Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΠΟΣΟ “ΛΙΓΗ” ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ” Ή ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ Η ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ”.


Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου
 
Θα έχετε παρατηρήσει ασφαλώς  ότι όταν οι διάφοροι δημοσιογράφοι, αναλυτές, πολιτικοί και κάποιοι παρλαπίπες καθηγητές πανεπιστημίων, αναφέρονται σε πολιτικούς όπως η Μαρίν Λε Πεν  ή  ο Νόρμπερτ Χόφερ, τους αποκαλούν ακροδεξιούς. Δεν βρέθηκε λοιπόν ούτε ένα από αυτά τα “φωτισμένα” μυαλά που κάθε ημέρα φλυαρούν στις τηλεοράσεις, να κάνει μία απλή ερώτηση στην ομήγυρη του: «Μπορείτε, παρακαλώ, να μου πείτε, με ακρίβεια, τους λόγους για τους οποίους αποκαλείτε ακροδεξιούς αυτούς τους πολιτικούς;»

Ουδέποτε τα αυτιά μου άκουσαν αυτή την ερώτηση. Ας δούμε λοιπόν, σε γενικές γραμμές, τι δεν πρεσβεύουν αυτοί και άλλοι παρόμοιοι πολιτικοί, που το σύστημα βαφτίζει ακροδεξιούς.

Α) Τοποθετούνται ενάντια στον κοινοβουλευτισμό και την αστική δημοκρατία; Όχι
Β) Εναντιώνονται στην καπιταλιστική οικονομία; Όχι.
Γ) Μήπως θέλουν να θεσπίσουν νόμους φυλετικής καθαρότητας; Όχι.

Τότε γιατί τους αποκαλούν ακροδεξιούς; Μπορείτε να μου λύσετε αυτό το αίνιγμα; Ας δούμε λοιπόν σε τι διαφέρουν οι θέσεις τους από αυτές των άλλων κομμάτων και εν γένει από το υπόλοιπο σύστημα, ώστε να καταλήξουμε γιατί  τους αποκαλούν ακροδεξιούς. Τα κόμματα αυτά  δεν θέλουν την ασύδοτη μετανάστευση, δεν δέχονται την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως είναι σήμερα, δεν συμφωνούν με τον γάμο των ομοφυλοφίλων και άλλου τέτοιου είδους δικαιωμάτων, επιθυμούν έναν μερικό προστατευτισμό στην οικονομία, στηρίζουν τις οικονομικά χαμηλές τάξεις, θέλουν να διατηρήσουν την  πολιτισμική ταυτότητα της χώρας τους και την εθνική τους ανεξαρτησία. Αυτά δεν είναι τα πιστεύω τους; Μήπως κάνω λάθος;
 
Ποιο εγχειρίδιο πολιτικής επιστήμης, συγγνώμη πολύ είπα, ποιός αναλυτής  που είναι καλά στα μυαλά του, θα εντάξει αυτά τα πιστεύω στην ακροδεξιά; Με άλλα λόγια, όποιος δεν θέλει μετανάστες στην πατρίδα του, όποιος δεν θέλει οι γκει να υιοθετούν παιδία, όποιος δεν θέλει την Ευρωπαϊκή Ένωση, εντάσσεται πολιτικά στην ακροδεξιά;

Ναι αγαπητοί φίλοι εκεί φθάσαμε! Δηλαδή εμείς οι πραγματικοί Δεξιοί (“ακροδεξιοί” για το σύστημα) πρέπει να ντρεπόμαστε να αποκαλούμαστε με αυτό τον όρο (ακροδεξιοί) γιατί μας… περιορίζει, μας μικραίνει!  Τόσο “λίγη” έκαναν την ακροδεξιά! 
 
Τελικά, οι παραδοσιακοί Δεξιοί (“ακροδεξιοί”) όταν δεν μιλάμε μεταξύ μας αλλά παρουσιαζόμαστε στο ευρύτερο κοινό, πως θα πρέπει να αποκαλούμε από εδώ και εμπρός τον εαυτό μας; Αν πούμε ότι είμαστε “ακροδεξιοί” ο κόσμος θα νομίσει ότι είμαστε σαν τη Λε Πεν ή σαν τον Καρατζαφέρη ή σαν κάτι παρόμοιους, άρα πως θα πρέπει να ονομαστούμε; Δεξιοί στο τετράγωνο; Υπερδεξιοί; Συμπαντικοί Δεξιοί; Υπέρ-κόσμιοι  Δεξιοί; Πέστε μου εσείς να καταλάβω κι εγώ!
 
Τι πραγματικά συμβαίνει; Μα είναι απλό: βάφτισαν την νεωτερικότητα ακροδεξιά: δηλαδή όσοι άνθρωποι ζουν και σκέπτονται όπως ζούσαν και σκέπτονταν οι άνθρωποι μέχρι το 1960-1970,  εντάσσονται πλέον στην άκρα δεξιά. Το διανοείσθε; Συνειδητοποιείτε τι συμβαίνει; Έτσι λοιπόν, οι  πατέρες μας, οι μάνες μας, οι παππούδες μας, οι γιαγιάδες μας, οι θείοι μας, είναι όλοι ακροδεξιοί. Στα νεκροταφεία όλης της χώρας πρέπει να ανεγερθούν… σημαίες με τη σβάστικα!

Τελικά, στο “δημοκρατικό τόξο” εντάσσονται μόνον όσοι αποδέχονται τα κελεύσματα της μετανεωτερικότητας, όσοι αντίθετα μένουν προσκολλημένοι στην νεωτερική εποχή τίθενται εκτός “δημοκρατικού τόξου”, είναι… ακροδεξιοί!

Οπότε διερωτώμαι, αυτούς που αγαπούν το Μεσαίωνα και την προ της Γαλλικής Επαναστάσεως εποχή πως θα τους αποκαλούν; Δεξιά Στοιχειά; Δεξιά φαντάσματα; Δεξιούς του  Άδη;    
     
           
ΟΙ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΣΤΗ  ΓΑΛΛΙΑ
       
Στις 7 Μαΐου διεξάγεται ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στην Γαλλία. Οι δυνάμεις της παρακμής και της αποσύνθεσης δεν μπόρεσαν να “συγκρατηθούν” και  εκδηλώθηκαν δημοσίως: 7 μασονικές στοές υπέγραψαν μία “Ρεπουμπλικανική  έκκληση”, ώστε οι Γάλλοι να μην ψηφίσουν τη Λε Πέν. Δεν αποτελεί βέβαια έκπληξη, σε τελική ανάλυση  τα  πράγματα γίνονται  πιο ξεκάθαρα  κάθε  ημέρα. Έτσι δεν θα χρειαζόμαστε πλέον εμείς οι “συνωμοσιολόγοι”.

Η  “Ρεπουμπλικανική  έκκληση” υπογράφεται από τις ακόλουθες στοές: Grand Orient de France (GODF), la Fédération française du Droit Ηumain (FFDH), la Grande Loge féminine de France (GLFF), la Grande Loge féminine de Memphis Misraïm (GLFMM), la Grande Loge mixte universelle (GLMU),  la Grande Loge mixte de France (GLMF) και la Grande Loge des cultures et de la spiritualité (GLCS).

Η αριστερά επίσης τάχθηκε υπέρ του E. Macron επιβεβαιώνοντας έτσι τη ρήση του O. Spengler ότι «Η αριστερά παίζει πάντα το παιχνίδι του μεγάλου κεφαλαίου. Μερικές φορές χωρίς καν να το γνωρίζει». Και  φυσικά στην παρεούλα προστέθηκαν και οι μουσουλμάνοι. Όπως γράφει η Figaro:  «Το Μεγάλο Τέμενος του Παρισιού καλεί τους μουσουλμάνους να ψηφίσουν μαζικά Macron. Το γαλλικό Συμβούλιο της μουσουλμανικής λατρείας (CFCM) θα κάνει την ίδια έκκληση στο δεύτερο γύρο, με δεδομένη την έκτακτη κατάσταση». 

Μαρίν Λε Πεν λοιπόν εναντίον Rothschild (=Emmanuel Macron), δηλαδή βάσει του παραπάνω άρθρου, οι γονείς μας και οι παππούδες μας εναντίον του Rothschild. Όλη η καθεστηκυία τάξη της Ευρώπης (και της Ελλάδος) υποστηρίζει Rothschild  και εναντιώνεται στη Λε Πεν. Ποιος θα νικήσει; Ο  παππούς  ή  ο Rothschild;  Ίδωμεν…

Τώρα θα ήθελα να κάνω μερικές διευκρινήσεις πάνω σε ένα άλλο θέμα. Εάν εκλεγεί η Λε Πεν, όταν αναλάβει την εξουσία είναι πιθανόν να κάνει στροφή 180 μοιρών (όπως έκανε ο Τραμπ) και να ξεχάσει πολλά από αυτά που υποστήριζε πριν. Το σύστημα έχει τεράστιες δυνατότητες πιέσεων, εκβιασμών, εναλλακτικών. Όπως είδαμε και με τον Τραμπ τον κτύπαγαν "μια στο καρφί και μια στο πέταλο" μέχρι τελικής συμμόρφωσης. Εντός του δημοκρατικού αστικού συστήματος δεν γλυτώνεις.
 
Εάν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, τότε κάποιος μπορεί εύλογα να διαρωτηθεί το εξής: αφού το σύστημα γνωρίζει ότι μπορεί να ελέγξει ακόμη και τους πολιτικούς με δεξιά ρητορική, γιατί στις εκλογές στρέφεται εναντίον τους με τόσο φανατισμό;. Η απάντηση είναι απλή. Πρώτον, διότι δεν θέλει να διακινδυνεύει τίποτα, επιθυμεί τον απόλυτο έλεγχο και προβλεψιμότητα. Κατά δεύτερον, διότι ανεξαρτήτως εάν τελικά θα θέσει τον αντι-συστημικό πολιτικό υπο τον έλεγχο του, δεν θέλει με κανένα τρόπο οι πολίτες να δουν ότι μία μη “πολιτικά ορθή” ρητορική επιβραβεύεται εκλογικά, γιατί έτσι θα πάρουν θάρρος και θα αποκτήσουν  μία  μη  “πολιτικά ορθή” νοοτροπία. Αυτό φοβάται μόνον.

Μία επαναπαρουσίαση  των δυνάμεων που τάχθηκαν εναντίον της Λε Πεν θα είναι νομίζω διαφωτιστική: Οι μασόνοι, οι αριστεροί, οι φιλελεύθεροι, οι  μουσουλμάνοι. Βρε, σαν κάτι να μου θυμίζουν όλα αυτά…

Tα πραγματικά αφεντικά της Γαλλίας, David René de Rothschild και Jacques Attali


9 σχόλια:

  1. Το σημερινό σας άρθρο πιστεύω ότι είναι μία καλή αρχή για να αρχίσει μία σοβαρή συζήτηση στον "χώρο".Η ήττα μας στο ιδεολογικό μέρος του πολιτικού αγώνα έχει επιφέρει τα αποτελέσματα που περιγράφεται στο κείμενο.Η κίβδηλη αντιπροσώπευση από δήθεν "δεξιούς"(για την οικονομία του λόγου θεωρούμε ως δεξιούς τα άτομα εκείνα που αντετίθεντο στις διαλυτικές αξίες του Διαφωτισμού και τα παράγωγα αυτού => Φιλελευθερισμός,Καπιταλισμός,Κομμουνισμός,Αριστερός Σοσιαλισμός,Αναρχισμός,Αστικός Πατριωτισμός ή Εθνικισμός,Θεοποίηση της Δημοκρατίας,Θετικισμός κ.α.)έχει επιφέρει κύρια χτυπήματα στο κύρος της Ιδέας.
    Αν πράγματι μας ενδιαφέρει η Ευρώπη και οι λαοί της πρέπει να δράσουμε άμεσα σε όλα τα τμήματα που διεξάγεται ένας πολιτικός αγώνας.Αρχικά πρέπει να κατανοήσουμε ότι έχουμε και μεταξύ μας αρκετές διαφορές άλλα πρωτίστως πρέπει να αναγνωρίσουμε τις σημαντικές ομοιότητες που έχουμε στον πολιτικό λόγο και στο πώς πρέπει να βιώνεται η ζωή.Κάποιοι είναι Εθνικοσοσιαλιστές ενώ άλλοι Φασίστες(δύο ιδεολογίες που έχουν αρκετές διαφορές),κάποιοι πιστεύουν στην δύναμη του Κράτους ενώ άλλοι θέλουν μία ελευθερία όπως υπήρχε στην φεουδαλική Ευρώπη.Στην οικονομία έχουμε περισσότερες διαφορές όπως ότι κάποιοι είναι υπέρ της ελεύθερης αγοράς(στη σκέψη αυτών των ατόμων κυριαρχεί η λογική ότι ελεύθερη αγορά και διακίνηση εμπορευμάτων,αγαθών και διάφορων υλών υπήρχε πάντοτε),άλλοι υπέρ ενός συντεχνιακού/σωματειακού κράτους,άλλοι υποστηριχτές ενός κράτους με μοντέλο οικονομίας σαν την Γερμανία του Χίτλερ.Άλλες σημαντικές διαφορές μπορούμε να βρούμε στην διαμόρφωση της Ευρώπης ως προς την διοίκηση της,δηλαδή κάποιοι υποστηρίζουν την Ευρώπη των Εθνών,άλλοι είναι υπέρ μιας Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ενώ άλλοι διεκδικούν ένα Imperium Europa.Τέλος υπάρχουν και οι διαφορές στο θέμα της θρησκείας αρκετά σημαντικό για μία κοινωνία που θα κτιστεί στα πρότυπα της δικής μας Ιδέας.Αυτές είναι οι διαφορές που μας χωρίζουν και δυστυχώς πολλές φορές μας έχουν οδηγήσει σε μια ανόητη σύγκρουση,όμως υπάρχουν και σημαντικές ομοιότητες.
    Αυτές οι ομοιότητες είναι που πρέπει να μας οδηγούν για να διαμορφώσουμε μια νέα τάση ή ένα νέο κίνημα,καθαρά δεξιό(με την παραπάνω έννοια που έχει δοθεί).Εμείς είμαστε οι μόνοι που αναγνωρίζουμε της παρακμιακή φύση του δημοκρατικού πολιτεύματος,εμείς είμαστε αυτοί που αναγνωρίζουμε την δύναμη της Δράσης(ως μια συνεχής και αέναης κίνησης της φύσης μέσα στην οποία ο άνθρωπος ζει και ενυπάρχει μαζί της)στα φυσικά,πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα,εμείς είμαστε οι ανυποχώρητοι θιασώτες μιας παραδοσιακής θέασης της ζωής,εμείς είμαστε οι υμνητές του ηρωικού και ασκητικού τρόπου ζωής,εμείς είμαστε αυτοί που αναγνωρίζουν την σημαντικότητα της αυταρχίας στην διοίκηση μίας κοινωνίας ανθρώπων και την σημασία του απόλυτου ορισμού μακριά από κάθε σχετικισμό,εμείς είμαστε αυτοί που αντιτασσόμαστε στα παρακμιακά παιδιά του Διαφωτισμού(και στον ίδιο)και που τους καταλογίζουμε την απόλυτη ευθύνη για την σημερινή κατάσταση του λευκού ανθρώπου(στο ψυχικό,πνευματικό και βιοτικό επίπεδο).
    Αν λοιπόν,αναγνωρίσουμε αυτές τις κοινές αρχές και αξίες(σαφώς και είναι ακόμα περισσότερες)και εντρυφήσουμε πάνω σε αυτές πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρή ελπίδα να γεννηθεί κάτι νέο στον χώρο των Ιδεών μας.
    Μένοντας μακριά από κάθε πολιτικό σαλτιμπάγκο,κερδοσκόπο,αστό(στον τρόπο σκέψης και ύπαρξης) ανεγκέφαλο και με άμεση κίνηση για δημιουργία αντί-δομών.Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να υπάρξεις αξιοπρεπές ως άτομο άλλα και ως Ιδέα στην σημερινή κοινωνία.

    Σε καιρούς που η άμεση δράση είναι απαίτηση και όχι καθήκον ο χρόνος που διαθέτουμε πρέπει να εξαντλείται ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

    Λάκων Μαχητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργος Δρίτσας4 Μαΐου 2017 στις 10:37 π.μ.

    Μπράβο σας κ.Αυξεντίου !
    Πιστεύω πλέον ότι αυτή η τάση να βαπτίζουν τα πάντα ακροδεξία ή δεξιά με μια κακή νότα αποδοκιμασίας και υποτιθέμενης ηθικής ταπείνωης του αντιπάλου πλέον τους έχει φέρει στο ναδίρ της επιχειρηματολογίας τους.
    Γιατί πλέον δεν είναι προτότυποι και πάνω από όλα αποσυμφορίζουν συναισθηματικά (δειτε την συνθηματολογία της Εναλλακτικής Δεξιάς) έννοιες και όρους λόγου της υπερβολικής χρησης τους και πάνω από όλα τους απομακρύνουν από τον παλιό διπολισμό μαρξισμού ως αριστεράς και φιλελευθερισμού και λαιτ φιλελεφτ ''πατριωτισμού'' ως δεξιάς.
    Πλέον οι δύο ιδεολογικοί αυτοί πόλοι(μαρξισμός-φιλελευθερισμός) έχουν ενοποιηθεί όπως δείχνουν οι τωρινές συνθήκες και η Δεξιά εκπροσωπείται από δυνάμεις που την εκπροσωπούσαν ανέκαθεν πριν την σύγχυση που επιβλήθηκε επιμελώς μετά το 1945 από τους ''νικητές''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην λες μόνο για τους νεκρούς. Πολλοί θυμούνται ακόμα την μονοεθνική Ελλάδα πριν το 1991. Δημοτικό πήγαινα δεκαετία του 80 και θυμάμαι ακόμα τον πασόκ δάσκαλό μου να τονίζει ως θετικό αυτό που έγραφαν τα πασοκικά βιβλία ότι η Ελλάδα είναι εθνικά καθαρή με 98% Έλληνες. Σήμερα θεωρητικά μπορείς να δεχθείς μέχρι και δίωξη αν ενδιαφερθεί κανείς, αν πεις πως επιθυμείς την Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ του 80. Και μάλιστα δίωξη με νόμο που ψήφισε πρόσφατα η υποτιθέμενη "δεξιά" της χώρας τον αντιρατσιστικό της ΝΔ. Τέτοιες μεταβολές θα τις αποδεχόταν κανείς εσωτερικά αν υπήρχαν καθεστωτικές μεταβολές, μας είχαν κατακτήσει ξένες δυνάμεις. Τώρα υποτίθεται δεν έχει αλλάξει κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τὸ πρόγραμμα τῆς ἀνθρωπότητας εἶναι σχεδιασμένο καὶ θὰ γίνῃ ὅπως τὰ ἀφεντικὰ καὶ μόνο ξέρουν. Μὴν κάθεστε νὰ χολοσκάτε γιατὶ ἡ ἀνθρωπότητα ἢ οἱ Ἕλληνες δὲν καταλαβαίνουν. Ἔτσι εἶναι ἡ ἀνθρώπινη φύση. Τὰ δύσκολα τὰ ὀχτρεύεται. Θέλει μόνο Survivors καὶ ἡλιοκαμένα κορμιά. Ἐξάλλου μία ζωὴ ὅπως λένε τὴν ἔχουν.Ὅτι φᾶνε, ὅτι πιοῦνε καὶ ὅτι ..... ὁ ἀπαυτός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρα η μόνη ελπίδα είναι να ηττηθή σε Παγκόσμιο πόλεμο η Δύσις από τους άλλους
    Κόσμους τους μη δυτικούς, προτιμώτερον από την Κίνα; Ίσως... Και ο νικητής θα
    εφαρμόσει τότε το δικό του σχέδιο γιά τον Κόσμο... ασφαλώς προτιμώτερο από το
    σχέδιο των Ρότσιλδ και Ροκφέλλερ... το οποίο περιγράφεται αδρομερώς από τον Ζ.
    Ατταλί στο βιβλίο του "μια σύντομη ιστορία του μέλλοντος". Το βιβλίο αυτό είναι ο οιωνεί δεύτερος τόμος των "πρωτοκόλλων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα χρειάζονταν κάποια μικρή διευκρίνηση για την δημοσιογραφική μετατόπιση των επικρατέστερων κοινωνικών ηθών του 60' 70' στην "ακροδεξία".

    Πολλοί αρκετές δεκαετίες πίσω αν και ήταν επηρεασμένοι από την αριστερά, ή ανήκοντες ως ψηφοφόροι σε αριστερές παρατάξεις ως αυτοχαρακτηριζόμενοι προοδευτικοί, δεν θα αποδέχονταν συνολικά ένα προς ένα τα ζητήματα της νεοαριστεράς όπως επιβάλλονται σήμερα.

    Ως κάποια διέξοδος για το κατεστημένο θα ήταν μέσω των διάφορων ινστιτούτων και ιδρυμάτων να προγραμματίσει κοινωνικά νέα πρότυπα αντίληψης απορρίπτοντας και απαγορεύοντας με έμμεσους και άμεσους τρόπους την παλιότερη επονομαζόμενη μέση "προοδευτική" αντίληψη στην κοινωνία.

    Ενδεχομένως ο συνδυασμός απόλυτης θηλυκοποίησης, πολιτικά ορθής βλακιτιδας, αντεθνισμού και selfhate, και πολιτική εργολαβία για εγκατάσταση πολυπολιτισμικών κοινωνιών είναι οι μεγάλες αλλαγές και νέες οριοθετήσεις που χωρίζουν το πέρασμα στην μετανεωτερικότητα. Το πέρασμα από τις μέσες επιδράσεις του Μάη του 68' στο συρφετό των μανιακών ακτιβιστών της Χίλαρι και του φιλελεύθερου αντιφασισμού, στα νέα φύλα-genders και την εμμονή πως θα ενσωματωθούν και πως θα εργαστούν εκατομμύρια αφροασιάτες εισβολείς στη Δύση.

    Ως αντίκτυπο ωστόσο είναι και ο τρέχων πολιτικός χωρισμός μεγάλου ποσοστού χαμηλών κοινωνικών ομάδων με την αριστερά επειδή δεν άνηκαν ουσιαστικά ποτέ κοινωνικά και πολιτιστικά στην αριστερά και στον φιλελευθερισμό και στα καθ΄αυτού φαινόμενα και παράγωγα του υπαρκτού μετανεωτερισμού... ως παράφραση του υπαρκτού σοσιαλισμού.

    Έτσι πολιτικά η ιδεολογία της δεξιάς και κάποιες στοιχειώδεις αντανακλαστικές συντηρητικές δομές και ήθη ανεξαρτήτως πολιτικής ταξινόμησης που μπορεί να αποδέχονταν την αφηρημένη έννοια του κοινωνικού "προοδευτισμού", τοποθετούνται πλέον ως ιδιοσυγκρασίες και αντιλήψεις από την αριστερά στα αφηρημένα άκρα, ενώ τα απολύτως παρακμιακά φαινόμενα θεσμοθετούνται.

    Ας ελπίσουμε πως η κατάσταση αυτής της "υπαρκτής μετανεωτερικότητας" κατά την εφαρμογή της να λειτουργήσει ως ένα καλό μάθημα για το τι είναι αριστερά και φιλελευθερισμός κατά τη φάση διάψευσης και μαζικής απομυθοποίησης της παράλληλα με μια θεαματική απομάκρυνση της κοινωνίας από αυτούς τους καταστρεπτικούς λαοπλάνους. Κατά δεύτερον η πολιτική του κατεστημένου της μετανεωτερικότητας να λειτουργήσει ως επιβαρυντικό κατηγορητήριο εις βάρος της αριστεράς και των εκπροσώπων της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α να αγιάσει το στόμα σου ΑΝΘΡΩΠΕ μου.
    Περίμενα ένα τέτοιο άρθρο σαν την λαμπρή που έλεγαν οι παππούδες και οι γονείς μας κατά τις περασμένες “ναζιστικές” δεκαετίες οπού διαβιούσαν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι τριγύρω μας και όχι ζόμπι…

    Το μόνο σίγουρο είναι πως απαιτούνται τέτοιου είδους άρθρα που ξεμπροστιάζουν το κομμουνιστικό σύστημα από Ανθρώπους σαν και εσάς που έχετε την ικανότητα να το κάνετε.
    Είμαστε πάρα πολύ που νοιώθουμε αυτήν την στρέβλωση των εννοιών και γινόμαστε όλο και περισσότεροι.
    Αρθρα σαν και αυτά μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν για να αποστομώσουν τους δημοσιολαλούντες και τους σπερμολόγους, αρκεί να τύχουν της κατάλληλης προώθησης , από όλους εμάς , σε άλλους διαδικτυακούς ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ακόμα ιστότοπους.
    Η άγνοια είναι αυτή που τρέφει την αριστερά. Τίποτα άλλο.
    Την ενημέρωση των Ελλήνων Χριστιανών από ανθρώπους σαν και εσάς φοβούνται.

    Έφτασαν στο σημείο να αποδίδουν αυτήν την ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ πολιτική που μας κατέστρεψε , στην δεξιά και στην κεντροαριστερά που κυβέρνησε την Ελλάδα κατά την μεταπολίτευση!
    Τόσο μίσος για την αλήθεια!
    Τόση συγκεκαλυμμένη αγάπη για την αριστερά κοσμοθέαση από γραφίδες που …μισούν και μάχονται την αριστερά …ως φιλελεύθεροι. Και αντί να τους κράζουμε καθημερινά , με άρθρα ως αυτό , καθόμαστε και τους ακούμε!!!

    Παρεμπιπτόντως εάν υπήρχε αντικειμενική ενημέρωση και τίμιο παιχνίδι εκλογών γιατί η δεξιά να μην εμπιστεύεται τις εκλογικές διαδικασίες. Ο Παπαδόπουλος είχε προγραμματίσει εκλογές για το 1974.
    Πιστεύω πως θα τις κέρδιζε , εάν φυσικά δεν επενέβαινε και μάλιστα δια της βίας – μόνο δια της βίας - ξένος δάκτυλος για να τις χάσει!

    Ίσως αυτό που έχει γίνει κατανοητό από την πλειοψηφία των Ελλήνων, αλλά από την ΑΝΑΠΟΔΗ , όπως συμβαίνει με όλα τα θέματα που αφορούν την δεξιά και την αριστερά , είναι πως εάν στην αριστερά δεν διατίθεντο τεράστια τραπεζιτικά κεφάλαια για τις πουλημένες πένες* , που διαστρεβλώνουν τα πάντα όλα, που αποδίδουν στην δεξιά ιδεολογία όλα τα κακά στραβά και ανάποδα της ίδιας της αριστεράς και αποδίδουν στην αριστερά όλα τα καλά και αγαθά της δεξιάς κοσμοθεώρησης , η αριστερά θα ήταν στα αζήτητα τουλάχιστον από τους Έλληνες Χριστιανούς ως είναι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων!


    *πουλημένες πένες.
    Μόνο αριστεροί μπορεί να αυτοί και ΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΙ!
    Και αυτό διότι οι δεξιοί ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να είναι ιδεολόγοι , εάν δεν είναι ΔΕΝ είναι ΔΕΞΙΟΙ!!!
    Ενώ αντίθετα από ότι έχει επιβάλλει στην σκέψη των Ελλήνων το κομουνιστικό σταλινικό ελλαδικό σύστημα, οι αριστεροί ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ για την ύλη, για τον επίγειο παράδεισο που κερδίζεται μόνο με χρήμα σε μια αντίχριστη κοινωνία και άρα οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ παντού και πάντα ήταν οι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ οι εύκολα εξαγοράσιμοι, οι δωσίλογοι.

    Αυτοί που εύκολα εξαγοράζονται , οι ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ , για λίγα αργύρια για να πωλούν όπως ακριβώς κάνουν και τώρα στα τραπεζιτικά αφεντικά τους την Ελλάδα και τους Έλληνες Χριστιανούς κατοίκους της για σκλάβους!

    (Άλλος μύθος και αυτός. Οι δεξιοί ήταν οι δωσίλογοι οι αριστεροί ήταν …ιδεολόγοι αγωνιστές της αντίστασης!!!)
    Τα ψέματα τελείωσαν οσο και να προσπαθούν, τίποτα δεν θα καταφέρουν.
    Το φως νικά πάντα το σκοτάδι.
    Ο Ελληνοχριστιανισμός ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ...
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

    ΠΑΣΥΑ – ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΗ

    https://www.youtube.com/watch?v=YbZ06OsnxnY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε γενικές γραμμές σωστή η τοποθέτηση σου. Ωστόσο θα ήθελα να αναφέρω ότι προσωπικά χρησιμοποιώ τον όρο Ριζοσπαστικη Δεξιά, ο οποίος είναι και επιστημονικά ορθος. Επίσης πιστεύω στήνει ανάγκη διατηρησης της φυλετικης μας υποστασης και καθιστανται αναγκαίο κάτι τέτοιο να προβληθεί από τις δυνάμεις της Δεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή