Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

             
Γράφει ο Ελευθέριος  Αναστασιάδης


Ο τίτλος του άρθρου δεν αναφέρεται σε κάποιου είδους σεξουαλικής ανωμαλίας  των διαφόρων πολιτικών παραγόντων. Επίσης, δεν παραπέμπει σε κάποιους ψυχανώμαλους τύπους, που συχνά  συναντούμε  στα περιθωριακά  μπαρ των πόλεων. Αναφέρεται σε εκείνο το σύστημα διαμέσου του οποίου γίνεται η επιλογή των σχολικών βιβλίων, πάνω στα οποία θα βασιστεί η πνευματική και ψυχική διαπαιδαγώγηση των μικρών Ελληνόπουλων.



Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε απίστευτα πράγματα. Εγώ παιδιά δεν έχω, ούτε δάσκαλος είμαι, οπότε ομολογώ ότι όλα αυτά δεν τα γνώριζα. Όταν τα άκουσα, δεν πίστευα στα αυτιά μου! Αποκλείεται, μονολογούσα, μάλλον δεν κατάλαβα καλά, ίσως οι ομιλητές να υπερβάλλουν, ας το ξανακούσω άλλη μία φορά. Δυστυχώς  ήταν όλα αλήθεια.


 Εάν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις γνωστές αποκαλύψεις των προηγούμενων ημερών (υπόθεση Μπαλτάκου), τότε πρέπει να πούμε ότι οι θεσμοί των αφρικανικών χωρών, αποδεικνύονται, πιο αξιόπιστοι από τους διάφορους 'θεσμούς' αυτής της χώρας.

 Έχουμε πλέον την επιστημονική απόδειξη ότι, οι πανεπιστημιακές έδρες, τα ινστιτούτα, οι ακαδημίες, τα πολιτικά γραφεία, οι κομματικές νομενκλατούρες, τα δημοσιογραφικά γραφεία, δηλαδή  όλη η καθεστωτική  Ελληνική τάξη , αποτελείται (πλην  εξαιρέσεων) από άτομα με ψυχικές ανωμαλίες, από διανοητικά ανάπηρους, από μασόνους, από κρυπτό-'περιούσιους', από σιχαμένα και γλοιώδη  ανθρωπάρια.


Και δυστυχώς  όλο αυτό το σύστημα βρίσκει την ανοχή ή ακόμη και την  συμπόρευση, ενός σημαντικού ποσοστού του ελληνικού λαού.


Σας παρακαλώ να παρακολουθήσετε  μέχρι τέλους το βίντεο που ακολουθεί (εάν δεν το έχετε ήδη δει), δίνοντας προσοχή στα όσα περιγραφούν αυτοί οι άξιοι και γενναίοι δάσκαλοι.







6 σχόλια:

  1. Η παρακμή η αποεθνοποίηση και αποχριστιανοποίησης των νέων Ελληνόπουλων καλλιεργείται από το ίδιο το Υπουργείο Α-Παιδείας!Τραγικό!!!
    Ό, τι δεν κατάφερε η αναρχο-αριστερά με τα όπλα από το 1946-49 , το πέτυχε μεταπολιτευτικά γιατί κατέλαβε όλες τις θέσεις του Δημόσιου βίου ελέω της α-δέξιας Ν.Δ.
    Ο Έλληνας κύριοι του Υπουργείου ,δε χρειάζεται δανεικά χρήματα αλλά Ιδανικά και αξίες που είχε πάντα με τις οποίες επιβίωσε στις θύελλες που αντιμετώπισε δια μέσω των αιώνων.
    Και το κυριότερο που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι αυτή την παρακμή την καλλιεργεί και την επέβαλε η μαρξιστική και άθεη Αριστερά με τους νεοφιλελεύθερους της Ν.Δ. χωρίς καμία αντίσταση!
    Καιρός να στείλουμε τον ερχόμενο Μάιο όλους τους ολετήρες του Έθνους στο καλάθι των σκουπιδιών που θέλουν να κάνουν τα παιδιά μας γενίτσαρους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού μπορώ να βρω το email αυτού του κυρίου; Ποιός είναι; Θα ήθελα πολύ να έχω τις σελίδες αυτές που παρουσιάζει ώστε να κάνω μια ανάλογη ομιλία σε τοπικό πολιτιστικό κέντρο της ελληνικής ομογένειας στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Σικάγο των ΗΠΑ. Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να είμαι ειλικρινής, αν μη τι άλλο, ήλπιζα να μου απαντήσει ο κύριος Αναστασιάδης, ο οποίος ως συντάκτης του άρθρου, σίγουρα θα γνωρίζει. Τελικώς, το βρήκα, εδώ --> https://www.youtube.com/watch?v=XAIlnSfUvV4

      (Αλήθεια, Θεόδοτε, γιατί μου απαντήσατε στα Αγγλικά; Νόμιζα ότι σχόλια με ξενικούς χαρακτήρες δεν δημοσιεύονται. Τέλος πάντων, ευχαριστώ!)

      Διαγραφή
    2. τα greeklish δεν δημοσιευονται, τα αγγλικα επιτρέπονται.

      ο Ε.Αναστασιάδης το βρήκε στο youtube δεν ήξερε τον ομιλητή.

      Διαγραφή
  3. O κ.Νατσιός κάνει εκπομπή στο κανάλι 4Ε(tv4e.gr).Εκεί θα σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή