Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΕΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ)

Άρθρο του  Maurizio Blondet 

Μετάφραση –επιμέλεια: Ελευθέριος  Αναστασιάδης

Στις 4-5 του περασμένου Μαΐου, στην Ιερουσαλήμ,  διεξήχθη ένα συνέδριο υπό το διδακτικό τίτλο: '' Προς ένα νέο δίκαιο του πολέμου'' (“Towards a New Law of War Conference'' ).  Σε αυτό ιουδαίοι καθηγητές πανεπιστημίων, πολιτικοί και στρατιωτικοί,  συζήτησαν τις στρατηγικές για να αλλάξουν το ισχύων δίκαιο του πολέμου και να επεξεργαστούν μία νομική θεωρία, ''ευνοϊκή προς τις δυτικές δημοκρατίες που λαμβάνουν μέρος σε συγκρούσεις εναντίον παραγόντων μη-παραδοσιακών, μη- δημοκρατικών, μη-χωρών”(sic).

Είναι εύκολο να μεταφραστεί η Οργουελιανή νέο-γλώσσα της προαναφερθείσας φράσης: Το Ισραήλ θέλει να καταστήσει νόμιμες τις ενέργειες που ορίζονται ως εγκλήματα πολέμου, βαρβαρότητες, γενοκτονίες από τους διεθνείς κανονισμούς, και είναι απαγορευμένες από τις συνθήκες της Γενεύης   και  παρόμοιες διατάξεις υιοθετημένες από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο οργανωτής του συνεδρίου είναι το Shurat HaDin: μία ομάδα δικηγόρων που δρα σε διεθνές επίπεδο για να υπερασπίζεται τους υπευθύνους ισραηλινούς, πολίτες και στρατιωτικούς, που κατηγορούνται  από διάφορα δικαστήρια του εξελιγμένου κόσμου, για τις περιοδικές βαρβαρότητες που το Ταλμουδικό κράτος εκτελεί κατά τις επιθέσεις του εναντίον της Γάζας, του Λιβάνου και άλλων ''εχθρών'': βομβαρδισμοί αμάχων με φώσφορο και βόμβες διασποράς, θανάτωση παιδιών, βομβαρδισμοί νοσοκομείων κλπ.

Το θέμα είναι ότι τα εγκλήματα πολέμου είναι παγκόσμιας δικαιοδοσίας, δηλαδή μπορούν να  διωχθούν από δικαστές οποιασδήποτε χώρας που δέχεται το διεθνές δίκαιο. Έχει ήδη συμβεί κάποιος στρατιωτικός τους φθάνοντας στο Λονδίνο να ειδοποιηθεί ότι εκεί τον περίμενε ένα ένταλμα σύλληψης, και να αναγκαστεί να παραμείνει στο αεροπλάνο  EL AL (ξένο έδαφος) και να φύγει με αυτό ματαιώνοντας τα ψώνια του…

Η λύση είναι απλή: η διαγραφή αυτών των κανόνων του δικαίου και του πολιτισμού. Εν  όψει  και  των  μελλοντικών σχεδίων εξολόθρευσης. Ακριβώς σε αυτό το συνέδριο, ο υπουργός Moshe Yaalon, το είπε ξεκάθαρα: στην επόμενη σύγκρουση εναντίον της Χεζμπολάχ, ''θα κάνουμε κακό στους Λιβανέζους αμάχους, συμπεριλαμβανόμενων των παιδιών…το κάναμε στη λωρίδα της Γάζας, θα το κάνουμε σε όλες τις πολεμικές συγκρούσεις του μέλλοντος''. Μετά ο Yaalon μίλησε για το πώς το Ισραήλ θα μπορούσε να ρίξει ατομικές βόμβες εναντίον του Ιράν, άλλο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας.

Στη Σιών δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Netanyahu διάλεξε ως υπουργό της δικαιοσύνης την κυρία Ayelet Shaked, η οποία δήλωσε ότι, όντας το Ισραήλ σε πόλεμο με ολόκληρο τον Παλαιστινιακό λαό, αυτός πρέπει να καταστραφεί εντελώς, “συμπεριλαμβανομένων των γερόντων τους , των γυναικών τους, των πόλεων τους, των χωριών τους και των ιδιοκτησιών τους''. Ένα διαυγές και ολοκληρωμένο σχέδιο γενοκτονίας, το οποίο θα διωκόταν εάν δηλωνόταν από οποιοδήποτε άλλον πολιτικό, που δεν θα ανήκε στον ''εκλεκτό'' λαό.

Βομβαρδισμός της πόλης Qana, 2006
Γνωρίζουμε ήδη τι να περιμένουμε: μία ισχυρή πίεση του γνωστού λόμπι στις δυτικές χώρες  για να λάβει από τις κυβερνήσεις και τους βουλευτές, την διαγραφή των εγκλημάτων πολέμου,όταν μία χώρα στην οποία υπάρχει ''δημοκρατία'', είναι αναγκασμένη, η φτωχούλα, να αποτεφρώσει ''μη κρατικές τρομοκρατικές οντότητες''. Ήδη η Βρετανική κυβέρνηση περιόρισε την ''παγκόσμια δικαιοδοσία'' προς όφελος των στρατηγών της Σιών, επιτρέποντας  μόνον ο Διευθυντής των εισαγγελικών αρχών(ένας πολιτικός) να μπορεί να εκδίδει εντάλματα σύλληψης για παραβιάσεις των συνθηκών της Γενεύης, αφαιρώντας αυτό το προνόμιο από τους απλούς δικαστές.

Τώρα οι καιροί είναι ώριμοι για  το επόμενο βήμα. Στο κατάλογο των τρομοκρατών-όπως επισήμως ορίζονται  από τις ΗΠΑ-βρίσκονται ήδη η Χεζμπολάχ και  η  Χαμάς, δηλαδή οι πιο κοντινοί εχθροί. Ο κατάλογος είναι ''ανοικτός'' και η Ουάσιγκτον μπορεί να προσθέτει και να αφαιρεί όποιους θέλει. Εξάλλου οι ΗΠΑ ήδη πήραν την άδεια να ξεπεράσουν το ''απαρχαιωμένο'' δίκαιο του πολέμου: δολοφονίες ''στοχευμένες'' με ''παράπλευρες απώλειες'', νομιμοποίηση των βασανιστηρίων, ατελείωτες φυλακίσεις χωρίς δίκη και χωρίς κατηγορίες  άγνωστων ατόμων στο Αμπού Γκράιμπ  και στο Γκουαντάναμο ... είναι μια γιορτή του δυτικού πολιτισμού
  

Και ήδη-προσέξτε-το Hollywood προετοιμάζει τις μάζες για την νέα πολεμική νομιμότητα: στην ταινία  «Άδοξοι Μπάσταρδοι» ο Quentin Tarantino δόξασε οκτώ εβραίο-αμερικάνους στρατιώτες που στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όχι μόνον δολοφονούν οποιονδήποτε γερμανό στρατιώτη, αλλά του παίρνουν  και  το  δέρμα από το κεφάλι. Στην ταινία «Fury» δικαιολογείται η ανάγκη της τέλεσης βαρβαροτήτων, γιατί ο πόλεμος είναι μια ''βρώμικη δουλειά'', και τα ''παιδιά μας'' δεν μπορούν βέβαια να είναι μεσαιωνικοί ιππότες. Θα δούμε και άλλες παρόμοιες ταινίες, οπότε στο τέλος όλα αυτά που θα κάνουν θα μας φαίνονται νορμάλ ή τουλάχιστον αναγκαία. Σύντομα θα χαθεί και η ανάμνηση για αυτό που δηλώνει ως έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, το άνθος του νομικού πολιτισμού, το Jus Publicum europaeum: “Δράσεις που πραγματοποιούνται με την πρωτοβουλία κυβερνήσεων οι οποίες επιφέρουν σφαγές, απανθρωποίηση, βασανιστήρια, άδικες φυλακίσεις, εξωδικαστικές τιμωρίες, εθνικές και φυλετικές διώξεις''. Σας φαίνεται ότι  αυτά ισχύουν για το σιωνιστικό κράτος;  Μα όχι…

Αυτή η προσπάθεια επέμβασης πάνω στο δίκαιο του πολέμου σχετίζεται με το δίκαιο του  Ταλμούδ: ο όρος "άνθρωποι" αφορά μόνον τους εκλεκτούς, το υπόλοιπο του ανθρωπίνου γένους δεν είναι παρά ''ομιλούντα ζώα''.

Μenachem Mendel Schneerson
Το λένε οι ραβίνοι. Το ενέκρινε ο  'ρεββε' της ισχυρής σέκτας των Lubavitcher, ο Menachem Mendel Schneerson: “Το σώμα του εβραίου φαίνεται όμοιο στην ουσία με το σώμα ενός μη εβραίου (…) αλλά η ομοιότητα είναι μόνο (…) εξωτερική και επιφανειακή. Η διαφορά της  εσωτερικής ποιότητας είναι τόσο μεγάλη που τα σώματα πρέπει να θεωρούνται είδη εντελώς διαφορετικά.  Γι’ αυτό το λόγο, το Ταλμούδ ορίζει ένα διαφορετικό θεϊκό  δίκαιο για τα σώματα των μη εβραίων (…). Ένας εβραίος δεν δημιουργήθηκε ως μέσον για έναν σκοπό, ο ίδιος είναι ο σκοπός, όλη η ουσία της κοσμικής εκδήλωσης δημιουργήθηκε μόνο για να υπηρετεί τους εβραίους.'' Στην αρχή ο θεός δημιούργησε τον ουρανό και τη γη'', σημαίνει ότι όλα έγιναν για το καλό των εβραίων, που ονομάζονται ''η αρχή''. Όλη η δημιουργία υπάρχει μόνον για το καλό των εβραίων.

Ο νόμος των ''εκλεκτών'' ανατρέπει την αμοιβαιότητα (Σ.τ.Μ. και την αναλογικότητα), που είναι το στοιχειώδες θεμέλιο οποιουδήποτε ποινικού δικαίου: μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θα ήθελες να κάνουν σε εσένα. Ο Ταλμουδιστής λαμβάνει το δικαίωμα να σου κάνει αυτό που δεν σου επιτρέπει να κάνεις σε  αυτόν. Η συνάντηση του κοσμικού νομικού θετικισμού με τον ταλμουδικό μεσσιανισμό, εκθέτει εμάς και εσάς σε οποιαδήποτε βαρβαρότητα και σφαγή. Και  αυτός που  εκδηλώνει αυτό το δίκαιο είναι ένας λαός-μεσσίας που κατέχει εκατοντάδες ατομικά όπλα και προστατεύεται από την μοναδική υπερδύναμη  που απέμεινε, η οποία έχει την εξουσία να σκοτώνει όποιον θέλει με drones σε όλο τον κόσμο, να βασανίζει και να φυλακίζει χωρίς δίκη. Φυσικά θα πείτε ότι αυτός είναι ''αντισημιτισμός''. Εγώ σας απαντώ: είναι η ριζική υποχώρηση στη βαρβαρότητα. Έχετε  προειδοποιηθεί.

32 σχόλια:

  1. Περιλαμβάνουν και διάφορες άλλες παραμέτρους αυτές οι σκοπιμότητες. Θέλουν να κατασκευάσουν ειδικό νέο "δίκαιο" παγκοσμίως για να σκοτώνουν με drones. Ότι προσπαθούν να περάσουν στο Ισραήλ είναι αλληλένδετα μια απεικόνιση γι΄αυτό που προσπαθούν να περάσουν και στις ΗΠΑ για κάνουν γενοκτονίες, έλεγχο του πληθυσμού και να κηρύξουν παγκόσμια διακυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες και απόλυτους δογματισμούς δει την πραγματικότητα θα καταλάβει ότι ο κόσμος κατά κάποιο τρόπο κυβερνάτε μέσα από χωρία της Παλαιάς Διαθήκης.Οι εβραίοι μέσα από αυτά θεωρούσαν ότι ήταν,είναι και θα είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού και αυτά τα χωρία τους έδιναν το δικαίωμα να το εφαρμόσουν.Φυσικά ο Θεός δεν αναγόρευσε εκλεκτό λαό κανέναν, δεν έχει παιδιά και αποπαίδια και δεν έχει ιδιαίτερες συμπάθειες.Τον χαρακτηρισμό αυτόν τον απέδωσαν οι ίδιοι στον λαό τους και όχι ο Θεός σε αυτούς, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους.Οι εβραίοι πάντα πίστευαν ότι είναι ανώτεροι φυλετικά και την άποψη τους αυτή την στήριζαν και τη στηρίζουν στην Παλαιά Διαθήκη(Δευτερονόμιον Ζ΄ 3, Νεεμίας ΙΓ΄ 25-27, Έσδρα Β΄ 9.12,13. Λευιτικό ΚΕ Στίχοι 44-46). Τα έθνη τα οποία θέλουν να εξουσιάζουν αποτελούνται από κατώτερα όντα για αυτούς. Εξάλλου γι’ αυτό και απαγορεύεται με κάθε μέσο και τρόπο η επιμειξία με αλλόφυλους, με μη Ιουδαίους .Και μόνο στο γεγονός ότι γίνεται ο διαχωρισμός της συγκεκριμένης φυλής από τις άλλες και επιβάλλεται η «καθαρότητά» της, είναι λογικά εκπορευόμενο ότι οι Εβραίοι ντρέπονται, αποφεύγουν, αν όχι μισούν όλες τις άλλες φυλές του πλανήτη. Οι προφητείες επαληθεύονται γιατί απλά είναι οδηγίες που ακολουθούνται πιστά αιώνες τώρα .Ο Χριστός είπε ότι το καινούργιο κρασί δεν το βάζουμε σε παλαιούς ασκούς. Αυτό δεν το άκουσε η εκκλησία υιοθέτησε άκριτα την Π.Δ μην μπορώντας να δει ή μη θέλοντας τα παραπάνω. Έβαλαν στην «άκρη» τον λόγο του Κυρίου και εβραιοποίησαν σε μεγάλο βαθμό τη χριστιανική πίστη.Το κύριο όμως που δεν αντιλήφθηκαν οι ταγοί της εκκλησίας είναι ότι με το να μαθαίνουμε την ιστορία ενός άλλου λαού συνδέοντας την με τη θρησκεία, ενστικτωδώς συνδέουμε την "καταγωγή" του Θεού με τον λαό αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά που έρχονται στην π.ο.δ.γ.(=πρώην οθωμανική δημοκρατία του γυφτοελλαδιστάν) θα έχουν ως κύριο πρωταγωνίστη όχι τα σιωνιστικά drones αλλά τις ισλαμικές τριτοκοσμικές ορδές.
    Οι κάφροι μπουζουκοτσιφτετελληνέζοι αποτέλουν με τεράστια διαφορά τον πλέον εξοριενταλισμένο,εκγυφτισμένο και εκτουρκισμένο συρφετό ολοκλήρου της Ευρωπα'ι'κής ηπείρου.
    Οι χαβούζες στις οποίες τρωγλοδυτούν ομοιάζουν ασυγκρίτως περισσότερο με την βαγδάτη,το κά'ι'ρο και την βασόρα παρά με την Νέα Υόρκη,το Λονδίνο και το Μόντρεαλ.Δεν είναι Δυτικοί"(έστω και με την σημερινή εκφυλισμένη σημασία του όρου).Πόσο μάλλον Άριοι Λευκοί Ευρωπαίοι Έλληνες.
    Εδώ σε αυτό το τσαντίρι της βαλκανομεσοανατολής-πλέον και του πακιστάν και του μπαγκλαντές-είναι γυφτοσκυλάδικα,γυφτοαραβοπόπ,γυφτοαραβο(α)ράπ,γυφτοκαψουροτράγουδα,γυφτομπουζούκια,γυφτοτσιφτετέλια,γυφτοαμανέδες,γυφτομπαγλαμάδες,γυφτορεμπέτικα,γυφτοζε'ι'μπέκικα,γυφτοοριεντάλ bolywood γυφτο[αντί]αισθητική,γυφτοφτύσιμο στον δρόμο-ΜΟΝΟΝ στην π.ο.δ.γ. και στις μουσουλμανικές χώρες γίνεται κάτι τέτοιο αχαρακτήριστο που σε κάθε ΑΝΘΡΩΠΟ προκαλεί τάση για εμετό-Αυτή είναι η...κουλτούρα της π.ο.δ.γ. :Τα εμετικά γυφτομπουζουκοσκυλάδικα βοθρολύματα.
    Το μόνο πράγμα που έχουν κληρονομήσει οι κάφροι μπουζουκοτσιφτετελληνέζοι από την σημερινή παρακμιακή εκφυλισμένη σιωνιστοκρατούμενη Δύση είναι ο μικροαστισμός και ο συνεπακόλουθος αυτού σωματικός εκφυλισμός που συνοδεύεται βεβαίως από την επίδειξη ανοχής στα πάντα-εξ'ου και η απάθεια μπροστά στην μαζικότατη τριτοκοσμική εισβολή-ο οποίος όμως κατά διαβολική σύμπτωση ταίριαξε απολύτως στον υπάνθρωπο μοιρολατρικό σημιτοοριενταλίδικο χαρακτήρα τους.Αυτός συγκεκριμένως είναι ο λόγος της τεραστίας επιτυχίας των οθωμανικών σήριαλ-παρότι είναι υποβολιμαία από καναλάρχες-οι σημιτοοριενταλίδες μπουζουκοτσιφτετελληνέζοι,οι τουρκόσποροι απόγονοι του καμπούρη καραγκιόζη και του κακομοίρη κακομοίρογλου,των εθνικών τους μασκότ,αναγνωρίζουν σε αυτά υποσυνειδήτως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του υπανθρωπίνου εαυτού τους.Τα οποία οθωμανικά σήριαλ τους προετοιμάζουν περί των μελλοντικών εξελίξεων οι οποίες βεβαίως βρίσκονται σε αμεσότατη συνάρτηση με τις ισλαμικές τριτοκοσμικές ορδές.
    Υπάρχει κανένας σώφρων Άνθρωπος που να πιστέυει ότι οι κάφροι μπουζουκοτσιφτετελληνέζοι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις ισλαμικές τριτοκοσμικές ορδές?
    Εκ των προτέρων είναι...προσαρμοσμένοι στην καινούργια πραγματικότητα.Φρόντισαν να έχουν μία ιδιαίτερη ''''''πολιτιστική'''''' εγγύτητα με το πακιστάν και το μπαγκλαντές και κατ'αυτόν τον τρόπο η αλλάγη δεν είναι απότομη.Οι ίδιοι οι κάφροι μπουζουκοτσιφτετελληνέζοι με την τσιγγανογύφτικη βοθρολυμαία φυλετική τους ''''''ψυχη''''''την έχουν σε ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό τους αποδεχθεί.Διαβάζεις σε ''''''έγκριτες''''''ιστοσελίδες και ''''''επιστημονικά''''''περιοδικά για...μπουζουκοτσιφτετελληνέζοτουρκική ομοσπονδία/οθωμανικό σουλτανάτο,βλέπεις σε ''''''μουσεία''''''εκθέσεις οθωμανικού ''''''''πολιτισμού''''''' και γενικώς μία συμπάθεια απέναντι στην τουρκία,την αραβία και την μέση ανατολή-την οθωμανική τουρκία που διεδικεί και έχει ήδη πετύχει να ανακηρυχθεί ο προστάτης των ισλαμιστών τριτοκοσμικών εισβολέων,η ανέγερση τζαμιών για αυτούς έχει καταστεί ο απόλυτος επίσημος στόχος της οθωμανικής εξωτερικής πολιτικής-Όλα αυτα συνοδευόμενα και από τις γνωστές κατάρες εναντίον των ''''''κακών''''''Φράγκων Ευρωπαίων στους οποίους αναγνωρίζουν σαφώς ότι δεν ανήκουν οι σημιτοοριενταλίδες μπουζουκοτσιφτετελληνέζοι.Αυτός ο σημιτοοριενταλίδικος συρφετός είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στις αγκάλες του οθωμανικού σουλτανάτου παρέα με τους καινούργιους του υπηκόους από το πακιστάν και το μπαγκλαντές η παρουσία των οποίων θα καταστήσει ομαλότερη αυτήν την μετάβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι μουσουλμανικές ορδές στην Ευρώπη οφείλονται και μόνο στις υπερευαισθεσίες εξαιτίας των νόμων περί αντισημιτισμού και αντιρατσισμού. "Σταυροφόρε" λυπάμαι πολύ, το Ισραήλ δεν θα μπορέσεις να το βγάλεις καθαρό με τίποτα, ακόμα και για τις μουσουλμανικές ορδές φταίει αυτό. Κατά τ΄άλλα το σχόλιο σου αν και έχει κάποια ψήγματα αλήθειας ο τόνος και ο περιγραφικός σου τρόπος λίγο πολύ δίνει μια εικόνα συνδρόμου του όσλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aδυνατώ να καταλάβω πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι προσπαθώ να ''βγάλω καθαρό το ισραήλ'',από ένα σημείο και μετά μάλιστα ο ισχυρισμός σου είναι και προσβλητικός.Προσπαθώ να καταδείξω την παθογένεια των κάφρων μπουζουκοτσιφτετελληνέζων,γιατί-δυστυχώς-αυτοί μας αφορούν σε πρώτο επίπεδο εκ των πραγμάτων.Οι σιωνιστές μπορούν και κάνουν ότι κάνουν επειδή κάπου υπάρχει πρόβλημα.Επιβάλλεται να το επισημάνουμε,μάλλον συμφωνείς σε αυτό.
      Το τελευταίο που εγράφη εκ μέρους σου το αφήνω απλώς ασχολίαστο.

      Διαγραφή
    2. Στις δύο πρώτες σειρές του πρώτου σχολίου σου είναι εμφανές πως κάνεις μετατόπιση με στόχο να πάει αλλού το θέμα. Άλλο τα σιωνιστικά drones όπως αναφέρεις, που αποτελούν ωστόσο μέρος του θέματος του άρθρου, άλλο οι ισλαμικές τριτοκοσμικές ορδές και το κατάντημα αρκετών νεοελλήνων και άλλων δυτικών. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός, αλλά μου φαίνεται σαν μια παρέμβαση μέσω ενός πολύ μεγάλου "κοινωνιολογικού" σχολίου που έκανες για να μετακινήσει το θέμα "αλλού".

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή τι ακριβώς μου προτείνεις?
      Να περιμένω να γράψει άρθρο επί του αναφερομένου υπ' εμού θέματος ο Θεόδοτος προκειμένου να αναφερθώ σε αυτό?
      Και τέλος,εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω πως ''μετατοπίζετε'' το θέμα του άρθρου.
      Είναι τόσο δύσκολο να εκφράσεις άποψη επί της γενικοτέρας καταστάσεως?
      Αναφέρθηκα σε μία βασικότατη πτυχή και αιτία της κοινωνικής σαπίλας.
      Πόθεν προκύπτει,επαναλαμβάνω,ότι αυτή μου η αναφορά αναιρεί την καίρια σημασία του παρόντος αρθρου?
      Αυτός είναι απλώς ο σημιτοοριενταλίδικος καραγκιοζμπερντές της π.ο.δ.γ. .
      Eίμαι ιδιαιτέρως ακριβής όσον αφορά τα γραφομενά μου περί των οθωμανών μπουζουκοτσιφτετελληνέζων,οι οποίοι έχουν ως εθνικό τους ''''''ήρωα'''''' τον οθωμανό καραγκιόζη.
      Θεωρείς ότι αυτός ο συρφετός είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε?
      Δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί την ίδια την γειτονιά του περί ποίων DRONES μου ομιλείς?
      Σε λίγο οι ισλαμικές τριτοκοσμικές ορδές θα είναι πλειοψηφία στην π.ο.δ.γ. και όχι μόνον βεβαίως.
      Κατανοείς τώρα την νοηματική μου ροή φαντάζομαι και πως συνέδεσα το θέμα του άρθρου με την αναφορά μου.
      Τα DRONES σχεδιάστηκαν ώστε να αντιμετωπίζουν/δολοφονούν τους δούλους/υποτελείς.
      Μάλλον συμφωνείς ότι ακόμη πιο κεφαλαιώδους σημασίας από την ανάλυση των όπλων-όσο καταστροφικά/δολοφονικά και αν είναι αυτά- του εχθρού είναι η ανάλυση των λόγων οι οποίοι μας οδήγησαν στο να έχει ο εχθρός τέτοια καθοριστική/αποφασιστική υπεροπλία.
      Πως έγιναν οι δούλοι/υποτελείς τέτοιοι.
      Εάν και εφόσον δεν αναγνώρισες σε κάποιο σημείο της εκ μέρους μου ωμής περιγραφής της κοινωνικής πραγματικότητος τον εαυτό σου,προκειμένου υποσυνειδήτως να ενοχληθείς,αφού εξανίστασαι τόσο με την αναφορά μου,τότε μάλλον ζεις σε άλλον κόσμο.
      Δεν γνωρίζω τι άλλο να υποθέσω.

      Διαγραφή
  5. Στο ιστολόγιο έχω προσέξει πως υπάρχουν διάφορες άλλες κατηγορίες αναλύσεων κοινωνιολογικού περιεχομένου που θα μπορούσε ίσως να είχε εκεί θέση ο τρόπος σχολιασμού σου (ψάξε τις ετικέτες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eάν και εφόσον ο εγκέφαλος σου είναι ανίκανος έστω και να προσπαθήσει να επεξεργαστεί περισσότερες της μίας πληροφορίες την φορά,ειδάλλως βραχυκυκλώνει,δηλαδή είσαι σαν τους σημερινούς αποφοίτους ''''''πανεπιστημίων''''''-τους γνωρίζω τελείως καθότι είμαι εικοσιπέντε ετών-εν τέλει εάν και εφόσον η κριτική ανεπάρκεια αποτελεί ένα εκ των χαρακτηριστικών σου,δεν ευθύνομαι εγώ περί αυτού.Τα παράπονα σου περί της ''εκτός διδακτέας ύλης'' αναφοράς μου να απευθυνθούν στον αξιότιμο κύριο διαχειριστή του ιστολογίου,ο οποίος επιτρέπει δημοσιεύσεις σχολίων ''εκτός διδακτέας ύλης''.
      Το παρόν άρθρο του ιστολογίου αναφέρεται σε μία συνέπεια της γενικοτέρας παθογενείας,εγώ,εν προκειμένω,το επέκτεινα και ανάλυσα-εν μέρει μόνον-την ίδια την παθογένεια.
      Το παρόν άρθρο του ιστολογίου αναφέρεται σε ένα σύμπτωμα της γενικοτέρας νοσηρότητος,εγώ το επέκτεινα και ανάλυσα-εν μέρει μόνον επαναλαμβάνω και τονίζω-την ίδια την νοσηρότητα.
      Το παρόν άρθρο του ιστολογίου αναφέρεται στο δάκτυλο,εγώ το επέκτεινα και αναφέρομαι στο φεγγάρι.
      Ωραία λοιπόν,εσύ,αφού επιμένεις,κοίτα το δάκτυλο και μην κοιτάς το φεγγάρι.
      Εσύ ασχολήσου με το τι είδους όπλα θα σου κάψουν το τσαντίρι-και καλά θα σου κάνουν εφόσον είσαι λαθρόβιος τσαντιρόβιος,ας φρόντιζες να ήσουν εσύ ο ισχυρός και ο δυνατός-και μην ασχολείσαι με το ελε'ι'νό και τρισάθλιο γεγονός του ότι είσαι λαθρόβιος τσαντιρόβιος.
      Εσύ ασχολήσου με τους σιωνιστές και μην ασχολείσαι με τους μπουζουκοτσιφτετελληνέζους.
      Εγώ πάντως δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.
      Άφησε εμάς να κοιτάμε το φεγγάρι.

      Διαγραφή
    2. "Σταυροφόρε" αυτό που προσπαθείς να περάσεις ασυνάρτητα σαν δήθεν δική σου κοινωνική διαπίστωση είναι αντιγραφές ατάκων από το άρθρο "το χρηματιστήριο του μπουζουκιστάν" (κάπως έτσι ήταν δοσμένος ο τίτλος του). Το πραγματικό κείμενο έχει βγει εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον στην ιστοσελίδα κάποιου Ωρίωνα. Καλό θα ήταν να γνωρίζεις πως η μεγάλη γενίκευση σε βαθμό αοριστίας στην οποία επιμένεις και επιβάλλοντας τη σαν κάτι "σχετικό" ενώ υπάρχει τεράστιο χάσμα χροιάς πληροφοριών και φόρτισης με τη κύρια θεματολογία είναι χαρακτηριστικό που θα πρέπει να προσέξεις, αλλά επειδή είσαι όπως λες 25 ετών δεν θα το αποκαλέσω ψυχοπαθολογικό, αλλά παιδαριώδη, αν βέβαια δεν είσαι εντεταλμένος διότι εκεί αλλάζουν όλα.

      Διαγραφή
    3. Πίστευε ότι σε κάνει χαρούμενο.

      Διαγραφή
  6. Η συγκυβέρνηση Σύριζα και Ανεξάρτητων Ελλήνων με την επίσκεψη Καμμένου στο Ισραήλ επέκτεινε τη στρατιωτική συμφωνία συνεργασίας με το Ισραήλ με όρους που ίσχυαν μόνο μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ. Την ίδια στιγμή που το Ισραήλ θέλει να καταστήσει νόμιμες τις ενέργειες που ορίζονται ως εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες από τους διεθνείς κανονισμούς η προδοτική από κάθε άποψη συγκυβέρνηση Καμμένου Τσίπρα καθιστά και τοποθετεί την Ελλάδα ως συμμέτοχη εμπλεκόμενη χώρα σε ότι ανήθικο και εγκληματικό προσπαθούν να εδραιώσουν αυτοί οι παρανοϊκοί σιωνιστές. Καθιστά την Ελλάδα επίσης ως γεωπολιτικό αντίπαλο υψίστου βαθμού της Ρωσίας και άλλων σύμμαχων της (Ρωσίας) χωρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσχετο, αλλά κάποιο άρθρο σχετικά με την ιθαγένεια θα έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο, τα επιχειρήματα για το θέμα είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα. Είναι ένα έγκλημα για το οποίο είναι υπεύθυνος όλος ο πολιτικός κόσμος.

      Διαγραφή
  8. http://theodotus.blogspot.gr/2015/06/blog-post_28.html#moreΠαράφρονα σχολιαστή που με έβγαλες πράκτορα,κατάσκοπο και ''εντεταλμένο''της MOSSAD(...),της C.I.A.(...)της INTELLIGENCE SERVICE(...),εβραίο(...),μιμητή του μασόνου προβοκάτορα BREIVIK(...),αποτέλεσμα του προγράμματος MK ULTRA(...) και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ακόμη έχει η νοσηρή φαντασία ενός παράφρονος,μόνον το γέλιο και την θυμηδία προκαλούν η παρανο'ι'κή σου στάση και τα παρανο'ι'κά σχολιά σου.
    Το παρόν έρμο και δύστυχο σχολιό μου,για το οποίο έγινε όλο αυτό το ακατανόμαστο πράγμα, αποτελεί την απολύτως φυσικότατη συνέχεια του μόλις πριν δύο αναρτήσεις(από την παρούσα) ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΥ σχολίου μου,επαναλαμβάνω ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟΥ,το οποίο το έγραψα επ'ευκαιρία παρομοίας αναφοράς εκ μέρους άλλου σχολιαστή στην προαναφερθείσα ανάρτηση.Είναι κατ'ουσίαν-εάν και εφόσον το διάβασες-ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΟΛΙΟ.Eίναι,επαναλαμβάνω,ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΟΛΙΟ.Αφού είχα την ευκαιρία να αναφερθώ σε μία θλιβερή πραγματικότητα επέκτεινα αυτήν μου την ανάφορα κανοντάς την σαφέστερη,αναλυτικότερη,λεπτομερέστερη άρα κατ'επέκτασιν και εκτενέστερη.Επέλεξα να την δημοσιεύσω στην παρούσα ανάρτηση για τον απλούστατο και λογικότατο λόγο του ότι αυτή αποτελούσε τότε την καινούργια ανάρτηση του Θεοδότου και θέλησα να της δώσουν προσοχή οι συνσχολιαστές...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...ΤΟΣΟ ΛΟΓΙΚΑ...
    Εντελώς τυχαίως επέλεξα ως εισαγώγη την αντιπαραβολή με τα drones των ισλαμικών τριτοκοσμικών ορδών,θέλοντας μεταξύ άλλων να τονίσω και το πόσο καταστροφικές αυτές είναι,περισσότερο δηλαδή και από εξελιγμένα οπλικά συστήματα και εν τέλει επειδή αυτό σκέφθηκα εκείνη την στιγμή,κάπως έπρεπε να άρχιζε το σχόλιο τελοσπάντων...
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...ΤΟΣΟ ΛΟΓΙΚΑ...
    Που να φανταζόμουν τι θα επακολουθούσε...
    Ο διαταραγμένος εγκεφαλός σου εστίασε στην συγκεκριμένη πρόταση με παρανο'ι'κό τρόπο,απομονόνωντας την με επίσης παρανο'ι'κό τρόπο με τα γνωστά επακόλουθα...
    Τουτέστιν όλη αυτή η απίστευτη παραφροσύνη...
    Καλώ τον αξιότιμο κύριο διαχειριστή του ιστολογίου να παρέμβει θέτοντας αυτός τον επίλογο,εγώ δεν αντέχω άλλο να προσπαθώ να πείσω κάποιον παράφρονα ότι απλώς δεν είμαι ελέφαντας.
    Αρκετή φαιά ουσία κατανάλωσα εξαιτίας σου.
    Άντε πάρε τα ψυχοφάρμακα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Οσον αφορά δε και όλες ανεξαιρέτως τις υπόλοιπες ασυναρτησίες τις οποίες γράφεις,επίσης προκαλούν μόνον το γέλιο και την θυμηδία.Αναφέρεσαι σε κάτι ιστολόγια τα οποία τα παραθέτεις μάλιστα και ως ''αδιάσειστα στοιχεία''(...),από τα εκατομμύρια που υπάρχουν στον εικονικό κόσμο του διαδικτύου,τα οποία δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους και σε μία εποχή -προ δεκαετίας-που εγώ ήμουν δεκαπέντε ετών και που η μοναδική μου σχέση με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή περιελάμβανε αποκλειστικώς και μόνον video games,υποστηρίζοντας ευθέως ότι ''έκλεψα'' ''ατάκες'' σαν να χρειάζεται κανένας ιδιαίτερες νοητικές ικανότητες προκειμένου να δημιουργήσει λεκτικά σχήματα του τύπου:μπουζουκοτσιφτετελληνέζοι(...),π.ο.δ.γ.(...)κ.λ.π.(για 'σένα ίσως να χρειάζεται).
      Ως που μπορεί να φθάσει η γελοιότητα κάποιου?
      Ακόμη και εάν υποτεθεί ότι,όντως,ο γράφων είναι ''κλέφτης'',αυτό τι συνεπάγεται?
      Ότι αναιρείται η ισχύς των γραφομένων?
      Προσπαθείς να μειώσεις τα γραφόμενα προσπαθώντας να μειώσεις τον γράφοντα αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι είσαι γνήσιος μπουζουκοτσιφτετελληνέζος.
      Κάθομαι τόσες μέρες τώρα και ασχολούμαι μαζί σου-ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ-αφού είδες μία εντελώς τυχαία πρόταση η οποία δεν σου άρεσε και η οποία απλώς έτυχε να συμπεριλαμβάνει την λέξη drones,λες και δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω και όλο αυτό επειδή εσύ πάσχεις από σύνδρομο καταδιώξεως και δεν ξέρω και εγώ από τι άλλο είδος ψυχικής ασθενείας.
      Υ.Γ.:Έτυχε και έγραψα το συγκεκριμένο σχόλιο στην παρούσα ανάρτηση η οποία είχε ως θέμα το ισραήλ και με κατηγόρησες ως πράκτορα της mossad(...),δηλαδή εάν τυχόν το έγραφα στην αμέσως προηγουμένη ανάρτηση η οποία είχε ως θέμα την ψευτοδεξιά θα με κατηγορούσες ως πράκτορα της παπαρήγα(...)?

      Διαγραφή
    2. Το ψευδώνυμο σου δεν σε κάνει και Μπρεϊβικ. Συνεχίζεις ωστόσο τις ασυναρτησίες.

      Διαγραφή
  9. Το πρόβλημα είναι η κοινωνική του αποδοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aξιότιμε κύριε διαχειριστά κατέστησα,όλες αυτές τις μέρες, το αντικείμενο μίας εντελώς αναιτίας επιθέσεως εκ μέρους του συγκεκριμένου σχολιαστή ο οποίος με αποκάλεσε...πράκτορα,κατάσκοπο και εντεταλμένο των σιωνιστών.
    Επαναλαμβάνω αυτός είναι ο λόγος που οφείλεται να δημοσιεύσετε το σχολιό μου και να λάβετε και θέση,εάν και εφόσον δηλαδή σας εκφράζει αυτός του ο ισχυρισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά ας χαλαρώσουμε λιγο, οι πράκτορες έχουν πολύ πιο σοβαρές ασχολίες από το να τσακώνονται στο διαδίκτυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aξιότιμε κύριε διαχειριστά,ο σχολιαστής 24 Ιουλίου 9:22μ.μ. έχει απόλυτο δίκιο,το πρόβλημα είναι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ την οποίαν έχει ο αντιρατσιστικός νόμος περί ιθαγενείας εκ μέρους ενός πάρα πολύ μεγάλου ποσοστού βοθρολυμαίων μπουζουκοτσιφτετελληνέζων οι οποίοι αποδέχονται την απόκτηση της Ελληνικής ιθαγενείας από αλλοφύλους,μη Αρίους Λευκούς Ευρωπαίους Ανθρώπους,δηλαδή από ζουλού και ταλιμπάν και γενικώς από τριτοκοσμικές ορδές,ισλαμικές και μη,εν προκειμένω ΔΕΝ μας ενδιαφέρει το θρήσκευμα,όπως ακριβώς ετόνισα μεταξύ άλλων και στο πρώτο-εριστικό όπως απεδείχθη εν τη πράξει-σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αποκαλούμενα σκυλάδικα ή τσιφτετελάδικα δεν μαζεύουν το είδος του κόσμου που συμφωνούν με την απόκτηση Ελληνικής Ιθαγένειας και την κοινωνική αποδοχή των λαθρομεταναστών. Οι άκροαριστεροί και οι πολιτικά ορθοί που θέλουν συνωμοτικά συνειδητά κοινωνική ένταξη λαθρομεταναστών από ανθελληνισμό (και κάτω από το σύνθημα του αντισημιτισμού) δεν έχουν σε συντριπτική πλειοψηφία την "αστική" ψυχολογία που έχουν σε γενικές γραμμές οι παλιοί πασοκτζήδες και νεοδημοκράτες μπουζουκτζήδες ή τσιφτετελάδες. Καλό είναι να μη συγχέουμε τα μπουζουκτζήδικα με τα σκυλάδικα και τζιφτετελάδικα. Το ποσοστό των νεοελληνών πολιτικά ορθών και "συνειδητών" τρελών αριστερών είναι συγκεκριμένο και μικρό, πάντα γύρω στο 1,3-2 % ίσως και μικρότερο αν βάλουμε ακόμα έναν πιο εσωτερικό πυρήνα αποτελούμενο από άτομα που δεν βγαίνουν ούτε καν στο προσκήνιο. Ακολουθούν και κάποιοι άλλοι φτάνοντας στο 4-6,5%, τα ποσοστά του εκλογικού πυρήνα της αριστεράς και ακόμα μερικών περιφερειακών διεσπαρμένων ψευτοφιλελεύθερων διότι δεν ξέρουν τι είναι φιλελευθερισμός σε διάφορα αριστερά κομματίδια λόγω μη κατανόησης του προβλήματος που δημιουργείται και από άλλα οικονομικά συμφέροντα (Πασόκ κεντρώος χώρος με το μισό εκλογικό σώμα παλιότερα), που είναι απορροφημένοι από τις εξαγγελίες υποσχέσεων παραδείσων οικονομικών παροχών. Η επιρροή ξένου θρησκεύματος ενοχλεί και πολλούς αριστερούς όπως και η προβολή θεμάτων ομοφυλοφιλίας για ψήφιση νόμων που αφορά ένα εξαιρετικά μικρό ποσοστό μέσα στον πυρήνα των αριστερών ενώ το κάνουν να δείχνει σαν να είναι το 50% του πληθυσμού ομοφυλόφιλοι και περισσότερο σοβαρό και από τα οικονομικά.Οι αριστεροί έχουν άλλου είδους πάθη πολύ περισσότερο νοσηρά. ΥΓ. Σκέψου και τους στίχους "...τον σκύλο τον μαύρο τον ταμ ταμ ταμ".

      Διαγραφή
    2. Στη φράση στο σχόλιο 10:04 π.μ. (και κάτω από το σύνθημα του αντισημιτισμού), εννοούσα "κάτω από το σύνθημα της αντιμετώπισης του αντιρατσισμού και αντισημιτισμού.“

      Διαγραφή
    3. Αισθάνομαι σαν τον Μυριβήλη.

      Διαγραφή
    4. Το να μιλάει με υποτιμητικό τρόπο έναντι των αλλοφύλων κάποιος τουρκογυφτομπουζουκτζής είναι κυριολεκτικώς σαν να κάνει κήρυγμα ηθικής μία πόρνη.

      Διαγραφή
  13. Επί της ευκαιρίας, κυκλοφορεί μια είδηση πως καταρρίφθηκε στο Ιράκ drone της isil ισραηλινής κατασκευής.

    Iraq’s Popular Mobilization units and regular army forces have downed an Israeli-manufactured surveillance drone operated by the Takfiri ISIL terrorist group near the restive city of Fallujah, west of the capital, Baghdad.

    The downing of the drone came on Sunday after the Iraqi forces detected the unmanned aircraft roaming around, the local al-Maalouma news agency reported citing a security source.

    The drone was reportedly taking photographs when it was downed by the Iraqi forces near Fallujah. An examination of the wreckage of the drone later revealed that it was manufactured by an Israeli arms maker.

    Iraqi security sources believe that the Takfiri terror group possesses advanced weaponry supplied to them by a number of countries and entities in the region.

    http://www.presstv.ir/Detail/2015/07/20/421032/Iraq-Falluja-ISIL-Israel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00059 ] [ 2015.07.18 00:00 ]

    ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ - "ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" - ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 4-5 ΜΑΪΟΥ 2015 ~ "TOWARDS A NEW LAW OF WAR CONFERENCE" - JERUSALEM MAY 4-5 2015

    http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2015/07/18/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2015-07-18_00-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" - ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 4-5 ΜΑΪΟΥ 2015 - "TOWARDS A NEW LAW OF WAR CONFERENCE" - JERUSALEM MAY 4-5 2015 ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ - ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΣ ΩΣ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ» - LAW OF WAR CONFERENCE: NITSANA DARSHAN LEITNER

    http://anti-kentauron.blogspot.gr/2015/07/4-5-2015-towards-new-law-of-war.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "ANTI AMAZON"

    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ - THE ARNIE SILVERMAN INTERNSHIP PROGRAM - SHURAT HADIN ISRAEL LAW CENTER

    http://anti-amazon.blogspot.gr/2015/07/arnie-silverman-internship-program.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ





    "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03507 ] [ 2015.08.02 00:00 ]

    11 VIDEOS ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ - "ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" - ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 4-5 ΜΑΪΟΥ 2015 - 1. Nitsana Darshan Leitner - 2. Former IDF Chief Benny Gantz - 3. Lieutenant General David P. Fridovich - 4. Colonel Richard Kemp - 5. Defense Minister Moshe Ya'alon - 6. Panel 1: Confronting the Challenge of Human Shields: When Civilians Protect Weapons - 7. Panel 2: Proportionality: Crossing the Line on Civilian Casualties - 8. Panel 3: Law of Terrorism: Is ‘Terrorism’ an Independent Target of International Law? - 9. Panel 4: Rules of Engagement: Force Multipliers or Agents of Defeat? - 10. Panel 5: Targeted Killings: Between the Laws of War and Criminal Law - 11. Panel 6: The International Criminal Court

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2015/08/02/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2015-08-02_00-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

    "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03505 ] [ 2015.07.31 00:00 ]

    11 VIDEOS WITH FATAL-DEATHLY-GENOCIDAL ZIONIST PROPAGANDA AGAINST PALESTINIANS FROM ISRAELIS AND THEIR ALLIES IN CONFERENCE COMPOSED BY LAWYERS POLITICIANS AND MILITARYS OFFICERS - "TOWARDS A NEW LAW OF WAR CONFERENCE" - JERUSALEM MAY 4-5 2015 - 1. Nitsana Darshan Leitner - 2. Former IDF Chief Benny Gantz - 3. Lieutenant General David P. Fridovich - 4. Colonel Richard Kemp - 5. Defense Minister Moshe Ya'alon - 6. Panel 1: Confronting the Challenge of Human Shields: When Civilians Protect Weapons - 7. Panel 2: Proportionality: Crossing the Line on Civilian Casualties - 8. Panel 3: Law of Terrorism: Is ‘Terrorism’ an Independent Target of International Law? - 9. Panel 4: Rules of Engagement: Force Multipliers or Agents of Defeat? - 10. Panel 5: Targeted Killings: Between the Laws of War and Criminal Law - 11. Panel 6: The International Criminal Court

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2015/07/31/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2015-07-31_00-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά υπάρχει και αντιρατσιστικό, οι εκφράσεις να είναι κόσμιες. Οι συμπαθείς σκούρας όψης και ελληνικής υπηκοότητας πολίτες που ζουν σε τσαντίρια τους αποκαλούμαι Ρομά, όχι με άλλες εκφράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή