Λεωνίδα, στις Θερμοπύλες ..... έχουν επίγνωση ότι μπορεί και να πέσουν μαζικά έναντι του αντικειμενικού σκοπού ..... έχουν δηλαδή την επίγνωση ότι μπορεί και να πέσουν ολικά και αδιευκρίνιστα για το Έθνος ......

    τα άτομα αυτά που μετέχουν σε αυτές τις Επίλεκτες Μονάδες, είτε είναι οι Εύζωνοι του 1920 που έτρεχαν εφ όπλου λόγχη, καταδιώκοντας Οθωμανούς ώστε να τους ξεκοιλιάσουν, είτε οι ομάδες Καταδρομέων στην Κύπρο του 1974 ..... έχουν όλοι ένα κοινό γνώρισμα ...... τον κοινό Εθνικό αντικειμενικό σκοπό ...... δηλαδή τον κοινό Εθνικό σκοπό, όπως αυτός προσδιορίζετε απο τα Εθνικά ή Φυλετικά οράματα ...... έναν σκοπό που μόνο με τον αγώνα του πολέμου μπορεί να επιτύχει το Έθνος ...... αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τίποτε περισσότερο ή τίποτε λιγότερο απο οραματιστές, που δεν διστάζουν να εγγυηθούν βάση της βιολογικής τους ύπαρξης την ασφάλεια του Έθνους ...... είναι δηλαδή Έλληνες που δεν δειλιάζουν να βάλουν την ζωή τους ενέχυρο για την ασφάλεια των υπολοίπων .......

    σπάνια η Ελληνική πολιτεία θα κληθεί να αντιμετωπίσει κάποιον από αυτές τις ομάδες, ως παραβάτη ..... συνήθως αυτά τα άτομα που μετέχουν των ειδικών ομάδων του στρατού, είναι ταπεινοί και υπάκουοι ..... είναι αυτό που περιγράφουν οι αλήτες της κοινωνικής μηχανικής, ως ήσυχο υποκείμενο ..... αυτοί οι άνθρωποι των Ειδικών Δυνάμεων που πέρασαν το ¨σοκ¨ της εκπαιδεύσεως, σπάνια αποσχίζονται απο την εντολή του καθεστώτος ......

    GEODETIS ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εγώ που είμαι ο εκπαιδευτής αυτών των ανθρώπων έχω φύγει απο τα δεδομένα του συστήματος ..... το θέμα μου δεν είναι να παράγω απλά επίμονους και θαρραλέους πολεμιστές αλλά και εχέφρονες ανθρώπους ...... άλλωστε ο αποτελεσματικός Καταδρομέας είναι αυτός που βλέπει την επερχόμενη μάχη στο κεφάλι του ........

    κακός συζητάτε για τον κύριο της Ν.Δ. και φανερό σύμβουλο του Σαμαρά ..... οι Καταδρομείς πάνω απο όλα αγαπούν την μήτρα που τους γέννησε ..... αγαπούν και πονούν το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας .... την κοινωνία που τους εκπαίδευσε στη μάχη ώστε να την υπερασπιστούν ....... ο σύμβουλος μπορεί να φωνάζει στα ΜΜΕ, αλλά ξέχασε τον όρκο του ..... ξέχασε ότι ορκίστηκε να υπερασπιστεί τα Εθνικά δίκαια ακόμη και με υποθήκη την βιολογική του ύπαρξη ..... ο σύμβουλος του Σαμαρά, αθέτησε τον όρκο και τις παραδόσεις των Καταδρομέων .... πούλησε το τομάρι του και την ομάδα του ..... είναι προδότης που ξέχασε τους συμπολεμιστές του ..... τους έδωσε στον εχθρό του Έθνους ...... όχι μόνο αυτούς αλλά και τις οικογένειές τους .......

    οι Καταδρομείς πρέπει να τον διαγράψουν τον ανωτέρω, ως συνεργάτη ξένων δυνάμεων .......... ο Καταδρομέας δεν ορίζετε μόνο βάση της πολεμικής του ικανότητας, αλλά και του ήθους του ..... ο Καταδρομέας είναι αυτός που τρέχει εν καιρό ειρήνης να βοηθήσει την κοινωνία που τον γέννησε ..... ο Καταδρομέας είναι αξία και όχι υποχρέωση ..... είναι επιλογή και όχι απαίτηση .....
    κακός αναφέρετε ο κύριος αυτός ως Καταδρομέας ..... οι σύλλογοι των Καταδρομέων πρέπει να του γυρίσουν την πλάτη ..... γνωρίζω ότι οι Καταδρομείς δεν αφήνουν κανέναν πίσω .... αλλά εδώ πρέπει να το ξαναδούν το θέμα ..... αυτός δεν είναι δικός μας ...... έχει φύγει απο τις βασικές αρχές με δική του απόφαση ........ πρέπει να διαγραφεί ........ ναι πρέπει να διαγραφεί .......... εάν πράττω λάθος στα συμπεράσματα μου είμαι στην κρίση σας κύριοι των Καταδρομών ...........

    GEODETIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Γεοδετης: Για πες μου αδερφε μου γιατι να πολεμησω οταν ερθει η ωρα? Για να πλουτιζουν οι σιωνιστες των αμυντικων βιομηχανιων που μας πουλανε υπερκοστολογιμενα οπλα? Για τους ''αναρχικους'' που καινε σημαιες και στηριζουν τους εθνικισμους των αλλων κρατων?, για τους πολιτικους του ΄΄συνταγματικου τοξου΄΄ που δηλωνουν ΄΄ενα παλιοπανο ειναι η σημαια΄΄ και νομιμοποιουν αβερτα λαθροεποικους απο ασια και αφρικη? Για τους τεχνοκρατες του ΥΠΟΙΚ που μας γδερνουν κανονικα? Για να ζησω αλλα 40 χρονια την πολυπολιτισμικη-δημοκρατικη ονειρωξη καποιων? Για να αφησω χηρα και ορφανα στις ορεξεις του εκαστωτε μεταναστη και ενος αντεθνικου κρατους?

    163 winter school

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι ... για κανένα απο αυτά που αναφέρεις, δεν θα θυσιάσει οποιοσδήποτε ισορροπημένος άνδρας το πολύτιμο αγαθό της αρτιμέλειας ή και της ζωής του ....

      θα το κάνεις ωστόσο για την ασφάλεια και ευδαιμονία των ανήλικων παιδιών σου ή και αυτά των φίλων - γειτόνων σου, διότι και αυτά είναι παιδιά σου .....

      θα το κάνεις για την εξασφάλιση της αξιοπρέπειας και ελευθερίας, της γυναίκας σου ή της αδελφής σου και γενικότερα όλων αυτών των γυναικών που ονειρεύονται την δυνατότητα ομαλού και παραγωγικού οικογενειακού βίου ....

      θα το κάνεις για να εξασφαλίσεις τα γεράματα των γονέων σου και όλων αυτών των ανήμπορων να έχουν ασφάλεια με τις δικές τους δυνάμεις .....

      θα το κάνεις διότι έχεις υποχρέωση και δέσμευση έναντι άλλων Ελλήνων του παρελθόντος, που έκαναν το ίδιο ώστε να έχουμε εγώ και εσύ σήμερα την δυνατότητα, ακόμη και να διαλεγόμεθα επ' αυτών των θεμάτων ......

      θα το κάνεις όχι διότι δεν φοβάσαι, όλοι οι λογικοί άνθρωποι έχουν το αίσθημα του φόβου, αλλά πρωτίστως διότι έχεις αποφασίσει και αποδεχτεί τον φόβο ως σύμμαχο και την μάχη ως την τελευταία αλλά αναπόφευκτη λύση .....

      τα υπόλοιπα που αναφέρεις και σχετίζονται με τα εξοπλιστικά και τα συνωμοτικά, δεν τα αγνοώ ως περιττά .... αλλά θα επανέλθω αργότερα ......

      GEODETIS

      Διαγραφή
    2. επειδή τα σχολεία είναι μετρημένα στα δάχτυλα και το δίκτυο μικρό .... commando καλά θα κάνεις να αλλάξεις το προσονήμιο διότι θα σε στοχοποιήσουν οι γνωστοί κομματικοί λακέδες και εσένα αλλά και το υπόλοιπο σχολείο .... να φανταστείς ότι εμένα και κάποιους άλλους (που φοράμε ακόμη άρβυλα) μας έχουν προειδοποιήσει πριν μήνες, ότι μας έχει πιάσει ¨γλωσσοδυάρια¨ και καλά θα κάνουμε να βγάλουμε τον σκασμό .... βέβαια τώρα θα υποθέσεις ότι η συνωμοσία και η παπαρολογία ευδόκιμη οπότε δεν υπάρχει λόγος ......

      πάμε παρακάτω .... φίλε ο σιωνισμός δεν είναι απλά μια υπόνοια αλλά βεβαιότητα, και ως τέτοια πρέπει οι Έλληνες να την αντιληφθούν ... ωστόσο κάτι τέτοιο είναι απο δύσκολο έως αδύνατο να γίνει ακόμη και κατά την εποχή της πληροφορίας, λόγω της γελοιοποίησης των θεμάτων της ερευνητικής ιστορίας .... για εμένα και είναι προσωπική μου άποψη, μαζική ενημέρωση δεν υπάρχει ώστε η αλήθεια να βγει προς τα έξω, με ρυθμό τέτοιο που να ταρακουνήσει μεγάλες ομάδες ανθρώπων, στην προκειμένη περίπτωση Ελλήνων .... όποιος γνωρίζει απλή λογική προσπαθεί να μάθει για αυτά που δεν γνωρίζει με συνδυαστική σκέψη, ψάχνει αυτά που του αποκρύβονται ώστε να δημιουργήσει σφαιρική εικόνα .... εσύ που είσαι και άνθρωπος των επιχειρήσεων καταλαβαίνεις ότι όταν οι ομάδα δεν έχει εικόνα του αναγλύφου της αμμοδόχου, δεν έχει ευρύτερη εικόνα του πεδίου αντιπαράθεσης ...... σε επιχειρησιακό επίπεδο αυτό είναι ένα θανάσιμο λάθος και το γνωρίζεις ..... για φαντάσου το μεγασύνολο των δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων να μην έχουν επαφή με το επιχειρησιακό πεδίο ..... άρα με την έκταση και το μέγεθος της σύρραξης ..... εδώ το παράδειγμα του Πλάτωνα με την σπηλιά, που ανέλυσε το blog σε άλλο άρθρο παίρνει γιγάντιες διαστάσεις ..... η συνειδητή και υποσυνείδητη νοητική παραπλάνηση έχει λάβει διαστάσεις ολιστικές, σε σχέση του Ελληνικού πληθυσμού ..... ο Ελληνικός πληθυσμός και δεν αναφέρομαι στους λίγους ρομαντικούς που ούρλιαζαν μέχρι προχθές, σαν την αφεντιά μου, μόλις έχει νιώσει δυσφορία λόγω της αναμενόμενης οικονομικής αφαίμαξης ...... δηλαδή ακόμη και σήμερα μετά απο όλα αυτά, οι Έλληνες δεν ενεργούν δια των αξιών και του ήθους, αλλά βάση της τσέπης τους ..... πρωτόγνωρα πράγματα εάν κάποιος αναλογιστεί, ότι οι Έλληνες μέχρι εχθές επέδειξαν υπεράνθρωπη αυταπάρνηση έναντι των κινδύνων, για το σύνολο ανιδιοτελώς ......

      η Ελλάς συμπατριώτη ¨χειμερινού σχολείου¨ έχει δυνάμεις μέσα της που δεν έχει απελευθερώσει .... αυτό δεν το αναφέρω με καμία διάθεση αρχαιολατρίας – προγονολατρίας ή άφεσης αμαρτιών σε άλλους, αλλά βασιζόμενος επάνω στις προσωπικές μου εμπειρίες, όταν μπήκα μέσα στις κοινωνίες αυτών των Δυτικών ¨ανεπτυγμένων¨ κοινωνιών για να σπουδάσω και να εργαστώ ..... όταν ακούς για τα οπλικά συστήματα που μας πασάρουν που έχουν κάποια αξία, καλά θα κάνεις να γνωρίζεις όπως και άλλοι ότι δεν είναι τίποτε άλλο απο τεχνικά επιτεύγματα τα οποία ανά πάσα στιγμή η Ελλάς μπορεί να παράγει με δικά της χέρια και χρηματοδότηση ..... δεν μπορεί να εξηγώ εγώ στους φερέλπιδες μηχανικούς της όποιας πολιτισμένης Δυτικής χώρας την ετυμολογική έννοια του ¨διαφορικού¨ στην μετάδοση κίνησης και να μην μπορώ να το παράγω ......

      οι πολιτικοί του Έθνους κύριε ¨χειμερινό σχολείο¨ δεν έδρασαν με στενά Εθνολογικά και φυλετικά κίνητρα, αλλά με γνώμονα την εφήμερη καλοπέραση τους και τον άκρατο φιλοτομαρισμό ....σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε σήμερα ένας αφυπνισμένος Έλληνας, να απαιτήσει την οικογενειακή τους περιουσία όπου Γης ως αποζημίωση και την βιολογική τους ύπαρξη ως ηθική τακτοποιήση ..........

      οι φαύλοι αγαπητέ κύριε ¨χειμερινό σχολείο¨ πρέπει να λάβουν αυτό που αρμόζει για τα εγκλήματά τους ......... αυτή είναι η γνώμη μου ..... η οποία δεν συντάσσεται απαραίτητα με τις προσδοκίες και φιλοσοφία του blog ….. όχι για κάποιο άλλο διαφορετικό ιδεολογικό λόγο, παρά μόνο του ¨ρατσιστικού¨ ανοσιουργήματος που ετοιμάζουν για να εκδιώξουν, τον όποιον βλέπει ποινές θανάτου για αυτούς που πλήγωσαν το Έθνος .... οπότε για να μην κάψουμε το blog ας πάρει ο καθένας την ευθύνη των λόγων του ....... αυτά .......
      GEODETIS

      Διαγραφή
  20. Πρός 163 winter school.
    Ώς τέως Καταδρομέας Αλεξιπτωτιστής θα συμφωνήσω "δυστυχώς μαζί σου".Έχεις απόλυτο δίκιο.Αλλά να ξέρεις ότι το ίδιο γινόνταν και στο παρελθόν.Τον Κολοκοτρώνη το τιμήσανε με 3 φυλακίσεις και 2 κατηγορίες είς θάνατον.Τον Ανδρούτσο αυτόν το μέγα πολεμιστή και οπλαρχηγό της Επανάστασης, τον σκοτώσανε δια του στριψίματος των όρχεων.Όλοι οι Αγωνιστές του 21 είχαν το ίδιο μοιραίο τέλος.ΔΕΣ ποίοι κυβερνήσαν και κυβερνάνε αυτόν το τόπο.ΟΙ ΚΩΛΛΕΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ,ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    Ενωμοτάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κωλλετης σε σχεση με τους σημερινους, θεωρειται ακραιος εθνικιστης...Δε θα με πειραζε να θυσιαστω για την πατριδα, τη σημαια, τα αγεννητα και τους γεροντες, αυτο αλλωστε ειναι το καθηκον μου, ακομα και να με φυλακιζαν μετα! Κι εγω συμφωνω μαζι σου αλλα το να συμφωνουμε απλα 10 ατομα, δε μου λεει κατι. Χρειαζονται ριζοσπαστικες και ΜΟΝΙΜΕΣ λυσεις.


      163 winter school.

      Διαγραφή
  21. Από την στιγμή που κυβερνάνε παγκόσμια οι κουκούλες,ριζοσπαστικές και μόνιμες λύσεις δεν θα υπάρχουν. Άν ξεσηκωθούμε οργανωμένα θα μας βάλουνε να σκοτωθούμε μεταξύ μας (δε θέλει και πολύ λόγω ράτσας) και η Συρία θα ωχριά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ας κατσουμε τοτε να μας κυβερνανε ρεπουσιδες-θεοδωριδιδες-βενιζελοι και να μας πηδ@νε μεταναστες στο δρομο χωρις να μπορουμε να κανουμε τιποτα... Καληνυχτα

      163 winter school

      Διαγραφή
  22. "Όταν η άρνηση του εβραϊκού ολοκαυτώματος (και με το άρνηση λέμε απλά να εκφράσεις αμφιβολία για κάποια μικρή λεπτομέρεια της επίσημης ιστορίας) στις ευρωπαικές χώρες ποινικοποιούταν, στην Ελλάδα καθωσπρέπει βιβλιοπωλεία είχαν στις βιτρίνες τους βιβλία που υποστήριζαν πως το νούμερο των 6.000.000 νεκρών είναι μύθος και κανείς δεν ενοχλούταν."


    Προφανώς θα κάνετε χιούμορ. Μάλλον θα αναφέρεστε σε κάποιους ακροδεξιούς γραφικούς συγγραφείς που ήθελαν να κερδίσουν κάποια λίγα λεπτά δημοσιότητας στα διαπλεκόμενα κανάλια. Εγώ, προσωπικά δεν γνωρίζω τέτοια βιβλιοπωλεία. Αν υπάρχουν σίγουρα θα είναι μετρημένα στα δάχτυλα τους ενός χεριού.
    Απαίτηση των λαών στο άμεσο μέλλον θα είναι να ανοίξει ο φάκελος ολοκαύτωμα. Ένας σκοτεινός και μυστήριος φάκελος. Αυτός ο φάκελος είναι που τυραννά την ανθρωπότητα.
    Κάποιοι βιάζονται να προκαταλάβουν τις εξελίξεις…..κάποιοι μάλλον δεν ξέρουν τον ρόλο του ΚΙΣ στον διαπλεκόμενο χώρο των βιβλιοπωλείων-εκδόσεων εδώ και δεκαετίες...

    ΤΑΙΠΕΔ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mιλάω για την δεκαετία του 90, τέτοια βιβλία τα έβλεπες και σε μη-"ακραία" βιβλιοπωλεία.

      Διαγραφή
    2. Μην ανυσηχεις φιλτατε ΤΑΙΠΕΔ
      Εχουν γνωσιν οι φυλακες (Ως προς τον ρολον του ΚΙΣ στον διαπλεκομενο χωρο, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ)



      Φαηλος

      Διαγραφή