Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ…

Γράφει ο  Ιωάννης Αυξεντίου

Ζούμε, τα τελευταία είκοσι χρόνια, μέσα σε μία κατάσταση συνεχούς ΥΒΡΕΩΣ: επιδεικνύεται μία πλήρης περιφρόνηση της κοσμικής νομοτέλειας και όλο το αξιακό σύστημα έχει αντιστραφεί. Κάθε φραγμός που η ίδια η φύση έθεσε , έχει διαρραγεί. Από το ανακάτεμα των διαφορετικών φυλών, δηλαδή το σπάσιμο των συνοριακών ορίων, τα οποία διαφύλατταν την πνευματική και φυσική υπόσταση κάθε έθνους, μέχρι την ένωση των ομοίων, δηλαδή την θεσμοθέτηση των ομοφυλοφιλικών συμβιώσεων. Όπως σωστά επισήμανε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών  Κύριλλος: «Ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν έχει χρησιμοποιηθεί ο κρατικός νόμος για να δικαιολογηθεί η αμαρτία. Ούτε οι ειδωλολάτρες δεν είχαν κάτι τέτοιο (…) Ο Θεός έδωσε στους ανθρώπους νόμους, η παραβίαση των οποίων συνεπάγεται την καταστροφή της ανθρωπότητας».


Η απουσία πνευματικής ζωής και ηθικών κανόνων, η παντελής έλλειψη ανώτερων στόχων, με άλλα λόγια ο  μηδενισμός της καθημερινής ζωής, δημιουργεί συμπτώματα που αποκαλούνται με διάφορες ονομασίες , όπως "ενδοσχολική βία", "εθισμός στο διαδίκτυο", "παραβατικές συμπεριφορές" κλπ. Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι  χάνουν την εσωτερική τους ηρεμία εξαιτίας του άγχους για την εύρεση εργασίας, η έλλειψη της οποίας τους δημιουργεί τεράστια προβλήματα υπαρξιακής ανασφάλειας. Αποτελεί πλέον ύψιστη αμαρτία η απαίτηση για μία σταθερή εργασία, δηλαδή, απαγορεύεται να γνωρίζεις πως θα είναι η επομένη ημέρα σου.

Στην γεωπολιτική σκακιέρα, η οποία πάντα αντανακλά την κρυφή φιλοσοφία των διαφόρων παικτών, συνεχίζεται η προσπάθεια απομόνωσης της Ρωσίας και του πνεύματος που αυτή διαφυλάσσει μέσα στην καρδιά της: μία Ορθόδοξη, Μυστηριακή, αντι-μετανεωτερική, αντι-προτεσταντική φλόγα, που η Δύση φοβάται ότι θα καεί από αυτήν. Σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο,  χαράσσονται πολιτικές και προγράμματα όλων των τύπων, από την διατροφή μέχρι την εκπαίδευση, από την οικονομία μέχρι την άμυνα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η θέληση των λαών, και ισχύ έχει  μόνον η βούληση των διαφόρων λόμπι και των κλειστών κύκλων διάφορων ανώμαλων τύπων, με τεχνοκρατικές ψυχοπάθειες και όχι μόνον. Είναι πολύ ενδιαφέροντα όσα αναφέρονται στο ακόλουθο άρθρο (Think Tank: “Extraordinary  Crisis” Needed  to Preserve “New World Order”): 

«Γράφοντας για το ''Ατλαντικό Συμβούλιο'', μία εξέχουσα δεξαμενή σκέψης με έδρα την Ουάσιγκτον, ο Harlan Κ. Ullman (ένας εβραίος ασκενάζι ) προειδοποιεί ότι μία «έκτακτη κρίση είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί  η  "νέα παγκόσμια τάξη",  η οποία απειλείται να εκτροχιαστεί από μη κρατικούς φορείς, όπως ο Edward Snowden. Σε ένα άρθρο με τίτλο "Ο πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας, δεν είναι η μόνη απειλή", ο Ullman ισχυρίζεται ότι: «οι τεκτονικές αλλαγές που αναδιαμορφώνουν το διεθνές γεωστρατηγικό σύστημα, δεν είναι στρατιωτικές υπερδυνάμεις, όπως η Κίνα, αλλά "μη κρατικοί παράγοντες" , όπως ο Edward Snowden, ο Bradley Manning και ανώνυμοι χάκερ οι οποίοι αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για το 365χρονο σύστημα της  Βεστφαλίας, επειδή είναι η ενθάρρυνση των ατόμων να γίνουν αυτό- εξουσία, και να ανατρέψουν τον έλεγχο του κράτους. Η επανάσταση της πληροφορικής και η στιγμιαία παγκόσμια επικοινωνία, αναχαιτίζουν την "νέα παγκόσμια τάξη" που ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ  George W. Bush περισσότερο από δύο δεκαετίες πριν. »

Χωρίς την έκτακτη κρίση, λίγα είναι πιθανό να γίνουν για να αναστραφεί ή να περιοριστεί η ζημιά που θα προκύψει από μία αποτυχημένη διακυβέρνηση, γράφει ο Ullman, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο ένας άλλος κατακλυσμός τύπου 11ης Σεπτεμβρίου,  θα επιτρέψει στο κράτος να διεκδικήσει εκ νέου την κυριαρχία του. Ο Ullman καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι η εξάλειψη των μη κρατικών φορέων και των αυτόνομων ατόμων  πρέπει να γίνει , προκειμένου να διατηρηθεί η "Nέα Παγκόσμια Τάξη" . Μία περίληψη του υλικού τους υποδηλώνει ότι ο ορισμός του Ατλαντικού Συμβουλίου για την "Νέα Παγκόσμια Τάξη", είναι μία παγκόσμια τεχνοκρατία που διευθύνεται από την συγχώνευση των ισχυρών κυβερνήσεων και των μεγάλων επιχειρήσεων, κάτω από τις οποίες η ατομικότητα αντικαθίσταται από την μετανθρωπιστική  ιδιαιτερότητα .

Η ρητορική του Ullman ακούγεται κάπως παρόμοια με αυτήν που υιοθετήθηκε από τον συνιδρυτή της Τριμερούς Επιτροπής Zbigniew Brzezinski, ο οποίος το 2010 σε μία συνάντηση του Συμβούλιου Εξωτερικών Σχέσεων είπε ότι μία "παγκόσμια πολιτική αφύπνιση", σε συνδυασμό με την φαγωμάρα μεταξύ των ελίτ , απειλεί να εκτροχιάσει την μετάβαση προς την παγκόσμια κυβέρνηση .

Nέμεσις
Η υπαινισσόμενη έκκληση του Ullman για μία "έκτακτη κρίση" ώστε να αναζωογονηθεί η υποστήριξη της κρατικής εξουσίας και το ισχυρό κράτος, έχει ανησυχητικές αποχρώσεις από το "Πρόγραμμα για ένα Νέο Αμερικανικό Αιώνα"(1997) στο οποίο αναφέρεται ότι, «η απουσία κάποιου καταστροφικού καταλυτικού γεγονότος - όπως ένα νέο Περλ Χάρμπορ», θα καθιστούσε την μιλιταριστική επέκταση των ΗΠΑ  αδύνατη.

Το 2012, ο Patrick Clawson, μέλος του ισχυρού φίλο-Ισραηλινού Ινστιτούτου της Ουάσιγκτον για την Πολιτική στην Εγγύς Ανατολή (WINEP), ανέφερε επίσης ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να ξεκινήσουν μία σταδιακή πρόκληση για να ξεκινήσουν  έναν πόλεμο με το Ιράν.» Νομίζω ότι δεν χρειάζονται σχόλια, είναι πλήρως κατανοητό ποιοι δημιουργούν τις παγκόσμιες κρίσεις και για ποιους σκοπούς.

Άλλο χαρακτηριστικό της εποχής μας, είναι η απουσία πνευματικών προσωπικοτήτων μεγάλης εμβέλειας. Οι  διανοητές και οι σοβαροί στοχαστές εκλείπουν παγκοσμίως. Που είναι οι φιλόσοφοι; που είναι οι συγγραφείς και οι ακαδημαϊκοί; Τους έφαγε…η απόλαυση: το χρήμα, η άνομη ηδονή, η επιδίωξη να γίνουν αρεστοί στο σύστημα. Πάρτε για παράδειγμα την Ελλάδα: ένας ακαδημαϊκός κόσμος που ομοιάζει με μούμια που βρίσκεται σε αποσύνθεση.

Όταν η ανθρωπότητα πνίγεται μέσα στον βούρκο της σήψης και της παρακμής, τότε, ίσως η ήμερα της κάθαρσης δεν θα αργήσει να έλθει, και ο Πόλεμος, γίνεται ΑΓΙΟΣ .  

9 σχόλια:

  1. Έχω πάντως μία περιέργεια: τι λέτε περί φιλοσόφων όπως Αλέν ντε Μπενουά ή Τόμισλαβ Σούνιτς ή τον νεκρό πλέον Έβολα σε αυτό το απύθμενο πηγάδι κατάπτωσης.

    Δεύτερον: διαφωνώ στα περί μάννινγκ και σνόουντεν: νάρκισσοι μου μοιάζουν με μανιώδη ανάγκη για προβολή, (για αυτό ο σνόουντεν τα βγάζει λίγα λίγα, ικανός είναι να ρίξει και τη Ρωσσία άμα ξεμείνει από πληροφορίες). Στο κάτω κάτω όμως οι αποκαλύψεις τους δεν έχουν οδηγήσει σε καμία αντίδραση και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό της υπόθεσης ότι οι λαοί αδιαφορούν πλήρως.

    Τρίτον: όσο κακές, διεφθαρμένες και προδοτικές είναι οι κυβερνήσεις το ίντερνετ είναι το τελευταίο πράγμα που τις ενδιαφέρει πιο πολύ η Δύση το έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τα τώρα εναντίον των εχθρών της, οπότε θεωρώ μάλλον ουτοπικό να θεωρούμε ότι αποκαλύψεις μονάχα θα είναι αρκετές, συγκεκριμένα μέσω του διαδικτύου η λειτουργία αστυνομίας της σκέψης είναι δυνατή, μιας και πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν για να πουν τις πιο κρυφές τους σκέψεις (συνήθη τακτική ακροαριστερών είναι να καίνε ιδεολογικούς τους αντιπάλους δημοσιοποιώντας τα αναρτήματά τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ο ίδιος ανώνυμος.
      Θα ήθελα να προσθέσω όμως επίσης κάτι ολίγον τι οντολογικής και θρησκευτικής φύσεως:
      Για πιο λόγο η Δύση η κάποτε πολιτισμένη και αναπτυγμένη, έχει ξεπέσει σε αυτό το χάλι; Όχι γιατί σκιερές ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τις ουτοπίες τους. Αλλά επειδή παραβαττικοί, μειονοτικοί προδοτικοί ήταν και παραμένουν πρόθυμοι να πράξουν εναντίον των χωρών τους (όχι των εκλεγμένων προδοτών, των λόμπι ή των κυβερνήσεων). Τύποι σαν των Μάννινγκ και τον Σνόουντεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία: επειδή δεν πιστεύουν σε ιδανικά παρά αυτά της ελευθερίας στράφηκαν έναντι των χωρών τους ΟΧΙ των κυβερνήσεών τους (πχ ζημιά κάνανε στις Η.Π.Α. παρά στην κυβέρνηση, δηλαδή στο κυβερνητικό σώμα). Από την άλλη υπέρ των χωρών δράση θεωρώ πχ αυτή των Γάλλων νοικοκυραίων εναντίον της φιλελευθεροποίησης της χώρας τους, ακόμα και τη διαδήλωση έναντι του βλάσφημου έργου corpus christi (το σώμα του Χρηστού) από τους πιστούς, ή η δολοφονία ενός Σέρβου φιλελεύθερου (δεν θυμάμαι το όνομά του το περιστατικό το είχε αναφέρει ο Ρομανόφ), ή τις διαδηλώσεις και τις κινήσεις εναντίον των αντι-παραδοσιακών. Το κοινό που έχουν όλες αυτές οι δράσεις αυτές είναι το πόσο τα Μ.Μ.Ε. τους επιτίθενται (πχ στο Μάννινγκ και στο Σνόουντεν η στάση είναι ολίγον τι περίεργη δεν είναι εναντίον ίσως και ελαφρώς υπέρ) ο λόγος είναι απλός: το διαδίκτυο χρησιμοποιήθηκε για να κινητοποιήσει αντικαθεστωτικούς στη Λιβύη όπως και στη Συρία ακόμα και στην Τουρκία, για Ρωσσία ασυζητητί το έχουν προσπαθήσει με μικρότερη επιτυχία. Το διαδίκτυο αυτό που ξεχνάμε εμείς οι παραδοσιακοί είναι ότι τηρεί την χρήση της τυπογραφικής πρέσας: δυσφημεί πιο πολύ όσους είναι εναντίον των κατοχών του μέσου, ο Ισπανός βασιλιά Κάρολος ο πρώτος νίκησε τον πόλεμο αλλά παρόλα αυτά αυτό και η Ιερά εξέταση και όλοι οι καθολικοί, δυσφημίστηκαν από τις πρέσες που ως επί το πλείστον άνηκαν σε προτεστάντες, έκτοτε οι φιλελευθερίζοντες και οι μηδενιστές κατέχουν τη βασική πηγή δυσφήμισης των εχθρών τους τα Μ.Μ.Ε.
      Το διαδίκτυο με την πλειοψηφία των ιστότοπων να είναι φιλελεύθερου περιεχομένου και οι λοιποί να έχουν μικρή σχετικά κάλυψη και λόγω του σοβαρού τους περιεχομένου αλλά και των κουλουβάχατων που αρκετοί προωθούν (λόγου χάριν αεροψεκασμοί) απλά να παραβλέπονται.

      Διαγραφή
    2. Οι αναγνώστες δεν πρέπει να ''πιάνονται'' από τα ονόματα (Edward Snowden κλπ ) που θέτει ως παράδειγμα ο Ullman, διότι δεν τον ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα άτομα, αλλά η τάση, το ρεύμα που αναπτύσσεται. Επίσης αυτά που λέει για το σύστημα της Βεστφαλίας και όλα τα υπόλοιπα, να μην τα παίρνουν κατά γράμμα, γιατί είναι ο τρόπος που αυτοί οι τύποι εκφράζονται όταν κάνουν εκθέσεις στους διάφορους οργανισμούς, είναι δηλαδή η τυπική, ξύλινη γλώσσα της προπαγάνδας και του δήθεν. Αυτό που έχει σημασία είναι οι αναγνώστες να κατανοούν την βαθύτερη ουσία των λεγομένων του. Το γεγονός ότι έχουν αρχίσει να φοβούνται το διαδίκτυο φαίνεται και από τις δηλώσεις του Jay Rockefeller: "Θα ήταν καλύτερα να μην είχαμε εφεύρει το ιντερνέτ ποτέ."

      Διαγραφή
    3. και πάλι όμως το χρησιμοποιούν ο διαδικτυακός "πόλεμος" ενημέρωσης για την Ουκρανία ξεκίνησε μέσω του διαδικτύου, περιττό να πούμε πως οι επαναστάτες αυτοί βγαίνουν εν τέλει τελείως συστημικοί. Ας μην ξεχνάμε ότι ομάδες που δρουν κυρίως μέσω του διαδικτύου έχουν συστρατευτεί (πχ Φέμεν, πούσυ ράιοτ, διαδηλωτές λιβύης, Τουρκίας κλπ) προσωπικά μέχρι τα τώρα δεν έχω δει κάτι σημαντικό αντικυβερνητικό μέσω του διαδικτύου, άμα βγει θα το φάει ο θόρυβος, απλά κλασσικά οι Ιουδαίοι το σχέδιο τους τους βγήκε ελαφρώς εκτός ελέγχου (όπως ο κομμουνισμός ή γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός), το μόνο πράγμα που γίνεται να κάνουν οι λαοί είναι η εξόντωση και η αποτροπή φιλελευθέρων από τις βουλές, με ότι αυτό συνεπάγεται πχ ο Ζίζιτς (τον θυμήθηκα που τον είχε αναφέρει ο Ρομανώφ). Άμα αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι αποτραπούν από τις πράξεις τους ουσιαστικά χάνεται η επικυριαρχία.

      Αυτό που λέω είναι απλά ότι: δεν αξίζει να δίνουμε πολλές ελπίδες στο διαδίκτυο, το άντρο του νεοφιλελευθερισμού, για το μέλλον όπως μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των χωρών τόσο μπορεί να λειτουργήσει κατά.

      Δεν κολλάω στα ονόματα, στις πράξεις τους κολλάω, δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα, δεν έτριξαν οι θέσεις των φιλελευθέρων (κλασσικά τα ρίξανε στον Μπους), η κυβέρνηση Ομπάμα δεν πτοήθηκε δεν άλλαξε τίποτα δεν έθιξε ουσιαστικά τίποτα, το ίδιο και ο Μάννινγκ, το Βίκιλίκς (για το οποίο έτρεφα ελπίδες) ασχολιόταν πιο πολύ με κουτσομπολίστικους χαρακτηρισμούς ξένων ηγετών από αμερικάνους διπλωμάτες αλλά κυρίως απευθυνόταν σε δημοσιογράφους. Το περιεχόμενο του έχει μία σταδιακή καθωδική πορεία, και ο λόγος ότι αυτός που το έχει τον ενδιαφέρει μόνο να επαναστατήσει ανεβάζοντας, δεν τον ενδιαφέρει να κάνει κάτι με αυτό δεν τον ενδιαφέρει να προκαλέσει το παραμικρό.

      Το πρόβλημα για εμένα δεν είναι το μέσο αλλά αυτοί που είναι πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσουν: κενοί ιδανικών και πιστεύω άνθρωποι μόνοι εναντίον όλων. Στο ίντερνετ απλά φαίνεται το περιεχόμενο του σύγχρονου ανθρώπου αυτό της κενότητας. Οπότε συγχωράτε με αλλά το να πιστεύω ότι αυτό το μέσο είναι ικανό να προκαλέσει τις αλλαγές που θα θέλαμε, όχι. Μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για ένα μέσω καθαρού χάους που επειδή επιτρέπει (ακόμα) τα πάντα να επιφέρεται τάξη μέσω του χάους. είναι το καθαρό μεταμοντέρνο μέσο επικοινωνίας (για πλάκα λέω το αντίθετο του τηλεφώνου και του γράμματος).

      Διαγραφή
  2. Αρκετά διαφωτιστικό άρθρο ωστόσο μου έχει προκαλέσει απορίες.
    Μέχρι τώρα θεωρούσα ως δεδομένο ότι οι παγκόσμιοι εξουσιαστές κατέβαλλαν τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να αποδομήσουν το βεστφαλιανό κράτος και να οδηγήσουν σε ένα μετα-κρατικό σύστημα. Και αυτό πλέον είναι εμφανές σε κάθε πτυχή του κράτους(εννοώ και στις 3 εξουσίες του). Επί παραδείγματι: πλέον η Δημόσια Διοίκηση δεν ασκείται μόνο από τους κρατικούς αξιωματούχους αλλά έχει παραχωρηθεί πλέον αρμοδιότητα σε Ανεξάρτητους Αξιωματούχους, παράλληλα υπάρχει δεδομένη εκχώρησης κυριαρχίας σε υπερεθνικούς δρώντες οπώς είναι η Ε.Ε (κυρίως εκχώρηση νομοθετικών αρμοδιοτήτων). Εξάλλου και στη Δικαστική Εξουσία διαφαίνεται σαφώς η παράκαμψη των κρατικών δικαστηρίων και άρα αποδυνάμωση του κράτους, με την εισαγωγή των Εναλλακτικών Μορφών Επίλυσης Διαφορών. Περιττό δε, να επισημάνω και την ύπαρξη των περιβόητων Μ.Κ.Ο όπου είναι δεδομένος ο ρόλος τους ώς μορφή πίεσης προς το κράτος προκειμένου να καθορίσουν την ατζέντα του τελευταίου (π.χ Ανθρώπινα Δικαιώματα, Φεμινισμός, Ομοφυλοφιλία,..).
    Επομένως το ερώτημα είναι γιατί οι παγκόσμιοι εξουσιαστές να ανησυχούν για την αποδόμηση του κρατικού φαινομένου αφού οι ίδιοι είναι αυτοί που προκάλεσαν αυτή την αποδόμηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή σε τοπικό επίπεδο παραμένουν οι παραδοσιακές ανάγκες, και υπάρχει η περίπτωση της αλλαγής ρότας στην κυβέρνηση (βλέπε Ρωσσία ο πρόεδρός της είχε μπει αρχικά ως πιόνι της "οικογένειας" αλλά εν τέλει στράφηκε επιτυχώς εναντίον της, ή σε καθαρό σπεκουλάρισμα την πιθανή αλλαγής κατεύθυνσης στη Γαλλία λόγω Λε Πεν.) Διακρατικός όμως είναι εύκολο ένα κράτος το οποίο μπορεί να παρουσιαστεί ως ελευθεριακή ουτοπία να διεισδύσει σε άλλες χώρες μέσω μαλακής ισχύς.

      Ένα καλό παράδειγμα είναι η χρήση Μ.Κ.Ο. και ο κρατικός δανεισμός και η αγορά ομολόγων ενός κράτους από ένα άλλο. Π.χ. σχέδιο μάρσαλ, αγορά Ουκρανικών και Αμερικανικών ομολόγων από τη Ρωσσία (δηλώνω ρωσσόφιλος για αποφυγή παρεξηγήσεων), Μ.Κ.Ο. και ακτιβιστές ανθωπίνων δικαιωμάτων ή περιβάλλοντος. Οργανώνουν και χρησιμοποιούν χρήσιμους ηλίθιους, παραβαττικούς προδοτίσκους, που το κάνουν για ένα καλύτερο αύριο ή μία καλύτερη πατρίδα, (ναι υπάρχει φιλελευθεριακός πατριωτισμός στυλ Βαλλιανάτου, Ρεπούση, ΚΚΕ και Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α.).

      Επίσης, Μέχρι τα τώρα η Ρωσσία έχει δείξει το πως κάποιος μπορεί να ξεφύγει της μαλακής ισχύς: ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΣΜΟΣ. Ο φεμινισμός του 60' δεν πέρασε στις χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού λόγω του απομονωτισμού, διώχνοντας την USaid σώθηκε από την επιρροή της στα οικονομικά, διώχνοντας Μ.Κ.Ο. και βγάζοντας τα οικονομικά τους στη φόρα αφαίρεσε μία περεταίρω ξένη επιρροή από την ίδια. Καλλιεργώντας μία αντιδυτική σκέψη στο λαό οι ίδιοι οι πολίτες λειτουργούν εναντίον των μορφών επιρροής εναντίον της (ακτιβιστές ομοφυλοφίλων τραυματίζονται και δέχονται επιθέσεις οι υπαίτιοι ακόμα και αναπηρία άμα προκαλέσουν μένουν ατιμώρητοι γονείς στρέφονται, καταγγέλλουν και διώχνουν καθηγητές φιλελεύθερους από τα σχολεία κλπ.).

      Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές θέλουν αποδυναμωμένο κράτος, για αυτό το λόγο θέλουν και δημοκρατία για να μπορούν εύκολα να εισχωρήσουν μέσω των Μ.Μ.Ε. μέσω Μ.Κ.Ο. αλλά ταυτόχρονα και λαούς οι οποίοι για χάρη των δικαιωμάτων του ανθρώπου να μην αντιδράσουν βίαια όταν θα βλέπουν τα πιστεύω και τα ιδανικά τους να καταπατούνται ώστε οι κάθε λοιπόν μειονοτικοί προδοτίσκοι να φοβούνται να δράσουν να φοβούνται να μιλήσουν και να μην προσπαθούν να στραφούν εναντίον της χώρας τους.

      Περιττό να πω ότι οι περισσότερες κυβερνήσεις είτε πουλημένες είναι είτε ανίκανες να δράσουν.

      -Βαρόνος Μυνχάουζεν.

      Διαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ/ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ-ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ-Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ """ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ""" ΧΩΡΕΣ,ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΛΑΜΟΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ ΑΘΗΝΑΜΠΑΝΤ,ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.ΜΙΑ ΛΕΞΗ:ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.
    ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ πιθανό να είναι μη αναστρέψιμα τα πράγματα. Σίγουρα η προ-1991 Ελλάδα δεν θα ξαναυπάρξει ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να ζήσουμε αγκαλιά με τους εισβολείς. Θα δείξει πως θα εξελιχθουν τα πράγματα.

      Διαγραφή
  4. ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ
    Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ
    ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ
    ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ.
    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΚΟΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ.ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΔΙΧΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ.ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ , ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ.ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΒΑΝΤΑΖ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΚΡΑΤΩΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.
    Η ΟΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΒΑΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ, ΑΝΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ
    ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑ ΓΗ.ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΔΑΦΙΚΟ ΒΑΘΟΣ.ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΗ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.
    ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ,ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΩΣ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ.Η WALL STREET ΚΑΙ Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΕ ΕΥΡΑΣΙΑ.Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΛΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΘΑΝΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΔΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ
    ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

    ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ 1806


    ΑπάντησηΔιαγραφή