Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΕΝΑ:ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ AΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ & ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

Εδώ στο Θεόδοτο, δεν πολυασχολούμαστε με την επικαιρότητα, όμως δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε τα γελοία και παράδοξα που γίνονται τις τελευταίες ώρες στη χώρα. Έτσι σας παρουσιάζουμε δύο μικρά, έκτακτα άρθρα επί της επικαιρότητας. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας θυμήσουμε πως το ουσιώδες είναι να διαβάσετε το προηγούμενο στη σειρά άρθρο του μπλογκ, το οποίο και αφορά σοβαρότερα και μεγαλύτερα θέματα από τα τεκτενόμενα του κρατιδίου της φαιδράς πορτοκαλέας. 



ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Γράφει ο Ελευθέριος Αναστασιάδης

Έχω την πρόθεση  να  σας δώσω  50  γροθιές και ταυτόχρονα τη δυνατότητα να κάνετε ένα δημοψήφισμα, στο οποίο μπορείτε να αρνηθείτε να λάβετε αυτές τις 50 γροθιές. Εγώ θα σεβαστώ την όποια απόφαση σας. Γίνεται το δημοψήφισμα: το αποτέλεσμα είναι ένα ηχηρό όχι στις γροθιές. Τότε εγώ σας ανακοινώνω: πολύ ωραία, δέχομαι την απόφαση σας, δεν θα σας δώσω 50 γροθιές,  αλλά  49.

Αυτό μας προτείνει η πονηρή αριστερή κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, θέτει σε δημοψήφισμα την πρόταση των δανειστών, αλλά όχι και την δική της πρόταση που λίγο απέχει από αυτή των δανειστών και  βρίσκεται έτη φωτός μακριά από το ''πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης''.

Τέλος, ουδεμία ανακοίνωση της κυβέρνησης μας εξηγεί τι θα συμβεί εάν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι το όχι. Θα βγούμε από το ευρώ; θα πτωχεύσουμε εντός του ευρώ; Ένα δημοψήφισμα με άγνωστη πορεία και κατάληξη πρώτη φορά γίνεται παγκοσμίως!

Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να είναι όλα συμφωνημένα με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς: θα φέρουμε μια πολλή σκληρή πρόταση, εσείς θα κάνετε δημοψήφισμα, και εμείς μετά θα πούμε ότι τελικά θα αποσύρουμε την πρόταση μας και θα δεχτούμε τη δική σας. Έτσι θα παρουσιαστείτε ως νικητές και ο κόσμος θα ξεχάσει το ''πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης''.

Δεν ξέρω, ό,τι και να ισχύει από όλα, πρόκειται για μία κοροϊδία, μία κοροϊδία συνοδευομένη από τους γνωστούς νέο-ελληνικούς τυμπανισμούς για  ''εθνική ανεξαρτησία'', ''υπερηφάνεια'',  ''αντίσταση''  και άλλα τέτοια.

Για να είμαστε εξηγημένοι: εμείς εδώ δεν υποστηρίζουμε ούτε το ''πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης'' αλλά ούτε και οτιδήποτε άλλο προέρχεται από αυτό τον αριστερό συρφετό. Απλώς εξηγούμε την απάτη.

Και μια και μιλάμε για δημοψηφίσματα και σεβασμό στην Λαϊκή θέληση: δίπλα από το σπίτι μου μένουν κάτι Πακιστανοί. Μήπως να κάναμε ένα δημοψήφισμα, ώστε να ρωτήσετε και τη δική μου γνώμη γι’ αυτό το θέμα;  Μπα, ε; Μάλλον δεν θέλετε να ακούσετε την γνώμη μου, έτσι είναι η …δημοκρατία.

Με αυτούς που μπλέξαμε θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...



ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

γράφει ο Αlex Synodinos

Από τις πρόσφατες φιλοκυβερνητικές και "αυθόρμητες" διαδηλώσεις
Τις προάλλες, στις φιλοκυβερνητικές και κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) διαδηλώσεις είδα μια "συντρόφισα" να ανεμίζει  τη σημαία του LGBTQ* κινήματος, αυτής του ουρανίου τόξου.

Αυτό καταδεικνύει ένα γενικότερο παράδοξο, το οποίο θα ήταν ενδιαφέρον να αναλύσουμε. Η αριστερά στην Ελλάδα δείχνει να στρέφεται κατά του μεγαλύτερου συμμάχου που έχει, δηλαδή κατά του δυτικού κόσμου και της ΕE.

Αν και η παραδοσιακή αριστερά (ΚΚΕ, οικονομικοί μαρξιστές κλπ) έχει αρκετούς λόγους να εχθρεύεται την ΕΕ. Η αριστερά, που εκπροσωπεί το ΣΥΡΙΖΑ και γενικά το είδος της αριστεράς που είναι κυρίαρχο πλέον, όχι. Για την ακρίβεια, χωρίς την ΕΕ, σε μία χώρα όπως η Ελλάδα και ειδικά στην κατάσταση που θα είναι η τελευταία μετά την έξοδο από το ευρώ, θα είναι αδύνατον για την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ να επιβάλει τα αιτήματα της.

Στις μέρες μας, η ΕΕ αποτελεί έναν από τους κύριους μοχλούς πίεσης των κρατών (μελών και υποψήφιων μελών) υπέρ της δημοκρατικοποίησης (σε απλά ελληνικά: υπέρ της αποσύνθεσης του κοινωνικού ιστού και των εθνικών δομών), υπέρ των αιτημάτων διαφόρων κοινωνικών ομάδων, όπως οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες, υπέρ των ανοιχτών συνόρων και της λαθραίας εισόδου μεταναστών από την Αφρική και την Ασία, υπέρ του φεμινισμού (και της γενοκτονίας των εκτρώσεων) κλπ κλπ. Τα προαναφερθέντα είναι οι κύριοι πυλώνες πίεσης της νέας αριστεράς σε όλο τον κόσμο και ασφαλώς της αριστεράς που εκπροσωπεί το ΣΥΡΙΖΑ.

Προσέξτε το εξής -και το λέω εγώ που σιχαίνομαι τους νεοέλληνες- εάν αυτός ο λαός έχει ένα καλό, τότε αυτό είναι η συντηρητικότητα του στα κοινωνικά θέματα. Αλήθεια, χωρίς την στήριξη της ΕE, με μια χώρα κατεστραμμένη οικονομικά από αριστερή κυβέρνηση και με μια εθνική καταστροφή που θα ακολουθήσει, ποιος στα σοβαρά θα νοιάζεται ή θα βλέπει με συμπάθεια αιτήματα περί της νομιμοποίησης λαθρομεταναστών ή αιτήματα περί του γάμου των ομοφυλοφίλων;

Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει πως η μηχανή της αριστερής προπαγάνδας θα σταματήσει, αλλά πως θα εξασθενήσει, σε σημείο που τα αιτήματα της νέας αριστεράς ίσως μπουν και στο χρονοντούλαπο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και έπειτα είναι και κάτι άλλο. Λίγοι έχουν συνειδητοποιήσει πως ο λόγος που η Ελλάδα μπήκε στην τότε ΕOK ήταν επειδή οι Ευρωπαίοι είχαν πειστεί πως έτσι δεν θα ξαναγινόταν πραξικόπημα στην Ελλάδα. Και είχαν δίκιο, πραξικόπημα δεν έγινε ξανά στην Ελλάδα, δεν θα το επέτρεπε ποτέ η ΕΕ. Όμως σε μια Ελλάδα που θα είναι εκτός της ΕΕ, θα έχει καταστραφεί οικονομικά από αριστερή κυβέρνηση, ενδέχεται να έχει χάσει μερικά νησιά σε μια αστραπιαία σύγκρουση με την Τουρκία, τι λέτε να γίνει; Λέτε να μην έχουμε πολιτική ανατροπή;

Τελειώνω με μία φωτογραφία που θα εγείρει μνήμες ... ίσως και από το όχι πολύ μακρινό μέλλον....


Να σας θυμίσω πάντως πως το κύριο άρμα μάχης του ελληνικού στρατού σήμερα είναι το Leopard 2, το οποίο κατασκευάζεται... στη Γερμανία. Κατά έναν ειρωνικό και αστείο τρόπο, όλοι οι προοδευτικοί και αεροκέφαλοι πολίτες, που 5 χρόνια τώρα φωνάζουν για τα γερμανικά panzer (ελ. άρματα μάχης) που κατέλυσαν τη δημοκρατία, δεν ειναι απίθανο να δουν να γίνεται στην πράξη αυτό που φαντασιώνονται εδώ και 5 χρόνια...



* Ζητώ συγγνώμη από τους αναγνώστες που θα διαβάσουν αυτό το άρθρο στο μέλλον. Μέχρι στιγμής το κίνημα αυτό χρησιμοποιεί τα αρχικά LGBT (και προσφάτως και Q). Εάν στο μέλλον προσθέσουν και άλλα γράμματα δεχθείτε τις εκ των προτέρων απολογίες μου, που αυτά δεν σημειώνονται εδώ. 

59 σχόλια:

  1. Επιτελους ενα αρθρο σοβαρο γιατι βαρεθηκαμε τους δημοκρατικους εθνικισταραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άρθρο προκαλεί έντονο προβληματισμό, αλλά και απορίες. 1] Πόθεν προκύπτει ότι η είσοδόας μας στην ΕΕ έγινε επειδή η ΕΕ είχε πεισθεί ότι έτσι δεν θα ξαναγίνει πραξικόπημα; Ενδιαφερόταν η ΕΕ αν θα είχαμε δημοκρατία ή αν θα μπορούσε να προωθεί τα προίόντα της πιο άνετα; 2] Η είσοδός μας στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχεία δεν ήταν πραξικόπημα; 3] Η είσοδός μας στα Μνημόνια το 2010 δεν ήταν πραξικόπημα; 4] Η εκπαραθύρωση του ΓΑΠ τον Νοέμβριο του 2011 και η εγκατάσταση του Λουκά δεν ήταν πραξικόπημα; 5] Η αποδοχή από τις κυβεερνήσεις 2010-2015 των λανθασμένων επιλογών της τρόικα δεν ήταν πραξικόπημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.Ναι τότε η ΕΟΚ (και όχι η Ε.Ε. όπως λανθασμένα γράφεις) ενδιαφερόταν να προάγει ένα μοντέλο δημοκρατικής ολοκλήρωσης. Η ίδια η ιδέα της ΕΟΚ στηριζόταν στην αρχή πως εάν προωθηθεί η ιδέα της ενωμένης Ευρώπης θα αποτραπούν μελλοντικές δικτατορίες και μη-δημοκρατικά καθεστώτα και θα διασφαλιστεί η ειρήνη. Αποτελεί κυρίαρχο πιστεύω των ατόμων που εμπνέονται από τέτοιες ιδέες πως η δημοκρατία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ειρηνική συμβίωση των κρατών και την άυξηση του εμπορίου μεταξύ τους (βλ. Democratic Peace Theory)
      Στα 2,3,4,5 παίζεις με τις λέξεις και παράγεις ηλιθιότητες. Θα ζητήσω λοιπόν από το διαχειριστή να προστατέψει τους αναγνώστες από αντίστοιχες ηλιθιότητες στο μέλλον, μη δημοσιεύοντας τα σχόλια σου.

      Διαγραφή
    2. Αρχικά θα ήθελα να τονιστεί ότι η αριστερά δεν εμφορείται απο την ιδεολογία ως αφετηρία των ενεργειών της. Η αριστερά έχει ως αφετηρία την ψυχική νόσο και όλα τα άλλα είναι εργαλεία ικανοποίησης αυτής της νοσηρότητος. Το γιατί μπορούμε να το διαπιστώσουμε αν εξετάσουμε προσεκτικά το ποιοι είναι οι κύριοι συντελεστές του ευρωπαικού αυτού προβλήματος, διότι μόνο ως πρόβλημα το εκλαμβάνω. Οι απαρχές της αριστεράς είναι :
      1. Μεταφυσική με ξεκάθαρη θρησκευτική ρίζα και δη εωσφορική....δεν θα το αναλύσω περισσότερο, οι διαχειριστές γνωρίζουν το θέμα πολύ καλά

      2. Σωματική και αναφέρομαι στον σωματικό τραυματισμό που έχουν υποστεί σε παιδική ηλικία και για θρησκευτικούς λόγους οι πατέρες της Αριστεράς αλλά και της ΕΕ.
      Να σημειωθεί ότι το σημείο τραυματισμού είναι πλήρες αισθητικών σωματίων και γίνεται ενω ο αναπτυσσόμενος εγκέφαλος υπεραντιδρά και δρομολογεί την ανάπτυξή του ενστικτωδώς και στοχευμένα στον κατώτερο εγκέφαλο, δηλαδή υποθάλαμο και υπόφυση....

      ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΑΡΑΔΕΣ...ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ.
      Και ναι...κύριοι του Θεοδότου καλό θα ήταν να μας προστατεύσετε απο ηλιθιότητες τις οποίες στον έξω κόσμο είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμεθα στο όνομα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....άνευ εισαγωγικών παρακαλώ

      Διαγραφή
    3. Αρχικά θα ήθελα να τονιστεί ότι η αριστερά δεν εμφορείται απο την ιδεολογία ως αφετηρία των ενεργειών της. Η αριστερά έχει ως αφετηρία την ψυχική νόσο και όλα τα άλλα είναι εργαλεία ικανοποίησης αυτής της νοσηρότητος. Το γιατί μπορούμε να το διαπιστώσουμε αν εξετάσουμε προσεκτικά το ποιοι είναι οι κύριοι συντελεστές του ευρωπαικού αυτού προβλήματος, διότι μόνο ως πρόβλημα το εκλαμβάνω. Οι απαρχές της αριστεράς είναι:
      1. Μεταφυσική με ξεκάθαρη θρησκευτική ρίζα και δη εωσφορική....δεν θα το αναλύσω περισσότερο, οι διαχειριστές γνωρίζουν το θέμα πολύ καλά
      2. Σωματική και αναφέρομαι στον σωματικό τραυματισμό που έχουν υποστεί σε παιδική ηλικία και για θρησκευτικούς λόγους οι πατέρες της Αριστεράς αλλά και της ΕΕ. Να σημειωθεί ότι το σημείο τραυματισμού είναι πλήρες αισθητικών σωματίων και γίνεται ενω ο αναπτυσσόμενος εγκέφαλος υπεραντιδρά και δρομολογεί την ανάπτυξή του ενστικτωδώς και στοχευμένα στον κατώτερο εγκέφαλο, δηλαδή υποθάλαμο και υπόφυση....
      ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΑΡΑΔΕΣ...ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΟΠΟ.
      Και ναι...κύριοι του Θεοδότου καλό θα ήταν να μας προστατεύσετε απο ηλιθιότητες τις οποίες στον έξω κόσμο είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμεθα στο όνομα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....άνευ εισαγωγικών παρακαλώ

      Διαγραφή
    4. Είναι πασίγνωστο πως η ΕΟΚ, μετέπειτα η Ε.Ε. ιδρύθηκε για να διασφαλίσει πως δεν θα αναδύονταν κάτι ως πολιτική κίνηση ή θεσμός ή οργανισμός που θα είχε τα χαρακτηριστικά χιτλερικού ή δεξιού δικτατορικού καθεστώτος, και κατά δεύτερον για να περιορίζουν την ανάδυση καθεστώτων με βασιλεία. Αυτό ήταν το πρόσχημα τότε. Οι συντελεστές αυτού του οικοδομήματος απέκρυψαν βεβαίως πως για να διασφαλιστεί κάτι τέτοιο θα προωθούσαν το αντιδιαμετρικά αντίθετο σε όλες τις εκφάνσεις όπως επιβαλλόμενες διαβρώσεις (κατ΄αυτούς "προοδευτισμοί") και αντικαταστάσεις σε κοινωνικό θρησκευτικό πολιτισμικό και φυλετικό επίπεδο. Αυτό μαθηματικώς σημαίνει πως μεθοδευμένα θα επέβαλλε την κατάργηση ακόμα των στοιχειωδών αξιών της κοινοβουλευτικής παραδοσιακής δεξιάς και εκ παραδρομής αρχίζει να δικαιώνει για πολλούς τα χαρακτηριστικά των καθεστώτων που έρχονται σε αντίθεση με τις "αξίες" της Ε.Ε. η οποία νομοθετικά και ως αντίληψη συγκρότησης είναι τουλάχιστον σοσιαλιστική νεοαριστερή και αντιφυλετική διασφαλίζοντας αυτό το ομοσπονδιακό τερατούργημα μόνο την ανάδυση κάθε τι που εκφράζει την νεοαριστερή παγκοσμιοποίηση. Αναφορικά, δείτε το σχέδιο kalergi και περισσότερο συμβατικά την ύψιστη σημασία που δίνεται στην ισότητα. Χιλιάδες συμφωνίες και εγκύκλιοι και φόρουμ της Ε.Ε. έχουν ως βασικό συστατικό και προϋπόθεση συμμετοχικής λειτουργίας τη συμφωνία με την υιοθέτηση της ισότητας και των φεμινιστικών - λεσβιοομοφυλοφιλικών και πολυπολιτισμικών αιτημάτων και ιδεολογιών.

      Διαγραφή
  3. και η πιθανή εξήγηση στο παράδοξο είναι ποια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει στον τίτλο, είναι τρελλοί. Θα πρόσθετα επίσης ότι είναι και ηλίθιοι.
      Μόνο κάποιος που είναι τρελλός ή ηλίθιος ή και τα δυο (το πιο συνηθισμένο) είναι δυνατόν να είναι αριστερός.

      Διαγραφή
  4. Για να μπορέσει μια χώρα να ακολουθήσει ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, πρέπει να έχει -μεταξύ άλλων- αυτάρκεια. Το ποσοστό ανεξάρτητης πολιτικής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό, από το ποσοστό αυτάρκειας. Η Ελλάδα εισάγει κρέας (!) από την Ε.Ε, ενώ η Ισλανδία που έχει μόνο γρασίδι είναι αυτάρκης σε κρέας τουλάχιστον. Δεν εισάγει, δεν εξάγει. Οι νεοέλληνες είχαν δύο επιλογές. Η δύσκολη, υπαγορεύει την σταδιακή ανέλιξη της Ελλάδας (οικονομική, βιομηχανική κοινωνική κλπ) με αποτέλεσμα τη σταδιακή ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική (στο επίπεδο -δυστυχώς- που το επιτρέπουν ΗΠΑ, ΕΕ). Η εύκολη, ήταν η άμεση ρίξη, η οποία είναι σα να τα βάζει ένας νάνος με ένα γίγαντα οπλισμένο. Είναι διαφορετικό πράγμα η ευήθια από τη γενναιότητα. Το πόσο "γενναία" ήταν η δεύτερη επιλογή, φάνηκε από τις ουρές στα ΑΤΜ... Ένας λόγος που επιλέχτηκε η εύκολη επιλογή από τους νεοέλληνες αντί της δύσκολης, οφείλεται στη ψυχοσύνθεση του λαού αυτού η οποία αποσυντέθηκε πλήρως κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης.

    Htech

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζοντας τὸ τὶ ζητᾶνε οἱ Θεσμοὶ εἶναι ἀδύνατον κάποιος νὰ προτιμήση τὸ ΝΑΙ.

    Τὸ ὅτι θὰ ἔχουμε κακὰ ξεμπερδέματα εἶναι γεγονὸς ἀλλὰ ὄχι μόνο λόγῳ Σύριζα,ἀλλὰ λόγῳ τοῦ ὅτι ψηφίζαμε ὅ,τι ψηφίζαμε μετὰ τὴν δικτατορία.
    Τώρα πληρώνονται ὅλα.
    Εἶναι αὐτὸ ποὺ λένε:ἡ τιμωρία ἔρχεται κουτσαίνοντας.
    __________________________________________________________________________________________



    Κύριε Συνοδινὲ πολύ μὲ ἐνόχλησε τὸ " σιχαίνομαι τους νεοέλληνες",μήπως θὰ ἔπρεπε νὰ get off your high horse?


    Ἄν πάντως ἡ ἀριστερὰ γίνει αἰτία νὰ μὴν προχωρήση στὰ ἄλλα τρελλὰ ποὺ πιστεύει,τότε θὰ εἶναι τρανὴ ἀπόδειξις τοῦ "οὐδέν κακὸν ἀμιγὲς καλοῦ".

    Ἐλπίζω νὰ δείξουν καὶ τὴν ἴδια σπουδή στὸ θέμα τῶν λάθρο δλδ νὰ κάνουν δημοψήφισμα γι`αὐτό.

    Γιὰ τὴν ἀριστερίλα ἄς μὴν ἀνησυχοῦμε πολὺ διότι ἤ θὰ ἀποδειχθοῦν γιαλαντζῆ-ἀριστεροὶ ἤ θὰ φύγουν νύχτα καὶ ξεβράκωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η χώρα είτε ψηφίσει ΄ναι΄ είτε ψηφίσει 'όχι' θα υποφέρει. Στην πρώτη περίπτωση θα έχει οικονομική εξαθλίωση, στη δεύτερη εξήγησα στο άρθρο τι θα γίνει: οικονομική καταστροφή, εθνική καταστροφή και έπειτα πραξικόπημα. Αλλά ας μην θεωρούμε πως το 'όχι' είναι προτιμότερο... Και για να ειμαι ειλικρινης οι νεοέλληνες αμφιβάλλω αν έχουν τα κότσια να ζήσουν τις επιπτώσεις ενός 'οχι᾿. Μιλάμε για λαό που φρικάρει όταν του κόβουν το 5% του μισθού, λες να αντέξουν 80% μείωση μέσω υποτίμησης αν πάμε δραχμή;

      Nα μη σε ενοχλεί, το "σιχαίνομαι του νεοέλληνες", όντως τους σιχαίνομαι, ειναι ο ηλιθιοδέστερος, δημοκρατικότερος και αριστερότερος λαός της Ευρώπης. Είναι άξιοι της μοίρας τους και άξιοι να βιώσουν κομμουνισμό με τον οποίο φλερτάρουν τόσες δεκαετίες τώρα.

      Και για να είμαι ειλικρινης δεν ξέρω και κανέναν αξιοπρεπή και εχέφρονα άνθρωπο που να μην τους σιχαίνεται.

      Διαγραφή
    2. Και εγώ σιχαίνομαι τους νεοελ(λε)ηνε(ου)ς οι οποίοι επι 200 χρόνια τρώνε και κοπρίζουν ξεπουλώντας το όνομα των αρχαίων για να περνάν καλά. Ένα μάτσο κοπρίτες του εφαρμοσμένου μπολσεβικισμού με μανδύα απο την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά. Η Δημοκρατία, στο όνομα της οποίας οι ελεεινοί δανείζονται για να μοιράζουν χορηγίες, κατέστρεψε τις πόλεις, τα χωριά,τις ψυχές τα παιδιά, τώρα ετοιμάζεται να εποικίσει την χώρα με ότι ναναι και έπεται συνέχεια....Αν κάποιος έχει τόση ευαισθησία όταν του βρίζουν τους γελοίους κατοίκους της χώρας....στο χέρι του είναι να άρει αυτήν την εικόνα με έναν αγώνα που όμως ως τώρα είναι διατεθειμένος να κάνει αποκλειστικά υπέρ της μπάλας, του μισθού και δεν ξέρω τι είδους άλλης ποταπότητος....και όχι υπέρ υψηλότερης αξίας...οπότε ασε αγαπητέ τις ψευτοευαισθησίες. Οι καλοί έλληνες είναι χωμένοι βαθεία και ποδοπατημένοι κάτω απο όλα αυτά τα δημοκρατικά σούργελα, που γυρνάν περιφέροντας εδώ και εκεί ανούσιους και ψευδείς πανεπιστημιακούς τίτλους, στρατηγηλίκια της ντροπής και ναυαρχιλίκια της χαβούζας.... ΑΡΚΕΤΑ .....
      Ώρα να αντιμετωπίσετε την αληθινή ζωή....Πρώτα θα μάθετε να καλλιεργείτε την τροφή σας, στην συνέχεια να την υπερασπίζεστε ενάντια σε όλα αυτά τα θηρία απο τα βάθη της Ασίας που σας έχωσαν εκεί που ξέρετε οι δημοκράτες προαγωγοί σας και στην συνέχεια ...αν τα καταφέρετε αυτά και δεν ξεπουληθήτε εσείς , οι κόρες σας και η οικογενειά σας-πράγμα πολύ πιθανό- θα μάθετε να σηκώνετε το κεφάλι στον Θεό και εκεί ίσως να αρχίσετε πάλι να αξίζετε το όνομα που το ξεπουλήσατε, το λασπώσατε και το βουτήξατε στα σκατά ......ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ......(και μην ξεχνάτε ....αρχίστε να ετοιμάζετε απο τώρα, ξέρετε τι....για το μοναδικό συμβάν που σας συγκινεί. Την λουστροπανήγυρι της νεοταξικής Γιουροβίζιον με τους αφρικανούς και ασιάτες επιβήτωρες και παθητικούς )

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα κύριοι,το ενδεχόμενο εμφυλίου υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον οχι, διότι δεν έχουμε οργανωμένους κι οπλισμένους στρατούς και δεν έχουμε βγει από πολεμική σύγκρουση με πολλούς "μπαρουτοκαπνισμένους" βετεράνους έτοιμους για όλα. Οι νεοέλληνες ακούνε μπαμ και τρομάζουν.

      Πάντως ένας εμφύλιος θα ήταν μια κάποια λύση. Η χώρα αυτή δεν μπορεί να συνεχίσει αλλο κατά αυτόν τον τρόπο.
      Οι πολιτικές αλλαγές πάντως μετά το ενδεχόμενο 'όχι' θα είναι ραγδαίες. Οι νεοέλληνες έχουν τρομοκρατηθεί με τα capital controls, όταν θα μπει δελτίο στα τρόφιμα, αρχίσει να κόβεται το ρεύμα όπως στη Νότια Αφρική για μέρες, όταν δεν θα βρίσκουν οι γριες και οι γέροι φάρμακα στα φαρμακεία, τότε θα αρχίσει η πραγματική πορεία προς το άγνωστο...

      Ζούμε ιστορικές στιγμές πάντως και προσωπικά (και υποθέτω και αρκετοί από τους συντάκτες του μπλογκ) ευχόμαστε αυτη τη φορά οι μαρξιστές να μην την βγάλουν καθαρή και συνεχίσουν την ηλιθιολογία για ακόμα 40 χρόνια.

      Διαγραφή
    2. Επίσης , απο την ποιότητα των αξκών, με τις κοπελίτσες που νομίζουν ότι η στολή είναι γκαλά μόδας και θέλουν να κάνουν την προίκα τους και φιγουρίτσες αντί για παιδιά.....καθώς και απο όλους αυτούς τους υπέργηρους και νοητικά καθυστερημένους στα μυαλά, π[ου στελεχώνουν τις ΕΔ......μην περιμένετε τίποτα... Θα στηθούν στην αγαπημένη τους στάση, που δεν είναι αυτή της προσοχής και θα κάνουν ότι τους λεν με άφθονο λιπαντικό απο σάλιο, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν μια θέση στο εξωτερικό και μια είσοδο στις στρατ. σχολές για τα παιδιά τους.......πράγμα απολύτως φυσιολογικό για τεμπέληδες του Λυκείου που βρήκαν τρόπο και τρο΄'υπωσαν έστω και στο ένστολο δημόσιο......ΑΥΤΑ

      Διαγραφή
    3. Το να τσακίσουμε αυτούς που δεν πιστεύουν σε φυλή και έθνος...δεν είναι εμφύλιος...εκκαθαρίσεις είναι

      Διαγραφή
    4. @Ανώνυμος30 Ιουνίου 2015 - 9:17 μ.μ.

      τα ένστολα κοριτσάκια και τους καραβανάδες μην τους λαμβάνεις υπ'όψιν, δημόσιοι υπαλληλοι ειναι με στολή. Η δύναμη πυρός και η εκπαίδευση ανήκει στις επίλεκτες μονάδες που εκ φύσεως ειναι δεξιές και αντιδημοκρατικές. Οι μειοψηφίες κινούν την ιστορία, οι μάζες των ηλιθίων απλά ακολουθούν.


      @Ανώνυμος30 Ιουνίου 2015 - 9:18 μ.μ.

      Πολυ σωστή παρατήρηση.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Θεόδοτε, λαμβάνοντας υπ όψιν ότι η παιδεία όλων αυτών έγκειται σε ...ροκιές, σε βρίσκω ιδιαίτερα αισιόδοξο.... ΕΙΘΕ

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ συνσχολιαστή,οι...ροκιές είναι κυριολεκτικώς...Αληθής φιλοσοφική παιδεία εν συγκρίσει με τα εμετικά γυφτομπουζουκοσκυλάδικα βοθρολύματα.
      Οι ελληνέζοι αποτελούν με τεράστια διαφορά τον πλέον εξοριενταλισμένο,εκγυφτισμένο και εκτουρκισμένο συρφετό ολοκλήρου της Ευρωπαικής ηπείρου.
      Οι χαβούζες στις οποίες τρωγλοδυτούν ομοιάζουν ασυγκρίτως περισσότερο με την βαγδάτη,το κάιρο και την βασόρα παρά με την Νέα Υόρκη,το Λονδίνο και το Μόντρεαλ.
      Δεν είναι Δυτικοί(έστω και με την σημερινή εκφυλισμένη σημασία του όρου).
      Πόσο μάλλον Άριοι Λευκοί Ευρωπαίοι Έλληνες.
      Εδώ σε αυτό το τσαντίρι της βαλκανομεσοανατολής-πλέον και του πακιστάν-είναι γυφτομπουζούκια,γυφτοτσιφτετέλια,γυφτομπαγλαμάδες,γυφτοαμανέδες,γυφτορεμπέτικα,γυφτοζε'ι'μπέκα,γυφτοφτύσιμο στον δρόμο(ΜΟΝΟΝ εδώ και στις μουσουλμανικές χώρες γίνεται κάτι τέτοιο αχαρακτήριστο που σε κάθε ΑΝΘΡΩΠΟ προκαλεί τάση για εμετό).
      Αυτός είναι ο λόγος της τεραστίας επιτυχίας των οθωμανικών σήριαλ-παρότι είναι υποβολιμαία από καναλάρχες-,οι ελληνέζοι αναγνωρίζουν σε αυτά υποσυνειδήτως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του υπανθρωπίνου εαυτού τους.

      Διαγραφή
    7. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω....Το ροκιές είναι όντως έπαινος, οπότε ευχαρίστως το αναιρώ

      Διαγραφή
  7. Ο Ηλίθιος είναι αήττητος(αυτό πάει για τους αμετανόητους νεομπολσεβίκους συριζοέλληνες ανεξαρτήτου μορφώσεως) και προσέξτε παρακαλώ την στήριξη των γυναικών στο φερόμενο ώς Όχι. Η χώρα είναι πλέον ένας εσμός από διεφθαρμένους δημόσιους υπαλλήλους και γέροντες φοβισμένους και στα όρια του αλτςχάϊμερ. Δεν συζητώ κάν τα βαλκανικά και αφροασιατικά δίποδα που φέρουν μέγιστη ευθύνη στην πτώση της ιδιοσυχνότητας-δόνησης της Αθήνας και άλλων περιοχών. Η χώρα χρειάζεται ολική ανακατάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γυναίκες πάνε πάντα με αυτόν που έχει την εξουσία, ό,τι ακουνε απο την τηλεόραση ο,τι ειναι μοδάτο αυτό ακολουθούν.
      Στη Γερμανία του Χίτλερ ήταν φανατικές εθνικοσοσιαλίστριες, οι ίδιες μερικά χρόνια μετά θα δήλωναν φανατικες δημοκράτισες.

      Δες την όλη καμπάνια περί του γάμου των ομοφυλοφίλων, ειδικά αυτή την παλαιότερη με το ροζ =, η πλειοψηφία των ατόμων με αυτό στην εικόνα τους στο facebook ηταν ετεροφυλόφιλες γυναίκες. 20 χρόνια πριν οι γυναίκες άκουγαν για γκει και αηδίαζαν και τους λέγανε "π.....κια"...

      40 χρονια στην Ελλάδα η αριστερά ειναι τρέντυ, οι γυναίκες θέλουν το τρέντυ, τι να κάνουμε; Αμα αποκτήσουμε ποτέ εξουσία και γίνουμε και εμείς τρεντυ, θα τις δεις να μεταστρέφονται αμέσως.

      Διαγραφή
    2. Καμία εμπιστοσύνη στον 'εκφυλισμένο' συριζοέλληνα ακόμα και αν είναι εργατικός που αρκετοί είναι και δουλεύουν με συνείδηση και με επαγγελματισμό. Το ότι οι συριζαίοι μπορούν και χτυπούν το συναίσθημα όχι το υγιές αλλά το τυφλωμένο από πάθος και οργή δείχνει καθαρά την πτώση του IQ του σύγχρονου ανθρώπου, ανεξαρτήτου μορφώσεως είναι φανερή η πονηρία και η πολυπροσωπία του έλληνα και φανερή η συμπάθεια πρός την αριστερά(με την μορφή καλοπέρασης-τριφυλότητας-γλετζέδικου βίου) των προερχόμενων από Μικρά Ασία. Ακόμα και μετά τις πρωτοφανείς γενοκτονίες και εξανδραποδισμούς από Τούρκους - Βουλγάρους παραμένουν φιλοσυριζαίοι έως ΚΚε οι ποιό 'λαϊκοί-φτωχοί. Είναι πραγματικά παγκόσμιο φαινόμενο η συμπεριφορά τους προτείνω στους αγαπητούς αναγνώστες να συγγράψουν ένα άρθρο που θα μπορούσε να φωτίσει την άνωθι σχιζοειδή συμπεριφορά. Εχουν μιά φανατική προσκόλληση στην ύλη και την αμαρτία σε σημείο που θα μπορούσες να υποστηρίξεις ότι είναι άλλη φυλή. Ναί οι γυναίκες ήταν ο αδύναμος κρίκος και απότέλεσαν πρώτο χτύπημα του Σίτυ και του Μπρούκλιν.

      Διαγραφή
  8. πιστεύω οτι το δημοψήφισμα σημαίνει το εξής ,ούτως ή άλλως εξαθλίωση οικονομική εξαθλίωση της χώρας πλήν όμως το ΝΑΙ σημαίνει ναι στην Ε.Ε. των gay pride ,της δημοκρατικής ολοκλήρωσης της άγριας καπιταλιστικής νεοφιλελεύθερης επέλεσης του "πολιτιστικού μαρξισμού" της αντικατάστασης των Ευρωπαϊκών πληθυσμών με αφροασιάτες κλπ.
    Το ΟΧΙ σημαίνει μια μαρξιστολενιστική με αρκετό τροτσκισμό διακυβέρνηση αλά Λατινική Αμερική (ουσιαστικά κουβανοποίηση της χώρας) με επίσης gay rights , δικαιώματα και ελληνοποίησεις στους τριτοκοσμικούς εισβολείς
    διάλυση με βίαιο τρόπο του κοινωνικού ιστού (καμμιά σχέση με την παλιά ΕΣΣΔ που είχε αρκετά συντηρητικά στοιχεία) κλπ.
    Προσωπικά από αυτή την παρωδία θα απέχω!

    Evpaty Kolovrat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι χαμένο απο όλες τις μεριές...συμφωνω. Αρκεί να λάβετε υπ όψιν σας ότι οι Μπουτάρης Καμίνης βγάζουν λόγους υπέρ του ΝΑΙ.
      Στάχτη και μπούρμπερι

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω πως θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα την όλη κατάσταση, είναι ακριβώς όπως τα λες.

      Διαγραφή
  9. @30 Ιουνίου 2015 - 9:13 μ.μ.

    Ανέκαθεν υπήρχαν 2 Ελλαδες. Θα επανέρθουμε με δημοσιευση άρθρου επι αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεωρώ δεδομένο ότι θα περάσει εύκολα το ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα και αυτό δεν είναι κατ' ανάγκην κακό. Θα διασπαστεί ο Συριζα και τουλάχιστον θα γλιτώσουμε από την παρέα του Αλέξη.
    Διαβάζω χρόνια Θεόδοτο. Έχω την εξής απορία. Υπάρχει περίπτωση για μια πιο ενεργή συμμετοχή των πραγματικών Δεξιών στα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα. Αναγνωρίζω ότι χωρίς ιδεολογική συνοχή δεν μπορεί να υπάρξει σοβαρός πολιτικός αγώνας. Αυτό εξάλλου επιτυγχάνεται μέσω της αρθρογραφίας στο blog. Ως πότε θα αφήνουμε την αριστερά να αλωνίζει και να βιάζει πνευματικά την Ελλάδα και τα ελληνόπουλα? Ξέρω ότι αριθμητικά είμαστε λίγοι. Όμως ποιοτικά νομίζω μας χωρίζει χάος απ' αυτούς. Οι καιροί ευνοούν τη μετάδοση πραγματικά δεξιών Ιδεών. Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να βγούν προς το λαό οι Ιδέες με τη δημιουγία κάποιου σχηματισμού? Ξέρω ότι ίσως να μην έχετε απάντηση. Δεν τα βάζω μαζί σας. Μαζί μου τα βάζω πολλές φορές που βλέπω τα χρόνια να περνάνε και τίποτα να μην αλλάζει(ή μάλλον ν΄ αλλάζει προς το χειρότερο-και δεν εννοώ οικονομικά αλλά πνευματικά,δημογραφικά,εθνικά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ένα κινημα χρειάζονται:1) Ιδέες, 2) χρήματα 3) κόσμος. Δεν έχουμε παραμόνο το πρώτο και δεν διαβλέπω να αποκτάμε κάτι από τα αλλα δυο στο άμεσο μέλλον.

      Πάντως μέσα από το μπλογκ μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως επηρεάζουμε αρκετό κοσμο και όχι δεξιούς αποκλειστικά, αλλά και άλλα άτομα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι ιδέες που εκπροσωπούμε διαχέονται στην κοινωνία. Κάποιοι από τους συντάκτες του μπλογκ έχουν γράψει βιβλία, πόσοι τα διάβασαν; 200; 300; άτομα. Καθημερινά εδώ στο μπλογκ έχουμε τετραπλάσιο αριθμό επισκέψεων.
      Θα δείξει το μέλλον.

      Διαγραφή
  11. ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ..........ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΕΥΣΕΙ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ..........ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΚΑΛΠΑΖΕ...........

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο "ΧΩΡΟΣ" ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ..........ΤΥΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΦΑΝΕΡΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑ........ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΠΕΡΙ "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ"..........

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο "ριζοσπαστισμός" ως ορολογία πως "συνδέεται" με εθνικιστικά κινήματα;

      Διαγραφή
    2. http://maiandrioi.blogspot.gr/p/blog-page_17.html

      Διαγραφή
  12. H NEMEΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ
    Τον Νοέμβριο στις 17...όλοι μαζί LGBT,η προεδράρα της Βουλής, ο Καμίνης και ο Μπουτάρης, αφρικανοί, πακιστανοί , αλβανοί και οι πάνω απο όλα οι εγγυητές της ασφαλούς εισόδου των παράτυπων μεταναστών απο τα σύνορα, δηλαδή οι στρατιωτικοί, να πάτε αγκαλίτσα με την ΤαCIA, τον δημοκράτη Σαμαρά και τον Βενιζέλο με την Φωφη, να φωνάξετε...Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ...
    ΥΓ: Συγχωρέστε το ύφος αλλά με έχει πιάσει Ιερή Μανία και ικανοποίηση για την απονομή δικαίου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γράφουν σε αφίσες τους οι αριστεριστες για Ιουλιανα 1965 τι έγινε τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://lmgtfy.com/?q=%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B1+1965

      Διαγραφή
    2. Αρα μιλανε για δεκεβριανα παλι τα μπολσεβικικα καθαρματα μονο που αυτη την φορα δεν υπαρχουν η ηρωικη Ελληνικη χωροφυλακη η εθνικη οργανωση Χ η 21 απριλιου εγω προτιμω να εφαρμωσουν σοσιαλισμο για να τελειωσουν μια και εξω μολις πεσουν οι μαρξιστες απο την εξουσια οπως στο ανατολικο μπλογκ που μισουν οτι αριστερο υπαρχει βεβαια υπαρχει και ο καταστροφικος νεοφιλελευθερισμος που θεριζει το δυτικο κοσμο μαζι με το πολιτισμικο μαρξισμο.

      Διαγραφή
    3. Λένε για την υπόθεση της αποστασίας του 1965 με τον Μητσοτάκη κλπ.

      Η αριστερά ουδέποτε έκρυψε οτι επιθυμεί τη ρεβάνς για το συμμοριτοπόλεμο. Αυτό η πλειοψηφία της μη-αριστερής κοινωνίας δεν θελει να το πιστέψει ή να το δεχτεί.

      Διαγραφή
  14. @Ανώνυμος3 Ιουλίου 2015 - 10:36 μ.μ.
    το καθεστώς της 21 Απριλίου όπως και αυτό της 4ης Αυγούστου σίγουρα ήταν απείρως καλύτερα από τα μεταπολεμικά και μεταπολιτευτικά καθεστώτα και κυβερνήσεις , δεν ήσαν κλέφτες ούτε και σαλτιμπάγκοι δεν ήσαν όμως και επαναστάτες όπως διακήρυταν.Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη σαν χώρα και σαν χώρος να έχουμε μορφές σαν τον Jose Antonio Primo de Rivera ,τον Ramiro Ledesma σαν τον θρυλικό Κοντρεάνου ή σαν τον Λεόν Ντεγκρέλ. Γι'αυτό και είχαμε φαινόμενα από την ΕΟΝ μετά στην ΕΠΟΝ και από τους Άλκιμους κατόπιν στον "Ρήγα Φεραίο"! Αποτέλεσμα της έλλειψης Δεξιάς Κινηματικής παράδοσης σε αυτή την χώρα είναι να θεωρείται σαν το "think tank " της ελληνικής εθνικιστικής δεξιάς οι κάθε λογής πλεύρηδες και γεωργαλάδες όταν οι κατά τους νεοελληνέζους "κουτόφραγκοι" έχουν στον δικό τους χώρο έναν Alain de Benoist έναν Guillaume Faye, έναν Dominique Venner, έναν Kerry Bolton κλπ. Να γιατί υπάρχουν "εθνικιστές" ή έστω εθνικιστές που προσχώρησαν ακρίτως στο στρατόπεδο του "ΟΧΙ" και άλλοι στο στρατόπεδο του "ΝΑΙ" .
    Αντί λοιπόν ο χώρος να ψάχνει εύκολες λύσεις ικανοποιώντας το θυμικό των νεοελληνέζων είτε της μίας ή της άλλης πλευράς καλό θα ήταν να πάψει να "λαϊκίζει" και να γίνει πιο κινηματικός και επαναστατικός! Η αποχή απο την παρωδία του δημοψηφίσματος θα ήταν μια αρχή.

    Evpaty Kolovrat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H αποχή θα καπηλευόταν απο τα μαγειρία του ΚΚΕ ως δικό τους επίτευγμα. Θεωρώ ότι ναι μεν είναι αδιάφορο το δημοψήφισμα, όπως και κάθε άλλη δημοκρατική διαδικασία που εκτελούν νοητικά υπομείωνες, αλλά το αποτελεσμά του θα είναι κορυφαίο αν.....είναι οριακό. Εκεί θα δούμε ακόμα και σύγκρουση των εγχώριων ντροπών της φυλήςμε τις γκιόσες του Κολωνακίου να σκοτώνονται με τα υποκείμενα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον Καμινομπουτάρη να μαλιοτραβιέται με την Ζωίτσα ....Θα ήθελα να δω η LGPT και λοιποί δημοκράτες, κοινότητα, τι θέση θα πάρει..... Νομίζω ότι προς το παρόν πρέπει να κάτσουμε αναπαυτικά πίσω και να απολαύσουμε το θέαμα.... Προσωπικά για μένα όλοι αυτοί είναι τροφή για τα κανόνια και τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής και για τους στρατηγούς που μου γλύφαν κάθε τι για να παραμείνουν λίγο παραπάνω αλλά και για τους δημοκράτες που είχαν γνώμη χωρίς κόπο, χωρίς αγώνα και χωρίς εργασία για όλα..... Απλά στενοχωριέμαι που μου κρύβουν την ΤαCIA ....αποτελεί πηγή έμπνευσης για ότι επακολουθήσει. Για αυτό ΥΠΟΜΟΝΗ......τώρα δεν κρινόμαστε εμείς....τώρα κρίνονται αυτοί και τα κοπάδια τους.... Ας μείνουμε μακρυά και όποιος θέλει ας ψηφίσει ότι ναναι με την προσμονή της Δευτέρας.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
    ..Π..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κρίμα....δεν υπήρξε το οριακό ποσοστό που θα ήθελα...ωστόσο δεν πειράζει διότι απλά ούτε αύριο ούτε μεθαύριο θα φυτρώσουν χρήματα στα ούτως ή άλλως χέρσα χωράφια μας. Αντιθέτως με τους αντιρατσιστές θα φυτρώνουν άφθονες σαύρες απο την Ασία για να λιάζονται. Οπότε και έπεται συνέχεια.....
    Τα παραμύθια τελείωσαν, αν θέλετε να ζήσετε θα πρέπει να πεινάσετε και να πολεμήσετε......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ...Π...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5 Ιουλίου 2015 - 9:13 μ.μ.
    Μακάρι να είναι όπως τα λες , πραγματικά ελπίζω αυτό το πάρτυ της μεταπολίτευσης να πήρε τέλος . Πολύ όμως φοβάμαι ότι οι μπουζουκοελληνέζοι δεν θα μπορέσουν να πολεμήσουν τους αφροασιάτες εισβόλεις. Πολλοί από τους, κατά την κυρά ΤαCIA, "παράτυπους μετανάστες" έχουν και στρατιωτική εκπαίδευση και πολεμική εμπειρία.
    Δυστυχώς οι τσιφτετέλληνες δεν είναι ούτε Σέρβοι ,ούτε Ουκρανοί και Νεορώσοι (τους οποίους και υποστηρίζω) να πάρουν τα όπλα και να σχηματίσουν πολιτοφυλάκες. Αυτός ο λαός έχει τελειώσει.

    Evpaty Kolovrat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ, δεν υπολογίζω στους ελληνέζους ...ανήκουν και αυτοί στις σαύρες. Όσο για την εξέλιξη, θεωρώ ότι οι λίγοι είναι και καλοί, αρκεί να δεχθούν την κλήση που πρέπει, διαφορετικά οι καλοί δεν πρόκειται να αντιδράσουν και θα αφήσουν τους ελληνέζους να σαυροποιηθούν πλήρως. Σκέψου απλά ότι ο Αλέξις λειτουργεί με ένα όραμα....Την σοβιετία του Μονάχου, αργά η γρήγορα όλοι τους, χάρη στην αριστεροπαραφροσύν η απο την οποία και πάσχουν, μηχανικά θα κάνουν τις ίδιες κινήσεις και τα ίδια λάθη. Η πατάτα είναι καυτή και οι δημοκράτες, άνευ εισαγωγικών, την κρατούν στα χέρια τους...και δεν το καταλαβαίνουν...
      ΥΠΟΜΟΝΗ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΕΡΓΑΣΙΑ.....ειδικά το τελευταίο ας το υλοποιήσουμε με ιδιαίτερη σπουδή
      ...Π...

      Διαγραφή
  18. λεφτά υπάρχουν (αν είσαι λαθροέποικος):
    http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/metanasteftiko/15154----560-------------.html

    Evpaty Kolovrat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kαι φυσικά οι νοητικά καθυστερημένοι το ρίξαν στον χορό και στα πανηγύρια και ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ.....πολλοί αριστεροί εβαλαν στο στόμα τους την λέξη ΕΘΝΟΣ και δεν έβγαλαν καντήλες, δεν έπαθαν αλλεργικό σοκ , δεν έπαθαν αποπληξία......
    ...Π...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτοί που έχουν ζήσει πολύ στην Αγγλία είναι συχνό να σιχαίνονται τους νεοέλληνες, κάτι έχει η τοπική κουλτούρα της Αγγλίας που συγκρούεται με την αντίστοιχη της Ελλάδας. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για αυτούς που έχουν ζήσει σε Αμερική, Αυστραλία ή Γερμανία. Εκεί την αγαπάνε την Ελλάδα, γιατί όποιος βρίζει τους γονείς και τους προγόνους του είναι σαν να βρίζει τον εαυτό του.

    Και μη μας πεις ότι δεν έχεις κανένα πρόγονο που να χόρευε τσιφτετέλια σαν ανατολίτης ή τσάμικα σαν τουρκαλβανός και δεν ήταν χαμερπής και διεφθαρμένος ραγιάς επί τουρκοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή παρατήρηση, δεν μπορώ να απορρίψω την πιθανότητα πρόγονοι μου να χόρευαν τσιφτετέλια. Η διαφορά μας είναι πως, δεν θεωρώ πως πρέπει να είμαι περήφανος για αυτό.

      Διαγραφή
    2. ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.....
      Και το χαρακτηρίζω έτσι διότι είναι ίδιον ποταπότητος όταν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα επιχείρημα να προσπαθείς να ταυτίσεις αυτόν που το προβάλει με το αντίθετό του.
      Παράδειγμα....Καταφέρεται κάποιος κατά των διαφυλετικών γάμων....Αμέσως ο συνομιλητής του του λέει: Φαντάσου να ερωτευθείς μια αφρικανή....και νομίζει ότι τον τάπωσε.
      Ναί υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο, αλλά δεν αναιρεί την αντικειμενική αλήθεια...
      Ομιλεί κάποιος κατά των τσιφτετελοπαραφρόνων....Αμέσως ο κακόπιστος σπεύδει....: Για φαντάσου , του λέει, οι παππούδες σου να χορεύαν τσιφτετέλια;;;;; Και νομίζει ότι τον απεστόμωσε, θεωρόντας προφανώς ότι η αλήθεια ταυτίζεται με το πρόσωπο και επι τη αποστομώσει αυτού.....τελείωσε και με την αλήθεια που υποστηρίζει. Τέτοιες κουτοπονηριές χαρακτηρίζουν τους νεοελληνέζους και με τέτοια θηλαστικά δεν γίνεται συζήτηση....
      ...Π...

      Διαγραφή
  21. @Ανώνυμος8 Ιουλίου 2015 - 1:52 π.μ.
    Δεν εχετε καταλάβει κάτι , επειδή μισούμε τα τσιφτετέλια ,τους μπουζουκουαμανάδες,και την σημερινή middle east oriental bolywood αισθητική ,την οποία ασπάζοντε τόσο οι νεοφιλελέδες "ευρωπαϊστές" εκσυχρονιστές, όσο και οι διάφοροι μαρξιστές όλων των ειδών και από κοντά οι "πατριώτες" τύπου Ζουράρι και Μεταληνού, δεν σημαίνει ότι μισούμε και την Ελλάδα. Το αντίθετο αγαπάμε την Ελλάδα αλλά μισούμε το σύγχρονο ελλαδίτικο καθεστώς που ψευδεπίγραφα χρησιμοποιεί την ονομασία "Ελλάς" .
    Και οι υπερήφανοι ελληναράδες της Γερμανίας συναγελάζοντε με τους Τούρκους και οι των ΗΠΑ με τους kikes!!!!

    Evpaty Kolovrat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι υπερήφανοι ελληναράδες της Γερμανίας είναι ότι πιο σιχαμερό έχει εξάγει η Ελλάδα, καθαρά υπάνθρωποι.
      Χαρακτηριστικό δείγμα https://www.youtube.com/watch?v=sgL9fTGmB1Y

      Διαγραφή
    2. Βλέποντας το βίντεο δεν μπορώ παρά να υπερθεματίσω......Εύχομαι σε αυτά τα δίποδα κοπριτοειδή που καταχρώνται το όνομα άνθρωπος, πολύ περισσότερο το έλληνας.....ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...
      ...Π...

      Διαγραφή
    3. πρεζάκηδες τουρκόσποροι περήφανοι ελληναράδες της Γερμανίας απο την μία και από την άλλη κάπου στην Νέα Ρωσία:
      https://www.youtube.com/watch?v=-HivhAANNyQ

      Evpaty Kolovrat

      Διαγραφή
  22. Οι προγόνοι που σχεδόν σίγουρα χόρευαν τσιφτετέλια δεν αναφέρθηκαν για να σου πούμε να περηφανεύεσαι γι αυτούς αλλά για να βάλεις λίγο μέτρο στο βρίσιμο γιατί τα σκάγια κάνουν γκέλες και επιστρέφουν αν δεν έχεις αποβάλλει 100% την αχρειότητα του τσιφτετέλληνα. Δεν είναι και ο τρόπος των ευγενών το μένος κατά των κατώτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν οι κατώτεροι τρέφουν ψευδαισθήσεις ανωτερότητας και έχουν αυτοχριστεί οι φωτοδότες όλου του πλανήτη την ίδια στιγμή που ζητιανεύουν δανεικά (και αγύριστα) και τα τρώνε στα μπουζούκια, τότε ναι το μένος είναι απόλυτα δικαιολογημένο.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς άλλη μια απάντηση μπολσεβικικού τύπου....ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΕΛΕΣ....και πρόσεχε μην σε βρούν
      Δηλαδή μια και τολμάς να πείς την αλήθεια την οποία ούτως η άλλως αδυνατούμε να αντιμετωπίσουμε, θα σου ενσπείρουμε φόβο και φιλαυτία και θα σωπάσεις για να μην σε πάρουν ...τα σκάγια...
      ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...οι νεοελληνέζοι έχουν αποκωδικοποιηθεί.....Κάντα τα στραβά μάτια...διότι και εσείς έχετε κάτι που θα θέλατε να κάνουν οι άλλοι τα στραβά μάτια....και έτσι η χώρα επι 200 χρόνια πορεύεται μεταξύ ρουσφετιού, καλοσυνάδας, πολυπολιτισμού και λίαν συντόμως χέρι χέρι με το μισό Μπαγκλαντές....αφού και οι δικοί σου ήταν μετανάστες...και όλοι μετανάστες είμαστε...άρα ΣΚΑΣΜΟΣ
      Λυπάμαι, αλλά η ίδια η φύση ήδη δίνει την λύση και καλό θα είναι κύριοι του ΘΕΟΔΟΤΟΥ να σηκώσετε ξανά το περίφημο άρθρο για την μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχή που έχετε δημοσιεύει απο τον Ιανουάριο για να διαπιστώσουν κάποιοι ότι το μένος δεν θα είναι δικό μας, αλλά της ίδιας της Ιστορίας.... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ σε όλους.

      Διαγραφή
    3. Μεταφορικά ήταν τα σκάγια δηλαδή οι σκληροί χαρακτηρισμοί, και κάνουν γκέλες και επιστρέφουν με την εξής έννοια: αν ακούσεις ένα αθίγγανο που σπούδασε σε σχολή μουσικής και μένει σε πλούσια περιοχή δηλώνοντας μουσικός, να σκυλοβρίζει άλλο αθίγγανο που μένει σε σκηνή και ζει κλέβοντας, ποιος από τους δύο κερδίζει το σεβασμό του τρίτου ακροατή;

      Δεν αυτο-πυροβολείται ο πρώτος όταν μιλάει με το επίπεδο του δεύτερου;

      Δεν αυτο-προσβάλλεται όταν βρίζει τον φυλετικό συγγενή του;

      Αναρωτιέμαι επίσης, ο γόνος ευγενών Ιωάννης Καποδίστριας κάνει πουθενά τόσο σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους κατοίκους της Ελλάδας;

      Διαγραφή
    4. Να σου πω, έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό το όλο θέμα. Εάν δεν γουστάρουμε τους νεοελληνέζους, αυτό είναι δικαίωμα μας. Εάν αυτό ενοχλεί τη δική σου εκδοχή του πατριωτισμού, λυπάμαι. Υπάρχει πληθώρα μπλογκς για το "μεγαλείο της φυλής", για τους Ἐλληνες που "κατέβασαν τους κουτόφραγκους από τα δέντρα" κλπ κλπ. Απευθύνσου σε αυτά.

      Ο Καποδίστριας δεν είχε τους ηλίθιους κατοίκους της Ελλάδας στο κεφάλι του, το ακριβώς αντίθετο συνέβαινε.. Σε αντίθεση, εμείς είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε μέσα σε μια τεράστια μάζα αριστερίζοντων ηλιθίων, οι οποίοι μέσω της δημοκρατίας/οχλοκρατίας μας καταστρέφουν τη ζωή με τις ηλίθιες αποφάσεις τους.

      Διαγραφή
    5. ΑΚΡΙΒΩΣ.....δεν θα μας επιβάλετε να σας αγαπήσουμε. Η αγάπη για όσα πιστεύουμε ότι αξίζει να αγαπάμε αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν συνοδεύεται απο την αποστροφή (γιατί το μίσος πάει πολύ για τα δημοκρατικεοειδή...κατά το ανθρωποειδή) για όσα τουλάχιστον προσβάλουν την, πες την όπως θές...αισθητική μας. Έχουμε δικαίωμα να υπάρχουμε στον δικό μας χώρο

      Διαγραφή
    6. 500 χρόνια να μείνεις στην Αγγλία courtesy δεν μαθαίνεις εσύ αγριοβαλκάνιε.

      Διαγραφή
  23. ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ....και ήδη το πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή