Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ


Σε παλαιότερη δημοσίευση μας είχαμε παρουσιάσει το μνημειώδες έργο του Dr. Kerry Bolton, Revolution from Above. Για τις ανάγκες του ελληνικού κοινού το βιβλίο μεταφράστηκε στα ελληνικά και κυκλοφορεί σε μια ευκολοδιάβαστη περίληψη του από τις εκδόσεις Ελεύθερος Κόσμος. Δίνεται μαζί με την ομώνυμη εφημερίδα που θα κυκλοφορήσει τη Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013. Εκ μέρους του Θεόδοτου θέλουμε να τονίσουμε πως το έργο αυτό αποτελεί το πλέον απαραίτητο εργαλείο για την κατανόηση του σύγχρονου κόσμου. Δημοσιεύουμε εδώ τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου.

Πρόλογος

το εξώφυλλο της ελληνικής έκδοσης
Ο Kerry Bolton είναι πρωταγωνιστής στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης. Γεννημένος το 1956 στη Νέα Ζηλανδία, αναμείχθηκε γρήγορα  στην πολιτική ζωή: συμμετείχε ενεργώς ή και δημιούργησε  κινήσεις που διέπονταν από την ιδεολογία της Δεξιάς. Αρχικά είχε πάρει τεχνική μόρφωση. Μελετώντας αδιάκοπα όμως, πήρε πρώτα πτυχίο στην Ψυχολογία και, στη συνέχεια, διδακτορικά διπλώματα στη Θεολογία και την Ιστορική Θεολογία. Το 2009, τέλος, ίδρυσε μαζί με τρεις άλλους ιδεολογικούς του συντρόφους την Ακαδημία Κοινωνικών και Πολιτικών Ερευνών (Academy of Social and Political Research), από την οποία εκδίδεται, στα αγγλικά, το περιοδικό Ab Aeterno.

          H μεγάλη προσφορά του Κ. Bolton έγκειται στην αποκάλυψη των παραγόντων που δρουν πίσω από τις «επαναστάσεις» τις οποίες προκαλεί η Αριστερά. Πολλοί ήταν εκείνοι που προσφάτως κατανόησαν ότι η κοινωνική πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίθετη από εκείνη που προέβαλε  ο Μαρξ και  οι οπαδοί του: Κατά κανόνα, οι –υλικώς- φτωχοί είναι δεξιοί και πατριώτες,  ενώ οι απανταχού της γης πλούσιοι εντάσσονται στην Αριστερά και εμφορούνται από κοσμοπολιτική ιδεολογία. Την ορθότητα όμως αυτού που πολλοί είχανε δει πρώτος ο Bolton την απέδειξε. Και οι βασικότερες αποδείξεις του, περιβεβλημένες από τους διαυγείς συλλογισμούς του, περιέχονται στο ανά χείρας βιβλιδάριον.

          Όπως θα δει ο αναγνώστης, η Γαλλική Επανάσταση βασικά υπήρξε καρπός της  δράσης μυστικών εταιρειών και, φυσικά, άνωθεν χρηματοδότησης. Το ίδιο ισχύει και για τη Ρωσική Επανάσταση καθώς και για την επανάσταση που αναπτύσσεται ακριβώς τώρα, στις μέρες μας – κυρίως στον πολιτιστικό τομέα. Κινήματα όπως οι χίππυς, ο φεμινισμός και γενικώς η Νέα Αριστερά, τα οποία καθοριστικώς επισφράγισαν τη δεκαετία του 1960, είχαν αναπτυχθεί υπό τη στοργική προστασία της CIA και χάρη στη δαψιλή χρηματοδότηση των –σχεδόν πάντοτε ιουδαϊκής καταγωγής- πλουτοκρατών στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρεταννία. Και αφού τα κινήματα αυτά επικράτησαν στην Αμερική και την Αγγλία ξαπλώνονται τώρα στην ηπειρωτική Ευρώπη, με σκοπό τη διάλυση της Οικογένειας και των Εθνών. Και τούτο, διότι, όπως σωστά έχουνε καταλάβει οι πλουτοκράτες, μόνο έτσι θα είναι δυνατή η μετατροπή των ευρωπαϊκών Λαών σε ανθρωπομάζα που, ασυνειδήτως υποδουλωμένη, θα ζει μόνο και μόνο για να καταναλώνει.

          Εν ολίγοις, το Μεγάλο Κεφάλαιο είναι όχι εχθρός της Αριστεράς, όπως αφελώς πολλοί συνεχίζουνε να πιστεύουνε, αλλά πατέρας και προστάτης της. Ο καπιταλισμός και η δημοκρατία, πράγματι, είτε αστική/φιλελεύθερη είναι αυτή είτε σοσιαλιστική/κομμουνιστική αποτελούν δύο όψεις ενός και μόνου νομίσματος. Να γιατί πραγματική κοιτίδα του Κομμουνισμού δεν είναι η Ρωσία μα η ανατολική ακτή των ΗΠΑ - και κυρίως η Νέα Υόρκη. Και αυτό οφείλεται στη λόγω του Καλβινισμού εκεί ιουδαϊκή διείσδυση και επικράτηση.


«Η αλήθεια ελευθερώνει»: Η πλήρης κατανόηση αυτού του φαινομενικώς παραδόξου  αποτελεί γενναίο βήμα προς την αποτίναξη των δεσμών, που ακριβώς σήμερα, πάνε οριστικώς να μας επιβληθούνε. 

12 σχόλια:

  1. Φοβερό εξώφυλλο!
    Ευστάθιος Κυριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πολυδιδάκτωρ (καθότι έχει 3 διδακτορικά και σωρία μεταπτυχιακών) Bolton είναι o σημαντικότερος ιστορικός, αναλυτής και διανοούμενος της Δεξιάς στην αγγλο-σφαίρα. Το έργο του αυτό αποτελεί την ολοκλήρωση δεκαετιών έρευνας πάνω στο ζήτημα της δημιουργίας επαναστάσεων από την τραπεζιτική ελίτ και δεν μιλάμε μόνο για οικονομικές επαναστάσεις αλλά και πολιτισμικές (πχ η αντικουλτούρα των 60s, ο φεμινισμός, τα gay rights).

    Η περιεκτική/περιληπτική έκδοση αυτή του έργου στα ελληνικά σημαίνει πως πλέον οι κάτοικοι αυτής της χώρας δεν έχουν πλέον ΚΑΜΙΑ δικαιολογία να παρασύρονται και να αναμασούν μαρξιστικές ηλιθιότητες περί "πάλης των τάξεων", περί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" περί "προλεταρίων που δεν έχουν πατρίδα", περί κόντρας κεφαλαίου και αριστεράς κλπ.

    Μέχρι τώρα πολλοί έλεγαν "ο λαός δεν ξέρει", ε τώρα ο λαός δεν έχει πλέον τη δικαιολογία της άγνοιας. Η έκδοση αυτή του παρουσιάζει την πραγματικότητα και το πως κινείται ο κόσμος περιεκτικά, απλά και κατανοητά.

    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπράβο σου, Alex! Ακριβώς έτσι είναι!
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ' ότι λένε στη σελίδα τους το συγκεκριμένο βιβλίο θα κυκλοφορήσει με την εφημερίδα ΜΟΝΟ στην Αθήνα. Στην επαρχία θα έχουν έναν άλλο με τον Παΐσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xμ...Δεν αντιλαμβάνομαι την λογική πίσω από μια τέτοια απόφαση. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε πήξει όλα αυτά τα χρόνια από προφητείες και κόντρα προφητείες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο...
      Πάντως νομίζω πως το Eπανάσταση απο τα Πάνω θα μπορεί να αγορασθεί και χωρίς την εφημερίδα απευθείας από τον εκδοτικό οίκο.

      Διαγραφή
  5. «Η αλήθεια ελευθερώνει»: BROOKINGS!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ GOLDMAN SACHS ME ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η λογική μάλλον έχει να κάνει με το ότι ο Παίσιος πουλάει στην επαρχία. Δυστηχως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑΙΠΕΔ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!


    O Αλέξης πάει Βερολίνο για να δει τον ανάπηρο Σόιμπλε....κεκλεισμένων των θυρών. Στην Αθήνα συνεχίζουν να κοροϊδεύουν με τις λίστες Λαγκάρντ. Μιλάμε για show. Γιατί πάει Γερμανία;;; Γιατί εκεί βρίσκεται η γιάφκα της συμμορίας που κατευθύνει το συνδικάτο της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.Μετά μπορεί ΑΝΕΤΑ ο Τσίπρας να πάει στο Brookings. Ως γνωστόν δεν υπάρχει ελεύθερη Γερμανία σήμερα.....ο σιωνιστικός παράγοντας την ελέγχει.Τα πάντα στη Γερμανία ελέγχονται από τους Εβραίους ερήμην του γερμανικού λαού.Η Γερμανία είναι το μεγάλο ΑΛΜΑ για τον Αλέξη. Αν ακούσεις τίποτα για Γερμανικές αποζημιώσεις( κατοχή) είναι θέατρο. Εξετάσεις στους τραπεζίτες εβραίους δίνουν τα άτομα. Τυχαία εξαφανίστηκε ο σταλινικός Γλέζος;;; Ένας σταλινικός με βαρύ παρελθόν θα βοηθούσε τον Ελληνικό λαό;; Αστεία πράγματα.

    Πριν καιρό είχε στείλει τον Δραγασάκη στην προπαγανδιστική “ανοιχτή συζήτηση” που ετοίμαζε ο Χατζηδάκης με τίτλο “ΕΟΖ Grouth opportunities in crisis “ευκαιρίες ανάπτυξης εν κρίσει”, να στηρίξει την δημιουργία των ΕΟΖ! Το διάβασες πουθενά;; ;όταν σε λίγους μήνες δουν στα λιμάνια τις Τουρκικές σημαίες .....τι θα πουν;;; Λίστα Λαγκάρντ;;


    Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορώ να μάθω από πού μπορούμε να το προμηθευτούμε στην Θεσσαλονίκη?
    Ευχαριστώ εκ των πρότερων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήταν καλό να απευθυνθείς στον Ελεύθερο Κόσμο. Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω για το θέμα.

      Διαγραφή
  9. Ελεύθερος Κόσμος: Πινδάρου 16-20, Αθήνα
    Τηλέφωνο: 210 3611590
    Ηλεκτρονική Διεύθυνση: info@elkosmos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το βιβλιαράκι θα έπρεπε να μοιράζεται ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
    Οπως επίσης και σε όλους τους "πατριώτες δεξιούς" (για τους αριστερούς, "ουδεν σχόλιον", ε ψυχοπαθείς τι να κάτσεις να συζητήσεις....) που όντας "φοβισμένοι, βολεμένοι και ελπιζοντες" ψηφίσαν προχθες, περισσότερη "σταθερότητα" της "προοδευτικής ευρώπης" του νεοταξίτη τοκογλύφου, της π@υστιάς και του βαρβαρου ισλαμ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή