Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Στις 10 Αυγούστου, οι αστυνομικές αρχές της Σικελίας βρήκαν το πτώμα μιάς έφηβης στην παραλία της πόλης Messina της Σικελίας. Η 16χρονη είχε πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών και οι "φίλοι" της την είχαν εγκατέλειψει εκεί και είχαν εξαφανιστεί. Οι έρευνες κατέληξαν πως η κοπέλα ονομαζόταν Ιlaria Boemi. Το παρακάτω άρθρο περιγράφει τα πραγματικά αίτια του θανάτού της. 

Άρθρο του Maurizio Blondet

Μετάφραση-επιμέλεια: Ιωάννης Αυξεντίου

Είχε γεμίσει το προφίλ της στο Facebook από τις φωτογραφίες της, το κοριτσάκι που πέθανε στην αμμουδιά της Messina. Κοντινά πλάνα της πέρλας στην τρυπημένη γλώσσα της, μισοξυρισμένο  κεφάλι, όλα για να πείσει τους άλλους ότι υπάρχει...“Κοιτάξτε με, είμαι εδώ, είμαι ένα ενδιαφέρον άτομο! είμαι...dark!'' ήθελε να πει. Όχι φτωχό μου, δεν ενδιαφέρεις κανέναν. Με αυτή την αμφίεση της ''σκληρής'', με τα παιδικά μάτια που δεν κατάφερναν να κρύψουν τον τρόμο να είσαι εγκαταλελειμμένη σε αυτό τον κόσμο. Ήσουν πολύ συνηθισμένη, ήσουν standard, ήσουν μία από τις πολλές, ένα από τα πολλά τίποτα των ντισκοτέκ. Δεν ενδιέφερες ούτε τους φίλους σου, οι οποίοι μόλις έπεσες πάνω στην άμμο, το έσκασαν και για τρεις ημέρες δεν έλεγαν τίποτα, τρέμοντας σαν τα σκουλήκια-σαν σκουλήκια που είναι, μια που έτσι εκπαιδευτήκαν να γίνουν, με χασίς, εγωισμό, ναρκισσισμό, σεξουαλισμό, παραβατικότητα, με μία λέξη με ''Ελευθερία''.

Ήσουν μία από εκείνες τις μικρές σκλάβες εκείνων των ελευθεριών που σου δίδαξαν τα συστήματα της μιντιακής πειθούς. Την ελευθερία να κάνεις σεξ πριν καν μπορέσεις να νοιώσεις ένα βαθύ συναίσθημα. Το να κάνεις σεξ απλά γιατί το κάνουν όλες και έτσι πρέπει, διαφορετικά η ''παρέα'' θα σε αποκλείσει. Την ελευθερία να είσαι στην ''παρέα'' –που είναι το κατεξοχήν κοπάδι της σκλαβοποίησης. Ένας χώρος όπου οι μικρές, ανώριμες όπως εσύ, φτωχό γκρίζο ποντικάκι, συνθλίβονται και κυριαρχούνται από  επαίσχυντα όντα της ίδιας ηλικίας με εσένα. Ο χώρος αυτός είναι η αλυσίδα όπου ασκούνται ανυπόφορες και ταπεινωτικές πρακτικές… και εσείς -κοριτσάκια απελευθερωμένα- τις δέχεστε, κάνετε ''στοματικό σεξ'', παίρνετε ναρκωτικά, κάνετε οτιδήποτε σας πουν οι χωρίς τιμή νταήδες της παρέας  Διότι διαφορετικά ''σας αποκλείουν'' και δεν ξέρετε που να πάτε. Δεν διαθέτετε εφόδια, ούτε νοητικά, ούτε ηθικά, ούτε ψυχικά για να αντιμετωπίσετε τη μοναξιά.

Φωνάζετε βοήθεια, αλλά στο Facebook, μια κόλαση χλευασμού και προσβολών, ένα μέρος ανελέητης κριτικής που πληγώνει και σκοτώνει, ένα μέρος όπου χιλιάδες ασήμαντα ποντικάκια σαν εσένα  προτείνονται ως ''ενδιαφέροντα'' επειδή "μ'αρέσει Lady Gaga, οι Solar Sonika, ο Fabri Fibra, οι Rancore & dj Myke.”, κανείς δεν ακούει. Ανούσια  πάθη  για ανούσιες  μυθοπλασίες.

Χρειαζόταν κάποιος να σε καθοδηγήσει, κάποιος να σε πειθαρχήσει, καποιος να ξέρει να σου δώσει
μία κατεύθυνση, μία υπερηφάνεια να μην πεταχτείς στα σκουπίδια, γιατί ο μπαμπάς και η μαμά σε αγαπούν, για αυτούς είσαι σημαντική. Χρειαζόταν κάποιος που θα σου απαγόρευε εκείνες που κάποτε οι γονείς αποκαλούσαν ''κακές παρέες'', δεχόμενος ακόμη  και τις φωνές σου, τις εξεγέρσεις σου, αυτή είναι η "τέχνη του γονιού".


Αλήθεια, που ήταν οι γονείς σου; Για τρείς ημέρες, οι εφημερίδες δεν είπαν τίποτα. Η αστυνομία βρίσκει ένα σωματάκι πάνω στην αμμουδιά, ένα νεκρό περιστεράκι- και δεν καταφέρνει να μάθει αμέσως ποιό είναι. Θα χρειαστεί μερικές ημέρες για να φθάσει η έρευνα στους φίλους που το έσκασαν χωρίς να πουν τίποτα στους γονείς τους. Θα βρουν τον έμπορο ναρκωτικών από τις περιγραφές των "dark", οι ''σκληροί'' που τώρα πια τρέμουν,  αμέσως καταγγέλλουν: “Εμείς; Όχι! Τα ναρκωτικά της τα έδωσε μία με μωβ μπούκλες…

Όμως οι γονείς σου, που είναι; Σε έψαξαν; Αγωνιούσαν για εσένα; Διαβάζω στις εφημερίδες ότι αρνούνται ότι είχαν προβλήματα και συγκρούσεις μαζί σου. Λογικό, αφού σε είχαν αφήσει να κάνεις ό,τι θέλεις και ως απόδειξη του καλού οικογενειακού κλίματος, ένας από τους τρείς αδελφούς (όλοι γεννημένοι από  τις προηγούμενες συμβιώσεις του πατέρα), δείχνει το μηχανάκι που μόλις είχαν χαρίσει στο κορίτσι...

Μάλιστα… Ο ''πατέρας'', είχε προηγούμενες συμβιώσεις, πάνω από μία. Και σίγουρα οι πολλαπλές ''μητέρες'' θα είχαν και αυτές τις ''εμπειρίες τους''. Ήπιαν με μεγάλες γουλιές την ελευθερία που τα μίντια εξυμνούν και που συμβουλεύουν οι διαφημίσεις. Στη Messina, στα απαίσια περίχωρα του άχρηστου  υποπρολεταριάτου, εκείνων  που  κάποτε αποκαλούντο ''Φτωχοί''  ή ''Ταπεινοί'' δεν λείπει ο σεξουαλικός  ελευθεριασμός και η παραβατικότητα…Χειραφετηθήκαν και αυτοί. Εν ολίγοις, έχασαν το Θεό, το Θεό στον οποίο πίστευαν, καλώς ή κακώς, οι παππούδες τους. Και έτσι τα έχασαν όλα.

Όπως όλος ο Ιταλικός λαός, που απαρνήθηκε το Θεό και δεν είναι πια τίποτα και βυθίζεται στο τίποτα της παρακμής του. Αλλά σε εκείνες τις συνοικίες, σε εκείνο το Νότο, τα πράγματα είναι χειρότερα: γιατί δεν είχαν τίποτε άλλο από το να ελπίζουν στο Θεό. Και τώρα ελπίζουν στον…ελευθεριασμό.

Βέβαια κακόμοιρο πλάσμα, ο πατέρας και οι μητέρες δεν μπορούσαν να σου διδάξουν τίποτα.Ούτε να σου επιβάλλουν την πειθαρχία που οι ίδιοι ποτέ δεν έμαθαν τι είναι, ούτε να σε εμποδίσουν να έχεις κακές παρέες, από αυτές που οι ίδιοι έχουν. Σου χάρισαν το μηχανάκι, τι άλλο ήθελες; Έτσι έφευγες και δεν τους ενοχλούσες, γιατί κι αυτοί έπρεπε να…''ζήσουν τη ζωή  τους''

Στις 21 Απριλίου, στο προφίλ σου στο Facebook, έγραψες: "Το σκοτάδι είναι πιο πυκνό και εγώ δεν μπορώ να βρω κάποιο νόημα".

Πράγματι, είχες δίκιο, φτωχό πλασματάκι πεθαμένο πάνω στην άμμο. Δεν έχει έννοια μια τέτοια ζωή. Χρειαζόταν κάποιος, κάποιος που εσύ θα αγαπούσες, που θα εκτιμούσες αρκετά ώστε να υπομείνεις τις συμβουλές ακόμη και τις απαγορεύσεις του-να σου μιλήσει για την έννοια της ζωής. Για την αγνότητα για την οποία διψούσες χωρίς να το γνωρίζεις, για να μην δίνεσαι, να μην πετιέσαι με τις άχρηστες συναναστροφές. Σε άφησαν ελεύθερη με το μηχανάκι. Έτσι πέθανες, σαν ένα βρώμικο κουρέλι βρεγμένο από τα κύματα, ένα περιστέρι με τα φτερά μουσκεμένα και σπασμένα. Είναι δύσκολο ακόμη  και να μάθουμε το όνομα σου. Ποια ήσουν; Κανένας. Μία ακόμη ασήμαντη ζωή.

Πέθανες από ελευθερία...

11 σχόλια:

 1. Δεν είναι μόνο η άκαιρη ελευθερία την οποία δεν μπορεί ένα παιδί να διαχειριστεί.Είναι το διαστροφικό πλέον περιβάλλον στο οποίο "αναγκάζεται" να ζήσει. Όπου η αξία σου μετριέται με πόσα like μαζεύεις στο facebook. Όπου τα πρότυπα είναι όλοι οι ψυχανώμαλοι της μουσικής βιομηχανίας!Όπου η μαγκιά σου είναι τι θα τολμήσεις να κάνεις, από μια extreme εμφάνιση μέχρι οτιδήποτε άλλο.. Και εμείς οι γονείς, πατέρες και μητέρες, ανήμποροι να το κατανοήσουμε σε όλο του το βάθος, (αφού δεν το ζήσαμε και δεν μας καθόρισε σαν ανθρώπους) προσπαθούμε "με το καρότο και το μαστίγιο" να ελέγξουμε τα παιδιά μας.Το σκοτάδι γίνεται όλο και πυκνότερο.Νομίζω ότι το σημαντικότερο σε αυτόν τον τιτάνιο αγώνα του σημερινού γονέα είναι να διατηρήσει μια σωστή σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί. Αν καταρρεύσει αυτό, έχει χαθεί το παιχνίδι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επιβάλλεται να σημειωθεί οπωσδήποτε ο ΚΑΙΡΙΟΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ρόλος που διαδραματίζει στην δημιουργία τέτοιου είδους '''''''''προτύπων''''''''' η κτηνώδης νεγροειδής πιθηκοειδής αφροαμερικάνικη βοθροκουλτούρα:pop,(a)rap,hip hop,R&B,soul,reggae,jazz,gospel,spiritual και γενικώς όλα αυτά τα βοθρολύματα.
  Τις δεκαετίες που ακολούθησαν την λήξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου υπήρξε συντονισμένη,εντονότατη και συστηματικότατη αντιπολιτιστική νεγροποίηση του Λευκού κόσμου βάσει οργανωμένου σχεδίου το οποίο βεβαίως αποτελεί τμήμα του ευρυτέρου σχεδίου γενοκτονίας της Λευκής φυλής.
  Εάν και εφόσον δεν είχε προηγηθεί η καταστροφή του (Ευρωπα'ι'κού) πολιτισμού ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΗ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ της Λευκής φυλής.
  Και για να χαριτολογήσουμε:ποίοι θα αντισταθούν στην κατάκτηση της Ευρώπης-και όλων των Λευκών χωρών-από τους...αράπηδες,οι...ασπράπηδες?
  Οι σιώνιστες ξέρουν τι κάνουν.
  Φρόντισαν να καταστρέψουν πρώτα απ' όλα ότι ταυτοποιούσε την χαώδη και σαφέστατη διαφορετικότητα,οριοθετώντας και νοηματοδοτώντας την Λευκή ύπαρξη.
  Αυτά τα βοθρολύματα πλέον εκφράζουν την υβριδιοποιημένη '''''''''Ευρώπη''''''''':rihanna,lady gaga,beyonce,madonna,spice girls,britney spears,christina aguilera,50 cent,eminem,justin bieber,one direction(Με τον πακιστανό),amy winehouse και γενικώς όλα αυτά τα βοθρολύματα.Αυτή είναι την σημερινή εποχή η βοθρολυμαία πιθηκοειδής (αντι)φυλετική '''''''''ψυχή'''''''''της '''''''''Ευρώπης'''''''''.
  Υ.Γ.1):Ποίοι είναι αυτοί οι ''dark''?Δεν τους ξέρω,όπως επίσης και τους ''solar sonika'',''fabri fibra'',rancore & dj myke''.Μάλλον θα έπρεπε να...ανησυχώ,ιδιαιτέρως μάλιστα...Απ' ότι φαίνεται έχω μείνει πίσω...Είμαι και εγώ ντεμοντέ...Προφανώς εννοείται ότι είναι κάτι όπως λέμε''gothic'',''emo'',''κάγκουρες'',ή όπως λέμε (μα'ι'μούδο)''χίπιδες'',(γυφτο)''ρεμπέτες'',ή όπως λέμε ''γαύροι'',''βάζελοι'',''χανούμια'',ή και όπως λέμε ''μαρξιστές'',''κομμουνιστές''(απλυτο)''τροτσκιστές'' και γενικώς όσα βοθρολυμαία ορίζουν και εξουσιάζουν τις παντελώς ανύπαρκτες ζωούλες των πανηλιθίων μαζών,αφού νεγροντισκοτέκ,γυφτοσκυλάδικα,καφρογήπεδα και εβραιοκόμματα (συν)αποτελούν το ίδιο ακριβώς πράγμα και ας υπάρχει η ακριβώς αντίθετη εντύπωση στον εγκέφαλο των πανηλιθίων μαζών,είναι κομμάτια του ίδιου παζλ που συμπληρώνουν οι παγκόσμιοι κυρίαρχοι με πιόνια στο παιχνίδι τους τις πανηλίθιες μάζες που διακατέχονται από την (νοσηρή)
  φαντασίωση ότι αυτοπροσδιορίζονται ενώ τις ετεροπροσδιορίζουν,κατευθύνουν και προγραμματίζουν οι...συμμετέχοντες στο χαριτωμένο και ενδιαφέρον αυτό παιχνίδι.
  Υ.Γ.2):Η νεγροποίηση έχει επεκταθεί και στον εμφανισιακό (αντι)αισθητικό τομέα.Κοιτάζοντας τις παρατεθείσες ελεεινές και τρισάθλιες φωτογραφίες που προσωπικώς μου προκαλούν τάση για εμετό με τα piercings και τo mohicanaskinhead κατευθείαν ο νους μου πηγαίνει σε τριτοκοσμικές κανιβαλικές φυλές της ωκεανίας,της υποσαχαρίου αφρικής και της αμαζονίας.
  Συν τοις άλλοις,υποτίθεται ότι μιλάμε και για..κορίτσι!ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ,ούτε καν τα ελαττώματα του εγωισμού και του ναρκισσισμού,ούτε καν(τα οποία είναι ελαττώματα τα οποία όμως ενίοτε μπορεί και να προστατεύσουν τον κάτοχο τους από το να γίνει εντελώς σκουλίκι
  και να τον πατάνε όλοι κάτω).Άμα είχε έστω αυτά τα ελαττώματα τουλάχιστον θα σεβόταν στοιχειωδώς μεταξύ άλλων και την έννοια της θηλυκότητας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θαυμάσιο κείμενο, ορθή τοποθέτηση. Να θυμηθούμε το σύνθημα των Δομινικανών μοναχών: Il dramma dell'uomo è la sua libertà. (Το δράμα του ανθρώπου είναι η ελευθερία του).
  Δημήτριος Τσεργίνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κοινωνικός Δαρβινισμός.Αν στο 2015 δεν ξέρεις οτι τα ντραγκς κάνουν κακό,ας πρόσεχες.Άντε με τα βλήματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. το μπιιπ και ψόφησε, μιλάμε για έφηβη από κατεστραμμένη οικογένεια και χωρίς παιδεία. Ας μην υπερβάλλουμε...

   Διαγραφή
  2. παρομοιωση..

   " Only the hard and strong may call themselves Spartans"

   κοιταζοντας με λιγο ψυχροτερο ματι ισως θα πρεπει να αποδεχτουμε την (λυπηρη κατ'τα αλλα) αλλα και τελικως εντελως "φυσικη" εξελιξη ..οι αδυναμοι ,συναισθηματικα "αναπηροι" και χαμηλης νοημοσυνης να παιρνουν τον μπιπ σιγα σιγα.

   ειδικοτερα απ την λευκη φυλη,μονο φυρα ειναι,ειναι και αυτο ενα ειδος ευγονικης...

   επισης...γιαυτο το: "από κατεστραμμένη οικογένεια" , δεν πειθομαι πια..

   Διαγραφή
  3. Σε μια δεξιά και ιεραρχική κοινωνία όλοι έχουν θέση. Το κοριτσάκι αυτό θα μεγάλωνε και θα γινόταν εργάτρια σε ένα εργοστάσιο, θα έκανε παιδιά που θα γίνονταν στρατιώτες, κτίστες, κάποιοι μπορεί να γίνονταν και ακαδημαϊκοί. Εάν εξαλείψεις το χαμηλό κοινωνικό στρώμα, θα χρειαστεί να εισάγεις λαθρό για να πάρουν τη θέση τους.

   Διαγραφή
 5. Η φτωχεια και η εςλλειψη παιδειας δεν εχουν παιξει καθοριστικο ρολο στην εκβαση του δραματος της μικρης?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Eλάχιστο, εάν όχι και καθόλου. Φτωχοί άνθρωποι υπήρχαν ανέκαθεν όπως και αμόρφωτοι, εάν ίσχυαν οι ηλίθιες αριστερές θεωρίες ότι ο άνθρωπος καταλήγει στο έγκλημα και στα ναρκωτικά λόγω φτώχειας, τότε η μεταπολεμική Ελλάδα καθώς και η μεσοπολεμική Ελλάδα θα έπρεπε να είναι κάτι μεταξύ far west & rave party.

   Η κοπέλα αυτή εμποτίστηκε από τον ελευθεριασμό που προβάλει η τηλεόραση και η σύγχρονη κουλτούρα και δεν είχε κανέναν να τη στηρίξη και να της θέσει αυστηρά όρια όταν έπρεπε. Θα μπορούσε το ίδιο εύκολα να είναι πλουσιοκόριτσο από τη βόρεια Ιταλία.

   Διαγραφή
 6. Γράφει ο Βαρώνος Μυνχάουζεν:

  Πρώτα από όλα να συγχαρώ τον κ. Ιωάννη Αυξεντίου για τη μετάφραση του ενδιαφέροντος αυτού άρθρου.

  Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί σήμερα, λάθος για το οποίο ευθύνεται η αριστερά, είναι η ωραιοποίηση της μιζέριας και της παραβατικής συμπεριφοράς.

  Το πρώτο το χρησιμοποιούν για να χαρακτηρίσουν, μία κατάσταση εμφανής φτώχειας, την οποία αυτοί είναι οι κάτοχοι και αυτήν χρησιμοποιούν για να κρατήσουν το ηθικό τους ύψος στα μάτια της μάζας. Ενώ για τη πραγματική φτώχεια, αυτή που η δράση τους προκαλεί ως ένα σημείο, τη χαρακτηρίζει ως πηγή όλων των προβλημάτων, ώστε να μπορούν να προωθούν τα νομοσχέδιά τους. Με αυτά πλουτίζουν οι ίδιοι, καθώς και συντηρούν τους πιο πιστούς τους ακόλουθους, με το πραγματικό πρόβλημα όχι μόνο να μένει άλυτο αλλά και να χειροτερεύει παραπάνω.

  Για το θέμα της παραβατικής συμπεριφοράς, προσέξτε παρακαλώ το 'modus operandi', είναι εξαιρετικά ευαίσθητο. Κατηγορεί την ανώτερη τάξη, ως ιδιαίτερα παραβατική, με ναρκωτικά, όργια και ανωμαλίες κάθε τύπου, έτσι δημιουργεί μία κακιά εικόνα, ενώ προωθεί ταυτόχρονα τη συμπεριφορά αυτή. Η προώθηση γίνεται μέσω του κοινωνικού μιμητισμού, ο άνθρωπος ό,τι θεωρεί ανώτερό του μιμίται, για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να παρουσιασθεί η ζωή των μεγάλων της ιστορίας προσωπικοτήτων, ως αυτή χαρακτήρων που μπορούν να ανήκουν ΜΟΝΟ στα τρυφηλά λογοτεχνήματα του Μαρκί ντε Σαντ. Έτσι δικαιολογούν τις όποιες διαφθορές και ανωμαλίες, μάλιστα δημιουργώντας και μία αίσθηση ιεροσύνης για αυτές παρουσιάζοντας μάλιστα και ιερείς να τις κάνουν μανιωδώς, ώστε το βλάσφημο και βέβηλο να γίνει ιερό και άγιο.

  Για τη μόρφωση: η κατηγορία της ελλιπής μόρφωσης, έχει να κάνει με την επιβολή της αριστερής κοινωνικής μηχανικής και προπαγάνδας, μέσω των κουρίκουλων των σχολείων, και όλα τα προβλήματα σαφώς θα κατηγορούνται σε έλλειψη μόρφωσης, ενώ αυτή θα δημιουργεί μεγάλο μέρος αυτών, ώστε να μπορούν να αριστεροποιούν περεταίρω τη μόρφωση. Όλα τα σύγχρονα δυτικά κουρίκουλα και τα ελληνικά μέσα σε αυτά βασίζονται στον 'Αιμίλιο' του Ρουσσώ, ο οποίος όλα του τα παιδιά τα είχε στείλει σε οικοτροφείο και προσπάθησε να βρει το τελευταίο του, ένα αγοράκι, ώστε να μειώσει τη κριτική που θα δεχόταν το έργο του.

  Το πρόβλημα πια βρίσκεται παντού και το σαράκι πάει να βγει από την άλλη μεριά του ξύλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για να διασκεδάσω τις εντυπώσεις αλλά και για να σας δώσω μια νότα αισιοδοξίας, θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν υπάρχει τέλος της ιστορίας και οριστική νίκη. Αυτό που συμβαίνει σε αυτήν την περίοδο είναι ένα ακόμα επεισόδιο της μάχης που μαίνεται απο μια ψυχωσική και καλά οργανωμένη μειοψηφία ανθρώπων, ενάντια στην πηγή του ανθρώπινου πολιτισμού. Η μειονότητα αυτή τωναυτοαποκαλούμενων εκλεκτών και περιούσιων, πιστεύει σε μια παραδοξότητα....στην οριστική επικράτηση ελεω Θεού τους, κάτι που αντιβαίνει στις φυσικές αρχές και στην λογική. Μάχονται ματαίως...ως σατανάδες (αυτό σημαίνει και η λέξη σατανάς). Η επιτελική τους συνέχεια στο διάβα της ιστορίας είναι θαυμαστή, αλλά δεν θα μείνω σε αυτό....Θα προχωρήσω στα θύματα αυτού του αγώνα... Το κοριτσάκι, ένα κυριολεκτικά αθώο πλάσμα, είναι ένα απο αυτά τα θύματα... Εκατόμβες νεκρών θα υπάρχουν και ακόμα περισσότεροι ζωντανοί νεκροί, στον βωμό της κοινωνικής αγνωσίας, όμως όπως είπε κάπου ο Θεόδοτος, ισχύει ότι η πραγματικότητα τσακίζει την ψύχωση. Αυτό το ψυχωτικό επεισόδιο το οποίο προσπαθούν να εδραιώσουν επι αιώνες στους λοιπούς θνητούς, αναγκαστικά θα συνθλιβεί απο την πραγματικότητα....Οπότε να είστε αισιόδοξοι και εμμονικοί με την μάχη που δίνετε ο καθείς ατομικά και σύντομα και ομαδικά. Κανείς μας δεν είναι μόνος και το κοριτσάκι αυτό, είμαι σίγουρος ότι εκεί που βρίσκεται, δεν είναι μόνο. Εμβόλιμα σας λέω και δημιουργήστε τους συνειρμούς που χρειάζονται, θυμηθείτε το φιάσκο του Σαμπατάι Λεβί...
   Το ξύλο είναι ζωντανό και αναγεννάται όσο και να το διαπερνά το σαράκι. Το κοριτσάκι που χάθηκε , με την ιστορία της, είμαι σίγουρος ότι έσωσε και δια της αναγνώσεως του κειμένου σας, σώζει δεκάδες άλλα.

   -Π-

   Διαγραφή