Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ; ΜΕΡΟΣ Α'


γράφει ο Alex Synodinos


Προσωπικά δε βλέπω τηλεόραση και γενικά αποφεύγω ανθρώπους που βλέπουν τηλεόραση, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι και τοσο εύκολο. Τις προάλλες λοιπόν βρέθηκα σε ένα σπίτι συγγενών και η τηλεόραση ήταν ανοιχτή σε μια πολιτική εκπομπή. Μια λοιπόν εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ ρωτήθηκε αν η κατάληψη που έγινε στα γραφεία τους  από «νεαρούς» είχε καθοδηγηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ. Η εκπρόσωπος απάντησε πως δεν πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας και δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο.  Αυτό με οδήγησε σε μια σειρά από σκέψεις για το κατά πόσο ο αριστερός εγκέφαλος είναι επιρρεπής σε θεωρίες συνομωσίας ή όχι. Άλλωστε σύμφωνα με τα κοινώς πιστευτά, η Δεξιά είναι αυτή που αναλώνεται σε θεωρίες συνομωσίας ενώ η αριστερά αποτελεί την φωνή της λογικής... Τουλάχιστον έτσι μας λένε τα ΜΜΕ και για να το λένε τα ΜΜΕ έτσι θα πρέπει να είναι... Είναι όμως; 

Καταρχάς να πω πως θεωρώ πως συνωμοσίες υπάρχουν στην ιστορία και οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν στο συνωμοτικό χαρακτήρα πολλών ιστορικών γεγονότων είτε είναι διανοητικά ηλίθιοι, είτε παντελώς αμόρφωτοι. Υπάρχουν όμως θεωρίες συνομωσίες που έχουν σοβαρές ενδείξεις ότι είναι αληθινές και άλλες που είναι παντελώς αβάσιμες. Σκεπτόμενος λοιπόν πάνω στο θέμα άρχισα να εξετάζω τα βασικά αριστερά αξιώματα και κατέληξα στο συμπέρασμα πως οι αριστεροί όχι απλά πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας, αλλά τείνουν να αποδέχονται και αυτές που συναγωνίζονται σε γελοιότητα τις θεωρίες του David Icke για ερπετά με μορφή ανθρώπου που κυβερνάνε τον κόσμο.  Ας τις δούμε λίγο αναλυτικά.


Η θρησκευτική συνωμοσία

Η πρώτη και βασική συνωμοσία της αριστερής διανόησης είναι ίσως και η πλέον αλλοπρόσαλη. Σύμφωνα με αυτή όλες οι θρησκείες του κόσμου έχουν δημιουργηθεί από τους εξουσιαστές ή στην πιό «ψαγμένη» εκδοχή της θεωρίας, από ιερατεία με σκοπό να ελέγχουν τους ανθρώπους. Αν και η θεωρία αυτή ανατρέπει ότι ξέρουμε για την εξέλιξη των θρησκειών και του λατρευτικού αισθήματος, αποτελεί βασικό πυλώνα της αριστερής αντίληψης περί κοινωνίας και ιστορίας. Φανταστείτε λοιπόν πως σε κάποια αρχέγονη εποχή, ένα πλήθος εκπροσώπων από όλες τις φυλές του κόσμου (Ιάπωνες, Αζτέκοι, Μάγια, Εβραίοι, Αιγύπτιοι, Έλληνες, Κέλτες, Λάπωνες κ.λπ., κ.λπ.) μαζεύτηκαν σε κάποιο σημείο της γης (πιθανώς μεταφέρθηκαν εκεί με διαστημόπλοια) κάθησαν σε μια στρογγυλή τράπεζα και συμφώνησαν, όλοι τους παρέα, πως πρέπει να φτιάξουν θρησκείες και δόγματα για να καταπιέζουν τους ανθρώπους· μετά γύρισαν στους λαούς τους και άρχισαν να κατεβάζουν από το κεφάλι τους ονόματα θεών και δαιμόνων που στη συνέχεια τα πλασσάρισαν στους γύρω τους. Έτσι δημιουργήθηκαν οι θρησκείες. Σας φαίνεται γελοίο πως η δημιουργία των θρησκειών είναι μια αρχαία παγκόσμια συνομωσία; Προφανώς, αλλά αυτό είναι που πιστεύει η αριστερά. Το γεγονός πως η θεωρία αυτή δεν στέκει υπό λογική εξέταση δεν έχει κάποια σημασία για τους αριστερούς, καθότι εάν είχαν ασφαλώς λογική δεν θα ήταν αριστεροί.


Η πατριαρχική συνωμοσία

Αυτή είναι η «αγαπημένη» μου θεωρία συνομωσίας της αριστεράς, για την ακρίβεια ενός παρακλαδιού της αριστεράς, του φεμινιστικού κινήματος (σημ. με το καρκίνωμα του φεμινισμού θα ασχοληθώ εκτενώς σε προσεχή σειρά άρθρων). Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία υπάρχει μια σκοτεινή συνωμοσία του ανδρικού φύλου, για να αποκρύψει τα επιτεύγματα των γυναικών διαμέσου των αιώνων. (Να πληροφορήσω τους αγαπητούς αναγνώστες πως εμένα δεν με έχει στρατολογήσει αυτή η μυστηριώδης συνομωσία και, για να είμαι ειλικρινής, αισθάνομαι και κάπως θιγμένος από αυτό). Ο πυρήνας αυτής της συνωμοσίας βρίσκεται στον πανεπιστημιακό κόσμο, ο οποίος συνειδητά αποκρύπτει το ένδοξο παρελθόν κάποιου μυθικού πολιτισμού, όπου οι γυναίκες όχι απλά διοικούσαν την κοινωνία αλλά και είχαν αναπτύξει σπουδαία τεχνολογικά επιτεύγματα. Σύμφωνα με τη θεωρία αυτήν, ο σπουδαίος πολιτισμός αυτός καταστράφηκε με την εισβολή «πατριαρχικών ορδών».  Εάν μιλήσετε με φεμινίστριες «ιστορικούς», θα σας πουν πως οι φαλλοκράτες αρχαιολόγοι συνειδητά καταστρέφουν ή αποκρύπτουν τα γυναικεία επιτεύγματα και ανακαλύψεις· πως δηλαδή υπάρχουν αρχαιολόγοι οι οποίοι πηγαίνουν για ανασκαφές και αν βρουν κτερίσματα τα οποία μαρτυρούν την ύπαρξη αυτού του μυθικού μητριαρχικού πολιτισμού τα καταστρέφουν... Από αυτή τη θεωρία ξεπηδούν δεκάδες άλλα παρακλάδια της φεμινιστικής «ιστοριογραφίας» που λόγω έκτασης του άρθρου αυτού δεν μπορώ να αναφέρω, αν και είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά.

Μία ακόμα θεωρία συνωμοσίας  ιδιαίτερα αγαπημένη στις φεμινίστριες και τους συναφείς αριστερούς είναι πως ο λόγος για τον οποίο ουδέποτε υπήρξε κάποιος θηλυκός Μότσαρτ, Ντα Βίντσι, Αριστοτέλης, Πασκάλ, φον Μπράουν κ.λ.π., είναι πως οι γυναίκες καταπιέζονταν και έμεναν κλεισμένες στα σπίτια από την πατριαρχική κοινωνία. Εάν δεν συνέβαινε αυτό, μας λέει η εν λόγω θεωρία, τότε η ιστορία θα ήταν γεμάτη από γυναίκες επιστήμονες, συνθέτες, εφευρέτες κ.λ.π. Αυτή η θεωρία φαίνεται εκ πρώτης όψεως λογικοφανής, αλλά εάν κάποιος την εξετάσει σε βάθος αντιλαμβάνεται εύκολα πως είναι εξίσου αβάσιμη με τις προηγούμενες. Βλέπετε οι γυναίκες της υψηλής κοινωνίας της εποχής ας πούμε του Μότσαρτ, όχι μόνο είχαν πρόσβαση σε υψηλότερη μόρφωση σε σχέση με την συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων, αλλά μάλιστα επιβαλλόταν να γνωρίζουν να παίζουν και κάποιο μουσικό όργανο. Παράλληλα είχαν άφθονο ελεύθερο χρόνο ακόμα και σε σχέση με τους άνδρες της κοινωνικής τους τάξης. Παρόλο όμως τον συνδυασμό άφθονου ελεύθερου χρόνου και μόρφωσης ουδέποτε παρουσιάστηκε κάποιος θυληκός Μότσαρτ ή Μπετόβεν.

Στη σύγχρονη εποχή η περιβόητη πατριαρχική συνωμοσία συνεχίζεται ακάθεκτη μας λένε οι φεμινίστριες· έτσι λοιπόν ο λόγος που δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες στις θετικές επιστήμες (τα ελληνικά «πανεπιστήμια» δεν μετράνε λόγω του χαμηλότατου επιπέδου τους και της γελοίας διαδικασίας εισόδου φοιτητών σε αυτά) είναι αποτέλεσμα κάποιας μυστηριώδους δύναμης, που τις κάνει να μην εγγράφονται σε τμήματα Μηχανικής, Μαθηματικών, Φυσικής και όχι το γεγονός πως οι γυναίκες δεν είναι καλές στις θετικές επιστήμες. Αντίστοιχα το γεγονός ότι η γυναίκα-επιχειρηματίας είναι σπάνιο έως ανύπαρκτο είδος δεν έχει να κάνει με το ότι οι γυναίκες από τη φύση τους αποφεύγουν να παίρνουν ρίσκα (βασικό χαρακτηριστικό του επιχειρηματία), αλλά με κάποια αόρατη δύναμη, έναν ενσωματωμένο στο σύστημα μισογυνισμό που τις περιορίζει σε θέσεις υπαλλήλου... 


Η καπιταλιστική συνωμοσία

Εδώ ερχόμαστε σε ένα ζήτημα που ενδέχεται να έχει κάποια βάση σε αντίθεση με τις προηγούμενες περιπτώσεις - που είναι παντελώς αβάσιμες. Συνωμοσίες μεταξύ μεγάλων εταιριών για τον έλεγχο και τη χειραγώγηση της αγοράς υπάρχουν και κανείς δεν μπορεί να τις αμφισβητήσει. Για παράδειγμα κάποιες εταιρίες με παραπλήσια προϊόντα, αντί να ανταγωνιστούν η μία την άλλη, μπορούν να δημιουργήσουν τραστς, δηλαδή να χωρίσουν κομμάτια της αγοράς και να πουλάνε στις τιμές που θέλουν τα προϊόντα τους. Ως εδώ καλά, αλλά ο αριστερός εγκέφαλος, εκ φύσεως ατελής και με τάσεις παράνοιας, δεν αρκείται σε απτά και αποδεδειγμένα στοιχεία· χρειάζεται πάντα κάτι να του εξάψει τη φαντασία. Πράγματι, όσο πιο ανόητο και εξωπραγματικό είναι αυτό το «κάτι», τόσο πιο πιστευτό γίνεται από τον συγκεκριμένο εγκέφαλο. Θυμάστε μήπως τις δηλώσεις που έκανε λίγο πριν από τις εκλογές του 2004 κάποιος μέγας συνδικαλιστής και εργατοπατέρας; Είχε «αποκαλύψει» πως οι Έλληνες βιομήχανοι ήθελαν να πέσει το ΠΑΣΟΚ, ώστε  να φέρουν τη ΝΔ στην εξουσία. Έτσι, για να δημιουργήσουν οικονομική κρίση και πρόβλημα στη κυβέρνηση, άρχισαν να κλείνουν τις επιχειρήσεις τους μαζικά! Ακόμα και σοβαρές εφημερίδες όπως το ΠΑΡΟΝ είχαν τότε δημοσιεύσει την «συγκλονιστική» είδηση. 

Τώρα ας σκεφτούμε λίγο ως νοήμονες άνθρωποι και όχι ως αριστεροί. Ας υποθέσουμε πως είστε επιχειρηματίας, έχετε μια επιχείρηση, ας πούμε κονσερβοποιίας και ασφαλώς έχετε παραγγελίες που τρέχουν. Θα κλείνατε ποτέ την επιχείρησή σας και θα απολύατε τους υπαλλήλους σας, ώστε να οδηγηθείτε σε οικονομική καταστροφή, εάν δεν είχατε πολύ σοβαρό λόγο; Προφανώς και όχι· και πόσο μάλλον, εάν ο λόγος ήταν μια εκλογική αναμέτρηση που έτσι κι αλλιώς ήταν προεξοφλημένη. (Όλοι ξέρανε το 2004 πως θα έβγαινε η ΝΔ.) Τώρα φανταστείτε πως όχι μια επιχείρηση, αλλά σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας του αρχισυνδικαλιστή, πλήθος επιχειρήσεων είχαν συμφωνήσει να κλείσουν όλες μαζί, για να δημιουργήσουν κρίση στη κυβέρνηση. Δηλαδή οι βιομήχανοι κατέστρεφαν οικονομικά τις επιχειρήσεις τους και ηθελημένα τις ζωές των υπαλλήλων τους, για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κοινωνία και να πέσει το ΠΑΣΟΚ. Και αυτό λεγόταν και γραφόταν στα ΜΜΕ και κανείς δεν τολμούσε να πει το αυτονόητο, πως δηλαδή πρόκειται για τραγική ανοησία...Φυσικά ασφαλώς τίποτα από αυτά δεν έγινε, καθότι δεν παρουσιάσθηκε κάποια αύξηση στις απολύσεις και στο κλείσιμο των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά όπως είπαμε για τους αριστερούς τα δεδομένα δεν έχουν ποτέ σοβαρή σημασία.


Η συνωμοσία του βαθέος ελληνικού κράτους

Όσοι από εμάς «ευλογηθήκαμε» από τη Θεία Πρόνοια να ζούμε σε αυτή τη χώρα γνωρίζουμε πως σε συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου και μετά από διάφορα περιστατικά γίνονται βίαιες πορείες, επεισόδια και καταστροφές στην Αθήνα. Η συνταγή είναι γνωστή: Ομάδες κουκουλοφόρων ακολουθούν τους διαδηλωτές και, μόλις η διαδήλωση διαλυθεί, αρχίζουν πετροπόλεμο με την αστυνομία. Η αστυνομία κάνει μερικά βήματα μπροστά, κάνουν οι κουκουλοφόροι μερικά βήματα πίσω, μετά κάνουν οι κουκουλοφόροι μερικά βήματα μπροστά και υποχωρεί λίγο η αστυνομία. Στο τέλος, αφού έχει καεί το κέντρο της Αθήνας και το Πολυτεχνείο, οι αστυνομικοί κυκλώνουν τους κουκουλοφόρους, αφήνοντάς τους πάντα όμως μια διέξοδο, την οποία οι κουκουλοφόροι ήδη γνωρίζουν ποια και πού ακριβώς θα είναι, ώστε να διαφύγουν χωρίς να πάθουν απολύτως τίποτα, και οι αντιμαχόμενοι γυρίζουν σπίτια τους κουρασμένοι, αλλά ικανοποιημένοι. Την επόμενη μέρα οι δημοσιογράφοι ωρύονται γιατί η αστυνομία άφησε την Αθήνα να καεί. Εάν η αστυνομία τύχει και κάνει συλλήψεις, οι δημοσιογράφοι ωρύονται για την «βιαιότητα» των συλλήψεων.  Αυτή η χορογραφία γίνεται χρόνια τώρα και, σύμφωνα με ό,τι με έχουν πληροφορήσει παλαιότεροι, διαδραματίζεται από την αρχή της μεταπολίτευσης. 

Ερωτήματα για την κατάσταση αυτή υπάρχουν πάρα πολλά,  αλλά εμείς ας επικεντρωθούμε στις διανοητικές διαδικασίες των αριστερών σε σχέση με το θέμα. Βλέπετε η αριστερά σα σύνολο δε μπορεί να δεχθεί πως η καταστροφή που επέφερε στην παιδεία από το 1974 και έπειτα και η πλύση εγκεφάλου που έκανε στους οπαδούς της ήταν αναμενόμενο να οδηγήσει τους νεότερους στον μηδενισμό και την ανούσια βία. Πρέπει λοιπόν να βρει μια εξήγηση, όταν κατηγορείται για τα επεισόδια αυτά. Η απάντηση που δίνει, σε αντίθεση με τη λογική και οποιαδήποτε μορφή της  πραγματικότητας, είναι πως οι κουκουλοφόροι είναι ασφαλίτες ή, στην πιο νεφελώδη εκδοχή της συνωμοσίας, είναι «παρακρατικοί», όπως πρόσφατα μας πληροφόρησε ο εθνικός μας σταρ...αχμ εννοούσα ήρωας, Μ.Γλέζος. Οι δημοσιογράφοι (που ασφαλώς στη πλειοψηφία τους είναι «προοδευτικών πεποιθήσεων») μάλιστα, παρουσιάζουν κατά καιρούς και φωτογραφίες με κουκουλοφόρους να βρίσκονται δίπλα σε αστυνομικούς...Συμπέρασμα, για τους αριστερούς: η αστυνομία κάνει τα επεισόδια και καίει την Αθήνα... 

Ας δούμε τώρα το θέμα μέσα από το πρίσμα της λογικής. Καταρχάς είναι γνωστή τακτική σε όλες τις αστυνομίες του κόσμου να τοποθετούν μυστικούς αστυνομικούς μέσα σε βίαιες ομάδες ταραχοποιών, για να επιτυγχάνουν συλλήψεις και να συλλέγουν πληροφορίες. Συνεπώς η λογική εξήγηση για τους κουκουλοφόρους δίπλα στους αστυνομικούς δεν είναι άλλη από το ότι είναι μυστικοί αστυνομικοί. Έπειτα, η άποψη πως η αστυνομία καίει την Αθήνα με μυστικούς αστυνομικούς, παρακρατικούς, ακροδεξιούς ή δεν ξέρω εγώ τι άλλη παλαβομάρα φαντασιώνεται η αριστερά, δεν μπορεί να ανταποκρίνεται –στοιχειωδώς έστω- στην πραγματικότητα. Σκεφτείτε το εξής: Στα τελευταία επεισόδια υπήρξαν 3.000 κουκουλοφόροι σύμφωνα με την αστυνομία και τα κανάλια. Μπορείτε να φανταστείτε όλοι αυτοί να είναι αστυνομικοί, δηλαδή υπάλληλοι του κράτους; Τι κάνουν τις υπόλοιπες ώρες και μέρες; Που είναι καταγεγραμμένοι; Ποιος τους τρέφει; Ποιος τους παρέχει λογιστική υποστήριξη; Από πού πληρώνονται; Τόσα χρόνια δεν βρέθηκε κανείς από αυτούς να σπάσει την «ομερτά» και να αποκαλύψει την μεγάλη αυτή συνωμοσία; Αλλά όπως είπαμε η αριστερά στην Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με τη λογική και τη πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια.


Σταματώ εδώ το πρώτο μέρος του άρθρου καθότι είναι ήδη μακροσκελές. Στο Β΄ μέρος θα συνεχίσουμε με περισσότερες γαργαλιστικές θεωρίες συνομωσίας και ιστορίες αριστερής παράνοιας αλλά και θα προσπαθήσουμε να καταλήξουμε και σε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. 

43 σχόλια:

  1. Kύριοι του Θεόδοτου, διορθώστε σας παρακαλώ: του βαθέος Κράτους και όχι του βαθέους.
    L

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τη διόρθωση. Βλέπεις η γενιά μου πήγε σχολείο επί ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα τη περίοδο που ο Γιωργάκης έκανε την εκπαιδευτική του μεταρρύθμιση... Όπως αντιλαμβάνεσαι ο χειρισμός της ελληνικής γλώσσας από πλευράς μου δεν μπορεί να είναι και ο καλύτερος δυνατός.

      Διαγραφή
  2. Διασκεδαστικό άρθρο :)))

    Θα ήθελα να προσθέσω πως ο David Icke όπου σταθεί και όπου βρεθεί κάνει διαλέξεις υπέρ των γνωστικών, πόσο καλά παιδία ήταν και πόσο τους κυνήγησαν τα ερπετά οι κακοί χριστιανοί κτλπ.

    Ωστόσο, το ότι αυτή τη στιγμή τον πλανήτη των κυβερνάνε ερπετά είναι πασιφανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συνωμοσία του βαθέος ελληνικού κράτους....

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ. ΤΟΝ ΙΟΥNΙΟ ΤΟΥ 2011 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ;;; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;;;


    Mατ , κουκουλοφόροι, ασφαλίτες "κουκουλοφόροι", "αναρχικοί" σε διατεταγμένη υπηρεσία, "αριστεριστές" σε διατεταγμένη υπηρεσία, χρυσαυγίτες, φασίστες ,, απίθανοι και ανόητοι τύποι του σύριζα, ΚΝΑΤ( όταν ο Παπανδρέου έφερνε το μνημόνιο στην βουλή, βρισκόντουσαν έξω με άγριες διαθέσεις) χαφιέδες του ανταρσία δια μέσω του "δεν πληρώνω" Marfin..Ε.Υ.Π κ.λπ. έχουν συνασπίσει μέτωπο για να σπάσουν το λαϊκό κίνημα, για να ποδηγετήσουν τις λαϊκές διαδηλώσεις και αντιδράσεις, υπηρετούν απόλυτα το κατεστημένο....Μια δόση πήραμε στο Σύνταγμα των αγανακτισμένων όπου τους έσπασαν κυριολεκτικά τα κεφάλια τα παλικάρια του Παπουτσή! Είδε κανείς μετά το μακελειό στο Σύνταγμα άλλη συγκέντρωση;; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.

    Όχι, κύριε Συνοδινέ. Δεν είναι χαζά αλλά ούτε και παλαβά πράγματα αυτά. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό σιωνιστική κατοχή. Τα κόμματα της μεταπολίτευσης φοβούνται τον απλό ελληνικό λαό και κάνουν τα πάντα για να τον τσακίσουν. Στην αρχή ξεκινήσαμε με αφορμή τα γεγονότα του Πολυτεχνείου …και φτάσαμε σε σημείο ΟΛΑ κόμματα να κρύβονται πίσω από τους κουκουλοφόρους! Πίσω από τους κουκουλοφόρους είναι το παρακράτος της μεταπολίτευσης! Ένα σκληρό και αδίστακτο παρακράτος που έχει φόβο να αντικρύσει τους απλούς πολίτες.

    Αυτό είναι αλήθεια, αλλά είναι μόνον η μισή. Γιατί μισή;; Γιατί πολύ απλά η δικαστική εξουσία τούς εξαιρεί από τον νόμο…. Η δικαστική εξουσία τούς δίνει αθέμιτη υπεροχή για να κάνουν τα κόλπα τους εις βάρος των προδομένων ελλήνων!








    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα όσα λες δεν έρχονται ουσιαστικά σε αντίθεση με την άποψη που εξέφρασα. Δεν αμφιβάλλω πως οι κύκλοι των αναρχικών και των αριστεριστών ελέγχονται από πράκτορες είτε ξένων χωρών, είτε άλλων συμφερόντων. Άλλωστε η πυρπόληση των μαγαζιών στην Αθήνα γίνεται με σκοπό τη διάλυση της μεσαίας κοινωνικής τάξης για να μπορέσουν να επικρατήσουν αργότερα οι πολυεθνικές. Αυτός άλλωστε είναι και ο πραγματικός ρόλος των αναρχικών ασχέτως αν οι ίδιοι έχουν καεί εγκεφαλικά από τον συνδυασμό ανθελληνικής προπαγάνδας και ναρκωτικών που είναι αδύνατον να το κατανοήσουν.
      Σε αυτό που διαφωνώ είναι στην παρανοϊκή θεωρία και ιδιαίτερα βολική για την αριστερά πως οι 3.000 πιτσιρικάδες που καίνε την Αθήνα κάθε φορά είναι παρακρατικοί και αστυνομικοί. Μια φορά η αστυνομία έκανε τη δουλεία της και έκανε συλλήψεις μαζικές στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όσων μετά από τις ταραχές είχαν κλεισθεί μέσα στο Πολυτεχνείο και οι συλληφθέντες ήταν όλοι μαθητές λυκείου και φοιτητές. Λίγο δύσκολο να είναι παρακρατικοί σε αυτή την ηλικία...
      Δυστυχώς η αριστερή προπαγάνδα εντός και εκτός σχολείων και πανεπιστημίων έχει δημιουργήσει μια κατηγορία ατόμων (συνήθως πλουσιόπαιδα από τα ΒΠ που συχνάζουν στα εξάρχεια) που ασπάζονται νιχιλιστικές ιδέες (όσων αφορά την περιουσία τρίτων βέβαια, όχι αυτή των γονιών τους). Από αυτούς γίνονται τα επεισόδια και από αυτούς ξεπηδάνε και οι διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις. Ο γίος της Νάσιουτζικ είναι χαρακτηριστικό δείγμα. Bέβαια αυτός ήταν θύμα της ίδιας της μάνας του και σε μια φυσιολογική κοινωνία φυλακή θα πήγαινε πρώτα η μάνα του που τον έκανε όπως τον έκανε και μάλιστα δηλώνει και περήφανη και μετά ο γιός.

      Διαγραφή
    2. Alex Synodinos δεν είναι μόνο η αριστερά στο κόλπο.Από την εποχή που οι λακέδες των ξένων και προδότες μάς βύθισαν στο χάος και στον
      εμφύλιο σπαραγμό έλέγχουν τα πάντα. Οικογένειες βενιζελικές ( Παπανδρέου-Μητσοτάκηδες) μαζί με σταλινικούς ελέγχουν τα πάντα. Ανάμεσά τους και οι "αθώοι" Καραμανλήδες!Μιλάμε για πραγματικό υπόκοσμο. ... Αυτές λοιπόν οι κυρίαρχες οικογένειες τσακίζουν τα πάντα...Μαζί τους έχουν και τους πρόθυμους ηλίθιους ΜΜΕ-ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ-ΑΞΚΡΟΔΕΞΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.

      Με αυτό τον έξυπνο παιχνίδι διχάζεται ο λαός και επιβιώνουν. Απλά πράγματα.

      Οι πιτσιρικάδες που καίνε την Αθήνα δική τους είναι κύριε Συνοδινέ. Άμυαλα παιδιά που πάνω στην τρέλα τους δεν καταλαβάινουν τι κάνουν. Μιλάμε για ΑΠΑΤΗ. Ο Ελληνικός λαός τους έμαθε αρκετά καλά τον Ιούνιο του 2011. Όταν για πρωτη φορά οι Έλληνες πέταξαν απο πάνω τους τα κόμματα τους σάπισαν στο ξύλο. Όταν οι έλληνες ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ το σύστημα τους πέταξε δολοφονικά γκλόμπς. Το σύστημα τους πέταξε ξεχασμένους τραμπούκους-άπλυτους! Ακόμα και οι τρομοκρατικές οργανώσεις που ξεπηδάνε είναι αποτέλεσμα σκοτεινών διεργασιών....

      Ο γιός της Νάσιουτζικ, είναι ένα δείγμα ανάμεσα στα πολλά που θα έρθουν.Ο οργανωμένος και οπλισμένος υπόκοσμος του δωσιλογισμού δεν θα τα παρατήσει εύκολα τώρα που ξεπουλά πατρίδα.

      Υ.Γ. Η αστυνομία της δεκαετίας του 90 δεν έχει σχέση με την σημερινή! Είναι ακραία μαρξιστική με μανδύα σκληρού φιλελευθερισμού! Eίναι η αστυνομία μιας χώρας φάντασμα όπου πραγματικός στόχος είναι οι Έλληνες πολιτες!


      ΑΝΤΙΟΧΟΣ!











      Διαγραφή
  4. Ο David Icke έχει πάρει κάποια μυθολογικά στοιχεία (π.χ. Αννουνάκι) και έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη μυθοπλασία και εννοείται ότι τα οικονομάει χοντρά. Εκπληκτικό το κείμενο ,νομίζω όμως ότι θα πρέπει να ασχοληθούμε και με τις γελοίες θεωρίες συνωμοσίας που ευδοκιμούν στον πατριωτικό χώρο. Εννοώ δηλαδή θεωρίες τύπου Φουράκη και Λιακόπουλου περί νεφελίμ ,ότι επειδή οι Έλληνες έχουν κάποιο θεικό γονιδιο από το υπερπέραν γι'αυτό όλοι (ιλλουμινάτοι , σιωνιστές κλπ) μας πολεμούν και θέλουν να μας καταστρέψουν. Δυστυχώς αυτές οι γελοιότητες έχουν μεγάλη απήχηση σε διάφορους "εθνικά σκεφτόμενους".
    Τελικά ,κατά την ταπεινή μου γνώμη η συνωμοσιολογία που υπάρχει σε αριστερόστροφους και δεξιόστροφους χώρους είναι ίσως μέρος της συνωμοσίας που θέλει να φοβήσει τον κόσμου αφού παρουσιάζει ότι όλες οι κινήσεις και ιδεολογίες που αντιμάχονται το σύστημα είναι ελεγχόμενες , δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας από πουθενά ,το τέλος του κόσμου είναι κοντά κλπ. Αυτό το σύστημα είναι όντως δυνατό και ισχυρό τίποτα όμως στη φύση δεν είναι άτρωτο και άφθαρτο. Ας μην το ξεχνάμε αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Λιακόπουλος πολύ απλά βρήκε κάποια κορόιδια και πουλά τρέλα. Ο Λιακόπουλος που έκανε καριέρα στο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ...επί εποχής Πασόκ-Margaret Papndreou!! Σήμερα, είναι θαυμαστής του Πούτιν....Ο ρόλος του Λιακόπουλου είναι ΚΑΘΑΡΑ ύποπτος. Σε μια εποχή που ο ελληνισμός τσακίζεται απο Σιωνιστές-Δωσίλογους μιλά για νεφελίμ...και για εξωγήινους! Κάνει τα πάντα μια σαλάτα και ότι κάτσει. Είναι ικανός μέχρι και μασαζοκαλσόν να διαφημίσει για το χρήμα. Ντροπή! Ο Φουράκης λίγο πρίν πεθάνει....άρχισε να κελαηδά...

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ SOROS και κάποιοι μιλάνε για νεφελίμ. Δεν είναι ύποπτο;; Η Goldman Sachs Group Inc κατακτά την πατρίδα και εμείς ασχολούμαστε με χιλιάδες προφητείες;;; Δεν είναι ύποπτο;;Μας περιμένουν δύσκολες μέρες και κάποιοι συνεχίζουν να μας προκαλούν.Δεχόμαστε έναν ανηλεή πόλεμο από το κατεστημένα κάθε μορφής. Ζητάνε εβραικο Μακεδονικό κρατος στα Βαλκάνια και τα πρατιωτικά sites κάνουν ΜΟΥΓΚΑ!

      Nikolai Romanov δεν είναι γελοιότητα ο Σιωνισμός! Ξέρεις τι τράβηξαν οι Romanov;;;Αυτά που τραβά σήμερα η φουκαριάρα η Ελλάδα! Γνωρίζεις τι έγινε στην Γιουγκοσλαβία;; Το σύστημα είναι δυνατό αλλά ΟΧΙ και τόσο ισχυρό. Η ελπίδα πάντα έρχεται απο το λαό. Ένα τυχαίο μπάμ να γίνει και όλα....

      ANTΙOXOΣ






      Διαγραφή
    2. Bρίσκω πολύ δύσκολο να πιστέψω πως ο Λιακόπουλος ήταν στο ΝΑΤΟ. Υπάρχει κάποιο στοιχείο για το θέμα πέρα από τα λεγόμενα του ίδιου του Λιακόπουλου;

      Διαγραφή
    3. Δεν είμαστε πράκτορες αλλά πράγματι είχε περάσει απο το ΝΑΤΟ σύμφωνα με τα λεγόμενά του.Δεν είναι κάτι το φοβερό αυτό. Αρκετοί Έλληνες έχουν περάσει απο το ΝΑΤΟ. Το φοβερό είναι αυτά που συνήθως λέει....

      ANTIOXOΣ

      Διαγραφή
    4. ο σιωνισμός και οι περιούσιοι είναι η δυστυχία μας κ.Αντίοχε το γνωρίζω. Αλλά ένας σοβαρός εχθρός όπως ο σιωνισμός δεν αντιμετωπίζεται με γελοίοτητες τύπου Φουράκη και Λιακόπουλου. Ούτε οι "Εψιλον" ούτε ο πολέμαρχος του θεού θα μας σώσουν.
      Copy that?

      Διαγραφή
    5. ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!!!

      TI EINAI TO PACΕ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;; TI ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ;; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ;; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ;;

      PACE ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ EΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΒΗΝΕΙ...Mιλάμε για ένα αίσχος!

      Στην Επιτροπή Ισότητας και Κατά των Διακρίσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) τακτικό μέλος είναι και η κ. Ζαρούλια της Χ.Α. στον τομέα
      Ισότητας Φύλων. Στον τομέα Δικαιωμάτων των Μειονοτήτων» και «Ρατσισμού και Ξενοφοβίας» μέλος έχουμε τη Μαρία Γιαννακάκη. Αναπληρωματικό μέλος η Έλενα Ράπτη! Επίσης μέλος αυτής της περιβόητης επιτροπής είναι και ο Πέτρος Τατσόπουλος!

      Αρχηγικό ρόλο στην ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της PACE έχει η Βενιζελικιά Ντόρα Μπακογιάννη των μνημονίων! Τι είναι αυτή η επιτροπή αλήθεια;;Τι σχέση έχει με την Ελλάδα της κρίσης;; Ασχολείται με πολλά και διάφορα θέματα όπως πχ τα δικαιώματα των LGBT(Lesbian, gay, bisexual, and transgender) που επιλέγουν συνήθως να μην αποκαλύπτουν τον γενετήσιο προσανατολισμό ή τη σεξουαλική τους ταυτότητα στον χώρο εργασίας φοβούμενα τυχόν αρνητικές συνέπειες. Επίσης, η επιτροπή ασχολείται για την Προάσπιση Ισότητας των γυναικών σε χώρους εργασίας. Ειδικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εθνοτικές μειονότητες και οι μετανάστριες!!! Ο γάμος και τα σύμφωνα ελεύθερης συμβίωσης συνιστούν ειδικές σχέσεις τις οποίες συνάπτουν οι άνθρωποι ελεύθερα και σκόπιμα προκειμένου να απο­κτήσουν συμβατικά δικαιώματα και υποχρεώσεις……..κ.α

      Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΒΗΝΕΙ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ….


      Δεν αντέχουμε άλλο την υποκρισία και πονάμε οικονομικά-ψυχικά! Οι επαγγελματίες ανθρωπιστές προκαλούν σε μια σκοτεινή περίοδο για τον ελληνισμό! Σε μια εποχή όπου οι Έλληνες ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας και σέρνονται στη σφαγή οι επαγγελματίες "ευαίσθητοι" ζούνε στον κόσμο τους και πουλάνε τρέλα… Έλεος δηλαδή ...Ακόμα και η ηλιθιότητα έχει κάποια όρια. H αφέλεια και η άγνοια χάζεψαν τον κόσμο…… Είναι προφανές ότι πρόκειται περί παράστασης εις βάρος του Ελληνικού λαού!



      το πήρα απο το τρικλοποδιά. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ;;;; ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Δώσε Λιακόπουλου, ομάδα Έψιλον, Δωδεκαθειστές, Σώρρα και ασε το πόπολο να χτυπιέται. Έρχεται νέο χαράτσι στα ακίνητα......ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ.

      Tελικά το ΔΝΤ ήταν μια "ευκαιρία" για να δούμε το άθλιο πολιτικό σύστημα όπως πραγματικά είναι.

      Διαγραφή
    6. Αυτό, το οποίο συμβαίνει είναι πρωτοφανές!Αυτό το "κατασκεύασμά" της μεταπολίτευσης δεν έχει που να κρυφτεί.Οι περίφημοι πρασινοφρουροί, σταλινικοί, πατριδοκάπηλοι δεν έχουν που να ακουμπήσουν. Το internet τους τσακισε..Ο ελληνικός λαός χρειάζεται έναν μεγέλο ηγέτη για να πάρει μπρός...

      Ο σχεδιασμός του ξεπουλήματος της χώρας μεθοδευόταν αρκετα χρόνια αλλά δεν υπολόγισαν την εξέλιξη του internet!Η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί.Στην πραγματικότητα αγοράζουν χρόνο για κάτι το οποίο στο τέλος θα αποδειχθεί αναπόφευκτο...

      Οι λαοί πλέον επικοινωνούν.... μια γειτονιά έγινε ο πλανήτης με το internet! Eίμαι αισιόδοξος...

      Διαγραφή
    7. Ξεχάσαμε τον δεδηλωμένο νεοειδωλολάτρη με το ψευδώνυμο Ιφικράτης Αμυράς!!!

      Τελικά πόσοι ακόμη σωτήρες θα εμφανιστούν;;;;

      Διαγραφή
    8. Προσωπικά τα όσα λέει ο Αμυράς μου ακούγονται μια χαρά, δεν καταλαβαίνω που ειναι το πρόβλημα.

      Διαγραφή
    9. Εμένα προσωπικά οι Καλιγούλες της νέας τάξης πραγμάτων ποτέ δεν μου άρεσαν κύριε Συνοδινέ.

      Ο Αμυράς είναι άνθρωπος του καθεστώτος και πολύ απλά ψαρεύει αφελείς μέσα απο το internet.Έχει ανάγκη η εξουσία τους χαφιέδες, για να μαθαίνει τι συμβαίνει μέσα στην κοινωνία. ...

      Τον Αμυρά περιμέναμε να μάθουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα;; Τον παραλίγο υποψήφιο του νεοταξικού Σύριζα;; Τον Αμυρά του Κρανιδιώτη-συμβούλου Σαμαρά-δικηγόρο του Κόκκαλη;; Τον Καρανιδιώτη που κάνει μαύρο χιούμορ σε περίοδο καταστροφής;; Αυτά δεν είναι τυχαία πράγματα.Άκαπνος κομισάριος είναι ο Αμυράς!

      Υπομονή.....

      ΑΝΤΙΟΧΟΣ!

      Διαγραφή
    10. @Nikolai Romanov

      εχω την εντύπωση πως οι εψιλονιακές ανοησίες έχουν πλέον ξεφουσκώσει.Μόνο ο Λιακό έμεινε να λέει παλαβομάρες αλλά και αυτός κάποια στιγμή θα τα παρατήσει.
      Όλα αυτά με τα εξωγήινα γονίδια των Ελλήνων, τα προμυνήματα των Δελφών, τα υπερόπλα Μπέβατρον και Μέηζερ ήταν διαδεδομένα τη δεκαετία του 90. Πλέον κανείς δεν τα παίρνει στα σοβαρά. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια καθώς δεν έχω και ιδιαίτερη επαφή με τον "χώρο".

      @Αντίοχος

      Εχω την εντύπωση πως ο Αμυράς είναι στο ΔΗΚΚΙ και το ΔΗΚΚΙ κατεβαίνει στις εκλογές μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια.
      Όπως και να έχει δεν τον ξέρω τόσο καλά για να καταλήξω σε συμπεράσματα. Τα όσα έχω ακούσει να λέει με βρίσκουν σύμφωνο πάντως.

      Διαγραφή
  5. Μπράβο, ρε Νικολάι!
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά, ένα μπαμ αρκεί να φέρει το πάνω κάτω. (Τούμπα τα σακκάκια, που έλεγαν και στις παλιές Ένοπλες Δυνάμεις μας.) Το θέμα είναι ποιος θα κάνει αυτό το μπαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχετε απόλυτο δίκιο στα περί αποπροσανατολισμού του πατριωτικού χώρου με θεωρίες Εψιλονιστών και σαλάτα Λιακόπουλου, γιατί κοιτάξαμε τον Ουρανό και στην κοινωνία αλώσανε και θερίσανε επιβάλλοντας νόμους αντιπατριαρχικούς παρα φύσει που χτυπούν το Γένος. Επείδη όμως τα βιβλία όσο αναφορά τα φυλετικά και τα ιστορικά του Φουράκη πχ. έχουν πληροφορίες σημαντικές μην ισοπεδώνετε ερευνητές και βιβλιογραφία υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις που ένας έμπειρος ερευνητής μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και να πετάξει την άχρηστη πληροφορία και προπαγάνδα. Οι αγγλοσάξονες προτεστάντες,WASP δεν είναι μόνο οι σιωνιστές, διαθέτουν μια αντζέντα διαφορετική και χτυπούν τον ελληνισμό συνεχώς τα τελευταία τουλάχιστον 200 χρόνια. Χτυπούν έντεχνα τις δομές τις κοινωνίας και το πόπολο το μόνο που αντιλαμβάνεται είναι το οικονομικό, σε αυτό υπάρχει ευθύνη του πατριωτικού χώρου γιατί παραμένει διασπασμένος και δεν έχει καμία πρόσβαση στα ΜΜΕ τα οποία έχουν 'κουρσέψει' οι αναθεωρητές αριστεροί 'διαννοούμενοι' δημοσιογράφοι πανεπιστημιακοί πρώην Μαοικοί και νυν σκληροί συστημικοί απάτριδες νεογενίτσαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος3 Μαρτίου 2013 - 8:41 μ.μ.

      To μόνο βιβλίο που έχω διαβάσει του Φουράκη είναι το Μείξις-Ανακύκλισις και αυτό επειδή δεν είχα τίποτε άλλο να διαβάσω στο στρατό. Δεν κατάλαβα τι ήθελε να πει, είμαι πεπεισμένος όμως πως και ο ίδιος δεν είχε ιδέα τι ακριβώς ήθελε να γράψει...

      Οι WASPs από πλευράς εξουσίας είναι πλέον ανύπαρκτοι. Παρέδωσαν την Αμερική αμαχητί στους Ασκενάζιμ.

      Διαγραφή
  8. Η Ανθρώπινη Ιστορία (εν συντομία)

    1. Η γυναίκα δεν θέλει πλέον να ζει στα δέντρα. Και κλαίει . Ο άνδρας ανακαλύπτει την σπηλιά.
    2. Το σπήλαιο είναι κρύο. Η γυναίκα κλαίει. Ο άνδρας ανακαλύπτει την φωτιά.
    3. Τα παιδιά ουρλιάζουν από την πείνα. Η γυναίκα κλαίει. Ο άνδρας ανακαλύπτει το τσεκούρι, την τοξοβολία και το ρόπαλο και πάει για κυνήγι.
    4. Από το πολύ κρέας τα παιδιά αρρωσταίνουν από σκορβούτο μπερι - μπερι. Η γυναίκα κλαίει. Ο άνδρας ανακαλύπτει τη γεωργία.
    5. Επειδή το να σκοτώνεις μαμούθ είναι χρονοβόρο , ο άνδρας είναι αναγκασμένος να λείπει από το σπίτι πάρα πολύ. Η γυναίκα κλαίει. Ο άνδρας αρχίζει να εκτρέφει κατοικίδια ζώα: αγελάδες, πρόβατα, χοίρους, κοτόπουλα, κλπ.
    6. Η γυναίκα κουράστηκε να τρώει μπριζόλες με αρακά πάνω σε μεγάλα φύλλα δένδρων. Και κλαίει. Ο άνδρας ανακαλύπτει την αγγειοπλαστική.
    7. Στο σπήλαιο κάνει ρεύμα και έχει υγρασία και κρυώνουν τα παιδιά. Η γυναίκα κλαίει. Ο άνθρωπος χτίζει μια καλύβα και στη συνέχεια ένα σπίτι από ξύλο και πέτρα.
    8. Τον χειμώνα κάνει πολύ κρύο. Η γυναίκα κλαίει. Ο άνδρας ανακαλύπτει πώς να επεξεργαστεί το δέρμα και την γούνα των νεκρών ζώων και φτιάχνει με αυτά ρούχα .
    9. Τα ρούχα από δέρμα και γούνα μυρίζουν . Η γυναίκα κλαίει. Ο άνθρωπος ανακαλύπτει τα μάλλινα ρούχα (το οποία είναι τραχιά και η γυναίκα κλαίει) , τα ρούχα από χορταρένιες ίνες (τα οποία είναι σκληρά - Αυτή αναστενάζει) και, τέλος, τα μεταξωτά ρούχα (τα οποία είναι ικανοποιητικά - η γυναίκα χαμόγελα ).
    Αργότερα, ο άνδρας λύνει και το πρόβλημα της μυρωδιάς στα δερμάτινα και γούνινα ρούχας.
    10. Διάφορα ασήμαντα πράγματα, όπως η προστασία των κοπαδιών των ζώων και η εξάλειψη των πιθανών αρπακτικών κρατάει τον άνδρα μακριά από το σπίτι. Η γυναίκα κλαίει. Ο άνδρας εξημερώνει το σκυλί και τη γάτα.
    11. Αργότερα διαπιστώνει ότι μοιάζει πολύ με τις άλλες γυναίκες . Η γυναίκα κλαίει. Ο άνδρας εφευρίσκει το μακιγιάζ και τα κοσμήματα.
    12. Η γυναίκα μένει στο σπίτι πολλές ώρες και βαριέται και θέλει να διευρύνει τον ορίζοντα της. Και φυσικά, αρχίζει να κλαίει. Ο άνδρας εφευρίσκει τον τροχό, εξημερώνει το άλογο και εφευρίσκει την βάρκα επειδή η γυναίκα είναι εύθραυστη και κουράζεται γρήγορα. Και εκτός από αυτό κανένας δεν θέλει να την ακούει να κλαίει ...

    Με τα χρόνια ...
    Ν.. Η γυναίκα αισθάνεται την ανάγκη να "δραπετεύσει" από την καθημερινή ζωή. Δεν έχει χρόνο, και χρήμα για να διάθεση για ταξίδια στο εξωτερικό, με τις φίλες της βαριέται , στην τηλεόραση δεν υπάρχει τίποτα να δει, εκτός από το δελτίο καιρού . Και το βασικό , ως συνήθως, ο άνδρας λειπει συνεχεια από το σπίτι και δεν μπορεί να την καταλάβει .
    Η γυναίκα θα επιθυμούσε πολυυυυύ, να μπορεί να γράψει – να πει κάτι για τα οποία θα δεχόταν φιλοφρονήσεις από ξένους , να διατηρεί την ανωνυμία της και να έχει τα πάντα υπό έλεγχο. Γι αυτό … για μια ακόμη φορά , έχω χάσει τον λογαριασμό , η γυναίκα αρχίζει να κλαίει. Ο άνδρας εφευρίσκει το FACEBOOK ΚΑΙ TA BLOGS .

    Ηθικό δίδαγμα: Όταν οι γυναίκες κλαίνε, η ανθρωπότητα εξελίσσεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηθικό δίδαγμα: χωρίς τους άνδρες δεν θα υπήρχε ανθρώπινος πολιτισμός.

      Διαγραφή
  9. Ξέχασες:

    Ὅταν ἡ γυναῖκα δὲν ἦταν ἱκανοποιημένη μὲ τὴν κομμωτριά της,ἀνέλαβε ὁ ἄνδρας καὶ ἔτσι μᾶς προέκυψαν καλλίτεροι(ὁμολογουμένως) κομμωτές οἱ ἄνδρες.

    Ὅταν βαρέθηκε νὰ μαγειρεύη ἀνέλαβε ὁ ἄνδρας καὶ ἔτσι ὁ ἄνδρες ἔγιναν ὁι καλλίτεροι chef(πράγματι).

    Ὃταν δὲν ἦταν εὐχαριστημένη ἀπὸ τὴν μοδίστρα της,ἀνέλαβε ὁ ἄνδρας νὰ τὴν ντύση,ἀλλά ἀποφάσισε καὶ νὰ τὴν ἐκδικηθῆ·τὴν ἔντυσε ἔτσι ποὺ τὴν μετέβαλε σὲ καραγκιόζη.
    Ἀρκετὰ τὴν εἶχε ἀνεχθῆ αὐτὴν καὶ τὰ καπρίτσια της.

    Τὸ ἄσχημο εἶναι ὅτι ποτέ δὲν κλάψαμε γιὰ τὴν Πολιτικὴ ὅπου τὰ ἔχετε κάνει θάλασσα,μαζὶ μὲ κάτι καρακαηδόνες ἀνάμεσά σας,γιὰ γλάστρες οἱ περισσότερες.
    Ἀκόμα δὲν ἔχουμε κυβερνήσει γιὰ νὰ ξέρουμε τὶ θὰ βγῆ.

    Συμπέρασμα:
    Γιὰ νὰ ὑπάρχετε κάποια γυναῖκα σᾶς κουβαλοῦσε στὸ σῶμα της γιὰ 9 μῆνες,καὶ βεβαίως ὁ ἀνήρ μπορεῖ νὰ γεννᾶ,ἀλλά ἡ γυνή τίκτει!
    Νὰ μὴ τό ξεχνᾶμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bρε ανωνυμη

      Πάλι καλά που δεν μας είπες πως αν κυβερνούσαν οι γυναίκες δεν θα είχαμε πολέμους :-)

      Ασφαλώς οι γυναίκες έχουν βρεθεί σε θέσεις εξουσίας και τα αποτελέσματα δεν ήταν και ιδιαίτερα διαφορετικά εάν δεν ήταν και χειρότερα δηλαδή.
      Κάποια παραδείγματα:

      Ι.Γκάντι: υπό την ηγεσία της αναπτύχθηκαν τα πυρηνικά της Ινδίας που αποσταθεροποίησαν όλη την ινδική χερσόνησο και οδήγησαν το Πακιστάν να αποκτήσει και αυτό πυρηνικά με τραγικά αποτελέσματα για τον πλανήτη ολόκληρο αφού οι υπηρεσίες ασφαλέιας του Πακιστάν σχετίζονται με τρομοκρατικές ισλαμικές ομάδες . Σύν οτι ειναι η κύρια υπεύθυνη για τον διαχωρισμό του Μπαγκλάντές από το Πακιστάν, ακόμα μια κίνηση αποσταθεροποίησης της περιοχής.
      Γ.Μέιρ: Πόλεμος των 7 ημερών, εκατοντάδες black ops με εκτελέσεις αμάχων και αθώων παλαιστινίων και αράβων.
      Αικατερίνη της Ρωσσίας: συνεχής επεκτατικοί πόλεμοι.
      την Χιλαρι Κλιντον την αφήνω γιατί είναι κανονική ψυχοπαθής οπότε δεν είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα και μόνο το βίντεο που βρίσκεται σε έκσταση όταν περιγράφει την δολοφονία του Καντάφι αρκεί.

      Επειτα μπορεί να μην υπάρχουν πολλές γυναίκες στη πολιτική, αλλά όλες οι γυναίκες ψηφίζουν. Υπάρχουν αρκετές μελέτες για το πως ψηφίζουν οι γυναίκες αλλά δεν θα τις αναλύσουμε εδώ τώρα αλλά σε μελλοντικό άρθρο. Οι Κλίντον και Ομπάμα πάντως δεν θα είχαν εκλεγεί ποτέ αν δεν ψήφιζαν οι γυναίκες...Aπό την άλλη βέβαια το ουσιώδες πρόβλημα δεν είναι η καθολική ψήφος των γυναικών, αλλά η καθολική ψήφος γενικά.

      Για να μη πάμε σε πιό πεζά παραδείγματα με γυναίκες σε διοικητικές θέσεις. Έχεις δουλέψει ποτέ υπό γυναίκα προιστάμενο; Και γυναίκες και άντρες συμφωνούν πως οι γυναίκες γίνονται αφόρητες σε διοικητικές θέσεις. Και το χειρότερο ειναι να σου πέσει γυναίκα δικαστής...εκεί πάει καταστράφηκες!

      YΓ Οι άνδρες που ανέλαβαν να ντύσουν τις γυναίκες μόνο άνδρες δεν ήταν/είναι. Εξ ου και τα πρότυπα ομορφιάς που περνάνε στις γυναίκες και τις κάνουν να μοιάζουν με ασθενικά έφηβα αγόρια...Δηλαδή ότι φαντασιώνονται οι εν λόγω "άνδρες"

      Διαγραφή
  10. Ξέρεις,μᾶλλον κάποιο γεωγραφικὸ λάθος κάνεις διότι τὸ Bangladesh βρίσκεται μέσα στὴν ἀγκαλιά τῆς Ἰνδίας καὶ μακρυὰ ἀπὸ τὸ Πακιστὰν.

    Εἶχα δὲ τὴν ἐντύπωσι ὅτι ἡ Ἀγγλία τῆς τὴν ἔφερε τῆς Ἰνδίας,μιὰ ποὺ εἶναι σύνηθες νὰ ἀνάβη φωτιές καὶ νὰ δημιουργῆ μελλοντικές ἑστίες ἀναταραχῆς ἀπό ὅπου φεύγει.

    Πόλεμος πατήρ πάντων.
    Γιατί λοιπον νὰ μὴ κάνουν πόλεμο καὶ οἱ γυναῖκες;
    Ἡ πολιτικὴ δὲν εἶναι μόνο στὰ χρόνια εἰρήνης,εἶναι καὶ πῶς χειρίζεσαι τὸν πόλεμο.
    Καὶ μολονότι ἔχω ἐλλείψεις στὴν ἱστορία,ἔχω καταλάβει ὅτι ἡ ἱστορία προχωράει μὲ πολέμους.

    Ἡ Ἐλισσάβετ,ἔκανε τήν Ἀγγλία ὅ,τι ἔγινε.
    Νὰ θυμηθῶ καὶ τὴν Μποντεσία ποὺ ρήμαξε τοὺς Ρωμαίους;
    Ἡ Βικτωρία;Ἡ Αἰκατερίνη;Ἡ Ἰωάννα τῆς Λωραίνης;
    Νὰ πῶ γιὰ τὶς δικές μας; Ἀπὸ τὴν Θεοδὼρα μέχρι τὶς ἄγνωστες Δέσπω,ἕως τὴν Μπουμπουλίνα;

    Νὰ σοῦ θυμίσω πώς καὶ ὁ πόλεμος εἶχε δύο Θεούς τὸν Ἄρη τὸν μουνταλᾶ πού ἀντιπροσώπευε μόνο τὸν ἐπιθετικὸ πόλεμο,καὶ τὴν Ἀθηνᾶ πού σὰν γυναῖκα ἦταν ἔξυπνη καὶ ἀντιπροσώπευε τὸν Ἀμυντικὸ πόλεμο,καὶ τὴν σοφία.

    Δὲν ἔχω ἐργασθῆ(τὸ ἐπάγγελμά μου εἶναι,Μητέρα) γιὰ νὰ γνωρίζω πῶς εἶναι νὰ ἔχης σάν ἀνώτερο μιὰ γυναῖκα,ἀλλά τὸ καταλαβαίνω ἀπὸ ὅ,τι λένε τὰ παιδιά μου γιά μένα.

    Γιὰ τὴν γυναικεία ψῆφο ἔχεις δίκιο.

    Υ.Γ

    Δὲν εἶναι ὅλοι οἱ μόδιστροι κουδουνίστρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνω λάθος για το Mπαγκλαντες. Ηταν αρχικά το Ανατολικό Πακιστάν. Το 1971 ανεξαρτητοποιήθηκε από το Δυτικό Πακιστάν. Η Indira Gahndi έπαιξε βρώμικο ρόλο στον πολεμο που έγινε και οδήγησε στην ανεξαρτητοποίηση του Ανατολικού Πακιστάν.

      Tα υπόλοιπα είναι ερμηνείες... Οι γυναίκες βρίσκονται σε θέσεις ηγεσίας όταν oι άνδρες της φυλής τους δεν μπορούν να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Η Boudica που ανέφερες ειναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η Ελισάβετ η Ι μόνο το ξεκίνημα της Βρετανικής αυτοκρατορίας πρόλαβε να δει και δεν υπήρξε η κινητοποιός δύναμη πίσω από αυτό. Όσον αφορά την Βικτώρια βρέθηκε στην εξουσία αφού η αυτοκρατορία ουσιαστικά είχε δημιουργηθεί.
      Η Ζαν ντ' Αρκ απλά έβλεπε οράματα και για αυτό το λόγω κινητοποίησε τους Γάλλους ότι έχει θέια αποστολή, δεν ήταν κάποια στρατιωτική διάνοια...

      Διαγραφή
  11. Βρώμικος ρόλος στὴν πολιτικὴ δὲν ὑπάρχει.
    Πρέπει νὰ γίνεται ὅ,τι συμφέρει τὴν Πατρίδα.
    Ἡ ἠθικὴ ἐδῶ δὲν ἔχει θέσι.

    Ἄρα ἄν αὐτὸ συνέφερε τὴν Ἰνδία,καλά ἔκανε ἡ Γκάντι.
    Ἐγώ ἔτσι τὰ βλέπω τὰ πράγματα.

    Γιὰ τὰ ὑπόλοιπα ποὺ γράφεις·ἔτσι εἶναι ἄν ἔτσι νομίζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω τίποτα, όσα σου έγραψα έτσι είναι. Δες πότε ξεκίνησε η δημιουργία της βρετανικής αυτοκρατορίας και πότε ουσιαστικά ολοκληρώθηκε και θα δεις πως ούτε η Ελισάβετ η Ι ούτε η Βικτώρια έπαιξαν κάποιο ουσιαστικό ρόλο στην δημιουργία της.

      Όσον αφορά την Γκάντι την ανέφερα επειδή πολυκυκλοφορεί ο μύθος πως αν διοικούσαν οι γυναίκες θα είχαμε λιγότερους πολέμους και πιό ηθική πολιτική. Κάτι που ασφαλώς δεν ισχύει.

      Διαγραφή
    2. Κυρια ανωνυμη , αν και "ψαγμενη" , 3 μυνηματα σας ηταν ναρκετα ωστε να μην μας πειτε τιποτα ουσιαστικα :(
      Καλη τυχη με το blog σας..

      Διαγραφή
    3. Από την άλλη πλευρά, δήλωσε σε προηγούμενο μήνυμα πως το επάγγελμα της είναι μητέρα, οπότε παρά τις όποιες διαφωνίες νομίζω το καθήκον της απέναντι στη κοινωνία το έκανε και συνεχίζει να το κάνει. Kαι το μυαλό και η καρδία της ειναι στη σωστή θέση
      Οι παραδοσιακές γυναίκες έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου, οι "απελευθερωμένες" είναι το πρόβλημα.

      Διαγραφή
  12. Ἀγαπητὲ Ἀνώνυμε 12.27π.μ

    Ἄν νομίζης πώς δὲν εἶπα τίποτα μὲ τὰ τρία σχόλιά μου,τότε ἔχω ὅλα τὰ προσόντα γιὰ πολιτικός.

    Πολλά λόγια καὶ οὐσία μηδὲν!
    Θὰ εἶχα καὶ 8χιλιάρικα τὸν μῆνα,καί ἡ κρίσι δὲν θὰ μὲ εἶχε ἀγγίξει.

    Ἀπὸ τὴν ἄλλη σκέπτομαι μήπως δὲν σᾶς ἀρέσει νὰ σχολιάζουν γυναῖκες.

    Ξέρετε ὑπάρχουν ἀρσενικοὶ στοὺς ὁποίους δὲν ἀρέσουν οἱ γυναῖκες ποὺ γνωρίζουν πέντε πράγματα,καὶ ἐγώ γνωρίζω περισσότερα ἀπὸ πέντε διότι πῆγα σὲ δύο Πανεπιστήμια,ἀσχὲτως ἄν προτίμησα τὸ ἐπάγγελμα τῆς Μητέρας.

    Πάντως ἄν τὸ blog μοῦ πῆ πώς ἐδῶ εἶναι βῆμα ἀνδρῶν θὰ ἀποσυρθῶ στὸν γυναικωνίτη μου!

    Μὲ σεβασμὸ
    ἀπὸ μιὰ ἀνὼνυμη μέν "ψαγμένη" δέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τίθεται θέμα. Μέχρι νεωτέρας δεχόμαστε και σχόλια γυναικών.

      Διαγραφή
  13. Κύριε Συνοδινέ
    εὐχαριστῶ γιὰ τὴν ὑποστήριξι καὶ τὰ καλά λόγια.

    Ὅμως,πρέπει νὰ διαφωνοῦμε,πολιτισμένα πάντοτε,διότι ἔτσι ἡ ζωή δὲν εἶναι ἐπίπεδη ἀλλά ἐνδιαφέρουσα.
    Νομίζω δὲ πώς μέσῳ τῆς διαφωνίας ὀξύνεται καὶ ὁ νοῦς.
    Ἐπί πλέον ἄν ὁμονοούσαμε δὲν θὰ εἴμαστε Ἕλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δὲν νομίζω πὼς ἡ κα. Ἀνώνυμη εἶναι τελείως λάθος. Ἡ Ἰωάννα τῆς Λωρραίνης ἔφτιαξε τὴ Γαλλία. (Ὁ τότε βασιλιάς αὐτῆς τῆς τελευταίας ἦταν δειλὸς καὶ ἄβουλος.) Καὶ πράγματι, ἡ Ἐλισσάβετ Α΄ καὶ ἡ Βικτωρία φτιάξανε τὴν Ἀγγλία - ὅπως καὶ ἡ Αἰκατερίνη Β΄ ἡ Μεγάλη ὀλοκλήρωσε τὸ ἔργο τοῦ Πέτρου Α΄ τῆς Ρωσίας. Ἡ Μαρούλα τῆς Λήμνου εἶχε τὸ θάρρος καὶ τὴν ἱκανότητα νὰ ἀντισταθῆ ἐπιτυχῶς στοὺς Ὀθωμανούς, οἱ γυναῖκες βάλανε τοὺς ἄντρες νὰ πᾶνε μὲ τὸν Γέρο στὰ Δερβενάκια καί, ἀπὸ τὴν ἄλλη πλευρά, οἱ γυναῖκες τῆς Τουρκίας ὑποστήριξαν τὸν Κεμὰλ στὴ μάχη τοῦ Σαγγάριου. (Οἱ ἄντρες τους ἦταν δειλοὶ ἕως ἀδιάφοροι.) Τέλος, ἐὰν ὁ Ἰουστινιανὸς ἔγινε μεγάλος τὸ χρωστοῦσε στὴ Θεοδώρα, ἡ ὀποία ἐπιπλέον εἶχε καλλίτερη κρίση ἀπὸ αὐτὸν στὰ θρησκευτικὰ ζητήματα: Ἐὰν τὴν ἄκουγε καὶ σὲ αὐτὸ ὀ Ιουστινιανός, ἡ Ἑλληνικὴ Αὐτοκρατορία τοῦ Μεσαίωνα ἀκόμα θὰ ζοῦσε.
    Δημήτρης Μιχαλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητοι κυριοι κααι κυριες ,σιγουρα δεν εχω τις πολιτικες και ιστορικες σας γνωσεις για να συζητησω μαζι σας αυτα τα θεματα.Οπως επισης δεν εχω υψηλη αισθηση του χιουμορ για να διασκεδασω με το ανεκδοτο της γυναικας που κλαιει.Βλεπετε αποτελω απο μονη μου ενα ανεκδοτο, καθως τυχαινει να εχω σπουδασει με μεγαλο προσωπικο κοστος και με δικα μου εξοδα ,τεχνη στην Ελλαδα και να ειμαι αυτη τη στιγμη εργαζομενη μητερα μονογονεικης οικογενειας και νυκοκυρα.Γυναικα καλλιτεχνης ,εργαζομενη μητερα και νοικοκυρα στην Ελλαδα.Παροτι την πολιτικη στην χωρα μου εξολοκληρου την διαχειριστηκαν ανδρες(παρακαλω διορθωστε με αν κανω λαθος)δεν μου φαινεται οτιτα καταφεραν και πολυ καλα.Οσον αφορα το κομματι των γυναικειων επιτευγματων στην τεχνη να αναφερω μονο αυτο που ειπε η ζωγραφος Sonia Delauney (η συζηγος του διασημου ζωγραφου Robert Delauney).''Εζησα τρεις ζωες.Μια για τον Robert,μια για τον γιο μου και τα εγγονια μου και μια μικροτερη για μενα.Δεν μετανιωνω που δεν ασχοληθηκα περισσοτερο με τον εαυτο μου ,γιατι πραγματικα δεν ειχα χρονο.''Οσο λοιπον κυριοι ολοι αυτοι που -δικαιως- διεπρεπαν σε ολους τους τομεις της κοινωνιας,καποιες γυναικες προσεφεραν θυσια τον εαυτο τους για να υπαρχουμε!Σεβασμος κυριοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος 6 Μαρτίου 2013 - 8:42 μ.μ.

      θα μπορούσες να μας πεις τα ίδια και χωρίς το προσωπικό μελόδραμα...

      Όσο για τον Delauney έψαξα τους πίνακες του (https://www.google.gr/search?um=1&hl=en&client=opera&channel=suggest&tbm=isch&q=Robert+Delaunay&spell=1&sa=X&ei=Eag3UYbxEo3XPMXmgfgH&ved=0CEoQBSgA&biw=1887&bih=957 ) και τι να πω.... Ο ανηψίος μου στο δημοτικό ζωγραφίζει καλύτερα...


      Πάντως αν έχουμε τέτοιες αντιδράσεις για αυτό το άρθρο, αναρωτιέμαι τι έχει να γίνει όταν αρχίσουν να δημοσιευονται αυτά της σειράς Ιουδαιοφεμινισμός...


      YΓ Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει παρατηρήσεις για τον χειρισμό της ελληνικής γλώσσας, αλλά ακόμα δεν έχουμε περάσει σε ατονικό σύστημα. Ας περιμένουμε τον Alexis Tsipras να πάρει την εξουσία πρώτα και βλέπουμε και για αυτή τη "πρόοδο"

      Διαγραφή
  16. Βρε Συνοδινέ,εντάξει, αλλά λίγο πιο ήρεμα: σε κυρία μιλάς.
    L.V.F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που βρίσκω κουραστικό με την πλειοψηφία των γυναικών σχολιαστών είναι πως για να πουνε κάτι πρέπει να το διανθίσουν πρώτα με την προσωπική τους ιστορία που συνήθως έχει έντονα στοιχεία μελοδράματος. Είναι από τα στοιχεία του γυναικείου σολιψισμού που με βαράνε κατευθείαν στο κεφάλι.

      Διαγραφή
  17. Κύριε Συνοδινέ
    τώρα μὲ κάνετε νὰ αἰσθάνομαι ἄσχημα γιὰ τὸ σχόλιό μου ποὺ ἀναφέρεται στὸν ἑαυτό μου ἀλλὰ μὲ ὑποχρέωσε νὰ τὸ κάνω ὁ σχολιαστὴς ποὺ μὲ πέρασε γιὰ "τρία πουλάκια κάθονταν...".

    Πῆτε λοιπὸν πὼς δὲν ἔγινε καὶ ἀρχίζουμε ἀπὸ τὴν ἀρχή.

    Σημειῶστε ὅτι ὁ ὑποκειμενισμὸς δὲν θὰ πρέπη νὰ περιορίζεται στὸ γυναικεῖο φῦλο,ἄν καὶ δὲν γνωρίζω πολλά γι᾿αὐτὴν τὴν φιλοσοφικὴ θεωρία.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να είμαι ειλικρινης νομιζα πως ήταν άλλος σχολιαστής καθώς το εν λόγω σχόλιο ήταν σε ατονική γραφή και όχι σε πολυτονικό.

      Διαγραφή
  18. Θα συμφωνήσω με τον κ.Μιχαλόπουλο, υπάρχουν όντως αξιόλογες γυναικείες μορφές, στην παγκόσμια ιστορία. H Jeanne d'Arc ,π.χ. , τιμάται από τους Γάλλους συντρόφους του Front National και λοιπών εθνικιστικών και πατριωτικών οργανώσεων. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που άφησαν το στίγμα στο φασιστικό και εθνικοσοσιαλιστικό χώρο την εποχή του μεσοπολέμου. Ας αναφέρω μερικές την σκηνοθέτη Leni Riefenstahl ,την ακτιβίστρια έως τον θανατό της van Tonningen, την αγαπημένη πιλότο του Α.Χίτλερ Hanna Reitsch, την Diana Mosley , την φιλόσοφο και ακτιβίστρια Savitri Devi . Τις νέες κοπέλες των βοηθητικών δυνάμεων της Φασιστικής Ρεπούμπλικας του Σαλό (RSI) που πολλές βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από τους παρτιζάνους και πολλές άλλες.
    Εδώ όμως που θα συμφωνήσω με τον κ.Συνοδινό είναι ότι η φύση της γυναίκας είναι να είναι σύζυγος ,μητέρα και βασίλισσα της οικογενειακής εστίας .Όλες αυτές οι μεγάλες γυναικείες μορφές ήσαν εξαιρέσεις. Βέβαια όλες αυτές οι γυναίκες που άφησαν το στίγμα στην παγκόσμια ιστορία δεν είχαν απολέσει την θηλυκή γυναικεία φύση τους σ'αντίθεση με τις φεμινίστριες ,ιδιαίτερα τις μεταμοντέρνες οι οποίες έχουν μεταβληθεί σε μια θλιβερή "αντρική" καρικατούρα" και είναι γεμάτες από συμπλέγματα και ψυχολογικά προβλήματα.
    Το κατεξοχήν αμερικάνικο σήριαλ που καθιέρωσε το πρότυπο της καριερίστριας ,"liberal ,post modern feminist" ,'Sex and the City" ,έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από "περιούσιους" ομοφυλόφιλους.
    Και μια πικρή, για τις γυναίκες αλήθεια ,οι μεταμοντέρνες ιδέες της πολιτικής ορθότητας , της διαφορετικότητας ,της ανεκτικότητας και τα λοιπά παραφερνάλια βρίσκουν μεγαλύτερη αποδοχή από το γυναικείο φύλο.
    Είμαι αντιφεμινιστής , επειδή , αγαπώ και σέβομαι τις γυναίκες.
    ΥΓ 'Ισως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι άντρες στην εποχή μας έχουν ξεχάσει και απωλέσει την πραγματική τους φύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εννοειται αγαπητε μου οτι πιστευει σε συνομωσιες ασχετα αν δε το δειχνει φανερα, εκτος αν νομιζουν εκει στην αριστερα οτι ζουμε σε μια κοινωνια αγγελων οπου ο καθε ανθρωπος θελει το καλο του διπλανου του! Ειναι δυνατον? Αφου μονοι τους τα καταγγελουν, απλως οντας αθεοι δεν παραδεχονται το μεταφυσικο της υποστασεως αρα δεν παραδεχονται οτι υπαρχουν σκοτεινα κεντρα και δυναμεις που κανονιζουν τις τυχες του κοσμου... Ο εγωισμος σε ολο του το μεγαλειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή