Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Το παρόν άρθρο βρίσκεται και στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Patria


Γράφει ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος
                 Στη μνήμη του Adriano Romualdi


Ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Αναλογιστείτε τα όσα ζήσετε και όσα έρχονται να ζήσετε. Η Δεξιά χάνει σταθερώς – και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αμφισβητείται ο ίδιος ο όρος. Κανείς πια σήμερα δεν είναι δεξιός. Στην καλλίτερη, πράγματι, περίπτωση είναι απλώς εθνικιστής και βάλε… ελληνολάτρης π.χ., ελληνόψυχος κ.λπ. Και έτσι τα αποτελέσματα γίνονται πασιφανή: 1) Ένα βιβλίο που σχεδόν κανείς δεν μπόρεσε να διαβάσει, το διαβόητο Κεφάλαιο του Μαρξ, εξακολουθεί να διέπει πολιτικώς τον κόσμο μας. Και 2) ενώ ο κομμουνισμός  παντού απέτυχε, όσοι από τους υπεύθυνους της καταστροφής παραμένουνε ζωντανοί όχι μόνο δεν τιμωρούνται, αλλά αντίθετα αμείβονται παχυλώς. Και το γενικότερο συμπέρασμα: Όπως ορθότατα προσφάτως δηλώθηκε στο «ευρωπαϊκό κοινοβούλιο», επειδή ακριβώς ο Μαρξισμός παντού απέτυχε και δεδομένου ότι όλοι όσοι τον προώθησαν αμείφθηκαν πλουσιοπάροχα για τις καταστροφές που προκάλεσαν, η Ευρώπη σήμερα μετατρέπεται σε κομμουνιστικό Κράτος. Γιατί, πράγματι, μπαίνουνε –και στανικώς εισπράττονται- οι φόροι οι οποίοι πλήττουν όχι μόνο τους Έλληνες μα όλους, στην ουσία, τους ευρωπαϊκούς λαούς; Μήπως επειδή οι Ευρωπαίοι «χρωστάνε»; Ή μήπως διότι μειώθηκαν οι πλουτοπαραγωγικές πηγές; Μπα! Τίποτα από τα δύο. Τα αιτούμενα είναι να ληστευθούν όσοι απέκτησαν ό,τι απέκτησαν όχι με σπέκουλες και κομπίνες αλλά με εργασία, να γίνουνε ακόμα πλουσιότεροι οι διεθνείς απατεώνες και η Ευρώπη μας να μεταβληθεί, χωρίς φασαρίες και με δημοκρατικές  διαδικασίες, σε ομοσπονδιακής υφής Κράτος  κομμουνιστικό. Ό,τι δηλαδή, στη Ρωσία, απέτρεψε μερικώς ο Λένιν και ολοκληρωτικώς ο Στάλιν –προς μεγάλη απογοήτευση των διαφόρων Rathenau, Haushofer και λοιπών «διανοητών» της πλουτοκρατικής αριστεράς- πάει να γίνει σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

          Και το μέγα ερώτημα παραμένει: Γιατί;


          Διότι κατά την πέμπτη δεκαετία του 20ού αιώνα δεν νικήθηκε ο Φασισμός, ο μιλιταρισμός, ο αυταρχισμός, ο ολοκληρωτισμός και όλα τα άλλα που διαρκώς και ανοήτως αναμασώνται και επαναλαμβάνονται: Νικήθηκε απλώς η Ευρώπη. Και νικήθηκε όχι από τη Σοβιετική Ένωση, που ούτε σοβιετική ούτε ένωση ούτε –πολύ περισσότερο- μαρξιστική ήτανε πια, αλλά από τη «μήτρα του κακού», τις Η.Π.Α. και τους δημοκρατικούς συμμάχους της, οι οποίοι, με χαρακτηριστική πονηριά, είχανε καταφέρει να βάλουνε τους άλλους (τους Ρώσους εν προκειμένω) να πολεμήσουνε για λογαριασμό τους.

Νικήθηκε δηλαδή η Ευρώπη μας, που μόνο ως  δεξιά μπορεί και πρέπει να νοείται. Και μπορεί και πρέπει να νοείται αποκλειστικώς ως δεξιά, διότι, εάν θεωρηθεί ως δημοκρατική, σοσιαλιστική κ.λπ., είτε διαλύεται είτε καταστρέφεται. Άρα το μέγα αιτούμενο είναι να δούμε πρώτα-πρώτα τι σημαίνει δεξιά.

                                         

Α΄Το νόημα της Δεξιάς

Αντίθετα με ό,τι διατυμπανίζεται –ιδίως σήμερα- στην Ελλάδα, η Δεξιά δεν έχει σχέση ούτε με ελληνολατρείες ούτε με προγονολατρείες. Είναι, πράγματι, κανείς Δεξιός ή Αριστερός ανάλογα με τη θέση που παίρνει ως προς τη Γαλλική Επανάσταση. Όλα τα άλλα, όπως θα έλεγε και ο καημένος Δημήτριος Γούναρης, δεν είναι παρά «αερολογίες» προς εξαπάτησιν των απλουστέρων (= πιο ανόητων).

          Η Ευρώπη είχε ενωθεί χάρη στον Χριστιανισμό, θεμέλιος λίθος του οποίου ήταν –και εν πολλοίς παραμένει- η Ρωμαϊκή Εκκλησία. Στην ενότητα αυτή δεν κατάφερε να επιφέρει αποφασιστικό πλήγμα ούτε το μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Ρώμης σχίσμα του 1054 μα ούτε και η κατά τον 16ο αιώνα Θρησκευτική Μεταρρύθμιση του Λούθηρου. Το πρώτο ράγισμα, πράγματι, το πέτυχε ο Κρόμβελ, μέσω της κατίσχυσης στην Αγγλία πρώτα και μετά στη Βόρεια Αμερική, του Καλβινισμού, που στην ουσία δεν είναι παρά κρυπτοϊουδαϊσμός. Και μετά, το μέγα πλήγμα ήρθε με τη Γαλλική Επανάσταση.

          Διαβάζει κανείς σήμερα τα τότε γεγονότα και διερωτάται: Ποιος είχε δίκιο; Οι λυσσασμένοι (enragés) Ιακωβίνοι ή μήπως το προκλητικώς χλιδάτο βασιλικό ζεύγος και οι –κατά κανόνα- εκφυλισμένοι συνεργάτες του; Για ψάξτε λίγο το θέμα… και προσπαθήστε να βρείτε μόνοι σας την απάντηση. Και η απάντηση είναι μία και μόνη: Κανείς, απολύτως κανείς. Οι γελοίοι αριστοκράτες στην πλειοψηφία τους αξίζανε τη λαιμητόμο – την οποία όμως εξίσου αξίζανε και οι δημοκράτες αντίπαλοί τους. Και τούτο, διότι αυτοί οι τελευταίοι κατέστρεψαν τη Χριστιανική Γαλλία, την Αγαπημένη Κόρη της Εκκλησίας. Η καταστροφή αυτή, επιπλέον, θα ήτανε διαρκής, εάν δεν εμφανιζότανε, περίπου ως  μετέωρο, η στρατιωτική και οργανωτική ιδιοφυία του Ναπολέοντος Βοναπάρτη. Και οφείλει εδώ  να ξαναπεί κανείς ειδικώς στους Νεοέλληνες (η επανάληψις είναι η μήτηρ της μαθήσεως) ότι η έννοια του «έθνους» εφευρέθηκε από τους Γάλλους δημοκράτες, ακριβώς για να προσδώσουν «νομιμότητα»  στις εκτεταμένες σφαγές στις οποίες συστηματικώς επιδόθηκαν. Όποιος δηλαδή δεν ενστερνιζόταν τα «δημοκρατικά ιδεώδη» χαρακτηριζότανε «εχθρός του έθνους» και…παπ, έχανε  το κεφάλι του με διαδικασίες δημοκρατικές μεν αλλά ιδιαιτέρως συνοπτικές δε.

          Το ερώτημα όμως παραμένει: Εφόσον ο ιδεολογικός χαρακτηρισμός απορρέει από την τοποθέτηση ως προς τη Γαλλική Επανάσταση και δεδομένου ότι οι τότε αντίπαλοι, δημοκράτες και βασιλόφρονες, το μόνο που πραγματικώς όλοι τους άξιζαν ήτανε η λαιμητόμος, τότε πώς μπορεί κανείς να θεωρηθεί δεξιός ή αριστερός με μόνο κριτήριο τα γεγονότα εκείνης της εποχής;  Για να δοθεί όμως η –σωστή-απάντηση στο ερώτημα αυτό, πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητή η άποψη του πρόωρα χαμένου Ιταλού στοχαστή της Δεξιάς Adriano Romualdi, που εξήγησε, ήδη από τη δεκαετία του 1960, ότι αυτό που άρχισε στη Γαλλία κατά τα έτη 1789-1792 συνεχίζεται και σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι δυνάμεις της ανατροπής, οι σύμμαχοι του Διαβόλου όπως αυτοχαρακτηρίζονται, επιχειρούν, με βάση τα διδάγματα των «διαφωτιστών φιλοσόφων» του 18ου αιώνα, να σπάσουνε τον δεσμό του ανθρώπου με την Καθαγιασμένη Παράδοση και να τον μεταβάλουν σε ον απλώς οικονομικό και καταναλωτικό. Είναι, νομίζω, αρκετοί αυτοί που μπορούν ακόμη να θυμηθούν  τις υπέρ του Διαφωτισμού κορώνες στις οποίες, κατά τη δεκαετία του 1990, επιδιδόταν το Ιστορικό τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών – και τις οποίες ‘κορώνες’ αναμετέδιδαν μεγιστοποιημένες τα ισχυρότερα όργανα του προοδευτικού και δημοκρατικού τύπου της πατρίδας μας. Η Αριστερά, πράγματι, ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Η Δεξιά ήταν εκείνη που δεν γνώριζε «πού παν’ τα τέσσερα»  και επιχειρούσε να αναβιώσει συνθήματα «ελληνοκεντρικά», «προγονολατρευτικά» και άλλα πολλά, παρόμοια και γραφικά. Να γιατί σήμερα βρισκόμαστε εκεί όπου είμαστε: Κανείς στη χώρα μας δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι καπιταλισμός και μαρξισμός είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος καθώς και ότι ιδεολογικοπολιτικό ρεύμα, συγκεκριμένα οι φιλελεύθεροι και δημοκράτες σπεκουλαδόροι αστοί και τα κατά καιρούς υποχείριά τους,  με ιστορία τουλάχιστον δύο αιώνων πίσω του και οπλισμένο με το χρήμα των διεθνών σπεκουλαδόρων δεν αντιμετωπίζεται με συνθήματα του τύπου «Αιωνία Ελλάς» και τα συναφή.

          Για να ξαναγυρίσουμε όμως στο ερώτημα που ήδη τέθηκε και έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τη σκέψη του Adriano Romualdi («εκείνο που άρχισε στη Γαλλία το 1789 συνεχίζεται και σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη» – ή, μάλλον, σε ολόκληρο τον κόσμο), η σωστή απάντηση είναι: Λύση στο πρόβλημα που αναδύθηκε με τη Γαλλική Επανάσταση προσέφεραν τα αυταρχικά (προσοχή: όχι ολοκληρωτικά)  καθεστώτα που άνθησαν στην Ευρώπη από το 1918 και μετά. Και τούτο, διότι η ευρωπαϊκή εμπειρία, επανασυνδέοντας εν προκειμένω το παρόν του 20ού αιώνα με το αρχαιοελληνικό παρελθόν, έδωσε τη σωστή λύση στο ερώτημα που παγκοσμίως τέθηκε λόγω της Μεγάλης Ανατροπής στη Γαλλία του τέλους του 18ου αιώνα :  Οι δημοκράτες, που θεώρησαν (και συνεχίζουν να θεωρούν) όλους τους ανθρώπους ως «ίσους μεταξύ τους», λένε ανοησίες: Κανένας άνθρωπος δεν είναι  ίσος με τον άλλον. Και οι αριστοκράτες όμως που θεωρούνε γενικώς την ικανότητα ως καρπό αποκλειστικά της κληρονομικότητας, επίσης λένε ανοησίες. Και τούτο, διότι, όπως σοφά λέει και ο Ελληνικός Λαός, «από ρόδο βγαίνει αγκάθι κι από αγκάθι βγαίνει ρόδο». Τους αρχικώς αγίους και πραγματικά Χριστιανούς βασιλείς και ευγενείς της Γαλλίας είχανε διαδεχτεί, κατά τον 18ο αιώνα, άτομα που σε πολλές περιπτώσεις δεν ήτανε μόνο αμαθή και αποβλακωμένα, αλλά κάτι ακόμα χειρότερο: εκφυλισμένα.

Οπότε μπορούμε πια να συνοψίσουμε: Η αριστοκρατία (aristocracy) έπρεπε πράγματι να καταλυθεί, αλλά να αντικατασταθεί όχι από τη δημοκρατία (democracy) αλλά από την αξιοκρατία (meritocracy). Και ο μόνος εν προκειμένω τρόπος επιλογής τόσο των αξίων όσο και αυτών  που θα τους διαδέχονταν ήταν (και παραμένει) η Παιδεία – και μάλιστα η ανθρωπιστική. Ό,τι δηλαδή γίνεται επί αιώνες στην Αγγλία με τα πανεπιστήμια του Καίμπριτζ και της Οξφόρδης και ό,τι γινόταν επί δεκαετίες στην Ιταλία με το εκπαιδευτικό σύστημα που είχε εκπονήσει ο  Giovanni Gentile.

          Σήμερα όλοι οι πολιτικοί φορείς αποδέχονται την ισότητα όλων. Αυτό πλήρως αποκλείει την Αξιοκρατία – άρα πουθενά πια δεν υπάρχει  Δεξιά.


Β΄ Ο Νέος, Πανευρωπαϊκός Εθνικισμός


Επακόλουθο των ανωτέρω είναι ότι η Δεξιά οφείλει να προσλάβει κοινωνικό χαρακτήρα, προκειμένου να επιβιώσει και να κατισχύσει. Τούτο σημαίνει ότι την κοινωνική της βάση αποτελούν –και πρέπει να αποτελούν- τα μεσαία κοινωνικά στρώματα (που δεν πρέπει να συγχέονται με τους «μεσοαστούς» των ποικιλόχρωμων Μαρξιστών). Τόσο οι πολύ πλούσιοι, πράγματι, όσο και οι πολύ φτωχοί επιφέρουν καταστροφή, διότι –όπως εξήγησε ήδη ο Πλάτων- ακουσίως ή μη συνδαυλίζουν κοινωνικές συγκρούσεις και ανατροπές. Τα μεσαία στρώματα, από την άλλη, συνειδητώς αποτελούν την κοινωνική βάση της Δεξιάς. Και τούτο, επειδή –μεταξύ άλλων- διαισθάνονται ότι συντηρητισμός σημαίνει προσκόλληση όχι σε τετριμμένες δομές και αξίες αλλά στις Αρχές που διαχρονικώς εξευγενίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη. Και είναι ιδιαιτέρως, εν προκειμένω, χαρακτηριστικό ότι, στη δική μας χώρα, αυτά ακριβώς κοινωνικά στρώματα πολύ πονηρά (βάσει σχεδιασμού του οποίου το υψηλό επίπεδο συνιστά απόδειξη πως καταστρώθηκε έξω από την Ελλάδα) αρχικώς δελέασε, μετά αποκοίμισε και τελικώς εξόντωσε το ΠΑΣΟΚ.

          Το ερώτημα όμως που τώρα πια αναδύεται είναι το εξής: Ωραία όλα αυτά. Με τα παλιά, όμως, και τόσο αγαπητά στους Νεοέλληνες συνθήματα του τύπου «γαλανή Ελλάδα», «καθαγιασμένα σύνορα», «χαμένες πατρίδες» κ.λπ. τι θα γίνει;

          Η απάντηση, προτού ακόμα να τη διατυπώσουν στοχαστές του ύψους του Adriano Romualdi, την είχανε δώσει οι Εθνικοσοσιαλιστές της Γερμανίας. Η Γερμανία, ως γνωστόν, την αποτελούσαν, τουλάχιστον μέχρι και τον 18ο αιώνα, 600 περίπου Κράτη και κρατίδια. Όλα αυτά ενώθηκαν σε ενιαίο εθνικό σύνολο χάρη όχι τόσο στην «πλύση εγκεφάλων» μα στην ανάπτυξη των συγκοινωνιών. Προτού πράγματι να ενώσει, με ατσάλι και αίμα,  ο Βίσμαρκ τη Γερμανία, αυτή είχε ήδη λανθανόντως ενωθεί μέσω του πυκνού, συνεπούς και ιδιαιτέρως αποτελεσματικού δικτύου των σιδηροδρόμων της.

          Κάτι τέτοιο γίνεται και σήμερα στην Ευρώπη μας. Με το ίντερνετ και την ανάπτυξη των συγκοινωνιών, όταν κανείς μπορεί να πάει στην Ιταλία, στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία και, ακόμη, στην Τουρκία με «Δελτίο Ταυτότητας», που βγάζει κανείς από το Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς του, τι σημασία μπορεί πια να  έχει το εάν ένας τόπος βρίσκεται μέσα ή έξω από τα σύνορα κάποιου Κράτους; Τους Ρουμάνους και Ούγγρους π.χ. χωρίζανε μέχρι πρόσφατα αιματηρές διαφορές αιώνων. Σήμερα όμως πολλοί Ρουμάνοι πάνε και αγοράζουνε σπίτια στην Ουγγαρία… γιατί εκεί είναι «πιο φτηνά» και «πιο καλά».

          Αυτή είναι η πραγματικότητα – είτε αρέσει είτε όχι. Το πρόβλημα κατά συνέπεια εστιάζεται όχι στα «εθνικά Κράτη», κατάλοιπα οπωσδήποτε δημοκρατικών και πολύ συχνά τεκτονικών ή και ιουδαϊκών διαδικασιών, αλλά στην Ευρώπη μας, την Europa Nostra, κοιτίδα και Γη της Λευκής Φυλής. Οι Ιταλοί από καιρό έχουνε καταλάβει ότι την ήττα τους στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο την οφείλουνε στις τεκτονικές και ιουδαϊκές καταβολές του Risorgimento τους. Δεν πρέπει και οι Νεοέλληνες να κατανοήσουνε επιτέλους ότι πολλές από τις ‘σταθερές’ της διαχρονικής κακοδαιμονίας της Σύγχρονης Ελλάδας βρίσκονται ριζωμένες στις ίδιες τις βάσεις του Νεοελληνικού Κράτους; Όπως και να είναι πάντως, είτε το καταλάβουν αυτό οι Νεοέλληνες/Ελληνοορθόδοξοι, το θέμα είναι ότι οι παλιοί ‘επαρχιώτικοι’ εθνικισμοί’ πρέπει να δώσουνε τη θέση τους στον μεγάλο ‘εθνικισμό’ της Ευρώπης. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πρώτα Ευρωπαίοι και μετά οτιδήποτε άλλος. Και αντίπαλος αυτής της Ευρώπης είναι όχι η Ρωσία που, όπως απέδειξε ο Kerry Bolton, υπήρξε απηνής διώκτης του κομμουνισμού, αλλά η εξιουδαϊσμένη και κυρίως καλβινιστική Αμερική.  Όλες οι άλλες αντιπαλότητες, εχθρότητες κ.λπ. ήδη  –και δικαίως-  στροβιλίζονται μέσα στη χοάνη του ιστορικού  παρελθόντος.

91 σχόλια:

  1. Ωραῖο τὸ ἄρθρο.

    Πράγματι δὲν γνωρίζω τὶ σημαίνει δεξιὰ γιατὶ ποτὲ δὲν τὴν ἔζησα.
    Αὐτὸ πάντως ποὺ ἔζησα τὶς τελευταῖες 10ετὶες τὸ μισῶ ὅπως καὶ νὰ ὀνομάζεται.

    Δὲν συμφωνῶ ὅμως,ὡς πρὸς τὸ ὅτι εἶμαι Εὐρωπαία καὶ μετὰ ὁτιδὴποτε ἄλλο.
    Εἶμαι πρῶτα καὶ μόνο Ἑλληνίδα καὶ ἔτσι ὅπως πάει νὰ ἐξελιχθῆ ἡ Εὐρώπη,εὐχαριστῶ δὲν θὰ πάρω.

    Ἀκόμα καὶ ἄν ἡ Εὐρώπη γίνει κάτι ἰδανικό,ποὺ δὲν τὸ πιστεύω,πάλι θὰ εἶμαι πρῶτα καὶ μόνο Ἑλληνίδα,καὶ δὲν θὰ θέλω νὰ ἀγοράσω σπίτι στὴν Τσεχία καὶ νὰ ἔχω ἐδῶ γείτονα ἕναν π.χ Ἱσπανὸ.

    Αὐτὸ,διότι στὸ τέλος θὰ ἀλλάξουν τὰ ἔθιμά μου καὶ ἤθη μου,θὰ γίνουν μικτοὶ γάμοι καὶ δὲν θὰ ἔχουμε μετὰ παρὰ ἕναν εὐρωπαϊκὸ ἀχταρμᾶ μὲ μιὰ γλῶσσα πού δὲν θὰ εἶναι οὔτε ἑλληνικὴ οὔτε ἱσπανικὴ,ἀλλά κάτι ἄλλο.
    Γλῶσσα καὶ αὐτὴ ἀχταρμᾶς,σάν τὴν Σκοπιανὴ ποὺ ἔχει λίγο ἀπ᾿ὅλα τῶν γειτώνων της.

    Δὲν θὰ ἦταν καλλίτερο,διατηρώντας ὁ καθένας τὶς ἰδιαιτερότητες ἠθῶν καὶ ἐθίμων,τὴν γλῶσσα του,τὴν θρησκεία του,νὰ μάθουμε νὰ ζοῦμε ὁ ἕνας δίπλα στὸν ἄλλον εἰρηνικὰ;
    Ὄχι,αὐτὸ δὲν μοῦ ἀρέσει καθόλου,δὲν τὸ νοιώθω ὅτι μπορῶ νὰ τὸ ἀνεχθῶ.


    Φεύγωντας ἀπὸ αὐτὸ τὸ θέμα,θὰ ἤθελα νὰ σᾶς πῶ νὰ μὴν ἔχετε καὶ τόσο μεγάλη ἰδέα πλέον γιὰ Οxford καὶ Cambridge,διότι γνωρίζω(καὶ ὀνόματα)ὅτι ἕνα πανεπιστήμιο σὰν τὴν Ὀξφόρδη,φτάνει στὸ σημεῖο νὰ δημιουργήση ὁλόκληρο faculty μόνο γιὰ ἕνα πρόσωπο ἐπειδή οἱ γονεῖς αὐτοῦ τοῦ προσώπου(μέτριου σὲ ἱκανότητα)ἔκαναν μιὰ πολύ μεγάλη δωρεά στὸ πανεπιστήμιο.
    Τώρα πλέον πολλά,δυστυχῶς,ἔχουν ἀλλάξει στὸ UK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει καθαρός εθνικισμός στην Ευρώπη γιατί είναι καπελωμένος απο τους σιωνιστές. ΟΛΑ τα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης είναι χωμένα μέσα στον σιωνισμό. Άλλωστε, αυτός ο "μεγάλος" εθνικισμός της Ευρώπης κυρίως των προτεσταντών είναι σήμερα που μας χτυπά....με ηγέτιδα την Μέρκελ της άθεης Γερμανίας.

    ΤΑΙΠΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαφῶς καὶ δὲν εἶναι δημιούργημα τῶν Γάλλων δημοκρατῶν ἡ ἔννοια τοῦ ἔθνους, ἀλλὰ τοῦ ἔθνους-κράτους τῆς κοινοβουλευτικῆς ὑποτίθεται δημοκρατίας ὅπως τὴν γνωρίσαμε στὸν δυτικὸ κόσμο. Τὰ πραγματικὰ ἔθνη τῶν ἀνθρώπων καὶ ὅλα τὰ γένη καὶ τὰ εἴδη τῶν ὄντων τὰ δημιουργεῖ ἡ ἴδια ἡ φύσις. Ἔθνη ἦσαν καὶ οἱ πόλεις-κράτη καὶ οἱ φυλὲς τῶν ἀρχαίων Ἑλλήνων, Κελτῶν, Γερμανῶν, Σκυθῶν κ.τ.λ.

    Καὶ ἕνα δεύτερο. Πανευρωπαϊκὸς ἐθνικισμὸς δὲν γίνεται νὰ ὑπάρξει διότι δὲν ὑφίσταται ὑποκείμενο αὐτοῦ τοῦ ἐθνικισμοῦ, ἤτοι Εὐρωπαῖος πολιτισμικὰ ἄνθρωπος, ποὺ νὰ ἔχει δηλαδὴ κοινὴ θεώρησι καὶ ἐμπειρία τοῦ κόσμου. Τὸ ὁποῖον δηλώνει γεωγραφικὴ καταγωγὴ καὶ φυλὴ(λευκὴ) περισσότερο. Ὑπάρχουν βεβαίως πολιτιστικὲς ὁμοιότητες μὰ καὶ πολλὲς διαφορὲς στὴν ἰδιοσυγκρασία τῶν ἐθνῶν, ποὺ σμίλεψε στὸ διάβα τῶν αἰώνων ἡ περιπέτεια τῆς ἱστορίας. Αὐτὸ ὅμως δὲν ἐμποδίζει σὲ τίποτε τὴν μεγάλη ἀγάπη ποὺ ἔχουμε γιὰ τὸν τόπο μας ὅλοι οἱ Εὐρωπαϊκοὶ λαοί, τὴν ἀγαπημένη μας Εὐρώπη. Μήτε ἐμποδίζει τὴν ἀπὸ κοινοῦ ἀντιμετώπισι τοῦ τωρινοῦ κινδύνου. Ἀντιθέτως, ὅλες οἱ δεξιότητες καὶ οἱ ἀρετὲς ποὺ ἀπέκτησαν τὰ ἔθνη ἀποτελοῦν τὰ ὅπλα τους καὶ δὲν κατανοῶ γιατὶ θὰ πρέπει νὰ αὐτοδιαλυθοῦν, καὶ σὲ τί ἀληθινὰ θὰ ὠφελήσει κάτι τέτοιο.

    Τὰ ἔθνη τῆς Εὐρώπης εἶναι τὰ στολίδια της, τὰ διαμάντια τοῦ στέμματός της ποὺ λάμπουν παγκόσμια. Εἶναι τὰ φτερά της καὶ ὄχι τὰ βαρίδιά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με λίγα λόγια, οι υπηρέτες του "έξω από δώ"(που όλοι ξέρουμε ποιοί είναι) εργάζονται και μαγειρεύουν όλο νέους τρόπους διχασμού και εξοντώσεως του ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ ΤΑΙΠΕΔ
    Ὁ ΤΑΙΠΕΔ,ὅμως δὲν τὰ λέει καὶ πολύ σωστὰ.
    Καπελωμένο εἶναι στὴν Εὐρώπη ὅ,τι εἶναι ἀριστερὸ,διότι τὸν σιωνισμὸ τὸν ἐνδιαφέρει ὁ διεθνισμὸς καὶ αὐτὸν προωθεῖ.
    Τὸ βλέπουμε στὴν πρᾶξι.
    Τῆς Γερμανίας ἡ ληστρικὴ τακτική δὲν εἶναι ἀκριβῶς ἐθνικισμὸς εἶναι ἡ τάσις γιὰ ληστεία ποὺ ἔχει αὺτὸς ὁ λαὸς καὶ ποὺ τόν δοκιμάζουν οἱ Ἕλληνες ἀπὸ τὸν 4ο καὶ 5ο αἰῶνα μ.χ.μέχρι σήμερα μόνο ποὺ τώρα δὲν ἔρχονται ἄγριο μπουλοῦκι οἱ Γότθοι ἀλλά στέλνουν τὴν Τρόϊκα.
    Ἁρπάζουν ἀπὸ τοὺς ἄλλους ὅ,τι δὲν διαθέτουν καὶ αὐτὸ εἶναι ἐθνικισμὸς;

    @LVF
    Εὐτυχῶς ποὺ οἱ Ἕλληνες δὲν ἔχουν τίποτα κοινὸ μὲ ὅλους αὐτοὺς ποὺ ἀναφέρονται στὸ σχόλιό σας!

    Εἶχα τὴν τύχη νὰ ζὴσω τρεῖς 10ετίες στὴν Βόρειο Εὐρώπη καὶ ἔνοιωσα τὸ πόσο τυχερὴ εἶμαι ποὺ γεννήθηκα Ἑλληνίδα καὶ πού ἡ πατρίδα μου εἶναι καλλίτερη ἕστω καὶ μὲ αὐτὴν τὴν προδοτικὴ κυβέρνησι.
    Μιλάω γιὰ Ἑλλάδα καὶ ὄχι γιὰ ἑλληνικὸ κράτος.

    Τὰ χωριά μας ἀγαπητὲ,δὲν εἶναι ἀπίθανα μέ τὸν μειοτικὸ τρόπο ποὺ τὸ γράφεις.
    Εἶναι ἡ ἀπόλυτη ὀμορφιά μιᾶς ἀπίθανης φύσεως ποὺ τὰ ρήμαξε ὁ συμμοριτοπόλεμος,καὶ τὸ παιδομάζωμα.
    Στὸ δικό μου χωριό,πού ὀνομάζεται τὸ μπαλκόνι τῶν Μαστοροχωρίων,στὸν Γράμμο,ἀπὸ τὸ παιδομάζωμα καί τὸ φονικὸ,ἔμειναν μόνο 8 γέροι.
    Δλδ δὲν γνωρίζεις πώς ἡ Ἀθῆνα ἔγινε τερατούπολις λόγῳ συμμοριτοπολέμου;

    Ἄν θέλετε νὰ μάθετε γιὰ τὴν καταγωγὴ τῶν Ἑλλήνων γιατὶ δὲν διαβάζετε τίς διάφορες ἔρευνες πού ἔχουν γίνει ἀπὸ Πανεπιστήμια τῆς ἀλλοδαπῆς ἀλλά διαβάζετε τίς ἀναλύσεις τοῦ Θεοδότου;
    Δέν θέλω νὰ μειώσω τὸν Θεόδοτο ἀλλά δὲν νομίζω πώς σὲ αὐτὸ τὸ θέμα εἶναι αὐθεντία.

    Ὅσον ἀφορᾶ τὴν
    δική μου καταγωγὴ τὴν γνωρίζω·εἶμαι Σαρακατσάνα τῆς Ἠπείρου.
    Δλδ ἔρχομαι ἀπὸ τὸ ἀρχαιότερο Ἑλληνικὸ φῦλο στὴν Εὐρώπη.

    Μολονότι γράφετε ὅτι δὲν γνωρίζω ἱστορία,διαπιστώνω πώς ἐσεῖς δὲν γνωρίζετε ὡρισμένα πράγματα.
    Πιστεύετε ,ὅτι λέει ὁ Φαλμεράϋερ γιά μᾶς.
    Αὐτὸ ἔχει ἀνατρεπῆ ἐδῶ καὶ πολύ καιρό καὶ μοιάζει σὰν τὸ ἀστεῖο τῆς Ἰνδοευρωπαϊκῆς ὁμογλωσσίας!
    Διάβαστε ὄχι μόνο ἔρευνες ἀλλά καὶ τὸ ὀδοιπορικὸ τοῦ Σατωβριάνδου.
    Διάβαστε καὶ τὸν Σάθα καὶ μετὰ τὸ συζητᾶμε.
    Κάντε καὶ μερικὲς λογικὲς σκέψεις καὶ θὰ τὸ βρῆτε ἀπὸ ποῦ ἐρχόμαστε καὶ ἄν πράγματι εἴμαστε λαὸς ἀχταρμᾶς.

    Πάντως ἄν βρίσκετε ὅτι οἱ Ἕλληνες μοιάζουν μὲ Ἀφγανοὺς,γιατὶ δὲν μετακομίζετε στὴν ἀλλοδαπή μονίμως;

    Σὲ μιὰ βόλτα στὴν oxford street θά δῆτε..... μόνο Εὐρωπαίους καὶ ἕνα βράδυ,στὸ κέντρο τοῦ Λονδίνου θὰ δῆτε μόνο πολιτισμό!!!!
    Ἄν τώρα πᾶτε πάραέξω,σὲ προάστεια καὶ
    ἔχετε γυναῖκα δίπλα σας φορέστε της καὶ καμμιά μπούργκα μὴ τυχὸν καὶ σᾶς συναντήσει ἡ Saria patrol.

    Υ.Γ
    Στὴν Γαλλία μπορεῖ νὰ δημιουργήθηκε τὸ Ἔθνος σὰ ὄρος
    ,ἀλλά στὴν γλῶσσα μας ὑπῆρχε ἀπὸ τὸν Ὅμηρο δηλώνοντας πλῆθος "τοῦ αὐτοῦ ἔθους πορευόμενον".
    Ἡ λέξις ἡ γαλλικὴ naître ἀπὸ ὅπου βγῆκε τὸ nation δὲν εἶναι ἴδια μὲ τὴν Ἑλληνικὴ ἔθνος.

    Οἱ Ἑβραῖοι βρίσκουν μειωτικὸ ὅ,τι δὲν εἶναι ἑβραϊκὸ.
    Ἐθνικὸς στὴν ἐποχή τους νομίζω,-σίγουρη δὲν εἶμαι- πώς ἦταν ὁ Ἕλληνίζων.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ,ότι πολλοί απλά ανέγνωσαν το άρθρο ,αλλά δεν κατόρθωσαν να μπούν στο πνεύμα του! Σε μια εποχή παγκοσμιοποίησης ,όταν έχουν ουσιαστικά καταργηθεί τα έθνη κράτη, το να μιλάμε για ελληνικό, ιταλικό, γαλλικό, σκοπιανό, βουλγαρικό κλπ εθνικισμό είναι λίγο γελοίο αν όχι και επικίνδυνο. Και εξηγώ: Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η αποδόμηση των "εθνών-κρατών" δημιουργημάτων των τεκτονικών στοών του 18ου και 19ου αιώνα ,είναι η αποδόμηση της Ταυτότητας των Ευρωπαϊκών Εθνών (τα έθνη είναι ιστορικές νομοτέλειες ,όχι όμως και το έθνος-κράτος). Ταυτότητα της Ευρώπης είναι η Λευκή Φυλή , ο ελληνορωμαϊκός πολιτισμός και η χριστιανική πίστη (εγώ βάζω και το παγανιστικό παρελθόν).
    Με τον Πολωνό τον Βούλγαρο ,τον Σέρβο και τον Κροάτη ,σαν Έλληνας Ευρωπαίος έχω κοινά πρόβληματα. Δηλαδή στη παρούσα χρονική περίοδο ο μεταμοντερνισμός αποδομεί τις παραδόσεις μας ,τα ήθη τα έθιμα και τις οικογενειακές μας αξίες σε Πολωνία, Βουλγαρία , Σερβία, Κροατία και Ελλάδα. Έλα όμως που ο βελζεβούλης ο χαχαμίκος εκτός από τα αριστερά ,διαβάλει και απο τα "δεξιά". Και να οι μεγαλοιδεατισμοί και να οι σωβινισμοί και τι ωραία που σφάχτηκαν στην πρώην Γιουγκοσλαβία Σέρβοι και Κροάτες ,και ακόμη οι Ρουμάνοι μισούν τους Ούγγρους ,οι Πολωνοί τους Ρώσους ,εμείς τους Βούλγαρους και τους Σκοπιανούς και αντιστρόφως ανάλογα.
    Και μια που είπαμε για την πρώην Γιουγκοσλαβία ξέρετε ποιό είναι το ωραίο ότι χιλιάδες Σέρβοι και Κροάτες αλληλοσφάχτηκαν για να μπεί εντέλει η Σερβία και η Κροατία στη Ε.Ε. και να αναγνωρίσουν μετά από λίγο τα "gay marriage" και τα κόμματα των παιδοφίλων ! Άψογα!
    Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζεται phD για να τα καταλάβει κάποιος. Όταν πιάνει φωτιά σε σπίτια στη γειτονιά σου πας να βοήθήσεις στην κατάσβεσή της ,ειδάλλως όταν καεί το σπίτι σου δεν έχεις δικαίωμα να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις.
    Κλείνοντας αν δεν έχετε καταλάβει ο ΑΠΠ' έγινε για να διαλυθούν οι κεντρικές αυτοκρατορίες (Γερμανία, Αυστροουγγαρία) και η Ρωσική Αυτοκρατορία ,και ο ΒΠΠ' εκτός των άλλων οι αποικιοκρατικές δυνάμεις (Βρεταννία ,Γαλλία) με αποτέλεσμα η γηραιά Ήπειρος να καταντήσει προτεκτοράτο των αμερικανοσιωνιστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "με αποτέλεσμα η γηραιά Ήπειρος να καταντήσει προτεκτοράτο των αμερικανοσιωνιστών"

      Nαί, και για αυτό δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ελπίδα για τον μεγάλο εθνικισμό της Ευρώπης. Όλοι τους είναι ένα ανοιχτό βιβλίο στους σιωνιστές. Η Ευρωπαική Ένωση δημιουργήθηκε με πρώην ναζί, κομμουνιστές, σιωνιστές τραπεζίτες και πρίγκιπες χωμένους στα σαλόνια της Wall Street. Τι τραβάμε σήμερα αλήθεια;; Tι θα προσφέρει ένας ακόμα γιαλαντζί ευρωπαικός εθνικισμός;; Αυτός ο ευρωπαικός εθνικισμός θα έχει έδρα την Γερμανία της προστεστάντριας Μέρκελ;; αστείο....

      Η Καταστροφή της Γιουγκοσλαβίας ήταν έργο των Αμερικανοεβραίων. Έβαλαν μπροστά τον σταλινικό Μιλόσεβιτσ και ξεκίνησε το party. Αν σήμερα υπήρχε η ενωμένη Γιουγκοσλαβία θα ήταν η ηγέτιδα δύναμη των Βαλκανίων και ΟΧΙ μόνο. Aυτό φυσικά δεν άρεσε στο τσιράκι των Αμερικανοεβραίων -Γερμανία....σήμερα η Γερμανια με τον σιωνιστικό εθνικισμό της ΠΑΤΑ ΠΟΔΙ στα Βαλκάνια. Μην ξεχνάμε πως η Ελλάδα ήθελε να έχει δίπλα της μια μεγάλη Γιουγκοσλαβία ( εμπορικούς και εθνικούς λόγους).....πράγμα που δεν έγινε. Σερβία και Κροατία 2 χώρες ανύπαρκτες και φτωχές με κυβερνήσεις σιωνιστικές. Τους πετάνε ένα μπαγιάτικο ψωμί και τους λένε χορέψτε...τα ίδια και χειρότερα στην Βουλγαρία. Στην Βουλγαρία με τους 5.000.000 τσιγγάνους.Στην Ρουμανία του εβραικού ΔΝΤ πουλάνε το κορμί τους για 2 ευρώ....

      Όταν σε ελέγχει ο ΑΣΙΑΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΤΗΣ WALL STREET ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ αυτό που κάνεις είναι ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

      TAIΠΕΔ

      Διαγραφή
    2. Επειδή η δική σου καταγωγή ειναι μικτή δε σημαινει ότι είναι κακό να μιλάμε για ελληνικό εθνικισμό. Το να είναι επίσης κάποιος εθνικιστής δε σημαίνει ότι μισεί τα άλλα έθνη. Μιλάμε για αγάπη του καθενός προς το έθνος του.

      Πάντως συμπλέγματα λόγω μικτής καταγωγής είχε ο Kallergi.

      Διαγραφή
  7. ξέχασα: Συμφωνώ απολύτως με τον κ.Μιχαλόπουλο . Το κείμενο είναι ίσως το καλύτερο απ'όσα έχουν γραφτεί στον "Θεόδοτο" !
    Όπως γνωρίζουν οι αρθρογράφοι και αναγνώστες του blog έχω στο παρελθόν γράψει ότι έχω και Σερβική καταγωγή και μάλιστα δεν φοβάμαι να πώ ότι νιώθω περισσότερο Σέρβος απ'ότι Έλληνας. Παρόλα αυτά θα το θεωρούσε τιμή μου να γνωρίσω την κορυφαία μορφή της Ευρωπαϊκής Δεξιάς ,έναν άνθρωπο συγγραφέα και ακτιβιστή τον οποίο θαυμάζω απεριόριστα τον Κροάτη dr Tomislav Sunic!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ὰνώνυμε,7:19μ.μ

    κάνεις πῶς δὲν καταλαβαίνεις τί συμβαίνει σὲ ἕνα μικρὸ χωριὸ μετὰ ἀπὸ συμμοριτοπόλεμο καὶ παιδομάζωμα;
    Δέν μὲ ἐνδιαφέρει πῶς λειτουργεῖ ἡ λογικὴ σου γιὰ τὴν Πελοπόννησο· σίγουρα ὅμως δὲν λειτουργεῖ καθόλου γιὰ τὸ χωριό μου.

    @LVF

    Τί συζήτησι μπορεῖ νὰ κάνει κανείς μὲ κάποιον ποὺ νομίζει ὅτι Σαρακατσᾶνος=Βλάχος;
    Κύτταξε νὰ βρῆς σχετικὰ βιβλία νὰ μελετήσης γιὰ νὰ μὴ γίνεσαι ρεζίλι.
    Νὰ ψάξης καὶ στὸ σωστὸ μέρος γιὰ τὸ ἑλληνικὸ DNA.
    Ἐκεῖ ποὺ ψάχνεις δὲν εἶναι.
    Ἄλλωστε τὶ σ᾿ἐνδιαφέρει κάτι ποὺ δὲν κατέχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Αρβανίτες είναι Έλληνες από το Άρβανον της κατεχόμενης Ηπείρου, γι αυτό και ξεχωρίζεις φυσιογνωμικά στο δρόμο ένα Αλβανό που γεννήθηκε στην Ελλάδα από ένα Αρβανίτη.
    Οι Βλάχοι είμαστε οι απόγονοι των σωμάτων ασφαλείας της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και σαν τέτοιοι έχουμε Ελληνικές κυρίως ρίζες.
    Οι Σλάβοι είναι οι μόνοι πραγματικά ξένοι φυλετικά αλλά λόγω της Ορθοδοξίας έχουν Ελληνοποιηθεί πλήρως με όλα τα ελαττώματα της φυλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόυστηκε παραπάνω ότι οι Βλάχοι είναι Ρουμάνοι. Δεν είναι τόσο απλό. Το ότι υπάρχει επαρχία Wallachia στη Ρουμανία δεν σημαίνει κάτι. Aπ' όσο ξέρω, η λέξη "Βλάχος" ανάγεται στη πρωτογερμανική "walha" και σημαίνει τον μη γερμανόφωνο γενικά και τον λατινόφωνο ειδικά. Και η Wallachia της Ρουμανίας, και η Valais της Ελβετίας και η Κορνουαλη (Cornwall) της Αγγλίας και η Ουαλία (Wales) οφείλουν τα ονόματα τους στην πρωτογερμανική αυτή λέξη. Μήπως και οι Κέλτες της Ουαλίας είναι Ρουμάνοι? Εν ολίγοις, οι γηγενείς εκείνοι της Ευρώπης που επι Ρωμαικής Αυτοκρατορίας λατινοφώνησαν ονόμάστηκαν "Βλάχοι". Επομένως οι δικοί μας κουτσοβλαχοι είναι ελλαδίτες με όποιες προσμίξεις μπορεί να έγιναν στην πορεία.

      Σχετικά με τους Αρβανίτες, να παραθέσω μόνο κάποιες σκέψεις του μεγάλου Ελληνα φυλετιστή-πανευρωπαϊστη Πέτρου Βλαστού που καλό είναι να δώσουν βάση σ' αυτές κάτι ελληναράδες αλβανοφάγοι. "Υπάρχει όμως μια φυλή συγγενική μας, η αρχαία Ιλλυρική που αφτή δεν ανακατέφτηκε όσο και μεις, και που ένα κλαδί της έγινε Ρωμαϊικο...να οργανώσουμε τους Αρβανίτες που είναι κιόλας στην Ελλάδα για να πείσουνε τους ΟΞΩΜΕΡΙΤΕΣ ότι συμφέρει το αδέρφωμα και για κείνους και για μας".

      Διαγραφή
    2. Να γιατι τα "εθνη κρατη" όπως ξεπήδησαν από τη γαλλική επανάσταση έκαναν κακό. Στη μελλοντική Πανευρώπη οι Σλαβομακεδόνες της ελληνικής Μακεδονίας θα μπορούν ελευθερα να τραγουδούν στη ντοπιολαλιά τους χωρίς να φοβούνται τον σωβινιστή ελληναρα μη τους δώσει ρετσινόλαδο. Οι Έλληνες της Αλβανίας άφοβα θα μιλούν ελληνικά χωρίς να φάνε καμιά σφαίρα στο κεφάλι απο κάποιον σωβινιστή αλβαναρα, και πάει λέγοντας. Η συνειδητοποίηση του κοινού άριου αίματος θα έχει έρθει και ο αδελφοκτόνος σωβινισμός θα είναι παρελθόν.

      Διαγραφή
  10. Η Βλαχία από όσο ξέρω είναι στη Ρουμανία.
    "Αρβανίτες" είναι οι "Αλβανοί" στην καθομιλουμένη.
    Τώρα κατά πόσον οι Σλάβοι είναι "ξένοι φυλετικά"... εντάξει, με τόσο μεγάλο ποσοστό εκχριστιανισμένων Εβραίων μεταξύ των Ελλήνων, οι Σλάβοι είναι "ξένοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιοχή Wlach υπάρχει και στη Γερμανία. Αν πρόκειται για φυλή και όχι επάγγελμα/αξίωμα της αυτοκρατορίας, ποιοι είναι οι πρόγονοι των Βλάχων πριν τη Ρωμαϊκή κυριαρχία;

      Διαγραφή
  11. Όχι, δεν θα σας γ..., διότι δεν είμαστε κατ'ευθείαν απόγονοι του Θεμιστοκλή. Οι ελληναραίοι θα σας γ... στα σίγουρα. Άλλωστε το κάνανε κιόλας με το ΠΑΣΟΚ και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που έχουν διαλύσει αυτόν τον τόπο. Αλλά έτσι είναι... Κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει. Αυτά δεν θέλατε; Αυτά δεν ψηφίζετε; Τι παραπονιέστε το λοιπόν;
    Αναγνώστης του Θεόδοτου (φανατικός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΛΑΒΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΟΛΑΓΝΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ? ΑΛΛΟ ΣΛΑΒΟΦΙΛΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΛΑΒΟΔΟΥΛΟΙ! ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΛΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  12. Εάν είναι έτσι όπως τα λέει ο κ. L.V.F., τότε καταρρέει η θεωρία περί του ελληνικού D.N.A. σε όλες τις ακτές της Μεσογείου. Εγώ, για επαγγελματικούς λόγους, ταξιδεύω στις γειτονικές μας χώρες και πουθενά δεν έχω ακούσει για τόσους κίναιδους και τραβεστί για όσους γίνεται λόγος στην Ελλάδα. Δεν ξέρω εάν το γνωρίζετε, αλλά σχεδόν όλοι οι τραβεστί της Ευρώπης έρχονται εδώ "για να κάνουν λεφτά" και μετά να γυρίσουν στον τόπο τους, για να έχουν "καλά γεράματα". Σε άλλες χώρες είναι δύσκολο να βρουν "πελατεία". (Τουλάχιστον αυτό μου λένε αστυνομικοί γειτονικών χωρών μας, οι οποίοι με υποβάλλουν στους νόμιμους ελέγχους, όποτε πηγαίνω στον τόπο τους). Πάντως, μόνο στην Ελλάδα γίνεται τόσος πολύς λόγος για ομοφυλοφιλία και μόνο εδώ η λέξη "πούσ...ης" έχει τη σημασία που έχει - και μάλιστα με θαυμασμό. "Πολύ πού...ης ο μπαγάσας! Του την έφερε!" Στις γύρω μας χώρες η ομοφυλοφιλία διώκεται - εάν όχι από το κράτος, οπωσδήποτε από την κοινωνία. Τι μιλάμε λοιπόν για ελληνικό DNA;
    Δεξιός (όχι ελληναράς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίσκω ότι έχει πολύ δίκιο ο φίλος σε ΟΛΑ όσα αναφέρει. Προσωπικά τα συμμερίζομαι. Εκτός αυτού να συμπληρώσω ότι η "πουστιά" είναι στο αίμα του νεοέλληνα. Γιαυτό και δεν είναι τυχαίο το πως ο ένας θέλει να βγάλει όσο πιό βαθιά γίνεται το μάτι του διπλανού του όταν αυτός προοδεύει στη ζωή του. Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι εκφράσεις όπως "θα σε γα..σω" που χρησιμοποιούνται κατακόρον από τους νεοέλληνες κρύβουν μιά λανθάνουσα τάση προς την ομοφυλοφιλία...

      Ιωάννης

      Διαγραφή
  13. Το πρόβλημα τελικά στην Ελλάδα είναι οι ταμπέλες και ο εγωισμός μια συζήτηση πας να κάνεις και ακούς χίλια δυο από την Δεξιά φτάσαμε στις αδελφές...Ο αναγνώστης που θέλει να μορφωθεί τι κέρδισε διαβάζοντας τα σχόλια?
    Τελικά η αριστερά έκανε τόσο κακό σε αυτή την χωρα που δύσκολα υπάρχει γυρισμός....

    Μια παράκληση αν μπορείτε κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσετε με ένα κείμενο ίσως η βιβλιογραφία το θεμα με τους αρβανίτες,βλάχους.Αν ξεφεύγει απο την θεματολογία του μπλογκ ζητώ συγνώμη!

    Και κάτι ακομα για τον κ. L.V.F δεν ξέρω για ομοφυλοφιλία στην Ελλάδα αλλα γνωρίζω για παιδεραστές κτηνοβάτες και πορνεία που αυξάνονται με μεγάλους ρυθμούς στην υπέροχη Ευρώπη.
    Ευχαριστω!!
    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε Παναγιωτη, στον παρακατω συνδεσμο θα βρεις επιστημονικες απαντησεις για τα εθνολογικα ζητηματα που σε απασχολουν! Επαναλαμβανω, επιστημονικες απαντησεις και οχι σχολια καβαλημενων και ξερολων...
      http://ethnologic.blogspot.gr/

      Διαγραφή
  14. εδω χανουμε την πατριδα μας και αντιστοιχως χανονται και οι υπολοιπες ευρωπαικες πατριδες, και εμεις ασχολουμαστε για την ομοφυλοφιλια στην αρχαιοτητα.Με κατι τετοια ασχολουνταν και λιγο πριν την αλωση της Πολης, αν εχουν φυλο οι αγγελοι κλπ...Ας αφησουμε τον στενομυαλο σωβινισμο μας...Η αλωση καθε ευρωπαικη χωρας σημαινει και την αλωση της πατριδας μας,και αντιστοιχως η αλωση της Ελλαδος θα επιφερει και την αλωση της υπολοιπης Ευρωπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. L.V.F, οι Αλβανοί είστε τουρκογενείς και όχι Άρειοι, γι αυτό και ξεχωρίζετε φατσικώς από τους αυτόχθονες της Ελλάδας Αρβανίτες, γι αυτό και βρίσκεστε τόσο κοντά στην εγκληματικότητα με τους Τούρκους. Οι Αρβανίτες το 1821 σας πολέμησαν και σας έδιωξαν, και το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς οι απόγονοι τους όταν έρθει η ώρα. Πακέτο με τους κρυπτο-ιουδαίους θα μας αδειάσετε τη γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευγενικές οι προθέσεις του Μιχαλόπουλου αλλά στο μάρκετινγκ θα μπορούσε και καλύτερα. Έπρεπε να προωθήσει με άλλο όρο τις λύσεις του αντί για τη "Δεξιά", γιατί αυτό το brand το έχουν "κατοχυρώσει" άλλοι. Η σύγχυση θα μπορούσε να αποφευχθεί είτε κατασκευάζοντας νέους όρους είτε απομονώνοντας το περιεχόμενο και περιγράφοντας μόνο αυτό χωρίς ταμπέλες.

    Επίσης από τη μία φαίνεται ότι έχει σαν σημαντική αξία την αλήθεια ακόμα και αν δεν μας συμφέρει σαν έθνος, πχ ότι ο Καποδίστριας ήθελε να φτιάξει κράτος και για σλάβους και όχι μόνο για ελληνογενείς, από την άλλη ξεχνάει ότι ο χριστιανισμός αποδεδειγμένα βασίζεται στο ψέμα (πχ η γενεαλογία που δίνει από τον πρώτο άνθρωπο τον Αδάμ μέχρι τον Ιησού διαρκεί μόνο μερικές χιλιάδες χρόνια ενώ είναι πια γνωστό ότι ο Κρομανιόν, ο ανατομικά σύγχρονος άνθρωπος, χρονολογείται 60,000 χρόνια πίσω) και τοποθετεί τον Χριστιανισμό ως αιτία της επιτυχίας του Ευρωπαϊκού πολιτισμού γι αυτό ας γυρίσουμε στις ρίζες, με ελέω θεού αυτοκράτορες κι ας είναι βασισμένα στο ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελληναραίοι μου, εσείς! Δεν διαβάζετε λίγο Παπαρηγόπουλο να δείτε τι λέει για τους Αρβανίτες; Και αυτό το έρμο το Άρβανον τελοσπάντων πού είναι και πόσο πληθυσμό είχε, ώστε να γεμίσει ολόκληρη τη νότια Ελλάδα; Και γιατί οι "Αρβανίτες", που είναι άλλοι από τους Αλβανούς, μιλούσαν άψογα αλβανικά, σε σημείο που, κατά τον Συμμοριτοπόλεμο στέλναν Αρβανίτες από το Κορωπί, το Μαρκόπουλο, τα Λιόσια να μπαίνουν μέσα στη Βόρειο Ήπειρο και την Αλβανία;
    Και πού είναι τελοσπάντων αυτό το "Άρβανον"; Δεν μας το λέτε και μας να πάμε να το επισκεφτούμε σαν τουρίστες τελοσπάντων; Να δούμε τη "γενέτειρά μας", βρε αδελφέ! Δεν οργανώνει ο Θεόδοτος ένα ταξίδι με πούλμαν εκεί, στο θρυλικό "Άρβανον", για να πειστούμε ότι το Άρβανον είναι η πατρίδα του Μιαούλη π.χ. του Γκίνη, του Μέξη, του Γκίκα κ.λπ., κ.λπ. και όχι η Αλβανία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμό μου παλληκάρι εσύ! Αν είναι να φύγουν οι κρυπτοϊουδαίοι από την Ελλάδα, ο πληθυσμός των γηγενών κ.λπ., θα πέσει κάτω από το 50% του σημερινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν όποιος μιλά Αλβανικά είναι Αλβανός, τότε κι εγώ που γεννήθηκα στην Αγγλία και ξέρω άπταιστα Αγγλικά είμαι Άγγλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διεξοδική έρευνα για τους Αρβανίτες και τους Αλβανούς/Σκίπταρους, που Σκίπταρους πρέπει να τους αποκαλούμε τους Αλβανούς αφού έτσι αυτοαποκαλούνται και οι ίδιοι (το "Αλβανός" είναι εφεύρεση του Πάπα σε μία προσπάθεια να δημιουργήσει σύγχυση με τους αυτόχθονες του Αρβάνου), μπορεί να βρει κανείς στο βιβλίο του Σαράντου Καργάκου "Αλβανοί Αρβανίτες Έλληνες":

    http://www.scribd.com/doc/15883133/Sarantos-Kargakos-Albanoi-Arbanites-Ellines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σύμφωνα με το λεξικό του Γ.Μπαμπινιώτη η λέξη Αρβανίτης προέρχεται από το τοπωνύμιο Άρβανα>αλβ.Ärbena. Η ονομασία Άρβανα δόθηκε αρχικώς στην οροσειρά που εκτείνεται μεταξύ των ποταμών Mat και Ischmi (δυτικά της Αχρίδας), οι δε κάτοικοι των περιοχών αυτών ονομάστηκαν (από τους υπόλοιπους Έλληνες) Αρβανίται, όνομα που συνδέθηκε εσφαλμένα με τον τύπο Αλβανία, ο οποίος δεν έχει την ίδια ετυμολογική προέλευση.

    Οι Αρβανίτες, κυρίως μετά την ανάπτυξη του Αλβανικού εθνικισμού αλλά και λόγω της συμπόρευσής τους με το ελληνικό στοιχείο, απορρίπτουν οιαδήποτε συσχέτιση με τους Αλβανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριο συμπέρασμα από το παραπάνω λινκ (στο τέλος):

    Από το 400 μ.χ. μέχρι το 1350 μ.χ., υπήρχαν και Έλληνες και Ελληνική γλώσσα, τόσο στη κυρίως Ελλάδα, όσο και στη κεντρική και νότια Αλβανία. Την χρονική περίοδο 1.040 μ.χ.-1.350 μ.χ., υπήρχαν Άρβανον, Άρβανα, στη Κεντρική προς νότια της σημερινής Αλβανίας, με συμπαγή Ελληνικό Ορθόδοξο Χριστιανικό πληθυσμό, ο οποίος εξαναγκαζόταν σε διαδοχικές μεταναστεύσεις προς νότο λόγω συνεχών πολεμικών συγκρούσεων με τους «Βυζαντινούς» τοπικούς φεουδάρχες, τους Αλβανούς μικροηγεμόνες (κυρίως), τους Ιταλοβενετούς, τους Σέρβους και τους Οθωμανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κροάτης φιλο-αλβανός αλβανολόγος δίνει χάρτη της περιοχής το 1450 όπου φαίνεται και η οροσειρά του Αρβάνου.

    http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/18267

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λέω κι εγώ... ποιος λανσάρισε αυτήν την ανοησία με το "Άρβανον"; Τώρα μου λύσατε την απορία. Ε, άμα το είπε ο Μπαμπινιώτης, κατάλαβα τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οσον αφορα τα περι Αρβανιτων Αλβανων Ελληνων κλπ ενα αρκετα διαφωτιστικο κειμενο ειναι αυτο του Πετρου Βλαστου, Περι Φυλης....Πρεπει να καταλαβουμε οτι εκτος απο Ελληνες ειμαστε και μερος της Μεγαλης Λευκης Ευρωπαικης Φυλης, οπου ο Ελληνισμος αποτελει τον ωραιωτερο ανθο του Ευρωπαισμου...Τωρα κατα ποσο οι Συγχρονοι Ελληνες εκφραζουν την ελληνικοτητα του Πλατωνος και των Αρχαιων ή αν την Ελληνικοτητα αυτη την εκφραζουν περισσοτερο οι αλλοι ευρωπαικοι λαοι λογω της Παιδειας τους(Ελληνορωμαικης κλασσικης κλπ ) αυτο ειναι αλλο θεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βρε παιδιά, όλοι οι Αλβανοί μέχρι τα μέσα του 17ου αιώνα ήταν Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Μετά η πλειοψηφία τους έγιναν Μουσουλμάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ὁ λαὸς τῶν Ἀλβανῶν κατοικοῦσε δυτικὰ τῆς Κασπίας θαλάσσης.Ἐκεῖ κατοικοῦσαν καὶ οἱ Ἴβηρες.
    Σχετικῶς ἀναφέρουν ὁ Στράβων(ΙΑ,4),ὁ Πλούταρχος(Πομπ.34 καὶ Λουκ.26)καὶ ὁ Πτολεμαῖος(5,11).
    Δὲν γνωρίζουμε τὶ ἔκανε τοὺς Ἴβηρες νὰ μεταναστεύσουν στὴν ὁμώνυμη χερσόνησο,καὶ τοὺς Ἀλβανοὺς στὴν χερσόνησο τοῦ Αἴμου.

    Υπάρχουν ὁμοιότητες μετάξὺ τῆς Ἀλβανίας τοῦ Καυκάσου καὶ τῆς Ἀλβανίας τῆς Βαλκανικῆς.
    Στὴν πρώτη ὑπῆρχε ἡ πόλις Ἄλβανον,Ἄρβων ἤ Ἄρβανον,καὶ στὴν δεύτερη ἡ Ἀλβανόπολις(Ἐλβασάν).
    Μέρος τῶν ὀρέων τοῦ Καυκάσου ὠνομάζονταν ἀπό τοὺς Ἕλληνες Κεραύνια ὅπως ἀκριβῶς καὶ τὰ ὄρη τῆς Ν.Δ Ἀλβανίας,τὰ ὄρη τῆς Χειμάρας.

    Ἀνθρωπολογικῶς ἀνήκουν στὴν Διναρικὴ φυλὴ(οἱ Διναρικοὶ ἔχουν τριγωνικὸ κρανίο) ἐνῷ οἱ Ἕλληνες στὴν Μεσογειακή.
    Ὑπάρχει μιὰ διναρικὴ ἐπιμειξία μόνον στήν Ἤπειρο,ἀλλά εἶναι ἐλαχίστη.

    Αὐτὸ ποὺ δὲν μπορῶ νὰ ἐξηγήσω εἶναι,γιατὶ τοὺς θεωροῦν ὅτι εἶναι Ἰλλυριοὶ.

    Ἡ Μυθολογία κατὰ τὸν Πλάτωνα(Κριτίας)"Μύθου μέν σχῆμα ἔχων λέγεται,τὸ ἀληθές ἐστί",ποὺ σημαίνει ὅτι οἱ Ἰλλυριοί εἶναι ἑλληνικὸ φῦλο, τὴν στιγμὴ ποὺ ὁ Ἰλλυριός ἦταν γυιὸς τοῦ βασιλέως τῶν Θηβῶν Κάδμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οφείλω μια συγνώμη που απεκάλεσα τους Σλάβους ξένους φυλετικά. Οι Σλάβοι είναι από τα πλησιέστερα ξαδέρφια μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.

    Ένας λαός με αξιοζήλευτα επιτεύγματα στον 20ο αιώνα, όπως ότι έστειλαν τον πρώτο άνθρωπο στο διάστημα. Υπάρχουν και κάποια εσωτερικά κείμενα για τη φυλή των Σλάβων στο απώτερο μέλλον πολύ κολακευτικά. Με αυτούς ναι, θέλουμε να πορευθούμε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είναι λυπηρό να βλέπεις ακόμα και στις τάξεις των Δεξιών/Εθνικιστών πόσοι λίγοι νιώθουν την Ευρώπη ως Πατρίδα τους. Εκρηκτικό το μείγμα. Παντοκρατορία της αριστεράς στον πολιτισμό, οι κοινωνίες των Ευρωπαίων κάπου μεταξύ υλισμού και εκφυλισμού, λαθρομετανάστες να εποικίζουν τα εδάφη μας κι όμως ο σωβινισμός καλά κρατεί! Ο άλλος απο πάνω λέει "Ειμαι μονο Ελληνας και δεν δινω φραγκο για τον Τσεχο,τον Λευκορωσσο,τον Αλβανο,τον Νορβηγο". Οκ φίλε κοιμήσου εσύ, αύριο θα ξυπνήσεις και η φυλή του μέλλοντος που οραματίστηκε ο Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, η ευρασιατικο-νεγροειδής φυλή, θα είναι πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καθισταται αναγκαια η ενημερωση-διαφωτιση-γνωση των Ελληνων Εθνικιστων/Δεξιων σε θεματα οπως καταγωγη(Ινδοευρωπαικη ομοεθνια και ομογλωσσια,Αριοι και ¨αυτοχθονες¨,κλπ) που τεκμιριωνονται σε επιστημονικη βαση και οχι σε μια δηθεν ελληνοκεντρικοτητα και εμποριο Ψευδοεθνικισμου...Χορτασαμε απο τους ¨υπερελληνες΄ και ελληναραδες που στην πραξη στο ηθος, στο εθος ,στην παιδεια, στον κωδικα αξιων και συμπεριφορας δεν εχουν καμια σχεση με την ελληνικοτητα,αλλα αντιθετως ομοιαζουν με τον αριστερισμο και την φιλελευθερη παρακμη....η Ελληνικοτητα νοηματοδοτειται μεσω της Ευρωπαικοτητας....Ενα Παραδειγμα, Πραγματικος Ελλην ειναι ο Καθηγητης του Παν/μιου της Οξφορδης που υπεραμυνεται της Ελληνικοτητος του ονοματος Μακεδονια, και οχι ο ¨ελληναρας¨ που διαμαρτυρεται για τα παντα και για ολους τονιζοντας το μεγαλο παρελθον του των προγονων του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Είναι λυπηρό να βλέπεις ακόμα και στις τάξεις των Δεξιών/Εθνικιστών πόσοι λίγοι νιώθουν την Ευρώπη ως Πατρίδα τους".

    Γιὰ νὰ θεωρῆς τὴν Εὐρώπη πατρίδα σου,πρέπει νὰ σὲ θεωρῆ ἐκείνη ἰσάξιο μέλος της καὶ ὄχι ὑποπόδιό της.

    Ἡ φυλή τοῦ Kalergi δὲν θὰ γίνη πράγματικότητα.
    Αὐτὸ ποὺ θὰ γίνη πραγματικότητα θὰ εἶναι αἱματηρὴ σύγκρουσι χριστιανῶν καὶ μουσουλμάνων.

    Ἴσως τότε νὰ αἰσθανθοῦμε κοντὰ οἱ εὐρωπαῖοι ἐπειδή θὰ ἀντιμετωπίζουμε κοινὸ ἐχθρὸ.

    Ἀλλά καὶ πάλι δὲν ἐμπιστεύομαι Γερμανὸ καὶ Ἄγγλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εάν υπάρξει μελλοντική σύγκρουση, αυτή θα είναι μεταξύ Καθολικής Εκκλησίας+ Ισλάμ εναντίον Καλβινιστών και Ιουδαίων.
    Αποτελεί παραλογισμό να θεωρείται το Ισλάμ αντίπαλος του Χριστιανισμού. Ήδη, στη δεκαετίες του 1930 και 1940, είχε επισημανθεί ότι οι Σταυροφορίες οφείλονταν σε εβραϊκή υποκίνηση. Στα πλαίσια του Χριστιανισμού, πράγματι, δεν υπάρχουν ΄Αγιοι Τόποι, ο δε Ναός των Ιεροσολύμων, εφόσον ο ίδιος ο Χριστός προέβλεψε την καταστροφή του, δεν έχει νόημα να ανοικοδομηθεί - τουλάχιστον από Χριστιανούς.
    Είναι λυπηρό να βλέπεις αναγνώστες του Θεόδοτου οι οποίοι έχουν διαβάσει και ξαναδιαβάσει και ξαναδιαβάσει τι έχει γραφεί στο μπλογκ για τη Μέρκελ, για τον Μπαρρόζο, για τον Κάμερον, για τον Σαρκοζύ, για τον Ολλάντ και τόσους άλλους, να καταφέρονται κατά των "Άγγλων και των Γερμανών".
    Εγώ πάντως, με αυτά που βλέπω να γίνονται στην Ελλάδα εξακολουθώ να εμπιστεύομαι και τους Άγγλους και τους Γερμανούς και βεβαίως τους Ισπανούς, τους Γάλλους, τους Ιταλούς και όλους τους λαούς της Ανατολικής Ευρώπης. Τους Έλληνες μου είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευθώ πια. Και να σας φέρω ένα παράδειγμα; Γίνεται κάθε τόσο λόγος για τις σφαγές του Μελιγαλά. Δικαίως! Γίνανε φοβερά πράγματα εκεί. Και τι ψηφίζουν οι τωρινοί Μεσσήνιοι; ΠΑΣΟΚ! Αν είναι δυνατόν! Προφανώς ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζουνε και στα χωριά του Γράμμου, από όπου κατάγεται η Κυρία Σαρακατσάνα, απόγονος του "ακραιφνώς αρχαιοελληνικού φύλου που μεγαλούργησε στον Τρωικό πόλεμο".
    Τι να πει κανείς; Μετά η Ευρώπη φταίει!
    Αναγνώστης του Θεόδοτου (φανατικός αλλά όχι ελληναράς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δὲν ὑπάρχει Ἰνδοευρωπαϊκὴ ὁμογλωσσία καὶ ὁμοεθνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ομοεθνια δεν υπαρχει, υπαρχει ομως αναμφισβητητα ομογλωσσια! Τωρα αν εσυ θεωρεις οτι εχεις το επιστημονικο υποβαθρο να ανατρεψεις ολοκληρη την επιστημη της γλωσσολογιας η την επιστημη της αρχαιολογιας, μπορεις να γραψεις μια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ εργασια(και οχι Λιακοπουλογεωγαλοφουρακοθεωριες), αλλιως καλυτερα να το αφησεις το θεμα! Πιο σεμνα, συναγωνιστες...

      Διαγραφή
  34. @ Ανώνυμο 28 Ιουλίου 7:42 μμ
    Συμφωνώ με όσα λέτε ,εκτός από το πρώτο , η σύγχρονη Καθολική Εκκλησία είναι διαβρωμένη από μασώνους και περιούσιους! Προσωπικά δεν μισώ όλο το Ισλάμ αλλά τους Ουαχαμπί και τους Σαλαφιστές . Η όλη φάση με τους Ταλιμπάν ξεκίνησε από τους Αμερικανούς και την CIA που ήθελαν να σταματήσουν την σοβιετική-ρωσική διείσδυση στην Μ.Ανατολή και στον Αραβικό κόσμο! Εννοείται ότι το Ισλάμ δεν έχει καμμιά θέση στον Λευκό Ευρωπαϊκό κόσμο. Αλλά ιδέες περί clash of civilizations είναι δημιουργήματα περιούσιων όπως ο Samuel Huntington και τις βρίσκω αρκετά ύποπτες! Στα υπόλοιπα συμφωνούμε απόλυτα!
    @ Αρης Μακεδών αν δεν πεθάνει ο σωβινισμός θα πεθάνει η Ευρώπη!
    Δυστυχώς στην χώρα μας ο εθνικός και πατριωτικός χώρος γαλουχήθηκε με μυθεύματα Πλεύρηδων, Γεωργαλάδων και Φουράκηδων που γέμισαν το μυαλό γενεών "εθνικιστών" με παραμύθια περί αυτοχθόνων Ελλήνων ,περί ενός έθνους ανάδελφου που όλοι το ζηλεύουν , και όλοι συνωμοτούν εναντίον του. Αυτά και οι θεωρίες περί προελεύσεως των Ελλήνων από το Σείριο κατέστρεψαν τουλάχιστον 3 γενιές ανθρώπων στο χώρο.
    MAGNA EUROPA PATRIA NOSTRA EST!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Νικολάι, είσαι περίπτωση. Είναι κακό για σένα το ότι τελικά βρίσκεσαι σε αυτόν τον τόπο των θεών, ημιθέων, ηρώων και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων. Πραγματικά ο χώρος έχει τελείως αποβλακωθεί από τις αρλούμπες που επί τρεις γενεές αμολάνε οι διάφοροι και τις χάβουν οι ανόητοι. Ακριβώς: Magna Europa patria nostra est. (Συγχαρητήρια και για τα λατινικά σου. Οι απόγονοι των θεών του Σείριου και των ημιθέων του Ολύμπου ούτε μια λέξη δεν είναι σε θέση να ψελλίσουν.) Επίσης σωστά τα λες για το Βατικανό. Έτσι είναι - εδώ και 40 χρόνια τουλάχιστον. Δυστυχώς!
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στὴν Κυρία ἡ ὁποία ἰσχυρίζεται πὼς δὲν ὑπάρχει ἰνδοευρωπαϊκὴ ὁμογλωσσία καὶ ὁμοεθνία, ἀπαντῶ:
    Καλά, ἐντάξει...
    Εὐστάθιος Κυριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κατάλαβες, ρε Νικολάι; Τις σφαγές (φοβερές!) στην Ηλεία τις είχε οργανώσει και ο πατέρας του Κ. Σημίτη (ναι του πρωθυπουργού). Λοιπόν, επειδή του Κ. Σημίτη (του πρωθυπουργού) του αρέσει το περιβάλλον της Ηλείας και πάει στα παραθαλάσσια και "τρώει ψαράκι", τι κάνουν, νομίζεις, τα παιδιά των σφαγμένων; Πάνε και φωτογραφίζονται μαζί του, οι απόγονοι των θεών του Σείριου, των ημιθέων του Ολύμπου, των ηρώων της Σαλαμίνας και γενικώς των απογόνων του Περικλή, Αγαθοκλή και του κάθε Καλλικρατίδα.
    Να τι θα πει Ελλάδα! Η πιο σάπια χώρα της Ευρώπης! (Εάν είναι Ευρώπη δηλαδή, γιατί εγώ πιστεύω ότι, σύμφωνα με αυτά που είχαν επισημάνει Βρεταννοί ήδη κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, είναι εκφυλισμένη ασιατική χώρα. Οι τελευταίοι Αφγανοί και Τούρκοι έχουν ηθική απείρως ανώτερη από τους απογόνους της θεϊκής φυλής του Σείριου.)
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αφγανόπουλα από ηλικία 5 ετών γνωρίζουν να χειρίζονται το ΑΚ47 και το μαχαίρι με κλειστά μάτια . Τα δικά μας γνωρίζουν το play station και το φατσοβιβλίο. Τα γυμναστήρια και οι σχολές πολεμικών τεχνών είναι γεμάτες αλβανάκια. Εκτός από τους ομογενείς από την Ρωσία οι περισσότεροι που ασχολούνται με μαχητικά σπορ (πυγμαχία, kick box ,K1 ,πάλη, judo ,brazilian jiu jitsu, MMA κλπ) είναι Αλβανοί, Βούλγαροι και Πολωνοί. Οι απόγονοι των "θεών" ασχολούνται με τα γυρόπιτα!

      Διαγραφή
  38. Όλοι οι μουσουλμάνοι έχουν το ίδιο ιερό βιβλίο που περιλαμβάνει παιδεραστία, σοδομισμό σε ανήλικα, μίσος για τους άπιστους, και ότι πρεσβεύουν οι ουχαμπιστές.

    Το ότι οι περισσότεροι μουσουλμάνοι δεν το εφαρμόζουν αλλά ούτε και το σκίζουν, καθιστά τους περισσότερους μουλουσμάνους ευγενές περιτύλιγμα για μία βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του ανθρώπινου πολιτισμού.

    Γι αυτό και δεν αρκεί να κρατηθούν έξω από την Ευρώπη οι μουσουλμάνοι. Αυτή η αρρώστια πρέπει να καταπολεμηθεί και να εξαλειφθεί όπου κι αν βρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στην Ηλεία υπέδειξαν σε ορισμένους να καλλιεργούν ναρκωτικά οπότε... σία και αράξαμε! Τό'ριξαν στην "καλλιέργεια" και ξεχάσανε και σφαγές και σφαγμένους και πατρίδες και όλα.
    Ωραία το είπε κάποιος παραπάνω: Οι Έλληνες πουλάν και τα κόκκαλα της μάνας τους.
    Μιλάμε δηλαδή για πολύ θεϊκή φυλή που μας προέκυψε από τον Σείριο, την Ανδρομέδα και τον Αστερισμό του Εμέσσοντος Δράκοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Περί Ἰνδοευρωπαίων,

    Ἄς δοῦμε τὶ γράφει ὁ Ἰ. Κούμαρης ὁ πατέρας τῆς Ἑλληνικῆς Ἀνθρωπολογίας:

    "Εἶναι ἀπαράδεκτον νὰ ὁμιλῶμεν σήμερον περὶ Ἰνδοευρωπαϊκῶν φύλων,ἀφοῦ τοῦτο ὀφείλει νὰ σημαίνη ὕπαρξιν φυλῆς βασικῆς,ἀλλά συγχρόνως καί πολυμόρφου,ἐξ ἧς ἐκεῖνα ὤφειλον νὰ ἔχουν ἀποσπασθῆ.
    Τοιαύτη φυλή ἐγκλείουσα τὸν Ἰνδόν καὶ τὸν Ἕλληνα καὶ τὸν Σκανδιναυὸν εἶναι ἀκατανόητον ὅμως διὰ τὴν ἐπιστήμην".

    Συνεχίζει:

    "Ἐὰν ὅλαι αἱ γλῶσσαι-Ἰρανοϊνδικὴ,Ἁρμενικὴ,Ἰλλυρικὴ,Ἑλληνικὴ ,Λατινική,Κελτικὴ,Γερμανικαί,Σλαυϊκαὶ κλπ,-προήρχοντο ἐκ κοινῆς ἀρχικῆς,τοῦτο θὰ προϋπέθεται καὶ ὡρισμένον κόσμον,διὰ νὰ μὴν εἴπωμεν φυλήν,ὅστις ἐλάλη αὐτὴν,ὥς καὶ κοιτίδα,ἐν ᾗ ἐξεκολάφθη.
    Ἀλλὰ πλήν τοῦ ἀκατανοήτου τῆς ὑπάρξεως ὁμοιογλώσσου,ἀλλά τόσον πολυμόρφου-Ἰνδός,Νορβηγὸς-φυλῆς,πλήν τοῦ ἀκατανοήτου τῆς δυνατότητος παραγωγῆς ἐκ μικροῦ πυρῆνος τόσον ποικίλων καὶ πολυαρύθμων φυλῶν,οὐδέ ἡ κοιτίς ἐκείνη εὐρέθη...".

    Οἱ Ἰνδοευρωπαῖοι εἶναι φυλὴ κατασκευασμένη.
    Πῆτε μου ἀρχαιολογικὰ ἤ ἀνθρωπολογικὰ εὐρήματα αὐτῆς τῆς φυλῆς;
    Ἐφ᾿ὅσον εἶχαν γλῶσσα πρέπει νὰ εἶχαν καὶ γραπτά.
    Βρέθηκε κανένα γραπτό μνημεῖο;

    Ναὶ ὑπάρχει ὁμοιότητα ἀνάμεσα σὲ Ἑλληνικά,Λατινικὰ καὶ Σανσκριτικά.

    Ὅμως,στὴν χώρα μας ἔχουμε πολιτισμὸ ἀπὸ τὴν 7η χιλιετία,(ναυσιπλοΐα στὴν διαδρομὴ Φράγχθι Ἀργολίδος-Μῆλος,γιὰ τὴν μεταφορὰ ὀψιδιανοῦ).
    Ἡ ἀρχαιότερη γραπτή κεραμικὴ τῆς Ἐλάτειας εἶναι ραδιοχρονολογημένη στὸ 6290 σύν-πλήν 110 π.χ.
    Ποῦ ἦταν τότε οἱ Ἰνδοευρωπαῖοι;

    Ἄρα ποῦ ὀφεὶλεται ἡ ὁμοιότητα λέξεων;
    Τὸ λογικὸ συμπέρασμα εἶναι τὸ ἐξῆς:
    Ὁ προϋπάρχων πολιτισμὸς μετέδωσε τὴν γλῶσσα του σὲ Ἀνατολή καὶ Δύσι.
    Παυσανίας,Στράβων καὶ Διόδωρος Σικελιώτης ἀναφέρονται στὰ ἐκπολιτιστικὰ ταξείδια τοῦ Ἡρακλέους(ὑπῆρχαν πολλοί Ἡρακλεῖς)καὶ Διονύσου,καὶ σίγουρα οἱ τρεῖς αὐτοὶ ἀρχαῖοι συγγραφεῖς δὲν παρακολουθοῦσαν Λιακόπουλο,Φουράκη καὶ Πλεύρη.

    Γιατὶ δὲν ὑπάρχει καμμία ἀρχαία ἱστορικὴ πηγὴ γιὰ αὐτὸν τὸν λαὸ,καὶ ἀπὸ ποῦ μᾶς ἦρθε;
    Διότι ἀνάλογα μὲ τὸν Ἰνδοευρωπαϊστὴ ποικίλλει καὶ τὸ μέρος ἀπὸ ὅπου ἦρθαν,δλδ,οὐγγρικές πεδιάδες ἤ ρωσσικές;
    Ἔχω ἀκούσει καὶ γιὰ Ἰνδογερμανικὴ φυλή!!!

    Καὶ ποιοί εἶσθε ἐσεῖς ποὺ ἀρνῆσθε τὴν αὐτοχθονία τῶν Ἑλλήνων τὴν στιγμὴ ποὺ ὅλοι οἱ ἀρχαῖοι συγγραφεῖς τὴν δέχονται;
    Διάβαζαν,Λιακόπουλο,Φουράκη καὶ Πλεύρη;

    Ὡς πρός τὴν Αὐτοχθονία ὁ Κούμαρης διαπιστώνει ὅτι στὴν περιοχή τοῦ Αἰγαίου ὑπῆρχαν αὐτόχθονες πολλές ἀνθρωπολογικὲς ποικιλίες(βραχυκέφαλοι,δολιχοκέφαλοι κλπ.)οἱ ὁποῖες ὅμως δὲν ἦσαν ξένα φυλετικὰ στοιχεῖα ἀλλά πολύ συγγενῆ καὶ ἀπὸ τὴν ἀνάμειξί τους μὲ τὰ βορειοελλαδικὰ(Ἠπειρωτικά-Μακεδονικά) φῦλα προήλθαν οἱ Ἕλληνες τῆς Κρητομυκηναϊκῆς Ἐποχῆς.


    @ Ἀνώνυμο 12:26

    Δὲν ἀσχολοῦμαι μὲ Λιακοπουλοφουρακηδοπλεύρηδες,οὔτε παρακολουθῶ Σουλεϊμαν,ἀγαπητέ.
    Ἴσως αὐτὸ νὰ συμβαίνη στὸ σπίτι σου.

    Ἡ Γλωσσολογία γνωρίζει ἀλλά εἶναι σὲ διατεταγμένη ὑπηρεσία καὶ ἡ Ἀρχαιολογία δὲν μᾶς ἔχει δώσει καμμία ἀπόδειξι ὑπάρξεως αὐτοῦ τοῦ Ἰνοευρωπαϊκοῦ φαντάσματος.

    @Κύριος Κυριώτης,
    Σᾶς προσπερνῶ!

    @LVF
    Ἄν ἐσύ εἶσαι Ἕλληνας ἐγώ εἶμαι Κινέζα.
    Ἐκτὸς ἄν εἶσαι Κομμουνιστής.
    Ἀλλά κομμουνιστὴς καὶ Ἕλληνας δὲν γίνεται!

    @ Romanof
    καὶ ἐσὺ βρὲ παιδί μου Πλεύρη διαβάζεις;
    Ἔλεος!
    Ὑπάρχουν σοβαρότερα ἀναγνώσματα!
    Ἀγαπητὲ δὲν ζηλεύουν ἐμᾶς.
    Δὲν κατάλαβες καλά·ζηλεύουν τὴν κληρονομιὰ μας ποὺ ἐμεῖς οἱ νήπιοι δὲν ἐκμεταλλευόμεθα,γιὰ νὰ βουλώσουμε πολλά ἠλίθια στὸματα πού παρλάρουν καὶ κυρίως γράφουν ἀρλοῦμπες ἀνεξελεγκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως η συγχιση σας σε αυτα τα θεματα, ειναι τοσο μεγαλη, που δεν ξερω αν εχει νοημα να σας γραψω αυτα που θα σας γραψω, αλλα θα προσπαθησω εν συντομια(διοτι τα επιστημονικα ζητηματα δεν λυνονται σε μπλογκ κλπ)!
      Κατ'αρχας ξεκαθαριζουμε αλλη μια φορα οτι δεν υπαρχει ινδοευρωπαικη φυλη η ομοφυλια/ομοεθνια, αλλα υπαρχει ινδοευρωπαικη ομογλωσσια! Διαδοση γλωσσας, δεν σημαινει κατ'αναγκη και διαδοση γονιδιων και αυτο ειναι αποδεδειγμενο απο τη συγχρονη επιστημη 100%!! Ουτε σημαινει οτι καποιος λαος που ομιλει καποια γλωσσα, ειναι κατ'αναγκη, φυλετικα καθαρος! Οποτε μην σας κανει καμια εντυπωση αν οντως καποτε, οι γλωσσικοι προγονοι των σημερινων ινδοευρωπαικων λαων, αποτελουσαν ενα λαο(η εστω, πληθυσμο οπου κατοικουσε καπου μαζι)!
      Το ινδοευρωπαικο ζητημα, μπορει να εξεταστει ικανοποιητικα(διοτι ειναι ιδιαιτερα περιπλοκο) μονο με συνεργασια πολλων επιστημων(γλωσσολογια, αρχαιολογια, ανθρωπολογια, γενετικη)! Ειλικρινα απορω οταν ατομα οπως εσεις που δεν εχουν καν το στοιχειωδες υποβαθρο πανω σε αυτες τις επιστημες, να εκφραζουν οχι απλα αποψη, αλλα και σιγουρα συμπερασματα, τυπου "οι ομοιοτητες σε αυτες τις γλωσσες ειναι αποτελεσμα διαδοσης της ελληνικης"! Ματαια γινονται ολες αυτες τις δεκαετιες, ερυνες, ανακοινωσεις σε συνεδρια, συγγραφες βιβλιων κλπ, απ'οτι φαινεται! Ο/η ανωνυμος φιλος/η μας, εχει ετοιμες τις λυσεις!!
      Τα επιχειρηματα σας ειναι σαθρα! Σας εξηγησα για το θεμα διαφορας ομοφυλιας και ομογλωσσιας, παρακατω αναρωτιεστε για το αν υπαρχουν αρχαιολογικα ευρηματα που να στηριζουν τη θεωρια! βεβαιως και υπαρχουν, αλλα δεν μπηκατε ποτε στον κοπο να το ψαξετε! κατ'αρχας και μονο που γραφετε αυτη την ατακα, προδιδετε την "λαικοπουλογεωργαλαδικη" προελευση της θεωριας σας(που δηθεν δεν τους εχετε διαβασει), διοτι αυτοι ακριβως ξεκινησαν να λενε αυτες τις μπουρδες! παρακαλω διαβαστε(ενδεικτικα) το βιβλιο του J.P. Mallory "Οι Ινδοευρωπαιοι, Γλωσσα , Αρχαιολογια και Μυθος" και ελατε μετα να μου πειτε για το αν υπαρχουν αρχαιολογικα ευρηματα που να υποστηριζουν τη θεωρια...
      Επομενο επιχειρημα σας, οτι "εφοσον ειχαν γλωσσα, θα ειχαν και γραφη"! Ειλικρινα τι να σχολιασω σε αυτο? Ακομα και τωρα που μιλαμε, υπαρχουν φυλες πανω στον πλανητη, που δεν εχουν γραφη, αυτο σημαινει οτι δεν εχουν γλωσσα, η οτι δεν υπαρχουν? Πολλων συγχρονων λαων, π.χ. Σλαβων, Αλβανων κλπ , αρχιζει η γραπτη αποτυπωση της γλωσσας τους, πολλους αιωνες μετα Χριστον, αυτο τι σημαινει? Οτι πριν απο αυτη την καταγραφη, δεν υπηρχαν ως λαοι?
      Αναφερετε στη συνεχεια οτι οι ινδοευρωπαικες γλωσσες προηλθαν απο την ελληνικη!Απο που αποδεικνυεται αυτο? και γιατι να μην προερχονται απο καποια αλλη γνωστη αρχαια ινδοευρωπαικη(δεν ισχυει, απλα το αναφερω διοτι ο ισχυρισμος σας ειναι τελειως αυθαιρετος, οποτε ετσι αυθαιρετα θα μπορουσε να βγαλει καποιος και αυτο το συμπερασμα)? και για να σας προλαβω, διοτι το καθιερωμενο επιχειρημα των "ελληνοκεντρικων" σε αυτη την περιπτωση, ειναι οτι "η ελληνικη ειναι η αρχαιοτερη", το οποιο επισης δεν εχει αποδειχθει και πρακτικα ειναι δυσκολο να αποδειχθει γενικα κατι τετοιο, διοτι οπως ειπα και πανω, γραπτη αποτυπωση μιας γλωσσας, δεν σημαινει οτι η γλωσσα αυτη δημιουργηθηκε τοτε! Ακομα κι ετσι ομως, τα παλαιοτερα γραπτα κειμενα σε γνωστη ινδοευρωπαικη γλωσσα, ειναι τα χεττιτικα και οχι τα ελληνικα(ειμαι σιγουρος πως δεν το γνωριζατε καν)
      Αναφερετε επισης ως επιχειρημα, τις αποψεις καποιων αρχαιων Ελληνων συγγραφεων! πριν ακυρωσω και αυτο το σκεπτικο σας, να κανω μια παρενθεση! Τους αρχαιους Ελληνες συγγραφεις τους σεβομαστε και τους μελεταμε, απο εκει και περα, σαφως και δεν τα ηξεραν ολα, ουτε ειχαν τη δυνατοτητα φυσικα να γνωριζουν λεπτομερειες, ειδικα σε θεματα που ακομα και η συγχρονη επιστημη αδυνατει καποιες φορες να δωσει λυσεις! Το να μιλαμε λοιπον για το τι εγινε το 1500 η το 2000 π.Χ., βασιζομενοι σε συγγραφεις που εζησαν λιγο πριν η λιγο μετα τη γεννηση του Χριστου(οπως αυτους που αναφερατε), ειναι αστειο! Παρολα αυτα, να πω πως(συνεχιζεται)

      Διαγραφή
    2. 1)Υπαρχουν πλειστες αναφορες σε αρχαιους Ελληνες συγγραφεις, οτι τα προιστορικα χρονια η Ελλας δεν ηταν μονιμως κατοικημενη, συγκατοικουσαν και βαρβαροι μαζι με Ελληνες η ακομα και προυπηρχαν αυτων, οτι γεναρχες καποιων πολεων ειχαν ερθει απο την Ανατολη κλπ(βλ. Ηροδοτο, πρωτο βιβλιο, Θουκυδιδη στην εισαγωγη του εργου του, Πλατωνος "Μενεξενο", Ισοκρατους "Παναθηναικος" και "Ελενης Εγκωμιο", αποσπασμα Εκαταιου που διασωζει ο Στραβων κ.α.)
      2)το να ζητατε να υπαρχει ιστορικη πηγη για καποιον λαο που τοποθετειται χρονικα στην προιστορια, ειναι παιδαριωδες! Η προιστορια, διαχωριζεται απο την ιστορια, ακριβως διοτι στην πρωτη, λογω του οτι δεν υπαρχουν γραπτες πηγες, τη μελεταμε μεσω αλλων επιστημων(τις ανεφερα παραπανω)! Επισης να προσθεσω οτι σε καμια αρχαια ελληνικη ιστορικη πηγη δεν αναφερονται ουτε οι Σουμεριοι, ουτε οι Χετταιοι, μηπως αμφιβαλλετε και γι'αυτων την υπαρξη? Και ενταξει για τους Σουμεριους που ειχαν ηδη εξαφανιστει οταν ανετειλε ο μυκηναικος πολιτισμος, αλλα οι Χετταιοι υπηρχαν ακομα και την εποχη του τρωικου πολεμου! Αυτο ως απλο παραδειγμα, ωστε να μην αντιμετωπιζετε τα αρχαια ελληνικα κειμενα, ως θεσφατα(κι αυτο κληρονομια των πλευρογεωργαλαδων ειναι)
      3)Λετε για τα ταξιδια του Ηρακλεους και του Διονυσου(αλλη συγκλονιστικη δηθεν αποδειξη)και μαλιστα αναφερετε και τον Στραβωνα μεσα στις πηγες, κατι που αποδεικνυει οτι δεν τον εχετε διαβασει, διοτι ο Στραβων στο βιβλιο των Γεωγραφικων του, το αναφερομενο περι Ινδιας, υποστηριζει πως αυτες οι περιβοητες εκστρατειες, ηταν επινοηματα της ελληνιστικης εποχης και ειδικα για τον Διονυσο, οτι το επινοησαν οι διαδοχοι του Μεγαλου Αλεξανδρου, οτι βαδισε δηλαδη ο μεγαλος στρατηλατης στα χναρια του θεου(το ιδιο αναφερει και ο Αρριανος ως αποψη του Ερατοσθενη)...
      σας καλω να ψαξετε αν υπαρχουν αρχαιοι Ελληνες συγγραφεις που να εζησαν πριν τον Αλέξανδρο και να αναφερουν οτι εγιναν αυτες οι εκστρατειες! Δεν θα βρειτε κανεναν...
      Τελος, σχετικα με τις "ουγγρικες πεδιαδες, ρωσικες κλπ αποψεις των ινδοευρωπαιστων", οσο εξελισσεται μια επιστημονικη ερευνα, τοσα περισσοτερα στοιχεια εχουμε και αντιστοιχα συμπερασματα, ετσι λειτουργει η επιστημη, ενω αντιθετως, η παραεπιστημη την οποια πρεσβευετε(αθελα σας), εχει ετοιμα τα συμπερασματα της! Ετσι λοιπον, παλια ο καθενας μπορει να ελεγε το μακρυ του και το κοντο του ως προς την ινδοευρωπαικη κοιτιδα, εν ετει 2013 ομως η πλειοψηφια της επιστημονικης κοινοτητας, δεχεται την περιοχη μεταξυ Ευξεινου Ποντου και Κασπιας! Υπηρξε και η θεωρια Ρενφριου για την περιοχη της Ανατολιας, την οποια αναθεωρησε ο ιδιος ο Ρενφριου, συγκερνωντας καπως την κλασικη θεωρια, με τις δικες του αποψεις και τελος υπαρχει ενα νεο φρουτο, η θεωρια της παλαιολιθικης συνεχειας! Οπως και να'χει, δεν υπαρχει ουτε ενας επιστημονας σε κανεναν κλαδο, οπου να δεχεται οτι οι ινδοευρωπαικες γλωσσες να προερχονται απο τα "ταξιδια των Ελληνων", αρα δηλαδη για ελληνικα δανεια σε αυτες τις γλωσσες! Αυτες τις αποψεις τις ξεκινησαν ο Πασσας και ο Λιβας και τις συνεχισαν ο Πλευρης, ο Γεωργαλας κλπ ασχετοι! Ακομα και γλωσσολογικα να το παρουμε το ζητημα(δεν το εθιξα γιατι μπορουν να γραφουν απειρα πανω σε αυτο), οι σχεσεις μεταξυ των ινδοευρωπαικων γλωσσων, δεν υπαρχουν μονο στο λεξιλογιο, αλλα και σε γραμματικη, συντακτικο, μορφολογια και φωνολογια, ειναι δηλαδη γενετικη η σχεση τους και αναγεται σε κοινη προγονικη ριζα και οχι δανεια, η απλη συμβιωση...





      Διαγραφή
  41. Οἱ Ουαχαμπιστές εἶναι οἱ χρήσιμοι ἠλίθιοι καὶ δέν θὰ περάση γρήγορα καὶ εἰρηνικὰ αὐτὸ.
    Στὸ τέλος θὰ μετρᾶμε πόσοι χριστιανοὶ ἀπομείναμε,καὶ ἐπειδή οἱ χριστιανοί στὴν πλειονοψηφία εἶναι λευκοὶ,νὰ δοῦμε καὶ πόσοι λευκοὶ θὰ μείνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Είναι που λένε όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια.
    Έλλειψα μερικές μέρες και άφησα αντικαταστάτη για την διαχείρηση των σχολίων και έγινε χαμός.
    Δε πειράζει, τα σχόλια που δεν θα έπρεπε να δημοσιευτούν καν σβήστηκαν ήδη. Μαζί με αυτά βέβαια σβήστηκαν και οι απαντήσεις που είχαν λάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. στην "αθώα περιστερά" που απορεί επειδή σβήστηκε το σχόλιο του. Εσύ τελικά πρέπει να έχεις απίστευτο θράσος...Νομίζεις ξέχασα τα σχόλια που είχες στείλει εδώ πέρσι κάνοντας τις κλασσικες νεοελληνικες αναφορές για τη μάνα του διαχειριστή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ἀνώνυμε 7:42.

    Τό χωριό μου δὲν ψηφίζει Πασόκ,ὄχι μόνο διότι ἀπέμειναν λίγοι γέροι ἀλλά διότι θυμοῦνται πολύ καλὰ ὅσοι ἀπέμειναν στὶς πόλεις καὶ ὅσοι γύρισαν ἀπὸ τὸν κουμμουνιστικὸ παράδεισο,πολύ μεγάλοι πιά.

    Ὅσον ἀφορἀ τὴν ἀρχαιότητα τοῦ Σαρακατσάνικου φύλου τὴν ἐξακρίβωσαν ἀνθρωπολόγοι καὶ ὄχι ἐγώ.

    Ἄν ἐσὺ δὲν διαβάζης καὶ ὥς ἐκ τούτου εἶσαι ἄσχετος μὲ τὸ θέμα,δικό σου τὸ πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. στον σχολιαστή ή σχολιάστρια που πιστεύει ότι διάβαζω ,ακόμη Πλεύρη. Πλεύρη, Γεωργαλά και Δημήτρη Δημόπουλο , διάβασα στις ηλικίες των 15-18 ετών. Αν εξαιρέσω τον μακαρίτη τον Ανδρέα Δενδρίνο δεν θεωρώ σχεδόν κανένα Έλληνα του χώρου "άξιο" λόγου.
    Τα διαβάσματα του αφού έχετε τόσο πολύ μεγάλη περιέργεια να τα μάθετε είναι: Julius Evola, Rene Guenon, Mircea Eliade, George Bernanos, Leon Degrelle, Ernst Junger, Martin Heidegger, Alain de Benoist, Guillaume Faye, Francis Parker Yockey, Kerry Bolton, Aleksandr Dugin κ.α.
    Να έχετε ένα υπέροχο βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Με βαση το οτι ο δεξιος οριζεται απο τη σταση που κραταει απεναντι στη γαλλικη επανασταση, θελω να ρωτησω το εξης! Ο Μπαρμπης(γνωστος βασιλοφρων συγγραφεας) ο οποιος αρνειται μεν τη γαλλικη επανασταση(εχει γραψει και βιβλιο γι'αυτο το θεμα), υποστηριζει ομως το πολιτευμα της βασιλευομενης δημοκρατιας, με στοιχεια ομως που προεκυψαν ως αποτελεσματα αυτης της ιδιας της επαναστασης(υπαρξη συνταγματος, υπαρξη πολλων κομματων, καθολικη ψηφοφορια), που κατατασεται ιδεολογικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο Μπαρμπής είναι βασιλόφρων, ναι. Δεξιός όμως δεν νομίζω.
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τότε στὸ βιβλίο του:

    "Ἡ τραγωδία τῆς Ἑλλάδος εἰς πράξεις τρεῖς",
    τὶ δείχνει ὅτι εἶναι;

    Μὸνο στὸ Λονδῖνο πληροφορήθηκα ὅτι ὑπάρχουν Κύπριοι ποὺ εἶναι κομμουνιστὲς καὶ Βασιλικοὶ,καὶ τοὺς ἀποκαλοῦν Τσάρλιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Οι βασιλόφρονες είναι μεγάλη πληγή. Οι περισσότεροι από δαύτους είναι ανόητοι. Ούτε ξέρουν τι θέλουνε ούτε καταλαβαίνουν τι κάνουν.
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο Πλεύρης σας καλεί σε διάλογο. Γιατί κανείς δεν ανταποκρίνεται να τον συντρίψει με τα επιχειρήματά του; Να απαλλαχθούμε κι εμείς από την εκτίμησή μας σε αυτό τον τριτοκοσμικό; Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λέει μια παροιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. L.V.F

    Σὲ αὐτὸ,συμφωνῶ μαζὶ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Οποτε μην σας κανει καμια εντυπωση αν οντως καποτε, οι γλωσσικοι προγονοι των σημερινων ινδοευρωπαικων λαων, αποτελουσαν ενα λαο(η εστω, πληθυσμο οπου κατοικουσε καπου μαζι)!

    Δηλαδὴ τοῦ δώσαμε ὄνομα χωρὶς νὰ γνωρίζουμε ἄν ὑπῆρξε καὶ ποιὰ ἦταν ἡ κοιτίδα του!
    Νὰ μή κάνει καὶ σὲ σᾶς καμμία ἐντύπωσι ἄν οἱ γλωσσικοὶ πρόγονοι εἶναι οἱἝλληνες.

    Ειλικρινα απορω οταν ατομα οπως εσεις που δεν εχουν καν το στοιχειωδες υποβαθρο πανω σε αυτες τις...

    Γνωρίζετε τὸ ὑπόβαθρό μου;
    Ὁ Σλῆμαν δὲν ἦταν ἀρχαιολόγος ἀλλά βρῆκε τὴν Τροία.

    κατ'αρχας και μονο που γραφετε αυτη την ατακα, προδιδετε την "λαικοπουλογεωργαλαδικη" προελευση της θεωριας σας(που δηθεν δεν τους εχετε διαβασει), διοτι αυτοι ακριβως ξεκινησαν να λενε αυτες τις μπουρδες!

    Ἀγαπητὲ δὲν θἄθελα νὰ σᾶς πῶ κάτι ἄσχημο σεβομένη τὸ Blog.
    Τὸ "δῆθεν" σὰν χαρακτῆρας δὲν μοῦ πάει,ἴσως νὰ πηγαίνει σὲ σᾶς.
    Ὅταν λέω κάτι ΑΥΤΟ καὶ εἶναι.
    Ἐσεῖς μπορεῖ νὰ τοὺς ἔχετε μελετήσει,ἐγώ ὄχι.

    το καθιερωμενο επιχειρημα των "ελληνοκεντρικων" σε αυτη την περιπτωση, ειναι οτι "η ελληνικη ειναι η αρχαιοτερη", το οποιο επισης δεν εχει αποδειχθει και πρακτικα ειναι δυσκολο να αποδειχθει.

    Γιατὶ εἶναι κακὸ νὰ εἶναι κάποιος "ἑλληνοκεντρικὸς";

    Γιατί εἶναι δύσκολο νὰ ἀποδειχθῆ σὰν ἡ ἀρχαιότερη γλῶσσα μέχρι τώρα φυσικά;
    Τήν πινακίδα στὸ Δισπηλιό ποὺ εἶδα(5240π.χ) τὶ ἦταν;
    Ἡ Χετιττικὴ πού λέτε ὅτι εἶναι ἡ ἀρχαιότερη εἶναι μόλις τοῦ 1800π.χ.

    αρχαιους Ελληνες συγγραφεις τους σεβομαστε και τους μελεταμε, απο εκει και περα, σαφως και δεν τα ηξεραν ολα,

    Ὁ Κούμαρης ὅμως σὰν ἀνθρωπολόγος ἐπαληθεύει τὸν Ἰσοκράτη,ὅτι εἴμαστε αὐτόχθονες.
    Καὶ ποῦ τὸ περίεργο νὰ εἴμαστε;
    Ἤ δὲν βολεύει μερικοὺς;

    1)Υπαρχουν πλειστες αναφορες σε αρχαιους Ελληνες συγγραφεις, οτι τα προιστορικα χρονια η Ελλας δεν ηταν μονιμως κατοικημενη, συγκατοικουσαν και βαρβαροι μαζι με Ελληνες η ακομα και προυπηρχαν αυτων, οτι γεναρχες καποιων πολεων ειχαν ερθει απο την Ανατολη κλπ(βλ. Ηροδοτο, πρωτο βιβλιο, Θουκυδιδη στην εισαγωγη του εργου του, Πλατωνος "Μενεξενο", Ισοκρατους

    Ὁ Θουκιδίδης γράφει γιὰ μετακινήσεις (μεταναστάσεις) καὶ ὄχι γιὰ βαρβάρους(μεγάλη διαφορά).
    Στόν Μενέξενο(VI)γράφει γιὰ αὐτόχθονες ὁ Πλάτων.
    Ὁ Ἰσοκράτης μιλᾶ γιὰ Αὐτοχθονία τῶν Ἑλλήνων.
    Ἀλλὰ γιὰ νὰ κάνουμε καλλίτερη συζήτησι γιατὶ δὲν μοῦ δίνετε κεφάλαια καὶ παραγράφους;

    συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1)για την κοιτιδα σας ειπα παραπανω και σας προετρεψα να διαβασετε συγκεκριμενο βιβλιο(υπαρχουν πολλα, αλλα αυτο ειναι και μεταφρασμενο στα ελληνικα και ευληπτο), ωστε να δειτε και τα αρχαιολογικα ευρηματα, οποτε καθε νεα κουβεντα πανω σε αυτο, ειναι περιττη...
      2)Ο Σλημαν οντως εσκαψε και ανακαλυψε την Τροια(και οχι μονο), αλλα δεν αρχισε να διατυπωνει γλωσσολογικες και εθνολογικες θεωριες! Σας αρεσει, δεν σας αρεσει, καποια ζητηματα χρειαζονται το αναλογο υποβαθρο ωστε να γινουν κατανοητα, δεν προσφερονται ολα για καφενειακες συζητησεις...
      3) δεν ειναι κακο να ειναι καποιος, ελληνοκεντρικος(εκτος και αν αυτη η ταση του καταληγει σε εμμονη), ειρωνικα χρησιμοποιω τον ορο, για καποιους που απο μονοι τους αυτοπροσδιοριζονταν ετσι...
      4)η πινακιδα του Δισπηλιου περιεχει καποια αγνωστα προιστορικα συμβολα, δεν ειναι καν αποδεδειγμενο οτι προκειται για συστημα γραφης(μπορει και να ειναι, το θεμα ειναι ανοιχτο), ποσο μαλλον να αποδεικνυεται οτι προκειται για καταγραφη ελληνικης γλωσσας, απο τη στιγμη που δεν μπορει καν να αποκρυπτογραφηθει με βαση την ελληνικη, η πολυ μεταγενεστερη Γραμμικη Α...(παλι θα μου πειτε οτι αυτο το θεμα το μαθατε απο μονη σας και οχι απο τους ελληνοκεντρικους, ελα ομως που απλα παπαγαλιζετε την ατζεντα τους)
      5)ξαναειπα και παλι, οτι αλλο πραγμα η διαδοση η/και επικρατηση γλωσσας και αλλο η διαδοση γονιδιων/φυλετικων χαρακτηριστικων! Το οτι συμφωνα με την επιστημη, εισηχθει σε καποια φαση η ελληνικη γλωσσα(πιο σωστα πρωτοελληνικη) στον ελληνικο χωρο, δεν σημαινει οτι η πληθυσμιακη ομαδα που την εισηγαγε, ηταν κατ'αναγκη πολυ διαφορετικη φυλετικα απο αυτους που βρηκαν εδω! Ουτε οτι προκειται για ορδες που ηρθαν εξωθεν(μαλλον το αντιθετο συνεβη, ολιγαριθμοι ηταν, αλλα δυναμικοι, οποτε επιβληθηκαν μεν, απορροφηθηκαν φυλετικα δε)! Κοινως το αν οι Ελληνες π.χ της κλασικης εποχης ηταν αυτοχθονες η ετεροχθονες, ειναι ανυπαρκτο, διοτι οι συγκεκριμενοι καταγωνταν τοσο απο πληθυσμους που ηταν εδω, οσο και απο αλλους που ηρθαν μετεπειτα
      6)Ωστε ο Θουκυδιδης δεν αναφερει βαρβαρους ε? Οι Καρες π.χ. τι ηταν? Οσο για τον Πλατωνα και τον Ισοκρατη, τι μου λετε τωρα? Για αυτοχθονια ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ μιλανε και οχι των Ελληνων γενικα, ισα ισα που αντιπαραβαλουν την αυτοχθονια των Αθηναιων, σε αντιθεση με αλλους Ελληνες που θεωρουν οτι καταγωνται απο αλλοφυλους(Καδμο, Δαναο, Πελοπα)! Μαλλον λοιπον δεν τα θυμαστε καλα, αλλα αν επιμενετε θα σας δωσω και ακριβεις παραπομπες! Για να μην πλατειαζουμε αυτο το θεμα, ξαναλεω οτι δεν παιζει ρολο τι γραφουν οι αρχαιοι σε ζητηματα προιστοριας, απλα διαψευδω τους ισχυρισμους σας οτι "ολοι οι αρχαιοι μιλουν για αυτοχθονια κλπ"
      7) φυσικα για τους Σουμεριους και τους Χετταιους δεν ειπατε λεξη...ειτε καταλαβαινετε λοιπον το ατοπο των σκεψεων σας(αλλα δεν σας αφηνει ο εγωισμος σας να το παραδεχθειτε), η θα μας παρουσιασετε καποια πρωτοτυπη θεωρια οτι οι Σουμεριοι και οι Χετταιοι ηταν ανυπαρκτοι λαοι...
      8)Στράβων, ΙΑ, «Ασία:Καύκασος – Κασπία»», V.5, σελ.83, εκδ. Κάκτος
      και Στράβων, ΙΕ, «Ινδία», παρ. 7-9, σελ.45-49, εκδ. Κάκτος
      9)για τα αρχαιολογικα ευρηματα τα ειπαμε παραπανω, τι ακριβως θελετε, να σκαναρω σελιδες και να σας στειλω η να αρχισω να γραφω σεντονια? Αν ειστε τοσο φτωχεια που δεν μπορειτε να αγορασετε ενα βιβλιο(παρολο που διαβαζετε πολυ), να ενημερωσω οτι υπαρχει αντιτυπο στη βιβλιοθηκη του παντειου(αν γνωριζετε καποιον που φοιτει εκει, μπορει να το δανειστει) κι επισης υπαρχει ανεβασμενο στο διαδικτυο, αλλα στην αγγλικη γλωσσα...

      Διαγραφή
  53. Συνέχεια ὲκ τοῦ προηγουμένου:

    2)το να ζητατε να υπαρχει ιστορικη πηγη για καποιον λαο που τοποθετειται χρονικα στην προιστορια, ειναι παιδαριωδες! Η προιστορια, διαχωριζεται απο την ιστορια, ακριβως διοτι στην πρωτη, λογω του οτι δεν υπαρχουν γραπτες πηγες, τη μελεταμε μεσω αλλων επιστημων(τις ανεφερα παραπανω)! Επισης να προσθεσω οτι σε καμια αρχαια ελληνικη ιστορικη πηγη δεν αναφερονται ουτε οι Σουμεριοι, ουτε οι Χετταιοι, μηπως αμφιβαλλετε και γι'αυτων την υπαρξη

    Παιδαριῶδες εἶναι νὰ μιλᾶμε γιὰ μιὰ φυλὴ γιὰ τὴν ὁποία δὲν γνωρίζουμε τίποτα καὶ ἡ ὁποία εἶναι ἐφεύρημα ἑνὸς ἄγγλου δικαστοῦ.
    Ἑλληνικές ἱστορικὲς πηγές ἀναφέρουν Αἰγυπτίους διότι φαίνεται πώς ἄξιζε νὰ τοὺς ἀναφέρουν.

    (κι αυτο κληρονομια των πλευρογεωργαλαδων ειναι)

    Φαίνεται τοὺς ἔχετε μελετήσει ἐπαρκῶς!


    για τα ταξιδια του Ηρακλεους και του Διονυσου(αλλη συγκλονιστικη δηθεν αποδειξη)

    Παρακαλῶ κεφάλαιο καὶ παράγραφο τοῦ Στράβωνος.
    Τὰ ταξείδια τοῦ Ἡρακλέους θὰ τἀ βρῆτε στὴν Μυθολογία, "μύθου μὲν σχῆμα ἔχων λέγεται,τό ἀληθές ἐστί"(Πλάτων Κριτίας).

    ενω αντιθετως, η παραεπιστημη την οποια πρεσβευετε(αθελα σας), εχει ετοιμα τα συμπερασματα της!

    Καὶ ἐγώ ἡ φουκαριάρα ποὺ πρεσβεύω τὴ παραεπιστήμη(τὸ ἄκουσα καὶ αὐτὸ καὶ εὐτυχῶς πού εἶναι ἄθελά μου),
    μοῦ γράφετε πῶς κατέληξαν σὲ αὐτὴν τὴν κοιτίδα;

    οι σχεσεις μεταξυ των ινδοευρωπαικων γλωσσων, δεν υπαρχουν μονο στο λεξιλογιο, αλλα και σε γραμματικη, συντακτικο, μορφολογια και φωνολογια, ειναι δηλαδη γενετικη η σχεση τους και αναγεται σε κοινη προγονικη ριζα και οχι δανεια, η απλη συμβιωση...

    Τό συντακτικὸ καὶ ἡ γραμματικὴ τῆς ὁποίας πατέρας εἶναι ὁ σοφιστὴς Πρωταγόρας ἄς τά ἀφήσουμε ἔξω.
    Τό βιβλίο τοῦ Διονυσίου τοῦ Θρακὸς "Γραμματικὴ τέχνη" χρησιμοποιεῖται ἀπὸ ὅλους τοὺς λαοὺς τῆς γῆς πλήν τῶν τῆς Ἄπω Ἀνατολῆς,αὐτολεξεί μεταφρασμένο.

    Τώρα γιὰ τὸ ἄν ἐμεῖς πήραμε ἤ δώσαμε,μᾶλλον στὸ δεύτερο κλίνω διότι ἔχοντας ναυσιπλοΐα τὸ 7000π.χ κάτι λέει.

    αναρωτιεστε για το αν υπαρχουν αρχαιολογικα ευρηματα που να στηριζουν τη θεωρια! βεβαιως και υπαρχουν, αλλα δεν μπηκατε ποτε στον κοπο να το ψαξετε!

    Ἀφοὗ δὲν μπῆκα στὸν κόπο νὰ ψάξω μπορεῖτε νὰ μοῦ τὰ ὑποδείξετε σᾶς παρακαλῶ;
    Θὰ περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Όσοι πιστέουν πως είναι φυλετικά...''έλληνες'' και πως δεν έχουν σχέση με την Λευκή Φυλή (λες και οι έλληνες είναι πουά) έχουν κάνει κάποιο τεστ που αποδικνύει την Φυλετική τους (ελληνικής φυλής) καταγωγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ποιος είναι Λευκός;


    (Ιανουάριος 1995)

    Εκείνοι από εσάς που έχουν χρόνια ή δεκαετίες, θεατές ή μετέχοντες στην αντίσταση εναντίον της δολοφονίας της Λευκής φυλής, γνωρίζουν πως προβοκάτορες έχουν επιτεθεί στην φυλετική καθαρότητα που πρεσβεύουν οι αρχηγοί για να αμφισβητήσουν τα κίνητρά τους. Κατά την γνώμη μου εν μέρει η αιτία που αυτό έχει δουλέψει επιτυχώς υπέρ του εχθρού, είναι ένας νους γαλουχημένος από μιαν αλλότρια θρησκεία. Μία θεμελιώδης αρχή του Ιουδαιοχριστιανισμού και ένα μέρος από το θανάσιμο δέλεαρ του είναι ότι επιτρέπει, υποδεέστεροι άνθρωποι να απαιτούν ανώτερη κατατάξη χωρίς την ανάλογη προσπάθεια. Ένας ιουδαιοχριστιανός, που με IQ 90 και με μιαν άθλια ζωή μπορεί να βαπτιστεί, να απαγγείλει λίγες τυπικές λέξεις και όρους, ξαφνικά επιζητεί εξέχουσα θέση, ανώτερη από αυτήν ενός ανθρώπου, που είναι υπέρτερος ένα εκατομμύριο φορές στην διάνοια και τον χαρακτήρα. Το «γαλανομάτικο ξανθό» σύνδρομο είναι τυπικό της πνευματικότητάς του. Και το λέω αυτό συμβουλεύοντας, ενώ έχω παρουσιαστικό Νορδικού, ψηλός, λεπτός, γαλανομάτης ξανθός. Ακόμη, μπορώ μόνο να μαντέψω όσον αφορά την καθαρότητα της γενεαλογικής σειράς μου. Ο πατέρας μου πουλούσε την μητέρα μου στους φίλους του και σε ξένους για να βγάλει λεφτά, έτσι μόνο οι Θεοί ξέρουν τα πάντα για μένα.

    Τι κάνω γνωρίζοντας αυτά. Φαίνομαι για Λευκός. Μάχομαι υπέρ των Λευκών. Αναγνωρίζω τα επιτεύγματα της Λευκής φυλής. Θέλω να διασώσω το είδος μας. Τρομοκρατούμαι από το ότι η ομορφιά της Λευκής ’ριας γυναίκας δύναται σύντομα να εκλείψει από την γη για πάντοτε. Υποφέρω για κάθε Λευκό παιδί, βασανισμένο από τον πολυφυλετικό εφιάλτη της Αμερικής.

    Βλέπω ομορφιά σε μιαν Κέλτισσα πριγκίπισσα με καστανά ή κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια. Βλέπω ομορφιά στην αγαλματένια Νορδική Θεά με τα μπλε μάτια και τα χρυσά μαλλιά. Βλέπω ομορφιά στην φακιδοπρόσωπη Ιρλανδέζα. Βλέπω ηρωισμό στους Robert Jay Mathews και Richard Scutari με τα σκοτεινόχρωμα μαλλιά και μάτια πράσινα ή καστανά όπως του Frank DeSilva. […] Αυτοί απέχουν μακράν του υψηλού ιδανικού, πάνω από 99% από εκείνων των «Νορδικών Ιδεωδών», οφείλω να προσθέσω.

    Για εκείνους που καυχιούνται για την «καθαρότητά» τους, έχετε 2 γονείς, 4 παππούδες, 8 προπάππους και πάει λέγοντας. Βαίνοντας προς τα πίσω 500 χρόνια και περισσότερα, έχετε ένα εκατομμύριο προγόνους. Λίγο περισσότερες γενιές πίσω και καθένας (Σ. τ. Μ. εννοεί λαός), ο οποίος διέσχισε τις χώρες της Ευρώπης είναι προγονικός σας, συμπεριλαμβανομένων Ούννων, Μογγόλων και Μαυριτανών. Δεν υπάρχουν 100% αμιγείς Αριοι όπως 10.000 χρόνια πριν.

    Αλλά εμείς εξακολουθούμε να υπάρχουμε σαν μία ξεχωριστή και μοναδική βιολογική οντότητα. Οι ποικιλίες κουλτούρας και οι πολιτισμοί που δημιουργήσαμε, είναι ασύγκριτοι. Η ομορφιά των γυναικών μας, ξανθιών, μελαχρινών, κοκκινομάλλων, με πράσινα, γαλανά, καστανά μάτια αποτελεί επιθυμία πάντων ανδρών και αντικείμενο φθόνου όλων των γυναικών. Έτσι, εμείς δεν θέλουμε να παρασυρθούμε από κουτσομπολιά ή υποθέσεις επάνω στο ποιος μπορεί να είναι κατά 1/16 Ινδός ή ποιος έχει εν μέρει ιταλικό, ισπανικό ή πορτογαλικό αίμα. Δεν θα προχωρήσουμε σε συζήτηση επάνω στο εάν το συλλογικό υπόλοιπο της Λευκής γενετικής δεξαμενής είναι 95% ή 97% καθαρά Αριο.

    Σίγουρα θα επρόκειτο περί τραγωδίας, αν οι διάφορες ποικιλίες της φυλής μας απολέσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την ομορφιά τους. Αλλα αφού εξασφαλίσουμε την ύπαρξη του λαού μας και του μέλλοντος ΟΛΩΝ (Σ. τ. Μ. κεφαλαία στο πρωτότυπο) των παιδιών μας, γεμάτοι ελπίδα μπορούμε να βαδίσουμε προς την επίτευξη διατήρησης αυτής της ποικιλομορφίας. Όμως προς το παρόν, πρόκειται να αποδεχθούμε τα γεγονότα και τις συνθήκες, τα οποία υφίστανται.

    Πρόκειται να εργαστούμε μαζί για τον ιερό σκοπό και δεν θα ανεχθούμε προβοκάτορες, διαφωνίες ή διασπάσεις. Εάν κάποιοι φαίνονται για Λευκοί, δρουν ως Λευκοί, πολεμούν ως Λευκοί, τότε, μέχρι οι πράξεις τους να αποδείξουν κάτι αντίθετο, αυτοί είναι ο Λαός μας. Από την άλλη, αδιαφορούμε για την καταγωγή ή την εμφάνιση, εκείνων που αντιτίθενται, κριτικάρουν, εμποδίζουν ή αποτυγχάνουν να υποστηρίξουν τον σκοπό μας, δεν είναι δικοί μας φίλοι.

    David Lane

    STLV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Σελίδες επί σελιδών, σχόλια επί σχολίων για να αποδειχθεί ότι οι Έλληνες είναι αυτόχθονες και όχι ινδοευρωπαίοι. Μάλιστα...Ας πούμε ότι αποδείχθηκε αυτό. Τι ακριβώς κερδίσαμε; Προς τι ώφελος όλες αυτές οι αναλύσεις επί αναλύσεων; Χρόνια τώρα το 90% της παραγωγής έργου του ελληνοκεντρικού χώρου έχει να κάνει με το αν είμαστε βιολογική συνέχεια των αρχαίων και αν οι αρχαίοι ήταν αυτόχθονες. Παράλληλα η αριστερά έχει διαλύσει τη χώρα ολοκληρωτικά. Μπράβο θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στους απευθείας απογόνους του Λεωνίδα που ήταν κιόλας και αυτόχθονας.

    Σε άλλα νέα τώρα, οι Puranas τα αρχαία ινδικά κείμενα αναφέρουν πολιτισμούς που πάνε πίσω εκατοντάδες χιλιάδες έτη. Υποθέτω και αυτοί Έλληνες θα ήταν ή στη χειρότερη οι Έλληνες τους δίδαξαν τα πάντα.

    Τελικά αυτή η χώρα δεν σώνεται με τίποτα μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το γνώριζες; Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι εταξίδευαν στο διάστημα.Μάλλον γι'αυτούς μιλάνε τα Puranas! Επίσης ο μουσακάς και τζατζίκι δεν έχουν τούρκικη προέλευση αλλά βυζαντινή ή αρχαιοελληνική! Και όλα αυτά τεκμηριώνονται επιστημονικά από ειδικούς επιστήμονες όπως δικολάβους,βαριεστημένους απόστρατους, συνταξιούχους ναυτικούς κλπ κλπ. Και ύστερα απορούμε γιατί η αριστερά έχει αλώσει τα πάντα!
      Για σκεφτείτε τώρα λιγάκι. Όταν πήγε να γίνει προσπάθεια απελεύθέρωσης της Ευρώπης ,αυτή η χώρα συντάχθηκε με τους εχθρούς της Ευρώπης μιλάω για το '39-45. Η Ελλάδα των ηρώων των απευθείας απογόνων των Μυρμιδόνων και των 300 ήταν η μόνη χώρα που δεν είχε δικό της σχηματισμό στα Waffen SS! Mεμονωμένες περιπτώσεις υπήρξαν αλλά στο αγώνα των Ευρωπαίων ενάντια στην τοκογλυφία και ιουδαιομαρξισμό η Ελλάς δεν εκπροσωπήθηκε ούτε με διμοιρία. Και κάποιοι δυστυχώς "δεξιοί εθνικιστές" υπερηφανεύονται γι'αυτό. Αντι λοιπόν για τον Σεβαστιανό Φουλίδη η "εθνικιστική δεξιά" τιμά κάποιον ίσως ανύπαρκτο Κουκίδη. Και αν ξανά η Ευρώπη σηκώσει κεφάλι και πολεμήσει για την λευτεριά της από τους τοκογλύφους πάλι η καλή αντιφά Ελλαδίτσα θα πάει με το μέρος των τοκογλύφων, και η δήθεν "εθνικιστική δεξιά" θα ομιλεί δια νέους μαραθώνες και Σαλαμίνες και θα ζητωκραυγάζει! Και αυτό υπάρχει η νοοτροπία ότι οι προτεστάντες και οι παπιστές της Δύσης μας μισούν και μας επιβουλεύονται!
      Αυτός ο τόπος είναι τελειωμένος. Και επειδή πάνω και πριν από όλα νιώθω Λευκός Ευρωπαίος Εθνικιστής: "we must secure the existence of our people and a future for white children" !
      Kαλές διακοπές σε όλους τους πραγματικούς συντρόφους!

      Διαγραφή
  57. Γεια στο στόμα σου, ρε Νικολάι!
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πράγματι, η ιστορία με τον Κουκίδη είναι παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Παλληκάρια μου, ελληνολάτρες, κατευθείαν απόγονοι του Λεωνίδα και του Καλλικρατίδα!
    Ο πατέρας του Θουκυδίδη ΔΕΝ ήταν Αθηναίος. Ήταν Θραξ: Θουκυδίδης Ολόρου κ.λπ. Ξέρετε σεις κανένα γνήσιο Έλληνα να λέγεται "Όλορος";
    Γι'αυτό είχε και κτήματα στη Θράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πράγματι ἡ χώρα αὐτὴ δὲν σώζεται μὲ τὶποτα ὅταν ὑπάρχουν Ἕλληνες πού ἀμφισβητοῦν τὴν καταγωγὴ τους διότι ἁπλῶς δὲν ἐνδιαφέρονται,ἀρκεῖ ποὺ εἶναι Εὐρωπαῖοι καὶ ἡ χώρα προτεκτορᾶτο τῶν δυτικῶν.

    Γράφω παραπάνω πώς ὁ Ἀνθρωπολόγος Κούμαρης γράφει ὅτι συγγενικά μεταξύ τους ἑλληνικὰ φύλα στὸν χῶρο αὐτὸν ποὺ ζοῦμε ἀπετέλεσαν τὴν Ἑλληνικὴ φυλὴ.
    Ἀλλωστε ὁ μῦθος τοῦ Δευκαλίωνος καὶ τῆς Πύρρας καὶ τῶν τέκνων αὐτῶν ἐξηγεῖ τὰ πάντα.

    Ναί ἀλλά οἱ σχολιαστές γνωρίζουν καλλίτερα ἀπὸ τὸν Κούμαρη καὶ τὶς ἔρευνες γύρω ἀπὸ τὸ DNA μας!

    Ὁ ἄλλος παραπάνω ὑποθέτει εἰρωνευόμενος(μόνο αὐτὸ τοὐ ἔμεινε γιὰ ὅπλο) πώς εἶμαι φτωχειά καὶ δὲν μπορῶ νὰ ἀγοράσω τὸ βιβλίο στὸ ὁποῖο ἀναφέρεται.
    Δὲν γνωρίζεις φυσικὰ ποιά εἶμαι,διότι ἀλλοιῶς θὰ σώπαινες.
    Κάποιο σύμπλεγαμ θὰ ἔχης σίγουρα,γιὰ νὰ προσπαθῆς νὰ μὲ προσβάλης.
    Περιμένω τὸν τίτλο τοῦ βιβλίου γιὰ νὰ τὸ διαβάσω στὸ διαδίκτυο.
    Παρ᾿ὅλο φτωχὴ,εὐτυχῶς ὄχι στὸ πνεῦμα,γνωρίζω πολύ καλά Ἀγγλικα.

    Ἀλήθεια εἶναι ντροπὴ νὰ εἶναι κανείς φτωχὸς;
    Βρὲ παιδί μου σὲ τὶ blog έχω πέσει;

    Τὴν πινακίδα τοῦ Δισπηλιοῦ τὴν εἶδα καὶ εἶχε μερικὰ ἑλληνικὰ στοιχεῖα ἐπάνω.

    Ναὶ τὸ τζατζίκι καὶ ὁ μουσακᾶς εἶναι ἑλληνικὴ κουζίνα.
    Ἀγαπητὲ γιὰ νὰ ἔχη ἕνας λαὸς κουζίνα πρέπει νὰ ἔχη πολιτισμὸ καὶ σταθερή διαμονὴ σὲ κάποιον γεωγραφικὸ χῶρο.
    Οἱ Τοῦρκοι βάρβαροι πού ἐνδιαφέροντο μόνο γιὰ λεηλασίες καὶ φόνους ζοῦσαν καβάλλα ἐπάνω σὲ ἕνα ἄλογο διότι ἦταν νομᾶδες,πρίν κατασταλάξουν στὴν Μ.Ἀσία.
    Λίγη λογικὴ χρειάζεται.

    Καὶ μιὰ ποὺ μιλᾶμε γιὰ κουζίνα,ἕνα English cooking school says:

    The Greeks established the first cooking schools for chefs and a fastidious Greek gourmet invented the fork.

    Greeks were forced to use Turkish names for food and dishes,a practice that has led to a widespread but mistaken belief that greek dishes are in fact of Turkish origin.

    During the Turkish occupationmany greek chefs took refuge in monasteries,both for their own safety and to safeguard centuries of culinary knowledge and practice.
    To distinguish them from the monks who wore the black hats still associated with the Greek Orthodox church,they wore tall white toques-the chefs hat now familiar throughout the world and an accepted professional synbol.

    Ὑπάρχουν ὡς φαίνεται καὶ Ἄγγλοι Ἑλληνοκεντρικοὶ!!




    Ἡ Θράκη ἦταν Τιτανίδα(ἐκ τοῦ τίω=τιμωρῶ,ρῆμα ἑλληνικό) ποὺ μὲ τὸν Κρόνο γέννησαν τὸν Δόλογκο.
    οἱ Δόλογκες ἀπετέλεσαν τόν Θρακικό λαό.

    Ὁ Ἀριστοφάνης στοὺς Ἀχαρνῆς δὲν τούς ἀναφέρει σὰν βαρβάρους,καὶ εἶπαμε ὅτι συγγενικὰ μεταξύ τους φύλα ἀπετέλεσαν τὸ Ἑλληνικὸ ἔθνος.
    Δλδ κατὰ τὴν γνώμη σας ὁ Ὀρφέας δὲν ἦταν Ἕλληνας;
    Ἔγραψε φαίνεται στὰ ....."Θρακικὰ".
    Τὸ Ὀρφέας ὅμως ἔρχεται ἀπὸ τὸ ὄρφνη=σκότος,ἐπειδή κατέβηκε στὸν Ἄδη.
    Δὲν εἶναι Ἑλληνικό τὸ ὄνομά του;

    Ὁ Θουκυδίδης ἀναφέρεται ὡς Ὀλόρου Ἀλιμούσιος καὶ ὄχι Θράξ,διότι δὲν ἦταν ἄλλης φυλῆς.
    Αὐτῆς τῆς οἰκογενείας γαμβρὸς ἦταν καὶ ὁ Μιλτιάδης καὶ ὁ Κίμων.

    Τό ὄνομα τῶν Θρακῶν ἔρχεται ἀπὸ τὸ ρῆμα Θρώσκω=ὁρμῶ,ἑλληνικότατο ρῆμα.
    Ἦταν δέ πολεμικὸς λαὸς.
    Ἡ Θράκη παλαιότερα ὀνομάζετο Πέρκη καὶ Ἀρία.

    Κὰδμος,γυιὸς τοῦ Ἀγήνορος(ἄγαν+ἀνήρ)καὶ ἑλληνικότατο.
    Κάδμος δέ ὀνομάζεται καὶ ἡ πανοπλία,ἐκ τοῦ κέκαδμαι ἤ κέκασμαι=λὰμπω,διότι ὁ ὁπλισμὸς λάμπει κάτω ἀπὸ τὸν ἥλιο.

    Δαναοί ὀνομάζονταν οἱ Ἕλληνες ἀπὸ τὸν Βασιλέα τοῦ Ἄργους Δαναὸ καὶ σημαίνει γηγενεῖς ὡς ἐκ τῆς γῆς γεννηθέντες.
    Ἀλλὰ αὐτὸχθονες δὲν εἶναι,καὶ ἡ μυθολογία ποὺ "ἀληθές ἐστι" καὶ ὁ Ἰσοκράτης μποῦρδες λένε.
    Οἱ σχολιαστές γνωρίζουν καλλίτερα!!!

    Πέλοψ,καὶ αὐτὸ ἑλληνικό,ἀν καὶ ἦρθε ἀπὸ τὴν Φρυγία,(διότι τὰ ἑλληνικά φύλα δὲν ὑπῆρχαν μόνο στὸν ελλαδικὸ χῶρο)καὶ σημαίνει ὁ ἔχων πελιδνή ὄψι.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το βιβλιο σας το αναφερα παραπανω(αλλη μια αποδειξη οτι προφανως και δεν ενδιαφερεστε για διαλογο, ουτε να διαβασετε τα επιχειρηματα του "αντιπαλου" σας, παρα μονο να διαιωνισετε τις ιδεοληψιες σας), αλλα δεν πειραζει, το ξαναγραφω! "Οι Ινδοευρωπαιοι, Γλωσσα, Αρχαιολογια και Μυθος" ειναι ο ελληνικος τιτλος, "In Search of the Indoeuropeans" ο πρωτοτυπος και ο συγγραφεας ειναι ο J.P. Mallory.
      Απο εκει και περα δεν εχω να πω κατι! Εσεις το βιολι σας! Συνεχιζετε να επιχειρηματολογειτε για ζητηματα αρχαιολογικα, εθνολογικα και γλωσσολογικα, λεγοντας μας τι ειπε ο Αριστοφανης κλπ! Ειστε τοσο ανιδεη με τα θεματα αυτα,οπου μας λετε οτι ο Κουμαρης εκανε ερευνες για το DNA ενω ειναι γνωστο οτι ο Κουμαρης ηταν ανθρωπολογος(με ανθρωπομετρικα/σωματομετρικα χαρακτηριστικα ασχολουνταν ο ανθρωπος) και οχι γενετιστης...και στο καπακι μας λετε οτι ειδατε και την πινακιδα του Δισπηλιου και προκειται περι ελληνικης γραφης! Παει και τελειωσε, αφου το λετε εσεις η ειδικη σε ολα, ετσι θα ειναι...τζαμπα πονοκεφαλιαζουν με αυτα τα θεματα οι επιστημονες, εχετε εσεις την λυση...

      Διαγραφή
  61. Ἀνώνυμε 6:48

    Αὐτὸ ποὺ ἔγραψες εἶναι ἐξυπνάδα;
    Τό λεξικὸ γράφει:Ὄλορος ,Ὀλόρου,ὄνομα κύριον.
    Δὲν ξεχωρίζει ἄν εἶναι βαρβαρικὸ ἤ ἑλληνικὸ.
    Ἄλλωστε μιλᾶμε γιὰ Ἕλληνες καὶ ὄχι Ἀθηναίους μόνο.

    Ἐνῷ γνωρίζεις καὶ εἶσαι σίγουρος ὅτι,ὁ μὲ τὸ ὄνομα Κώστας(Σημίτης)εἶναι Ἕλληνας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Για να καταλάβεις, Νικολάι, τι σημαίνει "ελληνικός εθνικισμός", σου επισημαίνω το εξής: Ξέρεις ποιος λέει -γραπτώς!- πως ο Κορυζής "ηυτοκτόνησε με δύο σφαίρας εις την καρδίαν"; Ο Κωνσταντίνος Α. Πλεύρης, στο βιβλίο του "Ιωάννης Μεταξάς. Βιογραφία", που εκδόθηκε από τους εκδοτικούς οίκους "Νέα Θέσις", "Ήλεκτρον" το 2007. (Στη σελίδα 364).
    Αν έχεις το Θεό σου! Ο εθνικισμός είναι αντάξιος του "έθνους" που τον εκτρέφει. Και τέτοιου είδους εθνικισμό, "ηυτοκτόνησε με δύο σφαίρας εις την καρδίαν", χάρισμά τους των Νεοελλήνων εθνικιστών.
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντως και στο λημμα "Αλεξανδρος Κορυζης" της wikipedia, γινεται αναφορα στις 2 σφαιρες στην καρδια και δεν νομιζω οτι η πηγη του αρθρου να ειναι ο Πλευρης...
      Εννοω οτι οσο απιθανο και αν ακουγεται αυτο το σεναριο, δεν πρεπει να ειπωθηκε πρωτη φορα απο τον Πλευρη!

      Διαγραφή
  63. @LVF Όταν υπάρχουν "έλληνες εθνικιστές" που έχουν δηλώσει ότι δεν θεωρούν ντροπή να υπηρετούν τις μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας τους (δλδ το παράρτημα της Μοσσάντ την ΕΥΠ) καταλαβαίνεις με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε.
    Οι Γάλλοι έχουν έναν Dominique Venner εμείς έχουμε άντε να μην πω τίποτα βαρύ χρονιάρα μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. @LVF Όταν υπάρχουν "έλληνες εθνικιστές" που έχουν δηλώσει ότι δεν θεωρούν ντροπή να υπηρετούν τις μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας τους (δλδ το παράρτημα της Μοσσάντ την ΕΥΠ) καταλαβαίνεις με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε.
    Οι Γάλλοι έχουν έναν Dominique Venner εμείς έχουμε άντε να μην πω τίποτα βαρύ χρονιάρα μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μωρέ εγώ να δείτε τι πελιδνός γίνομαι, όταν διαβάζω πως ο Κορυζής "ηυτοκτόνησε με δύο σφαίρας εις την καρδίαν"!
    Νίκων ο εξ Αρβανιτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Nikolai συμφωνώ φίλε μου, όμως άλλες συνθήκες δημιούργησαν τον έναν και άλλες τον άλλον εθνικισμό. Και οι Γάλλοι έχουν τα καλά τους και τα κακά τους.

    STLV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να μην παρεξηγηθούμε ποτέ δεν είπα ότι όλα στο εξωτερικό είναι ωραία και καλά. Και ο γαλλικός εθνικισμός όταν ξεκινησε ήταν σωβινιστικός (Charles Maurras π.χ.). Από την Γαλλία και την Ιταλία όμως μεταπολεμικά ξεκίνησαν όλες οι ιδέες που επηρέασαν το σύγχρονο Ευρωπαϊκό εθνικιστικό κίνημα (Benoist, Venner, Faye κλπ) . Βέβαια ο γαλλόφωνος κόσμος στο μεσοπόλεμο είχε ένα αξιόλογο φασιστικό και εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα. Στην Ελλάδα όμως δεν υπήρξαν ανάλογα κινήματα ,στο μέγεθος και στη σοβαρότητα που υπήρξαν στη Γαλλία του μεσοπολέμου. Ο "ελληνικός εθνικισμός" αν υπήρξε είχε και έχει προσανατολισμό φιλοατλαντικό , γιατί αυτό επιτάσει (όπως λένε) το συμφέρον του Έθνους. Επομένως ο "ελληνικός εθνικισμός" είναι ασχέτως το τι δηλώνει κάποιες φορές εχθρός της Ευρωπαϊκής Ιδέας (Ευρωπαϊκή Ιδέα δεν είναι η ΕΕ) . Γι'αυτό το λόγο δεν μπορώ να στηρίξω σαν Ευρωπαίος Εθνικιστής τον ελληνικό επαρχιώτικο εθνικισμό. Ακόμα και ένα Γάλλος αστικοπατριώτης δεν είναι εχθρικός απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ιδέα. Μπορούμε να πούμε το ίδιο και για έναν Έλληνα εθνικόφρονα ή εθνικιστή; Δεν το νομίζω.

      Διαγραφή
    2. Μηπως επρεπε και οι Σλαβοι, προκειμενου να θεωρηθουν οτι ειναι υπερμαχοι της ευρωπαικης ιδεας, να αποδεχθουν τις χιτλερικες θεωριες, οτι προκειται περι κατωτερων λαων κλπ? Δεν θα κατσω να κανω αντιφασιστικα κυρηγματα, αλλα καποιοι δυστυχως αντιμετωπιζουν τον Χιτλερ και τον Μουσολινι πολυ ιδεαλιστικα...

      Διαγραφή
  67. Ακόμα και οι έαν οι αρχαίοι Έλληνες ήταν γηγενείς και ακόμα και εαν δεχθούμε την εξωφρενική ιστορία που τους θέλει δίχως φυλετική σχέση με τους Λευκούς, αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως οι σύγχρονοι ΄'Ελληνες είναι άμεσα απόγονοι τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι νεοι Ελληνες αν ειναι η δεν ειναι απογονοι των αρχαιων Ελληνων, καλειται να το αποδειξει η φυσικη ανθρωπολογια και η γενετικη! Κανεις αλλος δεν ειναι αρμοδιος...

      Διαγραφή
  68. ευτυχως όταν τελειωσα την παντειο δεν ειχε ρεπουση,ουτε ρεπουσ...ιστες. τωρα πλεον ειναι γνωστο στους παντες ότι αυτή η εμμονη κατά της περιφανειας του Ελληνα(πατριωτη) ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ είναι οργανωμενη από οργανομενους πρακτορες με ισχυρες αμοιβες και πολες άλλες παροχες...με σκοπο όχι μονο αντεθνικο αλλα και αντι ορθοδοξο.- αλλα οπου ναναι το μπαξισι τελειωνει,και η ζωη είναι πολύ μικρη μπροστα στην αιωνιοτητα της ψυχης μας η συκοφαντια είναι, κακούργημα και μετα θάνατον δεν απαλασονται ουτε οι καθηγητές των πανεπιστημειων.-η αμοιβη και εκει θα είναι αναλογη φανταζομε ,ιδομεν συντομως.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. “Τα αιτούμενα είναι να ληστευθούν όσοι απέκτησαν ό,τι απέκτησαν όχι με σπέκουλες και κομπίνες αλλά με εργασία, να γίνουνε ακόμα πλουσιότεροι οι διεθνείς απατεώνες και η Ευρώπη μας να μεταβληθεί, χωρίς φασαρίες και με δημοκρατικές διαδικασίες, σε ομοσπονδιακής υφής Κράτος κομμουνιστικό.

    Ό,τι δηλαδή, στη Ρωσία, απέτρεψε μερικώς ο Λένιν και ολοκληρωτικώς ο Στάλιν –

    προς μεγάλη απογοήτευση των διαφόρων Rathenau, Haushofer και λοιπών «διανοητών» της πλουτοκρατικής αριστεράς- πάει να γίνει σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη.”

    Δηλαδή δεν ληστεύθηκαν στην σοβιετική ένωση οι περιουσίες των πολιτών;
    Από ότι διαβάζω στην μαύρη βίβλο του κομουνισμού ότι ακριβώς έκανε ο Λένιν με κεφαλικούς φόρους , φόρους στην ιδιοκτησία περουσιολόγια κλπ. αυτά βλέπω να συμβαίνουν και εδώ.
    Οι πολίτες που αντιδρούσαν σε όλα αυτά τα φορομπηχτικά μέτρα σταμάτησαν να αντιδρούν επί στάλιν διότι “έπαψαν να υπάρχουν”. Έτσι τουλάχιστον γράφεται μέσα στο βιβλίο που προανέφερα.

    Εννοείται πως δεν ήταν κομμουνισμός αλλά κρατικό μονοπωλιακός καπιταλισμός;
    Τι άλλο είναι εκτός από κρατικό μονοπωλιακός καπιταλισμός ο κομμουνιμός;
    Αχετα με το τι λενε οι ίδιοι οι εμπνευστές του περι κοινοκτημοσύνης κλπ για να παραμυθιάζουν τους αφελείς!
    Και τώρα το ίδιο πάει να γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο. Τραπεζο-μονοπωλιακός καπιταλισμός!
    Εάν το άρθρο το έγραφε αριστερός εννοείται πως δεν θα τον ρωτούσα τίποτα, αλλά τώρα μήπως χρειάζονται κάποια άρθρα να ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας . εμείς οι ΜΗ ειδικοί , τι ακριβώς εννοούμε τελικά όταν λέμε κομμουνισμός!
    Εάν δεν ήταν αυτές οι πριν σσοβιετίες κομουνιστικές τότε μάλλον δεν υπήρξε πουθενά ως πραγματικότητα ο κομουνισμός και άρα γιατί τον κατηγορούμε τον υπαρκτό σοσιαλισμό;

    Υ.Γ.

    Δεν μπαίνω στο τρυπάκι των αριστερών
    Για τον μακρύ δρόμο προς την κομμουνιστική ουτοπία ούτε και στην καλοστημένη παγίδα τους
    Ο κομουνισμός είναι καλός
    Εάν δεν είναι καλός
    Δεν είναι κομμουνισμός,
    γελούν και οι πέτρες εκτός από τους πρωτοετείς φοιτητές της φιλοσοφικής σχολής.

    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Εάν έχετε γράψει παρόμοια άρθρα που εξηγούν γιατί δεν ήταν κομουνιστικές εάν θέλετε και έχετε χρόνο και διάθεση παρακαλώ πολύ όπως μου τα επισημάνετε ούτως ώστε να μην ισχυρίζομαι πλέον ανυπόστατα πράγματα περί κομμουνιστών Λένιν Στάλιν Μαο κλπ.
    Παρατηρώ από κάποιους αριστερούς τώρα τελευταία μια προσπάθεια να τους ονομάσουν φασίστες. Επεξηγώντας πως δεν το εννοούν με ορούς πολιτικής ιδεολογίας διακυβέρνησης αλλά καταλαβαίνεται πως.
    Ότι είναι κακό είναι και φασιστικό εντελώς αντιεπιστημονικά αλλά φαίνεται πως βρίσκει ευήκοα οντά εφόσον κανείς δεν αντιδρά για να μην χαρακτηρισθεί …φασίστας από τους κομμουνιστές σταλινικούς, οτι χειρότερο και δολοφονικότερο εμφανίστηκε στον πλανήτη γη. Αυτοί οι ανθρωποι έχουν το θράσσος να κατηγορύν τον φασισμό και τον ναζισμό. Τολμούν μάλιστα και πιάνουνσ το στόμα τους και την δεξια και τον εθνικισμό! Ποίοι;
    Aυτοί που οποιος δεν τους υπακούει ...τον εξαφανίζουν από τον δρόμο τους ...δημοκρατικά!!!
    Εάν όμως οι Λένιν Στάλιν Μαο …δεν ήταν κομμουνιστές τότε πως μπορούμε να προσάπτουμε όσα τους προσάπτουμε έτσι που να το βουλώνουν και να μην μας το παίζουν ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ ;

    Τέλος ισως θα ηταν χρήσιμο και ένα άρθρο για τον ...φασισμό όπως τον εννοούν οι "προοδευτικοί" αριστεροί για να τους προλαβαίνουμε πριν καθιερώσουν τις βλακείες τους ως θέσφατα.
    Σε πρόσφατη συζήτηση τους ανέφερα για το σημαίνον και το σημαινόμενο.
    Οι πολλοί κατάλαβαν κάποιοι άλλοι συνεχίζουν τις αοριστολογίες αλλά είναι και αυτοί που εχουν τις πέννες στα χέρια τους. ΜΕ τους τελευταίους δεν αξίζει κανείς να ασχολείται. Αναφέρομαι στους πολλούς που διαβάζουν σχόλια και που θα μπορούσαμε ενδεχομένως με κατάλληλα ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ ΑΡΘΡΑ να βάζουμε στην θέση τους...τις πληρωμένες πέννες!
    Γιατί - εφόσον αποδεδειγμένα ο κομμουνισμός εχει κάνει τα μύρια οσα - δεν λένε το αποτρόπαιο πρόσωπο του κομμουνισμού και λένε το αποτρόπαιο πρόσωπο του φασισμού για πράξεις που κάνει η σημερινή κομμουνιστική κυβέρνηση μας ως αυτό με τα gay pride;
    Άλλη μια ισχυρότατη απόδειξη πως η Ευρώπη έγινε κομμουνιστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή