Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΥ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Γράφει ο Γιώργος Παξινός

Μετά τις αμερικάνικες εκλογές, ο καθένας πλέον μπορεί να παρατηρήσει ότι η πολιτική και κοινωνική κατάσταση δεν έχει αλλάξει μόνο τυπικά αλλά και ουσιαστικά. Τι ήταν αυτό που όμως άλλαξε;

Αυτό που βλέπουμε να έχει αλλάξει είναι η πόλωση που υπάρχει πλέον στην αμερικανική κοινωνία, η οποία θα μπορούσε να συνοψιστεί καθαρά σε δύο αντίθετες ομάδες: αυτούς που είναι υπέρ του σημερινού status quo της σύγχρονης εποχής (δηλ. πολυφυλετισμός, υπεράσπιση των συμφερόντων των εγχρώμων και των Σημιτών, υποβάθμιση των δυτικών αξιών, υποβάθμιση της φυλετικής και πολιτικής ιεραρχίας, της “αντικατάστασης” των λευκών δια της μετακίνησης έγχρωμων πληθυσμών και άνοδος του μητριαρχικού συμπλεγματικού αυτισμού) και αυτούς που ασυνείδητα ή και συνειδητά προσπαθούν να το διαλύσουν (δηλ. τους συνειδητούς ιδεολογικούς εχθρούς του συστήματος και τις όλο και πιο μεγάλες αλλά παθητικές μάζες των λευκών που επιδιώκουν και θέλουν ασυνείδητα μια άλλη διέξοδο προς μια πιο εθνοφυλετική πολιτική κατεύθυνση ενός έθνους-κράτους).

Οι δύο αυτές πλευρές δεν είναι απλά μόνο πολιτικά αντίθετες αλλά και απόλυτα αντιθετικές σε όλους τους τομείς, καθώς οι υπέρμαχοι τους συστήματος (μαρξιστικής και φιλελεύθερης απόχρωσης) θέλουν και επιδιώκουν, πάσχοντας από διάφορα συμπλέγματα νευρικότητας και σπασμωδικής ψύχωσης, την πλήρη διάλυση του δυτικού πολιτισμού και πιο σημαντικό της λευκής φυλής, υποστηρίζοντας και παίρνοντας το μέρος  των έγχρωμων μειονοτήτων και προσπαθώντας να καλλιεργήσουν ένα κλίμα νιρβανιστικής φιλειρηνικής ακινησίας και πλήρης διάλυσης ακόμη και του αναπαραγωγικού πλαισίου των δύο φύλων.

Από την άλλη, όσοι υπερασπίζονται τις δυτικές αξίες επί της ουσίας απορρίπτουν τα δύο αυτά ρεύματα σκέψης (δηλ. του μαρξισμού και φιλελευθερισμού), τα οποία είναι υπολείμματα του 19 αιώνα, καταφεύγοντας σε μια νέα ταυτότητα που βρίσκεται κοντά στην φυλετική τους ύπαρξη ως λευκών. Αυτό δεν πρέπει να μας εκπλήσσει καθώς πέρα από τους συνειδητούς μαχητές της Ευρώπης (όπου κι αν βρίσκονται γεωγραφικά), και  μέσω των ανταγωνισμών των πληθυσμών  αυξάνεται και η διαφοροποίησή τους και η αντίληψη εκ μέρους αυτής της διαφοροποίησης. Επίσης, όπως κάθε “εισβολή ξένου” έτσι και αυτή ξυπνάει το ένστικτο του ζώου όταν ένα άλλο ζώο διεισδύει στην φωλιά του, όπως μας πληροφορεί ο Παναγιώτης Κονδύλης στo έργο του Πλανητική πολιτική μετά τον ψυχρό πόλεμο.

Θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος βέβαια αν όντως αυτή η κατάσταση υφίσταται στην πλήρη μορφή της και αν ναι αν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο εξέλιξης στον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. Η απάντηση θα ήταν αρνητική. Για αυτόν τον λόγο  θέλησα με βάση τις παγκόσμιες εξελίξεις που ταλανίζουν τον δυτικό κόσμο να βγάλω γενικότερα συμπεράσματα προτού καταφύγω στα ειδικότερα. Πρέπει λοιπόν να αναλύσουμε τα πιο συγκεκριμένα και τοπικά και αυτά δεν είναι άλλα από τις επαναληπτικές προεδρικές εκλογές στην Αυστρία και το δημοψήφισμα στην Ιταλία.

Είναι γεγονός ότι είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις αλλά με ένα κοινό παρανομαστή: την σταδιακή κατάρρευση του δόγματος της Πολιτικής Ορθότητας που είναι και ο θεμέλιος λίθος επάνω στον οποίο δομείται η Ευρωπαϊκή Ένωση στην παρούσα της μορφή.

 Ο Norbert Hofer
Στην Αυστρία, μέσα σε κλίμα απόλυτης έντασης, o Norbert Hofer αγωνίστηκε για την προεδρία της χώρας του εναντίον του φιλελεύθερου, με αριστερίστικες τάσεις, υποψηφίου των πρασίνων Alexander Van der Bellen. Οι πρώτες εκλογές του Απριλίου κρίθηκαν άκυρες μετά από μάλλον σίγουρη καλπονοθεία, για αυτό το αίτημα του Hofer για επανάληψη των εκλογών επικυρώθηκε από τις δικαστικές αρχές της χώρας. Όμως, παρόλο που η ψαλίδα, όπως φαινόταν,  έκλινε και η διαφορά των υποψηφίων μειωνόταν υπέρ του Hofer, ο τελευταίος δεν κατάφερε να εκλεγεί και υπέστη σημαντική ήττα σε σύγκρουση με τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών.

Που οφείλεται όμως αυτό; Πέρα από το γενικότερο κλίμα που ήταν κατά του, ήταν ο ίδιος o Hofer που στραβοπάτησε. Καθώς αντί να υποστηρίξει πιο σταθερές θέσεις όσον αφορά την Ε.Ε. και να στηρίξει μια περισσότερο αποκεντρωμένη από τα φιλελεύθερα κατάλοιπα του παρελθόντος πολιτική, αυτός έμεινε στάσιμος. Έτσι κατάφερε να δείξει μια πιο αδύναμη προσωπικότητα μπροστά στην μάζα του πληθυσμού για την οποία ο Γκουστάβος Λεμπόν είχε παρατηρήσει  σωστά  ότι έχει θηλυκή ψυχοσύνθεση (ειδικά στην σύγχρονη εποχή που  λόγω τεράστιας συμμετοχής και των δύο φύλων έχει κάποιος να αντιμετωπίσει πέρα από τα άλλα υστερικές και αποπροσανατολισμένες γυναίκες που στηρίζουν κάθε τι που το σύστημα προωθεί ως ‘προοδευτικό’). Βέβαια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν σε πλήρη καταστροφή και είναι γεγονός ότι το Κόμμα της Ελευθερίας μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση στην βουλευτικές εκλογές. Είναι γεγονός ότι δεν μιλάμε για μια νίκη των ‘προοδευτικών δυνάμεων’ αλλά για μια ήττα τους καθώς ο Hofer και το κόμμα του εν τέλει ήρθαν για να μείνουν.

Ο Matteo Renzi σε ιδιαίτερη στιγμή αυτογνωσίας...
Επιπρόσθετα, το δημοψήφισμα που έγινε στην Ιταλία, παράλληλα με τις αυστριακές εκλογές και παρά την αλαζονική και υποκριτική στάση του Renzi κατέληξε σε πανωλεθρία για αυτόν. Αυτό το δημοψήφισμα που έγινε ουσιαστικά για να εγκρίνει κάποιες σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τις δικαιοδοσίες του Ιταλικού Κοινοβουλίου δια μέσω της ψήφου των πολιτών με ένα 'Ναι' ή ένα 'Όχι' προσωποποιήθηκε από τον Renzi, ο οποίος στηρίζοντας την πρώτη επιλογή το μεταμόρφωσε σε μια ψηφοφορία  έγκρισης ή μη έγκρισης των γενικότερων πολιτικών του (ένα ενδιαφέρον debate για το θέμα μπορείτε να δείτε εδώ). Έτσι οι συσπειρωμένες δυνάμεις δεξιών και εθνικιστικών κομμάτων κατάφεραν χάρις και στην συνοδευόμενη απόγνωση του κόσμου να επιτύχουν τεράστια νίκη κατά ενός φερέφωνου της Ε.Ε., των οικονομιστών και των διεθνιστών και του σοσιαλογενούς, με φιλελεύθερες πάντα προεκτάσεις, Δημοκρατικού Κόμματος. 

Αντίθετα, το αντίστοιχο δημοψήφισμα που  είχε γίνει στην Ελλάδα λόγω της γενικότερης πολιτικής ανωριμότητας και καθυστεροποίησης των ‘πολιτικών αντρών’ και του πληθυσμού, κατέληξε στο ανήκουστο δήθεν προασπιστές των δεξιών αξιών’ (όμως παρ’όλα αυτά… φιλελεύθεροι) να στηρίξουν το αντίστοιχο 'Ναι' και οι αριστερο-φιλελεύθεροι της κυβέρνησης (αριστερά και καπιταλισμός πἀνε πάντα μαζί...) να καρπωθούν την ‘λαϊκή αντίδραση’ στηρίζοντας κομπλεξικά και χωρίς συνείδηση της σημασίας του, το 'Όχι', ακολουθώντας την ίδια πολιτική όμως παρ’ όλα αυτά. Μόνη εμφανή εξαίρεση υπήρξε ο Λαϊκός Σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής που αποτελεί μάλλον το μόνο εκφραστή δεξιών και εθνικιστικών θέσεων στο παρόν πολιτικό τοπίο. 

Που καταλήγουν αυτές οι δύο εξελίξεις; Στην εμφανή και σταδιακή αποδυνάμωση της Ε.Ε. η οποία όλο και περισσότερο περιορίζεται και χάνει την δύναμή της και την επιβολή του αυτοκτονικού δόγματός της. Εμφανή είναι τα σημάδια της δυσαρέσκειας ενάντια σε αυτή την τερατώδη οικονομική ένωση που έχει οδηγήσει την Ευρώπη στην υποβάθμιση και την μιζέρια, μετατρέποντάς την σε πεδίο μάχης ξένων συμφερόντων, την οποία θα καρπωθούν δυναμικές λευκές μειονότητες στο άμεσο μέλλον. Τώρα πλέον μπορούμε να αρχίσουμε  να μιλάμε για σταδιακά ρήγματα, που θα γίνουν αβυσσώδεις χαραμάδες, με την τελική πολιτική εκμηδένιση της μοναδικής κυβέρνησης που έχει ακόμη δύναμη και στηρίζει τα κοινοβουλευτικά πτώματα της υπόλοιπης ‘ενωτικής’ Ευρώπης, την κυβέρνηση της Μέρκελ που ομοιάζει πλέον με μισοβουλιαγμένο καράβι.  

Μια νέα εποχή ανατέλλει λοιπόν!

Παραθέτοντας τους στίχους του William Shakespeare στο ΜΑΚΒΕΘ: 
«Θα οργιάζει η βροντή 

η αστραπή θ’ αστράψει, θα χιμήξει να την κάψει

θα τρομάξει η βροντή  θα κλάψει

θα κλαίει η βροχή θα βραχεί η αστραπή  και πια δεν θα ανάβει.  

Και θα βουλιάξει η βροντή, θα βουλιάξει η αστραπή

-        Και όλο το καράβι !»

7 σχόλια:

  1. Είναι γεγονός πως υπάρχει άνοδος των δεξιων και εθνικιστικων δυνάμεων ομως δεν μπορουμε να καταταξουμε ακόμα συγκριτικά όλες αυτές τις δυνάμεις και κινηματα σε μια απόλυτα συνεκτικη πολιτικη εθνικισμου ανάλογης της προσωπικής άποψης περι εθνικισμου δεδομένης και της ποιότητας των άρθρων και αναλυσεων του ιστολογιου που φαίνεται να αγνοούν ως μεσο πληροφορησης επιδεικτικα για παράδειγμα ο εγχώριος οργανωμένος και κοινοβουλευτικος "εθνικιστικος" χώρος ή η εκκλησία δείχνοντας πως κόμματα, ιδίως εγχώρια, ή πολιτικές δυνάμεις μπορεί να αποδειχθούν κατωτερα των περιστασεων, αλλά ενδεχομένως και διαφέρουν μεταξύ τους διεθνώς και δεν θέλουν να λύσουν βαθιά προβλήματα ή αγνοούν εσκεμμενα σοβαρά θεματα. Ο αρθρογράφος συγκεκριμενοποιησε καλώς μια σοβαροτατη ουσιώδη παράμετρο εν μέσω καταδειξης των προώθησεων μειονοτητων απο την αριστερά βαζοντας μια σχεδον ψυχολογικο-ιερατικη φράση: Τον μητριαρχικο αυτισμό (που επικρατεί στις πολυπολιτισμικες κοινωνιες). Είναι κάτι που δεν έχει καταστεί με σαφήνεια ούτε έχει γνωσιολογικα διαδοθει πως αποτελεί αρνητικό στοιχείο μονο της αριστερής μαζικής ψυχολογίας, αλλά συναντάται και σε διάφορα "εθνοσοσιαλιστικα" κομματα και μεμονωμενα πρόσωπα που δεν μπορούν να διαχωρισουν ουσιαστικά την αριστερά από την δεξια. Για την μητριαρχια και το περιεχόμενο της στην πολιτική, στη θρησκεία και στους νόμους νομιζω πως δεν αποτελεί ακόμα κάποιο πεδίο κριτικής απο την οργανωμένη κοινοβουλευτικη εναλλακτική δεξιά ή τον εθνικισμο. Στο σύνολο τους οι ψηφοφοροι και κάποιες φερομενες ως εθνικιστικες δυναμεις κατά ταμπέλα θα ηταν αφέλεια αν πιστευαμε πως είναι ιδεολογικα και πολιτικά κατά του μητριαρχικου αυτισμου εαν γνωριζουμε ολα τα επίπεδα ψυχολογίας νομοθεσιων και ύφους στον δυτικό κόσμο που τον κυβερνά φανερά και κρυφά ο μαρξισμος και η μητριαρχια ή ο φεμινισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ" ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΟΜΕΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
    Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΜHΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΠΗΓΑΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ"
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ
    ΕΔΩ:
    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/03/13/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2013-03-13_00-00.htm#plohgos_03

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/03/15/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2013-03-15_00-00.htm#plohgos_03

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/03/14/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2013-03-14_00-00.htm#plohgos_03

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/03/18/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2013-03-18_00-00.htm#plohgos_03

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/02/04/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-02-04_00-00.htm#plohgos_03

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/02/blog-post_4.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2014/10/blog-post_25.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2013/03/o.html

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7.html

    Υ.Γ. - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ

    » ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΘΕΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ

    » ΥΠ' ΟΨΙΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΕΡΙ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ

    » ΤΟ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΜΕΣΑ (ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΣΑΦΩΣ ΕΛΑΒΑΝ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΡΟΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ

    ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
    www.pa-sy-a.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΣΤΟ COPY-PASTE ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ

      » ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΕΓΡΑΦΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
      ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡ' ΟΛΙΓΟΝ «ΑΓΡΙΟ» ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΧΡΗΣΑΥΓΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ Ή ΑΦΑΝΩΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΞΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

      ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
      www.pa-sy-a.gr

      Διαγραφή
  3. καλα οι κομουνιστες δεν ειναι ανθρωποι ειναι σχιζοφρενικα φανατικα θρησκοληπτα μισανθρωπα δολοφονικα κτηνη 10000000000000000 φορες χειροτερα απο τους ισλαμιστες.
    ο αριστερισμος -αναρχοκομουνισμος ειναι καρκινος της ψυχης και του μυαλου.
    αυτος ειναι υπευθυνος για ολα τα κακα στην ελλαδα απο το 74 που εχουν την απολυτη εξουσια οι αριστεροι μεχρι σημερα.

    η αριστερα πρεπει να καταστραφει!
    aristera delenda est!

    να τι ελεγε ο γερος της δημοκρατιας παπανδρεου για τους προδοτες κομουνιστες.
    καλα οι πανιβλακες δεξιοι ακομα να παρουν χαμπαρι τι εστι μπολσεβικισμος.....

    Η τελευταία δραματική προκήρυξη της κυβερνήσεως προς τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στις 23 Δεκεμβρίου 1944, που υπογράφει ο Γεώργιος Παπανδρέου:

    Αξιωματικοί και αντάρτες του ΕΛΑΣ. Από 20ημέρου εστρέψατε τα όπλα εναντίον της πατρίδος. Τα όπλα αυτά τα είχατε πάρει με την βοήθειαν της μεγάλης μας συμμάχου Αγγλίας για να τα στρέψετε εναντίον των Γερμανών. Δυστυχώς οι Γερμανοί έφυγαν ανενόχλητοι και τα όπλα τα εστρέψατε εναντίον των συμμάχων μας οι οποίοι επί 4 χρόνια μας εβοήθησαν για να ζήσουμε και οι οποίοι μας προστατεύον αφ'ότου εγίναμε Κράτος. Οι πολιτικοί σας αρχηγοί δεν ετήρησαν τον λόγον τους, διότι θέλουν να επιβάλουν την Δικτατορίαν εις τον τόπον μας. Μερικοί εξ'αυτών, όπως ο Τζήμας, είναι όργανα της Βουλγαρικής προπαγάνδας. Διέταξε εις την Δυτικήν Μακεδονίαν, στα Σχολεία να διδάσκουν την Βουλγαρικής γλώσσαν. Οι στρατιωτικοί σας αρχηγοί είναι μερικοί φιλόδοξοι αποτυχόντες, οι οποίοι θέλουν και αυτοί να διοικήσουν την δύσμοιρον Ελλάδα.
    Αξιωματικοί και αντάρτες του ΕΛΑΣ. Χθες το ραδιόφωνον εξήγγειλεν ότι οι Αλβανοί βαδίζουν εναντίον της Ηπείρου, Βούλγαροι εισήλθον εις την Ελληνικήν Δυτικήν Μακεδονίαν και σφάζουν. Οποία προσβολή!! Οι νικηταί μετεβλήθησαν εις ηττημένους. Γιατί; Εις τας τάξεις σας υπηρετούν Γερμανοί, Βούλγαροι και Ιταλοί, υπό το πρόσχημα δήθεν, ότι είναι κομμουνισταί και υπακούετε εις αυτούς. Έλληνες, γιατί δεν σας καλούν οι Βούλγαροι κομμουνισταί να πάτε στην Βουλγαρία να επιβάλετε εκεί το κομμουνιστικόν καθεστώς πρώτα; Να ρίξετε την Κυβέρνησίν των, που ήτο σύμμαχος με τους Γερμανούς, να διαλύσετε τον στρατόν της και να τον κάμετε με καθοδηγητάς και καπεταναίους; Όχι δεν σας καλούν, μπήκανε μέσα εις τας τάξεις σας εκμεταλλευόμενοι την φιλοδοξίαν, την βλακείαν και ασυνειδησίαν των μωροδόξων αρχηγών σας, για να διαλύσουν την πατρίδα μας, να μας πάρουν την Μακεδονίαν και την Θράκην. Το Υπουργικόν Συμβούλιον σας καλεί δια τελευταίαν φοράν να στρέψετε τα όπλα εναντίον των Γερμανών, των Βουλγάρων και των Ιταλών, που έχετε εις τας τάξεις σας και ύστερα να καταθέσετε τα όπλα και να καταταγήτε εις τον Εθνικόν Στρατόν και να πάμε όλοι μαζί εναντίον των Γερμανοβουλγάρων. Όποιος παρουσιασθή και καταθέση τα όπλα εντός 48ώρου, αμνηστεύεται. Θα δικασθούν μόνον οι αρχηγοί και οι δολοφόνοι. Όσοι συνεχίσουν τον εμφύλιον πόλεμον θα διασθώσιν ως στασιασταί εν ώρα πολέμου και προδόται της πατρίδος. Η περιουσία των θα δημεύεται υπέρ του Έθνους. Απευθύνομαι τελευταίως προς τον λαόν της υπαίθρου. Γνωρίζω ότι σας επεβλήθη τυραννία, έχετε υπομονήν. Με την Απελευθέρωσιν Αθηνών και Πειραιώς έχομεν οργανώσει ήδη 5 Ταξιαρχίας αρτίως εξοπλισμένας και εντός ολίγου θα επιβληθή το Κράτος του Νόμου. Εις ολόκληρον την χώραν θα σας αποδοθούν αι ελευθερίαι για να εκλέξετε το πολίτευμά σας και την Κυβέρνησίν σας. Το έθνος μας θα καταλάβη πάλιν την πρέπουσαν θέσιν μεταξύ των συμμάχων Εθνών, την θέσιν που δικαιούται το τόσον αίμα. Το Κράτος του Νόμου θα επιβληθή, η Ελλάς θα γίνη μεγάλη, είτε το θέλουν, είτε όχι, οι ολίγοι στασιασταί και οι εχθροί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω φιλε περι ηρωικων ταγματων ασφαλειας, αλλα ας μην ξεχναμε οτι χαρη στο βενιζελικο εθνικο(τοτε)κεντρο σωθηκε η ελλαδα απο την κοκκινη πανουκλα.....
      και επαναλαμβανω οτι οι πανιβλακες δεξιοι (που δεν φημιζονται ιδιαιτερα για τη νοημοσυνη τους) ακομα και σημερα δεν εχου αντιληφθει τι σημαινει μπολσεβικισμος, και κανουν εκκληση ενοτητας στον εχθρο!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ὁ ἐπἰλογος τοῦ ἄρθρου ἀποτελεῖ καὶ αὐτὸ ποὺ κυρίως τοῦ ἀνεβάζει τὴν ἀξίαν.
    Εἰς ὅ,τι δὲ ἀφορᾷ εἰς D. Trump, N. Hofer κ.ο.κ., ἀπέχουν μὲν οὗτοι πόρρω ἐκ τοῦ ν᾿ ἀποτελοῦν φάρους ἢ πυξίδας προσανατολισμοῦ· πλὴν ὅμως ἔστω καὶ αὐτῶν τῶν εὐκαιριακῶν ἐκφραστῶν λαϊκῆς ἀντιδράσεως ἡ ἀνάδειξις σηματοδοτεῖ κατὰ τὴν Σκοτεινὴν ἐποχήν μας ἠχηρῶς τὴν ἐπισημαινομένην πρώτην ἀναστροφὴν κλίματος - καί, κυρίως, τὴν πρώτην ῥωγμὴν τῆς ἀσφυκτικῆς ἰουδαϊκῆς "πολιτικῆς ὀρθότητος".
    Ὅμως ὁ Δρόμος εἶναι μακρύς. Αὐτὰ ὅλα, ὅσον κι ἂν ἐντυπωσιάζουν διὰ τῆς ἐκπλήξεως, εἶναι ἁπλᾶ πυροτεχνήματα, οὔτε κἂν λιανοντούφεκα. Οἱ ὑποτιθέμενοι "πολέμαρχοι" ὑποβάλλουν πολλαπλῶς τὴν εὐπειθῆ τους ὑποταγὴ στὶς σάπιες ἀρχές, στὴν καρδιὰ δηλαδὴ τοῦ Συστήματος, π.χ. τὴν δημοκρατία, ὅσον κι ἂν ἀνθίστανται (δειλῶς!) ἐπὶ μεμονωμένων ζητημάτων, προσπαθώντας ἐν τέλει νὰ γίνουν δεκτοὶ εἰς τὴν "ἀγαστὴν" ὁμήγυριν - τῶν προδοτῶν. Στὴν ἐγχώριο περίπτωσι τῆς Χ.Α., παλαιότερον εὐρύτατα διακυμανθείσης μεταξὺ βερμπαλιστικοῦ "σκληροῦ" "ἐθνικοσοσιαλισμοῦ" καὶ τῶν παρυφῶν τῆς ΝΔ (πρβλ. Καρατζαφέρη π.χ.), πέραν τοῦ σκοτεινοῦ οἰκογενειοκρατικοῦ χαρακτῆρός της καὶ τῆς ἐμφανέστατα χθαμαλῆς ποιότητος τῆς ἡγετικῆς κομπανίας (ναί, δὲν ὑφίσταται οὐσιαστικὴ δομή, μόνον καμαρίλα!), ἔχουν ὑπερβῆ καὶ ἑαυτοὺς ἀκόμη εἰς ἀνακυβιστήσεις, ἀντιφάσεις, ψεύδη, ἐξωμοτικὴν καὶ παντελῶς ἀσπόνδυλον συμπεριφοράν, κατὰ τρόπον ποὺ ἴσως ἀκόμη νὰ τοὺς ἐπιτρέπῃ μὲν νὰ παρασύρουν ἀδαεῖς μάζας ἀντιδρώντων ψηφοφόρων, ὅμως προκαλεῖ μόνον ἀποστροφὴν καὶ ἀηδίαν εἰς ὅσους ἔχουν σοβαρὸν ἔρεισμα Ἰδεῶν, μάλιστα δὲ συναφῶν πρὸς αὐτὰς ἀκριβῶς ποὺ διαστρέφουν καὶ διασύρουν διὰ τῆς ὅλης παρουσίας των.
    Τὸ ζήτημα τοῦ δημοψηφίσματος ἀπετέλεσε μνημεῖον καὶ σφραγῖδα ἑνὸς νοητικῶς ἀναπήρου λαοῦ, μετὰ τῆς χατζηαβατικῆς ἡγεσίας (ὅλων τῶν πτερύγων) ποὺ τοῦ ἀξίζει, τὸ ἀνέλυσα δὲ είς τοὺς 16ους "Οἰακισμούς" μου (http://www.armahellas.com/?p=15538).
    Καλὰ εἶναι καὶ τὰ πυροτεχνήματα, ὅμως ἀλλοίμονον ἐὰν δὲν κατανοήσωμεν ὅτι εἶναι ἀκριβῶς καὶ μόνον αὐτό:πυροτεχνήματα! Βεβαίως τὸ Σύστημα τρικλίζει, ὅμως ἔχει ἀφ᾿ ἑνὸς ἐφεδρείας, εἶναι δὲ καὶ Λερναία Ὕδρα! Ὅταν θ᾿ ἀρχίσῃ σοβαρῶς νὰ τρέμῃ, τότε χρειάζονται πλέον ὄχι πυροτεχνήματα - ἀλλ᾿ ἀληηθεῖς μαχηταὶ καὶ ὁλοκληρωτικὸς Πόλεμος.
    Ὁ πραγματικὸς δὲ Πόλεμος ἀπαιτεῖ συγκρότησιν χαλυβδίνην, θέσιν καὶ ἔρεισμα βέβαιον καὶ ἀκλόνητον, χαρακτῆρα ἀδαμάντινον, θέασιν καὶ Ἰδέαν κρυσταλίνην. Χρειάζεται δὲ ὁπωσδήποτε ἄκρα ἐσωτερικὴ γενναιότης κι ἐντιμότης ἀσυμβίβαστος, ὥστε ν᾿ ἀναγνωρίσουμε πλήρως τὶς ἀλήθειες ποὺ οἱ τριγμοὶ τοῦ Κόσμου ἀναδεικνύουν! Διαφωτισμὸς καὶ ὁ συναφής του "ἀνθρωπισμὸς" ἐπὶ παραδείγματι ἀποτελοῦν θεμέλια καὶ πρόδρομον τοῦ φιλελευθερισμοῦ, τοῦ καπιταλισμοῦ, τοῦ μαρξισμοῦ, τοῦ μπολσεβικισμοῦ, τῆς Σχολῆς Φραγκφούρτης! ΔΕΝ χωρεῖ πλέον κανεὶς συμβιβασμός, οἱ συμβιβασμένοι θὰ ἀνήκουν στὸ στρατόπεδο τοῦ Ἐχθροῦ!
    Ἔτσι ξεκινᾷς Πόλεμο: ἀλλοιῶς, καλλίτερα νὰ ὑποταχθοῦμε οἰκειοθελῶς ἐξ ἀρχῆς!
    Τὰ μεσοβέζικα ἔχουν πιὰ τελειώσει: καὶ τοῦτο εἶναι τὸ μόνον θετικὸν τῆς πλέον ἀρνητικῆς (καὶ κρισίμου) ἐποχῆς τῆς Ἱστορίας!
    ΣτΓκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνῶ ΠΛΗΡΩΣ πρὸς ὅσα σχολιάζετε - καὶ χαίρω ἰδιαιτέρως γι᾿ αὐτό.
    2 παρατηρήσεις:
    Πρῶτον, ζητῶ συγγνώμην ἀν τὸ ἔγραψα κατὰ τρόπον παρερμηνεύσιμον - ἀλλὰ πάντως, γράφων προηγουμένως "οἱ ὑποτιθέμενοι "πολέμαρχοι"", οὐδόλως ὑπενόουν σᾶς ὡς "ὑποθέτοντας", ἀνεφερόμην ἀπεναντίας εἰς τὴν γενικὴν "χύδην" εἰκόνα, ἡ ὁποία δὲν μπορεῖ βεβαίως νὰ ἀφορᾷ σᾶς!
    Δεύτερον, καὶ παρ᾿ ὅλην τὴν ὑψηλὴν περὶ τοῦ ἱστοτόπου σας ἐκτίμησίν μου, πρέπει νὰ ὁμολογήσω ὅτι μὲ ἐκπλήσσει θετικῶς ἡ διεισδυτική σας ὀξυδέρκεια σημειοῦντος "Δεν ξέρω αν με την σταδιακή κατάρρευση του συστήματος θα μπορέσουν να αναγεννηθούν οι εθνικές ταυτότητες"!
    Πιστεύω πάντως ὅτι πρέπει νὰ ἀναβαπτισθοῦν εἰς τὴν ἀρχέγονον οὐσίαν των καί, ἐν ὄψει τῆς θέσεως ἑνὸς ἑκάστου εἰς τὸν ἀναγεννώμενον Μῦθον ποὺ θὰ σμιλεύσῃ τὸν Λευκὸν Ἄνθρωπον τοῦ Μέλλοντος, οὐχ ἧσσον δὲ καὶ διὰ μέσου τοῦ κατὰ τοῦ Χάους καὶ τῶν κυριαρχουσῶν δυνάμεων τοῦ ἐπιθετικοῦ Θανάτου Πολέμου - Πολέμου κατὰ τὴν διττήν του, ἐσωτερικὴν καὶ ἐξωτερικήν, έξέλιξιν. Ἐξέλιξιν ποὺ ταὐτοχρόνως θ᾿ ἀποτελῇ καὶ ἐμβάθυνσιν καὶ ἐξύψωσιν, καὶ ποὺ θὰ δυνηθῇ νὰ ἐπανασυνθέσῃ ὅλα τὰ διασωσμένα αὐθεντικὰ στοιχεῖα Παραδόσεως εἰς νέας ἐθνικὰς συνθέσεις, ποὺ ξανὰ θὰ σφυρηλατήσουν, θὰ ἐπανορίσουν καὶ θὰ σμιλέψουν τὰ Λευκὰ Ἔθνη, ἐπιτρέποντας τὴν ἐπανεκκίνησιν ἑνὸς νέου Χρυσοῦ Κύκλου αὐθεντικῆς ζωῆς καὶ αὐθεντικῆς πηγαίας Κουλτούρας, κατὰ τὴν ἔννοιαν ποὺ τὴν ἐννοεῖ ὁ μεγαλοφυὴς Oswald Spengler, ἀντιπαραθέτων ταύτην πρὸς τὴν παρακμάζουσαν φάσιν τοῦ "πολιτισμοῦ".
    Ταῦτα πάντα βεβαίως ὑπὸ τὴν προϋπόθεσιν πλήρους καὶ ὁλοκληρωτικῆς μας Νίκης - ἄλλως τε δὲν ὑφίσταται πλέον καὶ ἄλλη ("ἐνδιάμεσος") ἐπιλογή, εὐτυχῶς! Διότι ἂν δὲν νικήσωμεν, τότε ἐγκαθιδρύεται ἡ Νύχτα τοῦ ἀπολύτου Ἐκπιθηκισμοῦ.
    Ὅμως ΘΑ ΝΙΚΗΣΩΜΕΝ!!!
    ΣτΓκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή