Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ



Γράφει ο Ιωάννης  Αυξεντίου

                                   

Jacob Frank
 Σε προηγούμενο άρθρο του Θεόδοτου με τον τίτλo: «ΜΑΤΙΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ: ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ», είχε γίνει  αναφορά στην γνωστική σέκτα των Φρανκιστών. Ονομάστηκαν έτσι από το όνομα του αρχηγού της Jacob Frank και έδρασαν στην Ευρώπη από τα μέσα του 17ου αιώνα. Αυτοί, σε αντίθεση με τους ντονμέδες, οι οποίοι εξωτερικά είχανε γίνει Μουσουλμάνοι, είχαν –δήθεν- ασπαστεί τον Χριστιανικό Ρωμαιοκαθολικισμό, αλλά στην πραγματικότητα ακολουθούσαν τον ιουδαϊκό οργιαστικό Γνωστικισμό. 

          Ο Jacob Frank (Jakob Judah Leib) γεννήθηκε το 1726 σε ένα χωριό της Ποδολίας, στην Ουκρανία. Ο πατέρας του ήταν οπαδός του Shabbetai Zevi. Ειδικά για τον Jakob Frank ισχύει η ρήση «ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο». Πράγματι, όταν ο πατέρας του τον μύησε στη διδασκαλία του Shabbetai Zevi, ο Frank είπε: «Ο δάσκαλος γεύθηκε όλα τα απαγορευμένα, αλλά εγώ θέλω να γευθώ την απόλυτη δύναμη». Το 1753, λοιπόν, εμφανίζεται σε συναγωγή της Θεσσαλονίκης και ανακηρύσσει τον εαυτό του σε μετενσάρκωση του Shabbetai Zevi. Μετά γυρίζει στην Πολωνία, αρχίζει να μαζεύει οπαδούς και διευκρινίζει: «Δεν ήλθα για να σώσω, αλλά για να καταστρέψω και να βυθίσω τα πάντα στην άβυσσο…».

Προεκλογική Αφίσα του Trebitsch-Lincoln
 Παρ’ότι σε διάφορες μελέτες ,αναφέρεται ότι αυτή σέκτα εξαφανίστηκε γύρω στο 1850, στην πραγματικότητα, συνέχισε να υπάρχει και να δρα υπογείως. Για παράδειγμα, σε αυτήν ανήκε και ο Louis Dembitz Brandeis  μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ και προσωπικός σύμβουλος του Προέδρου Thomas Woodrow Wilson. Η επίδραση του πάνω στον πρόεδρο υπήρξε καθοριστική, με αποτέλεσμα αυτός ο τελευταίος να λάβει θετική στάση έναντι των σιωνιστικών απαιτήσεων. Όμως ο πιο μυστηριώδης και σκοτεινός φρανκιστής, ήταν αυτός που συνεργάστηκε με τις ναζιστικές αρχές  κατά την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, δηλαδή ο Ignatius Timothy Trebitsch-Lincoln, έδρασε ως πράκτορας αποκρυφιστικών γνωστικών κύκλων,  αποκτώντας επαφές με τους αποκρυφιστικούς κύκλους στην Γερμανία.

Ο Trebitsch-Lincoln  λοιπόν γεννήθηκε στην  Ουγγαρία  το 1879 από μία ορθόδοξη Ιουδαϊκή οικογένεια.  Όταν ενηλικιώθηκε άφησε τον ορθόδοξο ιουδαϊσμό και  μυήθηκε στα μυστικά του φρανκισμού. Επειδή από νεαρή ακόμη ηλικία είχε προβλήματα με την αστυνομία, εγκατέλειψε την Ουγγαρία και πήγε στο Λονδίνο όπου και βαπτίστηκε Λουθηρανός. Εν τω μεταξύ, είχε αναπτύξει μία εξαιρετική ικανότητα να μεταμορφώνεται και να παίζει οποιοδήποτε ρόλο ήθελε. Γύρω στο 1900 γίνεται... ιεραπόστολος και πηγαίνει στον Καναδά για να κατηχήσει ,υποτίθεται, τους εκεί ιουδαίους. Το 1910 εκλέγεται βουλευτής στην Αγγλία. Κατά την διάρκεια του Α' παγκοσμίου πολέμου τον βρίσκουμε να κάνει τον διπλό κατάσκοπο: δούλευε για τους Άγγλους και τους Γερμανούς ταυτόχρονα. Όμως η κύρια αποστολή του αρχίζει το 1920 όταν λαμβάνει ενεργό μέρος στο πραξικόπημα του 1920 (Kapp-Putsch) με το οποίο έγινε προσπάθεια να ανατραπεί η Δημοκρατία της Βαϊμάρης.
         
O Trebitsch-Lincoln ως βουδιστής μοναχός
         Εκείνη την περίοδο είχε μία σύντομη συνάντηση  με τον Χίτλερ. Μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος ξαναπηγαίνει στην Ουγγαρία όπου συνεργάζεται με Ούγγρους, Γερμανούς και Ρώσους μοναρχικούς για τον σχηματισμό της «White International» (=Η Λευκή Διεθνής.) Αποκτώντας τους καταλόγους με τα ονόματα των μελών της, τους πούλησε σε διάφορες χώρες. Γύρω στο 1930 ο  Trebitsch-Lincoln ‹‹ασπάζεται›› τον βουδισμό και γίνεται μοναχός σε ένα μοναστήρι στην Σανγκάη, παίρνοντας το όνομα Chao Kung. Μετά από τρία χρόνια ξαναγυρνά στην Ευρώπη μαζί με μία ομάδα μαθητών και  έρχεται σε επαφή με την Θεοσοφική Εταιρεία που είχε ιδρυθεί από την Έλενα Μπλαβάτσκυ. Αυτή η εταιρεία με την βοήθεια των Αγγλικών μυστικών υπηρεσιών και ιουδαίων πρακτόρων, έδρασε στην Ινδία, προσπαθώντας να αλλοιώσει τον παραδοσιακό Ινδουισμό, ο οποίος δημιουργούσε προβλήματα στην Αγγλικό ιμπεριαλισμό. Στη δε Ευρώπη, σκοπός  της Θεοσοφικής Εταιρείας ήταν να διεμβολίσει τον Χριστιανισμό  με ένα μείγμα γνωστικών και ψευδό-βουδιστικών δοξασιών.

Αλλά ας ξαναγυρίσουμε στον Trebitsch-Lincoln, ο οποίος τώρα με το κύρος του «βουδιστή μοναχού», εγκαθίσταται στην Ιαπωνία λίγο πριν την έναρξη του Β΄ Παγκόσμιου πόλεμου και κάνει αντιβρεταννική προπαγάνδα. Αργότερα θα έλθει σε επαφή  με τον Heinrich Himmler, αρχίζοντας έτσι να εργάζεται για τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, μέχρι τον μυστηριώδη θάνατό του το 1943. 

Τι να πει κανείς; Και όμως... για  όσους έχουν εντρυφήσει στην ιστορία και τις πρακτικές των φρανκιστών, όλα αυτά δεν  θα τους φανούν παράξενα. Ήταν μαέστροι στο να δημιουργούν τις πιο αντιφατικές καταστάσεις, να παίζουν με απόλυτη πειθώ τον οποιοδήποτε ρόλο, να είναι πράκτορες των πάντων , εναντίον πάντων. 

Μπαίνει όμως το εξής ερώτημα: Ο  Trebitsch-Lincoln ή Chao Kung, ήθελε πράγματι την άνοδο του ναζισμού; Μάλλον ναι, γιατί έτσι είχαν αποφασίσει οι κρύφιες δυνάμεις που εδράζονται πέραν του Ατλαντικού. Θεώρησαν αναγκαίο να συντελεστεί η μεγάλη σύγκρουση, έτσι ώστε μετά να επέλθει η «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Αλλά με αυτό το θέμα ο Θεόδοτος έχει ασχοληθεί σε άλλο άρθρο. (Η WALL STREET ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ)





Βιβλιογραφία.

1.    Bernard Wasserstein, The Secret Lives of Trebitsch Lincoln, Yale University Press, 1988.
2. Bernard Wasserstein, On the Trail of Trebitsch Lincoln, Triple Agenthttp://www.nytimes.com/1988/05/08/books/on-the-trail-of-trebitsch-lincoln-triple-agent.html?src=pm
3.    René  Guénon, Theosophy: History of a Pseudo-Religion, Sophia Perennis, 2004.
4.    Guido  Preparata, Conjuring  Hitler: How Britain and America Made the Third Reich , Pluto Press, 2005.

20 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑ ΣΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΗΛΚΤΡ. ΦΑΚΕΛΩΜΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου τίποτα δεν αποκλείεται...
      Ιωάννης Αυξεντίου.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΣ ΕΙΜΑΙ...ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΜΑΙ.
      ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ!!!!!

      Διαγραφή
    3. Κύριε Αυξεντίου τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απο αυτά που γραφετε.

      Jesuit Adam Weishaupt and Sabbatean Jacob Frank, both having established viable subversive movements, were at that point, if they had not been heretofore, bankrolled by another Cabalist Jew, Meyer Amschel Rothschild, toward the end of subverting traditional Judaism, as well as Christianity:



      “...the Jewish Cabalistic leaders were able to establish a control over all world banking through the Rothschild family, and...the political power was captured through the work of Adam Weishaupt. Here is how it was done: Meyer Amschel (a rabbinically trained German Jew who later took the name Rothschild) was firmly established in the German city, Frankfurt am Main, with an emerging banking house as early as 1764. The leader of the Cabala at that time, Jakob Frank (a Polish born Jew with the family name of Leibowicz) lived in the German city of Offenbach (just south of the city of Frankfurt) from 1773. Johann Adam Weishaupt (from a Jewish family that had converted to the Roman Catholic Church) was at Ingolstadt in 1770, a German city in Bavaria. With these three men, the stage was set to ignite a hell fire that would forever bring changes to the world.

      “At this point in time, it is not known who ‘supervised’ these three Jewish men, but it is obvious that someone directed their efforts. On May 1, 1776, just two months before the Declaration of Independence in America, the Order of Illuminati was founded by Weishaupt. At this time Weishaupt was 28 years old, Amschel was 32 years old and Frank was 50 years old. Meyer Amschel financed Adam Weishaupt and Jakob Frank laid the cabalisic theological foundation for the Order of the Illuminati.”

      Διαγραφή
    4. Ανωνυμε τι εννοεις με την λεξιν ΣΥΣ ?????

      Διαγραφή
    5. ήθελε να γράψει "εσείς" και εννοούσε εμάς του μπλοκ:-)

      Διαγραφή
    6. φχαριστω, υπεθεσα οτι ειναι υβρις [σημαινει αγριοχοιρος, γουρουνι εις τα Ελληνικα]

      Διαγραφή
  2. Tίποτα δεν σου ξεφεύγει, φοβερέ Ανώνυμε! Να σε προσλάβουμε για λαγωνικό ηλεκτρονικού φακελλώματος.
    Ευστάθιος Κυριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε καταλαβες ρε φιλε...
      και ασε την ειρωνια!
      εδω μιλαμε για πολυ σοβαρα πραγματα και η φαση ειναι οτι οι καιροι μας ειναι πολυ πονηροι. Οταν ημουνα στα Ιεροσόλυμα και συγκεκριμενα στο πατριαρχειο, τα ματια μου ειδαν φοβερα πραγματα οσον αφορα το οργανωμενο χαφιεδιλικκι!
      Δεν ξερουμε πλεον ποιος ειναι ο διπλανος μας!!
      Ενοησες?

      Διαγραφή
    2. τι εκανες στο πατριαρχειο και ειχες προσβαση στο χαφιεδιλικι??

      Διαγραφή
  3. και μια και πιαστήκαμε στα πράσα , το ομολογώ δουλεύω για την ρωσική FSB!!!! :)
    Επι τη ευκαιρία το "σεις" το εσείς δλδ γράφετ εγώ προσωπικάαι με ει και όχι υ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και συ, βρε ανόητε "Ανώνυμε", τι δουλειά είχες να περιφέρεσαι μέσα στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων; Τώρα μπόρεσες να καταλάβεις ότι τα "Παλαίφατα Πατριαρχεία της καθ'ημάς Ανατολής" είναι διεθνή κέντρα οργανωμένου εγκλήματος; Δες τι γίνεται με τον πρώην Πατριάρχη Ειρηναίο (που και αυτός, βέβαια, ίδιος και χειρότερος υπήρξε από τον τωρινό, τον θεοφιλέστατο Θεόφιλο). Ένας ελληνοαμερικανός (μπορεί και σκέτος Αμερικανοαμερικανός) μοίρασε εκατομμύρια δολλάρια στους "μητροπολίτες" της "Αγιοταφικής Αδελφότητος" και κατάφερε να κηρύξει τον Ειρηναίο έκπτωτο. Τον έχουνε, όπως και μόνος σου θα μπόρεσες να δεις, μαντρώσει μέσα σε ένα άθλιο δωμάτιο και περιμένουνε να τα τινάξει (με ειρηνικοχριστιανικές και δημοκρατικοφιλελεύθερες διαδικασίες εννοείται). Γι'αυτό κι ο Ειρηναίος μόνο Μουσουλμάνους εμπιστεύεται πια: Ακούει "Χριστιανός" και μάλιστα "Ελληνοορθόδοξος" και περιέρχεται σε κατάσταση ακόμα χειρότερη από εκείνη στην οποία τον έχουνε καταντήσει. Όσο για τον Αμερικανό με το πολύ χρήμα... ε, αυτός λόγω των υπηρεσιών του προς το "ευσεβές Γένος των Χριστιανών" διορίστηκε (αν και λαϊκός και όχι κληρικός) έξαρχος του... Παναγίου Τάφου όχι μόνο στον Καναδά και τις Η.Π.Α. αλλά και σε ολόκληρη τη λοιπή Αμερική.
    Αυτά δεν τάξερες, αφελέστατε προσκυνητή; Από τον Θεόδοτο περίμενες να τα μάθεις;
    Ένας φίλος του Θεόδοτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πω κι εγώ μια ιστορία για το παλαίφατον Πατριαρχείον Ιεροσολύμων; Λοιπόν, σε κάποια φάση πήγανε να το καπελλώσουν οι Ρουμάνοι. Και ξέρετε πώς; Στείλανε 300 καλόγριες μπουκιά και συχώριο. (Αλήθεια σας λέω, ρε παιδιά, είναι διπλοτριπλοτσεκαρισμένο.) Λοιπόν, οι καλόγριες, μία και μία σας λέω, αρχίσανε να μπλέκουνε στα ερωτικά τους δίχτυα κυρίως παπάδες και αρχιμανδρίτες (διότι από Μητροπολίτη και πάνω οι φωστήρες της Ορθοδοξίας μας είναι οπισθογεμείς).Οπότε τι έκανε ο Πατριάρχης, ο Μακαριστός Διόδωρος,εάν δεν απατώμαι; Τις έβαλε όλες σε ένα καράβι δήθεν να τις πάει για προσκύνημα στον τόπο όπου είχε κάτι κάνει κάποιος Άγιος και, συνεννοημένος με τον πλοίαρχο, κανόνισε όχι μόνο να βουλιάξει το καράβι, αλλά και να πνιγούν όλες οι ευσεβείς eκαλλονές (beauties) που επέβαιναν στο ενλόγω πλοίο.
    Καλά, μιλάμε και για πολύ ευσεβές και φιλόχριστον Γένος των Ορθοδόξων Χριστιανών.
    Άλλος φίλος του Θεόδοτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οπισθογεμεις και πισωγλεντηδες ειναι ΟΛΟΙ τους, διπλοτριπλοτσεκαρισμένο σου λεω. μηπως στειλανε ρουμανους μπρατσαδες σαν τον βαβυλη??

      Διαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ..ΟΥΤΕ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. ΕΓΩ ΕΜΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΧΕΦΙΕΔΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΕΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΟΗΣΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χριστιανος και Ελληνας ΔΕΝ μπορει να εισαι αστοιχειωτε, διοτι ο Ελλην τεκνον του Δευκαλιωνος και της Πυρρας ειναι απογονος του θεου Αιολου, αρα αντι-γιαχβεχ και αντι-γιαχωβας

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος 13 Οκτωβρίου 2012 6:28 μ.μ.

      Ο Κολοκοτρώνης που ήταν χριστιανός κατά εσένα σε ποιά κατηγορία ανοίκει στα τέκνα του Δευκαλίωνα ή στους "γιαχωβάδες";

      Διαγραφή
  7. Mωρέ, Χριστιανός Ορθόδοξος και Έλλην μπορεί να είσαι. Σε αυτά που λέω π.χ. για τον Ειρηναίο δεν βλέπω να μου απαντάς.
    Ο "άλλος φίλος του Θεόδοτου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι δυνατόν να γράψεις κάτι εγκυκλοπαιδικής φύσης σ αυτόν τον τόπο (γιατί τέτοιο είναι το άρθρο) χωρίς να προκαλέσεις σχόλια αγραμμάτων και να πρέπει να απαντάς σε κάθε είδους ανοησία. Ανώνυμε, μάθε ότι δεν χρειάζεται να είσαι μέρος μιας συνωμοσίας για να ξέρεις γι αυτήν. Υπάρχουν και τα βιβλία. Τα βιβλία ασφαλώς είναι χρήσιμα σε αυτούς που ήδη έχουν μια παιδεία που τους επιτρέπει να καταλαβαίνουν τί διαβάζουν και να το συνδυάζουν με πληροφορίες από άλλα βιβλία. Αυτή είναι μια διαδικασία, που σου είναι παντελώς άγνωστη. Γι αυτό κοίτα τη δουλειά σου και μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν καταλαβαίνεις. Και στον εαυτό σου κάνεις κακό (διότι ταράζεσαι χωρίς λόγο) και τους άλλους ενοχλείς...ΠΟλλές φορές εχω αναρωτηθεί αν αξιζει τον κόπο να δίνεις πληροφορίες σ ένα κοινό που δεν έχει την δυνατότητα να τις αξιολογήσει και να τις αξιοποιήσει. Στο κάτω κάτω όποιος θέλει πραγματικά να μάθει υπάρχουν οι πηγές και μπορεί να ψάξει μόνος του. Αν δεν μπορεί είτε δεν ενδιαφέρεται αρκετά είτε δεν είναι σε θέση ν αξιποιήσει αυτά που διαβάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή