Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ;


Γράφει ο  Ελευθέριος  Αναστασιάδης

Το "πνεύμα της ελευθερίας", γαλλικό
μασονικό άγαλμα.
Υπάρχει ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα στην πόλη των Αθηνών, το οποίο περιβάλλεται από μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα την 17η ημέρα του μηνός Νοεμβρίου κάθε έτους. Αυτή η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, μεταφέρεται, ποικιλοτρόπως, και στα σχολεία όλης της επικράτειας.

Η ατμόσφαιρα αυτή συνίσταται από συναισθήματα, συγκινήσεις και ιδέες, που αφορούν την αόριστη και γενική ιδέα περί της ''ελευθερίας'', και τον αγώνα που υπέρ αυτής έδωσαν νεαροί φοιτητές.

Μέσα από αυτή την ατμόσφαιρα παγιώνονται δύο βασικές ιδέες της μοντέρνας παρακμής: 

Α) Η ελευθερία είναι ανώτερη του Αγαθού, ακόμη περισσότερο, η ελευθερία είναι το υπέρτατο  Αγαθό. 

Β) Οι άνθρωποι νέας  ηλικίας έχουν δίκιο σε ότι κάνουν και την ωριμότητα να κρίνουν.

Ως γνωστόν, για τον Πλάτωνα, το πρώτο χρέος της Πόλεως είναι να δημιουργήσει Αγαθούς πολίτες και μόνον μετά  ελεύθερους, αλλά και τότε, με μία ελευθερία που δεν θα καταλήγει σε ασυδοσία. Όσον αφορά την σύγχρονη ''λατρεία'' για ότι κάνουν οι νέοι(νεολαγνεία), με αυτά τα λόγια ο μεγάλος φιλόσοφος την κατέκρινε: «...Μετά περιφρονήσεως απέρριπταν την μετριοπάθεια, ως έλλειψη ανδρισμού [...] Την αυθάδεια αποκαλούν ευγενή ανατροφή και την αναρχία ελευθερία και την ασωτία μεγαλοσύνη και την αναισχυντία τόλμη[...] Ο Πατήρ έχει  συνηθίσει να κατέρχεται εις το επίπεδο των υιών του και να τους φοβάται και ο υιός να ίσταται εις το αυτό επίπεδο με τον πατέρα του, μη εντρεπόμενος, ουδέ φοβούμενος τους γονείς του[...] Ο διδάσκαλος φοβάται και κολακεύει τους μαθητές του και οι μαθητές περιφρονούν τους διδασκάλους και τους παιδαγωγούς τους [...] Ενώ οι γέροντες έρχονται στην ίδια θέση με τους νέους και όλο κάνουν αστεία και χαριεντισμούς, κατά μίμηση των νέων, για να μην δείχνουν ότι είναι αποκρουστικοί και αυταρχικοί[...]

Τώρα όμως, ας δούμε ποιοί  θα αποδώσουν τιμές σε αυτό τον εορτασμό της ''ελευθερίας''  και  των  ''νιάτων'' : 

Α) Οι φιλελεύθεροι: αναμενόμενο, μια που ο φιλελευθερισμός, γέννημα του διαφωτισμού, του προτεσταντισμού και της μασονίας , θεοποιεί την ελευθερία του ατόμου ενάντια σε κάθε θεσμό ή κοινωνική οργάνωση παραδοσιακής τάξης, ενάντια σε κάθε υπερβατική αρχή, καθότι  δεν δέχεται την αντικειμενική ιδέα του  Καλού  και  Αγαθού. Ο φιλελεύθερος είναι ο  αντι-Πλατωνικός. Ο φιλελεύθερος είναι επίσης, ο ''αριστερός  του  χρήματος'', όπως έχουμε εξηγήσει σε παλαιότερο άρθρο του Θεόδοτου.

Β) Οι κομμουνιστές, παλαιοί και νέοι (κομμουνιστική αριστερά): εδώ τα πράγματα μπερδεύονται
κάπως, μια  που αυτοί, πάνω από την ''ελευθερία'' βάζουν το ''δίκιο'' της προλεταριακής τάξης. Έχουν αναγάγει σε αντικειμενική  Ιδέα την προλεταριακή τάξη. Ακριβώς  γι’ αυτό δέχονται μία δικτατορία, την ''δικτατορία του προλεταριάτου''. Άρα  γεννιέται το εύλογο ερώτημα: γιατί η κομμουνιστική αριστερά παρευρίσκεται σε μία εκδήλωση που γίνεται υπέρ της'' ελευθερίας''; Η εξήγηση υπάρχει: δεν παρευρίσκεται επειδή θέλει να τιμήσει την ''ελευθερία'', αλλά επειδή θέλει να δείξει την εναντίωσή της σε μία δικτατορία, η οποία δεν ήταν … η  δική της δικτατορία. Το πρόβλημα είναι ότι …δεν το διακηρύττει. Απλά  γκαρίζει:"ψωμί –παιδεία –ελευθερία"

Αυτό είναι το ιδεολογικό  φάσμα  μέσα στο οποίο κινούνται, όσοι θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις που γίνονται σε αυτό το πανεπιστημιακό ίδρυμα. Τώρα όμως να δούμε και την ''πρακτική διάσταση'' όσων, κατά καιρούς,  συνήθως παρευρίσκονται εκεί:

Όλη η νομενκλατούρα της μεταπολίτευσης που  έκλεψε, έφαγε, μάλλον, έσκασε από  το  φαΐ  , πρόδωσε, ξευτίλισε  ένα  έθνος.

Όλοι  οι  ''πεφωτισμένοι  δάσκαλοι'' που έμαθαν στα ''νιάτα'' να καταλαμβάνουν σχολεία, δημόσια κτήρια, και  να  ουρλιάζουν σαν  να βρίσκονται   σε  υστερική  κρίση .

Το "δέντρο της ελευθερίας", σύμβολο της
γαλλικής επανάστασης
Επίσης,  θα παρευρεθούν οι  κάτωθι: « … Καταγγελίες για σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης κάνει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Όπως αποκαλύπτει, όσα γνωρίζει και όσα έχει ζήσει τα έχει καταγράψει σε ένα βιβλίο με ψευδώνυμα, ενώ για την προσωπική του ασφάλεια αλλά και της οικογένειάς του έχει καταθέσει τα πραγματικά ονόματα σε συμβολαιογράφο .«Το κείμενό μου καθιστά φανερό τι έχει γίνει. Τι έχει γίνει δηλαδή στο παρασκήνιο. Όχι στο προσκήνιο. Τι έχει γίνει με την τρομοκρατία, πού υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιόν τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα. Γιατί απειλούν τη ζωή μου» δηλώνει στο Πρώτο Θέμα. Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης καταγγέλλει ευθείες απειλές από οργανωμένες ομάδες με έδρα τις φυλακές, τρομοκράτες αλλά και από κυκλώματα μέσα στην αστυνομία...»

Τέλος, ειδική αφιέρωση για την επέτειο θα κάνουν οι  Σοσιαλιστές: ένας υπάλληλος της ΕΡΤ θα χορέψει ένα βαρύ  ζεϊμπέκικο  μέσα σε ένα πολιτιστικό κέντρο(δηλαδή το μπουζουξίδικο, κατά  τον αείμνηστο πολιτιστικό  καθοδηγητή  Ευάγγελο  Γιαννόπουλο)

Στην σύγχρονη Ελλάδα, συμβαίνει κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη μετά την Γαλλική επανάσταση: είχε θεσμοθετηθεί ένα νέο εορτολόγιο με το οποίο ήθελαν να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές  εορτές. Θέσπισαν λοιπόν εορτές προς τιμή του ''ορθολογισμού'', της ''φύσης'', της ''ελευθερίας'' κλπ.  Έτσι και εμείς : εορτή για το ''Πολυτεχνείο'', εορτή για το Γρηγορόπουλο, και όλο και κάποια άλλη θα βρεθεί. Βλέπετε, και η παρακμή έχει τις εορτές της.

Βέβαια, θα διερωτηθείτε: η δικτατορία ήταν ο καρπός, το  άνθος  ενός ακμάζοντος  πολιτισμού ή το σύμπτωμα, ο πυρετός, ο τελευταίος σπασμός ζωής ενός ετοιμοθάνατου παρακμιακού σώματος; Αυτό το τελευταίο ήταν. Δυστυχώς, κρατάει  χρόνια  αυτή  η  κολόνια(το  ψευτορωμαίικο) …

Υπάρχει  μία  εορτή  που δεν γίνεται ποτέ στην Ελλάδα: η εορτή της ''Καλοκαγαθίας''. Εξάλλου, από όσα εδώ γεννήθηκαν, τα γενέθλια τους εορτάζονται  οπουδήποτε αλλού στο κόσμο, εκτός  από εδώ. Ακόμη και στην Wikipedia, άρθρο στα ελληνικά  για  τον ''καλόν κἀγαθὸν'' ,  δεν υπάρχει.

Καλή επέτειο…


20 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό άρθρο,θέτει-σε κυριολεκτικώς κάθε επίπεδο-τον δάκτυλον εις τον τύπον των ήλων.
    Να σημειωθεί επίσης ότι ο ''πολιτιστικός καθοδηγητής'' ήταν επιπλέον και συμμορίτης την περίοδο 1941-49.
    Υ.Γ.:Όσον αφορά τα συμβάντα εις Παρισίους:Όταν λέμε Death Metal,δεν το λέμε κατ'ευφημισμόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκρότημα δεν έχει καμιά σχέση με το heavy metal.Και υπάρχουν πολλοί μεταλλαδες που ανήκουν στο δεξιό χώρο όπως ο Lemmy τον motorhead και ο Joy Ramones δεξιός και φανατικός αντικομμουνιστης και πολλοί άλλοι.Οι Γάλλοι ας φάνε πολυφυλετισμός και ανοιχτά σύνορα που θέλουν.

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος20 Νοεμβρίου 2015 - 1:40 μ.μ.

      Power & Black Metal είναι συνήθως δεξιά ναι αυτό ισχύει. Ακόμα και στο Thrash παιζουν αρκετά δεξιά συγκροτήματα.

      Τώρα όσον αφορά τον Jeffrey Ηyman (aka Joey Ramone) ο μόνος λόγος που δεν ψήφιζε το Δημοκρατικό Κόμμα στις ΗΠΑ ήταν επειδή θεωρούσε πως δεν ειναι τόσο φιλικό στο Ισραήλ όσο το Ρεπουμπλικανικό. Να μας λείπουν τέτοιοι..."δεξιοί"...Επίσης οι Ramones ουδέποτε είχαν σχέση με metal, ουτε και οι Motorhead εαν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις. Άλλα αν πολλοι μεταλλάδες ακούνε Motorhead.

      Διαγραφή
    3. Aγαπητέ ανώνυμε έχεις δίκιο,εν μέρει,λέω εν μέρει επειδή δεν γνώριζα ποίου συγκροτήματος συναυλία ήταν όταν έγραψα το εν λόγω σχόλιο,απλώς πληροφορήθηκα, λανθασμένως από ότι αποδεικνύεται,ότι η συναυλία ήταν Death Metal προφανώς εκ παραδρομής και παρερμηνείας του ονόματος του συγκροτήματος-το οποίο είναι rock-και μη φροντίζοντας να επαληθεύσω την εν λόγω πληροφορία προέτρεξα να το σχολιάσω στον Θεόδοτο.
      Ο Πλούταρχος μας παραδίδει:Τα χαλεπά ταις επιμελείαις αλίσκεται ήτοι τα δύσκολα με επιμέλεια κατορθώνονται.Εγώ εν προκειμένω έκανα λάθος σε κάτι εύκολο επειδή δεν επέδειξα την απαιτούμενη επιμέλεια.
      Υ.Γ.:Και εμένα η Metal-γενικώς,όχι μόνον η Heavy-είναι από τα βασικά μου ακούσματα,τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα με καλύπτει η τοποθέτηση του αξιότιμου κυρίου διαχειριστή.

      Διαγραφή
    4. White power skinhead μουσική ανήκει στο χώρο μας.

      Διαγραφή
    5. Before god και west wall είναι death metal μπάντες με white power στοίχους.Γράψτε ένα άρθρο για metal συγκροτήματα που προωθούν την ανωτερότητα της λευκής φυλής.Είμαι φανατικός αναγνώστης σας και ακούω white power ροκιες και μεταλλιες.

      Διαγραφή
  2. Ναι, έτσι όπως τα λέτε είναι. Να δούμε πόσο θα τους ανεχτούμε ακόμα...
    Δημήτριος Τσεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η "Γαλλία" που απεχθανόμαστε η Γαλλία της Grand Orient , του "διαφωτισμού" , του ρασιοναλισμού, της μασωνικής επανάστασης, του liberte, egalite, fraternite της nouvelle gauche (νέας αριστεράς ) του Μάη του '68 . Απεχθανόμαστε την Γαλλία των διάφορων Jean Paul Sartre το κίνημα των "νέων φιλοσόφων" πατέρων της μετανεωτερικότητας ,της SOS RACISME ,την Γαλλία των διαφόρων Ολάν και Σαρκοζί.
    Αγαπάμε και θαυμάζουμε την Γαλλία του Charles Martel ,του Καρλομάγνου ,την Γαλλία του μεσαιωνικού ιπποτισμού και των σταυροφορίων , της Jeanne d' Arc, την Γαλλία των σωματοφυλάκων και των λεγεωνάριων. Η δική μας Γαλλία είναι η αυτή των αντιεπαναστατών της Βανδέας το 1793 , αλλά και των γρεναδιέρων της αυτοκρατορικής φρουράς που προτίμησε να αφωνήσει merde όταν είχε περικυκλωθεί από τους Βρεταννούς στο Βατερλώ. Η δική μας Γαλλία είναι αυτή των Joseph de Maistre , Charles Maurras , George Bernanos ,Celine ,Drieu la Rochelle ,των μαχητών της LVF και "Charlemagne" και του OAS. Για μας την Γαλλία σήμερα την εκπροσωπούν οι διανοούμενοι της Νέας Δεξιάς ,οι διαδηλωτές του manif pour tous και για να μην ξεχνάμε την ηρωική μορφή του ακαδημαϊκού και πολιτικού στρατιώτη Dominique Venner.
    Δυστυχώς η αριστεροκρατούμενη Γαλλία ,δλδ η επίσημη Γαλλία πληρώνει τις αμαρτίες της και την ύβρη που η ίδια από το 1789 καλλιέργησε και διέδωσε στην Ευρώπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Βέβαια, θα διερωτηθείτε: η δικτατορία ήταν ο καρπός, το άνθος ενός ακμάζοντος πολιτισμού ή το σύμπτωμα, ο πυρετός, ο τελευταίος σπασμός ζωής ενός ετοιμοθάνατου παρακμιακού σώματος; Αυτό το τελευταίο ήταν. Δυστυχώς, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια(το ψευτορωμαίικο) …»

    Αυτό το τελευταίο δε το κατάλαβα. Παρακαλώ πολύ από τον αρθρογράφο να μου το εξηγήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εξήγηση είναι απλή: εάν η χώρα μας δεν βρισκόταν σε παρακμή, δεν θα προέκυπτε η δικτατορία, η οποία μπορεί μεν να ήταν μία θετική προσπάθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σύνολο του κοινωνικού σώματος δεν βρισκόταν σε παρακμή, και η ίδια η δικτατορία δεν είχε εκείνα τα πνευματικά εφόδια που θα της επέτρεπαν να μεταμορφώσει την ελληνική κοινωνία. Και πράγματι δεν την μεταμόρφωσε. Απλά την ''συγκράτησε''(όχι πως αυτό είναι λίγο, αλλά δεν φθάνει.. .) Επίσης ,σε έναν ακμάζοντα και παραδοσιακό πολιτισμό , υπάρχουν άλλα πολιτικά συστήματα, εκτός της δικτατορίας , του κοινοβουλευτισμού και εν γένει της δημοκρατίας. Και σε κάθε περίπτωση, το πνευματικό επίπεδο των κυβερνόντων, είτε στην δικτατορία είτε εκτός αυτής , θα ήταν πολύ ανώτερο.

      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ Θεόδοτε,οφείλουμε να αναφερθούμε μεταξύ άλλων και στην...αείμνηστη ''ηλένια ασημακοπούλου'' και γενικώς στους ''ηρωικούς νεκρούς του πολυτεχνείου''.Ονόματα νεκρών συμμοριτών της περιόδου 1941-49(σου λέει δεν θα τους ψάξει κανείς),ανύπαρκτοι τάφοι-είχε κυκλοφορήσει από τα μαρξιστοειδή η φήμη ότι δήθεν τους είχαν θάψει στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να εξαφανίσουν τα ίχνη-στροφές 180 μοιρών του κ.κ.ε.-ή 360 μοιρών σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της π.ο.δ.γ.,αυτόν που επισκέπτεται την Λέσβο,την Μυτιλήνη και τα άλλα νησιά,την Θήρα,την Σαντορίνη κ.λ.π.-και γενικώς όλα τα παραμύθια της χαλιμάς,πάνω στα οποία στηρίζεται η ολοκληρωτική κυριαρχία της αριστερούλας στην π.ο.δ.γ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03696 ] [ 2015.11.14 00:00 ]

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" - ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΣΙΑΛΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ "ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ"

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2015/11/14/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2015-11-14_00-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

    ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00089 ] [ 2015.11.17 19:00 ]

    ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1973 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ» ΩΣ ΜΙΑ ΨΕΥΔΟ-ΓΙΟΡΤΗ ~ ΨΕΥΔΟ-ΕΟΡΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗΛΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ Η 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1973 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΟΚΙΝΗΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΙΩΝΙΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΒΡΗ

    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2015/11/17/19-00/pa-sy-a_anakoinwths_2015-11-17_19-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλέον χαρακτηριστική εκδήλωση της μπουζουκοτσιφτετελληνέζικης καφρίλας έχει καθιερωθεί ως εορτή από την π.ο..δ.γ.,για την ακρίβεια ως ''γιορτή''-μην χρησιμοποιούμε και φασιστική ορολογία-κάθε 17 Νοεμβρίου,για την ακρίβεια Νοέμβρη-είπαμε μην χρησιμοποιούμε και φασιστική ορολογία-εκάστου έτους.
      Όπως ορθότατα επισημαίνει και το παρόν άρθρο του ιστολογίου και η παρακμή έχει τις εορτές της.
      Το πληβειακότατο είδος αναξίου διπόδου που ακούει στο όνομα Homo Bouzoukokefalus εορτάζει την συγκεκριμένη ημέρα την επικράτηση του στον άλλοτε Ελλαδικό χώρο.Το επιστέγασμα εκείνου του...αγώνα ήταν οι όρδες των αμερικανόδουλων/εβραιόδουλων οθωμανικών μποζουκοτσιφτετελληνέζικων βοθρολυμάτων τα οποία στις 24 Ιουλίου-ή Ιούλη κατά την αντιφασιστική ορολογία-υποδέχονταν ως...ημίθεο τον '''''''εθνάρχη'''''''' της '''''''''δεξιάς'''''''' της παντόφλας καραμάν αλή λίγο πριν εκστομίσει το διαβόητο ''Η Κύπρος κείται μακράν'' και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η τουρκική εισβολή στην Κύπρο μετά την...ευγενική πρόσκληση που απηύθυνε στους τούρκους ο έτερος του ντουέτου των '''''''''''εθναρχών'''''''''' ο κόκκινος παπάς,ο κομμουνιστής μούσκος-προκειμένου αυτοί να ''προστατεύσουν την Κύπρο από την εισβολή των Ελλήνων''-ο ''''''''εθνάρχης'''''' των γυφτοτσύπριων. Βεβαίως σε μία χώρα με μέσον όρο IQ στα όρια της Λευκής φυλής-απολύτως φυσιολογικό επακόλουθο της εισροής σημιτοοριενταλίδικου αίματος από το 1453 και εντεύθεν,βλέπε επί παραδείγματι τα λόγια του Πέτρου Βλαστού:''Όσον αφορά την (Β)ρωμιοσύνη,αυτή είναι ένα από τα χειρότερα μπασταρδέματα της ιστορίας,δεν υπάρχει φυλή της ασίας ή της βόρειας αφρικής που να μην έχει στάξει μέσα της'' και (Β)''ρωμιός σημαίνει Άριος πλημμυρισμένος με σημιτικό αίμα''- είναι απολύτως αναμενόμενο να τιμάτε ως εθνάρχης το χειρότερο βοθρόλυμα της νεοτέρας Ελληνικής ιστορίας και αντιστοίχως στην γυφτοτσύπρον-η οποία βρίσκεται σε απείρως χειρότερη φυλετική κατάσταση,η οποία είναι εμφανής ακόμα και σε παντελώς άσχετους-να τιμάτε ως εθνάρχης ο υπαίτιος της τουρκικής εισβολής και να αποτελεί το μεγαλύτερο κόμμα το κομμουνιστικό και να είναι πρόεδρος ο σημιτοοριενταλίδης προσωασιατικού φυλετικού τύπου μπάσταρδος απόγονος σαρακηνών χριστόφιας-αν αυτό το πράγμα ανήκει στην Ευρωπα'ι'κή φυλή τότε εγώ είμαι...μογγολοειδονεγροειδής της μικρονησίας-Όπως είναι επίσης απολύτως φυσιολογικό να εμφανίζεται ως τιμητής της 17 Νοεμβρίου το κομμουνιστικό κόμμα το οποίο στο φύλλο 8 του Ιανουαρίου του 1974 της-τότε παράνομης-''πανσπουδαστικής'' κατήγγειλε ευθέως,πιο ευθέως δεν γίνεται,προβοκάτσια της Κ.Υ.Π.-και της mossad του εβραιοκουνιάδου ιωαννίδη προσθέτω εγώ,άλλωστε είναι γνωστό ότι είχε διοργανώσει μαζί του ο νταγιάν,ο οποίος είχε έρθει εν Ελλάδι αμέσως μετά το τέλος του πολέμου του γιόμ κιπούρ,μαζί του την προβοκάτσια του πολυτεχνείου-και το οποίο εν συνεχεία μετά ''την αποκατάσταση της δημοκρατίας'' ανέκρουσε πρύμναν προφανώς κατόπιν...ωριμοτέρου σκέψεως και πρωτοστατεί στο παραμύθι αυτό της χαλιμάς το οποίο-όντας...άξιος συνεχιστής των κομμουνιστικών παραδόσεων-έχει καταφέρει να ''καπελώσει'' πλήρως και να τα ''χάφτει'' όλα αυτά ο νοητικώς καθυστερημένος Ηomo Bouzoukokefalus.

      Διαγραφή
    2. *17η Νοεμβρίου
      *17ης Νοεμβρίου
      (επηρεάστηκα και εγώ από το... αντιφασιστικό κλίμα)

      Διαγραφή
  8. https://www.youtube.com/watch?v=oGNvD8MJBD4&list=PL8E891659477C6C34

    Kαλησπέρα στη συντακτική ομάδα του Θεόδοτου.Το βίντεο που περιλαμβάνεται στο σχόλιο μου σχετίζεται με τη θεματολογία του βιβλίου του κ.Μιχαλόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://4.bp.blogspot.com/_wS7qhfsw7LU/TKU16Qs1ZpI/AAAAAAAAAkQ/5hqkHMhle_g/s1600/Swaztika-StormPattern_Chinle1920NPS.jpg

    Στην αρχή το θεώρησα ως κάποιο είδος κοσμικού αστείου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα οι μοναρχικοί/εθνικιστές όπως Ζοζέφ ντε Μεστρ,Έντμουντ Μπερκ,Ιωάννης Καποδίστριας,Ιωάννης μεταξάς,Κωνσταντίνος Α δεν ήταν καθαρά φυλετιστες όπως το εθνικοσοσιαλιστες Γερμανίας η κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εννοω στα καθεστώτα τους δεν έψαχναν να βρουν που ανήκει φυλετικά ο καθένας που ζούσε στο μοναρχικό/εθνικιστικό καθεστώς αρκεί να το δεχόταν το αριστοκρατικό/πνευματικό καθεστώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με τα δύο πάνω σχόλια ποια η γνώμη σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή