Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ…ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ


Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου

Ο αποτελεσματικός...
Μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ΝΔ έπαυσε και επισήμως να είναι η παράταξη της ''Δεξιάς'' (ουσιαστικά ποτέ δεν ήταν) και έγινε το μεγάλο κόμμα των φιλελεύθερων. Πριν την εκλογή του, ο  Κ. Μητσοτάκης έκανε μία εμβληματική πράξη: ψήφησε υπέρ του συμφώνου συμβίωσης για τους γκέι. Το έπραξε διότι έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτή την κατηγορία  ατόμων; Μάλλον όχι. Η πράξη του αυτή είχε ως σκοπό να φανερώσει και να σηματοδοτήσει την ιδεολογία του: δηλαδή, ότι είναι ένας πολιτικός αυθεντικά φιλελεύθερος. Πρέπει να επισημάνουμε, ότι τα τελευταία χρόνια δημιουργείται στην Ελλάδα ένας πόλος, αποτελούμενος από κόμματα και πολιτικούς (ΝΔ, Ποτάμι, Μάνος κλπ) μαζί με κάποιους ''περισπούδαστους'' δημοσιογράφους, ο οποίος (πόλος) πρεσβεύει τον οικονομικό και φιλοσοφικό φιλελευθερισμό: ένα μίγμα αποτελούμενο από την προάσπιση της ελεύθερης αγοράς και των ελεύθερων χρηματοπιστωτικών δραστηριοτήτων και ταυτόχρονα την υπεράσπιση των ''ατομικών δικαιωμάτων'', δηλαδή την εξύψωση της βούλησης του κάθε ατόμου πέραν από κάθε κοινωνικό, θρησκευτικό και ηθικό δεσμό.

Αυτό το μίγμα αποτελεί την πιο καθαρή και βαθιά έκφραση του καπιταλιστικού πνεύματος: εκείνου δηλαδή του πνεύματος, που αναδύθηκε μέσα από το προτεσταντικό (πουριτανικό) - γνωστικό -διαφωτιστικό ρεύμα που σάρωσε τις ευρωπαϊκές κοινωνίες κατά τον 17ο και 18ο αιώνα. Κάποιος ίσως να παρατηρήσει, ότι σε αυτόν το πόλο που προαναφέραμε, διαφαίνεται όμως και κάποια μορφή ''συντηρητισμού''. Πράγματι υπάρχει, και μάλιστα θα λέγαμε ότι αυτή η μορφή ''συντηρητισμού'' έχει μία αγγλοσαξονική απόχρωση (εξάλλου αφού μιλάμε για φιλελευθερισμό και πουριτανισμό, τι άλλη απόχρωση θα είχε;). Πως όμως εκφράζεται αυτός, ο κατά  κάποιο τρόπο, ''συντηρητισμός''; 

Κάπως έτσι:
  • Να παντρεύονται ελεύθερα οι γκέι; Βεβαίως, αλλά με…ΤΑΞΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
  • Να αναμιχθούμε όλοι μαζί, λευκοί, μαύροι, κίτρινοι, και να γίνουμε μιγάδες; Βεβαίως, αλλά με …ΤΑΞΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
  • Να ξεριζωθεί το θρησκευτικό πνεύμα από την κοινωνία; Βεβαίως, αλλά με…ΤΑΞΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
  • Να εδραιωθεί ο καπιταλισμός και η εκμετάλλευση της εργασίας; Βεβαίως, αλλά με…ΤΑΞΗ  και  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Καταλάβατε τώρα που έγκειται ο ''συντηρητισμός''; Πάρτε για παράδειγμα την νέα Βαβέλ, το Λονδίνο: μαύροι, κίτρινοι, λευκοί, μουσουλμάνοι, προτεστάντες, ινδουιστές, γκέι, λεσβίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους σας, αλλά, παρακαλώ πολύ, όλα με απόλυτη ΤΑΞΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Πράγματι, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες στο Λονδίνο λειτουργούν άψογα, οι επιχειρήσεις επίσης, και ο κάθε πολίτης σέβεται τις ''προσωπικές επιλογές'' των άλλων πολιτών. Ένα καλοκουρδισμένο πολύχρωμο, πολυδιάστατο, πολυπολιτισμικό, πολυσεξουαλικό, πολυθρησκευτικό ρολόι.

Πουριτανός ιεροκήρυκας σε παράκρουση
τη μέρα των "Ευχαριστιών" 
Βλέπετε, όταν οι θρησκευτικά πουριτανικές κοινωνίες εκκοσμικεύθηκαν, το πουριτανικό πνεύμα της τάξης, της αυστηρότητας και της αποτελεσματικότητας, διοχετεύτηκε όλο πάνω στην  διαχείριση των οικονομικών, εργασιακών  και διοικητικών λειτουργιών της κοινωνίας. Αυτή η τάξη και αποτελεσματικότητα όμως δεν υπάρχει μόνη της, είναι σταθερά τοποθετημένη πάνω σε έναν κίονα, δηλαδή, την βασική θεώρηση του προτεσταντισμού, αλλά αποθρησκευτικοποιημένη: την ''ελεύθερη ερμηνεία'', όχι πλέον των Ιερών Γραφών, αλλά του ΗΘΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Η αποτελεσματικότητα, για το μετανεωτερικό σύστημα, νοείται ως η όσο δυνατή καλύτερη εφαρμογή των καπιταλιστικών –ελευθεριακών ''αξιών'' στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Έτσι πλέον, η άμοιρη Ελλάδα ταλαντεύεται ανάμεσα σε δύο πόλους ή καλύτερα, ανάμεσα στις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: τον  κόκκινο-ροζ  ελευθεριασμό και τον γαλάζιο φιλελευθερισμό, οι δύο όψεις του αργυρού νομίσματος της προδοσίας, δηλαδή της γνωστικής εξέγερσης που ανέτρεψε όλους τους παραδοσιακούς δεσμούς των κοινωνιών.

Η σχέση δε Πουριτανισμου και Ιουδαϊσμου είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ζήτημα για το οποίο θα αναφερθούμε εκτενώς στο μέλλον. Ως μια πρόγευση οι αναγνώστες μας μπορουν να διαβάσουν το παρακάτω άρθρο


Σημείωση: Μιας και αναφερθήκαμε στο Λονδίνο, οι αγγλομαθείς αναγνώστες  μπορούν  να διαβάσουν ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο της εφημερίδας  Daily Mail.

18 σχόλια:

  1. Ένα λακωνικό, περιεκτικό , ξεκούραστο άρθρο...που περιγράφει την αλήθεια με τρόπο ώστε να είναι κατανοητή και απο τους, στη χώρα μας ζώντες, ελληνέζους βασιβουζούκους....
    Φυσικά θα αναδημοσιευθεί για να τύχει της προσοχής που του αξίζει και στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ με όσα θα ακολουθήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική τοποθέτηση. Άλλωστε η οικογένεια Μητσοτάκη, όπως έχει αποδειχθεί από τους Σπ. Χατζάρα και στρατηγό Αϋφαντή και όπως γίνεται πια και επισήμως αποδεκτό, κατάγεται όχι από την Κρήτη αλλά τη Λακωνία και είναι απώτερης ιουδαϊκής καταγωγής.
    Ας το ξαναπούμε: Στην Ελλάδα δεν υπάρχει δεξιό κόμμα. Και το πρόβλημα οξύνεται λόγω του ότι τα κόμματα ή, έστω, οι σχηματισμοί που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε δεξιούς απορρίπτουν μια τέτοια εξέλιξη, διότι αποβλέπουν σταθερώς στη "Νέα Δημοκρατία", πηγή ισχύος και χρημάτων. Όλοι δηλαδή οι παράγοντες της δυνάμει Δεξιάς θέλουν να μιμηθούν τους Βορίδη και Γεωργιάδη, να πορευθούν δηλαδή στην οδό που πρώτος άνοιξε ο Ιταλός Fini.
    Να γιατί το μέγα, το κύριο πολιτικό πρόβλημα στην τωρινή Ελλάδα είναι ακριβώς η "Νέα Δημοκρατία". Και τα πλοκάμια της "Νέας Δημοκρατίας" που κινούνται στους κόλπους της "Χρυσής Αυγής", του "Ελεύθερου Κόσμου" κ.λπ. παραμένουν ικανά να καταπνίγουν οποιαδήποτε αντίδραση που θα μπορούσε να αποδειχτεί αποτελεσματική.
    Δημήτριος Τσεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτέ δεν υπήρχε δεξιά στην Ελλάδα και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Δεν αφήνουν οι φιλελεύθεροι Καραμανλήδες!

    Η χρυσή αυγή και μόνο με την υπαρξή της ζημιά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Τσεργίνη καλὰ τὰ λέτε, ἀλλὰ τὸ πρόβλημα δὲν εἶναι οἱ διαπιστώσεις. Αὐτὸ τὸ κάνει ὅποιος καὶ
    ὅποια ἔχει τὸν νοῦ του νὰ διαλογίζεται. Τὸ πρόβλημα τῆς Ἑλλάδας μετὰ τὸν θάνατο τοῦ Καποδίστρια καὶ τὰ τρία κομβικὰ σημεῖα τοῦ περασμένου αἰώνα δηλαδὴ ἡ ἐκδιώξη τοῦ Ἑλληνισμοῦ ἀπὸ τὴν Γῆ τῆς Ἰωνίας μετὰ ἀπὸ 3.000 χρόνια, ὁ ἐμφύλιος καὶ τελικὰ τὸ Μαῦρο 1975 εἶναι ὁ τρόπος ποὺ μποροῦμε νὰ πάρουμε τὴν Ἑλλάδα πίσω ἢ ἔστω μέρος της. Ὁ τρόπος γιὰ νὰ πάρῃς τὴν πατρίδα πίσω ὅταν στὴν ἔχουν λεηλατήση μὲ δημοκρατία καὶ ἀνθρωπισμὸ εἶναι μόνο ἕνας. Αὐτὸν ποὺ ὅλοι ξέρουμε καὶ κανένας δὲν τὸ ὁμολογεῖ, τὸ σπαθί ἢ σήμερα τὰ ὅπλα. Αὐτὸ ἔχει διδάξει ἡ παγκόσμια ἱστορία καὶ πόσῳ μᾶλλον ἡ Ἑλληνική. Τὸ ἐρώτημα εἶναι ποιοί θὰ τὸ κάνουν καὶ πόσο καλομελετημένο θὰ εἶναι; Κάποιοι ξέρουν ποὺ πάει ὁ πλανήτης καὶ ἡ πατρίδα μας, ἀλλὰ δυστυχῶς κανένας δὲν ἀντιδρᾶ. Εἴμαστε σὲ πόλεμο καὶ πρέπει νὰ τὸ καταλάβει αὐτὸ ὅση περισσότερη ἀπὸ τὴν πλέμπα ποὺ πιστεύη ἀκόμα σὲ δημοκρατία καὶ ἀνθρωπισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο σημείο που αναφέρατε για το πως εκφράζεται αυτός ο 'συντηρητισμός' των πουριτανών μπορεί να προστεθεί περιγραφικά πως εκφράζει τη θεσμοθετημένη επιτομή αυτών που ζητάει ο αντιεξουσιαστικός χώρος ιδεολογικά, δηλαδή τα ελεύθερα ήθη. Η ροζ κόκκινη νεοαριστερά - της άτυπης περιθωριακής και παρακρατικής πτέρυγας που είναι μέχρι αηδίας πολιτικά ορθή - κάνει συγκεντρώσεις σε καταλήψεις για τα θέματα των γκεϊ και την υποδοχή λαθρομεταναστών για να επιβάλει μιγαδικές κοινωνίες ενώ οι φιλελεύθεροι θα τα θεσμοθετήσουν με 'τάξη και αποτεσματικότητα'.

    Ο Μητσοτάκης έκανε παράλληλα με την αναγνώριση του συμφώνου συμβίωσης χαρακτηριστικές δηλώσεις για "ομοφοβικές" αντιμετωπίσεις στα θέματα των ομοφυλοφίλων καταδικάζοντας κάποιες "ομοφοβικές" και "αντισημιτικές" επιλογές του Τσίπρα λόγω της συνεργασίας με τους ανελ.

    Φυσικά σε σχόλιο δεν υπάρχει λόγος να εξετάσουμε εαν είναι "ομοφοβικός" ή "αντισημίτης" ο Καμμένος σύμφωνα με τον Μητσοτάκη, ωστόσο αυτές οι δηλώσεις αν και δεν έχουν καμία βάση και κάποια πολιτική και χρονική αφορμή, ούτε άρμοζαν ώστε να εκφραστούν από εκπρόσωπο ή ηγετικό στέλεχος σε σχέση με την τυπική παράδοση αυτού του χώρου, έγιναν περισσότερο ξεπερνώντας σε ζήλο και πολλούς αριστερούς ώστε να δώσει ένθερμα το στίγμα του υπερκομματικού χώρου που πρεσβεύει υιοθετώντας πλήρως τους νεολογισμούς της πολιτικής ορθότητας.
    Φυσικά αποδεικνύεται πως ο φιλελευθερισμός είναι εξίσου ένθερμα πολιτικά ορθός και άρα ροζ-κόκκινος νεοαριστερός στα πολύ βασικά, ενώ το σύριζα αποδεικνύει πως είναι καπιταλιστικό φιλελεύθερο και αστικό δυτικού τύπου σχήμα (που υποστηρίζει το μοντέλο οικονομίας που στηρίζεται απολύτως στις τράπεζες) στα πολύ βασικά.
    Έτσι οι θεωρίες του καπιταλισμού και του "αντικαπιταλισμού" και των θυματοποιημένων ομάδων είναι όψεις του ίδιου νομίσματος.
    Ο "Δεξιός καπιταλισμός" αν και δεν υπάρχει δεξιός καπιταλισμός είναι ένα ανύπαρκτο φάντασμα που κριτικάρεται σε λάθος βάση μόνο και μόνο για να έχει "λόγο" ύπαρξης η φεμινιστική και ελευθεριάζουσα αριστερά και ο ενωτικός φιλελευθερισμός άχρηστων φαινομενικά αντίθετων συστημάτων του 4% που είναι στηριγμένα σε χειριζόμενες εκφυλισμένες μάζες μαζικής δημοκρατίας, στα χρηματιστήρια και στις τράπεζες και στη λάθος χρήση της τεχνολογίας.


    υγ. Μια από τις περισσότερο gay frendly πολυεθνικές του κόσμου είναι η μονσάντο και κάθε πολυεθνική εταιρία και χρηματοπιστωτικό ίδρυμα έχει σαφέστατους κανόνες πολιτικής ορθότητας. Ακραίες μορφές διεκδικήσεων με ύβρεις προσβολές και βία από φαινομενικά αντιεξουσιαστικούς πυρήνες και ανώνυμα περιθωριακά άτομα γίνονται ξαφνικά ευαγγέλιο του καπιταλισμού και οι καπιταλιστές ξαφνικά παρουσιάζονται και αυτοπροσδιορίζονται ως ανθρωπιστές με το χαρακτηριστικό και την προϋπόθεση πως αναδεικνύουν μόνο θυματοποιημένες μειονοτικές ομάδες λεσβιών γκεϊ γυναικών φεμινιστριών και μειονοτήτων αποτελούμενων από πληθυσμούς λαθρομεταναστών που το θρήσκευμα τους και διαφέρει από αυτό της κρίσιμης πλειοψηφίας των δυτικών θρησκευομενων και έρχεται επιπλέον και σε απόλυτη αντίθεση προς τις ελευθεριάζουσες αξίες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαιρετικότατο και ευστοχότατο άρθρο και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες παραπομπές.
    Επιτέλους,επαναλαμβάνω,επιτέλους,μετά από τόσες δεκαετίες (αφρο)αμερικάνικου τύπου '''''''''''''''''πατριώτικης'''''''''''''''' μπουρδολογίας με το κΥνοβουλεύτικο ψηφοδέλτιο στο ένα χέρι και την κόκα κόλα στο άλλο,η καταραμένη '''''''''''''''''δεξία''''''''''''''''' της παντόφλας,το τερατούργημα αυτό του καραμάν αλή,η οποία στην πραγματικότητα πάντοτε ήταν πρωκτικά ελεύθερη και οικονομικά φιλελεύθερη,υιοθέτησε και επισήμως το συνθημά της που είναι και το σύνθημα της δίδυμης αδελφής της της μαρξιστοειδούς αριστερούλας το οποίο κυριολεκτικώς λατρεύουν οι πανηλίθιες μάζες:panem et circenses.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε σχέση με το σχόλιο 8 Μαρτίου 2016 - 5:10 π.μ. 'Ενα τμήμα κάποιας πρότασης κάπου στη μέση του σχολίου έπρεπε να μπεί σε παρένθεση όπως το έχω διορθωμένο εδώ: Ο Δεξιός καπιταλισμός (αν και δεν υπάρχει "δεξιός καπιταλισμός"). Ο τρόπος δηλαδή που παρουσιάζεται μια ανύπαρκτη οντότητα και μια περιγραφόμενη διεθνή δομή με εσφαλμένα αποδιδόμενες ιδιότητες ως δήθεν αντίπαλον δέος της νεοαριστεράς, ενώ αποδεικνύονται και τα δύο συστήματα περισσότερο σαν συγκοινωνούντα δοχεία, ιδίως οι χρηματοπιστωτικοί κολοσσοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επίσης αν προσθέσουμε πως πίσω από γκεϊ εκδηλώσεις υπάρχει χρηματοδότηση από πολεμικές βιομηχανίες και κατασκευαστές drone για να βελτιώνουν το Image τους ως "φιλάνθρωποι", χάνουμε τη μπάλα τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο κουλης ειναι πολιτικος με καλιτεχνικη ψυχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σλαυικός κόσμος αποτελεί την ελπίδα της λευκής φυλής. Θυμηθείτε ότι η μήτρα των νεοφιλελεύθερων που είναι κατά την γνώμη μου η άρχουσα τάξη της Αγγλίας, επι χρόνια μας βομβάρδιζε μέσω των πρακτόρων της , με τον φόβο του σλαύκου ποταμιού, που θα μας έπνιγε.... Τώρα κανείς τους δεν μιλά για την ασιατική λαίλαπα...αντιθέτως εφευρίσκουν τρόπους να εμφανίσουν ως συντηρητική και άρα επιβεβλημένη και καθώς πρέπει την ανοχή αυτής της λαίλαπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο υιοs τηs αδελφηs του και εγγονοs του πατροs τουs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρήκα μια πολύ ωραία απάντηση για το ότι δήθεν θα ξεσηκωθεί ο λαός και τέτοια, που εξηγεί γιατί δεν υπάρχει ενα ενιαίο πράμα που λέγεται λαός και το βάζω εδώ. Συμφωνείτε?

    δυστυχως δεν ειναι τοσο απλοικα τα πραγματα και μεις δεν ειμαστε τοσο αισιοδοξοι.
    οι μαρξιστες αριστεροι κομουνιστες αναρχικοι δηλαδη συνηδειτοι μισελληνες προδοτες ειναι το εν τριτο του πλυθησμου εδω μεσα, η μεγαλη πλειοψηια της νεολαιας καιεχουν την απολυτη εξουσια στον ιδεολογικο πολιτικο και πνευματικο τομεα. ειναι οι αριστερη νομενκλατουρα που κυβερναει απο το 74 μεχρι σημερα ειτε μεσω πασοκ ειτε μεσω σφαλιαρονουδουλας ειτε μεσω τσυριζα σημερα
    το αλλο εν τριτο του πληθυσμου εχει ελληνικη εθνικη συνηδειση αλλα ειναι σκορπιο μεσα κυριως στη χαζονουδουλα στη χρυσαυγη λαος ανελ ή στο σπιτι του. αυτο πρεπει να το ενοποιησουμε να το κανουμε ενα εθνικολαικο κινημα
    το αλλο εν τριτο ειναι οι αδιαφοροι οι απολιτικοι όι ασχετοι οι βλακες πανηλιθιοι αστουληδες χριστιανουληδες και λοιποι σαχλαμαρες και φυτα. αυτοι μπορουν να γινουν παλι ελληνες με σκληρη προσπαθεια εκ μερους μας, οι αριστεροι δεν μπορουν να γινουν με τιποτα ελληνες και τσαμπα ο κοπος ορισμενων δικων μας πατριωτων που καθονται και συζητουν μαζι τους και τους εξηγουν με ολοκληρα κατεβατα....αρα πρεπει να τους εξαφανισουμε μαζι με τους λαθρο τους
    αυτη δυστυχως ειναι η μονη αληθεια και πανω σαυτη την πραγματικοτητα πρεπει να κανουμε τους υπολογισμους μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ETΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.....και να μην ακούω για φιλανθρωπίες και λοιπές ιδεολογικές ψυχώσεις... Εγω προσωπικά όσους αρνούνται το θεμελιώδες αξιακό σύστημα που ορίζει αρχετυπικά τον άνθρωπο με την ταυτότητά του....ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑΖΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....
      Στο τέλος θα γίνει αυτό που πρέπει

      Διαγραφή
  13. διαβαστε και φριξτε τι γινεται στας πεπολιτισμενας ευρωπας!
    υπαρχουν και πολυ χειροτερα απο τα δικα μας!
    φυσικα σε μερικα χρονια θα ερθουν και εδω....

    http://ethnikismos.net/2016/03/14/%CF%80%CF%81%CE%B5%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B7%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όπως μας έλεγε και ο Αντισθένης, «Αρχή σοφίας, η των ονομάτων επίσκεψις».

    Τι σημαίνει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

    Υπάρχει ας πούμε και ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι η δεξιά πτέρυγα του σταλινικού κοινοβουλίου.
    Όταν γίνει ευρέως γνωστό και αποδειχθεί από όσους έχουν γνώση προς τούτο και όσον αφόρα την “επίσκεψη των ονομάτων” αλλά και την πολιτική που έχει ακολουθήσει έως σήμερα , τότε θα δούμε και την “ΔΕΞΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ”.

    Η οποία δεν θα βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στους σημερινούς δεξιούς αλλά θα συμμετέχουν και πάρα πολλοί αριστεροί δημοκράτες που απεχθάνονται τον κομμουνισμό (που είναι και νοιώθουν Έλληνες Χριστιανοί ορθόδοξοι), δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων!
    Διότι εκτός των άλλων (οι αριστεροί) θα κατανοήσουν και την μεγάλη εις βάρος τους κοροϊδία από τα αριστερά κόμματα και αποκόμματα, που τους παραμύθιαζαν και τους κατεύθυναν ενάντια σε έναν κατασκευασμένο δήθεν αντίπαλο (Ν.Δ.) , που δεν ήταν καθόλου αντίπαλος τους αλλά συνοδοιπόρος τους προς την επικράτηση –δίχως την διαμεσολάβηση της δικτατορίας του προλεταριάτου -μιας σταλινικού τύπου δικτατορίας!

    Για αυτό και βλέπουμε σιγά σιγά αργά και σταθερά να πηγαίνουμε όλο και προς τα αριστερά, σήμερα οι λενινιστές που κάνουν ότι ακριβώς έκανε και ο Λένιν το 1917 (Νέα οικονομική πολιτική (ΝΕΠ) , για όσους θεωρούν ασύμβατο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τους κομμουνιστές ) και οσονούπω –ίσως οι ταραχές από τους αναρχικούς με όπλα αληθινά η ψεύτικα αδιάφορο –να βοηθούν προς την κατεύθυνση της ανάληψης της εξουσίας από τους σταλινικούς για να “επιβάλλουν την τάξη”!

    Κάποιοι που έχουν τις γνώσεις πρέπει να βγουν μπροστά να ενημερώσουν τους Έλληνες πολίτες για το που …ΠΑΜΕ!
    Καταυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί και ο “εμφύλιος” που πολλοί φοβούνται!
    Ίσως πιο δύσκολο από το να πειστουν οι αριστεροί θα είναι να πειστεί ο κόσμος πως η χρυσή αυγή δεν είναι ΔΕΞΙΑ, όσο και ένα την παρουσιάζουν ως τέτοια.
    Τους βολεύει για να κατακρίνουν την δεξιά πολιτικη!
    Ίσως, δεν ξέρω για αυτό να ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ και αυτή εντός του κοινοβουλίου!

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!

    Τι σημαίνει ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επί τη ευκαιρία,μην ξεχνάμε,το εν λόγω τερατούργημα του καραμάν αλή-πλέον με επικεφαλής,ελέω ονόματος και μόνον,τον σημιτοοριενταλίδη-προσωασιατικού φυλετικού τύπου-μπάσταρδο απόγονο σαρακηνών μητσοτάκη(άλλωστε ως γνωστόν η ρουφιανοφαμίλια του είναι ισραηλίτικη)-εγκαθίδρυσε την μεταπολιτευτική σιωνιστική κΥνοβουλευτική δημοκρατία,εξ ου και το όνομα,ενώ νομιμοποιεί παντοιοτρόπως σε κυριολεκτικώς κάθε επίπεδο τον σιωνιστικό τραπεζοκρατικό τοκογλυφικό κΥνοβουλευτισμό,όπως άλλωστε όλα ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα κόμματα.Επίσης δεν υφίσταται κανένας απολύτως λόγος να αναρωτιέται κανείς πόθεν προήλθε η παντοειδής κυριαρχία στο ημιαυτόνομο οθωμανικό τσαντίρι της π.ο.δ.γ.(και όχι μόνον),των απλύτων μαρξιστοειδών,εφόσον η ίδια αυτή καθεαυτή η '''''''''''''''''δεξιά'''''''''''''''''της παντόφλας τους προσφέρει σκοπίμως το ηθικό άλλοθι,υποδαυλίζοντας και υποστηρίζοντας τον μαζικό κατακλυσμό από τις τριτοκοσμικές ορδές του πακιστάν και του μπαγκλαντές και όλης της ασίας και όλης της αφρικής,αλλά και τσιγγανόγυφτων κάθε προελεύσεως,εν ονόματι των αντιφυσικών εκτροπών της ισότητος και του αντιρατσισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οτι ειπε για τους Γκαιυ δεν εχει καμμια περιπλοκη τοσο φιλοσοφικη βαση με ονοματα γραφικα . Το ειπε για τα αφεντικα που τουδωσαν το χρισμα.Αυτους του Μωσαικου νομου.Ολα αυτα τα δαιδαλωδη ρευματα..υπορευματα..ρυακια και ποταμια ειναι για φαντασιες καλπαζουσες..Τα αφεντικα παραγουν ολα τα ρευματα της διαιρεσης των πσντων..Τρεμουν την προσθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή