Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Η HILLARY CLINTON ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

άρθρο του José Javier Esparza (εδώ στα ισπανικά)
μετάφραση –επιμέλεια: Θεόδωρος Λάσκαρης
σχολιασμός: Alex Synodinos

Ένα άβολο πέπλο σιωπής, έπεσε έπειτα από τις εκπληκτικές φράσεις που ειπώθηκαν πριν λίγες  ημέρες από τη Hillary Clinton. Ίσως η κυρία να μίλησε περισσότερο από όσο θα έπρεπε. «Οι  πολιτιστικοί κώδικες, τα θρησκευτικά πιστεύω και οι δομικές φοβίες πρέπει να μεταβληθούν. Οι κυβερνήσεις πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία και τις εξαναγκαστικές δυνατότητες τους για να επαναπροσδιορίσουν τα παραδοσιακά θρησκευτικά δόγματα.»

Αυτά τα λόγια προφέρθηκαν δημοσίως και χωρίς υπεκφυγές, κατά την διάρκεια ενός συνεδρίου υπέρ των εκτρώσεων και άφησαν πολλά άτομα με το στόμα ανοικτό.

''Να μεταρρυθμιστούν εξαναγκαστικά οι θρησκείες''; Και τι θα απομείνει λοιπόν από την θρησκευτική ελευθερία;

"Να  μεταβληθούν οι πολιτιστικές ταυτότητες''; Και τι θα απομείνει περά από την ελευθερία να υπάρχεις;

Παρόμοιες προθέσεις, αναγγελλόμενες από την κύρια υποψήφια των δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, θα έπρεπε να ανοίξουν μία έντονη συζήτηση. Αυτό δεν συνέβη. Ενώ αυτές οι δηλώσεις είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης όλης της Δύσης προτίμησαν να αποσιωπήσουν τις αποκαλύψεις.

 Ποιά  έννοια πρέπει να δοθεί στις δηλώσεις της Hillary Clinton;

Σημείο ένα: με τον όρο ''πολιτιστικοί κώδικες'', εννοεί τις παραδοσιακές πολιτιστικές ταυτότητες  οι οποίες πρέπει να μεταβληθούν. 
Σημείο δύο: μέσα στις ''δομικές φοβίες'' εντάσσονται τα παραδοσιακά θρησκευτικά δόγματα.
Σημείο τρία: οι κυβερνήσεις, οι εξουσίες, νομιμοποιούνται να χρησιμοποιήσουν τον εξαναγκασμό εναντίον των θρησκευτικών δογμάτων και των πολιτιστικών ταυτοτήτων.

Όταν παρατηρούμε σε τι συνίσταται αυτός ο ''εξαναγκασμός'', που πρακτικά είναι το ''νομικό μονοπώλιο της βίας'', τότε πρέπει να αρχίζουμε να ανησυχούμε. Όταν επίσης διαπιστώνουμε ότι ως ''φοβίες'' και ''δόγματα'' θεωρούνται εκείνες που είναι οι παραδοσιακές αρχές του Δυτικού πολιτισμού, τότε η ανησυχία αυξάνεται μέχρι να μετατραπεί σε συναγερμό. Αυτό που συνοπτικά εξέφρασε η Hilary Clinton είναι ένα ολοκληρωτικό πολιτικό σχέδιο κοινωνικής και πολιτιστικής μηχανικής.

 To σχέδιο αυτό βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή...

Καταπληκτικό; Στην πραγματικότητα όχι τόσο. Αυτές ο ιδέες δεν είναι καθόλου νέες, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της μοντέρνας ιδεολογίας που εδώ και δεκαετίες έχει καταλάβει την Δύση. Ήδη μετά την πτώση του Τοίχους του Βερολίνου το 1989, άρχισαν να εφαρμόζονται τα σχέδια κοινωνικής μηχανικής του ΟΗΕ-με την συμπαράσταση των ΗΠΑ-οι πολιτικές των εκτρώσεων και της ομοφυλοφιλίας υιοθετήθηκαν από σχεδόν όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, και ταυτόχρονα άρχισε η διάλυση των εθνικών ταυτοτήτων.

Πολλοί παρατηρητές είδαν στις δηλώσεις της Clinton ένα είδος διακήρυξης πολέμου εναντίον του Χριστιανισμού. Αυτή είναι μία ορθή ερμηνεία αλλά  ελλιπής: ο πόλεμος δεν είναι μόνον εναντίον των παραδοσιακών θρησκειών αλλά, όπως λέει η ίδια, εναντίον των πολιτιστικών ταυτοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι κάθε πολιτιστική και ιστορική ταυτότητα πρέπει να μεταβληθεί με την χρήση της πολιτικής εξουσίας.

Και εμείς οι ευρωπαίοι τι κάνουμε; Συνήθως ακολουθούμε το ρεύμα. Όμως, φαίνεται σίγουρο ότι η διαδρομή εμφανίζει απρόσμενες επιπλοκές και αυτές δεν άργησαν να εκδηλωθούν. Γίνεται πραγματικά δύσκολο να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή, μέσα σε ένα πλαίσιο διάλυσης των ''πολιτιστικών κωδίκων που είναι βαθιά ριζωμένοι''. Εν προκειμένω, η Γαλλική εμπειρία είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα: από την δεκαετία του ΄80 η Γαλλία βίωσε μία διαδικασία κατασκευής μίας νέας ταυτότητας, η οποία προήλθε από την καταστροφή των κλασικών εθνικών αναφορών και την αντικατάστασή τους με νέα δόγματα. Η Γαλλία -έλεγε ο Ντε Γκωλ –«είναι μία ευρωπαϊκή χώρα, φυλετικά λευκή και  θρησκευτικά  Χριστιανική». Άρχισε να μην είναι τέτοια λίγο μετά το θάνατο του στρατηγού. Ο ευρωπαϊσμός μεταβλήθηκε σε μία μορφή κοσμοπολιτισμού που έβλεπε την Γαλλία ως πρωταγωνίστρια σε ένα κόσμο χωρίς σύνορα, έναν κόσμο στον οποίο η ίδια η Ευρώπη δεν είναι κάτι άλλο πέρα από μία προνομιούχος περιοχή σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον.

Έτσι, οποιοσδήποτε παράγοντας εθνικού, φυλετικού, πολιτιστικού κλπ χαρακτήρα, άρχισε να γίνεται ένα ταμπού προς όφελος μιας νέας κοινωνίας κτισμένης πάνω στην μαζική προσέλευση ξένου πληθυσμού. Το αποτέλεσμα υπήρξε εκείνο ενός αποδιαρθρωμένου έθνους  σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που εξέφρασε η δημοκρατική υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία δήλωση προθέσεων:  πρόκειται για το μυστικό περιεχόμενο του προγράμματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που για να επιβληθεί χωρίς μεγάλες αντιστάσεις έχει ανάγκη, ακριβώς, να κατεδαφίσει τις πολιτιστικές ρίζες και τις παραδοσιακές θρησκείες. Ήταν αναπόφευκτο ότι  κάποιος θα κατέληγε να επικαλεστεί την εξουσία του κράτους για να εφαρμοστεί εξαναγκαστικά αυτή η διαδικασία. Το έκανε η  Hilary Clinton.


Η ευρωπαϊκή κοσμοπολίτικη αριστερά (και όχι μόνον αυτή), μάλλον έχει ήδη ανέβει στο όχημα. Έτσι, θα την δούμε να στηρίζει την πολιτική της παγκοσμιοποίησης  στο όνομα της … προόδου.


Σχολιασμός

Το παρόν σχόλιο είναι μια προσπάθεια να δοθεί στον αναγνώστη μια γενική αντίληψη των πολιτικών ισορροπιών στις ΗΠΑ και να εξηγηθεί γιατί η Hillary Clinton θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη πρόεδρος της υπερδύναμης. H Hillary Clinton είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κερδίσει τον αγώνα για να είναι η υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος στις επόμενες εκλογές (το 2016) και είναι επίσης σχεδόν σίγουρο, εάν όχι και απόλυτα σίγουρο, πως εάν το πετύχει αυτό θα κερδίσει και τις εκλογές.

Οι λόγοι για το πρώτο είναι οι εξής: η Hillary Clinton έχει μια μεγάλη υποστήριξη εντός του Δημοκρατικού κόμματος καθώς και στα ΜΜΕ. Έχασε έναντι του Οbama την τελευταία φορά διότι στο αξιακό σύστημα των προοδευτικών, το ζήτημα της φυλής υπερέχει αυτού του φύλου. Ας εξηγήσουμε λίγο αυτό το παράδοξο (παράδοξο για εμάς τους φυσιολογικούς ανθρώπους, όχι για τους αριστερούς). Στην Αμερική υπάρχει η "κουλτούρα του θύματος", τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως ο καθένας ή η εκάστοτε κοινωνική ή φυλετική ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει υπαρκτά ή ανύπαρκτα περιστατικά "καταπίεσης" για να αποκτήσει δύναμη και χρήματα εις βάρος της κοινωνίας και των άλλων κοινωνικών ή φυλετικών ομάδων. Θύματα θεωρούνται όσες κοινωνικές ομάδες πιστεύεται πως αδικούνται ή έχουν αδικηθεί στο παρελθόν.

Βέβαια όλα τα θύματα δεν είναι ίδια. Έτσι για παράδειγμα μια γυναίκα μπορεί να δηλώσει πως είναι θύμα της "κακής πατριαρχίας των ετεροφυλόφιλων λευκών ανδρών" αλλά στο χρηματιστήριο της κουλτούρας του θύματος, έχει πολύ λιγότερες μετοχές από έναν μαύρο που θεωρείται ο αρχετυπικά καταπιεσμένος από τους "κακούς" λευκούς αμερικάνους. Οι ομοφυλόφιλοι επίσης μπορεί να παίξουν αυτό το παιχνίδι και το παίζουν ιδιαίτερα επιθετικά, το ίδιο πράττουν ασφαλώς και οι εβραϊκής καταγωγής Αμερικάνοι και οι Λατινοαμερικάνοι (αν και προς τιμήν τους το κάνουν λιγότερο) ακόμα και κοινωνικές ομάδες που έχουν σωματικά μειονεκτήματα. Για να σας φέρω ένα παράδειγμα, ας πούμε κονταροχτυπιούνται για την υποστήριξη των ΜΜΕ και μια θέση σε κάποιο αξίωμα του Δημοκρατικού Κόμματος, από τη μία μια τρανσεξουαλ, λεσβία αφροαμερικάνα με κινητικές δυσκολίες, η οποία και δηλώνει πως στο παρελθόν την έχουν βιάσει ομαδικά λευκοί ρατσιστές από το Νότο (μιλάμε για το "άγιο δισκοπότηρο" της κουλτούρας του θύματος) και από την άλλη μια λατινοαμερικάνα φεμινίστρια. Το συστημα των ΜΜΕ, καθώς και ο κομματικός στρατός των αεροκέφαλων προοδευτικών (liberals) θα στηρίξει αναφανδόν την πρώτη. Αλλά ας υποθέσουμε πως η δεύτερη αντιμετωπίζει έναν άλλο αντίπαλο που τυγχάνει να είναι ένας ετεροφυλόφιλος λευκός άνδρας, το σύστημα θα στηρίξει σε αυτή τη περίπτωση τη λατινοαμερικάνα φεμινίστρια χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Ο Obama λοιπόν καθότι μαύρος βρισκόταν ανώτερα ιεραρχικά από μια λευκή πλούσια φεμινίστρια (Hillaryστην ιεραρχία της κουλτούρας του θύματος και η προσμονή για γυναίκα πρόεδρο στις ΗΠΑ υποσκελίστηκε εύκολα από την προσμονή για έναν μαύρο πρόεδρο των ΗΠΑ. Δειτε βιντεάκια στο youtube από την εκλογή του Obama στις ΗΠΑ, δείτε ακόμα και τους εγχώριους (ελλαδίτες) προοδευτικούς πως κάνανε όταν άκουσαν πως οι ΗΠΑ εξέλεξαν μαύρο πρόεδρο. Η πλειοψηφία τους βρισκόταν σε οργασμό, ειδικότερα κάτι γυναίκες δημοσιογράφοι…

Θα πρέπει επίσης να γίνει κατανοητό πως το Δημοκρατικό Κόμμα στις ΗΠΑ είναι αυτό που ο Bill Clinton είχε αποκαλέσει “The Rainbow Coalition”, δηλαδή οι ψηφοφόροι του είναι οι εξής: μειονότητες (μαύροι, λατινοαμερικάνοι, εβραϊκής καταγωγής αμερικάνοι, απωασιατικής καταγωγής αμερικάνοι κλπ), ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, οι γυναίκες (κυρίως όσες είναι ανύπαντρες ή χώρισαν τους άνδρες τους) και μερίδα λευκών ανδρών που έχουν προοδευτικές απόψεις.

Ο λόγος για το δεύτερο (δηλ. τη βέβαια εκλογή της Clinton στην προεδρία των ΗΠΑ) είναι πως το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στηρίζεται για ψήφους στο λευκό πληθυσμό και κατά κύριο λόγω στους λευκούς ετεροφυλόφιλους άνδρες, οι τελευταίοι πρακτικά δημιούργησαν την Αμερική (και κάθε άλλη δυτική κοινωνία) και σήμερα αποτελούν τα μόνα αληθινά θύματα του παρανοϊκού καθεστώτος που υπάρχει στην άγγλο-σφαίρα κι όμως το καθεστώς τους παρουσιάζει ως καταπιεστές όλων των άλλων... Δεδομένου όμως πως οι λευκοί μειώνονται πληθυσμιακά και ταυτόχρονα μεγάλο μέρος τους είναι liberals (προσοχή εδώ, η ψυχοδιανοητική πάθηση του προοδευτισμού είναι εξ ολοκλήρου πάθηση των βορειοευρωπαϊκών και γερμανικών φύλων δεν συναντάνται συχνά σε άλλους λευκούς ή άλλες φυλές) το Ρεπουμπλικανικό Κομμα μάλλον δεν θα ξαναβγεί ποτέ στην εξουσία, εάν συνεχίσουν τα δεδομένα αυτά.

Πλέον λοιπόν δεν δείχνει να υπάρχει κανένα εμπόδιο για τη πρώτη γυναίκα πρόεδρο των ΗΠΑ. Οι μαύροι ικανοποιήθηκαν καθώς είχαν τον πρόεδρο τους, τώρα ήρθε η ώρα των φεμινιστριών. Οι Ρεπουμπλικάνοι θα επιλέξουν κάποιο άχαρο και ατάλαντο άτομο να τους εκπροσωπήσει, καθώς κανείς δεν θα θέλει να αυτοκτονήσει πολιτικά με μια βέβαιη ήττα και οι ΗΠΑ θα βυθιστούν ακόμα βαθύτερα στην παρακμή. Λάβετε επίσης υπ’ όψιν πως η Hillary είναι πιο αριστερή (αν και αντικειμενικά λιγότερο ευφυής) από το σύζυγό της, να σας θυμίσω επίσης πως πρόκειται για ένα εξ ολοκλήρου αμοραλιστικό άτομο χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, μια περίπτωση αυτού που στα αγγλικά ονομάζουμε sociopath (δείτε τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν τέτοια άτομα,  παρατηρήστε την Hillary Clinton και θα καταλάβετε...)

Δια του λόγου το αληθές δείτε το παρακάτω βίντεο στο οποίο πανηγυρίζει μπροστά στις κάμερες για το θάνατο δια βασανισμού του Καντάφι από τις συμμορίες που η ίδια χρηματοδότησε και εξόπλισε.Σε λιγότερο από ενάμισι χρόνο, η ανθρωπότητα θα έχει μια ψυχικά ασθενή, ακροαριστερή, φεμινίστρια στην ηγεσία της ισχυρότερης χώρας στον κόσμο και με έναν πανίσχυρο στρατό στη διάθεσή της…
12 σχόλια:

 1. Πραγματικά πολύ ανησυχητική πρόβλεψη, δυστυχώς όμως και πολύ πιθανή. Η Πίστη Στον Θεό ως τελευταία καταφυγή ας δικαιώσει τον αγώνα για την ελευθερία των ψυχών απο τα δεσμά του εωσφορισμού που μας ετοιμάζουν.
  http://www.paraxeno.com/24977/i-hillary-clinton-apokalipti-to-mistiko-programma-tis-neas-taxis-pragmaton/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτα ισχυουν και για τους Εβραικου θρησκευματος ή αυτοι ειναι περιουσιοι?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλό θα είναι πριν σχολιάσουμε να διαβάζουμε το άρθρο.

   Διαγραφή
 3. Το μονό σίγουρο είναι ότι η liberals τρέμουν το πραγματικό πρόσωπο του χριστιανισμού δεν μπορούν να το κουμαντάρουν. Μην ξεχνάμε ότι η ηνωμένες πολιτείες πηγαίναν όλοι η αιρετικοί για να ξεφύγουν από την θεοκρατία της Ευρώπης.
  Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο απολυτός εχθρός τον ταυτοτήτων οποιαδήποτε μορφή και αν πάρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. λετε να βγει προεδρος αυτή;
  κ μονο που το σκέφτομαι με λουζει κρυος ιδρωτας. δεδομενου ότι αυτες οι αποψεις δεν περιορίζονται στα σύνορα των ΗΠΑ αλλα απαιτουν να εφαρμόζονται κ στα κρατη δορυφόροι όπως ειμαστε εμεις.
  ουσιαστικα προκειται περι εντολων στους υφισταμενους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Tους πολιτιστικούς κώδικες τους απλοποιούν κοσμοπολιτίτικα και εργατικά και πολυπολιτισμικά σε θέμα εκπαίδευσης και παιδείας, και στο τέλος τους καταστρέφουν ή επιλέγουν ποίος θα έχει προβάδισμα ακόμα και εκτός του εδάφους του καταχραστικώς. Αυτή τη στιγμή στο στόχαστρο είναι ο πολιτιστικός παραδοσιακός κώδικας στο μεγαλύτερο μέρος της Δύσης και η αξία της φυλής πάνα από το φύλο. Δεν είναι τυχαίο πως στο σκεπτικό της αιτιολογικής έκθεσης του νομοσχεδίου απόδοσης ιθαγένειας, η έννοια και το δικαίωμα αυτοχθονίας και το αξιακό σύστημα καταργούνται και εκφυλίζονται απλώς σε μια υποτυπώδη θολή πολυπολιτισμική συμβίωση με εργασιακά ενδιαφέροντα και ανησυχίες με κατ΄επιλογή ιθαγένεια ως εταιρική επωνυμία. Αυτό είναι και το δεδομένο των πολιτιστικών μαρξιστών για την λεγόμενη ένταξη ή ενσωμάτωση, η ανυπαρξία συγκεκριμένου πολιτισμού και παράδοσης και η επικράτηση ενός πολυπολιτισμικού άχρωμου κοσμοπολίτικου μοντέλου που πολλές φορές στρατηγικά και μεθοδευμένα ευνοεί την αλλοδαπή πολιτιστική εισβολή. Αυτό που ονομάζεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ριζωμένοι πολιτιστικοί κώδικες χρησιμοποιείται πλεον με διττή σκοπιμότητα, αυτή της αποδόμησης και της διαστρέυλωσης του παραδοσιακού πραγματικού υποβαθρου, ωστέ να κατασκευάσουν κάτι διαφορετικό χρησιμοποιώντας την έννοια επιφανειακά με μηδαμινά εργασιακά κριτήρια ελεύθερης διακίνησης πληθυσμών. Χρησιμοποιήθηκε ώστε να αιτιολογήσουν τάχα πως τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών είναι ριζωμένα στη χώρα, ριζωμένα δηλαδή στο κοσμοπολιτικό και φιλελεύθερο περιβάλλον αφού είναι αδύνατον ως αλλόφυλοι κιόλας να προσομοιάσουν τις ιδιότητες του αυτόχθονα και να ενταχθούν και στο παραδοσιακό πολιτιστικό περιβάλλον. Παραθέτω ένα μόνο μικρό απόσπασμα από την αιτιολογική έκθεση του σύριζα για την απόδοση ιθαγένειας: "Ηθικό και πολιτικό θεμέλιό της είναι η αποτελεσματική διεύρυνση της δημοκρατίας η οποία προϋποθέτει τον αυτοκαθορισμό των ορίων του “δήμου”, της πολιτικής κοινότητας· τον προσδιορισμό τέλος, του “ποιοι είμαστε”. Το ερώτημα αφορά τον πυρήνα της λαϊκής κυριαρχίας, υποκείμενο της οποίας είναι ο ελληνικός λαός, ο οποίος αποφασίζει τη σύνθεσή του. εσωτερικής μετανάστευσης, αποδημίας, προσφυγιάς και παλιννόστησης, κυρίως δε η υποδοχή εντατικών μεταναστευτικών ροών από τις αρχές της δεκαετίας του '90– μαρτυρούν ότι τα όρια της πολιτικής κοινότητας δεν είναι στατικά.
  Σύμφωνα λοιπόν με την ιστορία της, η ελληνική πολιτική κοινότητα εξ αντικειμένου προκύπτει από τη σύμπτωση των βουλήσεων των ανθρώπων που ενσωματώνονται σε μια εθνική συλλογικότητα που ζει μαζί και συναπαρτίζεται από τον Ελληνισμό της διασποράς.
  Αυτή η βούληση αφορά σήμερα ένα σημαντικό αριθμό αλλοδαπών που είναι ριζωμένοι στην Ελλάδα."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01876 ] [ 2011.04.19 00:00 ]

  Η ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΠΕΡΙ ΕΙΡΗΝΗΣ - Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΗΓΕ ΛΙΒΑΝΟ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΛΙΒΥΗ - ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ - ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ - ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2011/04/19/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2011-04-19_00-00.htm#plohghsh_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03175 ] [ 2014.09.11 00:00 ]

  Η ΧΙΛΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΚΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΝΤΠ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2014/09/11/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2014-09-11_00-00.htm#plohgos_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00019 ] [ 2009.06.05 15:00 ]

  ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΤΥΠΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ

  http://thlemaxos.pa-sy-a.gr/2009/06/05/15-00/pa-sy-a_thlemaxos_2009-06-05_15-00.htm#plohgos_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Απίθανη σελίδα,μπράβο στους διαχειριστές, επιτέλους υπάρχει και κάτι σοβαρό στην ελληνική ιντερνετική οικογένεια, όχι αυτό το αίσχος που δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι. Μερικά έστω και λίγα σοβαρά ιστολόγια που δεν φοβούνται να πουν την αλήθεια, είναι αυτό που ίσως δώσει στους συμπολίτες μας, την ευκαιρία να γίνουν έλλογα όντα....αν το το αποφασίσουν βέβαια. Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως δεν σας είχα βρεί τόσο καιρό, αλλά παρηγορούμαι απο το μεγάλο αρχείο των άρθρων σας και θα είναι αυτό που θα μελετώ τις επόμενες εβδομάδες.
  Νικόλαος Θεοδώρου
  Δανία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. "ANTI AMAZON"

  Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016
  "YOU TUBE" - "THE ALEX JONES CHANNEL": SEX MAGIC ON THE MENU AT "SPIRIT COOKING" PARTY - HILLARY CLINTON IS A HIGH PRIEST OF GODDESS ~ H ΧΙΛΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ

  http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/11/you-tube-alex-jones-channel-sex-magic.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή