Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ


Το παρόν άρθρο έχει γραφτει βάσει των ιταλικών δεδομένων και του ιταλικού δείκτη νοημοσύνης (Δ.Ν. ή IQ), ο οποίος είναι, σύμφωνα με τις περισσότερες μετρήσεις, ο υψηλότερος στην Ευρώπη. Αντίστοιχες όμως συνέπειες με αυτές που αναλύονται στο άρθρο υπάρχουν για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Ειδικότερα δε για αυτές με χαμηλό -για δεδομένα λευκού πληθυσμού- Δ.Ν. όπως η Ελλάδα. (Σημ. Διαχ. παρακαλούνται όσοι ενοχληθούν από αυτό το στοιχείο να μην αρχίσουν να διαμαρτύρονται ανοήτως. Πέρα από τις έρευνες υπάρχει και η εμπειρική δυνατότητα διαπίστωσης του: οι πολιτικές επιλογές των νεοελλήνων και η πλήρη κυριαρχία της αριστεράς στην Ελλάδα). 

Πηγή: identità 
Μετάφραση: Ιωάννης Αυξεντίου
Η Ιταλία υπήρξε ανέκαθεν μία επικράτεια χωρίς πόρους στο υπέδαφος: δεν έχουμε πετρέλαιο, δεν έχουμε σημαντικές ποσότητες ορυκτών. Όλος ο πλούτος αυτής της χερσονήσου, από πάντα, εξαρτάται αποκλειστικά από τις ικανότητες των κατοίκων της.
Και η ικανότητα είναι η άμεση έκφραση  της ευφυΐας. Αυτό σημαίνει ότι εάν για έναν οποιοδήποτε λόγο, η συλλογική ευφυΐα όσων βρίσκονται στην Ιταλία -ο μέσος όρος μεταξύ των κατοίκων της- κατεβεί, ή ακόμη χειρότερα καταρρεύσει, θα διαπιστώσουμε μία κάμψη του μοναδικού πόρου που διαθέτουμε: της ευφυΐας. Και κατά συνέπεια του επιπέδου ευημερίας που έχουμε επιτύχει.
Υπάρχουν δύο τρόποι για να  πραγματοποιηθεί αυτή η κάμψη. Εξαιτίας μίας ενδογενούς ενέλιξης: η σημερινή κοινωνία τείνει πράγματι σε ένα μέλλον τύπου Idiocracy, και οι λόγοι είναι πολυάριθμοι, ο πρώτος είναι ότι η εξελικτική πίεση δεν επιβραβεύει τα ευφυή άτομα, αλλά μία μειοψηφία ''πολύ ευφυών'' και μετά μία μάζα ηλιθίων. Αλλά αυτή η διαδικασία, όπως όλες οι εξελικτικές διαδικασίες, θα είναι αργή, πολύ αργή. Μετά υπάρχει μία πιο γρήγορη μέθοδος για να χαμηλώσει ο Δείκτης Νοημοσύνης (Δ.Ν.) μας : να εισαγάγουμε άτομα με Δ.Ν πιο χαμηλό από τον δικό μας. Και είναι αυτό που κάνουμε. Τι επίπτωση έχει, πάνω στον Δ.Ν, και κατά συνέπεια πάνω στην μελλοντική ευημερία μας, η αποβίβαση των λεγόμενων προσφύγων; Πόσο επιβαρύνει, κάθε αποβίβαση τον  Δ.Ν. μας;
Να ξεκινήσουμε από ένα πρώτο δεδομένο. Ο Δ.Ν.   των Iταλών είναι ένας από τους πιο υψηλούς στον κόσμο. Ο πιο υψηλός στην Ευρώπη μαζί με εκείνο τον γερμανικό και τον ολλανδικό: Υπάρχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ των περιφερειών, αλλά είναι εντός του Flynn Effect, δηλαδή, εμπίπτουν στις μικρές διαφορές που οφείλονται σε κοινωνικοοικονομικούς παράγοντες, όπως, για παράδειγμα, καλύτερα σχολεία που μπορεί να δημιουργήσουν  διαφορές  λίγο  μονάδων.
Όμως οι ουσιαστικές διαφορές στον Δ.Ν. οφείλονται σε κληρονομικούς παράγοντες: γενετικούς. Οπότε  δεν εξαλείφονται από το περιβάλλον. Το παιδί του Aφρικανού που έρχεται στην Ιταλία, ακόμη και εάν φοιτήσει στα καλύτερα σχολεία, δεν θα αυξήσει ποτέ τον Δ.Ν. του μέχρι το  ιταλικό επίπεδο. Και εδώ φθάνουμε στο πρόβλημα: Ο μέσος  Δ.Ν  των  λεγόμενων προσφύγων που ο πρωθυπουργός μας φέρνει από την Λιβύη, σήμερα είναι 69.

Μεταξύ του ιταλικού Δ.Ν. (104) και εκείνου του υποσαχάριου υπάρχει μία διαφορά 35 μονάδων. Μία άβυσσος. Ο μέσος Δ.Νενός ατόμου με Σύνδρομο Down είναι 50.
Σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα μπορούν να προσδιοριστούν 4 διαφορετικοί βαθμοί διανοητικής καθυστέρησης:
  • ελαφριά (85% των περιπτώσεων), Δ.Ν από 50-55 έως 70
  • μεσαία (10%), Δ.Ν από 35-40 έως 50-55
  • βαριά (3-4%),  Δ.Ν από 20-25 έως 35-40
  • πολύ βαριά (1-2%), Δ.Ν  κάτω από 20-25.
Σημαίνει ότι, κατά μέσον όρο, όλοι εκείνοι που αποβιβάζονται στις ακτές μας  εμπίπτουν στην κατηγορία της ''ελαφριάς νοητικής καθυστέρησης''.
Με δεδομένη την άμεση συσχέτιση μεταξύ Δ.Ν. και παραγόμενου πλούτου, αυτό θα έχει καταστροφικές επιπτώσεις τόσο πάνω στην οικονομία όσο και στον πολιτισμό μας, διότι εισαγάγουμε ''ελαφρά καθυστερημένους''.
Τα τελευταία 2 χρόνια, ο Ματέο Ρέντσι μετέφερε στην Ιταλία περίπου 300.000 υποσαχάριους αφρικανούς που φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία ή γυρίζουν από εδώ και από εκεί.  Αυτό σημαίνει ότι:   
  •  57.000.000  ιταλοί x 104 = Δ.Ν/ΣΥΝΟΛΟ  5.928.000.000
  • 300.000 υποσαχάριοι x 69 = Δ.Ν/ΣΥΝΟΛΟ   20.700.000
"Ιταλία είμαστε και εμείς"
Αθροίζοντας τους δύο συνολικούς Δ.Ν και διαιρώντας για τον αριθμό των ιταλών συν αυτόν των νέων εισερχομένων, παίρνουμε τον νέο μέσο Δ.Ν: 103,8.
Στην ουσία, έφθασαν μόλις 2  χρόνια για να χαμηλώσει ο συλλογικός Δ.Ν των κατοίκων της χώρας 0,2 μονάδες. Και αυτό μόνον με τις αποβιβάσεις. Είναι ένα καταστροφικό δεδομένο, εάν προστεθεί σε όποιους από αυτούς ζούσαν από πριν εδώ, και σε όποιους φθάνουν με άλλους τρόπους και θα συνεχίσουν να φθάνουν, και εάν δούμε την προοπτική: τα παιδιά τους.
Εξαφανίζουμε τον μοναδικό ιταλικό πλούτο: Την ευφυΐα. Και δεν ανακτάται.

Σχόλιο μεταφραστή: Άντε και στα δικά μας…(Αν κάποιος διαθέτει στατιστικά στοιχεία για τους ξένους πληθυσμούς στην Ελλάδα, μπορεί να εφαρμόσει την ίδια μέθοδο και να βρει πόσο έχει  μειωθεί ο  Δ.Ν  της χώρας.)
Πάντως, η μόνη που δεν θα καταλάβει την διαφορά, θα είναι η πολιτική μας τάξη: ο δείκτης νοημοσύνης της είναι ίδιος με αυτόν της Υποσαχάριας  Αφρικής, οπότε γιατί να ανησυχήσει;

Σημείωση: Στο βίντεο που ακολουθεί, 35 οικογένειες ιταλών ανέργων χωρίς  σπίτι  μένουν σε σκηνές, ενώ δίπλα τους καινούργια κτήρια δίνονται δωρεάν σε πρόσφυγες.
               

13 σχόλια:

  1. Μα κυριοι, οι εχοντες υψηλο δεικτη νοημοσυνης δεν αναπαραγονται όπως ο μεσος όρος για προφανεις λογους! Και τις χειρωνακτικες δουλειες ποιος θα τις κανει? Εχετε παει στα εργοταξια να δειτε αν μιλαει πλεον κανενας ελληνικα ? Μονο οι εργοδηγοι . Κι αυτοι ειναι Αλβανοι οι πιο πολλοι. Τα ικανοτερα στελεχη μας εχουν φυγει για την Ευρωπη και τον Αγγλοσαξωνικο κοσμο κυριως που μπορουν να εχουν μια επαγγελματικη αποκατασταση. Για αυτο που προοριζεται η Ελλαδα (φτηνη εργασια-ΕΟΖ-διακοπες-αγροτικα προιοντα) ο δεικτης νοημοσυνης και κατω απο το 93 που ειναι τωρα ειναι ακρως επιθυμητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σύγχρονο σύστημα τεχνικά και γραφειοκρατικά δεν χρειάζεται για την πλειοψηφία ούτε καν μέτριο επίπεδο νοημοσύνης. Τους νοήμονες τους παγιδεύει σε διαχωρισμένους τομείς θετικών επιστημών ή τους διώκει, κάποιοι ευφυΐεις προσαρμόζονται. Οι θεωρητικοί φιλοσοφικοί τομείς έχουν εκφυλιστεί και αντικατασταθεί με "ελαφριές επιστήμες". Η χαμηλή νοημοσύνη συνυπάρχει κυρίως με ιδεολογήματα (πολιτιστικά οικονομικά) που αποφεύγουν να συπεριλάβουν με θετικό τρόπο το φυλετικό, περισότερο δε όταν εναντιώνονται σε αυτό. Απλούστερα κάθε "θεωρημα" που υπόσχεται πως θα βελτιώσει τον κόσμο με αντιρατστικό περιεχόμενο αναφέρεται σε καθυστερημένους νοητικά, και μπορεί να ταξινομηθεί μόνο ως προπαγάνδα και παράγωγο νευρώσεων.

      Διαγραφή
    2. Χειρωνακτικες εργασιες εκαναν και οι ιδιοι οι Ελληνες ή αλλοι αυτοχθονες σε αλλες χωρες πριν ερθουν οι αλλοδαποι. Ολοι αναπαραγωνται, απλως οι ανωτερου νοητικου επιπεδου θελουν καλυτερα τακτοποιημενο περιβαλλον επειδη ισως θελουν ή εχουν πλεον σαν δεδομενο τη μεγαλυτερη υπευθυνοτητα μεσω της επαγγελματικης αποκαταστασης οπως εχει εντρυφησει. Σιγουρα εχει ανεβει το ηλικιακο οριο αναπαραγωγης στους ευρωπαιους λογω του τροπου ζωης αλλα και εμμεσως ή άμεσα εξαιτιας φεμινιστικων επιδρασεων. Ειναι λαθος η ταυτιση του εγκεφαλοτονικου με την ασεξουαλικοτητα και την αποχη προς την αναπαραγωγη. Εξαλλου το αρθρο αναφερεται στην μεση υψηλη νοημοσυνη των ευρωπαϊκων λαων-φυλων που ειναι υψηλότερη απο τους ελαφρυα καθυστερημενους που εισαγωνται απο τις προδοτικες κυβερνησεις. Διαβαθμισεις εξαλλου υπαρχουν παντου, αλλα προσπαθουν να εκφυλισουν κατα πολυ τον μεσο όρο.

      Διαγραφή
  2. Παράλληλα διαπιστώνεται και το χαμηλό επίπεδο νοημοσύνης που χρειάζονται τα αστικά δημοκρατικά πολιτεύματα της δύσης. Επιβεβαιώνεται ότι οι δημοκρατίες, εκδοχές κοινοβιακών καθεστώτων, αναζητούν προς την βιωσιμότητα τους έναν αριθμό ενσωματωμένου πληθυσμού ψηφοφόρων και τεχνητών πολιτών ανάλογο του χαμηλού επιπέδου και ανύπαρκτων αξιών των αστικών δημοκρατιών. Αυτοί που επιβάλλουν αυτούς τους μετασχηματισμούς αντιστοιχούν σε άτομα που εξυψώνει η ίδια η μηχανική των δημοκρατιών τα οποία δεν μπορούν να αντιληφθούν τις διαφοροποιήσεις ή νιώθουν πως ομαλοποιείται η κατάσταση τους ανάμεσα σε σχεδόν όμοιο με αυτούς εισαγώμενο πληθυσμό παραπέμποντας στο ζητούμενο της αριστεράς που δεν είναι κάτι παραπάνω απο την "αποθέωση" της εξισωτικής αφομοίωσης στον εκφυλισμό ως υποβοήθηση μεταξύ ομοίων της φιλελλεύθερης και αριστερής διεθνοποιημένης πλεμπας. Μια κατηγορία με κοινή κατεύθυνση είναι και τα συμφέροντα εταιριών που επεμβαίνουν στην πολιτική τω χωρών κατά την περίπτωση που ο καπιταλισμός ταυτιζεται με την αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή παρατήρηση για το θέμα της αναγκαιότητας ηλιθίων στις δημοκρατίες.

      Διαγραφή
  3. "Πολίτες" που θέλουν να παραδώσουν τις ατομικές τους ιδιοκτησίες στα κομμουνιστικά αφεντικά και να γίνουν απο ιδιοκτήτες γής ...εργάτες γης
    ΜΟΝΟ να ωφεληθούν θα έχουν απο ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΑΡΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ!
    Με χαρά λοιπόν
    refugees welcome!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι κι αυτήν εδώ θα κάνη... «παράγοντα» κάποια στιγμή το λοβοτομημένο το πόπολο. Μην έχετε καμία αμφιβολία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 09-09-2016

    Ανέγνωσα σε γνωστό ιστοχώρο τα κάτωθι:
    Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ίδρυση νομικού φορέα για Siemens, Γερμανικές Οφειλές, ΕΛΣΤΑΤ, Χρέος-Μνημόνιο

    H Κυρία Κωνσταντοπούλου, ζητάει γερμανικές αποζημιώσεις αλλά προφανώς και περιέργως δεν ζητάει αποζημειώσεις από το Κομμουνιστικό κόμμα το οποίο Ιστορικά και με απόλυτα στοιχεία εζημίωσε τον Ελληνικό λαό την συγκεκριμένη περίοδο για την οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει νομικά τις ζημιές από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Γνωστή η συναισθηματική τακτική των μπολσεβίκων επαναστατών. Η αστοχία του εγχειρήματος των συγκεκριμένων φερόμενων ώς πολιτικών, είναι η απουσία ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ σκέψης. Η αστοχία τους είναι ότι ενώ αρχικά χρησιμοποιούν τον συναισθηματισμό και την εναπομείναντα 'επαναστατική' φύση του Ελληνα, χάνουν κάθε δίκαιο στά όσα αναγράφουν την στιγμή που διαχωρίζουν τους εαυτούς τους από το σύνολο των Ελλήνων και όσων δεν συμμετέχουν στην ιδεολογία τους.
    Η συστηματική λοιπόν αυτή μονομερής τακτική τους σέ έναν μή ιδεολογικά προσκείμενο Ελληνα που προσπαθεί να σκεφτεί με το αριστερό μέρος του εγκεφάλου του δλδ λογικά μέσω αντιπαραθέσεως στοιχείων, δημιουργεί αρχικά απορία για την αστοχία συνολικής θεώρησης, όπου μετέπειτα δύναται η απορία αυτή να μετατραπεί σε συναίσθημα. Ένα συναίσθημα απέχθειας πρός τους φορείς των ιδεοληπτικών μή μαθηματικών και φανερά προπαγανδιστικών κινήσεων όλων κινούμενων από μία βαθύτερη φοβία παραδοχής ενοχής. Καταλήγω λοιπόν το σύντομο σκεπτικό μου με την λαϊκή ρήση. Δέν μπορείτε να ζητάτε έν έτη 2016 πρώτα λεφτά από το Γερμανικό κράτος και να μήν ζητάτε από το Τουρκικό που σχετικά πιό νωρίς (1974) κατέστρεψε Ελληνικές περιουσίες και εισέβαλλε σε Ελληνικό έδαφος, δίχως να έχουμε έναν παγκόσμιο πόλεμο όπως το 1940-5 και δίχως να έχουμε στό έδαφός μας ξένες δυνάμεις όπως το 1940-5 Άγγλοι - Αυστραλοί - Νεοζηλανδοί. Οι επισημάνσεις αυτές στο άνωθι μικρό μήνυμα γίνονται με το σκεπτικό ότι ακόμα και αν συγκεκριμένα στοιχεία των καταγγελιών είναι αληθή π.χ. Στοιχεία πλαστογραφήσεως ΕΛΣΤΑΤ, η στοχευμένη επίθεση πρός μία κατέυθυνση και δή επίθεση ιδεολογική καθαρά δεν μπορεί να δικαιωθεί αρχικά στην συνείδηση των γνωριζόντων Ιστορία και κατόπιν ούτε Νομικά. Επίσης απότελεί δείγμα εμπάθειας και καθυστερημένης ίσως παρατεταμένης συναισθηματικής 'σκηνής' με συνεχόμενη καλλιέργεια μίσους πρός μία κατεύθυνση. Ναί δείχνουν καθαρά ότι είναι προγραμματισμένοι να κινούν Γή και Ουρανό πρός μία κατεύθυνση και αυτή είναι καθαρά ετεροχρονισμένη και άστοχη. Οδηγεί στην στασιμότητα τους εναπομείναντες άξιους και εργατικούς Ελληνες, αποπροσανατολίζει από τα ουσιαστικά προβλήματα της εγχώριας διαφθοράς και λογικά θα οδηγηθεί σε πλήρη αποτυχία γιατί είπαμε ότι στερείτε ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ συνολικής σκέψης.
    Αποστέλλω και τον σύνδεσμο τον οποίο ανέγνωσα την είδηση.Εάν θέλετε να το δημοσιοποιήσετε μπορείτε να αφαιρέσετε τον σύνδεσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα προαναφερόμενα για την Ιταλία φέρνουν συνειρμικά στο νου μία άλλη γείτονα, φίλη, εταίρο και σύμμαχό της χώρα με Αρχαιόθεν Σοφό Λαό.
    Ένα Λαό που κάποτε πίστευε στον ένα, μοναδικό και πραγματικό Θεό, Τω Αγνώστω Θεώ, που ουδέποτε απαίτησε Ανάξιους, ως πτωχούς τω πνεύματι, Δούλους Του.
    Ένα Λαό που κάποτε λάτρευε τον ένα, μοναδικό και πραγματικό ''δικό Του'' Θεό. Ένα Θεό Κοσμοκράτορα, Υιόν Βασιλέως και Στρατηλάτη κι Ιέρειας των Καβείριων Μυστηρίων, με πρότυπο τον Αχιλλέα, προσκεφάλι την Ιλιάδα, δάσκαλο τον Αριστοτέλη και Πιστούς τους, έστω και εις μικρόν κατ'εικόνα και ομοίωσίν Του, Φαλαγγίτες Του. Ένα Θεό που ''πετάχτηκε'' μαζί με τους Φαλαγγίτες Του, πεζοπορούντες και μαχόμενοι καθ'οδόν, μέχρι την Ινδία, απλά και μόνο για να κερδίσει ένα Νικηφόρο στοίχημα με την Ιστορία.
    Ένα Λαό που κάποτε τιμούσε τον Λεωνίδα και τους τριακόσιους (όσους κι οι πανοπλίες των Περσών που, μετά τήν μάχη τού Γρανικού, εστάλησαν στήν Αθήνα καί κρεμάστηκαν στόν Παρθενώνα με την αναθηματική επιγραφή ''Αλέξανδρος Φιλίππου καί οι Έλληνες πλήν Λακεδαιμονίων από τών βαρβάρων τών τήν Ασίαν κατοικούντων'') και, τοις Κείνων ρήμασι πειθόμενος, δε δείλιαζε μπροστά στο Χρέος προς την Πατρίδα.
    Ένα Λαό που αρχαιόθεν ''θέωσε'' τη Φιλοσοφία, τα ''Γράμματα'', την Τέχνη και την, εξ ορισμού θεμελιούμενη στην Έρευνα, τη Γνώση και την Απόδειξη, Επιστήμη.

    ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός λοιπόν ο Σοφός Λαός, εμπιστεύτηκε δικαίως τον Υψηλό Του Δείκτη Νοημοσύνης (κι εκ ταύτης) Εθνικής Συνειδήσεως (Δ.Ν. & Ε.Σ.) θεωρώντας τον συνδεδεμένο με όλες μαζί τις Καμπάνες της Κολάσεως, ώστε αυτές να σημάνουν SOS πριν εθνοκαταστροφικές ήττες στο όνομα του Κοινού Καλού της Μεγάλης, Ισχυρής κι Αλληλέγγυας Ευρωπαϊκής Οικογένειας. Η αλήθεια είναι πως φοβόταν αθώες εκ πρώτης όψεως ''στραβές'', όπως λ.χ. την αποβιομηχάνιση της χώρας, την αγρανάπαυση μετά άκοπης ευζωίας των αγροτών λόγω κοινοτικών επιδοτήσεων, την εξυγίανση (διά της ιδιωτικοποιήσεως) προβληματικών επιχειρήσεων και, ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ, Την Αποδόμηση της Ιστορίας, του Πολιτισμού και της Παιδείας Του, μα πίστευε πάντα στην Καλή Του Την Τύχη. Κι οι Καμπάνες της Κολάσεως δε τον γέλασαν, χτύπησαν όλες μαζί πλην όμως, κατόπιν εορτής, για τη ''λυπητερή'' του Δημόσιου Χρέους Του.
    Κι έκτοτε νυχθημερόν χτυπάνε χαρμόσυνα οι Καμπάνες των Ιερών Ναών της Χώρας για Την, κατά Την Οικονομίαν Του Υψίστου, Σωτηρία του Λαού της ιστορίας μας αφού αν οι Εξουσιαστές είχαν τότε, μαζί με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και την Παιδεία Του, αποδομήσει και την Ορθοδοξία, Αυτός ο Λαός σήμερα θα'τανε σε μνημόνια, θα δεχόταν ''καραβιές'' προσφύγων - μεταναστών και -το πιθανώτερο- θα'χε χάσει την Εθνική Του Κυριαρχία.

    Επ'ευκαιρία της αναφοράς στην Ιταλία, Ας θυμηθούμε επίγειο θεό υμνούντα πατρογονική θεότητά του μετά αναφοράς του αριθμού ''προβολών''.

    https://youtu.be/I8A61eY1Efg?t=162

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι το κοινό είχε ο Αλκιβιάδης με τον Coriolanus; Περισσότερα, εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα τα αποτελέσματα δεν τα βλέπετε μεσα στο Ισραηλ, οι Εβραιοι με το υψηλοτερο καταγεγραμμενο iq ως εθνικοτητα σε ένα κρατος με Αραβες που εχουν iq 75 και ο Μ.Ο του Κρατους τους ενώ θα επρεπε να είναι γυρω στο 112 δλδ ο πιο υψηλος Μ.Ο πεφτει στο 95, που οκ δεν είναι χαμηλα αλλα αρκετα χαμηλοτερα από το αναμενομενο. Φανταστείτε τι θα γινει στην Ελλαδα αν ερθουν ολοι αυτοι εδώ, ο δεικτης θα πεσει στο 80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό αφορά μονο τους Ασκεναζίμ στις ΗΠΑ και όχι τους εβραίους σα συνολο. Στο Ισραήλ δεν είναι πλέον πλειοψηφία

      Διαγραφή