Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΛΑΩΝ

Γράφει  ο  Θεόδωρος  Λάσκαρης

Η  φράση  «ο βιασμός της Ευρώπης», δεν αποτελεί πλέον ένα σχήμα λόγου με πολιτική και ιδεολογική σημασία. Έγινε μία φράση με κυριολεκτική σημασία. Οι ευρωπαίες γυναίκες, σε όλα τα πλάτη και μήκη της Ευρώπης, βιάζονται σεξουαλικά από στίφη που το καθεστώς της πολιτικής ορθότητας αποκαλεί ''άτομα με μεταναστευτικό υπόβαθρο'' και ''παράτυπους μετανάστες''. Ταυτόχρονα, μικρά παιδιά μεγαλώνουν μέσα σε οικογένειες ομοφυλόφιλων ζευγαριών οι οποίες αποκαλούνται ''εναλλακτικές μορφές οικογένειας''.

Τα καθεστώτα όχι μόνον δεν αντιτάσσονται σε όλη αυτή την κατάσταση, αλλά την υποβοηθούν με χίλιους δύο τρόπους φανερούς ή κρυφούς. Είναι πλέον προφανές ότι μία κάστα πολιτικών αποτελούμενη από ανθρώπους κτηνώδεις, διανοητικά και ψυχικά ανάπηρους, σεξουαλικά ανώμαλους, συνεπικουρουμένη από σιχαμένους δημοσιογράφους, έχει πάρει τα ηνία της εξουσίας σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Όσον αφορά τους λαούς αυτών των χωρών, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας, βρίσκονται σε μία άθλια πνευματική και νοητική κατάσταση: εάν ένα πολιτικό κόμμα ψυχανώμαλων τους υποσχεθεί ότι θα τους δώσει κανένα φράγκο να βάλουν στην τσέπη τους, θα το ψηφίσουν αδιαφορώντας για τα πάντα. Σατανιστές να βγουν και να πουν ότι θα αυξήσουν τους μισθούς, μπορεί να κερδίσουν εκλογές και  να γίνουν κυβέρνηση. Ξεφτιλισμένες κοινωνίες, που σχεδόν με κάνουν να χαίρομαι για τα βάσανα τους. Βιασμοί, ληστείες, φόνοι, ανώμαλα ήθη, φτώχια:  Άξιος  ο μισθός σας δημοκράτες! 

Κάποιοι διερωτώνται πως και γιατί οι Σύριοι ''πρόσφυγες'' έπαθαν αμόκ, και άρχισαν να βιάζουν ή να παρενοχλούν σεξουαλικά όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Η απάντηση είναι απλή: διότι ήξεραν που έρχονταν. Πως το ήξεραν; Κοιτάξτε αυτή την φωτογραφία στα δεξιά και θα καταλάβετε! Γνώριζαν δηλαδή ότι η Ευρώπη έχει μεταμορφωθεί σε ένα ηλίθιο ανδρόγυνο που θέλει διακαώς να  ΒΙΑΣΤΕΙ!

Ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι εδώ στον Θεόδοτο γράφουμε για να ''πληροφορήσουμε τον κόσμο'', ή για να ''αλλάξουμε τη νοοτροπία'' του: μακριά από εμάς τέτοιες ουτοπίες και ψευδαισθήσεις. Γράφουμε μόνον για μια ''παρέα'' αναγνωστών, για λίγους με τους οποίους μοιραζόμαστε την επιθυμία της γνώσης και της επικοινωνίας, όμως γράφουμε και για εμάς τους ίδιους. Δεν περιμένουμε τίποτα από τον ''κόσμο'' ούτε τώρα, ούτε ποτέ.

Στην σύγχρονη Ελλάδα των βουβαλιών, η μόνη πολιτική και φιλοσοφική τοποθέτηση ήταν: μνημονιακός ή αντι-μνημονιακός; Άντε, απαντήστε λοιπόν, να δούμε ποια θέση παίρνετε  επιτέλους σε  αυτό το… ύψιστο υπαρξιακό ερώτημα! Εάν είστε αντι-μνημονιακός σημαίνει ότι έχετε δεχθεί το ιερό βάπτισμα, όλες οι αμαρτίες σας συγχωρούνται, εξαγνίζεστε ακόμη και για τις πρωκτικές σας περιπέτειες με τον κόσμο των φυτών της οικογένειας των σελινοειδών. Μήπως αντίθετα είστε μνημονιακός; δεν πειράζει, μην ταράζεστε, και εσείς εξαγνισμένος είστε, θα έχετε τους λόγους σας, μη βγούμε από την Ευρώπη, αλλοίμονο, αύριο θα έχετε τη ευτυχία να λέτε ότι η κόρη σας βιάστηκε διότι είναι ευρωπαία, και ο γιος σας παντρεύτηκε με ένα Βέλγο, γιατί εσείς είστε από πάντα μία …οικογένεια ευρωπαίων.

Όμως και όλοι εμείς, αγαπητοί αναγνώστες, δεν πρέπει να ταραζόμαστε: Ίσως η αντίσταση στο ρεύμα  να μην είναι χρήσιμη σε κάθε ιστορική περίοδο. Φανταστείτε να ζούσαμε το 1400 στην Κωνσταντινούπολη, και να φωνάζαμε για το επερχόμενο τέλος της Ανατολικής Αυτοκρατορίας: ανώφελες θα ήταν οι φωνές μας, μάταιες οι προσπάθειες μας. Το ρεύμα όταν αποκτήσει  ορμή, δεν το σταματάς.

Για να γίνει ασυγκράτητο αυτό το ρεύμα, ''αγωνίστηκαν ηρωικά'', ''επιφανείς'' προσωπικότητες εδώ και πολλές δεκαετίες: Στη Φραγκφούρτη το 1923, μία ομάδα της  διασποράς των ''εκλεκτών'', στις μασονικές στοές των Παρισίων, στα κτήρια της Wall Street, στα φαγοπότια των κομματικών στρατών, στα τηλεοπτικά στούντιο, στα πανεπιστήμια. Στο Θεόδοτο έχουμε μιλήσει αναλυτικά για όλα αυτά.

Αλλά προπαντός, αυτό το ρεύμα βρήκε περάσματα και ανοιχτούς χώρους για να τρέξει και να γιγαντωθεί εντός των ψυχικών μας  εδαφών, εδάφη χωρίς ρίζες και ιερή βλάστηση, πώς  να σταματήσουν το ρεύμα;

Φίλοι αναγνώστες, μην περιμένετε τη σωτηρία, την επίλυση, τη  χαραυγή. Το τέλος να προσμένετε, με ανακούφιση, χαρά και  ξεγνοιασιά.

14 σχόλια:

  1. Οι μετανάστες ευχαριστούν, με τον τρόπο τους, την Ευρώπη http://www.liveleak.com/view?i=afb_1452550701

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θάνατος στη πολιτική ορθότητα,για το καλό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=KUPuMs3E_k0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να ήταν τυχαία η ταυτόχρονη επίθεση σε χιλιάδες Γερμανίδες το ίδιο βράδυ. Μόνο ως προεόρτια τα αντιλαμβάνομαι.
    Το μόνο που μπορεί να κάνει ο καθένας στις στιγμές που ζούμε και θα ζήσουμε, είναι να αναλάβει την ευθύνη να προστατεύσει την οικογένειά του - Με κάθε μέσο!
    Τρέμω, αγανακτώ, απελπίζομαι, ψάχνω λύσεις και εξηγήσεις και ύστερα συνειδητοποιώ πόσο μικρός και αδύναμος είμαι μπροστά στο ρεύμα.
    Αν αντέξετε δείτε το βίντεο από κάτω, που δείχνει τι συνέβηκε τη νύκτα της παραμονής στη Γερμανία με σκηνές πολεμικές, με μετανάστες τέρατα οπλισμένους και γεμάτους μίσος, μητέρες με παιδιά έντρομοι να τρέχουν να σωθούν. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.

    https://www.youtube.com/watch?v=2rE3xZ6tBi8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνὼ κατὰ 1000‰. Καὶ ὄχι μόνο εὐχαριστιέμαι, ἂν μπορῇ κάποιος νὰ ὀνομάσῃ

    ἔτσι αὐτὴν τὴν κατρακύλα τοῦ ἀνθρώπινου ἐκμαυλισμοῦ, ἀλλὰ συγχρόνς εὔχομαι νὰ συμβοῦν ἀκόμη

    χειρότερα. Τὸ ἀνθρώπινο εἶδος εἶναι ἕνα εἶδος πολὺ εὔκολο νὰ τὸ διαχειριστεῖς. Μπορεῖ νὰ γίνῃ

    μία τέλεια κρεατομηχανὴ μὲ κατάλληλη πλύση ἐγκεφάλου καὶ ἂν συγχρόνως τοῦ ἀφαιρέσεις τὴν παιδεία

    καὶ τὴν ἀνατροφή. Ὁ πλανήτης ποὺ λέγεται Γῆ καὶ τὰ κατοικίδια ποὺ ζοῦμε ἐδῶ πάνω

    σίγουρα νὰ περιμένουμε νὰ δοῦμε τὸν πλἠρη ἐκμαυλισμὸ τοῦ ἀνθρώπινου εἴδους.

    Φυσικὰ κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ σώσῃ τὸν πλανήτη.

    Καλὴ Χρονιὰ σὲ ὅλους σας καὶ ὁ Ὕψιστος Θεὸς νὰ δώσῃ δύναμη σὲ ὅσους πραγματικὰ προσπαθοῦν

    νὰ σώσουν τὴν ψυχή τους καὶ ὅσους ἀγαποῦν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την ίδια στιγμή, το πολιτικό κατασκεύασμα ο Μήτσος Αβραμο, μαζί με όλη του την καλοπληρωμένη παρέα στας Βρυξέλας, κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι η έννοια της ελευθερης μετακίνησης εντός της Ευρώπης, αφορά τους ευρωπαίους και όχι τους πακιστανοαφρικανους. Μιλάμε για άθλια συνωμοσία.... περάσαν καλά σε όλη τους τη ζωή και για να συνεχίσουν....πουλάνε τα πάντα στην Νέα Τάξη.......Μην ξεχάσουμε και τον άθλιο κοπρόνυμο ψευτοιεράρχη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Λάσκαρη σᾶς εὔχομαι καλή Χρονιά ὅπως καί εἰς ὅλους τούς ἀναγνῶστες σας. Δέν χρειάζεται νά γράψω τίποτα περισσότερο παρά νά προσυπογράψω τό σχόλιο τοῦ/τῆς dimiki!
    Σᾶς εὐχαριστῶ,ὅλους, γιά τά ὅσα ἔχετε προσφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμανση στις γερμανικές πισίνες για μουσουλμάνους http://i1.wp.com/www.maurizioblondet.it/wp-content/uploads/2016/01/NoTouching.png

      Διαγραφή
  8. Στη Γη δεν υπάρχει μόνο ένα είδος ανθρώπου. Οι γκοήμ πάντοτε στην ιστορία ήταν μια απλή βιομάζα, πλαγκτόν. Τι να κάνει το εκ φύσεως πλαγκτόν χωρίς εγκέφαλο αλλά κυρίως χωρίς βούληση απέναντι σε καρχαρίες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνῶ. Τὸ πρόβλημα καὶ τὸ ἐρώτημα ταυτοχρόνως εἶναι πότε καὶ ποιοί ἀπὸ τοὺς

    πιὸ νοήμονες τῶν γκοὴμ νὰ καταφέρουν νὰ ἐξαλείψουν τοὺς καρχαρίες.

    Ὅταν εἶσαι τροφὴ γιὰ τοὺς καρχαρίες πρέπει κάποια ποσότητας τροφῆς νὰ εἶναι δηλητηριασμένη

    ὥστε νὰ ἐξαφανίσῃς τοὺς θύτες σου μὲ πανοῦργο τρόπο ὅπως κάνουν αὐτοὶ τόσα χρόνια.

    Ἐπίσης πρέπει νὰ μιλήσουμε ποιό εἶναι αὐτὸ τὸ εἶδος τῶν ἀνθρώπων ποὺ μισοῦν τὸν

    πολιτισμό τῶν Ἑλλήνων, ἀπὸ παίρνουν τόση δύναμη, τί τοὺς ὡθεῖ νὰ γίνη ὁ ἐκμαυλισμὸς

    τοῦ μέσου ἀνθρώπου καὶ ἀπὸ ποῦ κατάγονται/προέρχονται αὐτοὶ οἱ ἴδιοι.

    Φυσικὰ ὅπως εἶπε και ὁ Τόμας Μάνν ἡ ἀλήθεια λέγεται μόνον γιὰ ὅσους εἶναι

    ἰκανοὶ νὰ τὴν ἀκούσουν. Συνεπῶς καὶ νὰ τὴν διαδόσῃ κάποιος δύσκολα θὰ γίνῃ πιστευτός.

    Ἐξοῦ καὶ τὰ μυστήρια τῶν ἀρχαίων Ἑλλήνων ἦταν μόνον γιὰ μύστες καὶ ὄχι γιὰ τὴν πλειονότητα

    ὅλων τῶν Ἑλλήνων. Τὸ ἐρώτημα πάντα ἐπίκαιρο εἶναι πότε θὰ γίνῃ ἡ ἀντιστροφὴ καὶ θὰ

    μιλᾶμε γιὰ γένεση πάλι καὶ ὄχι γιὰ φθορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκπληκτική ανάλυση των Πλατωνικών μύθων τής Πολιτείας, εδώ.

    Στο πρώτο μέρος, ο μύθος τού Γύγη (από το δεύτερο βιβλίο)
    Στο δεύτερο, τρίτο και τέταρτο μέρος, ο μύθος τού Σπηλαίου (από το έβδομο βιβλίο)
    Θα ακολουθήσουν video με τον μύθο τού Ηρός (από το δέκατο - και τελευταίο βιβλίο τής Πολιτείας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...

    "...Ίσως κάποιοι να νομίζουν ότι εδώ στον Θεόδοτο γράφουμε για να ''πληροφορήσουμε τον κόσμο'', ή για να ''αλλάξουμε τη νοοτροπία'' του: μακριά από εμάς τέτοιες ουτοπίες και ψευδαισθήσεις. Γράφουμε μόνον για μια ''παρέα'' αναγνωστών, για λίγους με τους οποίους μοιραζόμαστε την επιθυμία της γνώσης και της επικοινωνίας, όμως γράφουμε και για εμάς τους ίδιους. Δεν περιμένουμε τίποτα από τον ''κόσμο'' ούτε τώρα, ούτε ποτέ...."

    ....ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΟΜΕΑ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΜΕ ΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....

    ....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.... ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ(;)

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
    http://polemos.pa-sy-a.gr/pa-sy-a_polemos.htm#polemos_08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποφασίσανε εδώ και δεκαετίες να ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ την Ευρώπη και το σχέδιο πλέον είναι σε πλήρη εξέλιξη με την Μετανάστευση που είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Κοντά στις όντως δύστυχες οικογένειες έρχονται στρατιές νέων σε ηλικία ανδρών να ζήσουν το όνειρό τους. Τους μιλάνε για δουλειά και χρήματα ασφαλώς. ΑΛΛΑ και με καλά και πολύ οργανωμένες ιστοσελίδες μίσους τους υπόσχονται τα κορμιά των Ευρωπαίων γυναικών μας που "πεινασμένα και λάγνα" τους περιμένουν! Σε λαούς αγράμματους και ημι-πρωτόγονους τι πιο ελκυστικό από το σεξ με λευκές "Παρθένες" και μη...! Δεν με πιστεύετε!? Ιστοσελίδες "μίσους" και παραπλάνησης υπάρχουνε και φυτρώνουν συνεχώς σαν τα μανιτάρια εκεί ... ρίχτε μια ματίτσα σε αυτήν που σας παραθέτω.
    Σας προειδοποιώ πως αφού κάνετε εμετό, βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί κάπως καλύτερα για το τι σημαίνει η Κυρά Τασία του Σύριζα και όλες αυτές οι "τρελλές" που υποστήριξαν το Σύμφωνο συμβίωσης όχι μόνον στην χώρα μας αλλά και στην Ολλανδία της Νόμιμης Παιδεραστίας αλλά και την Γερμανία της νόμιμης Κτηνοβασίας...

    http://muslimsfuckeuropeanwomen.tumblr.com/post/133127967973/swedishinterracial-white-female-slaves-sold

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ και πάρτε το χαμπάρι, εκτός από την Απλή ΤΖΙΧΑΝΤ ξεκίνησε και είναι σε πλήρη εξέλιξη και η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δέν υπάρχει καμία 'τρέλλα' της Τασίας αναφέρομαι στον άνωθι σχολιαστή, υπάρχει ολικός σχεδιασμός ο οποίος έντεχνα αποκρύπτεται. Εάν εσύ, εγώ ζούσαμε την εποχή όπου η σχολή της Φρανκφούρτης έφτιαχνε τον σχεδιασμό το 1923( σε κοινωνικό επίπεδο) των όσων βιώνεις σήμερα πώς θα το μαθαίναμε?. Θα έπρεπε ή να είμαστε εργαζόμενοι στον χώρο της σχολής ή κάποιοι με ήθος να αποχωρούσαν και να μας ενημέρωναν. Επιπλέον θα έπερεπε να έχουμε ένα ικανοποιητικό επίπεδο γνώσεων σε θέματα τα οποία σήμερα μπορεί κάποιος εύκολα να μελετήσει μέσω διδικτύου και βιβλιογραφίας εκτεταμένης. Βρισκόμεθα καθαρά σε εποχή ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ αλλά με την ενεργειακή δόνηση(αποτύπωμα του 21ου αιώνα. Υπάρχουν μηχανισμοί απόλυτα ανθελληνικοί στο 2 με 3 % των αρχικών συνιστωσών του Συριζα-Εκμ μηχανισμοί καθημερινής προπαγάνδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή