Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ; ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;

Άρθρο του Maurizio Blondet
Μετάφραση – επιμέλεια: Ιωάννης Αυξεντίου
 

Η ισλαμική τρομοκρατία δεν υπήρχε 'πριν'


Υπήρχε ισλαμική τρομοκρατία όταν το Αφγανιστάν ήταν υπό κομμουνιστική κυβέρνηση, το Ιράκ υπό τον Σαντάμ, η Αίγυπτος κυβερνιόταν από τον Μουμπάρακ, η Συρία από την οικογένεια του Ασάντ και η Λιβύη από τον Καντάφι; Όχι. Ποιος έριξε αυτά τα καθεστώτα χρησιμοποιώντας μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις αποσταθεροποιώντας  τις  χώρες τους, ρίχνοντάς  τες  στο χάος και στους εσωτερικούς πολέμους; Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής: επικεφαλής των  δυτικών συνασπισμών, στους οποίες συμμετείχαν η Μ. Βρετανία, η Γαλλία, χώρες μέλη του ΝΑΤΟ ή όχι , όπως η Αυστραλία.

Για ποιο λόγο η δύση υπό την Αμερικανική καθοδήγηση έριξε στο χάος αυτές τις χώρες; 
Διότι εκτελούσε το ισραηλινό σχέδιο (το λεγόμενο σχέδιο Yinon) που από το 1982  υποστήριζε τον διαμελισμό αυτών των χωρών 'σύμφωνα με τις εθνοτικές και θρησκευτικές διαχωριστικές γραμμές τους'. Το εβραϊκό περιοδικό Kivunim, είχε γράψει: “Το Ιράκ, πλούσιο σε πετρέλαιο και εσωτερικά διχασμένο, είναι σίγουρα ένας υποψήφιος των στόχων του Ισραήλ. Η διάλυση του είναι ακόμη πιο σημαντική για εμάς από εκείνη της Συρίας. Το Ιράκ είναι πιο ισχυρό από την Συρία… Κάθε αραβική εσωτερική αντιπαράθεση θα μας βοηθήσει βραχυπρόθεσμα και θα συντομεύσει τον δρόμο στον πιο σημαντικό στόχο, το σπάσιμο του Ιράκ σε τομείς, όπως η Συρία και ο Λίβανος. Στο Ιράκ, είναι δυνατή η διαίρεση σε επαρχίες κατά μήκος των εθνικών-θρησκευτικών γραμμών, όπως στη Συρία κατά τη διάρκεια της οθωμανικής περιόδου. Έτσι, θα υπάρχουν τουλάχιστον τρία κράτη γύρω από τις τρεις μεγάλες πόλεις: Βασόρα, Βαγδάτη και Μοσούλη, και οι Σιιτικές περιοχές στο νότο θα διαχωριστούν από το σουνιτικό και κουρδικό Βορρά. ... Το σύνολο της αραβικής χερσονήσου είναι ένας φυσικός υποψήφιος  για διάλυση υπό των εσωτερικών και εξωτερικών πιέσεων...''
 
Αλλά γιατί οι ΗΠΑ προσχώρησαν σε αυτό το σχέδιο;
Επειδή συνέκλιναν με αυτό τα πετρελαϊκά συμφέροντα (πχ. Dick Cheney, ο πρόεδρος της  Halliburton)και το στρατιωτικό- βιομηχανικό συγκρότημα. Στο σχέδιο συμμετείχε και η Σαουδική  Αραβία η οποία ήθελε να κυριαρχήσει ο βαχαμπισμός και να καταστρέψει τους σιίτες και το Ιράν.

Πότε ακούστηκε να ομιλούν για 'ισλαμική τρομοκρατία' για πρώτη φορά;
Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, όταν οι ΗΠΑ δεχτήκαν επίθεση από μία ομάδα τρομοκρατών οι οποίοι έριξαν αεροπλάνα πάνω στους Δίδυμους Πύργους και στο πεντάγωνο. Οι τρομοκράτες καθοδηγούντο από τον Osama Bin Laden.

Ποιος ήταν ο Osama Bin Laden;
O Robin Cook
Ήταν ένας Σαουδάραβας δισεκατομμυριούχος του οποίου η οικογένεια ήταν φίλη και επιχειρηματικός εταίρος με την οικογένεια Bush. Βοήθησε τους αμερικάνους να ανατρέψουν το κομμουνιστικό καθεστώς στο Αφγανιστάν την δεκαετία του’80. Στρατολόγησε χιλιάδες μαχητές για να τους στείλει να διώξουν τους σοβιετικούς και να εγκαθιδρύσει ένα θρησκευτικό καθεστώς, αποτελούμενο από τους Ταλιμπάν (ισλαμιστές φοιτητές που  προετοιμαστήκαν στο Πακιστάν). Αυτή η οργάνωση υπό τον αμερικανικό έλεγχο ονομάστηκε Al Qaeda (δηλαδή "η βάση''- ο κατάλογος των στρατολογημένων: Κι ας θυμηθούμε τώρα το εξης: τέσσερις εβδομάδες πριν το θάνατο του, ο Robin Cook, Yπουργός Εξωτερικών του Η. Βασιλείου, προκάλεσε σάλο με το άρθρο στη στήλη του στον Guardian όταν απεκάλεσε την Al Qaeda ως το προϊόν των δυτικών μυστικών υπηρεσιών. Επίσης πως ο Bin Laden ήταν το παράγωγο ενός μνημειώδους λάθος υπολογισμου των δυτικών υπηρεσιών ασφαλέιας. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, εξοπλίστηκε από τη CIA και χρηματοδοτήθηκε απο τους Σαουδάραβες, με σκοπό να κάνει ιερό πόλεμο (Jihad) κατά της ρωσικής κατοχής του Αφγανιστάν. Η Al Qaeda, στην κυριολεξία η "βάση δεδομένων" ήταν αρχικά ένα αρχείο υπολογιστή με τους χιλιάδες Mujahideen που είχαν στρατολογηθεί και εκπαιδευτεί με τη βοήθεια της CIA για να νικήσουν τους Ρώσους.  
 
Πότε ο Bin Laden έγινε εχθρός των ΗΠΑ;
Ξαφνικά στις 9 Σεπτεμβρίου 2001, δύο άτομα (που παρίσταναν τους δημοσιογράφους) σκότωσαν τον στρατηγό Massoud, το αποκαλούμενο ''λιοντάρι του Panjshir''. Ο τελευταίος ήταν αντιπαθής στους αμερικανούς διότι θα μπορούσε- ως εθνικός ήρωας- να ενώσει και να σταθεροποιήσει το Αφγανιστάν. Η εφημερίδα  ''Figaro'' έγραψε ότι ο σταθμάρχης της CIA πήγε να επισκεφτεί τον Bin Laden στο αμερικανικό νοσοκομείο του Dubai τον Ιούλιο, όπου και νοσηλευόταν. Η πληροφορία εδόθη στην εφημερίδα από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες. Οπότε στις 9 Σεπτεμβρίου ήταν ακόμη φίλος, και στις 21 είχε γίνει εχθρός των ΗΠΑ.

Κάποιος αναγνώστης μπορεί να ισχυριστεί: "όλα αυτά φαίνονται ως συνωμοσιολογικές υποθέσεις, που δεν μπορούν να αποδειχθούν!"
Και όμως, όλα αυτά τα είπε ο στρατηγός Wesley Clark, που ήταν ο αρχηγός του ΝΑΤΟ κατά την διάρκεια της επέμβασης στο Κόσσοβο. Δέκα ημέρες μετά την 11η Σεπτεμβρίου, πήγε στο Πεντάγωνο και ένας φίλος του αξιωματικός, ο οποίος είχε μόλις  μιλήσει με τον τότε Donald Rumsfeld, τον κάλεσε στο γραφείο του, έκλεισε την πόρτα και του ψιθύρισε : ''Πηγαίνουμε να κτυπήσουμε 7 χώρες μέσα σε πέντε χρόνια. Θα αρχίσουμε με το Ιράκ, μετά με την Συρία, Λίβανο, Λιβύη, Σομαλία, Σουδάν και μετά το Ιράν''. Η συνέντευξη  στον  στρατηγό  Clark υπάρχει εδώ. 
 
Ο αναγνώστης απαντά: "Σύμφωνοι, όμως η ισλαμική θρησκεία αποδέχεται την βία, την jihad, τον αναγκαστικό προσηλυτισμό."
Βεβαίως. Όμως ήταν μία αδρανής διάσταση η οποία συγκρατούνταν από τις κοσμικές κυβερνήσεις του Ιράκ, της Συρίας, της Λιβύης. Αυτή η αποτρόπαιη πτυχή του Ισλάμ  ξύπνησε και υποκινήθηκε  ηθελημένα. Ομάδες φανατικών οπλίστηκαν και εκπαιδευτήκαν επίτηδες.

Ο αναγνώστης απαντά: "Και αυτή είναι μία συνωμοσιολογική θεωρία χωρίς καμία απόδειξη!"
Πάντα ο στρατηγός Wesley Clark (εβραϊκής καταγωγής)– θυμίζω, πρώην ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη - είπε στο CNN στις 21 Φεβρουαρίου 2015: “Στρατολογήσαμε ζηλωτές και εξτρεμιστές takfiri”, δημιουργήσαμε έναν  'Φρανκενστάιν'. Σε εκείνη την συνέντευξη εξήγησε επίσης: ''το  ISIS  δημιουργήθηκε από τους συμμάχους μας [Σαουδική Αραβία] για να κτυπήσουν την Hezbollah”.   

Ο αναγνώστης ρωτά: "Λοιπόν οι ΗΠΑ δημιούργησαν ή άφησαν να δημιουργηθούν τα τζιχαντιστικά κινήματα, για να τα κτυπήσουν μετά; Είναι παράλογο! Για ποιο σκοπό;"
Samuel Huntington
Σύμφωνα με τον Samuel Huntington, που υπήρξε ο κυριότερος αμερικανός πολιτικός επιστήμονας, αυτό είναι χρήσιμο για την αμερικανική εξουσία. Ο ίδιος έγραψε το 1996 μία μελέτη με τίτλο: 'Η σύγκρουση των πολιτισμών και η νέα παγκόσμια τάξη', στην οποία προφήτευσε ότι η κύρια πηγή συγκρούσεων στον κόσμο μετά την εποχή του ψυχρού πολέμου, θα είναι οι πολιτιστικές και θρησκευτικές ταυτότητες. Δεν θα υπάρχουν πια πόλεμοι μεταξύ χωρών αλλά μεταξύ πολιτισμών. Ο Huntington σκέφθηκε ότι μετά την πτώση της σοβιετικής ένωσης, έπρεπε να βρεθεί ένας κοινός εχθρός, που θα κρατά ενωμένη την Δύση υπό την αμερικανική καθοδήγηση. Η σύγκρουση των πολιτισμών, ο αγώνας εναντίον του Ισλάμ, ήταν η λύση. Μία λύση που άρεσε και στο ιουδαϊκό λόμπι των ΗΠΑ. 

Ο αναγνώστης αναρωτιέται: "Όμως τώρα το ISIS  στέλνει τους τρομοκράτες του στην Ευρώπη."
Το ISIS; Είδαμε ότι πρόκειται για μία αμερικανό-σαουδαραβική δημιουργία. Οι Ισραηλινοί το υποστηρίζουν στη Συρία, και νοσηλεύουν τους τραυματισμένους μαχητές του στα νοσοκομεία τους (υπάρχουν πολλά ντοκουμέντα που το αποδεικνύουν), οι Αμερικάνοι βάζουν εμπόδια στις ρωσικές επεμβάσεις στην Συρία. Πάντως, το ISIS είναι πολύ απασχολημένο στην προσπάθεια του να αμυνθεί, δεν έχει χρόνο για να στέλνει τρομοκράτες στην Ευρώπη.
 
Ο αναγνώστης απαντά: "Αλλά  αναλαμβάνει (το ISIS) την ευθύνη για  όλες τις ισλαμικές επιθέσεις που συμβαίνουν όλο και πιο συχνά στην Ευρώπη."
H Rita Katz
Είστε απόλυτα σίγουρος ότι είναι το ISIS  που αναλαμβάνει την ευθύνη; Εξάλλου αυτοί οι ισχυρισμοί του ISIS διαδίδονται από την ιστοσελίδα: Ιntelligence Group Enterprise, (Σημ. Θεόδ.: η πληροφορία πως η ανάληψη των επιθέσεων παρουσιάζεται μόνο από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι υπό έλεγχο) μία εβραϊκή εταιρεία που διοικείται από την  Rita Katz. Κατά πάσα πιθανότητα είναι όλοι ψεύτικοι ή δημιουργημένοι επίτηδες.


Ο αναγνώστης ρωτά: "Όμως οι τζιχαντιτες σκοτώνουν αληθινά! Στην Νίκαια στην Γαλλία και αλλού σφάζουν τον κόσμο! Δεν είναι αυτός πόλεμος των θρησκειών;"
Είναι σύγκρουση των πολιτισμών, όπως ήθελε ο Huntington. Είναι η στρατηγική της έντασης: κάποιοι θέλουν να κρατούν τους ευρωπαίους σε κατάσταση φόβου. Εξάλλου κάποιοι  ισραηλινοί έχουν δηλώσει πως: "είναι καλό οι ευρωπαίοι να δοκιμάσουν εκείνο που δοκιμάζουμε εμείς, που όταν πηγαίναμε στο εστιατόριο δεν είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας."Επίσης κάποιες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μπορεί να βρίσκουν χρήσιμο το να κρατούν τους υπηκόους τους  μέσα στον φόβο και στην ένταση, στον συνεχή αγώνα εναντίον του 'Ισλαμικού  Εχθρού' , που είναι 'ανάμεσα μας'  και μπορεί να κτυπήσει παντού.
Όπως έγραψε ο  Orwell στο '1984':  "θα υπάρχουν συνεχή και αδικαιολόγητα τρομοκρατικά κτυπήματα με τυχαίους στόχους. Θα χρησιμεύουν στο κράτος για να περιορίζει την ελευθερία των πολιτών.''

Ο αναγνώστης απορεί: "Αλλά δεν θα υποστηρίξετε ότι είναι οι ίδιες οι κυβερνήσεις που υποκινούν τους νεαρούς ισλαμιστές να αποκεφαλίζουν; αυτοί το κάνουν αυθόρμητα στο όνομα του  ISIS."
Βεβαίως. Είναι ένας μηχανισμός που εμείς οι ιταλοί τον γνωρίζουμε καλά. Την εποχή της 'έντασης' οι Ερυθρές Ταξιαρχίες έπρατταν δολοφονίες. Λοιπόν, όσο περισσότερες έκαναν, τόσο μεγαλύτερη εύνοια έβρισκαν στα εργοστάσια, στα σχολεία και στα πανεπιστήμια από τις ομάδες των αριστερών φοιτητών. Πολλοί νέοι ήθελαν να στρατολογηθούν στις Ερυθρές Ταξιαρχίες, είχε δημιουργηθεί μία ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ας το πούμε απλά , ένα είδος μόδας. Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι Ερυθρές Ταξιαρχίες είχαν γίνει αντικείμενο 'διαχείρισης' από μυστικές υπηρεσίες του ΝΑΤΟ. Έτσι λοιπόν, στις ημέρες μας, οι νεαροί ισλαμιστές του περιθωρίου 'κολλούν' αυτήν την  ΨΥΧΙΚΗ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,  η οποία διαχέεται  εντέχνως από εκείνα τα  'μέσα- κέντρα' που διαδίδουν τα υποτιθέμενα  μηνύματα του ISIS.

Ο αναγνώστης απαντά:  "Δεν με πείσατε…"
Το ξέρω. Γνωρίζω ότι εσείς βρίσκεστε υπό την επίδραση της ψυχο-συγκινησιακής κατάστασης που δημιουργεί εκείνο το συλλογικό ασυνείδητο, που μας προκαλεί τον τρόμο: 'Το Ισλάμ  μας επιτίθεται!' 'Είναι πόλεμος των θρησκειών!' Ναι, … αλλά υποκινούμενος από κέντρα που έκαναν τα πάντα για να τον προκαλέσουν. Αυτά τα κέντρα θέλουν να καταστρέψουν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, όπως θέλησαν την καταστροφή της Παλμύρας στη Συρία.

Ο αναγνώστης ρωτά: "Γιατί;"
Πάνθεον, Ρώμη
Διότι ο ευρωπαϊκός, ελληνο-ρωμαϊκός και χριστιανικός πολιτισμός, διαμόρφωνε ελεύθερους ανθρώπους, και η πλανητική εξουσία δεν μας θέλει ελεύθερους  αλλά καταναλωτές. Γιατί μισούν τον Χριστό και τον πολιτισμό του. Γιατί εκείνα τα κέντρα- ας  πούμε οι 'τοκογλύφοι'- δεν είχαν ποτέ την ικανότητα να οικοδομήσουν έναν Παρθενώνα, ένα Πάνθεον. Δεν παρήγαγαν τίποτε που να θυμίζει , έστω από μακριά, κάτι από  Φειδία  ή  Καραβάτζιο, ούτε ανάμεσα τους γεννήθηκε ένας Ντοστογιέφσκι, ή ένας  Σαίξπηρ ή ένας Δάντης. Η τέχνη τους είναι εκείνη του MOMA της Νέας Υόρκης, μια ασχήμια που την πωλούν και την αγοράζουν μεταξύ τους σε στρατοσφαιρικές τιμές. Ασχήμια που συνοδεύεται αναγκαστικά από το ψέμα και το μίσος για την Αλήθεια: Αλήθεια και Ομορφιά είναι το ίδιο πράγμα, έλεγαν οι αρχαίοι φιλόσοφοι.

Θέλουν να καταντήσουμε σαν και αυτούς .Τρομαγμένοι και γεμάτοι μίσος και ζήλεια για το ανθρώπινο γένος.


12 σχόλια:

 1. Η τελευταία παράγραφος του κειμένου περιγράφει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα.Μια πραγματικότητα την οποία αντιλαμβάνονται δυστυχώς ελάχιστοι.Αυτό που «ανεβάζει» τον πυρετό στους γνωστούς καθοδηγητές της ανθρώπινης συμπεριφοράς,όντως είναι ο ελληνισμός.Θα πουν κάποιοι:΄΄Mα τον χριστιανισμό χτυπούν εξίσου΄΄.Στην ουσία τον ελληνισμό σιχαίνονται και χτυπούν γιατί αν ψάξεις καλά πίσω από τον χριστιανισμό τον ελληνισμό θα αντικρίσεις!Αν ψάξεις καλά βέβαια.Γιατί αν ψάξεις στην επιφάνεια θα διαπιστώσεις ότι η χριστιανική εκκλησία επέλεξε να συνεχίσει την ιουδαϊκή πρακτική κατήχησης και όχι την πρακτική διδασκαλίας του Χριστού,που ο λόγος του για όποιον δει αντικειμενικά την υπόθεση αυτή,είναι παρόμοιος με την ελληνική φιλοσοφία.Γιατί τον μισούν τόσο πιστεύετε;Φυσικά και επειδή και οι έλληνες δεν θέλουν να είναι ελεύθεροι άνθρωποι αλλά σκέτο καταναλωτές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα,ακολούθησαν τις συνήθειες,τις παραδόσεις και την νοοτροπία την ιουδαϊκή,αφήνοντας κατά μέρους και την ελληνικότητα αλλά και τον Χριστό!Δεν αμύνθηκαν σε καμιά στιγμή νομίζω στον πλήρη εξιουδαϊσμό τους. Ίσα ίσα τους άρεσε κιόλας.Αυτά που έσπειραν τόσα χρόνια,αυτά θερίζουν τώρα! Τα λάθη της εκκλησίας σε αυτήν την πνευματική αλλοίωση:Τραγικά και παιδαριώδη που δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ωραία όλα αυτά, καλογραμμένα με συνδέσμους επιβεβαίωσης, αλλά ο μέσος άνθρωπος τα μεταφράζει αυτόματα ως ότι τελικά το ισλάμ δεν είναι ο πραγματικός εχθρός μας, όπως οι τυπικοί αριστεροί τα ρίχνουν στον καπιταλισμό. Είναι και το ισλάμ ανταγωνιστικός εχθρικός πολιτισμός με τον ευρωπαϊκό. Ακόμα δεν εξηγεί το φαινόμενο του λαθρομεταναστευτικού εποικισμού εδώ και δεκαετίες σε κάποιες χώρες, από αφροασιάτες μουσουλμάνους στην Ευρώπη με την ανοχή υποστήριξη επιδότηση και ιδεολογική και νομική στήριξη των ευρωπαϊκών ελίτ και του πολιτικού προσωπικού της. Φαινομενικά είναι αντίθετο στους σχεδιασμούς που παραθέτει. Είναι μεγάλο κενό αυτό στην θεωρία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως υπάρχει σχέδιο εποικισμού της Ευρώπης από μουσουλμάνους (και όχι μόνο) από τον τρίτο κόσμο καθώς και σχέδιο εξάλειψης των ευρωπαϊκών πληθυσμών. Το έχουμε γράψει κατ'επανάληψη: http://theodotus.blogspot.gr/2012/12/coudenhove-kalergi.html

   Διαγραφή
  2. Δεν βλέπω πως αυτά τα δύο συμβιβάζονται με ξεκάθαρο πασιφανή τρόπο. Το ένα η χειραγώγηση της Δύσης ώστε να συμμετέχει σε πολέμους και συγκρούσεις για τα συμφέροντα του Ισραήλ κυρίως ενάντια στον ισλαμικό κόσμο, και το άλλο η συνειδητή οργανωμένη προσπάθεια εποικισμού της Ευρώπης με αυτούς ακριβώς τους εχθρούς που προσπαθεί να αντιμετωπίσουν χρησιμοποιώντας την Δύση. Νομίζω πρέπει να έχουμε ως δεδομένο ότι πιθανή ισλαμοποίηση της Ευρώπης συνεπάγεται αυτόματα και το τέλος του Ισραήλ. Προσωπικά δεν έχω απάντηση σε αυτή την έστω φαινομενική αντίφαση.

   Διαγραφή
  3. @Ανώνυμος5 Αυγούστου 2016 - 6:42 π.μ.

   Δεν υπάρχει καμία αντίφαση. Ισλαμοποίηση της Ευρώπης δεν σημαίνει τέλος του Ισραηλ. Πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;
   Κατά πρώτον το Ισραήλ στρατιωτικά πλέον είναι αδύνατον να απειληθεί λόγω της δυνατότητας δεύτερου πλήγματος (second strike capability) με πυρηνικά που έχει.
   Kατά δεύτερο λόγο η Ευρώπη έχει μηδαμινή ή ελάχιστη συμμετοχή σε πολέμους στη μέση ανατολή υπερ του Ισραήλ. Οι ΉΠΑ είναι αυτές που στέλνουν στρατό και λαμβάνουν το βάρος του πολέμου αυτού. Οι ευρωπαϊκοί στρατοί (με εξαίρεση τον βρετανικο) που συμμετέχουν σε τέτοιους πολέμους έχουν περισσότερο κοσμητικό χαρακτήρα παρά οτιδήποτε άλλο.

   Ασφαλώς όσο ο ισλαμικός πληθυσμός θα αυξάνει στην Ευρώπη, τόσο πιό σκεπτικές θα γίνονται οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις στο να συμμετέχουν σε τέτοιες περιπέτειες. Αλλά αυτό όπως εξήγησα πριν λίγη σημασία έχει.
   Επιπρόσθετα, η ισλαμοποίηση της Ευρώπης θα φοβίσει μεγάλος μέρος των Εβραίων της Ευρώπης ώστε να καταφύγουν στο Ισραήλ, κάτι που βοηθάει και τη σιωνιστική πολιτική για αύξηση του ισραηλινου πληθυσμού.

   Διαγραφή
  4. Δὲν εἶναι ἀπαραίτητο οἱ Ἑβραῖοι τῆς Εὐρώπης νὰ καταφύγουν στὸ Ἰσραὴλ ἀπὸ τὴν Εὐρώπη γιὰ νὰ προφυλαχτοῦν ἀπὸ τὸν μουσουλμαικὸ μένος ποὺ ἔχουν δημιουργήσει αὐτοὶ ποὺ ἀσπαστῆκαν τὴν θρησκεία τους, δηλαδὴ τὸν Ἰουδαϊσμό. Ἡ ἱστοριά ἔχει δείξει ὅτι μᾶλλον φεύγουν γιὰ ἄλλες ἠπείρους μὲ πολὺ λιγότερα προβλήματα καὶ ποὺ εἶναι δυσκολότερο νὰ ἀνιχνευθοῦν καὶ νὰ ἀντιμετωπίσουν προνβλήματα ἀπὸ τοὺς ἐκεῖ πληθυσμούς, ὅπως Νότια Ἀμερικὴ, Αὐστραλία, Νότια Ἀφρική, Βόρειος Ἀμερική. Καὶ κάτι τελευταῖο ποὺ δὲν τὸ βλέπω γραμμένο σχεδὸν πουθενά. Τί κάνουν οἱ Σιωνιστές ποὺ παίζουν καὶ σκηνοθετοῦν πολὺ ἔξυπνα καὶ μὲ πολὺ ἁπλὸ τρόπο; Αὐτὸ ποὺ ἔκαναν στὸν Β ΠΠ. Προσπαθοῦν νὰ δημιουργήσουν θύματα καὶ θῦτες. Ποιοί ήταν τὰ θύματα στὸν Β ΠΠ;
   Οἱ ὁμόθρησκοί τους. Ὅλοι; Ὄχι; Τὰ φτωχαδάκια οἱ Ἑβραῖοι; Ὅλα τὰ φτωχαδάκια οἱ Ἑβραῖοι; Ὄχι; Αὐτοὶ ποὺ προερχόντουσαν ἀπὸ τὴν μέση 'Ανατολὴ καὶ εἶχαν διαφύγει στὴν Εὐρώπη. Ὄχι αὐτοὶ ποὺ εἶχαν ἔρθει στὴν Εὐρώπη ἀπὸ τὴν Ἀνατολή. Δὲν μιλάω γιὰ Μέση Ἀνατολή. Τώρα τί κανουν πάλι; Φέρνουν μουσουλμάνους. Εἴτε μουσουλμάνους μὲ οικογένειες εἴτε χωρὶς οἰκογένειες. Ἄρα τί; Δημιουργοῦν τὰ ἐπόμενα θύματα. Γιὰ ποιούς; Γιὰ τοὺς κακοὺς Εὐρωπαίους ποὺ ἀπὸ τὶς τρομακρατικὲς ἐνέργεις ποὺ δημιουργοῦν αὐτοὶ οἱ μουσουλμάνοι μὲ τὴν καθοδήγηση τῶν Ἀθέατων στὸ τέλος δὲν θὰ κάνουν διάκριση μεταξύ κακών μουσουλμάνων καὶ καλῶν μουσουλμάνων, καὶ θὰ ἀρχίσουν αὐτοὶ οἱ κακοὶ Εὐρωπαῖοι νὰ ἐπιτίθεντο στὸ ἀναφερόμενους. Ἄρα μήπως ἔχουν καὶ κάτι ἄλλο κατὰ νοῦ ἐκτὸς ἀπὸ τὸν ἐποικισμό τῆς Εὐρώπης; Σίγουρα δὲν κανουν τίποτα τυχαῖο. Ἔχουν πολὺ ὑπομονὴ καὶ στοχεύουν στὴν πλήρη ἐπικράτησή τους
   Σημείωση : Δὲν μιλᾶμε γιὰ ἱσλαμοποίηση τῆς Ἑλλάδας καὶ τῆς Εὐρώπης ἀλλὰ γιὰ ἐξισλαμισμό.

   Διαγραφή
 3. Δείτε το παρακάτω βίντεο:
  www.youtube.com/watch?v=R9Y_p9UnJs4

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Φοβερά πράγματα...

  http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/08/blog-post_70.html
  http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/08/30_4.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iraq/11071496/Jihadists-appear-caught-offguard-by-release-of-Steven-Sotloff-video.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Προορίζουν τους μουσουλμάνους πληβείους να αναλάβουν τον ρόλο των ιθαγενών προλεταρίων ;

  Με τους Χριστιανούς προλετάριους -που δεν ησαν και πληβειοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία - τα βρήκαν σκούρα οι προωθούντες τον παγκόσμιο "άθεο;" κομμουνισμό, είδαν ξεκάθαρα πως θα έπρεπε να αλλάξουν τον
  σχεδιασμό τους...σχολη Φρανκφούρτης κλπ. γνωστά.
  Οσο και εαν φαίνεται πως πέτυχαν στον "πολιτισμικό" σκοπό τους, μια τρύπα στο νερό έχουν κάνει.
  Οι "σχεδιαστές " γνωρίζουν άριστα πως αυτό που κρατάει καθηλωμένες τις αντιδράσεις των Χριστιανικών
  πλυθησμών της Ευρώπης είναι το αερόχρημα + το διαίρει και βασίλευε. Αυτό έπαιξε οτι ρόλο είχε να παίξει. Οτι
  έδωσαν με τους "αγώνες" της αριστεράς για να γίνει αγαπητη στην μάζα , τώρα πρέπει να το μαζέψουν σε σκληρό
  νομισμα = ΓΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ , που ηταν και ο αρχικός στόχος των ηγετων της αριστεράς.
  Με την κρατική γη και τις κρατικές επιχειρήσεις τα ΠΑΜΕ το πάνε μια χαρά πανευρωπαικά!
  Για το Ελλαδιστάν δεν το συζητάμε καν , δεν έχει μείνει απούλητο ουτε κολυμπηθρόξυλο!
  Το πρόβλημα βρίσκεται στις μικρομεσαίες μικρες επιχειρήσεις και ιδίως στις ατομικές ιδιοκτησίες που κατέχουν
  ως επι το πλείστον οι πολυπληθείς ιθαγενείς μπουρζουάδες "αριστεροι αγωνιστές του προλεταριάτου".
  Για αυτές τις ιδιοκτησίες αγωνίστηκαν ...αλλά τωρα έρχεται η λυπητερή. Πρέπει να " αποδωθούν" στους
  πολυπληθείς πια πληβείους προλεταρίους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ...ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ ...ΑΡΓΟΤΕΡΑ
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!!!!
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ
  ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ.
  ΠΟΙΟΙ ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ -αυτήν την φορά - ΠΛΗΒΕΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
  ΤΟΥΣ;
  ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ!
  ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ...

  Με έναν σμπάρο πολλά τριγώνια διότι και ο "καλλέργης" καθυστερεί ο χρόνος είναι χρήμα....και το παγκόσμιο
  διεθνιστικό προλεταριάτο ...αδημονεί να "κυβερνήσει σε έναν κοινόχρηστο πλανήτη"!
  Οσο για τα κοινόχρηστα θα φροντήσει "δίκαια"...Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!
  ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. πολύ καλά άρθρο και σχετικά αναλυτικά διερευνητικό ..... ο σκηνοθέτης πρέπει να γνωρίζει ότι υπάρχουμε και εμείς στο σώμα της Ελληνικής κοινωνίας που δεν θα ανεχθούμε τις τρίχες του πολυπολιτισμού .....βάλτε επιλογή στις παραδόσεις σας και δεν θα χάσετε ούτε μια επιλογή .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή