Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Γράφει ο Θεόδωρος Λάσκαρης

Ο τίτλος αυτού του άρθρου θα μπορούσε να είναι διαφορετικός, για παράδειγμα: «Γιατί η δημοκρατία δεν φοβάται τον γραπτό λόγο;» Μπαίνω αμέσως στο θέμα: στοχαστές, φιλόσοφοι, διανοούμενοι, μελετητές, επιστήμονες, μπορεί να ξενυχτάνε γράφοντας τις σκέψεις τους για τα προβλήματα της κοινωνίας, για την αναποτελεσματικότητα του πολιτικού συστήματος, για τα σφάλματα των επιλογών μας και άλλα πολλά ωραία και ψυχωφελή. Ποιοί τους διαβάζουν, και από αυτούς που τους διαβάζουν, πόσοι τους κατανοούν πραγματικά; μία ελάχιστη μειοψηφία. Έτσι λοιπόν, αφού αραδιαστούν πάνω στο χαρτί χιλιάδες λέξεις, αφού εκφραστούν εκατοντάδες αναλύσεις και διαπιστώσεις, έρχονται οι εκλογές! Αυτό ήταν! Όλα όσα γράφτηκαν, όλα όσα τυπώθηκαν και εκδόθηκαν, ποδοπατούνται και αφανίζονται από τα ΠΛΗΘΗ που καταφθάνουν με αυτοκίνητα, μηχανάκια ή λεωφορεία στα εκλογικά τμήματα. Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο, εάν αναλογιστούμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτής της διαδικασίας, σε σχέση με την κριτική ικανότητα και την λεπτή διάκριση την οποία απαιτεί μία εκλογή αρχόντων. 

Όποιος έχει την εμπειρία να περιμένει στην ουρά ενός εκλογικού τμήματος, και έχει γυρίσει προς τα πίσω το κεφάλι του για να έχει μία θέαση της πολυποίκιλης ουράς, κατανοεί τι θέλω να πω: μία μάζα αποτελούμενη από  ότι μπορεί και δεν μπορεί να οραματιστεί η φαντασία μας: πλούσιοι, φτωχοί, επαγγελματίες ή άνεργοι, μορφωμένοι ή αμόρφωτοι, ψυχοπαθείς ή  ημίτρελοι, έξυπνοι , ειλικρινείς, πονηροί, βλάκες, αθώοι, ο καθένας με την δική του έμμονη ιδέα: άλλος τους φόρους που πληρώνει για το μαγαζί του, άλλος την πισίνα που η πολεοδομία δεν του επιτρέπει να φτιάξει, άλλος  τα ενοίκια που δεν μπορεί να εισπράξει, άλλος  τα τσιγάρα που ακρίβυναν, άλλος την γκόμενα που τον απάτησε, άλλος  τα  διόδια που πληρώνει, άλλος τον γείτονα που τον εκνευρίζει, άλλος τα βόδια του που αρρώστησαν. Χαρακτηριστική και η δήλωση πολλών ψηφοφόρων:  «θα αποφασίσω  την τελευταία στιγμή!»

Και το βράδυ, μετά το κλείσιμο των καλπών, εμπρός από την τηλεόραση  ακούς  τις  ειδήσεις: τελικά αποτελέσματα! ΝΔ έλαβε, ΠΑΣΟΚ έλαβε, ΣΥΡΙΖΑ έλαβε, ΚΚΕ έλαβε. Και εσύ διανοούμενε, στοχαστή, φιλόσοφε, για 4 χρόνια έγραφες, έγραφες, έγραφες… Και ήσουν τόσο προσαρμοσμένος στο ''εδραιωμένο'', που ίσως σε πολλά από τα γραπτά σου να υποστήριζες το δημοκρατικό πολίτευμα, ''αφού δεν υπάρχει άλλο καλύτερο''…

Γιατί λοιπόν άνθρωπέ μου γράφεις και ξαναγράφεις, αφού όσα διατυπώνεις πάνε στον κάλαθο των αχρήστων ή με αυτά ο χασάπης τυλίγει την μοσχαρίσια μπριζόλα της Κυριακής; Θα σου πω λοιπόν γιατί γράφεις:

Γιατί είσαι το άλλοθι και ο λόγος έπαρσης, του πιο βάρβαρου εκ των πολιτικών συστημάτων, δηλαδή της δημοκρατίας. Γράφεις για να μπορεί να λέει ο πολιτικός πραματευτής, ο καθηγητής του ''δημοκρατικού πανεπιστημίου'', ο ''προοδευτικός'' βουλευτής, ότι: ''στην δημοκρατία ο καθένας μπορεί ανεμπόδιστα να διατυπώνει την γνώμη του'', ''στην δημοκρατία υπάρχει η ελευθερία του λόγου'', ''στην δημοκρατία όλοι μπορεί να εκφράσουν  τις  ιδέες τους''. Γράφεις, για να μπορεί ο πολιτικός το βράδυ των εκλογών να φωνάξει: «Ο λαός  μίλησε, σεβαστείτε το λαό»!

Η δημοκρατία δεν φοβάται το γραπτό λόγο διότι γνωρίζει ότι δεν κινδυνεύει από αυτόν, την προστατεύουν οι καλύτεροι φύλακες: ΤΑ ΠΛΗΘΗ.

Τα πλήθη δεν έχουν καμία σχέση με τον γραπτό λόγο, ούτε ποτέ είχαν, ούτε ποτέ θα έχουν, και αυτό δεν είναι κατάκριση ή παράπονο, έτσι είναι ο κόσμος.

Όταν όμως δίνεται η δυνατότητα στα πλήθη να αποφασίζουν για τα πιο λεπτά, σύνθετα και βαθειά θέματα της κοινωνικής ζωής και της ύπαρξης μιας χώρας, τότε εσύ δημοκρατία μετατρέπεις τα αφελή πλήθη σε βαρβαρικές ορδές που ποδοπατούν κάθε ιερό και όσιο της νόησης , της διάκρισης, ακόμη και της ίδιας της ύπαρξης.

Όμως,  από  που  προέρχεται, κατά βάθος, η βαρβαρότητα της δημοκρατίας με την τάση της να βασίζεται στα πλήθη; Ο πολύς κόσμος  θεωρεί το δημοκρατικό σύστημα  απλώς ως  μία διαδικασία με την οποία μπορεί να επιλέξει μεταξύ αριστερών, ''δεξιών'' και κεντρώων κομμάτων. Δεν κατανοεί ότι η ίδια η φύση της δημοκρατίας είναι αριστερή. Η βαρβαρότητα της οφείλεται λοιπόν, στην ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ  ΦΥΣΗΣ  ΤΗΣ.

Αυτή η αριστερή φύση της είναι που την κάνει να μην ενδιαφέρεται για  την  αλήθεια, ή καλύτερα, να μην δέχεται την ύπαρξη αντικειμενικής  αλήθειας. 

Σε κάθε κοινοβούλιο πρέπει να τοποθετηθεί μία προτομή του Πόντιου  Πιλάτου, στην βάση της οποίας θα αναγράφεται η φράση: «Τί εστίν αλήθεια;». Είναι  η ερώτηση που θεμελίωσε την παρακμή  της  σύγχρονης  εποχής.


Σημειώσεις: 

Α) Διαβάζω στις ειδήσεις: «Νέο εκλογικό νόμο με ψήφο στα 17 προωθεί η κυβέρνηση». Η μαζική δημοκρατία και η αριστερά  πάντα διακατέχονταν από μία ''νεολαγνεία'': τους χρησιμεύουν  πολύ  οι εφηβικές ορμόνες. Για  να  ''ντοπαριστούν''  χρειάζονται  φρέσκια, φυσική  ορμόνη.

Β) Προσωπικά, ένας άλλος  λόγος που με κάνει να αντιπαθώ την δημοκρατία, είναι  ότι  έχει  πολύ   φασαρία, πολύ  θόρυβο. Λίγη  ησυχία,  βρε παιδιά, λίγη ΗΣΥΧΙΑ!16 σχόλια:

 1. Εκ βάθους της καρδίας αναφωνώ:Μπράβο σας!
  Δημήτριος Τσεργίνης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΚΡΟΤΣΕ......

  "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?....... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ...... ΕΝΑ ΜΙΑΣΜΑ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ...... ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΒΟΣΚΟ...... ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ......ΕΝΑ ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.......Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.......ΜΙΑ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΤΡΙΟΚΡΑΤΙΑ.....ΜΙΑ ΥΒΡΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΑΞΗ.......Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ......"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΔΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!

  http://redskywarning.blogspot.gr/2016/05/kai-murros.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όλα τα είδη δημοκρατίας είναι αναποτελεσματικά με μεγαλύτερη αντιφατικότητα την επιδίωξη αριστοκρατίας μέσω κληρωτής δημοκρατίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "ΔΙΟΓΕΝΗΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00004 ] [ 2009.10.03 24:00 ]
  Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΑ ΦΕ-ΜΗΝΑ ΟΙ ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ "ΠΥΡ" "ΓΥΝΗ" (ΜΕ ΨΗΦΟ) ΚΑΙ "ΘΑΛΑΣΣΑ" (!)
  http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2009/10/03/24-00/pa-sy-a_diogenhs_2009-10-03_24-00.htm

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00005 ] [ 2009.10.05 24:00 ]
  ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 04-10-2009 ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΙΔΟΜΕΝΗ
  http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2009/10/05/24-00/pa-sy-a_diogenhs_2009-10-05_24-00.htm

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00012 ] [ 2012.02.18 00:00 ]
  ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ... ΒΛΑΚΑΣ (!)
  http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2012/02/18/00-00/pa-sy-a_diogenhs_2012-02-18_00-00.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπράβο και από μένα κ. Λάσκαρη....μια υπέροχη ανάλυση περί Demacracy......
  Πολύ φασαρία όπως λέτε ,για το τίποτα θα έλεγα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το γλωσσάρι της Αριστεράς
  Όσοι από εσάς έχετε έρθει σε επαφή με το είδος των αριστερών “προοδευτικών” που ευδοκιμεί στην Ελλάδα, θα έχετε παρατηρήσει πως εκτός από τη δική τους χαρακτηριστική εμφάνιση (μούσια, μαλλούρα, επιμελής ατημελησία) και οσμή, έχουν και τη δική τους χαρακτηριστική αργκό, ένα ιδιαίτερο λεξιλόγιο με λέξεις της ελληνικής γλώσσας στις οποίες αποδίδουν, όμως, διαφορετικό νόημα. Μάλιστα, σ’ αυτή την περίοδο της αριστερής διακυβέρνησης γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί αυτή η διάλεκτος και στον υπόλοιπο πληθυσμό, ως άλλο οργουελιανό newspeak. Αποπειραθήκαμε, λοιπόν, να καταγράψουμε αυτή τη διάλεκτο και σας παρουσιάζουμε το γλωσσάρι του σωστού αριστερού.

  ΑΚΡΑΙΟΣ: Αυτός που βρίσκεται στο αντίθετο άκρο από εμάς
  ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ: Κάποιος που πληρώνεται για να διαμαρτύρεται
  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ: Ο ακτιβιστής που πατρονάρει τους μετανάστες σαν σύγχρονος ιεραπόστολος
  ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ: Κάποιος που κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του σε οτιδήποτε αμφισβητεί τα δόγματα του σύγχρονου κόσμου (βλέπε και Ισότητα)
  ΑΝΤΙ-ΒΙΑ: Η βία όταν την ασκούμε εμείς
  ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ: Η κλοπή
  ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Καταπιεστικός θεσμός του κράτους τον οποίον δεν αναγνωρίζουμε, εκτός από την περίπτωση που κατηγορούμενοι είναι οι φασίστες (βλέπε παρακάτω) οπότε απαιτούμε να τους καταδικάσει
  ΑΣΤΟΣ: Κάποιος με δουλειά και οικογένεια, που δεν αράζει όλη μέρα στην Μεσολογγίου πίνοντας μπάφους
  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ: Μέγιστο παράπτωμα, αφού ως γνωστόν ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να ασκεί βία αλλά να προσφέρει αγάπη και στοργή - εξαιρούνται οι περιπτώσεις που αποδέκτες της βίας είναι οι φασίστες, οπότε την χειροκροτούμε
  ΑΣΥΛΟ: Ένα μέρος όπου μπορείς να διαπράξεις εγκληματικές ενέργειες ανενόχλητος
  ΑΦΕΝΤΙΚΑ: Οι γονείς μας
  ΔΙΑΛΟΓΟΣ: Μονόλογος εκ μέρους μας
  ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: Όρος που περιγράφει εθνικιστικά κινήματα των λαών του τρίτου κόσμου – αντίστοιχα κινήματα σε δυτικές χώρες είναι ρατσιστικά και φασιστικά
  ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Η δολοφονία όταν την διαπράττουν οι κοινωνικοί αγωνιστές (βλέπε παρακάτω) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ: Ο αποκλεισμός των άλλων απόψεων και η επιβολή της δικής μας ΕΜΠΡΟΣ (ή μπροστά, όπως στο “πολύ μπροστά”): H κατεύθυνση προς την οποία κινείται κάποιος όταν οδεύει προς τον γκρεμό
  ΕΞΕΓΕΡΣΗ: Μπάχαλο που περιλαμβάνει πλιάτσικο, βανδαλισμούς, εμπρησμούς και διαφόρων ειδών χουλιγκανισμούς
  ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ: Μια ηρωική ομάδα ανθρώπων τους οποίους δεν έχουμε γνωρίσει ποτέ, αλλά έχουμε διαβάσει για αυτούς στα βιβλία
  ΕΤΕΡΟΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ: Ο γενετήσιος προσανατολισμός της έλξης προς το αντίθετο φύλο, που για κάποιο ανεξήγητο λόγο θεωρείται φυσιολογικός
  ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ: Η αβάσιμη ανησυχία για την άνοδο του Ισλάμ στην Ευρώπη, μόνο και μόνο επειδή οι ισλαμιστές έχουν πραγματοποιήσει μερικές τρομοκρατικές επιθέσεις με μερικές εκατοντάδες θύματα
  ΙΣΟΤΗΤΑ: Απόλυτο δόγμα, που απαγορεύεται δια νόμου να αμφισβητηθεί, παρόλο που γενικώς δεν παρατηρείται στην φύση
  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ: Ο βανδαλισμός
  ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ: Αυτός που αντιδρά στην κατάληψη της γειτονιάς του από εθνότητες που προ δύο - τριών γενεών ήταν κανίβαλοι
  ΚΑΤΑΛΗΨΗ: Το αναφαίρετο δικαίωμα να χρησιμοποιείς δημόσιους χώρους ως ορμητήρια για εγκληματικές ενέργειες, ενώ το κράτος συνεχίζει να σου παρέχει ηλεκτροδότηση και υδροδότηση ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: Ένα ανύπαρκτο έγγραφο που κανείς δεν έχει υπογράψει κι όμως δεσμεύει τους πάντες
  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ: Ο ληστής τραπεζών ή/και δολοφόνος
  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: Ο επίγειος παράδεισος της αταξικής κοινωνίας, η επιδίωξη της οποίας δικαιολογεί τη χρήση κάθε μέσου (δολοφονίες, βόμβες, πόλεμο, γενοκτονία εκατομμυρίων αθώων)
  ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ: Η δυτική κοινωνία όπως υπάρχει στα μυαλά φεμινιστριών που έχουν φαντασιώσεις βιασμού – οι υπαρκτές κουλτούρες βιασμού (Ινδία, Μέση Ανατολή, Αφρική) δεν αποτελούν πρόβλημα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ: Η αποδόμηση της κλασσικής παιδείας και η αμάσητη κατάποση των σύγχρονων δογμάτων
  Λ.Ο.Α.Τ.: Πάσης φύσεως ανώμαλοι (στο ακρώνυμο προστίθενται συνεχώς καινούργια αρχικά, οπότε μπορεί να είναι ξεπερασμένο την ώρα που το διαβάζετε)
  ΛΟΥΜΠΕΝ: Η εργατική τάξη όταν δεν αποδέχεται τα κηρύγματα μας
  ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ: Μια οργάνωση που εξαιρείται από τη φορολογία και προσφέρει γενναίους μισθούς στα στελέχη της
  ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ: Κάποιος που φέρεται διαφορετικά σε μια γυναίκα απ’ ότι σ’ έναν άντρα, της ανοίγει την πόρτα για να περάσει, της χαμογελάει ευγενικά, την κολακεύει κλπ
  ΜΙΣΟΣ: Έτσι χαρακτηρίζουμε οτιδήποτε μισούμε – εξαιρείται το ταξικό μίσος, που είναι καλό και υγιές
  ΜΠΑΤΣΟΙ: Υπάνθρωποι που αξίζει να καούν ζωντανοί (σε κρεματόριο ίσως;), εκτός εάν έχουμε πέσει θύματα κλοπής, διάρρηξης, επίθεσης κλπ οπότε καταφεύγουμε σε αυτούς για βοήθεια
  ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Όπλα του συστήματος, που τα χρησιμοποιεί για να αδρανοποιεί και να γεμίζει παραισθήσεις τη νεολαία – εξαιρείται το χασίς γιατί θεραπεύει τον καρκίνο και τα παραισθησιογόνα γιατί “ανοίγουν το μυαλό”
  ΝΕΑΡΟΙ: Μπαχαλάκηδες
  ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ: Το φυσικό ένστικτο της προτίμησης προς τους ομοίους και γενετικά συγγενείς, θεωρείται φυσιολογικό σε όλες τις κοινωνίες εκτός από τις δυτικές, στις οποίες απαγορεύεται ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΣ: Αυτός που δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα των Λ.Ο.Α.Τ. να παρελαύνουν στη Σταδίου γυμνοί, πασπαλισμένοι με χρυσόσκονη και να ντύνουν μονόκερους τα υιοθετημένα παιδιά τους
  ΟΥΤΟΠΙΑ: Μια απόλυτα εφαρμόσιμη ιδέα
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: Το σατανικό σχέδιο των αφεντικών να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο χωριό, το οποίο πρέπει να εμποδίσουμε ώστε να το εφαρμόσουμε εμείς αντ’ αυτών
  ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ: Σύστημα κοινωνικής οργάνωσης στο οποίο οι άνδρες προστατεύουν και παρέχουν για τις γυναίκες – χρονολογείται από την εμφάνιση του ανθρώπου στην Γη, όμως πρέπει να καταργηθεί γιατί είναι “καταπιεστικό”
  ΠΟΛΕΜΟΣ: Αλληλοσφαγή στην οποία είμαστε ενάντιοι – εκτός από τον ταξικό/εμφύλιο πόλεμο, τον οποίο επιδιώκουμε
  ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ: Βαλκανιοποίηση
  ΠΟΛΥΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ: Η επίδοση σε σεξουαλικά όργια
  ΠΡΟΟΔΟΣ: Η αύξηση των διαζυγίων, των ανύπαντρων μητέρων, των ναρκομανών, των εκτρώσεων, των εγκλημάτων πάσης φύσεως, των αυτοκτονιών, και των πνευματικών διαταραχών
  ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ: Οποιοσδήποτε λαθρομετανάστης, αρκεί να το δηλώσει
  ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Υποτιμητική λέξη δια πάσα χρήση (συχνότερα ως κατηγορία κατά των αντιπάλων), συνήθως περιγράφει την σατανική αντίληψη πως οι διάφοροι λαοί έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και δεξιότητες
  ΣΕΞΕΡΓΑΤΡΙΑ: Η πόρνη
  ΣΕΞΙΣΜΟΣ: Η παράλογη αντίληψη πως άνδρες και γυναίκες είναι διαφορετικοί
  ΣΠΙΣΙΣΜΟΣ: Η παράλογη αντίληψη πως άνθρωποι και ζώα διαφέρουν
  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Αντι-ιεραρχική διαδικασία στην οποία ακούγονται όλες οι απόψεις, και τελικά αποφασίζουν οι αναρχοπατέρες/φοιτητοπατέρες/εργατοπατέρες
  ΤΕΧΝΗ: Σίγουρα όχι οι εννέα κλασσικές, αλλά κυριολεκτικά οτιδήποτε (από υποσιτισμένα σκυλιά μέχρι παλλόμενα πέη), αρκεί να είναι προκλητικό και να προσβάλει κάποια παραδοσιακή αξία
  ΤΙΜΗ: Άγνωστη λέξη που χρησιμοποιείται από οπισθοδρομικούς τύπους, το ίδιο όπως σεβασμός, καθήκον κ.α.
  ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ: Αυτός που δεν υποκύπτει στον τραμπουκισμό μας
  ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΑ: Η φυσική αποστροφή που δημιουργεί ένας παρενδυτικός ευνούχος
  ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Κάτι που δεν ήταν πραγματικός σοσιαλισμός (ο πραγματικός σοσιαλισμός είναι ο ανύπαρκτος)
  ΦΑΣΙΣΤΕΣ: Όσοι διαφωνούν μαζί μας και συνεπώς πρέπει να τους φιμώσουμε/φυλακίσουμε/λυντσάρουμε/σφάξουμε
  ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Οι μπαχαλάκηδες όταν συλλαμβάνονται
  ΧΟΝΤΡΟΦΟΒΙΑ: Η αντίληψη πως οι παχύσαρκοι δεν κάνουν για μοντέλα εσωρούχων ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ: Πραγματική επιστήμη (γενετική, βιολογία, ανθρωπολογία) που καταρρίπτει τα δόγματα μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπόψιν κάποιο δεξιο πολιτευμα που να υπήρξε και να ήταν καλύτερο από αυτό το άθλιο που έχουμε τώρα . Επίσης αν θα άρεσε στον αρθρογράφο ένα μοναρχικό θεοκρατικο πολιτευμα βυζαντινου τυπου όπου ο ευγενης και ο δεσποτης θα τον εκανε οτι γούσταρε χωρίς να μπορεί να βγάλει κιχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΠΟΤΕ...ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΚΑ....
   Μήπως και ο Δεσπότης του Βυζαντίου δεν θα μπορούσε να απευθύνει το ίδιο ερώτημα στον δημοκράτη για το άθλιο δημοκρατικό του πολίτευμα;;;; Και να του προτΕίνει στην συνέχεια την στασιμότητα στην δική του διακυβέρνηση αφού και η Δημοκρατία έχει τα αρνητικά της, τα οποία όπως φαίνεται είναι εξοντωτικά;;;
   Λοιπόν... σε κάθε είδους πολίτευμα υπάρχει ένας και μόνος φόβος που θα συνετίσει τους άρχοντες...Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ....
   Αυτόν τον φόβο οι Δημοκράταροι τον έχουν αποκλείσει για την δική τους διακυβέρνηση, αφού κάθε αλλαγή , που οδηγεί σε κάτι διαφορετικό πλην της Δημοκρατίας, καθίσταται δογματικά κακή και άρα απαγορευμένη.
   Έτσι χωρίς καμμία συστολή ο Αβραμό απο υπερασπιστής (λέμε και κανα αστείο για τον σφολιάτα) των συνόρων, μετατρέπεται σε οπαδό των ανοικτών συνόρων, ο Τσιπράχ απο εθνικός σωτήρ, μετατρέπεται σε αρχιτελώνη των τραπεζών και πάει λέγοντας...και αν κάποιος δυσανασχετήσει τότε έχει έτοιμη την τσίχλα και την ατάκα...ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.....ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ δεν απειλείται απο τίποτα και έτσι αυθαιρετεί....του έχουνβ χαρίσει το ηθικό πλεονέκτημα και έτσι μπορεί να είναι όσο ανήθικος θέλει και εσύ να συνεχίσεις να τον στηριζεις μέχρι την φυσική σου εξόντωση.....
   Καλό θα ήταν ο ΘΕΟΔΟΤΟΣ να αποκλείει τα ηλίθια σχόλια όπως αυτό που αναγκαστικά απαντώ ώστε να μην μολύνεται ο νους των αναγνωστών απο τέτοιες βλακείες... Προσωπικά δεν ειμαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

   Διαγραφή
  2. @Ανώνυμος4 Ιουνίου 2016 - 2:21 μ.μ.

   Χμ δεν εγκρίνω δημοκρατικά και προοδευτικά σχόλια, ειλικρινά δεν ξέρω πως πέρασε αυτό του ανώνυμου 28 Μαΐου 2016 - 4:29 μ.μ.

   Διαγραφή
  3. @Ανώνυμος4 Ιουνίου 2016 - 2:21 μ.μ.Πολύ σωστή η απάντηση σου. Το βλακώδες σχόλιο στο οποίο απαντάς αποτελεί έναν αυτοματισμό αμύνης των δημοκρατών απατεώνων ώστε να αποτρέπουν το πόππολο απο το να σκεφτεί περισσότερο... Κλασσικό τσιτάτο που το ξεκινούν απο το δημοτικό ακόμα, ώστε να συνεχίσουν ασφαλείς το φαγοπότι τους όλα τα γνωστά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ τζάκια...

   Διαγραφή
  4. ΕΧΟΥΜΕ.....αυτό εις το οποίο δεν θα μας υποχρεώνει κανείς να κάνουμε παρέα με τύπους σαν εσένα.... Ο ολοκληρωτισμός της Δημοκρατίας, μπορεί να υπάρξει μόνο όταν με την δύναμη των ηλιθίων πολλών, στηρίζονται οι καταφερτζήδες πολιτικοί και όλοι μαζί παρασιτούν επι των αρίστων ή όσων επιδιώκουν να είναι άριστοι. Έτσι στην Δημοκρατία, το παράσιτο σκυλοτραγουδιστής , μαζί με τον λακτίζοντα την μπάλα, χρυσοπληρώνονται και αποθεώνονται όσο ο ιατρός, ο φιλόσοφος και ο τεχνίτης με τον μαθηματικό και τον εργάτη ανέχονται να παρέχουν ευτελώς τις υπηρεσίες τους.
   Ο ηλίθιος και αμόρφωτος ψηφοφόρος , που κολακεύεται διότι μια στο τόσο του ζητούν την ψήφο τα λαμόγια, απολαμβάνει το θέαμα των πρώτων, οι οποίοι του θυμίζουν κάτι απο τον εαυτό του και σαδιστικά απολαμβάνει ακόμα περισσότερο τον διωγμό των τελευταίων, δηλαδή τον διωγμό των αρίστων, που με την σειρά τους του θυμίζουν αυτό που δεν δύναται να γίνει.....
   Τι ωραία θα ήταν η χώρα να χωριστεί στα δύο...απο την μια πλευρά να πάνε με δική τους κυβέρνηση,δηλαδή τους δημοκράτες, όσοι λακτιστές , σαλτιμπάγκοι και αηδιαστικοί κλόουν προσφερουν χυδαίο θέαμα.....μαζί με μοντέλα δημοσιογράφους και λοιπούς τεμπελχανάδες αριστερομοντερνιστές και στο υπόλοιπο να μείνουν οι φιλόσοφοι, οι εργάτες , οι μαθηματικοί, οι τεχνίτες και τεχνικοί,οι γιατροί , οι γνήσιοι και παραγωγικοί αγρότες και όσοι τελικά δεν είναι δημοκράτες και εκτιμούν την ιεραρχία....
   Μα την πίστη....θα γελούσαμε πολλοί και πολύ.... Προσωπικά όταν δημοκράτης παράσιτο μου ζητήσει ξανά υπηρεσία στον κλάδο μου, ο οποίος είναι και αναγκαίος για την ζωή, προτίθεμαι να τον παραπέμψω σε κανά σκυλάδικο, σε καμμιά ΠΑΕ ή γιατί όχι στον έγκριτο Πρόεδρο κόμματος, ή και της Δημοκρατίας, αφού όλοι αυτοί αξιολογούνται ως τόσο χρήσιμοι ώστε, δημοκρατικότατα, υπεραμοίβονται και σέρνουν πίσω τους το κοπάδι των ψηφοφόρων με τα καμώματα τους , αφού είναι και διασκεδαστικοί (πάντα το χυδαίο διασκεδάζει)....
   Αυτά για να καταλάβετε ότι η ζωή δεν κινείται με όρους εγωισμού φιλαυτίας και συμπλεγμάτων χάριν των οποίων εσείς παραβιάζετε τους φυσικούς νόμους θεσμοθετώντας τον εξισωτισμό για να νοιώσετε ΩΩΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ότι είστε ίσοι και καλύτεροι των καλυτέρων σας, αλλά με όρους ανάγκης και βίας....
   Σύντομα με την βοήθεια του μισού Πακιστάν που οι δημιοκράτες υιοθέτησαν και έφεραν στην χώρα.....Θα καταλάβετε τι εννοώ

   Διαγραφή
 10. Η ηγεσία ελέγχεται με την ψήφο "τόσο πολύ", που πτώχευσε μία ολόκληρη χώρα και επιπλέον την γέμισε με μετανάστες. Η ψήφος δεν ελέγχει τίποτα, είναι μία οφθαλμαπάτη ελέγχου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. "ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

  Κυριακή, 29 Μαΐου 2016
  ΛΑΘΡΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ & ΛΑΘΡΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ - 1ο & 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

  http://anti-kentauron.blogspot.gr/2016/05/1-2.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. "ΔΙΟΓΕΝΗΣ"

  ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00007 ] [ 2010.03.05 00:00 ]

  ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ «ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ» ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ» ΚΕΝΤΡΑ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΤΣΕΣΛΑΒ ΜΙΧΑΗΛΟΒΙΤΣ ΜΟΛΟΤΩΦ (Вячеслав Михайлович Молотов)

  http://diogenhs.pa-sy-a.gr/2010/03/05/00-00/pa-sy-a_diogenhs_2010-03-05_00-00.htm#plohgos_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή