Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ο ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ

Αυτή η αφήγηση θέλει να δείξει τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται από το σύστημα, για να διαμορφώνει μία ψευδή εικόνα της πραγματικότητας μέσα στο ασυνείδητο των ανθρώπων, ώστε να δέχονται αδιαμαρτύρητα τις επιβολές του. Η χιουμοριστική αφήγηση αυτή επικεντρώνεται στην Ελλάδα, ωστόσο αντίστοιχες θα μπορούσαν να γίνουν και για όλες τις δυτικές χώρες.


Γράφει ο Ελευθέριος Αναστασιάδης 

Σε έναν πλανήτη του Γαλαξία της Ανδρομέδας, ο αξιωματικός υπηρεσίας του κατασκοπευτικού συμπαντικού παρατηρητηρίου βρίσκεται σε υπηρεσία στην τεράστια αίθουσα παρακολούθησης μακρινών πλανητών. Μετά από πολλές προσπάθειες, κατάφερε να ξανασυντονιστεί με τις εκπομπές των τηλεοπτικών καναλιών της Γης, και ειδικότερα μιας χώρας, που τα συστήματα που διαθέτει, την έχουν καταχωρήσει ως Ελλάδα. Εδώ και έναν ολόκληρο μήνα έβλεπε, άκουγε και παρακολουθούσε τα προγράμματα των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας αυτής και τώρα έκπληκτος και ανήσυχος πρέπει να πάει στο διοικητή του και να παραδώσει την αναφορά του. Η οποία θα μπορούσε να είναι η ακόλουθη:

Κύριε διοικητά, απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε εκείνον τον πλανήτη και ειδικότερα στη χώρα που επιλέχθηκε προς μελέτη και λέγεται Ελλάδα. Ακούστε λοιπόν με προσοχή.


Στη χώρα αυτή, χιλιάδες άνθρωποι, κρατώντας στα χέρια τους μαχαίρια, μπαλτάδες και τσεκούρια, τρέχουν στους δρόμους και κυνηγούν ζώα, σκύλους, γάτες, γαϊδούρια, άλογα κλπ. Μόλις τα πιάσουν, τα σφάζουν με μία φοβερή μανία, σαν να έχουν δαιμονιστεί και να διψούν για αίμα, αίμα ζώου. Ως αποτέλεσμα, στις πλατείες των πόλεων στοιβάζονται χιλιάδες άψυχα σώματα ταλαίπωρων ζώων που δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τη μανία των κατοίκων της χώρας. Φοβερή κατάσταση! Ανεξήγητο το φαινόμενο!

Σκεφτείτε ότι κάθε ημέρα στην τηλεόραση υπάρχουν προτροπές προς τους πολίτες για να σταματήσουν αυτή τη βαρβαρότητα, αυτή τη μανιακή κατάσταση, αλλά μάταια! Οι πολίτες συνεχίζουν απτόητοι. Τελικά, η κυβέρνηση της χώρας αναγκάστηκε να λάβει έκτακτα μέτρα και να ψηφίσει νόμο που επιβάλλει την ποινή των 30.000 ευρώ για κάθε ζώο που σκοτώνεται, τη σύλληψη των δολοφόνων και την κράτηση τους σε σκοτεινά μπουντρούμια μέχρι να συνετιστούν.

Και να ήταν μόνον αυτό, συμβαίνουν και άλλα τρομακτικά στη χώρα αυτή. Σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδουν τα τηλεοπτικά της κανάλια, έχει εξαπλωθεί μία φοβερή μολυσματική ασθένεια που λέγεται “ξενοφοβία”. Τα συμπτώματα της είναι τα εξής: όταν κάποιος μολυνθεί από αυτή, μόλις δει κάποιον ξένο, κάποιον δηλαδή που προέρχεται από ξένη χώρα, κυριεύεται από κρίσεις πανικού, τρομάζει και τρέχει να κρυφτεί. Τεράστιο πρόβλημα υπάρχει στα αεροδρόμια και στα λιμάνια όλης της χώρας. Μόλις ένα αεροπλάνο ή ένα πλοίο που μεταφέρει ξένους φθάσει στο προορισμό του, τα πάντα ερημώνουν. Οι άνθρωποι κρύβονται στα σπίτια τους, μέσα σε σπηλιές, κάτω από τα τραπέζια, κλείνουν τα μαγαζιά, ασφαλίζουν τις πόρτες των σπιτιών τους. Πραγματικός παροξυσμός και τρόμος! Και πάλι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει μέτρα, ψηφίζοντας ένα νόμο κατά της “ξενοφοβίας”. Ο νόμος αυτός προβλέπει ότι όποιος φοβάται τους ξένους, το σπίτι του και η γειτονιά του θα παραδίδονται σε νεοαφιχθέντες ξένους ώστε ο ίδιος να μετατρέπεται σε “ξένο” και έτσι να παίρνει το μάθημα που του αρμόζει.

Και δεν τελειώσαμε, αυτοί οι θεότρελοι κάτοικοι εκείνης της χώρας πάσχουν και από μία άλλη ασθένεια, η οποία ονομάζεται “ομοφοβία”. Θα ρωτήσετε ασφαλώς τι είναι αυτό. Σας εξηγώ: μόλις οι άνθρωποι δουν έναν ομοφυλόφιλο ή “μέλος της ΛΟΑΤ κοινότητας” όπως συνηθίζουν να λένε τα κανάλια, τους πιάνει τρόμος, κυριεύονται από μεγάλη ανησυχία, κρύος ιδρώτας τρέχει από το πρόσωπο τους και τρέχουν να κρυφτούν όπου βρουν. Λέγεται δε, πως έχουν βάλει και συναγερμούς σε κάθε περιοχή και μόλις οι γκέι-αισθητήρες που βρίσκονται κρυμμένοι σε διάφορα σημεία αντιληφθούν έναν γκέι, αμέσως ηχούν οι σειρήνες και ο κόσμος τρέχει στα καταφύγια. Απίστευτα πράγματα! Και πάλι, η κυβέρνηση σκέπτεται να λάβει έκτακτα μετρά αντιμετώπισης του φαινομένου. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες που έχουμε, το πρόβλημα θα λυθεί με την εισαγωγή του λεγόμενου “Οθωμανικού Δικαίου” στο νομικό σύστημα της χώρας.

Και τώρα κύριε διοικητά θα σας αναφέρω την τελευταία μάστιγα της άμοιρης εκείνης χώρας του πλανήτη Γη. Κάθε πρωί, μόλις ένας πολίτης αυτής της χώρας βγει από το σπίτι του για να πάει στην δουλειά του, τι νομίζετε ότι ακούει; Πλήθη που αλαλάζουν Ηeil Ηitler, Ηeil Ηitler (!) και με υψωμένο το δεξί χέρι χαιρετούν ναζιστικά. Υπάρχουν παντού ένστολες παραστρατιωτικές ομάδες που φέρουν το σήμα των SS και περιπολούν στους δρόμους. Θυμάστε ασφαλώς την παλαιότερη αναφορά μου στην ιστορία του πλανήτη Γη και τι σημαίνει αυτό! Στα λύκεια όλης της χώρας, αυτοβούλως, οι καθηγητές υψώνουν το λάβαρο με τη σβάστικα και στα ραδιόφωνα όλης της χώρας ακούγονται ναζιστικά εμβατήρια! Ναι κύριε διοικητά, όπως λένε όλα τα μέσα ενημέρωσης, η χώρα γέμισε με ακροδεξιούς. Βρίσκονται παντού, μέσα στη βουλή, έξω από τη βουλή, πάνω από τη βουλή, στους δρόμους, στα παρτέρια, στις καφετέριες, στα σινεμά, όπου και να πας συναντάς αυτούς τους ακροδεξιούς. Ανά πάσα στιγμή δε υπάρχει η πιθανότητα του ένοπλου πραξικοπήματος από αυτούς τους ακροδεξιούς.

Σε αυτό το πρόβλημα η κυβέρνηση έδειξε να δυσκολεύεται και να μην ξέρει τι να κάνει. Αρχικά, σκέφθηκε, ως προσωρινό μέτρο, να απαγορέψει την χρήση επωαστήρων σε όλη την επικράτεια, έτσι ώστε το “αυγό του φιδιού” να μην μπορεί να επωαστεί. Ωστόσο, τότε θα δημιουργούταν άλλο σοβαρό πρόβλημα, οι ορνιθοτρόφοι της χώρας τι θα έκαναν; Η κυβέρνηση γι’ αυτό το πρόβλημα βρήκε γρήγορα τη λύση, η οποία είναι η εξής: μόλις αρχίσει η εφαρμογή του “Οθωμανικού Δικαίου”, που αναφέραμε προηγουμένως, οι ορνιθοτρόφοι θα μπορούν, με ευκολία, να επωάζουν οι ίδιοι τα αυγά των κοτών τους...

Αυτά είναι, κύριε Διοικητά, τα όσα κατέγραψαν, επί ένα μήνα, τα συστήματα παρακολούθησης μας από τις εκπομπές των σταθμών της χώρας Ελλάδα, καθώς και από τις ανακοινώσεις των πολιτικών κομματικών ηγεσιών αυτής της χώρας.

5 σχόλια:

  1. ΜΠΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

    "ΔΙΟΓΕΝΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00007 ] [ 2010.03.05 00:00 ]

    ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ «ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ» ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» ΚΕΝΤΡΑ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΤΣΕΣΛΑΒ ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ ΜΟΛΟΤΩΦ (Вячеслав Михайлович Молотов)

    http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2010/03/05/00-00/pa-sy-a_diogenhs_2010-03-05_00-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00019 ] [ 2016.06.10 00:00 ]
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΑΙΔΟΙΩΝ !!! - ΜΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!! - ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΙΩΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ - ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΤΑΣΟΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ) ΚΟΥΡΑΚΗΣ

    http://aristofanhs.pa-sy-a.gr/2016/06/10/00-00/pa-sy-a_aristofanhs_2016-06-10_00-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00016 ] [ 2013.12.29 00:00 ]

    RACIAL WAR - THE USEFUL IDIOTS OF ANTI-RACISM

    http://aristofanhs.pa-sy-a.gr/2013/12/29/00-00/pa-sy-a_aristofanhs_2013-12-29_00-00.htm#plohgos_05


    "ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00017 ] [ 2013.12.30 00:00 ]

    ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ»

    http://aristofanhs.pa-sy-a.gr/2013/12/30/00-00/pa-sy-a_aristofanhs_2013-12-30_00-00.htm#plohgos_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ LINK ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΓΩΓΗΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ LINK ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
    ΔΕΙΤΕ
    ΕΔΩ:
    https://ergdhmerg.wordpress.com/2019/01/03/άνω-καί-κάτω-θρώσκειν/comment-page-1/#comment-30987

    ΑπάντησηΔιαγραφή