Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ο ΟΛΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ

Γράφει ο  Ελευθέριος  Αναστασιάδης
 
 
Μαρξισμός, κομμουνισμός, ανατρεπτικά-ψυχεδελικά κινήματα του ‘60, σοσιαλισμός του΄80, χριστιανοδημοκρατία ή συντηρητική ''δεξιά'', όλα αυτά ξεχάστε τα. Επιτέλεσαν τον σκοπό για τον οποίο είχαν δημιουργηθεί, και τώρα πλέον έχουν τεθεί και τακτοποιηθεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Σήμερα το σύστημα έχει ομοφωνήσει ως προς το ποιο θα είναι το νέο μοντέλο του: Ο 'Ολικός Φιλελευθερισμός', δηλαδή, ο οικονομικός, σεξουαλικός και φυλετικός ελευθεριασμός. Αυτός είναι ο εχθρός μας και πρέπει να τον στοχοποιήσουμε με ακρίβεια. (όσον αφορά την χώρα μας, η μείξη μπολσεβικισμού και φιλελευθερισμού αποτελεί… ελληνική πρωτοτυπία). Στην οικονομία, κανένας φραγμός  στις καπιταλιστικές διαδικασίες και στην κερδοσκοπία των χρηματοπιστωτικών δραστηριοτήτων. Τα σεξουαλικά παραβατικά ήθη αφήνονται σε πλήρη ασυδοσία και μάλιστα αυτή η ασυδοσία  θεσμοθετείται. Οι διάφορες ανθρώπινες φυλές έχουν όχι μόνον την πλήρη ελευθερία να αναμιγνύονται μεταξύ τους, αλλά διευκολύνονται με κάθε τρόπο  για να επιτευχτεί αυτή η ανάμειξη.

Ο ολικός μεταμοντέρνος φιλελευθερισμός επιφέρει όμως και μία άλλη μεγάλη κοινωνική μεταβολή: την πλήρη 'ατομικοποίηση' των ανθρώπων οι οποίοι πλέον δεν εντάσσονται σε κανένα είδος 'κοινωνίας' (ηθών, πίστεως, στόχων, συμπεριφορών κλπ.) αλλά ο καθένας  συμπεριφέρεται ως ένα μεμονωμένο ηλεκτρόνιο, το οποίο έχοντας ξεφύγει από την έλξη του ατομικού του πυρήνα, διαγράφει την δική του ακαθόριστη πορεία στον κόσμο. Μια και χρησιμοποίησα όρους φυσικής, να συνεχίσω με έναν ακόμη: τα άτομα εντός των φιλελεύθερων κοινωνιών θα συμπεριφέρονται πλέον παρόμοια με την κίνηση Μπράουν των μικροσκοπικών σωματιδίων.

Η συντηρητική κοινοβουλευτική 'δεξιά', αν και καπιταλιστική, είχε, για τις ελίτ, ένα μειονέκτημα: μια κάποια εμμονή στα παραδοσιακά ήθη και κοινωνίες. Η μαρξιστική αριστερά, αν και ανατροπέας της παράδοσης, είχε και αυτή μειονεκτήματα: ήταν αντικαπιταλιστική (έστω ουτοπικά) αλλά δημιουργούσε και 'κοινωνία' ιδεών και στόχων. Έτσι λοιπόν αυτά τα δύο μοντέλα έπρεπε σιγά- σιγά να εκλείψουν, και να δώσουν την θέση  τους στην θεσμοθετημένη και νομιμοποιημένη ασυδοσία. Ακριβώς αυτός είναι ο ορισμός  του  ολικού  φιλελευθερισμού.

Ο παγκόσμιος φιλελευθερισμός, καθοδηγούμενος από τον άγγλο-αμερικανικό άξονα, προσπαθεί να επιβάλλει στον κόσμο, με μία βιαιότητα, περισσότερο ή λιγότερο κεκαλυμμένη, έναν αυθεντικό ολοκληρωτισμό ο οποίος δεν ανέχεται την ύπαρξη διαφορετικών θεωρήσεων. Ένα κυρίαρχο κράτος γίνεται ένας εχθρός προς εξολόθρευση, την ίδια στιγμή που υιοθετεί ένα διαφορετικό γεωπολιτικό και οικονομικό μοντέλο από εκείνο που επιθυμεί η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο: κανένα υποκείμενο δεν μπορεί να έχει την ελευθερία να μην είναι φιλελεύθερο.

Έχουμε να κάνουμε με ένα στρατιωτικοποιημένο κίνημα, με φανατικούς που έχουν θυσιάσει εκατομμύρια ανθρώπους και υποστηρίζουν ότι μιλούν από την προοπτική της αλήθειας. Το πνεύμα της φιλελεύθερης αποκλειστικότητας παραλύει τις συνειδήσεις και τις θεσμικές δομές των δυτικών λαών. Ο ωφελιμισμός, του οποίου ο σύγχρονος  φιλελευθερισμός είναι η άμεση συνέπεια, θα έχει σοβαρότατες επιπτώσεις πάνω στην μοίρα της ανθρωπότητας. Τους βλέπετε κάθε ημέρα στην τηλεόραση τους νέους αρχάγγελους του ολικού φιλελευθερισμού: δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αλλά και στοχαστές–φιλόσοφοι, διαδίδουν το ευαγγέλιο αυτού του 'ορθού' τρόπου σκέψης.

Μερικές από τις ευαγγελικές τους διδαχές: ''δεν υπάρχουν συνομωσίες, όσοι βλέπουν συνομωσίες είναι παρανοϊκοί'', ''το κράτος δεν πρέπει να εμποδίζει την ελευθερία των αγορών'', ''οι αγορές έχουν την ικανότητα να αυτορυθμίζονται'',  ''ο καθένας με την σεξουαλική ζωή του μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και η πολιτεία οφείλει να του παράσχει ίσα δικαιώματα με όλους τους άλλους'', ''να δέχεστε το ισχίων παγκόσμιο σύστημα διότι αυτό ξέρει ποιό είναι το καλό σας'',  ''ο διαφορετικός (Πακιστανός, Αφγανός κλπ) είναι σαν και εσάς, ακόμη και καλύτερος από εσάς''  κλπ.
 
Ανακάλυψαν και μια νέα καραμέλα και την πιπιλίζουν συνεχώς: τον 'λαϊκισμό'. Είναι η κλασική μέθοδος να ''πιάνεσαι'' από κάτι το υπαρκτό, δηλαδή τα ψέματα και τις ουτοπίες των πολιτικών, και αυτή την κατηγορία (του λαϊκισμού) να την επεκτείνεις σε κάθε ζήτημα που δεν συμφέρει το σύστημα: Δεν θέλεις τους μετανάστες; Είσαι λαϊκιστής. Δεν  θέλεις την Ευρωπαϊκή  Ένωση; Είσαι λαϊκιστής. Μιλάς εναντίον των αγορών; Είσαι λαϊκιστής. Δεν  θέλεις  να είσαι  μέσα στα  σκατ…; Είσαι λαϊκιστής. Θέλω να είμαι μέσα στα σκατ…! Εύγε! Tότε έχεις ορθή κρίση...

Το κλασικό σύνθημα  του φιλελευθερισμού, 'laissez faire' (αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν όπως νομίζουν), θα σφραγίσει το ήθος της νέας εποχής.

Ο Καρλ Σμιτ είχε συνοψίσει με ευστοχία την πολιτική πρακτική και νοοτροπία του φιλελευθερισμού: "Ο φιλελευθερισμός, με τις αντιφάσεις και τους συμβιβασμούς του, υπάρχει, για τον Juan Donoso Cortés, [δείτε και εδώ παλαιό άρθρο του Θεόδοτου επί του θέματος] μόνο μέσα σε εκείνο το σύντομο ενδιάμεσο διάστημα όπου στο ερώτημα: 'Χριστός ή Βαραββάς;' μπορείς ν’ απαντήσεις με αίτημα αναβολής ή με τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής….Η ουσία του φιλελευθερισμού είναι η διαπραγμάτευση, ένα επιφυλακτικό ημίμετρο, με την ελπίδα ότι η οριστική διένεξη, η αποφασιστική αιματηρή μάχη, μπορεί να μετατραπεί σε μία κοινοβουλευτική συζήτηση που θα επιτρέψει η απόφαση να ανασταλεί για πάντα σε μία  αιώνια  συζήτηση."

Πράγματι προφητικός ο λόγος του Καρλ Σμιτ: Μετά την επίθεση που δέχθηκε η θρησκεία μας από την μαρξιστική αριστερά, η φιλελεύθερη αριστερά (ΝΔ) δήλωσε: ''η κυβέρνηση και η εκκλησία να συνεννοηθούν.'' Δηλαδή στο ερώτημα, Χριστός ή Βαραββάς, η ΝΔ απαντά: ''Χριστέ και Βαραββά συνεννοηθείτε, άντε να τελειώνουμε, γιατί οι οικονομικές δραστηριότητες θέλουν ήρεμο  κλίμα…''

Ο φιλελευθερισμός πραγματώνει τις σύγχρονες αριστερές κοινωνίες.

12 σχόλια:

 1. στην ελλαδα πιστευω οτι ο υψιστος εχθρος ειναι ακομα ο εαμοβουλγαρικος αναρχοκομουνισμος και ρεπούσικος-φίλικος μισελληνισμος
  μετα ολα ταλλα(ισλαμισμος, τουρκοι, εσωτερικοι και εξωτερικοι εχθροι....
  στη σουηδια ειναι ο φιλελευθερισμος ακριβως ετσι οπως τον περιγραφετε.
  αρα η σοηδια καταστρεφεται και εξαφανιζεται απο τον πλανητη λογω φιλελευθερισμου και η ελλαδα λογω αριστερισμου -μπολσεβικισμου -εαμοβουλγαρικου ρεβανζιστικου σταλινισμου.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ολικός σεξουαλικός ελευεθεριασμός= η κομπλεξική ουτοπία του κάθε αγάμητου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Kαι όμως αυτή ακριβώς η τακτική είναι η Φαβιανή τακτική....Η παράταση της σύγκρουσης μέχρι εξάντλησης του αντιπάλου.... η Φαβιανή σχολή έχει δώσει το London school of economics, καθώς και όλους τους φιλελεύθερους πρωθυπουργούς της Αγγλίας. ...
  Μέλος της και ο ΟΡΓΟΥΕΛ ο οποίος αγνός ων, αντιλαμβανόμενος που το πάνε, έγραψε το 1984, θεωρόντας ότι απο την ίδρυση της Φαβιανής οργάνωσης το 1884, μέχρι επίτευξης του στόχου, θα μεσολαβήσει το τεράστιο χρονικό διάστημα των 100 ετών, εξ ου και 1984. Φυσικά ένας απρόβλέπτος αρχικά και αστάθμητος παράγων , ο Αδόλφος, τους δημιούργησε μια μικρή καθυστέρηση 50 ετών μέχρι της πλήρους επικράτησης. Προσδοκούμε ότι το βραχύβιο των συνωμοτών και το τεράστιο σε μέγεθος σύμπαν, που σίγουρα έχει και άλλους αστάθμητους παράγοντες, θα οδηγήσει στην ματαίωση των σχεδίων τους....
  Εως τότε
  Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Θ Ε Ι Τ Ε
  Δυσκολέψτε την ζωή του εχθρού βήμα προς βήμα....ακόμα και μια γρατσουνιά είναι αντίσταση....μην την υποτιμάτε
  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  ΠΑΡΑΞΕΝΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στο προηγούμενο άρθρο αναφερθήκατε σε εκφάνσεις της κρατικής "μεγάλης μητέρας" ή της φιγούρας της αρχέγονης Θεάς σε συνάρτηση με τον πόλεμο που δέχεται το Ανδρικό φύλο μέσω του φεμινιστικού κινήματος που χώρος δράσης των φεμινιστριών είναι εκτός από τη ροζ αριστερά και ο κοινοβουλευτικός φιλελεύθερος χώρος έχοντας πρόσβαση στους θεσμούς και στην πολιτική. Η δημοκρατία είναι εξίσου ένα πλαίσιο του φιλελευθερισμού και όσων εκπροσωπεί κατά την "πολυσυλλεκτικότητα" της. Σε αυτό το άρθρο για τον "ολικό φιλελευθερισμό" παρουσιάστηκε κάτι πολύ σημαντικό όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του φιλελεύθερου κινήματος. Εντοπίζεται μέσω της παραπομπής στον Καρλ Σμιτ, εκεί που αναφέρει πως οι αντιφάσεις και οι συμβιβασμοί του φιλελευθερισμού τον καθιστούν υπαρκτό. Πρόκειται δηλαδή για ένα παραπλανητικό κράμα οικονομολόγων, ελευθεριάζοντων και πολιτικών ορθών, τύποις συντηρητικών ή άθρησκων που παρουσιάζονται συνενωμένοι κάτω από ακαθόριστες και ασαφείς ή εντελώς αντιφατικές αρχές. Εάν κατανοηθεί αυτός ο τρόπος παραπλάνησης θα μπορούσε να συνοψιστεί περιγραφικά στην έλλειψη πολώσεως. Αυτή η διαλυτική μέθοδος πολιτικής η οποία εξυπηρετεί το "αόριστο" ή το συνεχώς μεταβαλλόμενο που δεν προλαβαίνει να επεξεργαστεί ούτε το πλήθος υποστήριξης αυτού του κινήματος αποδίδει όλη την εικόνα του πολιτικού και κοινωνικού εκφυλισμού, την πολιτικοποίηση και νομιμοποίηση με ιδεολογικό περίβλημα των διαλυτικών κοινωνικών φαινομένων.

  Το χρονικό σημείο που ξεκινάει ο πολιτικός εκφυλισμός ή ή "εκδημοκράτηση" εντοπίζεται στην ξαφνική ή σταδιακή υποχώρηση Ανδρείας πολιτικής πόλωσης και στην διανοητική αδυναμία ανάλυσης και αντιμετώπιση των καταστάσεων καθώς και απορύθμιση του γυναικείου ρόλου αντιγράφοντας εναλλάξ τον τρόπο και υιοθετώντας συμπεριφορές και την έκφραση ατόμων αντίθετου γένους. Αναγκαστικώς κατά την ανταλλαγή των ρόλων οι εκφυλιζόμενοι άρρενες θα τείνουν ως προς την πολιτική εικόνα στην συμπεριφορά ευνούχου και οι γυναίκες θα αποκτήσουν ψευδοανδρίζουσα συμπεριφορά. Από εκεί και πέρα αυτή η μετάπτωση και διάβρωση των ηθών και συμπεριφοράς θα μεταφερθεί και θα επιβληθεί σε όλες τις εκφάνσεις και διαστρωματώσεις ως αυτοματιστικό ζητούμενο προώθησης και αναρρίχησης προσωπικού στις σύγχρονες δημοκρατίες οι οποίες αναβιώνουν κεκαλυμμένα μεταμοντέρνα γραφειοκρατικά συστήματα μητριαρχικών συστημάτων ευνούχων.
  Η αριστερά για τους εξ΄ ανάγκης κυβερνητικού τεχνοκρατικού γραφειοκρατισμού υπηρέτες της επιβάλει τη σύγχρονη μορφή θηλυπρέπειας λεπτο"μαλθακο-ευγενικότητας" του ευνούχου και του γυναικωτού ελλείψει πολώσεως Ανδρειας πολιτικής συμπεριφοράς αλλά και ελλείψει εκδηλωτικής υπερβολικής διαχυτικής θηλυπρεπούς συμπεριφοράς για την έξωθεν επίσημη εικόνα (σύγχρονη φιλελεύθερη κοινοβουλευτική εικόνα) κατά την αντιγραφή των "συγκρατημένων" υψηλού επιπέδου μηχανορράφων ευνούχων Ασιατικών και τουρκικών - οθωμανικών και κινεζικών φυλών οι οποίοι είναι οι δημιουργοί γραφειοκρατίας, (νυν νομικοί φανατικοί υποστηρικτές "σεξουαλικών" μειονοτήτων, φεμινιστές και χρηματιστηριακές γραφειοκρατικές φιγούρες, δηλαδή μια σύγχρονη τεχνοκρατική μορφή μεγάλης μητέρας ή σχηματισμό στελέχωσης κάποιας ερμαφρόδιτης συλλογικής οντότητας). Το αίτιον της ύπαρξης του φιλελεύθερου κράματος και κινήματος αποδίδει σε μια παράλληλη θρησκευτική σύνοψη το διονυσιακό στοιχείο συνένωσης αντιθέτων και μιας τεχνητά επιδιωκόμενης εκστατικής παράνοιας, όπου ο θεατρικός συναισθηματισμός και η ένταση αέναων προδιεγραμμένων διαλόγων και φαύλων "συγκρούσεων" μεταφέρεται εκτός των άλλων με την υποκριτική έννοια στην πολιτική.
  Για να διαιωνισθεί αυτή η κατάσταση προφανώς δεν πρέπει να υπάρχει σωστή πόλωση ούτε πραγματική λύση για κάποιο μεγάλο θέμα, παρά μόνο ναρκισσιστική περιφερειακή ενασχόληση ώστε όλοι να παραμένουν διαιρεμένοι ιδεολογικά διαφωνώντας μεταξύ τους, δηλαδή όταν υπάρχει δημοκρατία και όταν αντανακλάται σε μια νοσηρή "συμπόνοια" της μεγάλης μητέρας προς όλους με ιδιαίτερη συμπάθεια προς τα διονυσιακά μιγαδικά κράματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η διαφύλαξη της δημοκρατίας της αριστεράς των μπολσεβίκων μετατράπηκε στην εγκαθίδρυση του τραπεζικού διεθνούς νεολιμπεριαλιστικού μορφώματος της Ευρωπαϊκής ενώσεως αλλά με χαρακτηριστικά και ιδιοτυπίες που μόνο πρόσωπα μετακινούμενα από τον έναν πολιτικό χώρο στον άλλο, ή άτομα που ελέγχουν από ιστορική πλευρά και από κοινού αυτούς τους συγγενικούς χώρους αριστεράς-φιλελευθερισμού - τραπεζική πιστωτική βάση ελέγχου της οικονομίας θα μπορούσαν παρασκηνιακά και ανοικτά να το πετύχουν.

  Εάν οι συμβιβασμοί και οι αντιφάσεις είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τον φιλελευθερισμό υπαρκτό, τότε καθίσταται αυτομάτως ως κατ΄εξοχήν λαϊκίστικο κίνημα όπως με τον ίδιο τρόπο και όρους περιγράφεται ως λαϊκίστικη συμπεριφορά το "χαϊδεμα των αυτιών" όλων των αριστερών συνιστωσών και όλων των χαμηλόμισθων από μια ακραιφνώς αριστερή κυβέρνηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φιλελευθερισμός δεν σημαίνει φίλος της ελευθερίας;
  Το Ευρωπαικό καθεστώς τι σχέση έχει με την ελευθερία;
  Με την ελευθεριότητα έχει. Η άποψη μου είναι :

  Ότι συνέβαινε στην σοβιετική ένωση του Λένιν , συμβαίνει σήμερα στην Ευρώπη.
  Εντάξει ακόμα δεν συμπεριφέρονται τόσο "δημοκρατικά", το πάνε σιγά σιγά, όπως και σε όλα τα άλλα θέματα. Αργά αλλά σταθερά. Ακολουθώντας τις ίδιες μεθόδους, γιατί τα αποτελέσματα να είναι διαφορετικά;
  Ποίες οι διαφορές του λενινιστικού καθεστώτος με το σημερινό;
  Ελεγχο στην ετήσια ατομική ποσότητα η φόρο βάζουν πανευρωπαϊκά και στις σακούλες των σουπερ μαρκετ... για να προστατέψουν το περιβάλλον.

  Κομμουνισμός, η νομοτελειακή κατάληξη του καπιταλισμού που λένε και οι κκεδες έχουμε!
  Σε παγκόσμιο σταλινικό καθεστώς θα μας πάνε ...για να βάλουν τάξη στο χάος που οι ίδιοι δημιουργούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Προβλεπόμενες ήταν και οι προπαγάνδες που απευθύνονται σε νοητικά ανεπαρκείς, οι οποίες ρίχνουν την ευθύνη στον Χίτλερ για την πολιτική των σύγχρονων ΗΠΑ και για το μνημόνιο και τις συστάσεις προς την Ελλάδα, με παιχνίδια ηλίθιων δημοσιογραφικών προκλήσεων, από τις φιλελεύθερες δυνάμεις της σύγχρονης υπό σιωνιστικής - Αμερικανικής κατοχής Γερμανίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ενωση Ευρωπαικων Σοσιαλιστικων Δημοκρατιων (ΕΕΣΔ). Η μετεξελιξη της σοβιετρικης ιδεολογιας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. “κανένα υποκείμενο δεν μπορεί να έχει την ελευθερία να μην είναι φιλελεύθερο”.

  “Ας δώσουμε λοιπόν, μια για πάντα, τον μόνον και αληθινό ιδεολογικό ορισμό των φιλελευθέρων: είναι η αριστερά του χρήματος”
  http://theodotus.blogspot.gr/2015/02/blog-post_17.html#more  Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω υπάρχει και μια αριστερά που ΔΕΝ είναι του χρήματος.

  Ποια είναι αυτή η αριστερά;
  Υπάρχει κάποιο παγκόσμιο παράδειγμα τέτοιας αριστεράς;
  Όχι σε θεωρητικό επίπεδο η στην φαντασία του κάθε αριστερού , αλλά στην πράξη.
  Ήταν τέτοιος ο κομμουνισμός ,η αριστερά των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών;
  Κρατικομονοπωλιακό καπιταλισμό δεν είχαν αυτοί;
  Αυτό δεν επιθυμεί και το δικό μας ΚΚΕ. Όλα στο “ Ελληνικό” κράτος;
  Ποίος ελέγχει το κράτος αν όχι αυτοί που εκδίδουν το χρήμα;
  Το ΚΚΕ δεν μπήκε μπροστά από την βουλή για να υπερασπιστεί το πρώτο μνημόνιο;


  Κομμουνισμος =Η ακραία έκφραση του καπιταλισμού, το τελικό στάδιο του καπιταλισμού.
  Όλο το χρήμα και η εξουσία συγκεντρωμένη σε ελάχιστους κυβερνητικούς εκπροσώπους “του κράτους”.
  Θα μπορούσε να μπει ΕΝΑ κράτος μπροστά για την εφαρμογή του κομουνισμού παγκόσμια;


  Για την επιτυχία των στόχων της αριστεράς του χρήματος δεν χρηματοδοτούνται από τους τραπεζίτες για να παλεύουν “οι προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε”;
  Για ποιόν άλλο λόγο να τους ανέχονται , να τους υπερασπίζονται στα ΜΜΕ και να τους χρηματοδοτούν;
  Τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο δεν πάμε σε έναν ακραίο τραπεζιτικό μονοπωλιακό καθεστώς, όλη η εξουσία παγκόσμια στους τραπεζίτες, που εκδίδουν και το χρήμα;
  Αυτοί δεν χρηματοδότησαν τον κομμουνισμό;
  Αυτοί δεν είχαν ως απώτερο στόχο την επιβολή του παγκοσμίου κομμουνισμού ;

  Αυτοί δεν προωθούν όλο αυτό το σύστημα που εσείς ονομάζεται αριστερά του χρήματος;
  Θα χρηματοδοτούσαν ποτέ οι τραπεζίτες τους κομουνιστές εάν αυτοί ήταν αντίθετοι στα σχέδια τους;
  His Master's Voice: Σουηδοί ευρωβουλευτές, οι πιο πρόθυμοι «σύμμαχοι» του Σόρος
  http://redskywarning.blogspot.gr/2016/10/his-masters-voice.html

  Δεν είναι λογικό συμπέρασμα , παγκόσμια αριστερά του χρήματος = ο πραγματικός παγκόσμιος κομμουνισμός!
  Όχι ο ανύπαρκτος κατασκευασμένος για να έλκει τις μάζες ουτοπικός ,αλλά ο εφαρμοσμένος πραγματικός κομμουνισμός;

  Εάν δεν είναι έτσι τότε όσοι ενδιαφέρονται μόνο για την ισοκατανομή του χρήματος μόνο για την ύλη –δηλαδή όσοι συμφωνούν σε όλα τα άλλα με την αριστερά του χρήματος που κυβερνά σε παγκόσμιο επίπεδο - να πράττουν άριστα ψηφίζοντας όλο και περισσότερο αριστερά, μέχρι να βρουν την… αριστερά του “ΜΗ χρήματος”!
  Nαι η όχι;

  Άποψη μου είναι πως όσο πιο αριστερά πάνε όλο και πιο πολύ επάνω στην αριστερά του χρήματος = παγκόσμια φτώχεια , θα πέφτουν για αυτό και απογοητεύονται…
  Μόνο με πραγματική δεξιά μπορούν να βρουν το χρήμα που γυρεύουν,
  Θα χάσουν όμως την ελευθεριότητα που είναι αυτή που τους αρέσει …
  Ίσως από εδώ ξεκινούν και τα δύσκολα για την πραγματική δεξιά…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. «Ἡ φυλή μας, εἶναι ἡ κυρίαρχη φυλή.
  Εἴμαστε οἱ θεότητες αὐτοῦ τοῦ πλανήτου.
  Εἴμαστε τόσο διαφορετικοὶ ἀπό τις κατώτερες ῥάτσες,
  ὄσο αὐτὲς διαφέρουν ἀπὸ τὰ ἔντομα.
  Στὴν πραγματικότητα, συγκριτικὰ μὲ τὴν δική μας ῥάτσα,
  οἱ ἄλλες ῥάτσες εἶναι κτήνη καὶ ζῷα,
  οἰκόσιτα στὴν καλλιτέρα περίπτωση.
  Οἱ ἄλλες ῥάτσες θεωροῦνται ἀνθρώπινα κόπρανα.
  Τὸ πεπρωμένο μας εἶναι να κυριαρχήσουμε στὶς κατώτερες ῥάτσες.
  Τὸ ἐπὶ γῆς βασίλειό μας θὰ τὸ κυβερνᾶ ὁ ἡγέτης μας,
  διὰ πυρὸς καὶ σιδήρου.
  Οἱ μᾶζες θὰ γλεὶφουν τὰ πόδια μας καὶ θὰ μᾶς ὑπηρετοῦν σὰν σκλᾶβοι».

  Menachem Begin, πρωθυπουργὸς Ἰσραήλ,
  απο ὁμιλία του στὴν Knesset, 25/6/1982

  Πατρικιος


  ΥΓ 1
  Απο ποτε τα διποδα ερπετα θεωρουν εαυτους ….κυριαρχη φυλη;

  ΥΓ 2
  Κωνσταντινος Πλευρης: "Εβραιοι, Ολη η Αληθεια" διαβαστε το

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04830 ] [ 2018.11.06 00:00 ]

  "22 JULY" - Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΥΤΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑΪΤΗ ANDERS BEHRING BREIVIK

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2018/11/06/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2018-11-06_00-00.htm#plohgos_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή