Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ


Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης

Scots Greys εναντίον γαλλικού πεζικού
Τo είδος των γεγονότων που σήμερα παρατηρούμε στον κόσμο: οι πόλεμοι, η τρομοκρατία, οι οικονομικοί ανταγωνισμοί και οι κρίσεις, δεν αποτελούν φυσικά ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εποχής μας. Τα ίδια φαινόμενα υπήρχαν σε όλη την μακροχρόνια ιστορία του ανθρωπίνου γένους. Απλά, ανάλογα με την κάθε εποχή, αλλάζουν τα αίτια των συγκρούσεων και οι δυνάμεις που σε αυτές τις συγκρούσεις πρωταγωνιστούν. Σήμερα ο εβραϊκός και ο αγγλοσαξονικός (WASP) παράγοντας,  εχθές ο οθωμανικός, προχθές οι  ενδο-ευρωπαϊκοί ανταγωνισμοί μεταξύ των βασιλείων κ.λπ. Όπως λέει και το τραγούδι: «…νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί, με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί».

Το θέμα είναι ότι στην εποχή μας, διαπιστώνουμε μία, εν μέρει, διάψευση των προαναφερθέντων στίχων, αφού, όντως, σημειώνεται μία ''αλλαγή στους καιρούς''. Δηλαδή, διαπιστώνουμε ότι υποκινούνται διαδικασίες που ποτέ πριν, στην μετά Xριστό εποχή, δεν συνέβησαν και αποτελούν την ειδοποιό διαφορά μεταξύ του σημερινού κόσμου και του περασμένου. Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο,οι ''πρωτάκουστες'' αυτές διαδικασίες, προσλαμβάνουν τον χαρακτήρα των ''σημείων των καιρών''.
Αυτές οι διαδικασίες μπορούν να συνοψιστούν σε τρεις κατηγορίες:

Α) Ποτέ πριν οι άρχοντες των εθνών, οι επίσημες εξουσίες, δεν αναγνώρισαν και θεσμοθέτησαν τα παραβατικά σεξουαλικά ήθη, ποτέ πριν δεν προτάθηκαν από τα καθεστώτα νέες μορφές οικογένειας.

Το μέσο για την μιγαδοποίηση της Ευρώπης...
Β) Μεταναστεύσεις λαών και μετακινήσεις πληθυσμών πολλές φορές συνέβησαν στην πορεία της ιστορίας, ουδέποτε όμως αυτές οι μετακινήσεις είχαν τον σχεδιασμένο, σαφή και δεδηλωμένο σκοπό της μιγαδοποίησης των λαών.

Γ) Η ύπαρξη των μεγάλων αυτοκρατοριών, οι αποικίες και οι κατακτήσεις τους, ποτέ δεν είχαν ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας πολιτισμικής-ηθικής και πολιτικής ομοιογένειας, ποτέ δεν υπήρξε αυτή η τάση προς  την ''ενοποίηση των πάντων'' στον δυτικό κόσμο. 

Από όλα αυτά τεκμαίρεται ότι οι εξουσιαστικές ελίτ έχουν μία σαφή και αδιαμφισβήτητη θέληση ώστε:

Ι) Τα στοιχεία που βρίσκονται στην κατώτερη σκάλα της δημιουργίας να εισβάλουν μέσα στο πεδίο των ανώτερων στοιχείων.

ΙΙ) Όσο δυνατόν μεγαλύτερες περιοχές του πλανήτη να βρεθούν υπό την πολιτική-πολιτισμική εποπτεία και έλεγχο μιας κεντρικής εξουσίας.

ΙΙΙ) Να περιθωριοποιηθεί ο χριστιανικός πολιτισμός και να εξαφανιστεί η ηθικοπλαστική του λειτουργία.

Η διαδεδομένη ερμηνεία, ότι αυτές οι διαδικασίες προωθούνται από τις οικονομικές ελίτ επειδή χρησιμεύουν στον καπιταλισμό, είναι ανεπαρκής και απλοϊκή. Ο καπιταλισμός λειτούργησε μια χαρά για αιώνες χωρίς να έχει ανάγκη από αυτές τις ''καινοτομίες'', και φυσικά ούτε σήμερα τις έχει  ανάγκη.

Κοιτάζοντας βαθύτερα μέσα στο πεδίο των εξελίξεων, αυτό που διαφαίνεται είναι ότι χθόνιες-απόκοσμες δυνάμεις έχουν καταλάβει τους θρόνους της εξουσίας ή έχουν βρει τον τρόπο να επηρεάζουν τα μυαλά των ηγεμόνων προς την κατεύθυνση που αυτές επιθυμούν. Οι μάζες, ψυχολογικά και νοητικά ανήμπορες, ακολουθούν αυτές τις εξελίξεις χωρίς να προτάσσουν σχεδόν καμία αντίσταση, τις περισσότερες φορές χωρίς καν να δείχνουν ενδιαφέρον για τα όσα συμβαίνουν.

Σταδιακή και προσεκτικά σχεδιασμένη υπήρξε η  διαδικασία της εκτροπής. Όπως είχε γράψει ένας γάλλος διανοητής: «Το δεύτερο αυτό μέρος της αντιπαραδοσιακής δράσης δεν έπρεπε να τείνει προς τη σταθεροποίηση αλλά προς την αποσταθεροποίηση και τη διάλυση. Πολύ όμως απέχοντας από το να ανταγωνίζεται την πρώτη τάση, που χαρακτηριζόταν από την αναγωγή  στο ποσοτικό, έπρεπε... τώρα να την ενισχύσει, δεδομένου ότι η πρώτη φάση, η “νεωτεριστική”, ήδη έφτανε στο ανώτατο σημείο της και, συνακολούθως, μετατρεπόταν σε τάση καθαρώς διαλυτική. Σ' αυτήν ακριβώς τη χρονική στιγμή, η δεύτερη αυτή μορφή δραστηριότητας [η μετανεωτεριστική], που αρχικώς συντελούνταν  προπαρασκευαστικώς, λανθανόντως και μέσα σε κύκλους λίγο-πολύ κλειστούς, βγήκε στην επιφάνεια και απλώθηκε... Πρόκειται για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε ακριβώς σήμερα. Ο υλισμός δεν μπορεί πια να επιβιώσει παρά [σε αποκλειστική συμμαχία] με τον εαυτό του• δεν υπάρχει αμφιβολία, μάλιστα, πως μπορεί να επιζήσει για καιρό ακόμα και μάλιστα υπό τη μορφή του «πρακτικού υλισμού». 

Έπαψε όμως να έχει ρόλο πρωτεύοντα όσον αφορά την αντιπαραδοσιακή δράση. Αφού έκλεισε τον ενσώματο κόσμο σε όσο το δυνατόν στενότερα πλαίσια, εμποδίζοντας παράλληλα την αποκατάσταση της επικοινωνίας [του ενσώματου κόσμου]  με πεδία ανώτερα [από αυτόν], έπρεπε τώρα να τον “ανοίξει από τα κάτω”, έτσι ώστε να γίνει δυνατή η διείσδυση σε αυτόν των κρυφών, διαλυτικών και καταστροφικών δυνάμεων των κατώτερων [κοσμικών] πεδίων (νέο-γνωστικισμός, αποκρυφισμός, νέο-παγανισμός, ομοφυλοφυλισμός).

 Η “εξαπόλυση” λοιπόν αυτών των [κατώτερων, διαλυτικών] δυνάμεων και η χρησιμοποίησή τους με στόχο την ολοκλήρωση της εκτροπής του κόσμου μας και την ενεργό διαβουκόλησή του προς την τελική διάλυση είναι ό,τι  συναπαρτίζει αυτήν τη δεύτερη, μετανεωτεριστική φάση…»
 
Μέλη της Skull and Bones το 1870
Ας δούμε τώρα πως αποτυπώνει τις εντυπώσεις του για τα μέλη των μυστικών λεσχών του πανεπιστημίου του Yale (όπως τη Skull and Bones), ένας φοιτητής το 1934: «Ακούστε την μάζωξη των ποδιών τους, όπως πηγαίνουν βαδίζοντας στο δρόμο. Ίσως κάποια μέρα, αν είμαι καλά, μπορεί να ανήκω κι εγώ σε αυτή την αδελφότητα. Υπάρχει κάτι σπουδαίο σε αυτή τη λέσχη. Για αυτό λίγοι μπορούν να ενταχθούν σε αυτη...Και εκείνοι που βρίσκονται εκτός, κυριεύονται από δέος. Ω, Κύριε, σε παρακαλώ, επιτρέψτε μου να είμαι ενας Θεός σε αυτή την κοινωνία. Γιατί αν και δεν ξέρω τι κάνουν κι εγώ πολύ θέλω να το κάνω, επίσης.»


Κόσμοι, ονομάζονταν οι δέκα άρχοντες της αρχαίας Κρήτης: τι ομορφιά, τι σοφία! Απόκοσμοι, θα έπρεπε να ονομάζονται οι άρχοντες της εποχής μας, βάσει των όσων πράττουν...

Η παράδοση θέλει, όταν επικρατεί ξηρασία και η γη ασφυκτιά μέσα στην κάμινο, οι αγρότες να κάνουν λιτανείες για να έλθει η βροχή.  
                
«Βρεγμένο χώμα μύρισε,
ο κήπος πανηγύρισε,
νεράκι  χόρτασε η γη,
είδες η φίλη μου η βροχή;
Ξεσκόνισε , φρεσκάρισε,
η  πάστρα σ’ όλους άρεσε,
με προσκαλεί να τη χαρώ,
τα ποταμάκια ένα σωρό
και  στους κάμπους μας χαρές. »


Μακάρι λοιπόν ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ, να καθαρίσει η οικουμένη…


12 σχόλια:

  1. "ΘΗΣΕΥΣ"

    ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00013 ] [ 2014.08.01 00:00 ]

    ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΦΗΣ ΔΡΩΜΕΝΟ: "OUTVIEW FILM FESTIVAL - ΗΜΕΡΕΣ QUEER ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2014" ΠΡΟΗΓΑΓΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ~ SUPPORTERS: 1) Η "ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ~ שגרירות ישראל ~ EMBASSY OF ISRAEL" 2) Η "ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ~ SVERIGES AMBASSAD ~ EMBASSY OF SWEDEN" 3) ΤΟ "ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ~ KONINKRIJK DER NEDERLAND ~ KINGDOM OF THE NETHERLANDS" 4) ΤΟ "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ ~ GOETHE INSTITUT ~ GOETHE INSTITUTE" 5) ΤΟ "ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ~ INSTITUT FRANÇAIS ~ FRENCH INSTITUTE" 6) ΤΟ "ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ~ ROSA LUXEMBURG FOUNDATION ~ ROSA LUXEMBURG STIFTUNG" 7) ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕΕΛΠΝΟ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 44ων ΕΜΦΑΝΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ LGBT & LGBTQ & LGBTQQ & LGBTQI ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΥΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: "OUTVIEW FILM FESTIVAL - ΗΜΕΡΕΣ QUEER ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2014 - 15-25/05/2014 - ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 48 / [Μ] ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ: "ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ & ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ"

    http://thiseus.pa-sy-a.gr/2014/08/01/00-00/pa-sy-a_thiseus_2014-08-01_00-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον σύγχρονο κόσμο έκανε η εντρύφηση της απόρριψης της συνεκτικότητας σε οργανικές παραμέτρους που κυριαρχούσαν παλιότερα: Φυλή και γένος, αριστοκρατικό σύστημα και σαφείς διαφοροποιήσεις φύλων και γενών πριν την άνοδο της "μποάζιας" ανθρωπολογίας και του εθνομηδενιστικού και φεμινιστικού εξισωτισμού πολιτισμών και φυλών και Ανδρών και Γυναικών. Επίσης εντός της οικογένειας επιβλήθηκε η αντιιεραρχία μέσω της μετάλλαξης της πολιτιστικής ιδιοτυπίας Ανδρός αρχηγού πατέρα σε διάφορα εξισωμένα φεμινιστικά παρά φυσεί εναλλακτικά και ζωοτεχνικά πρότυπα. Τα αντιρατσιστικά κινήματα εξίσωσης όλων των φυλών που μεθοδεύουν ταυτόχρονα και τον αφανισμό κάθε φυλής έχουν τη βάση τους στη σειρά αποδόμησης και εξάλειψης της ιεραρχίας μεταξύ εξουσίας Βασιλέα και Ανδρών και μεταξύ Ανδρός και Γυναίκας και εν τέλει την εξάλειψη ιεραρχίας κάθε φυσικών διαχωρισμών μεταξύ διαφορετικών γενών, φύλων και φυλών. Tα Ευρωπαϊκά βασίλεια συνθέτονταν από κάποια φυλετική ομοιογένεια, εξουσία επιφανών Ανδρών, ίδια θρησκεία ως βασικός παράγοντας και τροποντινά εθνικοποιημένο οικονομικό σύστημα. Αυτό εξάλλου συνθέτει ένα βασίλειο, τη γενική και την πολυσύνθετη εν δυνάμει συνοχή, τα σύνορα και εν δυνάμει την ανεξαρτησία της δεδομένης συνεκτικότητας του. Ό,τι διέφερε μερικώς ή πολύ, ήταν ή εχθρικό, ή κάποια κατακτημένη περιοχή, ή αντικρουόμενα συμφέροντα πόρων. Το σύγχρονο αντιφασιστικό σύστημα επιρροής οικονομικών αξόνων τα κατήργησε όλα κρατώντας συμφεροντολογικά κάποια ρωμαϊκά και αγγλικά αποικιακά μοντέλα διαχείρισης φορολογικών εσόδων με χρηματοπιστωτική πλέον μορφή μεταθέτοντας το νόημα της εξέλιξης στην ερμηνεία του μεταμοντερνισμού και του φιλελεύθερου χρηματιστηριακού οικονομικού διεθνούς ελέγχου ενώ αφορίζει πολιτιστικά την έννοια του φασισμού και των συνόρων. Η Βασιλεία και η ιεραρχία μεταβλήθηκε σε εκπροσωπευτική δημοκρατία διευρυμένης κολλεκτίβας μεταξύ ακόμα και διαφορετικών ηπείρων, κομματοκρατίας κοινωνικού προγραμματισμού με ιδιότυπη ιεραρχία ανώτερης αρχής χρηματοπιστωτικού συστήματος αλλά και εξίσωσης και ανάμειξης μεταξύ όλων αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Αγγλικό εταιρικό σύστημα μοιρασμού υπηκοοτήτων εφαρμόζουν σίγουρα εως σήμερα σε φιλελεύθερο περιβάλλον. Εδώ οι προδότες των κυβερνήσεων το προχώρησαν και στην απόδοση ιθαγένειας ως φιλελεύθερη πρωτοτυπία ανάμειξης πολιτισμού, λογιστού αεπ και wasp.

      Διαγραφή
  3. Για να πετύχει η σύγχρονη πολιτική θεσμοθετήσεων προωθήθηκαν συστήματα κοινωνικού προγραμματισμού ανάλογα της λειτουργίας μιας κολεκτίβας στα πρότυπα μιας κυψέλης μελισσών για κατευθυνόμενους μεμονωμένος σκοπούς και για τα νέας μορφής πολιτεύματα αστικών δημοκρατιών και ευρείας αντιεραρχίας και πολιτικού εξισωτισμού που εγκαθιδρύονταν με την σταδιακή εξασθένηση της αριστοκρατίας. Την τρέχουσα στιγμή γίνεται όλο και περισσότερο εμφανές αλλά και κατανοητό σε μερικούς πως εξαιτίας της απόλυτης σήψης των ηθών πόσο αποδομητικά πολιτικά λειτούργησαν οι αντίστοιχες συσσωρεύσεις πληθυσμιακών αυτοδιχαστικών ομάδων στα κόμματα και στις εσωτερικές συνιστώσες τους. Οι συνεχείς πολυδιασπάσεις και οι συμμαχικές πολυσυλλεκτικότητες ορίζουν την σύγχρονη πολιτική του ευρωπαϊσμού. Η δημιουργία του κομμουνισμού έδωσε εμφανώς τον απόλυτο αντίθετο πόλο απέναντι στη μοναρχία και την παράδοση πριν εισβάλλει τεχνηέντως με τη μέθοδο του "μικρού βηματισμού" στα παλιότερα φιλελεύθερα κόμματα και δώσει τον σύγχρονο κοινωνικό ελευθεριασμό και τις όποιες διεργασίες γίνονται θεσμικά ή με μορφή εξωκοινοβουλευτικού παράγοντα παράλληλα. Αυτές οι διεργασίες "κολεκτίβων" κάθε μορφής ακόμα και αντικρουόμενες, δηλαδή αυτοδιχαστικές, συνθέτονται με κοινωνικό προγραμματισμό που ορίζει στα επόμενα βήματα τη σύνθεση των κομμάτων ή έστω κάποια συνιστώσα εντός κάποιου από τα ήδη υπάρχοντα για να αναλάβει τις νομοθεσίες πολυπολιτισμού, εξίσωση φύλων, χρηματιστηριακή πολιτική. Η σχολή της Φρανκφούρτης, τα κέντρα σύγχρονων label ψευτοεπιστημών politically correctness κοινωνιολογίας, νεοφιλελεύθερες σχολές αποτέλεσαν και αποτελούν κολεκτίβες (κυψέλες) σύγχρονων απαραβίαστων "προπυργιων" που απαιτούν να έχουν πολιτική υπερκομματική έκφραση συλλογικά ή με διασπάσεις. Ο κοινωνικός προγραμματισμός, κυρίως μέσω της δημοσιογραφίας προσπαθεί να επιβάλει και να λανσάρει μια εικονική εξωτερική τάξη για να επιβιώσει ο διεθνιστικός φιλελευθερισμός ως σύστημα μέσω του ψηφοφορικού κοινωνικού αυτοματισμού. Ουσιαστικά εξαπατά μέσω πολυαρχίας και ιδιότυπης συναρχίας πολιτικών, οικονομολόγων και δημοσιογράφων για να συγκαλύπτει, να εκλογικεύει ή να ενισχύει παλαιότερα πολιτιστικά και οικονομικά λάθη και εγκλήματα του πολιτικού κατεστημένου. Η "φεμινιστική συλλογική συνείδηση" παράλληλα της εγκαθίδρυσης του παρλαμεντισμού (κοινοβουλευτισμού) κατασκεύασε μια από τις πρώτες μειονότητες κοινωνικού αυτοματισμού στον δυτικό κόσμο με εγγυήσεις ανταποδόσεων μεταξύ των κομμάτων των οποίων οι κοινοβουλευτικές διαφοροποιήσεις από τις αρχές εως το μεσοδιάστημα περίπου του προηγούμενου αιώνα ήταν σχεδόν μόνο τα οικονομικά πρότυπα διοίκησης και εργατικά θέματα αφού δεν ψήφιζαν γυναίκες. Αρκετά πριν την προώθηση νεομειονοτήτων αλλόθρησκων αλλοδαπών, "πανσεξουαλικές", ή ακόμα και παιδεραστών, ο πρώιμος φεμινισμός των σουφραζέτων και το άλλο μισό του πληθυσμού που υποτίθεται πως εκπροσωπούσε εν είδη μειονότητας ήταν πρώιμα αντικείμενο "δημοκρατίας", "συζητήσεων" και κομματικού κοινοβουλευτικού διαχωρισμού ελευθεριακών και συντηρητικών και των ανάλογων πελατειακών κομμάτων που δημιουργούνταν ή που μεταλλάσσονταν περισσότερο πολιτιστικά σε αριστερά και σε σύγχρονα μεταμοντέρνα φιλελεύθερα και πολυπολιτιστικά. Ο κοινωνικός προγραμματισμός και αυτοματισμός των διάφορων "κολεκτίβων", όχι κατ΄ανάγκη μόνο καταληψιών ή ομάδων σε πανεπιστήμια, αλλά και των διάφορων κατευθυνόμενων μερίδων των ψηφοφόρων μεταξύ διάφορων οικονομικών διαστρωματώσεων, καθώς και οι κάθε είδους νεομειονότητες νομοθετικά συνεχίζουν και βασίζονται σε κάτι που ξεκίνησε παλαιότερα μέσω του παρλαμεντισμού και της τεχνικής των μικρών βηματισμών το φεμινιστικό κίνημα και τις νομοθεσίες εξισωτισμού. Ήταν αιτία κοινοβουλευτικών διαχωρισμών πολύ περισσότερο περίπλοκων και διασπαστικών απ΄ότι και το θέμα των σκλάβων και του εμφυλίου στις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπουμε πως μεταφέρονται οι πολιτιστικές οριοθετήσεις εκεί που θέλει ο σύγχρονος φεντεραλιστικός φιλελευθερισμός, δηλαδή στην νομοθετική και γραφειοκρατική περιφρούρηση ανοιχτά εξελισσόμενων πολιτιστικά αξόνων επιρροής. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που οι ευρωπαϊστές έχουν υποδηλώσει πως συνεχίζουν στον σύγχρονο κόσμο μια κοινωνία πολυγλωσσίας και πολυπολιτισμού σε μορφή συνομοσπονδίας. Οι σύγχρονοι ενοποιημένοι φιλελεύθεροι χρηματιστηριακοί άξονες επιρροής μετατρέπουν τις χώρες, (τροποντινά πρώην βασίλεια) σε ευρυζωνικές βάσεις με ανοιχτά σύνορα ως κέντρο διερχομένων κάτω από ένα σύστημα διακυβέρνησης και κατάχρησης εξουσίας. Οι κυβερνήσεις νομιμοποιούν σε θέμα αναλογίας κάποιας στρατηγικής αντίληψης των πραγμάτων ό,τι θα περιέγραφε με σαφήνεια παλιότερα έναν κατάσκοπο ή προδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΠΟΑΖIA ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ: Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΕΞΙΣΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΣΧΕΤΙΚΙΣΜΟΥ http://theodotus.blogspot.gr/2014/12/ia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H θέληση των εξουσιαστικών ελίτ για την περιθωριοποίηση του χριστιανικού πολιτισμού έχει να κάνει περισσότερο με την συντριβή μιας ακόμα συνεκτικής δύναμης των δυτικών κοινωνιών, έστω και με πολύ μικρότερη ισχύ από ότι στο παρελθόν, παρά με την εξαφάνιση της ηθικοπλαστική λειτουργίας του χριστιανισμού. Να μην ξεχνάμε ότι πάνω σε αυτήν ακριβώς την ηθικοπλαστική λειτουργία χτίστηκε το ψυχοπαθητικό σύγχρονο οικοδόμημα του "ανθρωπισμού" και της "αλληλεγγύης", χωρίς το οποίο θα ήταν αδιανόητη η υλοποίηση των σχεδίων μιγαδοποίησης των λευκών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εδω ενα καταπληκτικο αρθρο του ιφικρατη για την αρωστημενη θρησκεια του διεθνισμου-αντιρατσισμου και τους τροπους που πρεπει να τους αντιμετωπισει ο πατριωτικος χωρος

    http://www.iphicratisamyras.com/2017/01/blog-post_93.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο το διαβάσατε;

      “Από όλα αυτά τεκμαίρεται ότι οι εξουσιαστικές ελίτ έχουν μία σαφή και αδιαμφισβήτητη θέληση ώστε:
      ΙΙΙ) Να περιθωριοποιηθεί ο χριστιανικός πολιτισμός και να εξαφανιστεί η ηθικοπλαστική του λειτουργία.”

      Ποίοι έκαναν την Γαλλική “επανάσταση”, την κομμούνα του Παρισιού;
      Στόχος τους ηταν ο Χριστιανισμός , οι Ευρωπαϊκές Χριστιανικές κοινωνίες!
      Ποίοι έκαναν τις κομμουνιστικές “επαναστάσεις”;
      Στόχος τους ηταν τα Χριστιανικά και ορθόδοξα βασίλεια, αυτοκροταρίες με πρώτη και καλλίτερη την Τσαρική Χριστιανική Ορθόδοξη Ρωσία! Εκατομμύρια νεκροί Ρώσοι , μόνο και μόνο επειδή ΔΕΝ ήθελαν να απαρνηθούν Τον Χριστό!
      Εκτοτε οι κομμουνιστές δεν άφησαν σε χλωρό κλαρί ΚΑΙ την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας. Η μαρξιστική σχολή της Φρανκφούρτης στην οποία αναφέρεται και καταδικάζει(;;;;) , αυτόν τον στόχο είχε, την κατάργηση της Χριστιανικής και δη της ορθόδοξης Πίστης. Τα κατάφερε απόλυτα. Πανευρωπαϊκά ζούμε τα αποτελέσματά της. Της σήψης και της παρακμής!

      Από πού και εως που εβραιοχριστιανισμός; Ποίοι Σταύρωσαν τον Κύριο Ημων Ιησού Χριστό; Τον τριαδικό Θεό που αποδεχόμαστε εμείς οι Ελληνες στην συντριπτική μας πλειοψηφία, στο Ονομα Του Οποίου επαναστάτησαν οι Ελληνες κατά των Οθωμανών. Τι κοινό έχει ο Ελληνοχριστιανισμός με την τορά και τον ονομάζει εβραιοχριστιανισμό; Η Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία μας βάλλεται τώρα και μέσα από τις τάξεις της Ιεραρχίας με σκοπό την επικράτηση της πανθρησκείας. Του ενός θεού των Μουσουλμάνων και των Εβραίων.

      Διαβάστε εάν δεν το έχετε ηδη κάνει κάνει και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

      Πολιτιστική ηγεμονία και Θρησκευτική εξουσία.
      …“ Τα περί ενότητος τα προπαγανδίζει πάντα ο κατακτητής προς τον κατακτημένο. Χρέος μας είναι να υπονομεύσουμε την ιουδαιοχριστιανική κουλτούρα και να την αντικαταστήσουμε με την Ελληνική Θρησκεία σε όλες τις εκφάνσεις: νόμοι, ήθη, έθιμα, εορτές, ωργανωμένο ιερατείο, πανεπιστήμια, δικαστήρια, ένοπλες δυνάμεις, τελετουργικά(γάμου, κηδείας, ονοματοδοσίας), βιβλιογραφία, αθλητισμός, τέχνες, μουσική, θέατρο, ζωγραφική, γλυπτική. ..
      Η ιδεολογική ανομοιογένεια θα εμποδίσει την επαφή μας με τα λαϊκά στρώματα. Θα αλλοιώσει το πολιτικό μας μήνυμα. Θα δυσχεράνει την χάραξη στρατηγικής και τακτικής του Κόμματος. ..
      Αν δεν προβάλλουμε την Ελληνική θρησκευτική ταυτότητα του Κόμματός μας, ύστερα δεν θα επιτρέπεται να θέσουμε εμπόδιο ούτε σε μουσουλμάνους, ούτε σε εβραίους, ούτε σε μάρτυρες του Ιεχωβά, ούτε μασώνους, ούτε σε βουδδιστές, προκειμένου να ενταχθούν ως μέλη στο Κόμμα.

      Και προκειμένου να ικανοποιήσουμε τους χριστιανούς, θα φτάσουμε
      στο γελοίο σημείο
      να πετάμε έξω μουσουλμάνους, εβραίους, μασώνους, μάρτυρες του Ιεχωβά, βουδδιστές, και να δεχόμαστε χριστιανούς, διότι οι χριστιανοί θεωρούν όλους τους άλλους «αιρετικούς». ..

      Το ιερό καθήκον των επαναστατών είναι να συντρίψουν τις δυνάμεις και τις προσωπικότητες που εμποδίζουν ή καθυστερούν την Ελληνική Επανάσταση. “
      http://www.iphicratisamyras.com/2013/01/blog-post.html

      Για Γαλλική επανάσταση …κομμουνιστικό μανιφέστο , αντιχριστιανικό κήρυγμα , ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. Και αυτοί στις λαικές μάζες απευθύνονται ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ πως αυτές οι λαϊκές μάζες είναι ως επί το πλείστον
      ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, σε αντίθεση με τους αστούς φιλελεύθερους κοσμοπολίτες.
      Με άλλα λόγια, εμείς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Χριστιανών ορθοδόξων …ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ …ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΜΕ….ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ…ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ….

      Διαγραφή
    2. Προς 12 Ιανουαρίου 2017 - 1:26 π.μ. Οι διασπαστικές κινήσεις με την κακή έννοια γίνονται πάντα με κατεύθυνση και ενίσχυση της αριστεράς. Η εκκλησία έχει φιλελευθεροποιηθεί τόσο, που μοιάζει πλέον με τη διευρυμένη καθησυχαστική πολιτική των ψευτοδεξιών κομμάτων.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απόλυτα.
      Απλά ας προβληματιστούν οι αντίχριστοι γιατί η ιεραρχία - άλλο η εκκλησία – βάλει κατά όσων επιμένουν στην Ελληνοχριστιανική ορθόδοξη Πίστη των Ελλήνων και διώκουν όσους Ιερείς και μοναχούς τους Αγίου Όρους αντιστέκονται στην σύνοδο της Κρήτης που προωθεί τον πανοικουμενισμό και την πανθρησκεία του ενός θεού αλλά ΟΧΙ του Τριαδικού των Χριστιανών ορθοδόξων.
      Για αυτό και γράφω εμείς (όσοι) Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι πιστοί στον Τριαδικό Θεό μας και στον Λόγο του Χριστού έτσι όπως ΠΑΜΕ δεν θα βρίσκουμε χώρα να σταθούμε!
      Παρακάτω ένα βίντεο ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ όπου φαίνεται καθαρά η δίωξη των Αγιορειτών που είναι και οι μόνοι που αντιστέκονται σθεναρά εκτός των άλλων και στο ηλεκτρονικό χρήμα.
      Σε αυτόν τον ιστότοπο φαίνεται καθαρά και ο αγώνας που γίνεται και για την ορθοδοξία αλλά και για την Ελλάδα μας!
      Όποιος θέλει διαβάζει και μαθαίνει τι ακριβώς …παίζεται σήμερα και γαιτί ΟΛΟΙ κυνηγούν την Χριστιανική Ορθόδοξη διδασκαλία που είναι η συνέχεια του Ελληνισμού.
      Η εποχή που διανύουμε ομοιάζει σε πολλά με τον διωγμό των Πιστών ορθοδόξων Χριστιανών επι Στάλιν μετά τον Β.Π.Π. φυσικά. Πριν από αυτόν εύχομαι να μην μας ΣΥΜΒΕΙ, αν και όπως ΠΑΜΕ...

      Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ:
      http://opaidagogos.blogspot.gr/

      Διαγραφή