Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

COMMANDOS, ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ

γράφει ο Nikolai Romanov


αφιερωμένο στη μνήμη του Dominique Venner


διαμαρτυρία υπερ των νορμάλ οικογενειών
Παίρνοντας αφορμή από το σχόλιο ενός αναγνώστη στο άρθρου του κ. Alex Synodinos: To αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και το παράδοξο του σύγχρονου ελληνικού κράτους αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις.

Παραθέτω το απόσπασμα του αναγνώστη το οποίο υπήρξε η αφορμή για να γραφτεί αυτό το κείμενο: “σπάνια η Ελληνική πολιτεία θα κληθεί να αντιμετωπίσει κάποιον από αυτές τις ομάδες, ως παραβάτη...συνήθως αυτά τα άτομα που μετέχουν των ειδικών ομάδων του στρατού, είναι ταπεινοί και υπάκουοι...είναι αυτό που περιγράφουν οι αλήτες της κοινωνικής μηχανικής, ως ήσυχο υποκείμενο...αυτοί οι άνθρωποι των Ειδικών Δυνάμεων που πέρασαν το ¨σοκ¨ της εκπαιδεύσεως, σπάνια αποσχίζονται απο την εντολή του καθεστώτος ...”

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της δεξιάς κουλτούρας είναι η αγάπη προς την περιπέτεια,αυτό που λέμε "ζείν επικινδύνως" (vivere pericolosamente έλεγαν οι Ιταλοί Φασίστες). Ακόμα και στις ημέρες ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που κατατάσσονται στις ειδικές ή επίλεκτες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν δεξιές, συντηρητικές ή έστω πατριωτικές πολιτικές θέσεις και ιδέες . Αυτό το έχετε διαπιστώσει όσοι απο εσάς έχετε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις (Καταδρομείς, Πεζοναύτες, Υποβρύχιοι Καταστροφείς). Αυτό ισχύει ασφαλώς και για όσους εκπληρώνουν την θητεία τους και για τα μόνιμα στελέχη.

διαβολοβδομάδα
Όλοι συμφωνούμε ότι θέλει  κουράγιο ,εκτός από σωματική δύναμη για να αποφοιτήσεις από σχολεία ειδικών επιχειρήσεων, είτε καταδρομών, είτε αιχμαλώτων, είτε το σχολείο της ΜΥΚ με την διαβόητη "εβδομάδα του διαβόλου" (hell week). Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι όπως περιγραφεί ο αξιότιμος σχολιαστής παραμένουν ταπεινοί και υπάκουοι σε ανθρώπους που ουσιαστικά τους περιφρονούν και ίσως και να τους απεχθάνονται. Εννοούμε φυσικά την πολιτική ηγεσία.

Μετά την μεταπολίτευση στη χώρα μας κυριάρχησε ιδεολογικά η αριστερά. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών ανήκουν στη "γενιά του Πολυτεχνείου" ιδεολογικά πρόσκεινται στο χώρο της ανανεωτικής αριστεράς  η οποία ασφαλώς μισεί τον στρατό, την ιδέα του στρατού και εξυπακούεται και το Αρχέτυπο του Πολεμιστή. Γι'αυτούς ο στρατιώτης και ειδικά ο στρατιώτης των ειδικών ή επίλεκτων δυνάμεων είναι κάτι το απαρχαιωμένο κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με όσα η τροτσκιστική αριστερά πρεσβεύει. Σ'αυτή την πολιτική ηγεσία ,όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και όπου κατοικούν Λευκοί Ευρωπαίοι αναφέρονται οι άνθρωποι των μονάδων ειδικών επιχειρήσεων.

 gay pride...
Το είχα γράψει και παλιότερα, είναι θλιβερό οι στρατιωτικοί, άνθρωποι που οι ίδιοι δηλώνουν πατριώτες να πηγαίνουν σε αποστολές της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που καταστρέφει την πατρίδα τους. Άλλοι λένε ότι το κάνουν για τα λεφτά επειδή οι οικογένειες τους έχουν ανάγκη, άλλοι για να αποκτήσουν μάχιμη εμπειρία κ.λπ. Αυτές  τις αιτιολογίες, αν και με αρκετά μεγάλη δυσκολία, μπορώ να τις δεχθώ. Δεν μπορώ όμως σε καμμιά περίπτωση να ανεχθώ (πιστεύω ούτε και εσείς) κάποιους από αυτούς να δηλώνουν και υπερήφανοι που πήγαν στο Αφγανιστάν για να φυλάξουν τις φυτείες οπίου (από τις οποίες δεν παράγεται φαρμακευτική μορφίνη αλλά ηρωϊνη που καταστρέφει εκατομύρια ανθρώπους) ή στο Κόσοβο για να συνδράμουν τους υπόλοιπους ΝΑΤΟϊκούς αλήτες στην καταπίεση των εναπομείναντων Σέρβων και να προστατεύσουν το καθεστώς των αλητών και μαφιόζων του UCK... Αυτά όσο αφορά τα επαγγελματικά στελέχη.

Στη χώρα μας όμως που υπάρχει ακόμα στρατιωτική θητεία υπάρχουν και αρκετοί που από φιλοπατρία ή από αγάπη προς την περιπέτεια διάλεξαν να υπηρετήσουν στις ειδικές δυνάμεις. Αρκετοί από αυτούς μετά την απόλυση τους εγγράφονται σε κάποιες από τις Λέσχες Καταδρομέων ή βατραχανθρώπων που υπάρχουν. Εκτός από τη παθογένεια που εμφανίζουν αρκετές από τις Λέσχες Εφέδρων δηλαδή τα άτομα που υπηρέτησαν μια θητεία 18 ή 23 μηνών (στην περίπτωση που ήσαν ΔΕΑ) να θεωρούν τον εαυτό τους κάτι μεταξύ Λεωνίδα, Ράμπο και Νικηταρά του Τουρκοφάγου είναι αδιάφοροι απέναντι στα φαινόμενα της σήψης όπως στα δύο "gay pride" που οργάνωσαν οι δήμοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Μάλλον προτιμούν να παίζουν ακίνδυνα παιχνίδια με όπλα airsoft και να παρελαύνουν με καμάρι μπροστά στην εξέδρα των επισήμων και αντί να τους πετάξουν γιαούρτες και αυγά, απλά "κεφαλή δεξιά"!  Επομένως διαπιστώνουμε ότι θέλει πολλά μα πολύ περισσότερα "κότσια " να τα βάλεις με ένα σύστημα που παράγει διαλυτικά φαινόμενα και καταστρέφει την πατρίδα την οποία έδωσες όρκο να υπηρετείς από το να περάσεις ΚΕΑΠ, ΣΧΑΛ ή ΜΥΚ.

Ας κάνουμε τώρα ένα ταξιδάκι στην Γαλλία σε μια χώρα που η αριστερά κυριαρχεί από το 1789 για να γνωρίσουμε κάποιες κυρίες και δεσποινίδες που εκ των πραγμάτων διαθέτουν πολύ περισσότερα "guts" από τους αντίστοιχους καταδρομείς και βατραχανθρώπους της Γαλλικής Δημοκρατίας! Ο νέος σοσιαλιστής πρόεδρος της Γαλλίας Francois Hollande σαν γνήσιος αριστερός, και οπαδός της open society αποφάσισε ότι η LGBΤ κοινότητα της Γαλλίας καταπιέζεται και για αυτό αποφάσισε να νομιμοποιήσει τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Και επειδή οι Γάλλοι και οι Γαλλίδες δεν είναι καναπεδάτοι νεοέλληνες και νεοελληνίδες αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά.

Σε αντίδραση λοιπόν στο σύνθημα "Marriage Pour Tous" (γάμος για όλους) της αριστεράς ιδρύθηκε η La Manif Pour Tous" (διαμαρτυρία για όλους) η οποία στη συντριπτική της πλειοψηφία αποτελείται από γυναίκες νέας ή μεσαίας ηλικίας νοικοκυρές και μητέρες. Οι Γαλλίδες αυτές νοικοκύρες αποφάσισαν ότι η ανοχή έχει και τα όρια της. Ίσως ανέχθηκαν τον εποικισμό της Γαλλίας από αφροασιάτες από το φόβο μην χαρακτηρισθούν ρατσίστριες (στην Γαλλία οι αντιρατσιστικοί νόμοι είναι πολύ αυστηροί) αλλά το να ανεχθούν γάμους ομοφυλοφίλων και υιοθεσίες παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων αυτό παραπάει.

H "La Manif Pour Tous" μαζί με τα πατριωτικά κόμματα και οργανώσεις της Γαλλίας (Front National, Generation Identitaire) και με οργανώσεις συντηρητικών και παραδοσιακών καθολικών οργάνωσαν μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Παρίσι και σε άλλες γαλλικές πόλεις απέναντι στο νομοσχέδιο Hollande δηλαδή στο νομοσχέδιο που προωθεί ουσιαστικά την αποδόμηση της παραδοσιακής οικογένειας ενώ αρκετές φορές ήρθαν και αντιμέτωπες με την άγρια καταστολή των μονάδων τήρησης της τάξης της Γαλλικής Αστυνομίας. Οι μπάτσοι της Γαλλίας δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν χημικά απέναντι σε μητέρες και μικρά παιδιά που το μόνο που έκαναν ήταν να διαμαρτύρονται ειρηνικά...


Και μια που είμαστε στη Γαλλία ας γνωρίσουμε και τις "Αντιγόνες", Les AntigonesΓνωρίζεται τις ακραίες φεμινίστριες FEMEN ένα φαινόμενο που ξεκίνησε από την εποχή της πορτοκαλί επανάστασης στην Ουκρανία και επεκτάθηκε σιγά-σιγά σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Οι FEMEN ουσιαστικά είναι ο "στρατός" από τσοντοστάρ του George Soros. Και τις αποκαλώ έτσι καθότι δεν κάνουν ότι κάνουν από ιδεολογία αλλά βρίσκονται κανονικά σε μισθολόγιο (όπως έχει αποκαλυφθεί*) για να κυκλοφορούν γυμνόστηθες. Πρωτοστατούν σε ότι έχει σχέση με την διάλυση των παραδοσιακών δομών της κοινωνίας (οικογένεια ,γάμος κλπ). Οι Γαλλίδες Αντιγόνες ,οι οποίες εμπνεύστηκαν από την ηρωίδα του τραγικού ποιητή Σοφοκλή Αντιγόνη, αντιδρούν στους διαλυτικούς νόμους του Hollande αλλά και στο φαινόμενο FEMEN. Σε αντίθεση με τα κελεύσματα της εποχής οι πανέμορφες Γαλλίδες νοικοκύρες και μητέρες υπερασπίζοντας τον παραδοσιακό ρόλο των φύλων, της μητρότητας και της οικογένειας, με κίνδυνο να απομονωθούν κοινωνικά και να χάσουν τις δουλειές τους και φυσικά ανοικτά αντιπαρατείθενται στις FEMEN.

Ας φύγουμε από την Γαλλία και ας πάμε στην Ουγγαρία και ας γνωρίσουμε κάποιες κάποιες πανέμορφες Ουγγαρέζες κοπέλλες, φοιτήτριες, εργαζόμενες και νοικοκύρες που αντιδρούν σε φαινόμενα τύπου FEMEN. Είναι οι Christian Women Against Femen  οι οποίες και αυτές αγωνίζονται για τις παραδοσιακές αξίες της Ευρώπης όπως η οικογένεια και ο διακριτικός ρόλος των φύλων οι οποίες και αυτές αγωνίζονται για τις παραδοσιακές αξίες της Ευρώπης όπως η οικογένεια και ο διακριτικός ρόλος των φύλων (πέρα απο τον καταναγκαστικό εξισωτισμό που θέλει να επιβάλει η κοινωνική μηχανική) !


Τελικά αγαπητοί αναγνώστες ποιός έχει περισσότερα "guts" οι commandos και βατραχάνθρωποι με τα Ranger School και τα "hell week" που είτε από βλακεία (useful idiots), είτε από μια λανθασμένη αίσθηση του "Esprit de Corps", είτε ίσως και συνειδητά υπηρετούν ένα παρακμιακό καθεστώς το οποίο καταστρέφει την πατρίδα (και ίσως στο μέλλον, αν διαταχθούν, λειτουργήσουν και κατασταλτικά απέναντι σε όσους αντιδράσουν δυναμικά στην παρακμή) ή οι γλυκύτατες και ωραιότατες Γαλλίδες και Ουγγαρέζες που αν και δεν πέρασαν από σχολεία ειδικών δυνάμεων δείχνουν τον δρόμο της Αντιστασης απέναντι στις δυνάμεις που θέλουν να απαξιώσουν και να καταστρέψουν καθετί  το παραδοσιακό;

* Το άρθρο στη σελίδα του Russia Today έπαψε να υπάρχει οπότε αντικαταστάθηκε με ένα άλλο. 

34 σχόλια:

  1. Έχει μεγάλη σημασία αυτό που λέει ο Νικολάι για τα μόνιμα στελέχη των Ε.Δ., τους βατραχανθρώπους κ.λπ. Όλοι αυτοί υπηρετούν το σύστημα. Με τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθούν "εθνικιστές" και πολύ περισσότερο "δεξιοί". Κάποια μέρα θα τους βρούμε μπροστά μας... και θα το θυμηθήτες. Απλώς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.
    Νίκων ο εξ Αρβανιτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nikolai Romanov σου αξίζουν πολλά μπράβο για το θαυμάσιο κείμενο.

    ΤΑΙΠΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανέκαθεν τη δεξιά το μόνο που τη χαρακτήριζε ήταν η δειλία και τρόμος μπροστά στην αριστερά, η διαίωνιση της ταξικής εκμετάλλευσης ο συντηρητισμός και η θρησκοληψία. Η μόνη ελπίδα της δεξιάς απέναντι στις ορδές των μπολσεβίκων, όταν είδαν ότι ο Στρατός δεν μπορεί πλέον να τους προστατέψει ήταν ο Εθνικοσοσιαλισμός ο οποίος έχοντας ενσωματώσει τη ζωτική ορμή των εξεγερμένων μικροαστών και προλετάριων, τους εθνικοποίησε και τους πρόσφερε την μόνη πολιτική αλήθεια αυτή του Φυλετικού Σοσιαλισμού. Δυστυχώς όμως η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών δεν έφτασε για να κάμψει τη δεξιά αντίδραση καθώς ο Hitler έδειξε μια καταστροφική μεγαλοψυχία την οποία οι δεξιοί του ανταπέδωσαν με 50 απόπειρες δολοφονίας. Είχαν φτάσει οι δεξιοί στρατιωτικοί στο σημείο να τους λιντσάρουν οι εθνικοσοσιαλιστές στους δρόμους. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η σχέση μας με τη δεξιά! ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ! 14/88

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλήθος ανακριβειών.

      Τα Freikorps που το 1920 απελευθέρωσαν την Βαυαρία από την κομμουνιστική δικτατορία που είχαν επιβάλει οι μπολσεβίκοι ήταν Δεξιοί. Aυτοί πολέμησαν και συγκρούστηκαν με τους κομμουνιστές πολύ πριν έρθει στην επιφάνεια το NSDAP

      Έπειτα σε ποιόν στρατό αναφέρεσαι; H Reichswehr ήταν 100.000 άτομα και προφανώς δεν μπορούσαν να προστατέψουν κανέναν και τίποτα.

      Από το 1944 και έπειτα ήταν εμφανές ότι ο Χίτλερ είχε χάσει την επαφή του με τη πραγματικότητα. Ακόμα και ο Χίμλερ το κατάλαβε στο τέλος. Και αν θες να ξεκινήσουμε αυτή τη συζήτηση τη ξεκινάμε.

      Διαγραφή
  4. Αυτά που λέει ο Σπάρτακος είναι σωστά. Μία μόνο ένσταση έχω: Ο αστικός συντηρητισμός δεν είναι δεξιά. Ο Χίτλερ ήταν δεξιός όχι ο φον Πάπεν, οι στρατηγοί της Ράιχσβερ και μετά της Βέρμαχτ κ.λπ.
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα τι θα γίνει; Θα αρχίσουμε τα "καλά" των αριστερών που με όποιο αριστερό κίνημα δεν συμφωνουν το βγάζουν μη-αριστερό;

      Ο φον Παπεν ηταν εκπρόσωπος του καθολικού συντηρητικού κινήματος. Ήταν δεξιός απλά άλλης γραμμής. Οι στρατηγοί ήταν παλαιοί Πρώσσοι αριστοκράτες αντέδρασαν στον Χίτλερ όταν ήταν ξεκάθαρο ότι είχε χάσει το μυαλό του και γιατι πίστευαν πως έτσι θα έσωναν την Γερμανία από το να γίνει σοβιετική. Θα βγάλουμε και τους Πρώσσους αξιωματικούς κομμουνιστές τώρα επειδή ενδέχεται να μην συμφωνούμε μαζί τους; Ο Staufenberg ήταν μέλος του κινήματος της συντηρητικής επανάστασης

      Όσον για τον Spartakos NS να βρει κανένα άλλο ψευδώνυμο διότι Σπάρτακος ήταν το ψευδώνυμο του Weishaupt (εάν δεν ξέρει ποιός ήταν αυτός και τι πρέσβευε ας διαβάσει το άρθρο μου επί του θέματος: http://www.theodotus.blogspot.gr/2012/02/h-illuminati.html ) και καθόλου τυχαία οι κομμουνιστές υπο την Ροζα Λουξενμπουργκ είχαν βαπτισθεί Σπαρτακιστές. Άντε γιατί μου φαίνεται κάποιοι στη διακαή προσπάθεια τους να μην τους πουν δεξιούς οι μπολσεβίκοι φίλοι τους και να αισθανθούν λίγο in στην μαρξιστοκρατούμενη ελληνική κοινωνία έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
      Έτσι όπως παέι το πράμα θα παλαβώσουμε όλοι σε αυτή τη χώρα...

      Διαγραφή
    2. Τις συζητήσεις για τον φον Πάπεν ,τον Σταουφενμπέργκ , για το πως χάθηκε ο πόλεμος για το αν έπρεπε ή όχι ο Χίτλερ να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ θα τις κάνουμε μια χαρά στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως που θα μας στείλουν σε 5 χρόνια ή πιο νωρίτερα οι αντίπαλοι μας! Ας κοιτάξουμε το τώρα και ας δούμε τι θα κάνουμε τώρα.
      Στη Γαλλία μια χαρά τα βρήκαν οι μοναρχικοί της Action Francaise με τους παραδοσιακούς καθολικούς και τους αστικοπατριώτες του Front National και μαζί τους οι παγανιστές και εθνικοεπαναστάτες της GUD και κατέβηκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά των νομοσχεδίων του Hollande.
      Δυστυχώς σ'αυτή την χώρα όλος ο "χώρος" έβγαζε τ'άπλυτα του στη φόρα ,πριν κάποια χρόνια, σε ιστοτοπους του εχθρού!
      Ας υπάρχουν διάφορες τάσεις αυτό δεν είναι ας υπάρχει "ριζοσπαστική δεξιά" φασίστες , εθνικοσοσιαλιστές, στρασσερικοί ,εθνικομπολσεβίκοι και εθνικοαναρχικοί , και ας διαφωνούμε τουλάχιστον ας μην βγάζουμε ο ένας τα μάτια του άλλου!

      Διαγραφή
    3. Mπα το θέμα με την περίπτωση ατόμων σαν τον Spartakos NS είναι περισσότερο πολιτικής παιδείας και ιστορικής γνώσης παρά οτιδήποτε άλλο.
      Θα έλεγα επίσης πως είναι και ζήτημα ενσταλαγμένων αντιδεξιών κόμπλεξ, αποτέλεσμα της διαβίωσης στη μαρξιστοκρατούμενη Ελλάδα που η λέξη δεξιά έχει λάβει κοπρολογικό χαρακτήρα.
      Ίσως κάποια μέρα κατανοήσουν πως είμαστε στην ίδια πλευρά, αλλά δεν θα έβαζα και στοίχημα κιολας.

      Διαγραφή
    4. Ας υπάρχουν διάφορες τάσεις αυτό δεν είναι κακό ήθελα να γράψω .....συγνώμη ο δαίμων του πληκτρολογίου!!!!!

      Διαγραφή
    5. συγγνωμη αλλα για να ειμαστε αντικειμενικοτεροι, δεν συνεβαλε μονο η "μαρξιστοκρατουμενη Ελλαδα" στο οτι η λεξη δεξια εχει λαβει κοπρολογικο χαρακτηρα, αλλα και τα "επιτευγματα" της ΕΡΕ και της ΝΔ...

      Διαγραφή
    6. Λες ε; Για να τα δούμε λίγο αναλυτικά.
      Η λέξη δεξιά έχει πάρει κοπρολογική σημασία στην Ελλάδα λόγο της αντίληψης ότι στο μετεμφυλιακο κράτος καταπίεζε τους "κακόμοιρους" τους αριστερούς. Αν και δεν έζησα εκείνη την εποχή για να ξέρω, θεωρώ σχεδόν βέβαιο πως τα περισσότερα από τα όσα λέγονται είναι κλασσικές προπαγανδιστικες υπερβολές των αριστερών. Άλλωστε η ΕΡΕ μπορεί να έστειλε κάτι πρακτορίσκους στα ξερονήσια (από όπου γύρισαν τροφαντοί και ακμαίοι) αλλά σίγουρα δνε έκανε ότι έκανε η αριστερά όπου κυριάρχησε και αυτό ήταν το συστηματικό πρόγραμμα θανατώσεων των αντιπάλων της και όποιος γλίτωνε κατέληγε στα Γκουλαγκ για να πεθάνει από τις κακουχίες.

      Από την άλλη τώρα η ΝΔ εδώ και 40 χρόνια το μόνο που κάνει είναι να προωθεί μαρξιστές σε όλα τα καίρια πόστα εξουσίας. Ειλικρινά πιστεύουμε πως η ΝΔ υπήρξε "σκληρη" δεξιά στην ιστορία της; Το ακριβώς αντίθετο, υπήρξε ο καλύτερος σύμμαχος της αριστεράς στην ελληνική ιστορία.
      Έχοντας πει αυτά είναι νομίζω ασφαλές να πουμε ότι γράφεις παρλαπίπες και αναρωτιέμαι και γιατί δημοσίευσα και το μήνυμα σου...

      Διαγραφή
    7. παρακαμπτω το οτι λεω παρλαπιπες και ενω κατ'ουσιαν δεν διαφωνω για αυτα που λες για την ΝΔ, επισημαινω οτι καλως η κακως εχει περασει στη συνειδηση του κοσμου ως "δεξιο κομμα"! Απο εκει και περα, σχετικα με την ΕΡΕ(και ειδικα το φαινομενο του Καραμανλισμου), φυσικα και δεν μιλαω για τα ξερονησια κλπ, αλλα για γεγονοτα οπως(τα οποια αναφερουν δεξιοι και εθνικιστες συγγραφεις)
      1)η σκανδαλωδης αναδειξη του Καραμανλη ως πρωθυπουργο, η οποια(αποδεδειγμενα-το περιφημο μνημονιο το οποιο οντως βρεθηκε στα αμερικανικα αρχεια-βλ. Παπαχελα "Ο Βιασμος της Ελληνικης Δημοκρατιας")εγινε υποδειξει των Αμερικανων, προκειμενου να τακτοποιηθει το Κυπριακο, οπως και εγινε με τις συνθηκες Ζυριχης-Λονδινου, με πληρη υπογεια υπονομευση του αγωνα της ΕΟΚΑ(βλ. Σπυρου Παπαγεωργιου "Καραμανλης και Κυπριακον" με παραπομπες σε αρχεια του Φορειν Οφις)
      2)Σκανδαλο Μερτεν
      3)εφαρμογη σκληρου καπιταλισμου, αστυφιλια/εγκαταλειψη υπαιθρου, τσιμεντοποιηση/γιγαντισμος Αθηνας, συνεχης μεταναστευση Ελληνων στο εξωτερικο
      4)εκλογες βιας και νοθειας του '61, που αν και δεν ηταν τοσο μεγαλη σε εκταση οπως εσκουζε ο Παπανδρεου, ηταν ομως υπαρκτη και συνεβαλε στην πολιτικη κριση που ακολουθησε
      5)εγκαταλειψη της παραταξης του και φυγη απο την Ελλαδα οταν εχασε τις εκλογες
      6)δευτερο ξεπουλημα της Κυπρου, το '74
      7)εξαπατηση βασιλεως στον οποιο ειπε οτι θα τον καλεσει στην Ελλαδα(και ολο το διαστημα της επταετιας ελεγε κατα τ'αλλα οτι πρεπει η "επανασταση" να παραδοσει την εξουσια στον νομιμο ανωτατο αρχοντα)και δεν το εκανε ποτε! Αντ'αυτου προκυρηξε το γνωστο ανισο δημοψηφισμα
      8)παρανομη διωξη των υπαιτιων της 21ης Απριλιου, ενω αρχικα ειχε δοσει αμνηστια και εν τελει κυρηχθηκε παρανομο ενα καθεστως, στου οποιου το συνταγμα και τον προεδρο, εδωσε ο ιδιος ορκο οταν ανελαβε την εξουσια το '74
      9) διωξη πολλων αξιωματικων και πολιτων διοτι ηταν χουντικοι η βασιλοφρονες
      10)νομιμοποιηση του ΚΚΕ

      Διαγραφή
    8. Μέσα σε 40 χρόνια ανακάλυψες 10 παραδείγματα, εκ των οποίων πάνω από τα μισά (1,5,7,8,9,10) δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με τις κατηγορίες περί "επαράτου δεξιάς" από την αριστερά, εκτός κι αν θεωρείς πως η νομιμοποίηση του ΚΚΕ ή η φυγή του καραμανλή στο εξωτερικό ή η προδοσία της ΕΟΚΑ (λες και η αριστερά νοιάζόταν για τη Κυπρο) συνετέλεσε στο μύθο περί επαράτου δεξιάς...Μου φαίνεται έχουμε παλαβώσει σε αυτή τη χώρα.

      Διαγραφή
    9. αυτο που απλα λεω, ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας λογος, εξαιτιας του αντικομμουνισμου μας, να αγιοποιουμε την οκταετια της ΕΡΕ...εξαλλου αν η ταυτοτητα της σελιδας σας ειναι δεξια με βαση το προσφατο αρθρο του κυριου Μιχαλοπουλου, οπου η δεξια οριζεται ως αντιθετη στη Γαλλικη Επανασταση(και κατ'επεκταση στον κοινοβουλευτισμο), δεν υπαρχει κανενας λογος να υποστηριζετε την ΕΡΕ, τον Ελληνικο Συναγερμο, η το Λαικο Κομμα, διοτι ηταν συνεπεις κοινοβουλευτικοι...

      Διαγραφή
    10. δεν τίθεται ζήτημα υποστήριξης της ΕΡΕ, αλλά δεν θα καταπιούμε και την μαρξιστική προπαγάνδα επειδή δεν συμφωνούμε με συγκεκριμένες θέσεις του εν λόγω κόμματος.

      Διαγραφή
  5. ωραιο αρθρο αλλα καλο θα ηταν να καταλαβουμε οτι
    αλλο το αρχετυπο του πολεμιστη
    και αλλο του στρατιωτη....

    ΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "η ισορροπία του ξίφους και της πένας" που έλεγαν οι samurai να μια διαφορά μεταξύ στρατιώτη και πολεμιστή!

      Διαγραφή
  6. Ο γράφων έχει υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις (ΔΕΑ πεζοναυτών) επομένως κάποια πράγματα που εγράφησαν είναι απο προσωπικές εμπειρίες. Τα μόνιμα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων με ελάχιστες τιμητικές εξαιρέσεις ,είναι μαντρόσκυλα του καθεστώτος .Το ίδιο συμβαίνει και στις λέσχες εφέδρων των ειδικών δυνάμεων ,απο τις οποίες πέρασα για ένα εξάμηνο λίγο μετά την απόλυση μου. Ουσιαστικά είναι παραρτήματα του ΥΕΘΑ της ΝουΔούλας και αρκετοί από τα μέλη των λεσχών αυτών είναι θαυμαστές των αμερικανικών και ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων. Προσωπικά δεν είμαι κατά, για απόκτηση εμπειριών να υπηρετήσει κάποιος από εμάς στις Ειδικές Δυνάμεις αλλά ως εκεί. Θεωρώ ότι η ενασχόληση με λέσχες και περιοδικά στραιωτικού περιεχομένου (όπως λειτουργούν σήμερα) ουσιαστικά καταστρέφει κάθε δυνατότητα δημιουργικής σκέψης και δράσης! Ο σύγχρονος στρατόκα@βλος "ράμπο" των ειδικών δυνάμεων δεν έχει καμιά σχέση με το αρχέτυπο του Ιππότη -Ξατρίγια πολεμιστή του παραδοσιακού κόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια στο στόμα σου, ρε Νικολάι.
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι 42 ετών.Στα 19 μου υπηρέτησα για 19 μήνες στη 2η ΜΑΛ στον Ασπρόπυργο. Όλες τις ασκήσεις τις έκανα επί δύο σύν 21 άλματα τα τέσσερα απο Ch47 Chinook.Μετά από πετυχημένη προσγείωση είδα την σειρά μου(Φωτόπουλος αιώνια του η μνήμη) να γίνεται πούρο το αλεξίπτωτό του και ο ίδιος σμπαράλια στο έδαφος.Το καθήκον μου το έκανα όπως και πολλοί άλλοι σαν και μένα.Δεν είμαι γραμμένος σε κανένα σύλλογο και είμαι κολλημένος στον καναπέ. Μέχρι να διαπιστώσω ότι υπάρχει κάποιος ηγέτης που δεν είναι μαρριονέτα της κουκούλας, εγώ θα είμαι κολλημένος στον καναπέ του σαλονιού μου. Για κουκούλες εγώ δε πολεμάω.
    Ος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ούτε λίγο ούτε πόλυ το blog με άρθρο, μου λέει ότι καλά θα κάνω να πάρω τις ευθύνες μου, εγώ και οι υπόλοιποι των διαφόρων πολεμικών σχολείων ώστε να επανέλθει η κοινωνία στα προηγούμενα ανεκτά όρια ..... δηλαδή τι θέλετε απο τα λεγόμενά μου .... άλλοτε είναι πολλά και άλλοτε λίγα .... ωστόσο το blog με βρήκε σε μια περιγραφή η ποία δεν απέχει διόλου απο την πραγματικότητα και δεν περιγράφει, όχι μόνο τις συνθήκες των Ελλήνων πολεμιστών αλλά και την Ελληνική κοινωνία ..... δεν ξέρω τι φαντάζεται το blog αλλά εγώ αυτά τα θεωρητικά περί ιπποτικής ηθικής ή αρχαιοελληνικής ηθικής τα έχω ως κανόνες απο την εποχή που εκσπερμάτιζα δια χειρός .... απο την εποχή που ήμουν παιδάκι .....

    η ομάδα του ¨Θεόδοτου¨ είδε αυτό το σχόλιο απο εμένα, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν θέλει να δει την ολική εικόνα, αυτού που περιγράφω στα λεγόμενά μου ....
    θα προσπαθήσω να το θέσω εδώ σήμερα ώστε να το γνωρίζει ο ¨Θεόδοτος¨ ως πατριωτικό blog …. o στρατός απο κεφαλής μέχρι βάσεως είναι μέσα στις στοές .... εγώ αποτελώ ιδιάζουσα διαφορά γ'αυτό και σου τα γράφω ¨Θεόδοτε¨ ....
    βέβαια την επόμενη φορά που θα κρίνεις την γνώμη κάποιου που γράφει, στον χώρο σου με επώνυμο να το μνημονεύεις ......

    επιφυλάσσομαι να γράψω δυο λέξεις αύριο εδώ, προς υπεράσπιση της στρατιωτικής και ιδεολογικής τιμής μου σε αυτά τα οποία αναλογίζεται το blog ….

    GEODETIS ….. ο επώνυμος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ GEODETIS: σίγουρα σαν ΔΕΑ δεν πέρασα τα σχολεία σας , μόνο το ΣΣΕΚ/ΣΕΔ. Περιγράφω κάποια πράγματα που είδα κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Έτσι είναι όπως τα λέτε όλες οι ένοπλες δυνάμεις είναι σάπιες. Επίσης ανάφερα ότι υπάρχουν και τιμητικές εξαιρέσεις,μια απ'αυτές είστε σίγουρα εσείς .
      Περιμένω το σχόλιο σας ,άλλωστε ένας εφ. ανθλγος δεν μπορεί να έχει την ίδια εμπειρία με ένα επαγγελματικό στέλεχος.

      Διαγραφή
    2. ίσως κύριε Nikolai ήμουν λίγο απότομος, ένεκα της φύσεώς μου και της στρατιωτικής ενδόμυχης ορμής μου .... όπως και να έχει θέλω να γνωρίζεις ότι, όποια θέση και να εκφράσω είναι προϊόν της δικής μου πεπερασμένης διάνοιας και πάντοτε κατόπιν των δικών μου εμπειριών .... το σχολείο που πέρασες έχει περάσει και ο καλός μου γαμπρός ως ΔΕΑ (άντρας της αδελφής μου) με κακές επιδόσεις ... ναι δεν έχω κάποιο λόγο να δώ ένα μέλος της οικογένειάς μου ως καλύτερο, ενώ δεν είναι έναντι κάποιων άλλων .... κάποτε όταν υπηρετούσα στην Β' ΜΚ ένας πρώτος μου εξάδελφος χάριν ενδιαφέροντος και δεσμού αίματος, έκανε ένα τηλέφωνο στον Διοικητή μου .... ο τότε Διοικητής μου και σειρά του εξαδέλφου απο την σχολή, με κάλεσε στο γραφείο του και μου λέει .... κύριε Νικόλαε είχα ένα τηλεφώνημα απο τον πρώτο σου εξάδελφό Επίλαρχος -------- ------- και θέλω να σε ενημερώσω ότι μου διαβίβασε να έχω εγώ το πνεύμα, εκείνος την τιμή και εσύ τα κόκαλα ......... αυτός ο ίδιος εξάδελφος ο οποίος ως Διοικητής της 4ης ΤΑΞΥΠ δέχτηκε ένα τηλεφώνημα απο τον πατέρα μου (θείο του), για έναν γνωστό μας φαντάρο στην μονάδα του και έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα του πατέρα μου λέγοντάς του ¨θείε θέλω να ακούω τα καλά ή και κακά σου νέα, αλλά μην πάρεις ξανά τηλέφωνο για τέτοιο θέμα ξανά¨ ...... η μισή μου οικογένεια είναι στρατιωτικοί και η άλλη μισή δάσκαλοί .... ποτέ δεν είδα καλή ή ευνοϊκή μεταχείριση απο αυτή την διάταξη παρά διδακτικές προτροπές και μόνο ..... στην ζωή μου δεν επιδίωξα ποτέ να υπερπηδήσω το όποιο πρόβλημα, αντιθέτως έκατσα απέναντί του με υπομονή και σύνεση .....

      γιατί τα λέω όλα αυτά θα μου πεις κύριε Νικολάι ;;;;;; μα για τον απλό λόγω της παρουσίασης ενός πρόχειρου ψυχογραφήματος μου .... ποτέ δεν απάτησα και ποτέ δεν παραπλάνησα ... πλην μιας περιπτώσεως που ως παιδί της επαρχίας (κάτοικος τότε των Γρεβενών), με μια παρέα φίλων μου σε ηλικία 13 χρονών μας καταδίωξε ένας Δραγάτης μέσα απο ένα μποστάνι καθώς τρώγαμε παρανόμως τις φράουλες κάποιου συμπολίτη μας .... λυπάμαι και ντρέπομαι για αυτή μου την παρεκτροπή .......

      και αφού έχω περιγράψει κύριε Nikolai την προηγούμενη διαγωγή μου, καιρός να ασχοληθώ και με το θέμα ..... ναι πολλοί μα πάρα πολλοί εκ των ένστολων κύριε Nikolai δεν έχουν την συναίσθηση του τι υπηρετούν και ποιόν υπερασπίζονται .... δεν έχουν υιοθετήσει ως οφείλουν έναν συγκεκριμένο τρόπο συμπεριφοράς και δράσης .... έχουν αντιθέτως εμποτίσει την νόηση και συμπεριφορά τους με την ιδέα ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως τόσο επιπόλαια λέγουν και οι Έλληνες πολίτες (τους οποίους μετά μανίας θέλω, ως Οπλίτες Πολίτες πλήρους απασχόλησης) όταν επιχειρούν να υποβιβάσουν τους συνανθρώπους τους που έχουν καθήκοντα φύλαξης ή και αποτροπής ...... ξέρω το γιατί, διότι έχω μεγαλώσει μέσα σε αυτή την κοινωνία, προέρχομαι απο τα σπλάχνα αυτής .... δεν φταίνε οι άνθρωποι για αυτή την παρεκτροπή τους στις θεωρήσεις τους ..... αυτοί μέχρι εχθές δόξαζαν αυτές της υπηρεσίες που κατά τα άλλα, επανδρώνονταν απο τα παιδιά τους και μόνο θετικά είχαν να τους δώσουν ..... φταίει ο καταραμένος πολιτισμικός Μαρξισμός και τα κατάλοιπα του με όποια μορφή και να πάρουν .... φταίει αυτή η αρχέγονη έχθρα των ανατρεπτιστών έναντι της παραδόσεως, που παράγει την απίστευτα παράλογη μεταστροφή των αξιών για να εξυπηρέτηση, την άρρωστη προδιάθεσή στις ψυχές των ανθρώπων .....

      GEODETIS .... συνέχεια

      Διαγραφή
    3. δεν γεννήθηκα εχθές κύριε Nikolai είδα το φως με τα ανθρώπινα μάτια μου το 1975, είδα δια της εμπειρίας και γνώσης τι έκανε η αδηφάγος και καταχρηστική εξουσία στην Σερβία και όπου αλλού έδρασαν, οι ανόητοι των Προτεσταντικών κολεγίων .... εγώ προσωπικά έχω περάσει απο το εκπαιδευτικό τους σύστημα .... τους γνωρίζω απο πρώτο χέρι .....

      όταν έγραφα αυτή την φράση που πυροδότησε το άρθρο σου, είχα σώας τα φρένα και πλήρη επίγνωση του τι έγραφα και εξέφραζα ..... ναι οι Έλληνες του Ε.Σ. και των Σωμάτων Ασφαλείας δεν έχουν όλοι επίγνωση του υψίστης σημασίας έργο που έχουν επωμιστεί να φέρουν εις πέρας .... ωστόσο ακόμη και εγώ δεν πρέπει να γενικεύω ασύστολα διότι αδικώ μεγάλο ή και μικρό μέρος των συναδέλφων μου ..... οπότε βάλτε εσείς τα ποσοστά μετά απο την δική σας προσωπική έρευνα ..... έτσι σας παροτρύνω να συνδιαλλαχτείτε με τους ενστόλους ώστε να σπάσω αυτό το παρανοϊκό απόφθεγμα της αριστεράς περί ¨κακών¨ ένστολων .....

      γενικότερα κύριε Nikolai Romanov είμαι Δεξιός απο τα γεννοφάσκια μου, με προγόνους μου ταλαιπωρημένους και προσφάτως απειλούμενους απο την βρομερή αριστερά .....

      παρακάτω θα σου γράψω και την επαφή μου με τους Σέρβους συναδέλφους μου ...... αυτά για τώρα ..... με λένε GEODETIS και αυτό είναι ψευδώνυμο αλλά με περιγράφει ....... καλησπέρα ......

      GEODETIS …..

      Διαγραφή
    4. Oμολογώ πως έχω μείνει κατάπληκτος.

      Ίσως είμαστε πλέον το χειρότερο είδος θυμάτων του ψυχολογικού πολέμου που έχει εξαπολυθεί εναντίον μας ως λαού, ίσως πάλι αυτή η μοναδική ευκαιρία να ενωθούμε "όσοι ζωντανοί", να μέλλεται να πεταχτεί στα σκουπίδια της ιστορίας.

      Κάθε είδους τσουβάλιασμα, θα άξιζε ίσως κριτικής, αν προηγείτο αυτού μία έντιμη και σκληρή αυτοκριτική (λόγου χάριν των πολιτών που δεν υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις, υπηρέτησαν όμως κανονικά τη θητεία τους και έδωσαν όρκο προς την Πατρίδα).

      Επίσης, η λογική "περιμένουμε πρώτα από κάποιον άλλο να βγει μπροστά και μετά να ακολουθήσουμε", έχει ίσως κάποια βάση (ίσως λέω), όμως πόσο ακριβώς μπροστά περιμένουμε να βγει ο "κάποιος"; Περιμένουμε να βγει μόνος του να χτυπήσει τη γροθιά στο μαχαίρι, μαζί με 20 - 30 ψυχωμένους και ΑΦΟΥ τον λοιδωρήσουν, τον στοχοποιήσουν, τον μυνήσουν, τον στείλουν στο νοσοκομείο ή ακόμα και σε χειρότερη κατάσταση, να βγούμε να πούμε "κοίτα τον κακομοίρη, ήταν ακόμα ένας γραφικός;" Σε τι μας μετατρέπει ΕΜΑΣ αυτή η συμπεριφορά, αν όχι σε ανθρώπους, όχι μόνο δειλούς αλλά και άνανδρους;

      Ακούστε πως έχει η κατάσταση: Στις 28 Σεπ. η Κοινότητα Εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων αποπειράται να "μετρήσει πόσοι Έλληνες απομείναμε". Πρόκειται για ανθρώπους που στην παρούσα ανάρτηση λοιδωρήθηκαν με τρόπο αισχρό. Το γράφω αυτό, σαν άνθρωπος που έχει κάνει παρόμοια λάθη, τα οποία έχει μετανιώσει πικρά, αλλά τουλάχιστον είχε την ευθύτητα να τα παραδεχθεί δημόσια.

      Εν προκειμένω όμως, όπως ακριβώς και στις προηγούμενες απόπειρες ανατροπής του ανθελληνικού καθεστώτος που μας κυβερνά, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ είτε να συμπαρασταθούμε ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ, είτε να το βουλώσουμε. Η αφ' υψηλού κριτική έχει καταντήσει πλέον γελοία και απείρως εκνευριστική.

      Σχετικές ανακοινώσεις της Κ.Ε.Ε.Δ εδώ: Η ιστοσελίδα τους εδώ: http://keed-hellas.blogspot.com/

      Ο λογαριασμός Face Book του διοικητή της εδώ: https://www.facebook.com/ioannis.tziakis

      Σπέυδω να διευκρινήσω, πως η λοιδωρία της απόπειρας και των προσώπων που την επιχειρούν είναι βούτυρο στο ψωμί του καθεστώτως (όχι μόνο της κυβερνήσεως, αλλά και της συνεργαζόμενης δια της αδρανείας της με αυτήν αντιπολιτεύσεως όλων των αποχρώσεων). Η μοναδική περίπτωση να απειληθεί έστω το σύστημα από αυτή την εκδήλωση, είναι να την κάνουμε σε πρώτη φάση όσο πιό γνωστή γίνεται και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να συμμετάσχουμε σε αυτήν. Αλλιώς σκασμός και ο καθένας στην τρύπα του.

      Πετροβούβαλος.

      Διαγραφή
    5. @Πετροβούβαλος

      Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος καν τι ακριβώς θέλεις να πεις. Μία κριτική που γίνεται για την κατάντια του στρατού την συγκεκριμενοποίησες και μάλιστα έφτασες να παραθέτεις και ιστοσελίδες προσώπων που ουδέποτε έγινε αναφορά σε αυτούς και να τους παρουσιάζεις ως θιγμένους. Ο άνθρωπος αυτός και η ΚΕΕΔ γνωρίζει πως τους χρησιμοποιείς κατά αυτό το τρόπο;

      Φοβάμαι όμως το θέμα το κουράσαμε ιδιαίτερα. Τα πράγματα είναι απλά.
      1. Πάψε να συμπεριφέρεσαι σα dramaqueen επειδή κάναμε μια έλλογη κριτική και σύγκριση. Με το να κλαψουρίζεις περί "λοιδωρίας" και άλλων απλά εξευτελίζεις αυτούς που υποτίθεται θες να προασπιστείς.
      2.Κριτική στο στρατό θα γίνεται διότι βλέπει τη χώρα να καταστρέφεται και αδρανεί.
      3. Εντονότερη κριτική θα γίνεται σε όλους αυτούς που διατυμπανίζουν την θητεία τους σε επίλεκτα τμήματα και παρόλα αυτά επίσης αδρανούν.
      4. Από τους επίλεκτους και το στρατό εμείς οι απλοί πολίτες έχουμε παραπάνω απαιτήσεις όταν έρχεται το ζήτημα της προάσπισης της χώρας. Πολύ σωστά θα ρωτήσεις: εσύ γιατί δεν πράτεις ανάλογα; Εγώ δεν έχω ούτε στη διάθεση μου τα μέσα που έχουν αυτοί, ούτε κορδώνομαι και μιλάω για θητείες όπου αντιμετώπισα καρχαρίες (το έχω ακούσει και αυτό). Μία βασική αρχή της δεξιάς είναι πως με τα δικαιώματα αυξάνουν και οι υποχρεώσεις.
      Μέχρι λοιπόν εμείς οι απλοί πολίτες δούμε κάτι αξιόλογο από αυτούς που είτε πληρώνονται για να προστατεύουν τη χώρα (από κάθε εχθρό) είτε από αυτούς που κορδώνονται για τη θητεία τους, θα σου πρότεινα να πάψεις το κλαψούρισμα διότι καταντάει βαρετό.

      Διαγραφή
    6. ακριβώς κύριε Πετροβούβαλε: "Qui non intelligit, aut taceat, aut discat" σε ελεύθερη απόδοση "Όποιος δεν καταλαβαίνει ,ή σιωπά ή μαθαίνει" που έλεγε και κάποιος John Dee και μάλλον εσείς δεν έχετε την διάθεση να μάθετε ! Μάλλον δεν καταλάβατε κάτι, δεν απαξιώνουμε την ιδέα του Στρατού! Την ιδέα του στρατού την απαξίωσαν και την απαξιώνουν η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που ανέχονται τον κάθε αστράτευτο και κάθε Φώφη να γίνεται ΥΕΘΑ! Το βράδυ των Ιμίων θα μπορούσαν να κλείσουν μέσα στο θάλαμο επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ τον Σημίτη ,τον Πάγκαλο και τον Αρσένη και να τους υποχρεώσουν να πράξουν τα δέοντα. Δεν το έπραξαν όμως.
      Οι κοινότητες των Εφέδρων ελέγχονται από άτομα που ανήκουν στην καθεστωτική ΝΟΥΔΟΥΛΑ ! Αν οι κοινότητες των εφέδρων διοργανώσουν διαμαρτυρίες ενάντια στα gay rights και στην λαθρομετανάστευση ευχαρίστως εγώ προσωπικά να συμμετάσχω. Και αν στην Ελλάδα το καθεστώς δημιουργήσει και λέσχες φούστηδων στρατιωτικών όπως στην Ολλανδία και στην Σουηδία μια χαρά θα το καταπιεί η στρατιωτική ηγεσία.
      Αν κάποιοι ενοχλούνται γιατί εδώ θεωρούμε τους πυλώνες του "έθνους" το στρατό τα σώματα ασφαλείας και την εκκλησία σαπισμένους λυπούμαστε αλλά έτσι είναι.
      "Καλύτερα να είσαι χρήσιμος στους συνανθρώπους σου παρά ευχάριστος" όπως έλεγε ο μακαρίτης ο παππούς μου!

      Διαγραφή
    7. το πρόβλημα με τον greek army είναι και πρόβλημα αισθητικής. Τραγουδάκια τύπου US ARMY και MARINES cadence (εγώ τα ψιλοπρόλαβα δεν ξέρω αν επιτρέπονται ακόμα)και ουσία μηδέν. Η καλύτερη πολεμική μηχανή του ΧΧ αιώνος τα Waffen SS κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης τους δεν έλεγαν τραγουδάκια ότι θα κάνουν και θα ράνουν στους αντιπάλους τους , στο πεδίο της μάχης όμως άφηναν την υπογραφή τους.

      Διαγραφή
  10. Ωραία τα λέει και ο Γεωδαίτης. Χάρη στον Θεόδοτο έχει αρχίσει η Ελληνική Νεολαία να συνειδητοποιεί ότι όλα σε αυτόν εδώ τον τόπο είναι σάπια - και ιδίως οι θεσμοί.
    Δημήτριος Τσεργίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγνώμην για την παρέμβαση, αλλά επειδή πολύς λόγος γίνεται για την πατρίδα και επειδή νομίζω πως ο κάθε τομέας σκέψης έχει και μια δική του ερμηνεία για την έννοια (που δεν είναι μόνο μεταφυσική βέβαια!), πολύ θα ήθελα να αναρτηθή ένα εμπεριστατωμένο άρθρο που να περιγράφει το νόημα περί πατρίδος, με σύγχρονους όρους (αναγκαστικά για να επιβιώσει) και κυρίως ποιές είναι οι κόκκινες γραμμές πέραν των οποίων δεν υπάρχει υποχώρηση προκειμένου οι παρόντες κάτοικοι να συμμετέχουν των "αγαθών" ενός υπερσύγχρονου τεχνολογικού πολιτισμού που δεν παράγονται βεβαίως σε Πατρίδες, αλλά σε πολυεθνικά εργοστάσια.
    Θεμελιώδης (προ πάντων) κατά την γνώμη μου, ένας ορισμός απαραβίαστος, με αρχή μέση και τέλος, τέτοιος ώστε όταν υπάρχει σύγχυση για τα περαιτέρω να λειτουργεί σαν πρωτόγονο μορσικό αλφάβητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρουσα σκέψη και πρόταση. Θα κοιτάξουμε να γράψουμε κάτι για το θέμα.

      Διαγραφή
  12. και επειδή όπως κατάλαβα ,υπάρχουν και ένστολοι που διαβάζουν το μπλόγκ, μια υποθετική ερώτηση . Σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ εισβάλλει στην Συρία ,και διαταχθούν οι Έλληνες στρατιωτικοί τι ακριβώς θα κάνουν; Θα πάνε σαν καλές ορντινάτσες του μπαρμπα-Σάμ να συνδράμουν τους σαλαφιστές εγκληματίες σφαγείς αποδεδειγμένα χριστιανών; Και για να μη έρθουν σε δύσκολη θέση ας μην απαντήσουν απλά ας αναλογιστούν τι πρέπει να κάνουν.
    Κάποιος υπηρετήσας στις Ειδικές Δυνάμεις ,σε σχόλιο του σε προηγούμενο άρθρο είχε πεί ότι θεωρεί αδελφό του όποιον έκανε άλμα από Chinook C-47 ή από C-130. Λυπάμαι πολύ προσωπικά δεν θεωρώ κοντά σε μένα κάποιον επειδή έτυχε να κάνει άλματα,αποβατικές ασκήσεις ή να φορά πράσινο μπερέ . Οι Γαλλίδες νοικοκύρες και οι φοιτήτριες απο την Ουγγαρία τις θεωρώ όμως αδελφές μου γιατί παλεύουμε για τα ίδια πράγματα δηλαδή ενάντια στην εκπόρνευση και εκπούστευση των πατρίδων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ
    http://www.paratiritis.net/2014/03/13128/

    ΑπάντησηΔιαγραφή