Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ...


Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου

Σε προηγούμενο άρθρο του Θεόδοτου με τον τίτλο: Ο ιουδαϊκός Μάης του '68: Η ομολογία, παρουσιάστηκε  το άρθρο που είχε αναρτήσει ένα γνωστό και σοβαρό γαλλοεβραϊκό μπλογκ, στο οποίο ο ιουδαίος αρθρογράφος ομολογούσε ότι ο Γαλλικός Μάης του ΄68 ήταν ένα κίνημα που δημιουργήθηκε από Ιουδαίους, και παρουσίαζε αναλυτικά όλα τα στοιχεία  που  αποδείκνυαν αυτή την θέση. Επίσης ο Ιουδαίος Νέο-γνωστικός Yakov Leib HaKohain, που θέλει να επαναφέρει τις διδασκαλίες του Sabbatai Zevi και των Ντονμέδων, σε συνέντευξη του στην ισραηλινή εφημερίδα "Ma'ariv" δήλωσε: «Σπούδασα φιλοσοφία και συγκριτική θρησκειολογία στο κολέγιο, τουλάχιστον μια δεκαετία πριν από τη δεκαετία του 60. Κατά κάποιο τρόπο ήταν άνθρωποι σαν κι εμένα που δημιούργησαν το '60, όχι το 60 που δημιούργησε εμάς.» (η πλήρης συνέντευξη εδώ). Αλλά και σε ένα άλλο άρθρο του Θεόδοτου με τον τίτλο: Το σχέδιο Coudenhove-Kalergi: Η γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, είχε αποκαλυφθεί ένα παλαιό σχέδιο (έτος 1925) για την μετατροπή της Ευρώπης σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία, η οποία  μάλιστα θα αποτελείται από μιγάδες. Λοιπόν και αυτό το άρθρο επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο: Το 2009  ο  Andrew Neather στέλεχος του Eργατικού Kόμματος (Labour Party) της Μ. Βρετανίας και σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Tony Blair, δήλωσε ότι υπήρξε μυστικό σχέδιο από την ηγεσία του εργατικού κόμματος για την αθρόα εισροή μεταναστων στην Μ. Βρετανία, ώστε να δημιουργηθεί μία πολυπολιτισμική κοινωνία την οποία….θα έτριβαν στα  μούτρα της δεξιάς! (αν δεν το πιστεύετε, ιδού το αγγλικό άρθρο). Θέλετε να μάθετε ποιος ή μάλλον ποια  ήταν η εφαρμοστής του σχεδίου; Η ιουδαϊκής καταγωγής Barbara Roche, υπεύθυνη τότε για την πολιτική μετανάστευσης.

Η B. Roche, άνευ σχολίων...
Και όμως φίλοι αναγνώστες, όλα αυτά δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Αν διαβάσετε ή ακούσετε τους διάφορους ιστορικούς, πολιτικούς αναλυτές, δημοσιογράφους, θα δείτε ότι λένε ή μάλλον επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, σε σημείο να σου προκαλούν ναυτία. Παρόλα αυτά, εμείς θα προσθέσουμε άλλη μία σημαντική ομολογία που βρήκαμε στο βιβλίο του Ιουδαίου Simon Wiesenthal, γνωστού ως "κυνηγού των ναζιστών", με  τον τίτλο: "Το σαλπάρισμα της ελπίδας: η μυστική αποστολή του Χριστόφορου Κολόμβου". Γράφει λοιπόν ο S. Wiesenthal: «…έχει βρεθεί μία επιστολή γραμμένη στην αραβική γλώσσα τον 11ο αιώνα από τον ραβίνο Samuel προς ένα άλλο ραβίνο, ο οποίος συμβούλευε  τους ιουδαίους να βαπτιστούν χριστιανοί για να μπορέσουν έτσι να πάρουν υπό την κατοχή τους όλα τα αξιώματα και τις θέσεις κλειδιά των χριστιανών». Ενδιαφέρουσα ομολογία, που αν την συσχετίσουμε με τα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών", θα μπορούσαμε να πούμε ότι...η καλή μέρα από το πρωί (11ος αιώνας) φαινόταν. Το σημαντικό του όλου ζητήματος,  είναι  ότι πλέον φθάσαμε σε ένα σημείο, που ακόμη και όταν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές ομολογούν δημοσίως τα έργα και τις ημέρες τους, όλοι σφυρίζουν αδιάφορα, κάνουν τους κωφούς και τους τυφλούς.

Βέβαια, το αστείο της υπόθεσης είναι η γελοιοποίηση των προοδευτικών ιστορικών από τους ίδιους τους Ιουδαίους: Πριν μερικές δεκαετίες εάν τολμούσε κάποιος να ψιθυρίσει τη θεωρία ότι οι Ιουδαίοι τον μεσαίωνα έκαναν ανθρωποθυσίες, οι ανά τον κόσμο προοδευτικοί ιστορικοί θα τον στόλιζαν με διάφορα κοσμικά επίθετα: "συνωμοσιολόγο", "σκοταδιστή", "αντισημίτη" κλπ. Αλλά επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη, όταν το 2007 ο Ιουδαίος ιστορικός Ariel Toaff  παρουσίασε ιστορικά στοιχεία ότι όντως κάποιες ομάδες  Ιουδαίων Ασκενάζι έκαναν ανθρωποθυσίες στο γνωστό έργο του Pasque di sangue (μετ: Πάσχα αίματος) (η αγγλική μετάφραση της πρώτης και μη-λογοκριμένης  έκδοσης του βιβλίου μπορεί να βρεθεί εδώ και εδώ), τότε όλοι οι αριστερο-φιλελευθερο-προοδευτικοί ιστορικοί έβαλαν την ουρά στα σκέλια και κρύφτηκαν. Αυτά παθαίνουν όσοι είναι βασιλικότεροι…του βασιλέως.

Πράγματι, ένας μεγάλος ξένος  οικονομολόγος, είχε εκφράσει την απορία του για τον τρόπο που λειτουργούν σήμερα οι ιστορικοί, με τις εξής φράσεις: «…εξάλλου εγώ ερωτώ: υπάρχουν  ιστορικοί αυτού του αιώνα; Αυτοί που διάβασα υστερούν σε θέρμη, το πολύ ειλικρινείς καταγραφείς, αρχειοθέτες. Σήμερα δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος των "επαγγελματιών" ιστορικών νοιώθουν ικανοποιημένοι από την επιμελή μελέτη κάποιου αρχείου, επιστολών, εγγράφων κλπ.» Όμως έτσι δεν γράφεται η ιστορία, απλώς αποτυπώνονται πάνω στο χαρτί κάποια γεγονότα που συνέβησαν σε μια ορισμένη χρονική περίοδο. Ιστορική εμβάθυνση χωρίς να νοιώσεις την ανάσα των πρωταγωνιστών να αγγίζει το πρόσωπο σου, χωρίς να διαπερνάς τους τοίχους του "ορθολογισμού", δεν μπορεί να γίνει.

Όπως έλεγα προηγουμένως, σήμερα επικρατεί μία ψυχονοητική απάθεια για τα πάντα, κανείς δεν συγκινείται για τίποτα και μάλιστα, υπάρχουν ευρεία κοινωνικά στρώματα που αυτά που εμείς θεωρούμε ως σημεία παρακμής και πνευματικής φθοράς, εκείνα τα θεωρούν ως καλώς έχοντα. Μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι αν έβγαινε ο ίδιος ο πρόεδρος του Ισραήλ, και έλεγε: «Ναι, πράγματι, τα  Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών εμείς τα γράψαμε», τότε οι  διάφοροι παράγοντες της πολιτικής και του πολιτισμού θα απαντούσαν βαριεστημένα: «Ε και, τι έγινε

20 σχόλια:

  1. Γεια σας, άλλο ένα καλλό άρθρο από το σάιτ σας!
    Περίληψη όμως προηγούμενων αρθρών κατά ένα σημείο, αλλά όπως λένε "επανάληψη μήτηρ μαθήσεως".

    Το γεγονός πάντως πως ουδείς δε δίνει σημασία, δεν πρέπει να εκπλήσει: έχουν καταντήσει οι περισσότεροι άνθρωποι, να μην έχουν καμία αξία. Σε τι Θεό πιστεύουνε; Αν υπήρχε Θεός της συνουσίας, σε αυτόν ναι. Τι έθνος, τι πατρίδα, τι οικογένεια; όλα διαλυμένα από την αριστερή προπαγάνδα. Μόνη αξία η τσέπη και τα αιδοία(βάσει έναν συριζέο βουλευτή).

    Πάντως θα ήθελα να είχα τη γνώμη σας για τους λεγόμενους "πληροφοριοδότες" ξέρετε, Ασάνζ και Σνόουντεν.

    Το σφυρίζοντας αδιάφορα, μου θύμισε την αγγλική του πληροφοριοδότη(whistleblower).
    -Νικόστρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο έχει αναφορά έκτασης μισής παραγράφου σε δύο προηγούμενα άρθρα. Αυτή η αναφορά (1/6 του άρθρου) σε οδήγησε στο συμπέρασμα ότι όλο το άρθρο ειναι απλά επανάληψη προηγούμενων... Μου είναι δύσκολο να κατανοήσω διαμέσου τι διανοητικών διεργασίών κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα...

      Ο Snowden θυσίασε μια δουλεία 200.000 δολλαρίων το χρόνο στη Χαβάη, μια θαυμάσια καριέρα, εγκατέλειψε μία εντυπωσιακή γυναίκα και αποφάσισε να ζήσει ως φυγάς γιατί η συνείδηση του του έλεγε πως έπρεπε να αποκαλύψει τις έκνομες δραστηριότητες της υπηρεσίας του.
      Άνθρωποι σαν αυτόν αποδεικνύουν πως υπάρχουν ακόμα ηθικά ακέραιοι άνδρες με ξεκάθαρη αντίληψη του σωστού και του λάθους. Όσο υπάρχουν άνδρες σαν αυτόν ίσως η ανθρωπότητα και ο δυτικός κόσμος έχει ακόμα κάποιες ελπίδες.
      Αντικειμενικά πάντως αμφιβάλλω πως κάποιος νεοέλληνας θα είχε τα κότσια να κάνει κάτι αντίστοιχο.

      Ο Assange είναι πιό περίεργη περίπτωση. Δεν έχω ξεκάθαρη θέση.

      Διαγραφή
    2. Απλά από άλλα άθρα σε αυτό μου πολυφάνηκε να χρησιμοποιούντε παραπομπές σε άλλα, αλλά δεν είπα πως είναι όλο το άρθρο επανάληψη.

      Για τον σνόουντεν θα διαφωνίσω, προδότη των Η.Π.Α. τον θεωρώ, δεν προσπάθησε να αλλάξει δεν πήγε ενάντια του συστήματος με αυτό που έκανε, αλλά ενάντια στη χώρα του, δεν μπορεί κατ'εμέ μία νέα εθνική κοινωνία να βασιστεί στην προδοσία(αυτό έκανε η αριστερά), για εμένα αυτή η περίπτωση λέει ότι: και οι άνθρωποι με ιδανικά έχουν αριστεροποιηθεί, άμα θέλετε ακούστε το τι λέει και γιατί το έκανε, κλασσικός φιλελεύθερος. Πρέπει να σκεφτούμε άμα κάποιος έκανε κάτι παρόμοιο τι θα επέφερε στη χώρα μας τέτοια διαπόμπευση, καλλό δεν έκανε ο "κύριος" Σνόουντεν σε κανέναν πάντως, αυτά που κάνει η NSA όλοι τα κάνουν. Ο μόνος τρόπος να σταματήσουν αυτές οι πράξεις δεν είναι οι "αποκαλύψεις" αλλά η εξάλειψη του δημοκρατικού συστήματος, που δημιουργεί άμεσα ή έμμεσα την ανάγκη παρακολούθησης. Ένα πράγμα που κατάφερε να κάνει ο γνωστικισμός, από τα πολλά, είναι και η αποσταθεροποίηση των κυβερνήσεων, μικρές αδύναμες χώρες ψάχνουν για καταφύγια σε ενώσεις καθώς και αυτές που δεν έχουν πλέον εμπιστοσύνη στον ίδιο τους τον εαυτο. Μπορεί πολλές κυβερνήσεις να είναι φερέφωνα άλλων, αλλά η κατάρευσή τους για να δοθεί η εμπιστοσύνη σε έναν μεγαλύτερο οργανισμό, είναι πιο τρομακτικό κατά την δική μου άποψη.

      Υ.Γ. πάντως το ιστολόγιό σας που το παρακολουθώ μπορεί να είναι και το καλύτερο που υπάρχει αυτήν την στιγμή, για να μην παρεξηγηθώ.

      -Νικόστρατος

      Διαγραφή
    3. Για να κρίνει κάποιος την δράση κάποιου θα πρέπει να την δει εντός του πλαισιού της εποχής και του περιβάλλοντος εντός του οποίου έδρασε.

      Καταρχάς σε πιά εθνική κοινωνία αναφέρεσαι; Οι ΗΠΑ δεν είναι τέτοια.

      Ο Snowden δεν είναι ούτε εθνικιστής, ούτε δεξιός και δεν ξέρω καν αν ψήφιζε και τους Ρεπουμπλικάνους. Η θέση μου για αυτόν στηρίζεται στο γεγονός πως έκανε αυτό το οποίο θεώρησε ηθικό και θυσίασε τη καρίερα του και ένα λαμπρό μέλλον για τις ιδέες του. Αλλα η συνεισφορά του είναι η μέγιστη δυνατή για εμάς τους Δεξιούς και λευκούς εθνικιστές και ειδικά αυτούς που διαβιούν στις ΗΠΑ και θα εξηγήσω σε λίγο γιατί.

      Είναι αξιοπερίεργο αλλά από τη μία κατηγορείς τον κλασσικο φιλελευθερισμό αλλά από την άλλη υιοθετείς την θέση στο θέμα του Snowden αυτών που εκπροσωπούν στην Αμερική τον κλασσικό φιλελευθερισμό, δηλαδή των Ρεπουμπλικάνων. Θεωρείς πως η NSA και οι άλλες υπηρεσίες των ΗΠΑ δρουν υπερ των συμφερόντων των Αμερικάνων και άρα κανείς δεν έχει δικαίωμα να εμποδίζει τις δραστηριότητες τους. Ανοίκεις δηλαδή στη κατηγορία των ατόμων που πιστεύουν ακόμα (αφελέστατα) πως το αμερικανικό κράτος είναι όντως αμερικανικό ή για να το κάνω πιό σαφές είναι ένα κράτος με ευρωπαικό εθνοφυλετικό χαρακτήρα και φροντίζει για τα συμφέροντα αυτής της κυρίαρχης φυλετικής ομάδας που και το δημιουργησε.

      Λοιπόν τίποτα τέτοιο δε συμβαίνει. Και πρακτικά αυτό είναι το πρόβλημα που οι ιδεολογικοί μας σύντροφοι στην Αμερική έχουν με τους ψηφοφόρους του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Οι τελευταίοι δεν μπορούν ακόμα να κατανοήσουν πως το κράτος δεν ανοίκει πλέον σε αυτούς και δεν δουλεύει πλέον για αυτούς. Οι ΗΠΑ είναι ένα κράτος που εξυπηρετεί πλέον τα συμφέροντα ενός κοσνόρτιουμ τραπεζιτών και προάγει (ακόμα και με τη βία) τον πολιτισμικό μαρξισμό σε όλο το κόσμο και στους πολίτες του.

      Όταν λοιπόν οι υπηρεσίες αυτού του κράτους έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν το μαιλ σου, να συλλέγουν πληροφορίες για τα ενδιαφέροντα σου, τις σεξουαλικές σου δραστηριότητες, το πότε πας τουαλέτα, το τι είπες με τη κοπέλα σου στο τηλέφωνο κλπ εσύ εναντίον ποιού λες να χρησιμοποιήσουν αυτό το "δικαίωμα"; Εναντίον των οπαδών του Obama ή των αμερικάνων πατριωτών;

      Όταν η CIA ζητάει να ακολουθήσει το παράδειγμα των ισραηλινών υπηρεσιών και να έχει το δικαίωμα να βασανίζει άτομα για να αποσπάσει πληροφορίες, εσύ δεδομένης της πολιτικής κατάστασης στις ΗΠΑ σε ποιούς λες να εφαρμόσει αυτό το "δικαίωμα" στους οπαδούς του Obama ή στους αμερικάνους πατριώτες του οποίους θα ονομάσει εν μια νυκτί homegrown terrorists;

      Πρόσφατα βγήκε στη φόρα σε ποιούς έχει κάνει έλεγχο τα τελευταία χρόνια το IRS και αποδείχθηκε πως είχε πάει κοντά σε 300 επιχειρήσεις που άνοικαν σε υποστηρικτές του Tea Party και μόνο σε 9 επιχειρηματίες που στηρίζουν το δημοκρατικό κόμμα.

      Καιρός να καταλάβεις πως το αμερικανικό κράτος και οι υπηρεσίες του δεν ανοίκουν και δεν δουλεύουν για τους λευκούς αμερικάνους. Όπως ασφαλώς και το ελληνικό κράτος δεν δουλεύει για τους Έλληνες.

      Όσο περισσότερο ασύδοτη γίνεται η κρατική δύναμη των εξουσιαστών τόσο χειρότερο για εμάς και όχι για τους "προοδευτικούς".

      Για ξανασκέψου το

      Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια.

      Διαγραφή
    4. Λοιπόν, γνώριζα ότι το κράτος το ελληνικό και το αμερικάνικο δεν δρούν για τους πολίτες τους. Αυτό το οποίο λέω είναι το εξής όμως: το σύστημα περιέχει και το αντισύστημα. Πως μπόρεσε ο Σνόουντεν να τη γλυτώσει; Πως μπόρεσε να φύγει για Χονγκ Κόνγκ αφότου είχε ξεκινήσει τις ανακοινώσεις, διέφυγε από το Χονγκ Κόνγκ και πήγε στη Μόσχα όπου εκεί ζήτησε άσυλο, δεν πιστεύω ότι τον πληρώσανε οι Ρώσσοι, είναι περίεργο που μπόρεσε να διαφύγει και από την χώρα, και από το Χονγκ Κόνγκ(που φοβόταν ότι θα τον εξέδιδε στις Η.Π.Α.). Απλά λέω η υπόθεση βρωμάει, και μάλλον αφότου πάρει άσυλο θα πάει στη Νότια Αμερική όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος. Επίσης το ίδιο περίεργες ηταν και οι κινήσεις των Η.Π.Α., κατέστρεψε ότι διπλωματική ισχύ τις είχαν ξεμείνει με το να αναγκάσουν σε προσεδάφιση τον Βολιβιανό προέδρο. Για το τι θα μπορούσε να ρήξει το σύστημα πρέπει να ψάξει κάποιος τι πολεμά και τι δεν αναφέρει. Πολεμά Θρησκεία και μη δημοκρατικά πολιτεύματα(σσ. πολιτεύματα όπου η εξουσία δεν έρχεται από τα κάτω).
      Επίσης γνωρίζω ότι το αμερικάνικο κράτος δουλεύει για τις μειονότητές του, είμαι πολύ διαβασμένος, αλλά γνωρίζω ότι η έλλειψη, αρχικά, κρατικής εξουσίας, βοήθησε την αριστερά να ανέβει και να μην χαρακτηριστεί προδοτική. Τώρα που η αριστερά έχει την εξουσία, προσπαθεί να φροντίσει να μην την πάρει. Για εμένα αυτό ενοχλεί τους πάνω και έσω(αναφέρουμε έτσι στους Ιουδαίους λομπίστες), για αυτό τον λόγο μία ιδεολογία βασισμένη καθαρά στα μυριάδες δικαιώματα που έχουν οι πολίτες(κυρίως του χλευασμού στο οποία και βασίζονται), το τέρας που αφήσανε κινδινεύει να τους κλειδώσει έξω από την απόλυτη εξουσία. Αυτό που χρειάζονται ΄τωρα είναι λαούς άθεους, να ψάξουνε μεσσίες. Ο Ομπάμα και κάθε γυναίκα υπόψηφια για ηγέτη χώρας χρέουν θέση μεσσία, θυμηθείτε το τι γινόταν με τον Ομπάμα πριν εκλεγεί την πρώτη φορα, πανζουρλισμός, θα δούμε μία λευκή ημέρα με έναν μαύρο πλανητάρχη(πρώην σοσιαλιστή, αγνοστικιστή κατά δήλωση και πιθανο μουσουλμάνο). Αυτό που θα πρέπει να γίνει θα είναι να αποσταθεροποιηθούν οι ίδιες οι κυβερνήσεις-μαριονέτες. Γιατί στο ημιελεγχόμενο χάος(που θα εξαληφθούν οι τελευταίοι των παλιών, εννοώ τον ευρωπαϊκής καταγωγής πληθυσμό στο δυτικό κόσμο, όσοι είναι σε χώρα με εθνική ή ημιεθνική κυβέρνηση θα μπορέσουν να τη γλυτώσουν) της τυρανίδας που θα ακολουθήσει(χρησιμοποιώ και τον Πλάτωνα την πολιτεία του οποίου διαβάζω)θα ψάξουν σωτήρα, και μία άθεη Ιουδαϊκής καταγωγής, κατ' εμέ θα είναι η πιο κοντινή στην εικόνα που θα ψάξουν και αυτό θα οδηγήσει κατ'εμέ στην νέα τάξη πραγμάτων.

      -Νικόστρατος

      Διαγραφή
    5. bravo bravo Νικόστρατε είσαι πάρα πολύ διαβασμένος. Συνέχισε να γράφεις στο Θεόδοτο.
      Κάνω μια εργασία για τα παιδιά με ειδικές ικανότητες και τα posts σου είναι priceless.

      Διαγραφή
    6. O Snowden όπως κατάλαβα από την φυσιογνωμία του ,πρόκειται για έναν καθαρά liberal τυπάκι,ένα nerdακι απ'αυτά που χρησιμοποιεί η intelligence community της υπερδύναμης για αυτό που στην γλώσσα τους λέγεται signint (signal intelligence)ότι δλδ έχει σχέση με τεχνολογίες, δορυφόρους κλπ.
      Στις μονάδες των ειδικών επιχειρήσεων (SOCOM) της υπερδυνάμης εννοώ αυτές που κάνουν την βρώμικη δουλειά όπως Army Delta ,DEVGRU (SEAL TEAM 6)και SAD της CIA για να μην αναφέρω και τους private military contractors εταιριών όπως η Blackwater το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που ανήκουν στον επιχειρησιακό τομέα είναι λευκοί και στην συντριπτική τους πλειοψηφία συντηρητικών πεποιθήσεων. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει και έχουν δεί περισσότερα από έναν μεσαίας διαβάθμισης αναλυτή σαν τον Snowden. Είτε όμως από ηλιθιότητα, είτε όμως από μια λανθασμένη αντίληψη του Esprit de Corps είτε απο δειλία συνεχίζουν να παίζουν τον ρόλο του αναλώσιμου χρήσιμου ηλίθιου που κάνει την βρωμοδουλειά (με ρίσκο τη ζωή του) για να τα οικονομάνε οι banksters της Wall Street και οι πολυεθνικές .
      Προσωπικά το νερντάκι λίμπεραλ Σνόουντεν έχει περισσότερα αρ...δια από ότι όλη η SOCOM (Special Operations Command) το σύνολο των μονάδων ειδικών επιχειρήσεων της υπερδύναμης.
      Γιατί θέλει πολύ περισσότερα guts να βγάλεις στη φόρα τα άπλυτα της υπερδύναμης από το να περάσεις hellweek!

      Διαγραφή
  2. κ. Αυξεντιου.
    Θα διαφωνησω με τον ορο σου "ψυχονοητικη απαθεια".
    Εχουν ενσπειρει οι οβριοι τουλαχιστον τον τελευταιο αιωνα μεσω της οικονομικης δυναμης που εχουν παρανομα αποκτησει και διαθετουν, και ως εκ τουτου και της πολιτικης, την σηψη την διαφθορα και το φοβο στον "πολιτη" του Κοσμου.
    Ιδιως ο μεσος πολιτης φοβαται την επαγγελματικη/οικονομικη/οικογενειακη καταστροφη απ' τους οβριους. Γι αυτο τουλαχιστον εκεινοι που πρεπει να μιλησουν σωπαινουν.
    Σωπαινουν γιατι τους εχουν μετατρεψει σε "ο εαυτουλης μου".
    Υπαρχουν βεβαια και οι λαμπρες εξαιρεσεις.
    Αλλα ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη.


    Πατρικιος

    υγ.
    Μιας και τοφερε ο λογος με την τακτικη των εν ψυχρω δολοφονων μικρων κοριτσιων της υποδουλης Παλαιστινης, να αλλαζουν τα ονοματα τους σε Χριστιανικα, μεταφερω ενα ακομα γεγονος που βρηκα αλλου.

    ΚΑΙ Ο κ. "ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ. Α.

    "........Συνέντευξη στο νεότευκτο online περιοδικό «Χρόνος», έδωσε ο «σπουδαίος Έλληνας διανοούμενος, συγγραφέας και ακτιβιστής Σάββας Μιχαήλ», όπως παρουσιάζεται, και όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάζει αποκλειστικά την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και προτείνει τρόπους αντιμετώπισής της. Ιδού τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης:............."http://ethnikismos.net/2013/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζει ακόμα αυτός; Είχα την εντύπωση πως λόγω ηλικίας είχε αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο...

      Τέλος πάντων ποιος ασχολείται;

      http://www.youtube.com/watch?v=xprKjFFLuog

      0:04-0:10 δες πόσοι είναι μαζεμένοι να τον ακούσουν και θα καταλάβεις...Τσάμπα διαφήμιση του γίνεται και μόνο που αναφέρουμε το όνομα του...

      Διαγραφή
    2. Ο λογος που τον ανεφερα ειναι σαν αποδειξη στο αρθρο του Γιαννη Αυξεντιου περι αλλαγης ονοματων τους κλπ., που εμενα μου προξενει μεγαλη εντυπωση με τι ευκολια αποποιουνται την ταυτοτητα τους ινα πετυχουν κρυπτομενοι τους βλεδυρους σκοπους τους.
      Γιατι εμεις οι Ελληνες οχι μονο διατηρουμε το επωνυμο μας απ' την μερα που γεννιωμαστε αλλα ειμαστε και υπερηφανοι που φερουμε το επωνυμο της φαρας μας.


      Οσο για την παρακατω παρατηρηση σου περι πολιτικα μη-ορθες εκφρασεις εχω να πω οτι η γλωσσα της αληθειας ειναι μια.
      Αλλα απ την αλλη πλευρα σεβομαι το σκεπτικο σου και θα ειμαι ο τελευταιος που θαθελα να δημιουργησω προβληματα σε εναν διαχειριστη στον οποιο αφηνω τον τελευταιο λογο να ψαλιδιση η και να διαγραψη οποιοδηποτε σχολιο μου.
      Πριν κλεισω θα ηθελα να θεσω ορισμενα ερωτηματα σε νομομαθεις (αν υπαρχουν στην συγγραφικη ομαδα του Θεοδοτος, η και επισκεπτες) οτι οι "νομοι" που προσπαθουν να κοτσαρουν στην πλατη του Ελληνικου Λαου περι αντισιμητισμου κλπ κουραφεξαλα, δεν ερχονται σε αντιθεση οχι μονο με το Συνταγμα της Ελλαδος αλλα και με την εξασκηση των Θρησκευτικων δικαιωματων του Ελληνα Χριστιανου Ορθοδοξου πολιτη;
      Με αλλα λογια οταν ο παπας διαβαζει για τους Θεοκτονους εβραιους απ' Το Ευαγγελιο την Μεγαλη Εβδομαδα θα μπαινη ο χωροφυλακας στο Ιερο να τον συλλαβη; Θα υπαρξουν Ελληνες εισαγγελεις και δικαστες να εκδικασουν τετοιου ειδους δικες στην ΕΛΛΑΔΑ;



      Πατρικιος


      Διαγραφή
    3. δεν υπάρχει ούτε μια της χιλίοις των περιπτώσεων, να εφαρμοστούν τέτοια νομικά ανοσιουργήματα στην Ελληνική κοινωνία ..... θα μου πεις βέβαια απο που προέρχεται αυτή μου η βεβαιότητα και κατηγορηματικότητα .... λοιπόν φίλε Πατρίκιε ένα θέλω να θέσω προς μελέτη και πειραματικό λογισμό και δεν είναι τίποτε άλλο απο ένα απλό ερώτημα ..... που έχει ως εξής .... είναι η Ελληνική κοινωνία διαχρονικά και αμετάκλητα βαθιά συντηρητική ;;;;;;; η απάντηση σε αυτό το καθαρό ερώτημα, περιγράφει όχι μόνο το μάταιο των προσπαθειών της εσωτερικής αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά περιορίζει και εκλογικά ποσοστά όταν τα διλήμματα είναι καθαρά και όχι επίπλαστα ..... δηλαδή ένα έμπαιναν τέτοια ερωτήματα επι των συγκριτικών σφυγμομετρήσεων, ποια θα πιστεύετε ότι θα είναι τα αποτελέσματα ;;;;;;; εγώ πιστεύω ότι θα ήταν συντριπτικά υπέρ των συντηρητικών απόψεων, όποιας της αποχρώσεως τους ...... δηλαδή εγώ πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός αυτοπροσδιορίζεται με συντηρητικά ελατήρια (εκ φύσεως), παρά με την όποια προοδευτική ανωμαλία του παρουσιάζετε ....... οι Έλληνες απο ενδόμυχη ανακλαστική λειτουργία είναι συντηρητική και όχι προοδευτική ...... παράδειγμα ..... πάνε και πες στην μάνα σου ότι θα νυμφευθείς μια αλλοδαπή απο το πρώην Γαλλικό Κογκό ..... πάω στοίχημα τον πολύτιμο δεξιό μου αντίχειρα, ότι εάν δεν μειδιάσει θα υποπέσει σε μακρά κατάθλιψη ...... όλοι μπορούν να δοκιμάσουν μια περιορισμένη πειραματική δοκιμή προς εμπίρρωση των λεγομένων μου .....

      GEODETIS ….

      Διαγραφή
  3. Και κατι συμπληρωματικο.
    Το '68 οι οβριοι παραλληλα με οτι εκαναν στην Γαλλια, υποκινησαν και τους αραπαδες στην Αμερικη για περισσοτερα "δικαιωματα" των εγχρωμων.
    Με αποτελεσμα σημερα να υπαρχη στις ΗΠΑ, κατι που λεγεται welfare και κατι αλλο που λεγεται affirmative action, με τραγικο αποτελεσμα σημερα η χωρα αυτη να πασχει απο περισσοτερους εμπορους ναρκωτικων και περισσοτερους ηλιθιους αποφοιτους εχοντες το δικαιωμα του εκλεγειν και εκλεγεσθαι, απ' τα Αμερικανικα πανεπιστημια, που εισηλθαν λογω χρωματος φυσικα.
    Οποτε βλεπουμε αποδεδειγμενα πλεον οτι αυτη η τρισκαταραμενη εκ Θεου παρασιτικη φαρα, δεν ειναι για τιποτε καλο.

    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετρίασε λιγο τις πολιτικά μη-ορθές εκφράσεις, δεν ξέρουμε τι σκοπεύουν να κάνουν με τις διάφορες νομοθεσίες που έχουν περάσει...

      Διαγραφή
    2. και ω του θαύματος βλέπουμε ότι η πραγματικότητα αποδεικνύει τα λεγόμενα του Πατρίκιου, όσο φυλετικά και εάν ακούγονται ..... τι θέλω να πω ..... μα απλά ότι το Detroit ως μεγακοινότητα, ή πρωτεύουσα της αυτοκίνησης, μέχρι εχθές, είναι πλέον υπό λογιστική εκκαθάριση ..... έχει χρεοκοπήσει ...... ας ψάξει το φιλόξενο blog του ¨Θεόδοτου¨ ποια είναι τα ανθρωπολογικά δεδομένα αυτού του μεγασυνόλου σήμερα σε σχέση με τα community welfare ...... έτσι για να υπάρχει παράδειγμα πέραν της αποτυχημένης περίπτωσης της χειμάζουσας Αιτή ...... εγώ που είχα την τύχη να σπουδάσω στην Αγγλία (1994-1998) έχω να δώσω πάμπολλα παρόμοια παραδείγματα failed state ή καλύτερα failed community .... οι προτεστάντες έπαιξαν το ανήθικο παιχνίδι του τόκου, σε αγαστή συνεργασία με τον διεθνή Σιωνισμό ...... τώρα θα το πληρώσουν και αυτοί .....

      ένας καλός φίλος πριν βγει στην αποστρατεία έλεγε ένα δικό του απόφθεγμα .... δηλαδή ότι, ο επόμενος πόλεμος θα γίνει στην ύπαιθρο για το νερό, ενώ στο αστικό περιβάλλον για το πάρκινγκ ..... εγώ του είπα προχθές ότι ο επόμενος (δηλαδή ο παρόντας) πόλεμος θα γίνει για την συνείδηση των ανθρώπων ..... ελπίζω να πέσω έξω διότι ένας τέτοιος πόλεμος είναι πλήρως ασύμμετρως και έτσι αφανής για τους συνανθρώπους μου Έλληνες .....

      GEODETIS …..

      Διαγραφή
    3. δεν υπάρχει ούτε μια της χιλίοις των περιπτώσεων, να εφαρμοστούν τέτοια νομικά ανοσιουργήματα στην Ελληνική κοινωνία ..... θα μου πεις βέβαια απο που προέρχεται αυτή μου η βεβαιότητα και κατηγορηματικότητα .... λοιπόν φίλε Πατρίκιε ένα θέλω να θέσω προς μελέτη και πειραματικό λογισμό και δεν είναι τίποτε άλλο απο ένα απλό ερώτημα ..... που έχει ως εξής .... είναι η Ελληνική κοινωνία διαχρονικά και αμετάκλητα βαθιά συντηρητική ;;;;;;; η απάντηση σε αυτό το καθαρό ερώτημα, περιγράφει όχι μόνο το μάταιο των προσπαθειών της εσωτερικής αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά περιορίζει και εκλογικά ποσοστά όταν τα διλήμματα είναι καθαρά και όχι επίπλαστα ..... δηλαδή ένα έμπαιναν τέτοια ερωτήματα επι των συγκριτικών σφυγμομετρήσεων, ποια θα πιστεύετε ότι θα είναι τα αποτελέσματα ;;;;;;; εγώ πιστεύω ότι θα ήταν συντριπτικά υπέρ των συντηρητικών απόψεων, όποιας της αποχρώσεως τους ...... δηλαδή εγώ πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός αυτοπροσδιορίζεται με συντηρητικά ελατήρια (εκ φύσεως), παρά με την όποια προοδευτική ανωμαλία του παρουσιάζεται ....... οι Έλληνες απο ενδόμυχη ανακλαστική λειτουργία είναι συντηρητικοί και όχι προοδευτικοί ...... παράδειγμα ..... πάνε και πες στην μάνα σου ότι θα νυμφευθείς μια αλλοδαπή απο το πρώην Γαλλικό Κογκό ..... πάω στοίχημα τον πολύτιμο δεξιό μου αντίχειρα, ότι εάν δεν μειδιάσει θα υποπέσει σε μακρά κατάθλιψη ...... όλοι μπορούν να δοκιμάσουν μια περιορισμένη πειραματική δοκιμή προς εμπίρρωση των λεγομένων μου .....

      GEODETIS ….

      Διαγραφή
    4. και ω του θαύματος βλέπουμε ότι η πραγματικότητα αποδεικνύει τα λεγόμενα του Πατρίκιου, όσο φυλετικά και εάν ακούγοντε ..... τι θέλω να πω ..... μα απλά ότι το Detroit ως μεγακοινότητα, ή πρωτεύουσα της αυτοκίνησης, μέχρι εχθές, είναι πλέον υπό λογιστική εκκαθάριση ..... έχει χρεοκοπήσει ...... ας ψάξει το φιλόξενο blog του ¨Θεόδοτου¨ ποια είναι τα ανθρωπολογικά δεδομένα αυτού του μεγασυνόλου σήμερα σε σχέση με τα community welfare ...... έτσι για να υπάρχει παράδειγμα πέραν της αποτυχημένης περίπτωσης της χειμάζουσας Αιτή ...... εγώ που είχα την τύχη να σπουδάσω στην Αγγλία (1994-1998) έχω να δώσω πάμπολλα παρόμοια παραδείγματα failed state ή καλύτερα failed community .... οι προτεστάντες έπαιξαν το ανήθικο παιχνίδι του τόκου, σε αγαστή συνεργασία με τον διεθνή Σιωνισμό ...... τώρα θα το πληρώσουν και αυτοί .....

      ένας καλός φίλος πριν βγει στην αποστρατεία έλεγε ένα δικό του απόφθεγμα .... δηλαδή ότι, ο επόμενος πόλεμος θα γίνει στην ύπαιθρο για το νερό, ενώ στο αστικό περιβάλλον για το πάρκινγκ ..... εγώ του είπα προχθές ότι ο επόμενος (δηλαδή ο παρόντας) πόλεμος θα γίνει για την συνείδηση των ανθρώπων ..... ελπίζω να πέσω έξω διότι ένας τέτοιος πόλεμος είναι πλήρως ασύμμετρος και έτσι αφανής για τους συνανθρώπους μου Έλληνες .....

      GEODETIS …..

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα.
    Την γνώρισα διαβάζοντας ένα άρθρο απάντηση στους ισχυρισμούς του ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ ότι δεν υπάρχουν συνωμοσίες και τα πρωτόκολλα είναι κατασκευασμένα.
    Πραγματικά έγινε πολύ καλή χρήση των άρθρων σας αποδεικνύοντας αυτό που φανταζόμουν πάντα, ότι ο ΕΚΟ είναι απλά ένας πολύ κακός συγγραφέας, που με τα κειμενά του,ξεπληρώνει την εξεζητημένη προβολή που το κατεστημένο του χαρίζει.
    http://www.paratiritis.net/2013/07/3997/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Oυμπερτο Έκο δεν είναι ατάλαντος συγγραφέας. Όποιος έχει διαβάσει τα βιβλία του ειδικά το "'Ονομα του Ρόδου" θα καταλάβει ότι είναι επηρεασμένος από τους γνωστικούς. Γι'αυτό άνθρωποι σαν τον Έκο είναι τρομερά μα τρομερά επικίνδυνοι!

      Διαγραφή
    2. Φίλε Νικολάι,

      Δε γνωρίζω τι κάνει το "Όνομα του Ρόδου" ειδικά και τον Ουμβέρτο Έκο γενικά γνωστικό.

      Αυτό ίσως να οφείλεται στη σχετική μου άγνοια για το συγκεκριμένο φιλοσοφικό ρεύμα, αλλά θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να επεκταθείς και να μου το εξηγήσεις.

      Σε ευχαριστώ,
      Λ.Τ.

      Διαγραφή