Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE- KALERGI: ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ


Άρθρο του di Riccardo Percivaldi (τίτλος πρωτοτύπου: Il Piano Kalergi – Seconda parte)                
Μετάφραση –επιμέλειαΕλευθέριος Αναστασιάδης
Πέρασαν τρία χρόνια από όταν δημοσιεύσαμε το άρθρο για το σχέδιο Kalergi στο Θεόδοτο, άρθρο το οποίο προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον από μέρους του κοινού και που αποκάλυπτε πως η μαζική μετανάστευση δεν αποτελεί ένα αυθόρμητο φαινόμενο ή μία ανθρωπιστική έκτατη ανάγκη, όπως η μεταναστευτική προπαγάνδα θέλει να πιστέψουμε, αλλά ένα συγκεκριμένο σχέδιο κοινωνικής μηχανικής που προβλέπει την καταστροφή των ευρωπαϊκών λαών, και την μετατροπή τους σε υβριδικές αφρό-ασιατικές μάζες εύκολα ελεγχόμενες από τις  εξουσιαστικές  ελίτ.

Είδαμε πως αυτό το διαβολικό σχέδιο βρίσκεται στην βάση της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης, μία ολιγαρχία εγκληματιών με λευκά κολάρα που εγκατέστησε μία γραφειοκρατία σοβιετικού τύπου, για να φέρει εις πέρας τους σκοπούς της παγκοσμιοποίησης  και την υποδούλωση μιας ολόκληρης ηπείρου σε μία κάστα φανατικών και αδίστακτων τραπεζιτών. Κατά την διάρκεια αυτών των ετών διαπιστώσαμε μία επιτάχυνση του σχεδίου Kalergi. Χάρη των αποστολών Mare Nostrum και Triton, δημιουργήθηκε  μία πραγματική θαλάσσια γέφυρα για να μεταφερθούν οι μετανάστες στις ευρωπαϊκές ακτές που, διαμέσου της εγκληματικής συνεργασίας του Βατικανού και της αριστεράς, εισάγονται όχι πλέον στα κέντρα υποδοχής, αλλά σε διαμερίσματα και κατοικίες  για ευνοηθεί το εθνικό αμάλγαμα και το έργο του αναγκαστικού μπασταρδέματος. 
Η ευγονική είναι η τεχνική για την καλυτέρευση της φυλετικής ποιότητας ενός λαού, της υγείας του, της μακροζωίας του, της ομορφιάς του. Δίπλα σε αυτήν υπάρχει μία άλλη τεχνική, διαβολική, που μπορούμε να την αποκαλέσουμε ''κακογενετική'', (Σημ. τ. Μετ. ο όρος "δυσγονική" θα ήταν πιό ακριβής στα ελληνικά) που σκοπεύει, αντίθετα, να υποβαθμίσει, να εκφυλίσει και να ασχημύνει τους λαούς, ειδικά εκείνους τους ευρωπαϊκούς, για να καταστραφεί για πάντα η λευκή φυλή. Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος του σχεδίου Kalergi που οι γραφειοκράτες των Βρυξελών, υποστηριζόμενοι από τα διάφορα παγκοσμιοποιητικά κέντρα, το Βατικανό, τα κόμματα της αριστεράς, τα ''Κοινωνικά κέντρα'', την οργανωμένη εγκληματικότητα  και τις εβραίο-μασονικές ενώσεις, προωθούν. 
Οι ευρωπαϊκοί λαοί είναι πράγματι, οι πιο προικισμένοι από πνευματικής , ηθικής και νοητικής άποψης. Είναι οι μοναδικοί που μπορούν να αποτελέσουν μία σοβαρή απειλή στην προσπάθεια εγκαθίδρυσης του μεσσιανικού βασιλείου των τοκογλύφων .Οι μοναδικοί που ακόμη και σήμερα αν ήθελαν, θα μπορούσαν να εξεγερθούν. Γι΄αυτό, οι παγκοσμοιοποιητές, θέλουν να ξεριζώσουν από τα θεμέλια κάθε απομεινάρι του ευρωπαϊκού πολιτισμού και της ιστορικής ευρωπαϊκής μνήμης, επιβάλλοντας ακόμη και στα σχολεία μία αντι-εκπαίδευση δαιμονική, που θα βασίζεται στην ''θεωρία του φύλου'', στην ομοφυλοφιλία, στον πολυπολιτισμό, έτσι ώστε να υπονομευόσουν τις ψυχικές, χαρακτηριολογικές και βιολογικές βάσεις των παιδιών, και να μεταμορφώσουν την Ευρώπη σε μία ήπειρο σαν τις ΗΠΑ. Σε αυτό το σενάριο οι μόνοι που αναδεικνύονται ως ''εκλεκτή φυλή'' θα είναι εκείνοι των οποίων η θρησκεία επιβάλει μία σοβαρή φυλετική αποκλειστικότητα, και την απαίτηση να κυριαρχήσουν πάνω σε όλα τα έθνη της γης. Πράγματι, ο Kalergi από την μία πλευρά προωθούσε τη φυλετική ανάμειξη για τους κυριαρχημένους, και ταυτόχρονα επαινούσε την εβραϊκή θρησκεία που βασίζεται στην διατήρηση της φυλής, βρίσκοντας σε αυτή την αρχή της πολιτικής και πνευματικής εξουσίας: 
«Ο Ιουδαϊσμός είναι ο πυρήνας γύρω από τον οποίο ενώνεται μία νέα αριστοκρατία, μία φυλή κυρίων […] αυτό που χωρίζει κυρίως τους εβραίους από τους μέσους πολίτες είναι το γεγονός ότι είναι ομόαιμα άτομα. Η δύναμη του χαρακτήρα μαζί  με την πνευματική οξύνοια, προορίζει τον εβραίο να γίνει, διάμεσου των καλύτερων εκπροσώπων του, ο  leader της αστικής ανθρωπότητας, ο ψεύτικος ή αληθινός αριστοκράτης του πνεύματος(!), ένας  πρωταγωνιστής του καπιταλισμού  όπως  και της επανάστασης. ».
Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι το ιδανικό μοντέλο Ευρώπης για τον Kalergi, όπως και για τους σημερινούς ευρωκράτες, ήταν η Σοβιετική Ἐνωση:
«Και εδώ ανέρχεται στο συμβολικό επίπεδο, η ένωση μεταξύ του Λένιν, ο άνθρωπος της μικρής αγροτικής αριστοκρατίας, και του Τρότσκι, ο λόγιος εβραίος: εδώ συμφιλιώνεται η αντίθεση μεταξύ του χαρακτήρα και του πνεύματος, του ευγενή και του λόγιου, του χωρικού και του αστού, του ειδωλολάτρη και του χριστιανού, σε μία δημιουργική σύνθεση της επαναστατικής αριστοκρατίας […] Έτσι η δαμόκλειος σπάθη του μπολσεβικικού τρόμου θα καταφέρει πιο γρήγορα να μαλακώσει την καρδιά των πλουτοκρατών και να καταστήσει προσιτές τις κοινωνικές ανάγκες, περισσότερο από ότι έκανε σε δύο χιλιάδες χρόνια το ευαγγέλιο του Χριστού.».
Εκτός από τη ''δημιουργική φαντασία'' και το απολαυστικό ''γλείψιμο'' του Kalergi προς του Εβραίους, πρέπει επίσης να υπογραμμίσουμε ότι ο άνθρωπος που θεωρείται επισήμως ένας από τους πατέρες της Ευρωπαϊκής  Ένωσης, εξέφραζε αυτά τα εγκωμιαστικά σχόλια για την κόκκινη τρομοκρατία και τη Μπολσεβίκικη κτηνωδία που, αξίζει να το υπενθυμίσουμε, είχε δημιουργήσει ένα καθεστώς υπερ-δολοφόνο άνευ προηγούμενου στην ιστορία. Πέραν από την άθλια ρητορική, η εξύμνηση του κομμουνισμού από τον Kalergi δεν πρέπει να μας εκπλήσσει μια που τόσο η Σοβιετική ένωση όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι έργα της ίδιας οικονομικής ολιγαρχίας για την οποία ο Kalergi εργαζόταν. Η ολιγαρχία που δημιούργησε το σοσιαλισμό, το μαρξισμό, και τον τεχνο-οικονομικό ευρωπαϊσμό, ως προηγμένα βήματα  προς την κατεύθυνση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Η συγχώνευση του καπιταλισμού και του κομμουνισμού είναι το σύστημα προς  το οποίο μας φέρνει η  Ευρωπαϊκή Σοβιετική Ένωση. Ένας τεχνοκρατικός διεθνιστικός σοσιαλισμός: ολιγαρχικός  και ιεραρχικός στην κορυφή, κολεκτιβιστικός και εξισωτικός στην βάση . Είναι ωστόσο σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο Kalergi δεν υπήρξε ένας πρωτοπόρος αλλά ένας εκλαϊκευτής  προϋπαρχουσών ιδεών, που απλά κατάφερε να προσαρμόσει στην εποχή του τις βασικές αρχές του συναρχικού διεθνισμού.

ΥΣ. Για τους Αγγλομαθείς ένα ενδιαφέρον άρθρο εδώ: 

16 σχόλια:

 1. Κοιτάξτε κατάσταση στην Αγγλία : http://www.bbc.com/news/uk-34475424

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Kαλημέρα. Έχουμε εξασφαλίσει ένα αντίτυπο της Πανευρώπης σε φωτοτυπία, το οποίο και επιμελείται ο γνωστός Μαριάς.Εφ όσον θελήσετε θα είμαστε ευτυχείς να σας το ταχυδρομήσουμε.
  ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
  ΥΓ απαντήστε μας στα σχόλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλημέρα, ακούγεται ενδιαφέρον.

   αν γίνεται στειλτε ενα μαιλ στο theodotus777@gmail.com για τα περαιτέρω

   Διαγραφή
  2. Στενές σχέσεις με τον Kalergi είχε αναπτύξει ο Ελευθέριος Βενιζέλος http://www.venizelosarchives.gr/rec.asp?id=54039

   Διαγραφή
  3. Καλησπέρα σας ! Θα ήθελα να προμηθευτώ, αν είναι δυνατόν, κάποιο ηλεκτρονικό αρχείο ή ακόμη και σε μορφή φωτοτυπίας το παραπάνω κείμενο, καθώς δεν υπάρχει σχετική δυνατότητα εύρεσής του, όσον αφορά την ελληνική μετάφραση, στα βιβλιοπωλεία, όπου και έψαξα, αλλά ούτε κάποια αγγλική μετάφραση γενικότερα στο εξωτερικό - παρά μόνο το γερμανικό πρωτότυπο. Ενημερώστε με σχετικά αν υπάρχει κάποια από τις παραπάνω δυνατότητες κι σας αποστέλνω τα στοιχεία μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Γιώργος

   Διαγραφή
  4. @Γιώργος λογικά θα υπάρχει στα γερμανικά στο διαδίκτυο.

   Διαγραφή
  5. Με ενδιαφέρει κι εμένα η ελληνική μετάφραση του "έργου' αυτού.

   Διαγραφή
 3. Τώρα τελευταία όλο και περισσότερο παρατηρώ μεικτά (ή εμετικά-όπως προτιμάτε) ζευγάρια κυρίως λευκές ξανθές ευρωπαίες με μαύρους. Στην αρχή αν και μου προκαλούσε αναγούλες το εν λόγω θέαμα, πλέον έχω καταλάβει ότι αυτές οι λευκές που επιλέγουν αυτούς τους συντρόφους δεν είναι και η καλύτερη ποιοτικά πάστα λευκών γυναικών. Είναι γυναίκες ως επί τω πλείστω με άσχημη εξωτερική εμφάνιση, με φεμινιστικές τάσεις, με τη λευκή ενοχή να κυριαρχεί μέσα τους, πνευματικώς ανάπηρες, ηθικώς ανύπαρκτες και νοητικώς ελάχιστες. Θέλω να πω δηλαδή ότι ίσως αυτη η διαστροφική μείξη να είναι και ένα είδος ξεσκαρταρίσματος της λευκής φυλής από τα νοητικώς και πνευματικώς κατώτερα άτομα όπως είναι αυτές οι λευκές. Θεωρείται υπερβολική μια τέτοια προσέγγιση; Και κάτι ακόμη. Θεωρείται ότι εφόσον η Ευρώπη αναγεννηθεί κάποτε μέσα από τις στάχτες της, αυτό το πρόβλημα με τα μεικτά ζευγάρια θα πρέπει να τύχει συγκεκριμένης λύσης (π.χ απέλαση) ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τα μεικτά ζευγάρια θα επιλέξουν από μόνα τους αναγκαστικά να βρεθούν εκτός των αναγεννημένων ευρωπαϊκών εθνοκρατών, οι απόγονοι τους θα είναι οι ελίτ των κοινωνιών στις οποίες θα ζήσουν, έτσι η επικοινωνία σε διπλωματικο και διακρατικο επίπεδο θα είναι ευκολότερη.

   Δεν είναι όλες οι επιμιξίες το ίδιο βέβαια.

   Διαγραφή
 4. Δεν εχει μεταφραστει το εργο Praktischer Idealismus στα Αγγλικα. Προκειται για Ρατσιστικο και ελιτιστικο κειμενο (θεωρει ως fuhrerrasze τους Εβραιους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), την ιδια εποχη που ο αλλος πολος του Χεγελιανου διπολου (ο Χιτλερ ) εξεδιδε το Mein Kampf !!!!!!!!!! Η συνθεση ειναι πλεον ορατη.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν βλεπω καμια συνθεση..Ας μη βλέπουμε παντου και πάντα συνομωσίες....

   Διαγραφή
 5. Το αρθρο σας βρισκεται στην σωστη γραμμη και φαινεται οτι καταλαβαινετε τι παιζει γυρω σας. Επιτελους και καποιοι δεξιοι που κατανοουν πως οι ΗΠΑ , η ΕΕ και το ΝΑΤΟ ΔΕΝ ειναι ΄΄δεξιοι΄΄ οργανισμοι ουτε εκφραζουν ΄΄δεξιες΄΄ θεσεις και αποψεις. Μπορουμε με ασφαλεια να πουμε πως ισως το μονο δεξιο κρατος που εχει απομεινει αυτην την στιγμη στον πλανητη ειναι η Ρωσσια και ισως το Ισραηλ και η Ουγγαρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΡΧΙΑ - ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ........ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.......ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΙΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ (ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ,ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ ,ΣΤΕΙΡΟΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ,ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΟΜΟΙΩΝ)...........

  ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ -ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΡΧΙΑ -ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..........ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΙΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ , Η ΥΒΡΙΔΙΚΗ "ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ" ΤΟΥ KALERGI ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..........  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. The Fall of Man:
  Richard Lynn’s Dysgenics

  http://www.counter-currents.com/2011/04/richard-lynns-dysgenics/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Στην Ουκρανία και τη Ρωσία, βλέπεις όλο και περισσότερες πανέμορφες γυναίκες, κατάξανθες και μορφωμένες, παντρεμένες με ασιάτες, αφρικανούς και λατινοαμερικάνους. Κάποιες μάλιστα, για χάρη τους, έχουν ασπαστεί το Ισλάμ. Και μιλάω για τις Σλάβες, όχι για Τατάρες ή Καυκάσιες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ενδιαφέρον είναι το βιβλίο: "ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ", έκδοση ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, των συγγραφέων: Νίκου Καντζούρα και Γρηγόρη Πέτρου, το οποίο αναφέρεται στο πρώτο βιβλίο του Καλλέργη: "Η τάξη των ευγενών", που εκδόθηκε το 1922, σε λίγα αντίτυπα και εξαφανίστηκε, για ευνόητους λόγους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή