Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ


Το παρακάτω άρθρο του επίλεκτου συνεργάτη μας, αν και βραχύτατο, αποκαλύπτει το «πού πάει», σε παγκόσμια κλίμακα, το πράγμα.

Γράφει ο Ιωάννης  Αυξεντίου   


Edouard de Rothschild
Ο απόηχος της γνωστικής εξέγερσης της δεκαετίας του’60 διατηρείται  και, μάλιστα, παίρνει μορφές  υστερικής  κρίσης,  από την γνωστή Γαλλική  radical  sic  εφημερίδα «Libération». Δεν υπάρχει παραβατική συμπεριφορά ή ανωμαλία που να μην βρίσκει υποστήριξη  από αυτήν την εφημερίδα. Ιδρύθηκε το 1973 από δύο ιουδαίους,τον Jean-Paul Sartre  και τον Serge July. Από το 2006 η πλειοψηφία των μετοχών της εφημερίδας ανήκει στον Édouard  de Rothschild.

 Όπως πάντα δηλαδή, πίσω από την αριστερή –προοδευτική προπαγάνδα βρίσκεται το ιουδαϊκό κεφάλαιο. Αυτές τις ημέρες, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του πάπα Βενέδικτου, οι υπεύθυνοι της εφημερίδας, βρήκαν την ευκαιρία για να ξεσαλώσουν  τη γνωστική τους έπαρση και, ίσως, να δώσουν  ένα γενικό κοινωνικό πρόσταγμα. Η εφημερίδα κυκλοφόρησε, πράγματι, έχοντας ως πρωτοσέλιδο τίτλο: «Μετά τον πάπα, να παραιτηθεί και ο Θεός». Νομίζω ότι ποτέ στα ιστορικά χρονικά δεν υπήρξε μία τόση ξεκάθαρη και  ανοιχτή επίθεση του γνωστικού  μετώπου.   



37 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Θεόδοτε, απο πίσω βρίσκεται ο διεθνής Σιωνισμος! Ελέγχουν ΟΛΑ ΤΑ MEDIA.Στην Ελλάδα έχουμε τον εβραίο ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΡΕΣΤΗ που ελέγχει όλες σχεδόν της εφημερίδες! Μην ξεχνάμε πως η εβραική Liberation προωθεί τον άθεο Τσίπρα...

    Μετά το κίνημα των αγανακτισμένων οι πάντες έδειξαν το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ προσωπό τους!Δεν υπάρχουν πλέον καθαρά blogs.

    Δημοσίευσε αυτό εδώ το site http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/02/paraitisi-papa.html
    Δεν πρόκειται φυσικά αυτό το κείμενο να το αναρτήσουν ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ στα blogs που διαθέτουν.

    O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.....

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΘΕΟΔΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

    Ταιπεδ...ξέρεις εσύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως να το ανεβασουν ρε Κρτνα οταν ο Τραϊανος φασιστες τους ανεβαζει νεοναζι τους κατεβαζει;

      Διαγραφή
    2. Είναι εκτός της πολιτικής του μπλογκ να κανουμε αναδημοσιεύσεις.

      Διαγραφή
    3. Theodotus ναι έκανα λάθος. Ήθελα να γράψω απλά να εμφανίσεις την διεύθυνση του blog στα σχόλια..Theodotus διαβάζοντας τα σχόλια τι καταλαβαίνεις;; Ζούνε ΑΚΟΜΑ όνειρο. Ο άλλος απο κάτω γράφει ότι παραιτήθηκε απο τον φόβο των Ιουδαίων.....αστεία πράγματα. Πως έγινε Πάπας μπορεί να μας το πεί;;

      Ο Τραιανός είναι ΕΛΛΗΝΑΣ! Γράφει εδώ και αρκετά χρόνια. Έχει έρωτα και αγάπη για την Ελλάδα.Επειδή είσαι δεξιός κάτσε διάβασε το http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2011/12/stefanopoulos-to-xameno-kommati-tou.html

      Εκείνη την εποχή που ο Μητσοτάκης την διεκδικούσε δεν σκότωσαν τον Τζώρτζη Αθανασιάδη; ...Τον βασικό εκδότη της Δεξιάς; Πόσο εύκολα θα μπορούσε να πάρει τη ΝΔ από τους δεξιούς "βαρόνους" ο "κεντρώος" Μητσοτάκης, αν ζούσε ο Αθανασιάδης;;

      Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΑΖΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ.. ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....

      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    4. Η δεξιά δεν έχει σχέση με το ΕΑΜ, ούτε το Α ούτε το Β.

      Διαγραφή
    5. @Ανώνυμος 17 Φεβρουαρίου 2013 - 6:07 μ.μ.

      Ο Φασισμός και ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι εκφάνσεις της Δεξιάς. Για την ακρίβεια είναι η απάντηση της Δεξιάς στο πρόβλημα του μοντερνισμού και στη μετά-γαλλικής επανάστασης κοινωνία. Τα κινήματα αυτά συνδύαζαν παραδοσιακές αξίες μέσα από μοντερνα μοτίβα. Κατανοώ πως σε πολύ κόσμο είναι δύσκολο να διαχωρίσουν τα κινήματα αυτά από τα τεκτενόμενα του β' παγκοσμίου πολέμου και της κατοχής αλλά οφείλουμε να το κάνουμε όταν εξετάζουμε τα πράγματα από πολιτική και ιδεολογική σκοπιά.

      Ο Τραϊανός κατά τη γνώμη μου είναι καλοπροαίρετος αλλά υπάρχουν κάποια σοβαρά ζητήματα με την περίπτωση του.
      α) Ιδεολογικά έχει "μπερδέψει τα μπούτια του", έχει δώσει δικούς του ορισμούς στη Δεξιά και την Αριστερά δημιουργώντας χειρότερη σύγχιση στο θέμα από αυτή που υπάρχει ήδη.
      β) Πολλές από τις αναλύσεις του είναι "τραβηγμένες από τα μαλλία".
      γ) Το κείμενο του για την σφαγή του Μελιγαλά, αποτελεί μεγάλη απρέπεια για τους εκεί δολοφονημένους από τους κομμουνιστές.
      δ) Δεδομένης της δράσης του ΕΑΜ στον συμμοριτοπόλεμο, θα έπρεπε να βρει κάποιο άλλο όνομα για το κίνημα που θέλει να δημιουργήσει.
      ε) Τέλος, υποθέτω πως ανοίκει σε μια γενιά ανθρώπων (τώρα 60+) που προσωπικά πιστεύω είναι η πηγή του κακού. Είναι η γενιά που δεν πρόσφερε και δεν έχει να προσφέρει τίποτα στη χώρα πέρα από καταστροφή, αποβλάκωση και ξεπούλημα. Συγγνώμη στους συνεργάτες του μπλογκ αυτής της ηλικίας, αλλά είναι η γενιά τους που κατέστρεψε την Ελλάδα, εξαιρέσεις υπάρχουν, αλλά οι εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

      Διαγραφή
    6. Δημιουργός του φασισμού ήταν ο πρώην κομμουνιστής και άθεος Μπενίτο Μουσολίνι. Ήρωας του Παπανδρέου.....τι σχέση έχει η δεξιά;; Επί εποχής Μουσολίνι πόσοι δεξιοί θανατώθηκαν;;;

      Nationalsozialismus το λέει και η ίδια η λέξη. Καμία σχέση με δεξιά. Ένα ψέμα των Σιωνιστών υπήρξε ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ! Ο άθεος Ναζισμός των τοκογλύφων εβραίων της Νεάς Υόρκης.

      Τα δεξιά κόμματα στην Ευρώπη ανέκαθεν ήταν κόμματα χριστιανικά και κοντά στους Βασιλείς. Στην Ελλάδα είχαμε την δεξιά του παλατιού μέχρι το 1967. Η Χούντα διέλυσε την δεξιά. Δυστυχώς, η δεξιά χρεώθηκε την Χούντα. Απο το 1967 την Ελλάδα την κυβερνούν 3 κλίκες. Οι σταλινικοί, οι χουντικοί και φυσικά οι βενιζελικοί. Ούτε μια εφημερίδα δεν έχει η δεξιά..Η σημερινή Ελλάδα, "κρεμάστηκε" από όλους αυτούς.
      Το κόμμα π.χ της Χρυσής Αυγής δεν είναι δεξιό σε καμία περίπτωση.Δεν μιλά στην καρδιά ενός δεξιού η ενός Έλληνα πατριώτη..Είναι κόμμα του σάπιου καθεστώτος!! Ούτε η ΝΔ είναι δεξιό κόμμα. Δεν είσαι δεξιό κόμμα όταν μαζεύεις ΟΛΑ τα κατακάθια..που πολεμούσαν τον λαό. Τι σχέση έχει ο βενιζελικός Σαμαράς του Μπενάκη με τους δεξιούς;;; Ο Μητσοτάκης;;; Ο Κεδίκογλου;; Η Ντόρα;; Ο Σπηλιωτόπουλος;; Ο Μέργος;; Ο Χατζηδάκης;;; Ο Σουφλιάς;; Τι είναι αυτοί;;; Δεξιοί;; Για να τους γράψουμε όλους θα ξημερώσουμε...Μέχρι και ο Τσίπρας ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ....

      Το ΕΑΜ του Βελουχιώτη έκανε ένα τραγικό λάθος κατά την διάρκεια της κατοχής. Μάζεψε αρκετούς σταλινικούς και το πλήρωσε. Όλά αυτά είναι ιστορία. Το blog ΕΑΜ Β-ΥΔΡΟΧΟΟΣ δεν έχει σχέση με το ΕΑΜ. Το ΕΑΜ Β' είναι μια "κραυγή" αγωνίας του ελληνικού λαού.Προέρχεται μέσα από τα "σπλάχνα" του. Ο Τραιανός δεν ζητά χάρες ούτε δημοσιότητα.Δεν ΘΕΛΕΙ να έρθει σε καμία επαφή με κανέναν από τους γνωστούς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας. Να ανοίξει ματάκια θέλει πολύ απλά.

      Θέλουμε αυτοί οι οποίοι "μάτωσαν" τον ελληνικό λαό να "ματώσουν". Θέλουμε, αυτοί οι οποίοι γέλασαν εις βάρος του, να κλάψουν. Θέλουμε πίσω την πατρίδα μας.Θέλουμε πίσω τη ΖΩΗ μας.


      Διαγραφή
    7. @Ανώνυμος17 Φεβρουαρίου 2013 - 11:45 μ.μ.

      Με το σκεπτικό σου και ο απόστολος Πάυλος δεν πρέπει να ήταν χριστιανός μιας και ξεκίνησε την ζωή του ως διώκτης των χριστιανών...

      Κατά δεύτερο λόγο ο Μουσολίνι ήταν σοσιαλιστής και διαγράφηκε από το ιταλικό σοσιαλιστικό κόμμα διότι επιθυμούσε την απελευθέρωση ιταλικών περιοχών που κατείχε η Αυστροουγγαρία και την προσάρτηση τους στην Ιταλία, δεν μου ακούγεται ιδιαίτερα κομμουνιστικό αυτό...

      Επίσης, ο μη μαρξιστικός σοσιαλισμός δηλαδή αυτός που θεωρεί πως όλη η κοινωνία οφείλει να συμβάλει στην ενίσχυση και την πρόοδο του κράτους και του έθνους (δηλ. ένας σοσιαλισμός τύπου Prussian Socialism κατά Spengler) όχι μόνο δεν αντιτίθεται με τις δεξιάς αρχές αλλά είναι και η ουσία της Δεξιάς στην εποχή του μοντερνισμού. Η Δεξιά απευθύνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και επιθυμεί την συνεργασία τους. Για αυτό και το μοντέλο της δεξιάς είναι φυσικό και οργανικό, όλοι συμμετέχουν στην αρμόζουσα θέση τους. Ο καπιταλισμός/οικονομικός φιλελευθερισμός που πλασάρεται σήμερα ως "δεξιά" είναι δημιούργημα των ίδιων θεωριών και απόψεων που γέννησαν και τον μαρξισμό, δηλαδή του υλισμό, του αθεισμού, της ισότητας κλπ.

      Το ΕΑΜ δεν έκανε κανένα λάθος απολύτως. Ελεγχόταν επί κατοχής από το ΚΚΕ και κορόιδευε τον κόσμο πως είναι πατριωτικό κίνημα ενώ το ΚΚΕ ήθελε να το χρησιμοποιήσει για να επιβάλει στη χώρα σοβιετικό καθεστώς. Όπως ασφαλώς αποδεικνύεται αν κάποιος μελετήσει την δράση του ειδικά τα πρώτα χρόνια του συμμοριτοπολέμου. Ήταν το ΕΑΜ που έδινε στους Ελασίτες τις λίστες με ποιους παράγοντες της ελληνικής μέσης και ανώτερης τάξης έπρεπε να εξοντώσουν.

      Για τον Τραϊανό δεν ξέρω περαιτέρω ούτε τι σκοπούς έχει. Η οπτική που έχει για την ιστορία είναι ιδιόμορφη και με βάση την ελληνική πραγματικότητα που έχει τις ιδιαιτερότητες της. Με αυτή την οπτική εν συνεχεία εξετάζει και τις ιδέες αριστερά και δεξιά με τραγικά αποτελέσματα. Εξήγησα πριν σε ποιά θέματα διαφωνώ μαζί του. Όμως δεν πιστεύω πως είναι κακοπροαίρετος και αυτό ειναι το ουσιώδες.

      Τώρα για τη ΝΔ έχουμε πει κατ' επανάληψη από εδώ πως όχι απλά δεν είναι δεξιό κόμμα, αλλά στη πραγματικότητα ειναι το χειρότερο αριστερό κόμμα στη χώρα καθώς είναι αριστερά με προβιά δεξιάς και ξεγελάει το κόσμο.

      Διαγραφή
    8. ΑΠΟ Ανώνυμος17 Φεβρουαρίου 2013

      Δεν μπορώ να καταλάβω που διαφωνούμε....

      Διαγραφή
  2. "Παραιτήθηκε" για τον φόβο των ιουδαίων, είχε εκνευρίσει τον εκλεκτό λαό του Θεού.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Benedict_XVI_and_Judaism
    δείτε από εκεί που λέει Pius XII και μετά

    1) Σχεδίαζε να αγιοποιήσει τον πάπα Πίο ΧΙΙ τον οποίο οι ιουδαίοι κατηγορούν ότι "δεν έκανε αρκετά" για να σώσει την φάρα τους στον Β' παγκόσμιο. Είναι κι αυτό κατηγορία πλέον, κανονικά οφείλεις να δώσεις και την ζωή σου (που προφανώς δεν αξίζει όσο η δική τους) για να τους σώσεις αλλιώς είσαι αντισημίτης.
    2) Είχε ξαναρχίσει διάλογο με την "Κοινωνία του Αγ.Πίου Χ" μια αυστηρά συντηρητική ομάδα παραδοσιακών ρωμαιοκαθολικών που δεν αποδέχονται το "Βατικανό ΙΙ", την μεταπολεμική πανκαθολική σύνοδο του 1960 όπου αφαιρέθηκαν από το καθολικό δόγμα "κακές" αναφορές στους χριστοκτόνους ιουδαίους. Ο προηγούμενος πάπας είχε αφορίσει μέλη της κι ο σημερινός ήρε τον αφορισμό τους το 2009.
    3) Το 2007 επέτρεψε να τελείται και η παραδοσιακή (προ Βατικανού ΙΙ) λατινική λειτουργία που περιέχει προσευχή στον Θεό για τους ιουδαίους να τους βγάλει από το σκοτάδι και την τυφλότητα και να τους κάνει να αποδεχτούν τον Ιησού Χριστό (είναι φυσικά αντισημιτισμός κι αυτό).
    4) Έκανε κριτική στο Ισραήλ κι όταν το επισκέφτηκε δεν έκανε προσωπική απολογία για το "ολοκαύτωμα" και δεν έμειναν ευχαριστημένοι.

    Ως αποτέλεσμα εδώ και κάποια χρόνια είχε ξεκινήσει εκστρατεία δυσφήμησης της καθολικής εκκλησίας και προσωπικά του ιδίου σε πολλά (ιουδαϊκής ιδιοκτησίας) μεγάλα μμε ιδίως των αγγλοσαξονικών χωρών. Ξέθαβαν υποθέσεις προ 30 και 40 χρόνων για ανώμαλους ιερείς και προσπαθούσαν να τον εμπλέξουν ότι ως αρμόδιος υπεύθυνος τότε τις είχε συγκαλύψει για να μην πληγει το κύρος της εκκλησίας. Οι οποίες υποθέσεις βέβαια βγήκαν τώρα εντελώς τυχαία, ενώ όσο ήταν ο προηγούμενος πάπας δεν είχαν γίνει θέμα.
    Είναι σαφές ότι ο κλοιός έσφιγγε γύρω του, οπότε είτε φοβήθηκε για την ζωή του είτε ότι ο επόμενος στόχος σκανδάλου θα είναι άμεσα ο ίδιος, αν τον κρατούν από κάπου, και προτίμησε να παραιτηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος 16 Φεβρουαρίου 2013 - 11:18 μ.μ.

      Κάποιες από τις παρατηρήσεις που κάνεις είναι σωστές (εξαίρεση αυτή για την κριτική στο Ισραήλ που δεν ισχύει).
      Αλλά από την άλλη ο ίδιος είχε επισκεφθεί εβραϊκές συναγωγές κάνοντας λειτουργίες με ραββίνους στην Ιταλία και είχε αποκαλέσει τους Εβραίους πατέρες (των χριστιανών) στη πίστη (http://www.jpost.com/International/Article.aspx?id=196996).

      Η εχθρότητα που παρόλα αυτά υπάρχει ενάντια στον Βενέδικτο και την καθολική εκκλησία γενικά έχει να κάνει με δύο ζητήματα: α) Όσοι πιστεύουν στο περιούσιο χαρακτήρα τους, για αυτούς δεν υπάρχει ναι μεν αλλά, ούτε ενδιάμεσες καταστάσεις, είτε υποτάσσεσαι εξ ολοκλήρου και κάνεις ότι σου λένε επακριβώς είτε θεωρήσε εχθρός τους. β) η καθολική εκκλησία γενικά πιστεύουν πως ανέκαθεν ήταν ο κυριότερος αντίπαλος τους και ότι και θέσεις να πάρει και μόνο που υπάρχει ακόμα τους ενοχλεί έντονα.


      Διαγραφή
  3. Παιδιά, όπως τα λέτε είναι. Οι Ιουδαίοι είναι το πρόβλημα - και όσοι παριστάνουν τους "εθνικιστές", "πατριώτες" κ.λπ., χωρίς να ασχολούνται με αυτό το μέγα ζήτημα, απλώς είναι στο κόλπο. Εξαπατούν δηλαδή τον κόσμο με αρχαιοπληξίες και αρχαιολαγνείες.
    Εγώ, πάντως, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό δεν το καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός. Όπως λέμε κι εμείς, εδώ, στην ξενητειά, ο "πήχυς στην Ελλάδα παλιά έμπαινε ψηλότερα. Τώρα απλώς μπαίνει βαθύτερα." Καλά, αυτό δεν το νιώθουν οι συμπατριώτες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι, ρε φίλε, να μην αποδεχτούν οι ιουδαίοι τον Ιησού Χριστό! Μόνο αυτό μας έλειπε! Τότε είναι που δεν θα μας μείνει ούτε σώβρακο!
    Αμβρόσιος Μόραλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΄Εχουμε μπερδευτεί. ΄Οτι κάτι σοβαρό κρύβεται πίσω από την παραίτησή του και όχι βέβαια λόγοι υγείας, εὶναι απόλυτα λογικό. Κι άλλοι πάπες εξάντλησαν με το θάνατό τους τη θητεία τους, όντες σε φυτική κατάσταση.
    ΄Ομως σύμφωνα με τον Τραϊανού, είναι ο ίδιος στο κόλπο, ώστε να ρυθμίσει εν ζωή τα της διαδοχής του (μη ιταλική) υπέρ της Νέας Τάξης, δεδομένου ότι με την προϋπηρεσία του ως επικεφαλής της Επιτροπής Προστασίας του Δόγματος, κατέχει απόρρητα ιδιωτικά στοιχεία των υποψηφίων καρδιναλίων και του εκλογικού σώματος, ώστε να τους εκβιάζει. ΄Εχοντας επίσης επιλεγεί και προωθηθεί, λόγω του ναζιστικού του παρελθόντος και της δυνατότητας εκβιασμού του.
    Σύμφωνα πάλι με τον Ανώνυμο 16 Φεβρουαρίου 2013 - 11:18 μ.μ. συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
    Πιστεύω ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί από τις εξελίξεις. Ας ευχόμαστε να είναι υπέρ της ανθρωπότητας, γιατί το διακύβευμα είναι κρίσιμο για την τύχη του κόσμου.
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αντιναζιστής "ΕΑΜ Β'" ως συνήθως αερολογεί, πού και πού πετάει και κάτι σωστό και μετά το συμπληρώνει με 15 σαχλαμάρες. Από κάποιον που φτιάχνει αχταρμάδες όπου οι ναζί παρουσιάζονται ως ...όργανα των ιουδαίων περιμένεις τώρα σοβαρή ανάλυση;
      Αν ήταν δικός τους και του χεριού τους ποιος ο λόγος να τον παραιτήσουν; Για να προλάβουν να ρυθμίσουν τα της διαδοχής μέσω αυτού; Μα αν τον ελέγχουν τότε ξέρουν ήδη κι ό,τι στοιχεία έχει αυτός για άλλους. Και με τον προηγούμενο πάπα δηλαδή πώς πρόλαβαν την διαδοχή και βγήκε αυτός, ο "δικός" τους;
      Τους είχε μπει στο μάτι και τώρα θα επιδιώξουν να βγει κάποιος του χεριού τους. Ακόμη και νέγρος απ'ό,τι λέγεται ως καρφί στο μάτι των ευρωπαϊκών λαών ότι πρέπει να αποδεχτούν ως πνευματικό ηγέτη τους έναν αφρικανό που θα καταπολεμήσει τον ρατσισμό, την ξενοφοβία και τα άλλα δαιμόνια.

      Διαγραφή
    2. @Γ.Σ.

      Δεν υπάρχει κανένα "ναζιστικό παρελθόν" του Πάπα, όπως κάθε παιδί της ηλικίας του εκείνη την εποχή γράφτηκε υποχρεωτικά στη Χιτλερικη Νεολαία.

      Ούτε ο τωρινός Πάπας ούτε ο προηγούμενος ήταν Ιταλοί.

      Τα πράγματα δεν είναι ποτέ απλά και η μανιχαϊστική τους εξήγηση οδηγεί σε σφάλματα, υπάρχουν ισορροπίες. Ασχέτως το που βρίσκεται ο καθένας μας θρησκευτικά ή φιλοσοφικά, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως για αιώνες η καθολική εκκλησία υπήρξε προπύργιο υπεράσπισης του ευρωπαϊκού πολιτισμού και των ευρωπαϊκών λαών. Με το τέλος του Β' ΠΠ δέχθηκε τρομερό πόλεμο για να εναρμονισθεί με τον νέο κόσμο που θα έφτιαχναν οι νικητές του Β'ΠΠ και αυτό όντως επιτεύχθει με το Second Vatican Council, όπου πρώην προτεστάντες που τελευταία στιγμή ασπάστηκαν τον καθολικισμό, αλλόθρησκοι (μαντέψτε από ποιά θρησκεία...) που γίνανε καθολικοί για τα μάτια του κόσμου και Γερμανοί ιερείς με μεταπολεμικά σύνδρομα ενοχής βρέθηκαν να διαμορφώνουν τα δόγματα της καθολικής εκκλησίας.
      Από τότε η καθολική εκκλησία βρίσκεται σε παρακμή ενώ μέσα στους κόλπους της βρίσκονται δυνάμεις που θέλουν την πλήρη εναρμόνιση της με την νέα τάξη και τον πολυπολιτισμό.

      Διαγραφή
    3. @Ανώνυμος17 Φεβρουαρίου 2013 - 3:52 μ.μ.

      Υπάρχουν στοιχεία πως η τραπεζιτική ελίτ χρηματοδότησε το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα καθώς την ενδιέφερε να εκμεταλλευτεί την αντιπαλότητα Γερμανών και Σλάβων για να ρίξει τον έναν λαό ενάντια στον άλλο. Αυτό διότι ο Στάλιν εξοντώνοντας τους μπολσεβίκους και αλλάζοντας πλήρως την γραμμή της ΕΣΣΔ (πχ σοσιαλισμός μόνο σε μία χώρα, επιστροφή των παραδοσιακών αξιών και της οικογένειας που προσπάθησαν να διαλύσουν οι Τρότσκυ & σία) είχε ξεφύγει από τον έλεγχο τους.
      Η χρηματοδότηση του NSDAP έγινε κατά πάσα πιθανότητα χωρίς τα ηγετικά του στελέχη να γνωρίζουν πως από πίσω βρίσκονταν οι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης αλλά φιλογερμανοί επιχειρηματίες και μέρος της παλιάς WASP ελιτ των ΗΠΑ που θεωρούσαν πως αντιτίθεται στη νέα ιουδαϊκή επικυριαρχία.

      Όλα τα προαναφερθέντα όμως δεν σημαίνουν πως η εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία και πρακτική ήταν δημιούργημα του διεθνούς τραπεζιτικού συστήματος. Ίσα ίσα από τα κύρια χαρακτηριστικά της πολιτικής του NSDAP ήταν η αποκοπή της σύνδεσης των γερμανικών τραπεζών με το διεθνές τραπεζιτικό σύστημα, η κατάργηση του gold standard και η επαναδημιουργία της γερμανικής βιομηχανίας μέσα από τη κοινωνική πίστωση (social credit). Για αυτό και ακριβώς η Γερμανία της εποχής εκείνης έπρεπε τελικά να καταστραφεί, διότι το μοντέλο οικονομίας που εφάρμοζε ενδέχετο να εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες με καταστροφικά αποτελέσματα για τους τραπεζίτες της Νέας Υόρκης...

      Διαγραφή
    4. Theodotus χωρίς τα λεφτά των εβραίων δεν θα υπήρχει ΝΑΖΙΣΜΟΣ αλλά και ούτε Φύρερ.. Ο Ναζισμός ήταν ο φασισμός του Σιωνισμού. Ήταν ένα καλό οργανωμένο σχέδιο. Ο άθεος Χίτλερ γνώριζε αρκετά καλά το εβραικό κεφάλαιο...όπως και ο Χίμλερ. Όταν η Γερμανία έγινε ισχυρή και πίστεψε ότι ΜΠΟΡΕΙ να κάνει το μεγάλο ΑΛΜΑ τότε άρχισαν τα όργανα....κάτι ανόλογο δεν βλέπουμε και σήμερα;;

      Ο άθεος Στάλιν ( τα παιδιά του τα έκλεισε σε ιδρύματα) εξόντωσε την εβραική ελίτ ( όχι τους μπολσεβίκους) γιατί είχε το άγχος ενός πραξικοπήματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο ποντικός Τρότσκυ που είχε βρεί καταφύγιο στην Λατινική Αμερική.

      Διαγραφή
    5. @Ανώνυμος18 Φεβρουαρίου 2013 - 12:16 π.μ.

      Συγγνώμη αλλά αυτα περί Ναζισμού ως σιωνιστικού δημιουργήματος δεν σχετίζονται με την ιστορική πραγματικότητα.

      Ο Χίτλερ δεν ήταν άθεος, ούτε και ο Χίμλερ και σίγουρα δεν ήταν συνειδητά όργανα των τραπεζιτών.

      Ο Στάλιν εκτόπισε την ηγεσία των μπολσεβίκων μετά τον θάνατο του Λένιν. Η εβραική ελίτ της ΕΣΣΔ μέχρι το 1924 ταυτιζόταν με τους μπολσεβίκους άλλωστε. Από τη μεγάλη πεντάδα των πρώτων μπολσεβίκων: Λένιν, Καμένεφ, Ζινοβιεφ, Τρότσκυ, Στάλιν τι συνέβει σε Καμένεφ, Ζινοβίεφ και Τρότσκυ; Παρόλα αυτά αρκετοί εβραίοι μείνανε στους σταλινικούς μηχανισμούς αφού αποδέχονταν πλήρως την ηγεσία και τη γραμμή του Στάλιν.

      Διαγραφή
    6. "αρκετοί εβραίοι μείνανε στους σταλινικούς μηχανισμούς"

      NAI, αλλά ελάχιστοι....έμειναν. Εδώ, μέχρι τους εβραιους γιατρούς κυνηγούσε.....απο το 1949 μέχρι και τον θάνατό του δεν ήθελε γιατρό.

      Ο Χίτλερ ήταν άθεος. Μισούσε τον χριστιανισμό μέχρι αηδίας. Η σημερινή Γερμανια είναι η Γερμανία του Χίτλερ ΜΑΖΙ με τους εβραίους. Ο Χίμλερ, λίγο ΠΡΙΝ το τέλος γνώριζε πολλά..η εντολή του ήταν να μην "ενοχλήσουν" την οικογενεια του.

      Διαγραφή
    7. @Theodotus
      Σωστός για το Στάλιν! Το καλύτερο ίσως παράδειγμα οι Καγκάνοβιτς. Ο Λαζάρ εικάζεται ότι δηλητηρίασε τον Ιωσήφ.
      Μέχρι την ίδρυση του εβραϊκού κράτους οι Εβραίοι σταθερά αποτελούν την ελίτ της Σοβιετίας. Και η παράδοση συνεχίζεται βέβαια, και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στην συνέχεια λίγο πριν την πτώση της Σοβιετίας όλοι οι απαράτσνικ (στην συνέχεια ολιγάρχες) ήταν οι ίδιοι.

      Διαγραφή
    8. Ο Στάλιν στον Β'ΠΠ παρατήρησε πως οι Εβραίοι της ΕΣΣΔ προτιμούσαν να πηγαίνουν στα μετόπισθεν και να κάνουν λαθρεμπόριο εκμεταλλευόμενοι τον απλό λαό αντί να πολεμάνε τους Ναζί. Συνειδητοποίησε τότε πως είναι αδύνατον να τους εμπιστεύεται αφού μεταξύ του εύκολου πλουτισμού και του να πολεμήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους (δηλ. τους Ναζί) οι Εβραίοι προτίμουσαν το πρώτο. Από όσο γνωρίζουμε πριν πεθάνει σκόπευε να κάνει μια νέα εκκαθάριση που αυτή τη φορά θα έμοιαζε περισσότερο με αντι-εβραϊκό πογκρόμ παρά με οτιδήποτε άλλο. Τον πρόλαβαν όμως ο Μπέρια και η παρέα του.

      Από τη δεκαετία του 60 και έπειτα υπήρχε έντονη κόντρα Ισραήλ-Σιωνισμού από τη μία και ΕΣΣΔ από την άλλη. Ενώ στην ΕΣΣΔ υπήρχε εντονότατη προκατάληψη κατά των Εβραίων.Παράδειγμα ο Αντρόπωφ που έκρυβε την εβραική καταγωγή του. Το θέμα βέβαια ειναι τρομερά πολύπλοκο, θα το εξετάσουμε όμως σε μελλοντικά άρθρα.
      Τώρα για την εποχή του Γιέλτσιν τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Οι ολιγάρχες οφείλουν την δημιουργία τους στις πιέσεις της Δύσης και στο οικονομικό "πρόγραμμα" ατόμων όπως ο Ανατόλι Τσουμπάις...Ο οποίος ασφαλώς μόνο σλαβικής καταγωγής δεν ήταν...

      Διαγραφή
    9. @Ανώνυμος18 Φεβρουαρίου 2013 - 1:04 π.μ.

      Η σχέση Χίτλερ και χριστιανισμού είναι ιδιόμορφη. Μιλούσε πάντα για θεία πρόνοια με έναν τρόπο που είχε ξεκάθαρα μονοθειστικό/χριστιανικό χαρακτήρα. Από την άλλη στο Hitler's Secret Table Talks η αγγλική έκδοση του βιβλίου περιέχει σφοδρές αναφορές του κατά του χριστιανισμού. Η γαλλική και ιταλική έκδοση του βιβλίου δεν περιέχουν τα κομμάτια αυτά. Προστέθηκαν στο αγγλικό ή αφαιρέθηκαν από την γαλλική και ιταλική έκδοση αυτές οι αναφορές; Ποιες ξέρει...
      Σε άλλα σημεία μιλάει πως το μέλλον ανοίκει στην επιστήμη και στη γενετική/ευγονική κλπ. Γενικά επακριβώς τι είχε στο μυαλό του δεν θα μάθουμε ποτέ. Άθεος όμως με την παραδοσιακή έννοια του όρου όπως δήλωνε πχ ο Λένιν δεν ήταν.
      Από τα όσα έχω διαβάσει θα τον χαρακτήριζα ως άθρησκο ένθεο.

      Το πρόγραμμα του NSDAP μιλούσε για θετικό χριστιανισμό και επι διακυβέρνησης του ο αποεβραισμός του χριστιανισμού που ξεκίνησαν κάποιες προτεσταντικές ομάδες βοηθήθηκε έντονα από το κράτος.
      Το NSDAP δεν είχε μια μονολιθική σχέση στο θέμα της θρησκείας. Ο Χιμλερ πχ ήταν όντως αντιχριστιανός και κατά πάσα πιθανότητα ασπαζόταν την θρησκεία που είχε κατασκευάσει ο Wiligut που ήταν και ο προσωπικός του μάγος. Ο Ρόζενμπεργκ ήταν αντικαθολικός και ήθελε να φτιάξει μια νέα θρησκεία, άλλοι είχαν συμπάθεια στον αριοχριστιανισμό, άλλοι θέλανε να τα βρούνε με τη καθολική εκκλησία κλπ κλπ.

      Η σημερινή Γερμανία δεν έχει καμία σχέση με τη Γερμανία του NSDAP. Δεν βλέπω ούτε φυλετικούς νόμους στη νομοθεσία της, ούτε προσπάθεια διατήρησης των Γερμανών ως φυλετικής ομάδας ούτε τίποτε από αυτά που έκανε το NSDAP. Αντίθετα η Γερμανία σήμερα φυλετικά και εθνικά πεθαίνει από την υπογεννητικότητα και την λαθρομετανάστευση καθώς και από τις τριτοκοσμικές και τουρκικές μειονότητες της που είναι κράτος εν κράτει.
      Η οικονομική γερμανική επικυριαρχία στην Ευρώπη δεν σημαίνει τίποτα ουσιαστικά θετικό για τη Γερμανία πέρα από κάποια προσωρινά κέρδη. Απλά επιλέχθηκε ως χώρα να παίξει αυτό το ρόλο από την τραπεζιτική ελίτ, θα μπορούσε άνετα να είναι στη θέση της η Γαλλία ή η Βρετανία. Το αν τώρα κάποιοι Γερμανοί θερμοκέφαλοι νομίζουν πως επειδή στο παιχνίδι των τραπεζιτών η Μέρκελ παίζει τον "νταβά" και όχι την "πόρνη" πως αυτό σημαίνει κιόλας πως πρέπει να είναι περήφανοι τότε ειναι για λύπηση.

      Για αυτό και το αντιγερμανικό αίσθημα που φορτίζεται από τα ΜΜΕ και κάποιους πατριώτες στην Ελλάδα (οι οποίοι κιολας ουδέποτε αναφέρονται στους "περιούσιους") είναι μια απάτη και κατευθυνόμενο για να στρέφει την αντίδραση του κόσμου προς λάθος στόχους.

      Διαγραφή
    10. Καλησπέρα σας
      θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε υπ' όψιν σας τα βιβλία των Greg Hallett & Spymaster
      Hitler was a British agent, Stalin's British training και αν είναι σχετικώς αξιόπιστα.

      Επίσης στο βιβλίο του Χατζάρα οι Αθέατοι και η κόκκινη συμφωνία περιγράφονται μηχανισμοί που προώθησαν στην εξουσία τόσο τους Λένιν, Τρότσκυ, Στάλιν, όσο και Χίτλερ.

      Σύνδεσμος για το κείμενο της κόκκινης συμφωνίας: http://mailstar.net/red-symphony.html#2a

      Διαγραφή
    11. εχω απλά ακουστά αυτά τα δύο βιβλία αλλά ως θεωρίες μου φαίνονται τραβηγμένες από τα μαλλία. Για τον Χίτλερ αυθεντία στον κόσμο είναι αποκλειστικά ο Irving. Οι υπόλοιποι καθεστωτικοί ιστορικοί και "ιστορικοί" απλά αναμασούν τα ίδια και τα ίδια.

      Η Κόκκινη Συμφωνία αν και περιγράφει θαυμάσια τα διάφορα τεκτενόμενα έχει κάποια λάθη και κάποιες χρονολογικές αντιφάσεις που θέτουν ερωτηματικά στην αυθεντικότητα της.
      Μπορεί βέβαια αυτά να είναι αποτέλεσμα των πολλαπλών μεταφράσεων (μεταφράστηκε από τα γαλλικά στα ισπανικά και μετά στα αγγλικά). Μέχρι να παρουσιασθεί το αυθεντικό κείμενο θα υπάρχουν πάντα ερωτηματικά.

      Διαγραφή
  6. Ἐγώ νομίζω πώς ὁ νέος Πάπας θὰ εἶναι μαῦρος,γιὰ νὰ συμφωνῆ μὲ τὶς
    ἐπιταγές τῆς Νέας Τάξεως.

    Τώρα σχετικὰ μὲ τό πρωτοσέλιδο τῆς Liberation:
    "Θεοῦ μὴ ὑπάρχοντος ὅλα ἐπιτρέπονται",ποὺ πολύ βολεύει μερικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό είναι ιδιαίτερα πιθανό. Το ερώτημα είναι πως θα το αποδεχθούν οι καθολικοί και μάλιστα το συντηρητικό τους κομμάτι. Ενδέχεται να δούμε εξελίξεις.

      Διαγραφή
  7. Ελλάδα 1986 25η Μαρτίου.

    Στην κεντρική πλατεία μιας κωμόπολης ένας πατέρας φωνάζει από μακρινή απόσταση το γιό του. ‘”Έλα πάμε” ο γιός εντελώς αυθόρμητα αναρωτιέται τι να θέλει ο πατέρας του. “Πάμε να βγούμε μια φωτογραφία μαζί τώρα που είσαι ντυμένος τσολιάς” Είναι ανάγκη τους λέει ο γιός;;; “Nαι είναι μεγάλη ανάγκη. Κάποια μέρα όλα αυτά δεν θα υπάρχουν παιδί μου. Θα δεις το χάος μπροστά σου… να έρχεται. Αναμνήσεις σε μια χώρα ρημαδιό.. σε μια χώρα άθεων μαρξιστών…… και μια κοινωνία εγκληματιών του υπόκοσμου λυπάμαι”

    Theodote τι λες;;; Γνώριζε ο γέρος τι έρχεται;;; Είσαι κάτοχος μεγαλης γνώσης και θέλω άποψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επι Αντρέα Παπανδρέου η Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά, αλλά η κοινωνία δεν είχε αποσυνθεθεί ακόμη. Υπήρχαν μέχρι τις αρχές τις δεκαετίας του 90 ακόμα ισχυρός ο θεσμός της οικογένειας, υπήρχε εθνική συνείδηση, υπήρχαν ηθικές αρχές, ο φεμινισμός είχε αποτύχει στην Ελλάδα γιατί δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος, ο στρατός παρέμενε ακόμα αξιόμαχος κλπ κλπ.

    Επί Μητσοτάκη και ειδικά επί Σημίτη άρχισε η κοινωνική και εθνική αποσύνθεση της Ελλάδος. Σήμερα απλα ζούμε και την κρατική αποσύνθεση της χώρας.
    Ναι ο πατέρας του περιστατικού είχε απόλυτα δίκιο...Συχνά άνθρωποι που γνωρίζουν καλά ιστορία μπορούν να κατανοήσουν τι θα γίνει στο μέλλον για αυτό και οι σοβαροί ιστορικοί μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια τα πολιτικά μελλούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πατέρας μου ήταν. Έχεις δίκιο επι εβραίου Σημίτη ειδικά έγινε χαμός.Αλλά να σου λέει ένας άνθρωπος απο το 1986 ότι αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον..... τα λεφτά θα τα φάνε, η νεολαία θα γίνει τελείως μαρξιστική και πρόστυχη...κλπ εεε μένεις ξερός φίλε μου

      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
    2. Ναι ο πατέρας σου είχε απόλυτο δίκιο...

      Τα λέμε.

      Διαγραφή
  9. Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορείς όλα όσα ανέφερες σε σχέση με την δεκαετία του 80 να τα έγραφες σε ένα κείμενο με τον πρέποντα προσεγμένο τρόπο για να αποφύγουμε τους κακοπροαίρετους και να το δημοσιεύαμε εδώ. Δεν χρειάζεται να είναι επώνυμο.
    Το μαιλ του μπλογκ ειναι το theodotus777@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένθεος άθρησκος ο Αδόλφος; Σωστό!
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ελληνικός λαός ακόμα και τώρα δεν θέλει ή δεν μπορεί καταλάβει τι του ετοιμάζουν πραγματικά.

    Οι νονοί της μεταπολίτευσης παραδίδουν την χώρα στους ξένους. Το «ταμείο αποκρατικοποιήσεων» δείχνει τον δρόμο. Η λεηλασία της χώρας είναι αυτοσκοπός.

    Προσπαθούν μέσω του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ να δημιουργήσουν ΤΗΝ κοινωνία τους. Μια κοινωνία χυδαία, άπληστη, με ένα σωρό «νόμιμους μογγόλους-μουσουλμάνους με ιθαγένεια ελληνική» που θα δουλεύουν σε πολυεθνικές μαζί με τρομαγμένους Έλληνες που θα κρύβουν τον σταυρό στην τσέπη τους και θα γιορτάζουν επετείους μόνο στην σκέψη…Ένας λαός υποταγμένος σε ένα καθεστώς άθλιο.
    Τα χριστιανικά πετρέλαια της Ελλάδας, όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο της Συρίας θα απασχολούν τους πάντες..ΚΑΙ οι Αμερικανοί δεν είναι διατεθειμένοι να βρουν μπροστά τους προβλήματα… πατριωτικής φύσεως. Νέα επένδυση ο Σύριζα, για τους Αμερικάνους μετά την αχρήστευση του ΠΑΣΟΚ! Τους βολεύει αφάνταστα το κόμμα Τσιπρα για την ανοιχτή κοινωνία των Μογγόλων. Οι δήθεν λαϊκοί ήρωες με το φιλολαϊκό αγαθό προφίλ ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για την Ελληνική κοινωνία. Το σκουπιδαριό που αναδύεται είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μέγα πλιάτσικο. Όσο θα φθείρεται η κυβέρνηση Σαμαρά ( ΝΔ ως ευνουχισμένη κακιά δεξιά) κάνοντας καινοτόμες μεταρρυθμίσεις, τόσο θα ανεβαίνει ο Σύριζα..με τους λούμπεν άθεους κομμουνιστές. Τα φροντιστήρια στον cool Αλέξη δίνουν και παίρνουν. Ποιος θα τους σταματήσει;; Πέρασε ο Ολάντ, και θορυβήθηκε το σύστημα…. Η ελληνική κοινωνία, θα ζήσει μαύρες μέρες….. ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Τα ερείπια που θα διδάσκουν χορούς «σάλσα» πάνω από τάφους!!! κτήνη κανονικά!! Που πάμε;;

    Κάποιοι λένε ότι αν εκλέγει ο Τσίπρας θα είναι παρένθεση. Για χαζούς μας περνάνε;; Το Καραμανλικό στρατόπεδο σύσσωμο βρίσκεται δίπλα στον Τσιπρα ( θέλουν τον Κωστάκη πρόεδρο) Φυσικά για τους άλλοτε ψηφοφόρους του Πασοκ ΟΥΤΕ συζήτηση. Κάποιοι αδέσποτοι για να θολώσουν ΑΚΟΜΑ τα νερά μιλάνε για εβραίο Τσίπρα! ΕΛΕΟΣ! Ο Τσιπρας ανδρείκελο είναι…

    Aν όλα αυτά είναι βλακείες ας δούμε πως κατάντησε η κεντρική Ευρώπη...





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ένα δεν αποκλείει το άλλο, μπορεί κάποιος να είναι ανδρείκελο και περιούσιας καταγωγής.

      Και 6 μήνες να κυβερνήσει το ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσουν πίσω μια χώρα αγνώριστη. Ότι κάνουν οι άλλοι σε δεκαετίες θα τα κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι σε λίγους μήνες.

      Εάν αυτός ο λαός εκλέξει το ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση θα είναι άξιος να πάθει τα χειρότερα και αυτά θα πάθει από το ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    2. Εκτός και αν μας προλάβουν τα γεγονότα με την ΑΟΖ......και γίνει χαμός. Αλλά προσωπικά ΟΛΑ μπαρούφες είναι.....τα ξεπούλησαν όλα..


      Υ.Γ Αυτός ο λαός έκανε ΞΑΝΑ πρωθυπουργό τον Σημίτη μετά το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου....

      Διαγραφή
  12. Γεια σου Θεόδοτε

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CckMLpKqxhs#t=0s


    Ενα μουσικό video λίγο καιρό ( όχι από τυχαίους καλλιτέχνες-μιλάμε για την ελίτ) πριν την εκλογή του νέου Πάπα…..

    Tι γνώμη έχουμε αλήθεια;;;Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ του χριστιανισμού;;; Είναι γνωστικής μανίας;

    TAIΠΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή