Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !


 Το μπλογκ μας έχει χαρακτήρα ιδεολογικό, ιστορικό και ερευνητικό, όμως με τα όσα γίνονται στη χώρα αποφασίσαμε να γράψουμε κάτι σχετικό με την επικαιρότητα
                                                                                                                                                      Θεόδοτος


Μιλάνε κάποιοι για τη «Χούντα», μα η εν λόγω «Χούντα» των ετών 1967-1974 ποτέ, μα ποτέ δεν διανοήθηκε να ελέγξει τη σκέψη των Ελλήνων ούτε, πολύ περισσότερο, να καταστρέψει την Ελλάδα, ενώ η οικονομική ανάπτυξη και, συνακολούθως, ευημερία που επιτεύχθηκε κατά τα έτη 1968-1973 υπήρξε μοναδική στη χώρα μας. Από την άλλη, η σημερινή δημοκρατία, είναι ακριβώς ό,τι και η κομμουνιστική: στυγνός ολοκληρωτισμός που επιφέρει την εξαθλίωση του Λαού και έχει το θράσος να παρουσιάζει ως «τρελλό/παράφρονα» όποιον δεν συμφωνεί με την εν λόγω πολιτική τής εξαθλίωσης.  Όπως άλλωστε μας λένε οι πολιτικοί μας σήμερα: όποιος είναι κατά των νέων μέτρων μόνο τρελλός μπορεί να είναι! Ο δε Άρης Σπηλιωτόπουλος,ο οποίος διέπρεψε στο Υπουργείο Παιδείας (;), ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όσον δεν ψηφίσουν τα νέα μέτρα! 
Αλήθεια θυμάστε τι λέγανε πριν από δυο χρόνια οι αχρείοι; Όταν θέλανε –δήθεν!- να περιστείλουν τη φοροδιαφυγή, είχανε βγάλει μια σεμνή, ελαφρώς θλιμμένη και εμφανώς  χαμηλοβλεπούσα κοπελλίτσα που έλεγε, σε διαφημίσεις χάρτινες, ότι «μια οικονομία δεν μπορεί να σταθεί με δανεικά». Πώς τώρα οι ίδιοι αχρείοι διατείνονται ότι μπορεί να γίνει ανάπτυξη όχι απλώς με δανεικά αλλά μόνο με δανεικά; Τα λένε, γιατί, αφενός, «η ντροπή τιμή δεν έχει και χαρά στον που την έχει» και, αφετέρου, διότι ξέρουνε ότι δεν υπάρχει αντίδραση στις κολοσσιαίες ανοησίες που συνεχώς ξεφουρνίζουνε.
Γιατί δεν υπάρχει αντίδραση; Διότι η Ελλάδα είναι χώρα ΠΑΣΟΚ, ιδεολογικά, πολιτικά και ψυχολογικά. Το ΠΑΣΟΚ όμως δεν θα είχε σταθεί, χωρίς τήν προσωπική ανοχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή πρώτα (κατά το κρίσιμο έτος 1981), τη σαφέστατη υποστήριξη της «Νέας Δημοκρατίας» στη συνέχεια και την ολόπλευρη/ολόθερμη συμπαράσταση του ΛΑ.Ο.Σ. τελικώς. Για να προωθηθεί κανείς, πράγματι, στη «Νέα Δημοκρατία» έπρεπε να είναι αριστερός: οι Δεξιοί καταποντίζονταν και εξοντώνονταν στο όνομα του «κεντρώου ανοίγματος» αρχικά και της «εθνικής ομοψυχίας/ενότητας» στη συνέχεια. Αυτό τείνει να γίνει τώρα πια και με τον ΛΑ.Ο.Σ. 

     Θυμάστε τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη που συναγελαζόταν με κάποιον Ακριτίδη (ή κάπως έτσι) του ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Τι δουλειά είχε αυτός, που διατεινόταν πως ήθελε να «σώσει τη χώρα» (με βιντεοκασσέτες αρχικώς και κόμμα Ι.Χ. στη συνέχεια) να βιντεοσκοπείται  ακριβώς με αυτούς που την κατέστρεφαν; Η νομιμοποίηση που έτσι – και φυσικά στο όνομα της «εθνικής ενότητας»- έπαιρνε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν τεράστιας σημασίας. Και τούτο, επειδή το 30% του πληθυσμού, που λόγω κοινωνικής κατάταξης και καταγωγής, αποτελεί τη ‘ραχοκοκκαλιά’ της Δεξιάς, βλέποντας τον επικεφαλής του Ι.Χ. «κόμματος των Ορθοδόξων Ελλήνων» να καλαμπουρίζει με ΠΑΣΟΚους και να υμνεί...τον Πάγκαλο (!) κατέληγε να θεωρεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κατάσταση φυσιολογική και  όχι εκτρωματική, παρασιτική και ιδιαιτέρως επικίνδυνη όπως εξαρχής ήτανε και συνεχίζει να είναι. Πότε ο ΛΑ.Ο.Σ. πήρε θέση διαφορετική από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τα άλλα κόμματα της Αριστεράς; Ουσιαστικά ποτέ! Ίσα-ίσα, ακριβώς το αντίθετο έκανε. Διακηρύσσοντας, πράγματι, προσωπικώς ο κ. Γ. Καρατζαφέρης  ότι αυτός «είναι δεξιός στα εθνικά θέματα και αριστερός στα  κοινωνικά» εννοούσε αμέσως και σαφέστατα πως η Δεξιά «είναι αντίθετη στα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού» - κάτι που είναι πολιτικώς αστήριχτο και επιστημονικώς σφαλερό. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει: Πάντα η Δεξιά και μόνο η Δεξιά ευνόησε την κοινωνική και οικονομική άνοδο των λαϊκών στρωμάτων. Η Αριστερά, αντίθετα, υπήρξε ανέκαθεν όργανο της πλουτοκρατίας (ιδίως της τραπεζικής) και όπου πήρε, λόγω των χρηματικών παροχών που παντού και πάντοτε αφειδώς τής δίνονταν, την εξουσία οδήγησε τον Λαό σε εξαθλίωση και, τελικώς, εκμηδένιση. Ότι δηλαδή έγινε στην Ανατολική Ευρώπη και πάει σήμερα να γίνει στην Ελλάδα.


Oι "εθνικιστές" του Μνημονίου, της Τρόικας και της Goldman Sachs
Μην ακούτε αυτά που λέει ο κ. Γ. Καρατζαφέρης για τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη, τον Θάνο Πλεύρη, και τις άλλες εθνικοφιλελεύθερες δυνάμεις του ΛΑ.Ο.Σ. Από την αρχή τους ήξερε ποιοι είναι. Και τους ήξερε, διότι, μπορεί να μη διαθέτει μόρφωση ευρεία, αλλά σίγουρα είναι άνθρωπος της πιάτσας, δηλαδή πονηρός. Επιπλέον, εξακολουθεί να συνδέεται με την οικογένεια Μητσοτάκη, αθέατη πηγή της εξουσίας στη δημοκρατική μας χώρα. Γνώριζε λοιπόν πολύ καλά ποιους έβαζε στο Ι.Χ. κόμμα του και ως φαίνεται αυτοί οι 3 είναι, οι παρουσιαζόμενοι από τα μέσα ως «σκληροί εθνικιστές» που ήταν υπέρμαχοι της ψήφισης του πρώτου μνημονίου και ασφαλώς και του τωρινού: α) άνθρωπο σταθερώς φιλικό προς τους Αμερικανούς, φιλελεύθερο και απόφοιτο ποιού άλλου; Μα του Αμερικανικού Κολλεγίου! Εσείς τι σχολή λέτε να τελείωνε ο «εθνικοφιλελεύθερος» το 11ο  Λύκειο Περιστερίου; β) άνθρωπο που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βγάζει τσιριχτές κραυγές για το «μεγαλείο της κλασσικής Ελλάδος» και να ασπάζεται την μαρξιστική ερμηνεία Δεξιάς-Αριστεράς· γ) άτομο που έγινε βουλευτής κυρίως λόγω του ονόματος που του κληροδότησε ο πατέρας του ενώ αν λεγόταν για παράδειγμα Δαπέργολας ή Καλοπόδης δεν θα τον ήξερε κανείς.* Τι περιμένατε λοιπόν από τον ΛΑ.Ο.Σ. και τους νάυλον  «υπουργούς του»; Να ενστερνισθούν τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού; Εάν αυτό το πιστέψατε και εξακολουθείτε να το πιστεύετε, δεν είσαστε απλώς αφελείς: είσαστε πολύ επικίνδυνα αφελείς.
Λέγοντας για επικίνδυνα αφελείς...Αλήθεια ο απίθανος κ. Γεωργιάδης o απευθείας απόγονος του Μεγαλέξαντρου που διαβεβαιώνει τους προσωπικούς του οπαδούς πως θα ψηφίσει χωρίς δεύτερη σκέψη το μνημόνιο, για να αποφευχθεί όπως λέει η κομμουνιστικοποίηση της χώρας, λέτε να μην ξέρει τι κάνει; Εσείς όταν ακούτε κομμουνισμό τι σας έρχεται στο νου; Προφανώς άγρια φορολογία, κολλεκτιβοποίηση, κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας και πρωτοβουλίας, οικονομική ισότητα δια της προλεταριοποιήσεως των πάντων πλυν της μικρής κομματικής ελιτ κλπ. Με τα νέα μέτρα λοιπόν που οδηγούμαστε εάν όχι στην κομμουνιστοποίηση της χώρας; Έχουμε πει και στο παρελθόν και το διαβεβαιώνει και ο ίδιος ο Λένιν, κομμουνισμός δίχως τις μεγάλες τράπεζες δεν γίνεται! Ιδού λοιπόν ακόμα μια απόδειξη...
Ο άνθρωπος που μέσω του ΕΛΙΑΜΕΠ δρομολόγησε, αφού ήρθε από την Αμερική,  όλην αυτήν την κατάσταση, ενόσω δίδασκε σε ελληνικό πανεπιστήμιο, εξηγούσε: «Πρέπει να υπάρχουν κόμματα με την ίδια ιδεολογία σε όλη την έκταση του πολιτικού φάσματος» Ότι δηλαδή είχε πει και ο μέντορας του Bill Clinton, ιστορικός Carroll Quigley. Ε, αυτό γίνεται σήμερα, από τους «σκληρούς εθνικιστές» του ΛΑΟΣ μέχρι την εξωκοινοβουλευτική αριστερά ΟΛΟΙ συνεργάζονται για την κομμουνιστικοποίηση της χώρας!– και ο λογαριασμός έρχεται στον Ελληνικό Λαό, για να τον πληρώσει από αυτά που πια δεν έχει. Επιπλέον, εμένα μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως ο κ. Γ. Καρατζαφέρης διώχνει από το Ι.Χ. κόμμα του «χρυσά παιδιά» του πλουτοκρατικού κατεστημένου: Το κάνει κραυγαλέως αυτό, μόνο και μόνο επειδή είναι σίγουρος ότι το πολιτικό μέλλον αυτών τους οποίους δημοσίως τώρα κατηγορεί είναι πλήρως εξασφαλισμένο. Εδώ είμαι... εδώ είσαστε... και θα το δείτε.
Με λίγα λόγια, η «Νέα Δημοκρατία» πρώτα και ο ΛΑ.Ο.Σ. μετά εξόντωσαν την Ελληνική Δεξιά, εφόσον πρώτα περιθωριοποίησαν, μετά διέλυσαν και τελικώς εκμηδένισαν την κοινωνική της βάση. Ταύτισαν την Δεξιά με τον καπιταλισμό και τον φιλελευθερισμό, τις τράπεζες, την εθελοδουλεία και την ανάπτυξη με δανεικά και ξιφουλκούσαν στα τηλεοπτικά πάνελς χρησιμοποιόντας μαρξιστική ορολογία... Εάν, λοιπόν,  συνεχίσει κανείς να τους πιστεύει, είναι άξιος της τύχης του. Ό,τι επειγόντως χρειάζεται είναι μια αυθεντική Δεξιά, πραγματικά ικανή να εκπροσωπήσει τον Πατριωτικό Χώρο της Ελληνικής Κοινωνίας (ή, έστω, ό, τι έχει απομείνει) και να τον υπερασπιστεί. Και γρήγορα, διότι οι καταστροφικές εξελίξεις τρέχουνε.
                                                           
* Τελικά ο κ. Πλεύρης δεν ψήφισε ΝΑΙ στο νέο μνημόνιο και παρέμεινε στο ΛΑ.Ο.Σ. Πράξη που περισσότερο μικροπολιτική δείχνει παρά συνειδητή αντιστροφή των όσων μέχρι τώρα δήλωνε. Παρόλα αυτά οι θέσεις που έχει πάρει κατά καιρούς υπέρ του ευρώ, του ευρωμονόδρομου και η μέχρι τώρα φανατική υπεράσπιση του μνημονίου που τον χαρακτήριζε μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν απέχει ιδεολογικά από τους άλλους δύο.  


20 σχόλια:

  1. Aυτά έπρεπε να τα πείτε νωρίτερα...Θα είχατε αποτρέψει πολύ κόσμο από το να ψηφίσει αυτούς τους ρεζίλες...

    Όσον αφορά τον Γεωργιάδη ήταν εμφανές πως πρόκειται για ΓΕΛΟΙΟ άτομο, αρκεί να δει κανείς την γυναίκα του που ξεβρακώνεται μπροστά στη τηλεόραση για να κάνουν οφθαλμόλουτρο οι τηλεθεατές και ούτε τα παιδιά της δεν σκέφτεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τον μεγαλοαστό Βορίδη και τον μπούλη Γεωργιάδη περιμένατε κάτι καλύτερο; Για τον γιό Πλεύρη δε λέω τίποτα επειδή σέβομαι τον πατέρα του...
    Ο Καρατζαφέρης τα γύρισε τελευταία στιγμή επειδή φοβάται την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

    Κάτω η αστική Δεξιά της προδοσίας και των βαψομαλλιάδων! Ζήτω το Έθνος και ο Λαϊκός Εθνικισμός!

    Σήμερα όλοι στη συγκέντρωση να μην αφήσουμε τους προδότες να διαλύσουν τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς, τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Προσωπικά όμως θεωρώ και τη Χούντα βρώμικη. Αν δεν ήταν βρώμικη δεν θα εξόντωνε Παναγούληδες αλλά άλλους.
    Παρόλα αυτά ο Παπαδόπουλος προφανώς δεν ήταν στο κόλπο και ήταν αγαθιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλοι Δ.Σ. και Εθνοφρουρέ. Σας αφιερώνω το ακόλουθο ποιηματάκι που είχα διαβάσει πριν από πολλά χρόνια (δεν θυμάμαι πια πού):
    Πολλή Δημοκρατία πλάκωσε,
    μαύρη σαν καλλιακούδα,
    μπροστά πηγαίν' η Αρπαχτή,
    πίσω της ο Ταπιάνιν,
    και παραπίσω έρχονται
    οι άλλοι με τις κουτάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσον αφορά τον Ανώνυμο που λέει στον Θεόδοτο ότι "αυτά έπρεπε να τα είχαμε πει νωρίτερα".
    Προσωπικώς, από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 εξηγούσα ότι το πιο επικίνδυνο κομμουνιστικό κόμμα είναι η "Νέα Δημοκρατία". Υπήρξαν πολλοί τότε που λέγανε και σε εμένα τον ίδιο ακόμα(!) ότι "δεν είμαι στα καλά μου, να τα λέω αυτά".
    Προσφάτως διευκρίνιζα ότι η ηγεσία του ΛΑ.Ο.Σ. είναι -συνειδητώς ή όχι- μαρξιστική. Η απάντηση: Δημοσιογράφος "δεξιάς" εφημερίδας διέδιδε πως είμαι "τρελλός".
    Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν πιστεύουνε ούτε στη Λογική ούτε καν στα ίδια τους τα μάτια: Πιστεύουνε μόνο εκείνον τον οποίο φοβούνται να μη πιστέψουνε.
    Δημήτρης Μιχαλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το παραμυθάκι ότι η αστυνομία και ο στρατός, που επί δεκαετίες ακούγαμε ότι είναι δικοί μας, τελείωσε! Η αστυνομία δεν είναι τίποτα άλλο απο πραίτωρες του διεφθαρμένου ελλαδικού κράτους και ο στρατός (ο νατοϊκός) η ορντινάτσα του θείου Σάμ(πως πάει η φύλαξη των φυτείων οπίου στο Αφγανιστάν μάγκες?)! Λοιπόν για να τελειώσαμε την παραμύθα περί "εθνικού χώρου" και ελληνόψυχων στρατοκαραβανόμπατσων, όσοι υπηρετούν το σάπιο αριστεροκαπιταλιστικό κράτος είναι εναντίον μας, τέρμα οι δικαιολογίες περί εντολών, καθήκοντος "έχουμε παιδάκια να θρέψουμε" κλπ,κλπ.!
    Συγγνώμη για το οξύ ύφος αλλά σήμερα με όσα εζησα με την αστυνομική βία και με την δράση της παρακρατικής antifa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ακριβώς όπως τα λες!
      Αυτή τη πόρωση με τη στολή και το ράσο στους χώρους μας ουδέποτε την αντιλήφθηκα. Θυμάμαι ακόμα τα θρυλικά συνθήματα "Ελλάς Ελλάς, περνάει ο ΖΗΤΑΣ!" και άλλα τέτοια απίθανα από τη δεκαετία του 90...
      Η αστυνομία έχει αποδείξει πως ακολουθεί πιστά τις εντολές που δέχεται από την πολιτική ηγεσία, ασχέτως ποιά είναι αυτή. Μάλιστα αυτό το οποίο έχει καταγραφεί είναι πως παραδοσιακά είναι πιό βίαιη απέναντι σε απλούς πολίτες και εθνικιστές και δεξιούς διότι αυτοί δεν έχουν την κάλυψη του αριστερού παρακράτους/κράτους. Τα παραδείγματα είναι πλείστα.

      Η ουσία είναι πως και οι ένστολες δυνάμεις της χώρας και η εκκλησία (και όχι μόνο η ηγεσία της όπως θέλουν να λένε οι διάφοροι εκκλησιολάγνοι) έχουν αποδείξει εδώ και δεκαετίες πως είναι παντελώς αδιάφορες για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα και στους Έλληνες.

      Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν πατριώτες με στολή, προφανώς υπάρχουν, αλλά σαφώς και δεν εκφράζουν την συμπεριφορά της πλειοψηφίας αυτών των σωμάτων...

      Διαγραφή
    2. και όταν κάποιοι τα έλεγαν αυτά ,αμέσως ο "χώρος" τους βάφτιζε αιρετικούς ,προβοκάτορες, ρουφιάνους(στο σπίτι του κρεμασμενου ,δλδ του "χώρου" ,δεν μιλάμε για σκοινί)κλπ. Λες και δεν ξέρουμε ότι αρκετοί μπάτσοι λαδώνονται απο πρεζέμπορους, προαγωγούς και λοιπά καθάρματα, όταν οι ιδιοι δεν επιδίδονται στα συγκεκριμένα επαγγέλματα! Αλλά οι μπάτσοι είναι "ελληνόψυχοι" ,ας φάτε λοιπόν "ελληνόψυχο" ξύλο μπας και συνέλθετε κρετίνοι! Για το στρατό ,όσοι πήγαμε τα ζήσαμε, κάτι τεμπελχανάδες σε ποσοστό 80-90% είναι οι περισσότεροι ένστολοι, με μόρφωση και αισθητική υπο του μηδενός (δεν είναι τυχαίοι οτι οι περισσότεροι στραταίοι είναι "σκυλάδες"), και μην μου πει κάποιος για ειδικές δυνάμεις,έχω προσωπική γνώμη επί τούτου! Και ναι στο στρατό υπάρχουν και καλά παιδιά, ρομαντικοί δον κιχώτες, που στο τέλος κουράζονται και τα παρατάνε! Ερώτημα, τι θα πράξουν οι στελεχάρες της 71ης Αερομεταφερόμενης ΤΞΧΙΑΣ (τξχιας που έγινε για νατοϊκούς σκοπούς),που ως γνωστόν εκπαιδεύονται και για καταστολή εξεγέρσεων, όταν δοθεί εντολή να χτυπήσουν ΄Ελληνες εξεγερμένους? Θα πράξουν το καθήκον τους ως Έλληνες αξιωματικοί και θα συνταχθούν με το λαό ή είναι πολλά τα λεφτά Άρη? Συγγνώμη κύριοι "ελληναράδες" της φυλλάδας αλλα ανθρώπους που βάζουν βίσμα για να πάνε σε αποστολές προς φύλαξη φυτείων οπίου στο Αφγανιστάν ή του ψευδοκράτους των τουρκαλβανών του Κοσόβου , για μερικα ψωροευρώ επιπλέον δεν μπορώ να τους εμπιστευθώ! Έ όσο για την ιεραρχία της Εκκλησίας του ελλαδιστάν υπάρχει μια ταινία που λέγεται "Το κλουβί με τις τρελλές" (το πιάσατε το υπονοούμενο)!
      ΥΓ οι αμερικανοί minitumen, αυτοί δλδ που πιστεύουν οτι το ομοσπονδιακό κράτος καταπατεί τα δικαιώματα των αμερικανών πολιτών, λένε για τους μπάτσους:"The boys in blue who serve the jew"!
      ΥΓ2 όταν ηρεμήσω απο τα χθεσινά γεγονότα ,και συνέλθω απ'τα "ελληνόψυχα" χημικά ,λέω να γράψω ένα κείμενο περι της παθογένειας του χώρου, με πιο λόγιο ύφος φυσικά, ελπίζω να δημοσιοποιηθεί.

      Διαγραφή
    3. Αν αναφέρεσαι στη γνωστή εφημερίδα-αποχωρητήριο του χώρου που εδώ και πάνω από 20χρόνια προβλέπει στρατιωτική επανάσταση και πόλεμο με τους Τούρκους, έτσι ακριβώς είναι.
      Ξέρεις τώρα, ο αρχιεπίσκοπος Κεραυνός, τσακωμός μεταξύ των αξιωματικών μας ποιός θα πρωτομπεί στη Πόλη κλπ.

      Ότι γράψεις είναι ευπρόσδεκτο και θα χαρούμε να το δημοσιεύσουμε.

      Βy the way...τα "ελληνόψυχα" χημικά της ΕΛ.ΑΣ. είναι made in Israel. Υποθέτω συνεισφορά της "μοναδικής δημοκρατίας στη Μέση Ανατολή" στην Ελληνική Δημοκρατία και στα πλαίσια της στρατηγικής συμμαχίας μας με τον άλλο ταλαιπωρημένο λαό της ιστορίας:-)

      Διαγραφή
  7. Δεξιά στην Ελλάδα δεν υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Η πατρίδα είναι μαρξιστοφιλεύθερη μέχρι θανάτου. Μεγάλο κακό έκανε ο Καραμανλής ο γέρος όπου μετά την επιστροφή του από το Παρίσι δημιούργησε ένα δικό του κόμμα. Την ΝΕΑ ΔΗΜΟΡΚΑΤΙΑ. Από εκείνη την περίοδο μέχρι και την άνοδο του Πασοκ στην εξουσία έγιναν όλα τα μεγάλα αίσχη Δολοφονίες δεξιών εκδοτών, μεταγραφές δοσίλογων, νταβατζηλίκια, έγιναν καθεστώς μέσα στην ΝΔ. Κολυμπήθρα του κάθε λαμογιού υπήρξε η ΟΝΝΕΔ. Όταν ο Καραμανλής παρέδωσε και τυπικά την ΝΔ στον Μητσοτάκη τα πάντα είχαν τελειώσει. Είχε ανοίξει ο δρόμος για τους βενιζελικούς του Κολεγίου Αθηνών…Μεμαράκηδες, Βουλγαράκηδες, Ντόρηδες, Σαμαράδες έστηναν χορούς…. ατελείωτους. Μαζί τους και κάποιοι "χαζοί" Καρατζαφέρηδες… .κρατώντας παραμάσχαλα videotapes Raks!!Ο Καραμανλής junior σπούδαζε στο Taft school άλλα αυτό δεν είχε καμιά σημασία… περίμενε την σειρά του ως παιδί του θείου. Οι πάντες στο κόλπο εκτός από τους δεξιούς …που χρεώθηκαν την Χούντα του Μητσοτάκη…… αλλά και τις χυδαιότητες του Ανδρέα..

    Για να προωθηθεί κανείς, πράγματι, στη «Νέα Δημοκρατία» έπρεπε να είναι αριστερός. Αυτό κυριαρχούσε ως δόγμα στους σκοτεινούς διαδρόμους. Ήταν το νέο δόγμα των Βενιζελικών! Όσοι ήταν βασιλόφρονες-απλοί δεξιοί έπαιρναν τον πούλο… .και μάλιστα νύχτα. Τους κάρφωνε ο εθνάρχης….απο την εποχή του παλατιού! Ο Εθνάρχης έδειχνε και ο Βενιζελικός Μητσοτάκης εκτελούσε! Δήμαρχοι, κοινοτάρχες, υποψήφιοι Βουλευτές δεξιοί κυνηγήθηκαν άγρια. Ο Μητσοτάκης έριχνε τις ευθύνες στο Βαθύ ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα, και ο γκόμενος Ανδρέας μιλούσε για εφιάλτες με βαρύ παρελθόν…..

    Κάπως έτσι στήθηκε το κόλπο. Οι νοικοκύρηδες δεν είχαν τύχη πουθενά. Αυτό που μετρούσε ήταν το βαρύ παρελθόν… με ότι αυτό συνεπάγεται. Η δήδεν δεξιά που δήθεν εκπροσωπούσε η ΝΔ, ήταν ένα αστείο. Όλες οι θέσεις του δημοσίου στο ΠΑΣΟΚ. Σταλινικοί, άθεοι, πούστηδες, αγράμματοι, απόφοιτοι δημοτικού, άνθρωποι με βαρύ παρελθόν κυριαρχούσαν πονηρά και ύπουλα. Είχε προλάβει ο μακαρίτης ο Κεφαλογιάννης να σβήσει τους φακέλους αρκετών διαμαντιών…. κατά την διάρκεια της κατοχής- ΕΡΕ αλλά και κατά την διάρκεια της χούντας με εντολή Καραμανλή!!! Πως άλλωστε θα γινόταν πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Καραμανλής;;

    Έτσι φτάσαμε σήμερα σε ένα αδιέξοδο. ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ. ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟ.ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ( αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο) ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! Όλα συμφωνημένα είναι εδώ και καιρό. Αν ήθελαν να πατήσουν κάπου για ξεκάρφωμα το κατάφεραν. Που;; Μα φυσικά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του αθώου Μιχαλολιάκου…κοροιδεύουν το πόπολο με αντιρατσιστικές πορείες… .ενώ μαζί με σταλινικά φίδια τύπου Μπόμπολα ξεπουλάνε την πατρίδα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ…

    Τα ονόματα που αναφέρονται στο κείμενο του Θεόδοτου.
    Άρης Σπηλιωτόπουλος. ΚΚΕ-ΚΝΙΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ.
    Άδωνης Γεωργιάδης. Πρώην στέλεχος της πολιτικής άνοιξης.
    Φιλαράκι του Κρανιδίωτη που σήκωνε σημαίες του Πασοκ στο Σύνταγμα το 1985...Βορίδης-αδέσποτος
    Γιώργος Καρατζαφέρης-Υπάλληλος του Βενιζελικού Μητσοτάκη!
    Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη τους έχωσε μέσα στην ΝΔ ο Κοεν!

    ΥΓ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ! Το 99% στην Ε.Υ.Π ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέχεια….

      Μια από τα ίδια και στον Ελληνικό Στρατό! Τα τελευταία χρόνια όπου κάνουν την θητεία τους Αλβανοί Κούρδοι, Σύριοι, Ρωσοπόντιοι.. Η κορυφή του Στρατού αποτελείται από βαμμένους μέχρι θανάτου Πασόκους! Αγγαρεία είναι η μαγική λέξη στο στράτευμα. Μετά ακολουθούν τα μπουρδέλα…. της επαρχίας. Τραγικά πράγματα! Τραγικά πράγματα όταν στο στράτευμα έχει μπει κάθε καρυδιάς καρύδι. Τραγικά πράγματα όταν περιμένεις από Πανελλήνιες –Πολύτεκνους-ΕΠΟΠ να φτιάξεις στρατό! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ….ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ….. ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΚΟΥΒΑΣ! Τι άλλο να γράψουμε;;

      Μετά τις εκλογές Βενιζελικές εφημερίδες έγραφαν ότι η αστυνομία ψήφισε Χ.Α… Δεν μας είπαν το γιατί όμως…. Το πατριωτικό Πασόκ της δεκαετίας του 80 με το σύνθημα “ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” μετακόμισε προς Χ.Α μεριά. Άλλωστε, η Χ.Α δανείστηκε πολλά συνθήματα του Λαλιώτη… Πολύ απλά ταίριαξαν τα χνώτα τους. Εναντίον της Μοναρχίας ιδεολογικά οι χρυσαυγίτες, εναντίον της δεξιάς-μοναρχίας οι σοσιαλιστές αστυνομικοί του Bravo Giorgo. Ξεχνούν να μας πουν όμως ποιοί έκαναν την μικρή Ελλάδα χαβούζα λαθρομεταναστών! Αυτοί που δεν ψήφισαν Χ.Α πολύ απλά έμειναν ουδέτεροι. Οι συνταξιούχοι στρατηγοί, ταξίαρχοι είναι δεξιοί…… .ετών 70! Ιδεολογικά η αστυνομία είναι μαρξιστική! Είναι υπέρ της ανοιχτής κοινωνίας! Μην ξεχνάμε ότι περιοδικά της αστυνομίας εκδίδονται από τον Ριζοσπάστη! Από εκεί και πέρα ό,τι είδαμε να συμβαίνει ήταν μεθόδευση..
      Οι κόντρες λαθρομεταναστών-αναρχικών με αστυνομικούς είναι για το φοβισμένο πόπολο. Εμφανίζουν μετά την Χ.Α και τελειώνει το παραμύθι… ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ 2011 ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ!

      Είναι τραγικό που ορισμένοι δεξιοί περιμένουν τον κουρασμένο Κωστάκη να τους σώσει…. όταν καιγόταν η Αθηνά τον Δεκέμβρη του 2008 δεν είχε πάρει πρέφα…πως θα μπορούσε άλλωστε;;; Περαστικός Πρωθυπουργός ήταν ο τυροπιτάς της Ραφήνας. Προσπαθούσε μόνος του ο Βενιζελικός Παυλόπουλος του Ιδρύματος Λαμπράκη…. να καταλάβει τι συνέβαινε. ΕΡΧΟΤΑΝ Η PAX HEBRAICA…..του Παπανδρέου… .μαζί με το ΔΝΤ. Ο Κωστάκης ΟΥΤΕ που κατάλαβε πως τον άδειασαν… . τώρα παρακαλά για προεδρία ως αντάλλαγμα το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Τότε δεν ήταν που οι φτωχομπινέδες μετατράπηκαν σε μεγιστάνες με χρήματα του λαού;; Η σιωπή του Καραμανλή ήταν το κόλπο. Είναι ήδη μισητός από μεγάλη μερίδα των Ελλήνων, και δεν ξέρουμε αν θα του κάτσει.Νέχρι να δούμε που πάει το πράγμα μάλλον θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε προφητείες των Παπάδων του Πούτιν...



      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει δεξιά στην Ελλάδα!! ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΞΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ!

      Τι συμβαίνει στην Ιταλία αλήθεια;; Θα άφηναν ποτέ οι δεξιοί της Ιταλίας να πέσουν σε τέτοια κατάντια;; Όχι, βέβαια….
      Το παλεύει η Ιταλία Θεόδοτε. Σήμερα είναι ο Μπερλουσκόνι, αύριο θα είναι κάποιος άλλος.

      Ποιος ελέγχει τον υπόκοσμο στην Ελλάδα;; Ένας αληταράς Βλαστός έκανε μπάχαλο μια χώρα. Ποιοι βγήκαν να τον υποστηρίξουν;; Με ταυτότητα αστυνομικού σήκωσαν το ελικόπτερο!
      Σήμερα που οι πάντες περιμένουν τα αποτελέσματα της Ιταλίας, που βρίσκεται ο πολιτικός κόσμος της χώρας;; Μα φυσικά στην παρουσίαση του βιβλίου του Βενιζελικού Μητσοτάκη! Τι μας είπε το βαθύπλουτο κτήνος;; Απολύσεις στο Δημόσιο!!
      Ποιοι παραβρέθηκαν αλήθεια;; Οι γνωστοί gangsters του Βενιζελισμού αλλά και του Σταλινισμού!! …Μπόμπολας, Βαρδής, Ψυχάρης, Κωστόπουλος, Ρουσόπουλος, Μανώλης Γλέζος –Οι Αρβανίτες δεν είναι Έλληνες- Κουβέλης, Καμίνης λαθροδήμαρχος Σαρτζετάκης, Στεφανόπουλος-Χρηματιστήριο-Ολυμπιακοί αγώνες, Καρατζαφέρης- χαφιές- Μεϊμαράκης, Καμμένος-παλιό πρωτοπαλίκαρο της γραφικής ΔΗΑΝΑ… .και μόνιμος θαμώνας της Αμερικάνικης πρεσβείας. Ο Καμμένος οφείλει πολλά στον Μητσοτάκη. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής το 1993…σε ηλικία 27 ετών! Παιδί Χουντικού είναι....της ΔΗΑΝΑ. Ο Μητσοτάκης αγαπά.....τους πάντες όταν ειδικά έχει δίκιο.

      “Χάθηκε” και αυτός ο Αθανασιάδης… .βραδιάτικα πριν 29 χρόνια…

      Είχαν δίπλα τους και τον πρώην σταλινικό Πύρρο Δήμα για τις γνωστές ιθαγένειες…..
      Υ.Γ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ….ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΟ 89 ΜΑΛΛΟΝ…

      ‘Έλειπε ο Καραμανλής για να μην γίνει στόχος!






      Διαγραφή
    3. Η δολοφονία του Aθανασιάδη δείχνει ξεκάθαρα πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης της παραδοσιακής συντηρητικής αστικής τάξης της Ελλάδας για να αντικατασταθεί αργότερα από πασοκοσυνασπισμένα τρωκτικά.

      Διαγραφή
    4. Στο κόλπο και ο γέρος Καραμανλής! Τίποτα δεν είναι έγινε στην τύχη. Σήμερα βλέπουμε τον τυροπιτά πως αλληθωρίζει προς Σύριζα...

      Διαγραφή
    5. Μετά την πτώση της Χούντας, κάποιοι ακροδεξιοί έβαζαν βόμβες σε κινηματογράφους. Ανάμεσά τους και ο “αθώος” Μιχαλολιάκος της Χ.Α. Ο Καραμανλής τι έκανε αλήθεια τότε;;; Σερνόταν μαζί με αριστερούς στα αστυνομικά τμήματα των Αθηνών, και ζητούσε την παραδειγματική τιμωρία των βομβιστών! Σε μια εποχή που ο λαός έβγαινε από την Χούντα ( η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι)… κάποιοι έβαζαν βόμβες από το πουθενά και χωρίς λόγο ενώ κάποιοι άλλοι το έπαιζαν τσάμπα αγωνιστές της δημοκρατίας στα αστυνομικά τμήματα… οξύνοντας τα πνεύματα. ΕΡΧΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…..

      Είναι δυνατόν να μην γνώριζαν ποιοι και γιατί δολοφόνησαν τον Αθανασιάδη;; Κάποτε είχαν ρωτήσει τον Κάρλος το τσακάλι ποιοι κρυβόντουσαν πίσω από την τρομοκρατία στην Ελλάδα και ο περιβόητος τρομοκράτης τους είπε ρωτήστε καλύτερα τους Καραμανλή και Παπανδρέου.
      Στην παρουσίαση του βιβλίου του Βενιζελικού Μητσοτάκη είδαμε όλη την συμμορία της μεταπολίτευσης. Αυτοί θα μας σώσουν;;; Οι κηφήνες;; Αυτοί μιλάνε για τέχνη όταν πρόκειται να ερωτοτροπήσουν με καμιά ανήλικη Ρωσιδούλα… μιλάνε για πολιτική όταν πρόκειται γα μάσα.

      Έλειπε, ο βομβιστής Μιχαλολιάκος. Μεγάλη στεναχώρια..Θα μπορούσε να ήταν εκεί αλλά ο χρόνος δεν είναι κατάλληλος για πειραματισμούς… ’Άλλωστε, η Ζαρούλια με την Ντόρα είναι καλές φίλες και μάχονται κατά του ρατσισμού στα γραφεία των Βρυξελλών! ! Μιλάμε για τρομερό δούλεμα. Οι πάντες μια μεγάλη κλίκα είναι..ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.....

      Δεν υπάρχει το night club εργοστάσιο να τους δούμε όπως πραγματικά είναι. Δυστυχώς, πέρασαν πολλά χρόνια που έκλεισε το καημένο ….εκεί να έβλεπαν τα μάτια σου Ferrari …και γκλάμουρ. Ποιος Ρέμος;; Ποιος Ρουβάς;;
      Οι απλοί άνθρωποι τους βλέπουν μόνο στην τηλεόραση όταν δίνουν παραστάσεις….

      ciao

      Διαγραφή
    6. Αυγά ποσέ με γιαούρτι!



      PACE ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ EΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΒΗΝΕΙ...Mιλάμε για ένα αίσχος!

      Στην Επιτροπή Ισότητας και Κατά των Διακρίσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) τακτικό μέλος είναι και η κ. Ζαρούλια της Χ.Α. στον τομέα Ισότητας Φύλων. Αναπληρώτρια η Ελενα Ράπτη. Επίσης μέλοι είναι οι Τατσόπουλος Πετρος και η Μαρία Γιαννάκη στο τομέα λαθρομεταναστών!

      Αρχηγικό ρόλο στην ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της PACE έχει η Βενιζελικιά Ντόρα Μπακογιάννη! Φήμες λένε ότι την κ. Ζαρούλια επέλεξε η κ. Μπακογιάννη!Τι είναι αυτή η επιτροπή αλήθεια;; Ασχολείται με πολλά και διάφορα θέματα όπως πχ τα δικαιώματα των LGBT(Lesbian, gay, bisexual, and transgender) που επιλέγουν συνήθως να μην αποκαλύπτουν τον γενετήσιο προσανατολισμό ή τη σεξουαλική τους ταυτότητα στον χώρο εργασίας φοβούμενα τυχόν αρνητικές συνέπειες.

      Επίσης, η επιτροπή ασχολείται για την Προάσπιση Ισότητας των γυναικών σε χώρους εργασίας. Ειδικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εθνοτικές μειονότητες και οι μετανάστριες!!! Ο γάμος και τα σύμφωνα ελεύθερης συμβίωσης συνιστούν ειδικές σχέσεις τις οποίες συνάπτουν οι άνθρωποι ελεύθερα και σκόπιμα προκειμένου να απο­κτήσουν συμβατικά δικαιώματα και υποχρεώσεις……..κ.α

      Θεόδοτε έπεσες απο την καρέκλα;;;

      Διαγραφή
  8. http://www.triklopodia.gr/2013/03/ti-einai-to-pac-ti.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα ηθελα να ρωτησω ποιον θεωρειται ως κυβερνητη αυθεντικο δεξιο σε ολη την ιστορια του ελλαδικου κρατους

    Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Yπάρχουν κάποιες ηγετικές μορφές του ελληνισμού με ξεκάθαρη Δεξιά κουλτούρα και σκέψη. Κάποιοι από αυτους είναι οι παρακάτω: Καποδίστριας, Όθωνας, Κωνσταντίνος ΙΒ', Μεταξάς (αν και δέσμιος των Άγγλων), Κολοκοτρώνης

      Διαγραφή
  10. Oταν οι αναρχικοι εκαιγαν την Αθηνα,λογω Αλεξη το 2008,ο Αδωνης μας προετρεπε να αγορασουμε (μικροσκοπικα) αντιγραφα αρχαιων νομισματων!
    Αυτο φαινεται πως ηταν το ζορι των φυσιολογικων ανθρωπων τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή