Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ''ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ''


Γράφει ο Θεόδωρος  Λάσκαρης

Daniel Keller
O μασονικός οργανισμός ''Μεγάλη  Ανατολή της Γαλλίας'' μπορεί να θεωρηθεί, ίσως, η πιο χαρακτηριστικά γνωστική στοά της Ευρώπης, μια  που από τα τελετουργικά της έχει απαλείψει ακόμη και την αφιέρωση στον «Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος», φράση που στο παρελθόν έδειχνε την πίστη σε κάποια, έστω αόριστη, θεϊκή οντότητα (φυσικά μη-χριστιανική). Τώρα πλέον δεν θέλει να υπάρχει ούτε αυτή η αναφορά, αποδεικνύοντας έτσι την πλήρη εναντίωση της σε κάθε μορφή  Δημιουργού  και  Υπέρτατου Όντος.

 Μερικές από τις  θέσεις της Στοάς όσον αφορά τα κοινωνικά ζητήματα : υποστήριξε σθεναρά τον ομοφυλοφιλικό γάμο, και όσον αφορά την μετανάστευση, ο Μέγας διδάσκαλος Daniel Keller δήλωσε: «Οι μετανάστες, είναι μια ευκαιρία για την Ευρώπη. Η ιστορία της χώρας μας γίνεται μέσω της μετανάστευσης. Αυτό που κάνει τη Δημοκρατία, είναι η ικανότητα να ενσωματώνει νέους  πληθυσμούς. Δεν πρέπει να φοβόμαστε την λέξη ένταξη, ακόμη και εάν η ένταξη περιλαμβάνει την κατασκευή δημόσιων πολιτικών που την συνοδεύουν. Όταν χιλιάδες άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνδυνο φθάνουν στη χώρα σας, πρέπει να υπάρχει μία ελάχιστη οργάνωση για να τους καλωσορίσει»

Μετά τις συνεχείς εκλογικές επιτυχίες του κόμματος του  ''Εθνικού Μετώπου'', ο μέγας διδάσκαλος της μασονικής στοάς ''Μεγάλη  Ανατολή της Γαλλίας'', έκρουσε τον ''κώδωνα του κινδύνου'' σε μία συνέντευξη που έδωσε  στην εφημερίδα ''du Dimanche'': «Είμαι συγκλονισμένος που, τελικά, η δημόσια συζήτηση επικεντρώνεται σε λάθος θέματα. Συνεχίστε έτσι και στην περιοχή του  Βόρειου  Πα-ντε-Καλαί και της Πικαρδίας, το ΕΜ δεν θα είναι 46%, αλλά 60%. Υπάρχει μία κούρσα προς την άβυσσο  γι’ αυτό απαιτείται ένα συλλογικό άλμα. Στρώνουμε το κόκκινο χαλί στο Εθνικό Μέτωπο. Αυτό που φαινόταν αδύνατο,  γίνεται κάθε μέρα πιο πιθανό σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές του 2017.

Το Εθνικό Μέτωπο είναι η έκφραση ενός μπλοκ που τελικά ποτέ δεν αποδέχθηκε τη Γαλλική Επανάσταση, ποτέ δεν δέχθηκε τη Δημοκρατία, και του οποίου οι φιλοσοφικές, πνευματικές και πολιτικές ρίζες είναι αυθεντικά αντιδραστικές. Πρόκειται για ένα πολιτικό κίνημα που πάντα υπήρχε στη χώρα μας από το 1789. Έχει βιώσει περιόδους άμπωτης και περιόδους πλημμυρίδας .Τώρα είναι μάλλον στην πλημμυρίδα. Η Δημοκρατία κτίστηκε ακριβώς ενάντια σε αυτή την αντιδραστική άποψη της κοινωνίας. Η Δημοκρατία παραμένει ένας αγώνας. Αυτή δεν είναι ένα πολίτευμα  που έχει αποκτηθεί οριστικά. Αν ο κόσμος παραιτηθεί, τότε λέω: η Δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο.  

Η Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας, στην ιστορία της, έχει πάντα προειδοποιήσει  ενάντια στην άνοδο του Εθνικού Μετώπου, και η θέση μας δεν έχει αλλάξει. Αυτό που είναι ανησυχητικό σήμερα είναι να βλέπουμε την κατάσταση της βαθιάς διαίρεσης των κυβερνητικών κομμάτων, είτε πρόκειται για τους οικολόγους, το Σοσιαλιστικό κόμμα ή τη ρεπουμπλικανική δεξιά. Θυμίζει την περίοδο του μεσοπολέμου, όταν τα δημοκρατικά κόμματα δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν και άνοιξε ο δρόμος για τους εχθρούς της δημοκρατίας.» 

Από την μεριά της, η Le Pen κατήγγειλε ότι υπάρχει μία συμφωνία μεταξύ της ψευτο-δεξιάς για να απομονώσουν το ΕΜ: «Οι αρχηγοί της ψευτο-δεξιάς πιστεύω ότι υπέγραψαν ένα σύμφωνο με το οποίο δεσμεύονται να μην συνεργαστούν με το ΕΜ. Λέγεται ότι υπήρξε το B'nai B'rith, ένα είδος εβραϊκής μασονίας, που επέβαλε αυτή την υποχρέωση», δήλωσε η  Le Pen σε μία συνέντευξη στο περιοδικό  Minute. 

Πάντως αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι ότι από την προαναφερθείσα συνέντευξη του μεγάλου διδασκάλου της ''Μεγάλης  Ανατολής της Γαλλίας'',  προκύπτει κάτι πολύ απλό και συνάμα εξαιρετικά  βαθύ: 

Το πολίτευμα που επιθυμεί  η  ελευθεριακή  μασονία  είναι η δημοκρατία.

 Τα  ήθη  που επικροτεί είναι  τα  ομοφυλοφιλικά.

 Η κοινωνία  που επιλέγει  είναι η  μιγαδική-πολυπολιτισμική. 

 Σαφές;

Κατά συνέπεια, θα μπορούσαμε να θέσουμε ένα ερώτημα του τύπου, ''το αυγό έκανε τη κότα ή η κότα το αυγό'';- δηλαδή: Η δημοκρατία έκανε  την μασονία  ή  η μασονία  έκανε  τη  δημοκρατία;

12 σχόλια:

  1. Όποιος γνωρίζει ας με διαφωτίσει:
    1) Ποια η διαφορά της Λε Πεν με τον πατέρα της; Η Λε Πεν έχει μιλήσει ανοικτά εναντίον των Εβραίων και της Μασονίας; Για τους "Γάλλους" δεύτερης και τρίτης γενιάς έχει πάρει ξεκάθαρη θέση; Αν δεν κάνω λάθος μιλά μόνο για παράνομους μετανάστες.
    2)Επίσης, ποια η σχέση του εθνικού μετώπου με το κίνημα Γενιά της Ταυτότητας; Υπάρχει ιδεολογική ταύτιση είτε κάποιου είδους συνεργασία;
    3)Και κάτι ψιλοάσχετο. Ο Donald Trump μπορεί να αποτελέσει ελπίδα για τη λευκή φυλή; 'Η πρόκειται περί καιροσκόπου που επενδύει στην "αναδυόμενη αγορά" του εθνικισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γενιά της ταυτότητας ξεκίνησε πράγματι στη Γαλλία αλλά μπορεί να την εκπροσωπούν άναρχα ή συντονισμένα και διάφορα πρόσωπα σε άλλες χώρες διατηρώντας ή προσαρμόζοντας την ιδεολογία της. Δεν ξέρουμε εάν είναι νομική ή απλώς μια χαλαρή ενημερωτική κίνηση που προσπαθούν να την καπελώσουν ή αν είναι η ίδια το "καπέλωμα" στα θέματα με τα οποία ασχολείται. Θα δείξει. Διαχωρίζει κατ΄ εμέ λάθος τον φεμινισμό σε καλό στα πρώτα στάδια και σε κακό στα μετέπειτα σύμφωνα με κάποιους ενδεχομένως αυτόκλητους περίπου δημοσιογραφικούς εκπροσώπους στην Ελλάδα. Αν είναι η Λεπέν πίσω από αυτή την οργάνωση δικαιολογείται γιατί δεν είναι ευθέως αντιφεμινιστική. Σε γενικές γραμμές αντιτίθεται στις αλλαγές που ζητάνε οι ομοφυλόφιλοι σχετικά με την "κατάργηση των φύλων" σε δημόσια έγγραφα και τα μαθητικά προγράμματα για ομοφυλόφιλους που εισάγονται στα σχολεία. Στο τρίτο ερώτημα σου νομίζω πως τίποτα αναδυόμενο από τις ΗΠΑ δεν μπορεί να αποτελέσει ελπίδα για το παραδοσιακό πολιτιστικό υπόβαθρο της Ευρώπης.

      Διαγραφή
    2. KΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ
      https://en.wikipedia.org/wiki/Ivanka_Trump
      ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝ θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει περί τακτικισμού όσον αφορά το θέμα του σιωνισμού...Δεν το αγγίζει, καλύπτεται και προσπαθεί....Ο Τράμπ είναι ξεκάθαρα σιωνιστής και μ'άλλον επιδιωκει να σιωνιστοποιήσει την αντίδραση εναντίον των νεοκονς και στην συνέχεια να την απορροφήσει και εξαφανίσει

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σας, ρε παιδιά!
    Δημήτριος Τσεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δημοκρατία αποδεικνύεται με το καιρό πως είναι εχθρική προς το έθνος κράτος και το δυτικό παραδοσιακό πολιτιστικό υπόβαθρο, όχι από παρερμηνείες και κακή χρήση, αλλά από την ίδια την κατάπτυστη λειτουργία της πόσο μάλλον όταν ταυτίζεται με την ισότητα.
    Ο μασόνος σε κάποιο σημείο δηλώνει: "Αυτό που κάνει τη Δημοκρατία, είναι η ικανότητα να ενσωματώνει νέους πληθυσμούς. Δεν πρέπει να φοβόμαστε την λέξη ένταξη, ακόμη και εάν η ένταξη περιλαμβάνει την κατασκευή δημόσιων πολιτικών που την συνοδεύουν." Με απλά λόγια ο Daniel Keller διασπείρει πως ο τεκτονισμός υποστηρίζει την συρρίκνωση και υποβίβαση ενός ΄Εθνους μετατρέποντας το σε εθνοτική κοινότητα ανάμεσα σε "τόσες άλλες ίσες" μπολιασμένες θρησκευτικόφυλετικές ομάδες ανά κράτος. φυσικά αυτά που δηλώνει ο μασόνος δεν ισχύουν μόνο για τη Γαλλία, αλλά για όλες τις δημοκρατίες των χωρών της Ε.Ε.. Οι δηλώσεις του μασόνου κανονικά είναι αξιόποινες. Οι διεργασίες "ένταξης" είναι προδοτικό υπερκακούργημα ανάλογο της παράδοσης εθνικής κυριαρχίας σε εχθρικές δυνάμεις και της γενοκτονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OXI,MΠΕΔΕΜΕΝΗ,ΟΧΙ
    Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΒΡΑΙΟ, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ...ΕΒΡΑΙΑ....ΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι γεγονός πως έχουν αρχίσει να ονομάζουν ως "κοινότητες" ή "εθνότητες" με χρηματοοικονομικά ή πολυπολιτισμικά μιγαδικά κριτήρια τους αυτόχθονες πολίτες κάθε χώρας της ε.ε.. Το ίδιο περιγραφικό σκεπτικό είχε και το νομοσχέδιο ιθαγένειας του σύριζα που εφευρίσκει "κοινό παρόν μέλλον και αγωνία Ελλήνων και μεταναστών εργαζομένων" http://www.newsit.gr/ellada/ithageneia-paidia-allodapwn-2105/404283. Με την "ένταξη" των αλλοδαπών δημιουργείται ο μιγαδικός πολυπολιτισμός που προωθούν και οι ανοικτές κοινωνίες των ίσων μεταξύ τους κοινοτήτων με το κυρίαρχο Έθνος να μετατρέπεται σε μια κοινότητα μεταξύ άλλων εντός του ίδιου του κράτους, των εδαφών και υποδομών του.
    Το "One Sweden" που βασίζεται στο "1Malaisya" έχει ως στόχο να κάνει τη Σουηδία ακόμα πιο ‘ανεκτική’, ‘ποικιλόμορφη’, ‘χωρίς αποκλεισμούς’, ‘πολυπολιτισμική’. http://redskywarning.blogspot.gr/2012/07/blog-post_29.html. Συναντάμε σαφέστατα προπαρασκευαστικά στάδια καταστάσεων που επιφέρουν γενοκτονία εις βάρος των Σουηδών
    και σε άλλη περίπτωση σχετική υπό μορφή δηλώσεων στην οποία πρέπει να δοθεί προσοχή:
    «Η Σουηδία ανήκει στους μετανάστες, όχι στους Σουηδούς», δήλωσε ο κεντροδεξιός πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας. http://redskywarning.blogspot.gr/2014/12/blog-post_61.html Κάπου στο κείμενο του λινκ που έδωσα λέει πως οι Σουηδοί είναι αδιάφοροι ως εθνοτική ομάδα και ότι, απεναντίας, είναι οι μετανάστες, οι οποίοι δημιουργούν τη "νέα Σουηδία". Αναφέρει τους Σουηδούς ως εθνοτική ομάδα και μάλιστα ως αδιάφορη. Ο ψευτοδεξιός πολιτικάντης Ράινφελντ έχει καμιά διαφορά με τον αρχιμασόνο Daniel Keller;
    Με τον ίδιο τρόπο οι γάμοι ομοφυλόφιλων, οι τράπεζες σπέρματος, και οι παρένθετες μητέρες, οι συνήθειες γενικότερα των ομοφυλόφιλων και τα συμφέροντα που παίζονται σε κλάδους επενδυτών πλασάρονται ως "δικαίωμα" και μετατρέπονται αυθαίρετα συνολικά σαν κάτι ίσο με το φυσιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "....ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣ "ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΗΧΑ ΩΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ" ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΞ΄ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ. ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΕΛΛΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ & ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΩΣ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    "Ο ελληνικός λαός δεν είναι μια κοινότητα που ενοποιείται με βάση την καταγωγή και το “ελληνικό αίμα”, αλλά η πολιτική κοινότητα αυτών που ζουν, εργάζονται και αγωνιούν για το κοινό παρόν και το κοινό μέλλον τους στον τόπο μας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, που χαιρετίζει το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια."http://www.newsit.gr/ellada/ithageneia-paidia-allodapwn-2105/404283

    ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΩΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΕΝΑΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Ή ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΤ΄ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ(!!!) ΓΙΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΩΝ «ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...."http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/06/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://antipliroforisi.blogspot.gr/2008/12/blog-post_3174.html

    Ένα σχόλιο λέει για το ότι ο χριστιανισμος είναι εβραϊκή θρησκεία θέλω να μου πείτε την γνώμη σας άσχετο με το θέμα.Εγώ ξερό ότι η παλαιά με την κενή διαθήκη δεν έχει σχέση καμιά άλλα θέλω και την δίκη σας γνώμη.Εγώ ξερό ότι ο πραγματικός χριστιανισμος δεν έχει καμιά σχέση με τον εβραϊσμός.Ενα τελευταίο είναι αλήθεια ότι πολλοί βασιλείς του Βυζαντίου σύναψαν σχέσεις με τους χαζαρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χριστιανισμός έχει την ιστορική του βάση στον Ιουδαϊσμό ναι, αλλά από άποψης δόγματος είναι δύο σχεδόν τελείως διαφορετικές θρησκείες.

      Διαγραφή
  8. Αγαπητέ Θεόδοτε αυτό ελέγχεται σε ένα βαθμό.Οι πραγματικές ρίζες τού Χριστιανισμού πρέπει να αναζητούνται όχι στον Ιουδαϊσμό,αλλά στην φιλοσοφία των Ελλήνων.Ο Χριστός, να το πω απλά, "ελληνίζει" κατά τη διάρκεια της επίγειας παρουσίας του.Τα όσα δίδαξε εναρμονίζονται σε μεγάλο βαθμό,για να μην πω πλήρως, με τις Ελληνικές ιδέες.Το λέω αυτό αντικειμενικά.Τώρα για το δόγμα συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Το έχω ξαναγράψει άλλωστε σε σχόλιο μου στην ιστοσελίδα .Αν και είναι δύο παντελώς διαφορετικές θρησκείες,η εκκλησία δεν μπόρεσε ποτέ μα ποτέ να αποβάλλει τον Ιουδαϊσμό από "πάνω" της.Είναι πολύ μεγάλο το θέμα για αναλυθεί σε αυτές τις γραμμές.Ο πραγματικός Χριστιανισμός αν άκουγε τον Χριστό δεν θα άφηνε ποτέ το χέρι των Ελλήνων για το χέρι, ξέρετε ποιών.Αξίζει να γραφτεί ένα κείμενο για το θέμα αυτό.Καλά Χριστούγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή